Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Vapaata viisukeskustelua
romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 03 Huhti 2019, 20:18

aaa etttä aaaa etttä (Putous hahmon äänellä, niin viime vuodelta... se ratiomies, niin totta tosiaan!) noh, mitä mä olinkaan tänne nyt taas viestittämässä, ai niin, noi Upeimmat Sanoitukset Koskaan. Vuosi 1980 oli todella ihmeellinen... Hyvinkin ylivoimainen niin musiikin kuin tekstienkin puolesta.
Seuraavana yksi suurimmista suosikeistani, varmaan kolmen ... vaikuttavimman tekstin joukossa... ai että aaa että :ihana: mä rakastan myös näitä ns. vaikeampia, osallistuvampi, kunnianhimoisempia lauluja, joille on kyllä vähättelijöitä riittänyt tämänkin yhteisön suojissa... "onneksi" tai vahingoksi useimmat ns. vanhan liiton esc-faneista ovat kaikonneet (jostain syystä, älkää kysykö minkä takia - mä kun olen vaan ihan vaatimaton rivijäsen täältä), ainakin kirjoittamisen puolelta... Muistattehan mm. enempi ja vähempi rakastettavat ja värikkäät nimimerkit, Muzis, Gente di mare, ... ja musiikkikirjailija TonyWerneri, joka oli kuuluisa jokseenkin mustavalkoisesta ja aika räväkästä ja helposti monia loukkaavasta "herkkäpintaisesta" asenteestaan?....ERÄS LAPSI EI NUKU

(Henrik-Otto Donner - Pentti Saaritsa)


Eräs lapsi ei nuku
eräs lapsi ei nuku
hän valvoo.
Siellä missä yö on syvin
...
ja kankaalle maalautuu kauhea taulu.
...

Niin me heräämme, valvomme, tanssimme taas
värit valot vaihtuvat päittemme yllä
On tähteä kuita ...
on tähteä monta
ja paperilyhtyä sammumatonta.

Ja muistan kuinka ne loistivat niin,
Kun viime vuosikymmentä aloitettiin.

Joku kuuli että kukkui taas jossakin käki
joku kiväärin piipussa neilikan näki
...
Mutta maailmalta saapuivat pilvien parvet
niiden otsilla hehkuivat syyttävät arvet.

Eräs lapsi ei nuku
eräs lapsi ei nuku
hän valvoo.
Siellä missä yö on syvin
...
hän hiljalleen katselee
jäähtyvää avaruuttamme
...

ja jaksaa yhä odottaa jotakin.
Eräs lapsi ei nuku
ei saa tänään unta.
Miten vähäinen toivosi
ihmiskunta.


Sinikka SokkaAnteeksi, nyt olen nauttinut aika lailla tätä meidän viime kesänä tekemäämme voikukan terälehdistä ja mustikoista tehtyä kotiviiniä, että en, noloa kyllä, voi muistaa nyt tällä hetkellä täysin tuota laulun tekstiä. Tuossa aiemmin Lady Day-kappaleen tekstin muistelun kanssa ei ollut (juuri) mitään vaikeuksia. Mutta lupaan palata vielä myöhemmin tähän tekstiin ja täydentää sitä sen mukaan kun pystyn. Jos sitä(kään) ei löydy enää YouTubesta (voi,voi = käsittämätöntä!) niin kyllä Romun valtavasta noin 700-900 kasetin kokoelmasta voin... kaivaa...sieltä hei kyllä riittää matskua ja stygejä jokaiseen makuun... Yksityisviesti vaan tänne niin... wanhan ajan postiljooni kuljettaa kyllä kirjeet ja äänitteet mukavasti... Uskokaa pois! ... siis Te rakkaan yhteisömme teinit, ja lapsukaiset, selvennykseksi vaan että c-kasetit ovat sellaisia mammutti ajan muovisia käteviä äänentoistolaitteita jotka sisältävät sellaisen tosi kapean nauhan jolle voi tallentaa musiikkia sillä tavoin että se laitetaan sellaiseen radiolla varustettuun kasettisoittimeen joita me wanhat pierut käytimme vielä runsaasti 1970-1990 luvuilla ja joista me vannoutuneimmat wanhan liiton fanit nautimme edelleenkin... <3

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 05 Huhti 2019, 20:22

NOPEA TALVEN VALO


Pekka Tegelman-Pekka Rajala


Istut vastapäätä kahvikuppi kädessä
ja minun on sinun vuosiesi hehkua ikävä.
Katsot pitkään hämmentyvää katsettani,
nopea talven valo häivähtää kasvoillasi
ja minun on sinun nuoruuttasi ikävä.

Sanot ikävöineesi ja
...
Puhut lumisen päiväsi iloista ja suruista
Ja minun on sinun silmiesi pohjiin ikävä.
...
Kun kulutat tätä tuntia
molemmista päistä.
Niin kaukana että erotan sinusta
vain kaukaisen valon piirtämät kasvot
...
Istut siinä, kahvikuppi kädesäsi
Ja kun valo valaisee kasvosi
ja minun on sinua ikävä.


(C) LIISA TAVI & BAND 1980


Hmm, miksi minun pitää yrittää muistella näitä Suosikki-Viisujeni tekstityksiä tälläisessä pienessä hiivassa... kun tulos oli tälläkin kertaa noin surkea... anteeksi, (ennenkaikkea tuon(kin) hienon laulun tekijät!) mutta kotiviini vie... ja minä vikisen... Ihmisen liha ja mieli kun ovat tunnetusti niin heikot... Tiedän, tämä on vähän noloa mutta kun huomenna olen selvin päin (jos se nyt mitenkään on muutenkaan mahdollista tälläisen syntymähumalaisen kanssa....) niin yritän ja lupaan tarkistaa asiat ja täydentää tämänkin laulun nyt vielä varsin puuttelliset rivit ja säikeistöt... Mutta, hyvää viikonloppua Kuppilalaisille... me wanhan liiton fanit emme oikein jaksa pysyä Teidän nuorempien perässä eikä ole tietenkään mikään tarkoituskaan... Joten nähdään taas tekstien ja tämän mainion, tavallisista paremman ketjun parissa, hei! heijh! Låt solen värma dig! :roll:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 09 Huhti 2019, 19:55

kiitos kannustuksesta, myös erityisen kokonaisvaltaisesti oivaltavalle ja viisas sydämiselle nm. Tai1jalle... kannustusta tarvii jokainen. Ja ennenkuin tämäkin ketju suljetaan lukolla jonkun ailahtelevan kermaperseen päätöksellä - niin haluan vielä tässä ehtiä hönkäistä sen verran, näääääs näääääs (P P P:n ja Kallialan äänellä) kun olen aina ollut jotenkin heikkona noihin kaikkein nuorimpiin laulajiin. Yritän tehdä tässä jonkinlaista arvojärjestystä noihin esiteineihin ja heidän esittämiin upeimpiin kappaleisiin, koskee myös ns. lapsikuorot.LEGENDAARISIMMAT LAPSIESITYKSET...

-1969 RUOTSI 1969, 1.SIJA JAN MALMSJÖ OCH BARNENS
-1969 "MONACO 1969" MAMAN MAMAN, JEAN-JACQUES
-1989 RANSKA 1989 - VARASTIN ELÄMÄN, NATALIE P.
-1989 ISRAEL - KUNINKAAN TIE, en nyt muista esittäjää... taas viinilasin varressa... :puna:
-1986 BELGIA 1986 RAKASTAN ELÄMÄÄ, SANDRA KIM

-1971 NORJA KARSINNAT 1971 - HALUAN SEEPRAN - ANITA HEGERLAND Siis hei, tää vois mennä kyllä pari kolme sijaa korkeammalle, kyllä ennen Israel -89ää, koska olen AINA ihaillut tämän nuoren hädin tuskin 10 vuotiaan tyttösen suoriutumista NÄINKIN vaativasta kappaleesta, sävellys on monitasoinen, taidokkaasti tehty ja pistää lujille kyllä kokeneemmankin artistin saatikka sitten tyttö pienen... ! :ihana:

-1962 SUOMI - MARION, eikös 16-vuotias ole vielä lapsi... ? -juridisesti, hei, auttakaa ! ?
-1964 ITALIA - CIGLIOLA CINQUETTI, ... aika nuori hänkin oli, "MINULLA EI OLE IKÄÄ" kuului laulun suomenkielinen käännös, yksi niistä... :ihana:
-1971 NORJA - LYKKER ER ... ONNI ON ... - ...
-1973 SUOMI KARSINNAT -73 SUPER-EXTRA... - NINA PETHMAN JA KUORO
...onks muita, oliks se tosiaan kaikki suunnilleen tässä ...!?
- no niin... puolisoni hikeentyy koska haluaa päästä myäs nettiin... <3
-eikö UK-06 biisissä ollutkaan lapsikuoroa... alle -18 tai -16 vuotiaita silkohapsia!?

-1989 + 1993 ja näitä 16-18 vuotiaita sirkeitä,nuoria,tähtisilmiä joita varsinkin Norjalla on ollut tarjota... hämmentävän paljon... hädin tuskin ovat edes aikuisia... entäs Kristiina Hautala..., (?) nyt pitäis olla se kaikenkattava lista jälleen tässä kärsän edessä...

Muista esityksistä. Ei-esc-lauluista siis. On jääneet mieleen, tietysti Äideistä parhain/Jari Huhtasalo, Kesäloma/tuo A.Hegerlandin esitys suom.versiona, Kapteeni Aika/Paula Koivuniemi, lapsikuoro sen taustalla, Olli Lindholmillakin oli joku sensuuntainen.
Ulkomaisista biiseistä, Belle ja Sebastian -tv-sarjan tunnusmusiikki, Lumi-ukko animaatioelokuvan tunnari, Kävelen avaruuteen..., Aja hiljaa isi/Mari Laurila joka kuulemma juonsi v. -71 ev-karsintoja... (!), Pieni ystäväin/Timo Turunen, jaa, no nyt nää menevät sekaisin..., Jack...Jack...-oh-no-no! (joku tunnistaa tämän kappaleen, sano jos tiedät!), siinä on viehättävä lapsikuoro(?), ...
no nämä nyt tulivat tässä näin äkkiseltään mieleen, älkää loukkaantuko jos en muistanut heti Sinun suosikkiasi... :hali:
Viimeksi muokannut romualdo, 14 Huhti 2019, 22:03. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 13 Huhti 2019, 12:30

kun on kuunnellut noita wanhoja hyviä ainoita oikeita euroviisukarsintoja, esim. Ranskalta -70- ja -80 luvuilta, ...esim. niin niissä yleisö monesti ei malta odottaa kuunnella kappaleen loppusointuja ja laulajan viimeistä hengenvetoa vaan alkavat läpytellä ja áplooderata edellä mainittujen kohtien päälle... En tiedä, ilmeisesti tuo on kansallinen ominaisuus... Ranskahan on synnyttänyt upeimmat sävelmät maan päälle joten... yks plus yks on kaks... ymmärrättehän!?
Ranskan euroviisut 1978 olivat kuuluisat paitsi upeasta säestyksestä (joo,täysi takinkääntö, tuliskohan musta hyvä poliitikko!?) niin myös ilosta ja innosta taputtaa jo heti kappaleen ensitahtien ja sävelien päälle, kts. Pariisin esc-live Sveitsi... ja h...tin tarttuva biisihän tuo Vivre`kin on... esim. jousiston työskentely eli ns. leikittely on siinä ihan sovittajan (tekis mieli sanoa harvinaista) neroutta.

Sitten oma lukunsa ovat nuo ns. valelopetukset. Tuntuu että biisi loppuis siihen, mut eh-hei, se saattaa jatkua vielä sellaiset keskimäärin 3-11 sekunttia. Joten, vois näitäkin muistella:
LEGENDAARISIMMAT VALELOPETUKSET JA MUUTEN VAAN UPEAT LOPETUKSET :


noh tietysti tuo Portugali -78, valloittavan hupsuttelevan adhdmainen menevä biisi... Kypros 1992 todella upea, lopetus aika arvaamaton..., noitten kappaleitten, keskieurooppalaisten siis nimenomaan hidastetut lopetukset, ns. loppuhidastukset koettelevat yleisön malttia... Muistaakseni Belgia -67 on myös näitä ähäkutti-loppu-osan omaavia lauluja... Monet viisut ovat saaneet äänilevyversiosta aika lailla poikkeavan sovituksen konserttiversioon verrattuna, esim. Italia -77 (valitettavasti tämän kohdalla ne versioinnit menivät ei-toivottuun-suuntaan) ja esim. Portugali -80 narrasi yleisön osoittamaan suosiotaan ennenkuin koko teos oli viety loppuun.
Varmasti näitä löytyy muitakin, mutta nämä lähinnä tulivat tässä mieleen...
JA MUUTEN VAAN UPEIMMAT, HIENOIMMAT, OIVALLISIMMAT LOPETUKSET KOSKAAN:


No oih ja voih, tähänkin kategoriaan tulisi tietysti kymmeniä, satoja esimerkkejä, tässä vaan muutama ...

Englanti 1960 (kyllä, yksi heidän upeimmista esityksistä koskaan...!, Tanska -63, Espanja -66 (noh tätäkin on paha/mahdoton kenenkään ylittää!), Ruotsi -66, Suomi -64 (siis Kööpenhaminan konsertti-taltiointi),
Portugali -69, Espanja -69, Englanti -68, (Ruotsi -68, no tämä on huippuesimerkki siitä miten hienosti voidaan biisi sovittaa, alun intro, alkusoitto toistuu koko kappaleen ajan aina sopivasti ... tuon tuostakin! <3 , eli ei Ruotsi ole syyttä suotta saanut niin monta äänestyksen (jokseenkin aivan turhan mielivaltaista) 1. sijaa... noh, vain v- 12 oli järkyttävän huono teos heillä... :niinpa: )

jatkuu... Suomi 1974, L-saksa 1975, Kreikka -76 (nohh, tässäkin tarkoitan juuri niitä viimeisiä 30 sekunttia!), Itävalta -77, Israel -78 (ahhh,modulaatiot ovat ihania!), Turkki -89, Bel -80, Ruotsi -77 (siis aivan mahtava, alkusoitto on samanlainen kuin lopussakin!), Kre-80, Engl. -81- ja -83, Kre-88, Venäjä-97,
Ruotsi -00. ... :draamaa:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 15 Huhti 2019, 18:56

LEGENDAARISESTI HEIKOIMMAT VIISUBIISIT... KAUTTA AIKAIN... ?

yllätys monille varmaan on se että mielestäni v. -99 lähtien n. 92% (!??) nykyviisuista... ovat selvästi (järkyttävän) heikkoja... mutta sitä vanhemmista lekendaarisen heikkoja ovat mm. :

Saksa - 1998 ja 2000...
Itävalta - 2002
Sveitsi - 2004
Malta - 2006 (maalla on yllätys yllätys joku heikkokin tai vastenmielinen...niin erikoisen tasokas maa kuin muuten onkin!) ja joku muukin...
tai noh ehkä vois käydä maa maalta läpi... ?
Irlanti - se kalkkuna,kamala!, eli mikä lähinnä tulee mieleen...
Englanti - siis muutoin lähes kaikki nämä -00 luvun kamaluudet. NIITÄ en nyt erikseen ala erittelemään tässä, kts. kaksi-kolme ensimmäistä kirjoittamaani riviä, erityisesti 2003 josta viimeistään se 0-linja (tuloslistallakin) alkoi...
Norja -1968 on jotenkin myös legenda... hivenen nolossa kireydessään...? mutta se on pientä näitten uudempien hirvityksien, esim. -99...
Suomi - käsittämättömän heikkoja olleet varsinkin pari tuoreinta. -03... jne.
Ruotsi - -02-luvun jäläkehen melko toivotonta..., esim. -12.
Venäjä - 02 joku muumitrolli...
Liettua - 01... jne.
Latvia - huomattavasti edellistä tasokkaampi musamaa... kts. viime vuosien tilastot
Puola -
Tsekki - siis nää on nii toivottomia...
Hollanti - armoa... -96 esim.!
Belgia - se kaamea räppäääpää... valkonen valaistus lavalla, -16?
Lux - noh... se tulkinta -84...!
Ranska - heikkoja? ... siis tosi heikkoja? noh ainakin se joku Ole ole... nopearytminen, ja se viiksistä kertonut sekoilu.
Espanja - tuskin nyt niin heikkoja,että viitsisin mainita entisaikojen 2. lellikiltäni ... noh, kait tämänvuotinen hulina?
Portugali - varmaan se täänkeväinen pelleily, tietenkään -05 ja -06 unohtamatta,huh!
Italia - hekään eivät pysty heikkoa biisiä lähettämään, ? ... tosin viime vuotisestakaan ei jäänyt mitään mieleen.
Kypros - tämänkin maan nimen kans on oltava lausumisessa vähän varovainen varsinkin promilleissa, pätee sama kuin muihin uudempiin, esim. -18. kuka niitä edes jaksaa ruveta kaivelemaan!
Kreikka - ei vaan jaksa, kts. edeltä, esim. -08 se minnihiiri
Turkki - harmi, että yksi tasokkaimmista musiikeista jäi pois... mutta kylhä sieltä sitten viime aikoina tuli tietysti joitain... puuh...?
Israel - 07? ... heikompiakin on vielä... se joku yrjöhtävä nopea tanssibiisi...?
Azerbaitsani - 08 piruvastaanenkeli - mitä melusaastetta!
...jatkan listaa, jos jatkan/jaksan... tai oikeastaan lopuistakin maista voisi sanoa että katsokaa v. -99 - 19 .... yökh....!
Viimeksi muokannut romualdo, 29 Huhti 2019, 09:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 16 Huhti 2019, 18:36

kiitti nm. Romu tästä ketjusta, tämä on ihte asiassa harvoja aihealueita jotka täällä enää kiinnostavat, minuakaan ...
viime vuosina tämä Kuppila kun on koettu enemmänkin lasten-, teinien ja nuorten aikuisten (ja useiden ns. hipstereiden (= ettämäinhoantuotakinsanaa...!) temmellys- ja eipäs-juupas- ja usein varsin tai nohh enemi ja vähempi ehkä pinnallisten aiheiden pyörittely - eli keskustelutantereeksi... josta eli täältä- harmi vain, monet wanhemman polven esc-veteraanit ja keski-ikäistyneet patut ja paronittaret ovat jo aikoja sitten enemmän ja vähemmän kaikonneet ... eli luovuottaneet... ? näin minustakin tuntuu silleen aika vahvalta... aistimukselta... tai on sillleenniinku tuntunut jo pitkään... "sinä se jaksat noitten lasten kanssa" kuten joku tokaisi minulle. Älkää missään muotoa loukkaantuko tästä(kään) kommentista. Tässä vaan yritin jotenkin ja jollain tavoin muotoilla niin monien tuntoja...

LEGENDAARISIMMAT JA MINUN MIELESTÄ VAHVIMMAT, UNOHTUMATTOMIMMAT JA SYKÄHDYTTÄVIMMÄT, RAKASTETTAVIMMAT JA PARHAIMMAT E R I M A I D E N KARSINTAKAPPALEET, IHANIMMAT IKINÄ, AH ...


Ja aloitampa sieltä, kuten tapanani on, tietysti iki-muistoisimmasta, hienoimmasta ja arvokkaimmasta päädystä... se ei ole jalkopää vaikka jalkafetisisti olenkin, vaan pääpuolesta, tyynyn pehmeydestä... ja päälimmäiset kapat jotka tulevat tässä heti semmmkummemmin hakematta mieleen, ovat :

-PÄÄTTYMÄTÖN LAULU, LADY DAY, JOS VOIMAA ON, ERÄS LAPSI EI NUKU, NOPEA TALVEN VALO ... -80 vuoden unohtumatonta, veret seisauttavaa, hienoa antia, olen kommentoinut näitä jo aiemmin varsin tai melko kattavasti... :draamaa: :rakkaus:

-KARTHAGO, kauheeta ku mä oon hirveän kova v. -80 fani... samaan hengen vetoon on mainittava että myös sairaalloisen kova v. 1968 - 1990 karsintojen fani...

-AMOR AMOR -88 AMI ASPELUND, hei, olisko pitänyt laittaa nämä erilleen, ...! joops, saatan tehdäkin niin...
oottakaas vain... !

-GRENZEN LOS - SAKSAN KARSINNAT 1972, jäi käsittämättömän alas pisteiden suhteen, syy: idioottimaisen konservatiivisesti koottu ns. muka "Asiantuntijaraati" jossa oli tässäkin (lähes? pelkästään) liikaa vanhempia enempivähempi homofiilisiä tunteita peittäneitä miespuolisia...

-HEI KLOVNI - JAN MALMSJÖ OCH LAPSET SILKOHAPSET, RUOTSI 1969, 1.SIJA Niimpä, ikuisesti harmistelen minäkin että se hölmistyneen näköinen, ääneltään heikommanpuoleinen, jokseenkin amatöörimäinen Tommy lähetettiin sinne jonkun oudon (taas kerran) ns. asiantuntijaraadin toimesta.
Hänen äänensä oli vielä liian raakilemainen ja joka kypsyi vasta -70-80-90 lukujen ja musikaaliharjoitusten myötä... voi voi, mut kyllä kansa olisi tiennyt silloin, kyllä kansa tietää, sanoi muistaakseni Veikko Vennamokin, sen kauhean fanaattisen SKP:n edustaja... samaa hiton sekopäistä porukkaa se on tämä ns. "perussuomalaisten joukko"... että, täh, okei, joo, hyvä on, eksyin taas vähän asiasta...

-KARUSELLI - BERT KRAELL - BELGIA 1987, 2.SIJA. Ihan ulkomuistista pistän näitä esittäjä - ym. tietoja tänne, että ei tarvi kuittailla, jos menee jotkut kirjaimet väärin.
Valitettavasti en nyt löydä (ja mistä löytyis!? hitto, kuuluu tähän aikaan, ettei laulun tekijöitä arvosteta, h...tti, seuratkaa mitä vain radiokanavaa, missä kuulette että tekijöitä nostettaisiin esiin! töks, todella ärsyttävää, vain esittäjä ja kappaleen nimi mainitaan, kuunnelkaa vaikkapa Radio Pookia ! :jupinaa: )

-DER STAR - TÄHTI - Tähteyden ihanuuksista ja myös sen varjopuolista lauloi hyvin koskettavaan sävyyn, upea ääninen ... (nyt nimi katosi, koettakaa ymmärtäkää myös meitä muistihäiriöisiä!), Tony Marchall, ... ihme ettei tuollaista mahtavat äänivarat omaavaa ole käytetty enemmän noissa yhteyksissä !!!

-...jaahas, kumppani tuosta vihjailee... öhöm... no niin asiaan... ! (lat.huom.)

JAG GER MIG INTE - EVA DAHLGREN, MF -80

DROP DROP DROP - TRINITY, Belgia 1977, 2. sija. Tämähän oli siis kova hitti siellä, kuulemma ohitti Dream Ekspresseninkin, myyntilistoilla. Ihanaa sen ajan discoilua, ahh leveälahkeisia housunlahkeita, kimallusta,...
-MÄRKÄÄ ASFALTTIA, samoja nimiä täällä esiintyy tietysti eri aihe piireissä... ja tämähän on henkeäsalpaavan hieno sekä teksti,sävelmä että tulkinta, mitä ilmeisimmin tässä mainitsemassani järjestyksessä! ja tämä myös tuonne kärkeen top 5:n...
-KAUAN SITTEN, Horttokaalot, niimpä, jos ei rasismi olisi ollut niin vahvaa, vielä tuolloinkin v. -77 niin tämä upeus olisi edustanut meitä eikä tuo varsin tekotaiteellinen, varsin kylmäksi jättänyt Monica Aspelund esitys..., sanoisinko vähän ... huh, kuten nm. Tai1jakin mainitsi jostain Lapin muistoesinekrääsästä ym. Kts. Viisulan ketju, Lapponian kohdalta.

-MINÄ JA KITARANI, tämä oli joskus Tanskan karsinnoissa v. - 61- 63? varsin sympaattinen mies solistin ja kitaran vuoropuhelu...

-ANNA MINUN OLLA NUORI - Wencke Myhre, Norja -64, sija. aikamoinen hitti tästäkin tuli ja isompi sellainen kuin valitusta edustus kappaleesta, mutta tämähän oli/ja on hyvin tuttu asetelma, kansa äänestää toisin kuin ns. asiantunt(emattomuus)ijaraati... :roll:
-...voi hitto, näitähän on vaikka kuinka paljon...! mutta laitan nyt vielä muutaman, jotka tulevat isommin hakematta mieleen,.. ja kyllä, arvasitte kyllä, kotiviini vie ajatuksiani tässä varsin liukkaasti eteenpäin, semmisommin estoja asettamatta... roima annos pakastettuja mustikkoja viinilasiin tuomaan esteettistä kauneutta ja makua...

- Belgian karsinnoissa on ollut monesti erityisen hienoja kappaleita, <3 mm. v. 1989, se SHAMPANJA - Champagne i dreen... - kappale, esiintyi muistaakseni nro:lla 1. ja samana vuonna oli myöskin jo toista kertaa, upea Margot H... huh, sukunimi katosi jälleen... kumpa löytäisin sen video-VHS-kasetin jossa ovat nuo minulle erityisen rakkaat v. -89 Belgian karsinnat.

-ja meillähän on näitä karsintahelmiä vaikka sioille syöttäis... esim.
Kaikessa Soi Blues,
Iltaisin, -63, -ja -65, kyllä, muistatte varmaan nämäkin kuin eilisen taskut...,
KISSANKELLOJEN AIKAAN, -68,
MAAILMAN PIHAMAAT, -69,
UINU POIKANI VAIN -71,
KAUKANA OOT JA LÄHELLÄ AIVAN... -72,
NIIN SE KÄY -73,
KUN SINÄ JÄÄT ja
JÄÄHYVÄISET, -74,
MAAILMAN TIE -75,
CAN-CAN -76,
SINUN KANSSASI SINUA ILMAN -78,
ILOMANTSI -81 (varsinkin kuvanauhalta katsottuna! :ihana: )

okei, lähden toiselle koneelle koska armaani niin vaatii. Kuunnelkaa Radio Pookia ja sen listaa ensi sunnuntaina... !
Viimeksi muokannut romualdo, 07 Heinä 2019, 16:13. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 17 Huhti 2019, 10:53

huomasin jo aamuvarhain että tämä systeemi ei ihan toimi... siis että ulkomaiset ja kotimaiset LOISTAVIMMAT ja UPEIMMAT tyrkyt pitäisi olla siis omissa listoissaan... mutta nyt en jaksa ruveta niitä väsäämään joten annan mennä näin (ainakin tällä erää...)


KOSKETTAVIMMAT, ITKETTÄVIMMÄT, HERKISTYTTÄVIMMÄT ELI LEGENDAARISET TYRKYT, TARJOKKAAT, ESC-EHDOTELMAT, jatkuu...

ihan kärjen tuntumaan noin 3-10 koskettavimman joukkoon on ehdottomasti laitettava myös tämä seuraava ja miksei myös jokin muukin seuraavista...: <3

-ALLE MÄNDCHEN TAF TE ERDE... KAIKKI IHMISET... LÄNSI-SAKSA 1970; 2.SIJA -... Meidän kovin moni-ulotteisen ihmisluonteen ja meidän kauneuden ja jonkinlaisen, jonkintasoisen älykkyydenkin esille tuoma herkkä ylistys ja samalla myös hyvin vahva tulkinta, jollaisia olemme tottuneet kuulemaan tuolta punatukkaiselta Jumalattarelta, KATJA EPSTEIN.

-TANGO TANGO - PETRA NIELSSEN, RUOTSI -04... Tango Ruotsista, ei ehkä ihan niitä kaikkein odotetuimpia yhdistelmiä mutta, hitto, miten tämänkin rannalle jääminen harmittaa, varsinkin tuona, varsin heikkotasoisena viisuvuotena, varsinkin kun meilläkin olisi ollut samantapaista tarjontaa...

-HÅLL OM MIG - NANNE GRÖNVALL, erityisesti Ruotsi on " kunnostaunut" ns. väärien valintojen kanssa, ihme maa siis... vrt. esim. toinen loistava Loreen joskus v. 2017 Statesment... (siis mulla on vain hyvin heikko haju näitten uudempien vuosikertojen kanssa että kuka ja missä ja milloin oli mukana ja millä biisillä...ja miten ikinä ne sitten edes kirjoitetaan... mutta tuokin erikoisen hyvä esitys jäi mieleen...) varsinkin se esitys, kaksi muutakin naista oli hänen kanssaan lavalla... erikoisesta, tarpeeksi erikoista vedotakseen minuun, ja tarpeeksi melodista, monitasoista sävellystä.

-I ANNORLUNDA LAND, RUOTSI -74, noh, nyt mä jämähdin lahden toiselle puolelle, mutta tälläinen stemma-laulanta,mies ja naisäänien vuorottelu, kuten tuossa Karusellissakin/Belgia -87 on siis niin nautittavaa kuunneltavaa, että oksat pois... jälkimmäinen eli tuo Karuselli on vielä niin hiton hienosti sovitettukin... se mukaan sinne SOVITUKSET -osioon, mikäli hölmö unohdin sen sieltä...

...Ja lisää Ruohtin karsinnoista lauluja, ajoilta jolloin Melodifestivalen oli vielä voimissaan, upeimmillaan ja melodisimmillaan, ylivoimaisesti mielenkiintoisimmillaan : kappaleen perässä esiintymisvuosi ja sijoitusluku, mikäli sen muistan, noh noin likipitäen, sen verran läheltä ja innoissani seurasin aikoinaan noita -70- ja -80 luvun karsintoja, pitkälti Ruotsin radio P3:n myötävaikutuksella.

-I VÅRAN VÄRLD, -73/2,
EN ENDA JORD, -74/3,
KEVÄINEN TYTTÖPARAATI, LARS LÖNDAHL 1963/3.,
VÄRDLENS SÅNG, FAMILY FOUR 1971/5.,
MARIONETTE, RIGS 1983, 5.,
OM JAG GER MIG, 1983/7.,
LÅT SOLEN VÄRMA DIG 1980,/5.,
GO MORGON 1981/2.,
NÅGANTING HAR HÄNT 1982,/2.,
OM IGEN-88 sekä
DANSA I NEON,-87 LENA PHILIPSONILTA,...

Jatkuu...
Viimeksi muokannut romualdo, 29 Huhti 2019, 09:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 27 Huhti 2019, 22:50

ai mahtavaa, jatkan vielä näitten eri kansallisten karsintojen parhaimmostejen hehkuttamista...

juu tiedän kyllä, näitähän voi laittaa tuonne Viisuhistorian - eri maiden karsintojen osioihin myös, mutta mä. Viisukuppilan kunniajäsen, halu-an että minun mielipiteeni, jotka ovat harvinaisen tyyli-, laatu- ym. tietoisia, niin haluan että ne ovat täällä kunnolla esillä, monien muidenkin opiksi ja ojennukseksi... :heh:
mutta siis, hei, tässä vaan joitain ihan päällimmäisiä mitä nyt tulee lähinnä mieleen... ilman semmkummepia isompia hakemisia... Anteeksi jos ajatukseni katkeilevat välillä, vaikutusta lienee tuolla hetki sitten korkkaamallani ja kullan kanssa yhdessä nauttimallamme Belgialaisella laatuoluella 9 % jossa, siis mähän ostan kaikki mulle myös vähän oudommat luonontuotteisiin liittyvät ruoka-tarvikkeet ENSISIJAISESTI KAUNIIN ETIKETIN TAKIA; kuten tämänkin. Houblon Chouffe IPA - Belgisch Ipa Bier. Vahva, humalainen, humalakasvin kuva on etiketissä, kummassakin kulmassa ja siinä pitkäpartainen tonttuu keräilee humalankäpyjä - asiaan!

kyllä! pikkaisen eksyin polulta..., (taas kerran! latojan.huom.)ENGLANTI

1977 SWINGS AND ROUNDABOUTS, SIIVET JA KARUSELLI. TODELLA mukaansatempaava, melodinen ralli. Kivasti kuljetaan sävelasteikkoa ylös ja alas... ihana naisen ääni, Val Stliks. Tai jotain sinnepäin...
1969 MARCH - Marssi - Lulu
1971 KATSO OIKEALLE, KATSO VASEMMALLE - CLODAGH RODGERS - 1971 <3
1973 Cliffillä oli upeita esityksiä ... en täsä ny erittele semmkummemmin, kts. mahdollisen vuosikerran kohdalta... mutta muistelen erityisellä lämmöllä tätä A song for Europe karsintaa... olen saanut onnekseni tuonkin ao kokoelman vinyylinä, siis LP-taltiointina...
1974 OLIVIA NEWTON-JOHN, ohh, muistan, posti-emäntämme, Myllykankaan ihana suloinen Aino- toi postiautollaan, minulle tilaamani levysoittimen ja pääsin vihdoin soittamaan sillä jo hyvän aikaa silloin omistamani Olivian LP:n joka siis sisälsi nuo hänen esittämänsä ASFE-ehdokkaat. Ja siinä oli toki muitakin ihania biisejä, mm. Country Girl. Nostan tässä nyt esille ainoastaan tuon A cross the hands sea... Kädet ristivät veden - tai jotain sinne päin... näin humalassa en voi olla kovin tarkka nimien oikein kirjoituksessa. Kuten en juuri muustakaan. Kunhan nyt muistan ottaa lääkkeet kahdesti päivässä. Kiitos upean joskin sairaalloisen mustasukkaisen puolisoni... ("Mutta suurin niistä on rakkaus" - De Mallemolen, Hollanti -77)

1975 - THE SHADOWS, siis olin aivan pähkinöinä ihastuksessa myös tämän platan, siis LP:n saatuani. Kiitos edesmenneen Musiikki-Keskuksen (tms...? :mitvit: :plop: :/ :heihaloo: :kippis: :poks:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 27 Huhti 2019, 22:59

-vankan, paksun keltakantisen levy-luettelon, joo, Te suunnilleen samanikäiset muistatte sen kataloogin... !?

"Tosikot - älkää vaivautuko mun seuraan!" ..... dodiii, jatketaanko vähän matkaa vielä näitä mun muistelojani.
Reijo Taipale- muisteluilta soi edelleen taustalla, Järviradiossa, joka alkoi noin klo 18.00 ja yhdessä Radio Suomen Tango-Mestarin-Muistelu-ohjelman, Todellisen Tango-Kuninkaan -ohjelman ja Kansallisen Veteraanipäivän - samalla... tullut siis ainakin noin 50 Reijo-hittiä... ja kohta soitan rakkaalleni pari oma valintaista Suosikkiani... Kellot sekä Näin saanhan käydä eiliseen. :ihana: ...

... noh, jatkan The Shadows- yhtyeen ym. ruotimista huomenna, heipä hei....!

:rakas:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 29 Huhti 2019, 17:40

...tai en tietenkään voi enää muistaa, mitä olen laittanut jo noihin Englannin ev-karsinnat ja keskustelua niistä... -osioihin joten jätän tämän nyt tähän... mitä hitaampi kappale niin sitä suurempi suosikki - joten... tämä siis pätee myös tämän Legendaarisen yhtyeenkin kohdalla...

v. -82 A song for Europe, oli Legendaarisen hyvä, erikoisen korkeatasoinen karsinta... siellä taas jylläsi ainakin se toiseksi tullut lauluryhmän esitys, (vai oliko se 3. sijoittunut), Every... of my life... se melodisempi niistä kahdesta menestyneestä... etsin vielä näitten laulujen oikeat tiedot ja palaan niihin sitten kun sen aika on... Innostus on nyt(kin) suurempaa kuin maltti. Näin kai sen kuuluukin olla. Meidän intomielisimpien kanssa... :roll:

Ja taasen Irlannin v. -82 karsinta (kauhea sana!!!) oli myös esimerkillisen hyvä... Niin hyvä että nostelen näitä tässä esille, semmkummemmin mitään lauluja sieltä nyt nostamatta esille... (kts. edeltä).

Omia suosikkejani olen eri maiden karsinnoista nostanut kyllä esille tuolla Viisula-ketjussa joten ... tässä ihmeempiä mellakoita pitämättä, uskon että maltatte sen verran että otan aikalisää ja tuon sitten tarkempia tietoja tänne. Jos ehdin, jos lukko lyödään tähänkin ketjuun ennen aikojaan niin minkäs sille sitten voi... :mitvit:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 29 Huhti 2019, 18:11

ai lisää suosikkejani meidän karsinnoistamme (kauhea sana,edelleen!!!) Noh, mää mainihten vielä muutaman,
sellaisen erityisen sytyttävän ja säväyttävän sävelteoksen...

-Keskiyöllä - J.Panula 1967.
-Maailman pihamaat ja
Vaari sirkuksessa ja
Tuntematon sydämeni, -anteeksi, en muista kaikkien säveltäjiä tai en malta niitä välttämättä enää kirjoittaa tänne... mutta oi mikä karsint..katsaus tuokin!
-Kerran vielä - 1964, Irmeli Mäkelä.
-Sata miljoonaa x sata miljoonaa - 1971 Jukka Kuoppamäki
-Sua rakastan - 1972 (tässä voi tulla toistoa mutta pannaan vaan tämän jo melko vakavahkon muistisairauteni piikkiin.)
-Ohdakkeet ja ruusut - 1978 - Kukka Kuoppamäki.

-Jos maailmassa vain ois kahva - 1974 - Danny (Tosi vääryys laittaa esittäjän nimi ennen säveltäjää,sanoittajaa ja sovittajaa, mutta ... tiedättehän... nämä amatöörien viat ja puutteet!)
-Ampukaa pianisti - 1973 - Maarit"loppukisaontietystipaskaa"Äijö-Hurmerinta.
-Häät - 1974 Eija Ahvo & Harri Saksala
-Oh N.Y Rakkain - 1975 Kirka & Islanders
-Elää Sulle Voisin - 1979 Beni Siltala
-Jos voimaa on - 1980 Reijo Karvonen & Pepe Willberg
-Isä - 1982 Ami Aspelund ja tietysti se Omenapuu, jos en ole sitä jo aiemmin maininnut. Marita Lindqvistin sanoitus. Ja mestari Veikko Samulin upeus.
-Päällä maan, alla taivaan - 1984 Kirka Babitsin, Kalervo Halonen ja Kristian Jänström siis...
-Mandy - 1985 Jokke ja Siru Seppälä
-ja se Tapani Kansan esitys samalta vuodelta, joka oli Pepe Willbergin sävellys, muistaakseni... sijoitus noin 7. Voi kuule kun ei nyt ihan satu olemaan käsillä tässä sitä Asko Murtomäen mainiota kirjaa...
-Jälkeesi Sun - 1990 Jone.
-Gabriela 1990 Petri Laaksonen ja Turkka Mali. Markku Tuli. :uujee:
-Tuuli Soittaa - 1987 Jorma Kääriäinen

-Enkelin Silmin - 1991 Matti Puurtinen ja Turkka Mali.
-Silmiisi sun - 1992
-Sammunut Rakkaus - 1993
-Nosta minut lentoon 1994
... hitto, näitähän on vaikka kuinka, ansioituneita esityksiä, kokonaisuuksia joita haluan nostella tässä esiin...
-Toukokuu 1996
-Rakkauden kirja 1996
-Mielessäni 1998
-Johannan esitys v. 2004 T.Geessonnin tekosia.
-Virginia 2008 ...
-Nina Lassanderin esitys 2010
... När jag blundar 2012 ...
...Ilmalaivalla 2012...
Jari ja Taika-yhtyeen suuremmoinen esitys 2012... ja siinähän ne helmet taisivat sitten olla... ne vihon viimeiset...

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 30 Huhti 2019, 16:37

LEGENDAARISIMMAT (noh, ainakin 20 vuoden kuluttua!?) PARHAIMMAT 2000-LUVUN VIISUT... ESC-LAULUT...

noh tähän ei mene kauaa... eikä tartte paljua miettiä...

2007 MOLITVA
2008 HORA I MOLDOVA
2005 UNKARIN esitys, en nyt muista nimeä (kuinkas ollakaan!),mutta jo tanssiesitys oli jotain aivan ainutlaatuisen maagista... hypnoottinen huilu ym. ja mikä teksti! :ihana:
2008 POKUSAJ
2000 HENGET KUTSUVAT NIMEÄNI, tai siis nämä eivät ole missään ehdottomassa jne...päläpälä mut tämä esitys menee toki listan 1 - 3 sijoille.
2004 LANE MOJA
2002 RANSKA ja miksei myös 2001 francofiilinä vaan fiilistelen...
2012 ÄIDILLENI eli se Jag när blundar, herkkä esitys...
sitte oli se Klapa-musiikkia edustanut miesryhmän esitys, en muista vuotta...
2005 vuodelta tietysti ainakin ne Balkanin maiden laulut... Ser-Mon etunenässä...
2005 miksei myös se Monacon biisi... ehkä saman vuoden Belgia myös... :ihana: eikä Andorrakaan ole hullumpi, kuuntelin sitä tuos joku päivä sitten synnyinkotini valtavan kasettikokoelman seasta löytäneenä...
2006 vuodelta jotain, tietysti KROATIA, se hauskanhauska ja ihana etnoisa tanssiin kutsu... Se myös tuonne noin 5:n kärkeen! Liettua... ...no joku Ser-Mon. Onhan niitä joitakin...
KROATIA 2003, eli se rytmikäs rantamuotia esittänyt performanssi, kiva biisi...
ja miksei myös LAULA SE POIS -16... ja noh, Mustarastas, varsinkin jos ne talipäätyhmeliinit olisivat ymmärtäneet esittää senkin suomeksi...
huh meinasin kirjoittaa Belgia 2004, tai no miksei, hyvin harvoja rytmikkäitä nopeita joita olen sietänyt...jopa tykästynytkin jonkin verran...!
2005 vuonna oli vielä joitakin...muitakin, koska se oli harvinaisen onnistunut kokonaisuus, tietysti muutamista väsyneistä esityksistä huolimatta...
varmasti jäi joku pois mutta lupaan lisätä sen tänne myöhemmin.
Viime tai toissavuotinen (en voi muistaa näin wanhoja asioita!), Slovenian balladi, ennestään tuttu (!?) mies esitti... ja Maltan joku samantyyppinen, olisko ollut jopa samana vuonna! ...
ja ehkä tähän joukon jatkoksi vielä se Belgiaa edustanut acapella-esitys niin ...

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 01 Touko 2019, 08:07

LEKENDAARISET, PARHAIMMAT VIISUT -90 LUVULTA, VUOSIKYMMENELTÄ... :ihana:

1995 NORJA - NOCTURNE
1997 KATRINA JA AALLOT -YHTYE, UK.
1997 KYPROS - MANA MOU
1997 VENÄJÄ - PRIMADONNA
1997 IRLANTI - MYSTEERINEN NAINEN
1996 RUOTSI - LUONNONLAPSI
1994 ROMANIA - DINCOLO DE NORI
1994 NORJA - KEVÄT
1993 SLOVENIA - HILJAINEN SADEPÄIVÄ (siis tämähän on ihan tuolla noin kolmen sykähdyttävimmän joukossa!?)
1998 PORTUGALI
1995 PUOLA
1999 KROATIA - MARIA MAGDALENA
1990 BELGIA - MACEDONIALAINEN NAINEN
1991 KREIKKA - KEVÄT
1992 ITALIA - RAPSODIA
1996 SAKSA - SININEN PLANEETTA
1996 UNKARI ... ja mitä näitä nyt oli, voi olla että joudun paikkaamaan ja täydentämään näitä listoja aina loppuelämäni ajan mut tässä nämä kirkkaimmat helmet nyt oli, ... päällimmäiset mielessä.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 01 Touko 2019, 08:58

Ei h...tti nytkö mä hukkasin tään viestin, ei muuta kuin uusinnaks meni...


LEGENDAARISIMMAT, HIENOIMMAT, IKI-MUISTETTAVIMMAT ESC-KIPALEET 1980-LUVULTA, AO. VUOSIKYMMENELTÄ, JOLLOIN KUULTIIN NOIN TOISEKSI UPEIMMAT VIISUKIPALEET... :ihana:


1981 KESÄN KUU - GRE
1980 RAKKAUTTA RIITTÄÄ KAHDELLE - UK
1989 LA DOLCE VITA - FIN
1987 SATA SALAMAA - FIN
1983 FANTASIAA - FIN
1988 ANNA AURINGON PAISTAA - BEL
1982 BEM BOM - POR
1980 SAAMELAISTEN MAA - NOR
1981 HÄN - SPA
1985 NAINENKIN UNELMISSAAN - FRA
1983 JOS ELÄMÄ ON LAHJA - FRA/LUX
1984 ETEENPÄIN ELÄMÄ - BEL
1984 RAKKAUDEN LEIKIT - UK
1989 MIKSI TEEN AINA VÄÄRIN? - UK
1983 BALLADINI SINULLE - POR
1982 TÄNÄÄN TÄÄLLÄ, POISSA HUOMENNA - IRE
1980 TEATTERISSA - GER
1987 MEREN KANSA - ITA
1983 EN KOSKAAN LUOVUTA - GER
1989 TUULTA PÄIN - BEL
1984 PYSTYPÄIN - GER
1986 RAKASTAN ELÄMÄÄ - BEL
1981 REGGAE OK - FIN
1983 KUKA VENETTÄNI OHJAA? - SPA
1988 ÄLÄKEE JÄTTÄKÖ MINNUU! - TUR/SWI ...

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 01 Touko 2019, 21:26

ai tääkö jatkuu taas, oletteko valmiita? Täältä pesee laatua...!

ai niin, -00-luvun legendaarisiin täytyy tietysti nostaa myös Fin-06 ja Uk -06.


1970-LUVUN LEGENDAARISIMMAT HIENOUDET, PARHAAT VIISUT KOSKAAN TULIVAT TUONA VUOSIKYMMENENÄ... :kups: :rakkaus:


1974 RANSKA/MONACO - ROMUALD(0)
1971 RANSKA/MONACO - SEVERINE
1974 BELGIA - JACQUES HUSTIN
1976 PORTUGALI - CARLOS CO CARMO
1979 ESPANJA - BETTY MISSIEGO
1975 LÄNSI-SAKSA - JOY FLEMING
1978 BELGIA - MISCHA MARAH
1978 TURKKI - SEVINCE
1976 KREIKKA - MARITZA KOCH
1978 BELGIA - JEAN VALLE
1975 ai saako laittaa Suomalaisia - noh tietysti PIHASOITTAJAT
1971 MARKKU ARO
1976 FREDI JA YSTÄVÄT (Kokkolassa oli vast ikään Seniorit-messut, joilla esiintyi Maalaistohtori Kiminkisen ohella Aira Samulin, tuli mieleen kun hän suunnitteli sen Pump-koreografian silloin! Mahtavia kone -puhe-sellaisia molemmat! :ihana: Myös Markku Make Veijalainen oli juontajana, olis pitänyt ottaa häntä käsivarresta kiinni ja kysellä vielä lisää siitä v. -71 viisutuomaroinnista... ! Äh... no sitten ensi kerralla!
1978 ENGLANTI - CO-CO GROUP
1977 ITÄVALTA - BOOM... SHMETTERLINGE
1975 RANSKA - NICOLE RIEU
1975 PORTUGALI - DUARDE MENDES
1977 ITALIA - MIA MARTINI, huom: alkuperäinen, esikatseluissa kuultu vahvasti rummuilla sävytetty ihanuus! :rakkaus:
1975 BELGIA - ANN-CHRISTY, Hah, saisi laittaa varmaan puolet sen vuoden viisuista tänne!
1972 SUOMI - KIM FLOOR JA PÄIVI PAUNU
..Hitto, eihän tussa kuohuskumpassa ollutkaan tarpeeksi prosentteja... :roll:
1979 SUOMI - KATRI-HELENA
1978 SUOMI - SEIJA SIMOLA JA REIJO KARVONEN
1979 RANSKA - ANNE-MARIE DAVID
1973 RANSKA/LUX. - ANNE-MARIE DAVID :mrgreen:
1972 ENGLANTI - THE NEW SEEKERS
1971 PORTUGALI - TONICHA
1977 HOLLANTI - HEDDY LESTER
1970 LÄNSI-SAKSA - KATJA EPSTEIN
1972 RANSKA/LUX. - VICKY LEANDROS
1973 JUGOSLAVIA - ZDRAVKO KOLIC
1975 NORJA - ELLEN NIKOLAYSEN
1973 NORJA - THE BENDIK SINGERS
1973 BELGIA - NICOLE &HUGO
1974 JUGOSLAVIA - KORNI GROUP
1976 RANSKA - 1,2,3
1971 ITÄVALTA - MARIANNE MENDT
1970 ENGLANTI - MARY HOPKIN
1973 SVEITSI - PATRICK JUVET
1975 ESPANJA - SERGIO JA ESTIBALIZ Ai että, tämäkin kuuluisi tuonne noin 10 pykälää korkeammalle, ehkä, nämä -75 viisut olivat a i v a n u s k o m a t t o m a n h y v i ä! Jotain voi ehkä vaikuttaa sekin että ne olivat ensimmäiset laulut jotka äänitin itse, muistaakseni... noh, ainakin seuraavan vuoden viisut olivat sellaisia...

noh, riittäiskö nämä nyt tällä kertaa... suunnilleen lähes joka maasta tuli ainakin yksi hieno esimerkki eli esitys! Ai, israel vielä, no niimpä tietysti! :puna:
1978 ISRAEL - A-BA-NI-BI, todellisen vauhdikkuutensa vuoksi myös...
1975 MALTA - RENATO, mainio esitys, ja ettei tätä palstaa seuraaville Maltalaisille tulis paha mieli... senkin takia...
1979 TANSKA, - TOMMY SEEBACH JA DEBBIE CAMERON tosi kiva tämäkin, ja osittain myös samasta syystä kuin edellisessä...
apua! onko täällä Hollanniltakaan yhtään biisiä, nohh tietysti (korjaan, no on toki...)
1979 HOLLANTI - XANDRA ... jne...
buahha-hah, meinasko Ruotsi jäädä pois...
1979 RUOTSI - TED GÄRDESTAD, tietysti... ! :sydän:
Viimeksi muokannut romualdo, 02 Touko 2019, 10:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 01 Touko 2019, 22:23

ai kauheeta... :ihana: :puna: listalta jäivät toki myös mm.'
RUOTSI - 1974 - ABBA
sekä
ITALIA - 1974 - CIGLIOLA CINGUETTI

mutta vanhuus ei tule yksin...


LEGENDAARISIMMAT 1960 - LUVUN ESC-KAPPALEET, SILLOIN KUN MELODISUUS OLI VIELÄ VALTTIA - JA ARVOKKUUS - (KAUKANA HYVIN KAUKANA OLI tämä NYKYAJAN HÄLLÄVÄLIÄ MENOA, hyi hitto, esiinnytään kuin kotibileissä vaatteineenkin...! karmivine taustasäestyksineen... :nohyi:

1966 ESPANJA - RAPHAEL
1969 ESPANJA - SALOME
1966 RUOTSI - LILL LINDFORS JA SVANTE THURESON
1967 ESPANJA - RAPHAEL
1964 ESPANJA - NELLY, TIMMY & TOMI
1968 ESPANJA - MASSIEL
1969 ITALIA - IVA ZANICCHI
1965 SUOMI - VIKTOR KLIMENKO
1968 SVEITSI - apua... muistikatko, anteeksi, sinä jumalaisen äänen omistanut rillipää, nelisilmä! GIANNI ...M ...
1963 SUOMI - LAILA HALME
1969 ENGLANTI - LULU
1968 LÄNSI-SAKSA - WENCKE MYHRE
1965 - RANSKA/LUX. FRANCE GALL
1969 - RANSKA - FRIDA BOCCARA
1967 - ITÄVALTA - KARELL GOTT
1968 IRLANTI - Keino elää... in finish...
1965 RANSKA - GUY MARDEL
...bauhhahh, nämä nimet ja muut tulevat kuin Turkin hihasta, helposti... ikimuistettavia esityksiä!
1964 ITALIA - CIGLIOLA CINQUETTI
1960 RANSKA - JACQUELINE BOYER, minulla on 2. versiokin tästä, laulattaren ääni on siinä jopa vieläkin ihanampi ja heleämpi tuota... alkuperäistä, jollei ole sitten sama laulajatar !? Kertakaikkisen ihastuttava laulu, eli tämäkin voisi olla tuolla korkeammalla, noin 8:n joukossa...
1963 RANSKA - ALAN BARRIER
1960 ENGLANTI - BRYAN JOHNSSON joo Looking high ...
1962 ENGLANTI - noh...
1964 ENGLANTI - BUTCH MOORE apua... skumppa sekoittaa putkiaivojani... !
1966 IRLANTI - DICKIE ROCK
1967 IRLANTI - SEAN DUNPHY, Jos voisin valita... :ihana:
1969 RANSKA/MONACO - JEAN JACQUES
1962 ITALIA - ADDIO...
noh, jos joka maalta pitäis valita joku niin, Tanskalta Angelique tai Stop ja stop...,
Norjalta varmaankin -66 Intet er nytt... (jonka biisin nimen hah, sanoin naapurin iäkkäälle naisellekin, jossain yhteydessä,no kuulumisten - tietysti ... hän kysyi että mitä se tarkoittaa...!?)
Belgialta -64 ehkä... kumma kyllä, maa ei vielä isommin loistanut tuolla vuosikymmenellä...!?
Hollannilta ehkä -64, tai -63, ...apua,. nyt tulee JR:stä Kuoppamäen Satamiljoonaa kertaa... (OLISI yksi parhaista, no 10:n tai 5:n joukossa Suomalais-viisuista!!!) täytyy lopetella ja laittaa nettiradio päälle... HEJ... jatkan tästä kunhan...
Viimeksi muokannut romualdo, 02 Touko 2019, 10:17. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1636
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja Hapa » 02 Touko 2019, 02:29

Upeimpia laulusuorituksia (romumaiseen tyyliin täysin satunnaisessa järjestyksessä):

Joy Fleming - Saksa 1975 :kups:
Claudio Villa - Italia 1962 & 1967
Mocedades - Espanja 1973
Zlata - Ukraina 2013 :kups:
Ireen Sheer - Saksa 1978
Sergio & Estibaliz - Espanja 1975
Paula Seling - Romania 2010 & 2014
Jurgen Marcus - Luxemburg 1976
Jalisse - Italia 1997
Carola - Ruotsi 1983 & 1991
Edyta Gorniak - Puola 1994
Celine Dion - Sveitsi 1988
Pastora Soler - Espanja 2012
Mihai - Romania 2006
Abba - Ruotsi 1974
Massimo Ranieri - Italia 1971 & 1973
Doris Dragovich - Kroatia 1999
Raphael - Espanja 1966 & 1967 :kups:
Jessica Garlic - UK 2002
Anne-Marie David - Ranska 1979
Svetlana - Luxemburg 1982 :kups:
Marianne Mendt - Itävalta 1971
Nicole & Hugo - Belgia 1973
Dulce - Portugali 1991 :kups:
Jacques Houdek - Kroatia 2017 :kups:
Les Humphries Singers - Saksa 1976
Colm CT Wilkinson - Irlanti 1978
Guy Bonnet - Ranska 1983
Jean-Jacques - Monaco 1969
Elina Konstantopoulou - Kreikka 1995
Maria-Elena Kyriakou - Kreikka 2015
Knez - Montenegro 2015
Koit Toome ja Laura - Viro 2017 :kups:
Equinox - Bulgaria 2018
Tommy Körberg - Ruotsi 1969 & 1988 :kups:
Aminata - Latvia 2015 :kups:
Gianni Mascolo - Sveitsi 1968
Pan - Turkki 1989
Anabel Conde - Espanja 1995 :kups:
Roger Bens - Ranska 1985
Wess & Dori - Italia 1975
Nayah - Ranska 1999 (poislukien kamala viimeinen kolmannes :mrgreen: )
Julie & Ludvik - Malta 2004
Jade Ewen- UK 2009
Marion - Suomi 1973
Alenka Gotar - Slovenia 2007
Alla Pugatsova - Venäjä 1997
Lindita - Albania 2017
Viimeksi muokannut Hapa, 03 Touko 2019, 00:52. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 02 Touko 2019, 10:37

kyllä, kiitti Haba, mahtava lista, eipä tuossa voi tietenkään juuri eri mielisyyttä olla.. olet kuullut enemmän kuin oikein. Olikos siellä J.Hustin...? Ja J.Zegers (Bel-84)... ? yeah, voin tehdä listan vielä eniten miellyttäneistä solisteista sekä kauneimmista, ainakin....

Mutta, vielä on tuo varhaisin vuosikymmen jolloin en ollut vielä etes syntynyt...


LEGENDAARISIMMAT VARHAIS-VIISUT, näidenkin siis näidenkään upeutta eivät sanat riitä kuvaamaan...

1956-1959


BELGIA 1956 Vanhat herrat Seinen rannalla...
SVEITSI 1958 - LYS ASSIA
se Kalypso-laulu Itävallan mainio, ITÄVALTA siis, voi hel..tti että miten viisut voivatkaan olla näin HYVIÄ ?!?
SVEITSI 1956 LYS ASSIA, varsinkin Refrain.
RANSKA 1958 ANDRE CLAVEAU :ihana:
RUOTSI 1958 ALICE BABS
ITALIA 1956 Avaan ikkunan keväälle
ITALIA 1956 Amani se voui
HOLLANTI 1959 TEDDY SCHOLTEN
HOLLANTI 1957 CORRY BROKKEN
HOLLANTI 1956 Hollannin linnut
no nämä nyt tulivat heti mieleen, täydellisen osanottaja listan saaminen silmien eteen helpottaisi kummasti tätäkin hommaa...

hei, unohtuiko -60-luvun listalta ITALIA 1960 ROMANTICA !?

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 04 Touko 2019, 22:24

ai jotainko pitäis vielä keksiä, niin niin, tiedän, kansa vaatii Romua, Kuppilan heimon lemmikkiä... (tai erästä suurinta niistä...) nohh, nohhh, mää en ny tiijä, jätetäänkö tämä ketju. Kiitos mm. Haban, vanhan kunnon viisufanin henkeä... että osallistuit tähän...kin...

Jah, jah, ai kauneimmat esc-laulajattaret... voi jeesus, siitä tulis pitkä lista, koska erinomaisen lauluäänen omaavat ovat kummakyllä myös mitä viehkeimmän näköisiä... no nämä jumalattaret... laitan tähän nyt vain muutaman ihan ensiksi mieleen tulevan... top 50:n ulkopuolisia joutuu sitten hakemaan ehkä jo ihan sieltä sen kuuluisan saunan takaa... !?

PUOLA 1994 EDITA...
LÄNSI-SAKSA 1974 muurin sieltä toiselta puolelta CINDY
ITALIA 1964- JA -74 C. CINQUETTI
ENGLANTI -91 SAMANTHA JANUS jolle juontaja Totokin antoi kuuluvan muiskautuksen...
RANSKA/LUX -66 JA -77 MICHELLE TORR
SUOMI-61 A la LAILA KINNUNEN
SUOMI -00 NINA ÅSTRÖM, Keksi-Pohojammaan ja Helluntai-lahkon (eli tämän kauniin monimuotoisen raamatturannikon) tarjoama lahja Iskelmämusiikille ja Gospelille... hän oli satumaisen kaunis uudessa kampauksessaann v. -07 kun tv:ssä käytiin läpi ev-historiaamme ao. kutsuvieras-artistien myötäileminä.
ojh, taas alkaa tulemaan lunta... juuri kun laasin ja siivosin terassiani,... ! :roll:

RANSKA 1973 JA -79 ANNE-MARIE DAVID
SVEITSI -71 Jne... SUE jumalaisen kaunis äänikin vielä!
RANSKA -62 JA -68 tuo viisujen yksi suurimmista jumalattaristamme...
BELGIA -75 ANN-CHRISTY, jonka LP:n kansi koristaa pienen keittiöni astiakaapin ovea... :ihana: samat sanat, hauraan kaunis, herkkä, sopivan lapsellinen (muistatte v. -75 postikortin siellä taulun ja värien äärellä!)

ESP. -68 MASSIEL, "höyryveturi" kuten taisi Jyrki "Jyräys Suosikki" Hämäläinen mainita jossain palopuheessaan...
ENGL. -70 MARY HOPKIN, kuin kypsä valkeakuulas = omena... Apple Records ... (!?)
L-SAKSA -70-71 JA -80 KATJA EPSTEIN, jumalaisempaa ääntä ei paljoa voi kuvitella, joku toimittaja kylläkin kirjotti hänestä että "lähetltä katsottuna vähemmän kaunis" mutta jo tyrkky Alle mändsen... -70 vie minulta jalat alta jo pelkällä tulkinnalla ja melodialla... ja tekstillä joka varmaan on sekin aivan kymppisarjaa... kymppimämmiä! Noh, en ole lukenut/opiskellut koskaan saksaa joten irvailkaa siellä vaan ihan rauhassa !?
SVE-75 SIMONE D. Pigalle Pigalle...
RANS-77 MARIE MYRIAM
ENGL. -78 C. BAKER
NOR. -77 JA -82 -JA -79 A.SKORGAN, tyttömäistä valloittavuutta.
KRE- 82 ANNA VISSI
HOLL - 87 MARSCHA vaikka hänen esittämänsä lauluteos oli kuten useimmat sen "muovisen" vuosikerran biiseistä, yllättävän köyhä ja löysä...
NOR- 95 solisti joka pääsi liian vähällä... :mrgreen:

ahh, jätän tämän nyt tähän tältä erää... palaan varmasti asiaan. Ja myöhemmin sitten Miespuoliset komistukset, aihe johon varmaan moni muukin kuin vain nm. Ihimemiäs haluaa liittyä omine mielipiteineen...

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 04 Touko 2019, 23:02

Aihh ja Oihh, älkääs nyt, Romu haluasi jo lähti täkin alle, vaakasuoraan, matalaks, unta odottelemaan (kera Seitojen -79)... rauhoittua, vetää nahat silmille... unta kaaliin... ymmärrättehän, ikäihimisähän täsä jo olhaan ja mitä komein ja rujoin ja partaisin seniORI... ei waan jaksa köpsötellä enää niinku te nuoret, teinit ym. ... mut, jos määä ny muutaman - vain muutaman nimen pistän tänne... Mr. ESC Komeuden, Silmänilon la... ja siis tietysti Uroitten puolelta... ette te kuitenkaan minua nii vähällä päästä... hitto, kelloki on jo 22:34...

mutta jos yleisö tahtoo niin...;LEGENDAARISESTI KOMEIMMAT JÄPPISET ESC-VUOSILTA...


noh, muutamia täs ny vaan laitan, pinta-raapaisua mutta kärki on mitä uljainta!

1974 RANSKA - ROMUALD(0)
POR 1975 DUARDE MENDES "Jaa-a, lopettaisinko armeijaurani jos voittaisin ESC-kisat..." häneltä eräs pohdiskelu Mn-lehden artikkelissa.
1975 HOL-75 se symbalisti, kellopelin äärellä hurmannut karvanaama
1981 RANSKA -81 J.GABILOU vielä kun vetää kaulusta sevveran avoimemmaks että rintapuutarha pääsee esille... nii johan kansa viilliintyy, varsinkin OGAE:n pojat..
1982 TUR- 82 NECO poikamainen pilke silmäkulmassa on aina sitä suurinta plussaa!
1985 SVE -85 se viiksivallu, PINO...
noh, hyvin ovat jo pinossa hurmurit, mut vielä muutama nimi...:
1994 IRL- se sympaattinen harmaantunut kitaristi...
1997 IRL - samat sanat kuin edellisessä, paitsi että hänellä ei vielä hurmaavaa harmautta näcynyt mutta ne sukat pyörimään laittaneet haikean surumieliset ilmeet... suorastaan koiranpentumaiset...
200... IRL - no sieltä saarelta löytyy näitä sydämen läpättämään pistäviä, eli se jo iäkkäämpi, rauhallisen balladin esittänyt... nohh se tillohampainen... (Kts. Viisula) noh, sanokaa nyt jo hänen nimensä! ... en tiedä, oliko edes vuosi oikein... -01 ?
jamitänäitänyvieläon... Mr Lordi tietysti... ja ... tarttis taas sen solistikartan joka vuodelta...
-06 LATVIAN yhtyeestä Winners- se lyhyt hiuksinen susisilmäinen solisti...
jne...
2006 SER-MON - Noh tietysti se Lane Mojan esittäjä, hah kuulkaas nämä myöhemmät nimet eivät vaan jää mieleen... kertonee jo aika paljon musiikin yhä vain alemmas ja alemmas (jos mahdollista) vajoavasta tilasta...
ESPANJA -66 JA -67, kaikkien äitien toivevävy, lapsenkasvoinen ja käsittämättömän upean äänen omaava ... niin, tarvinneeko edes esitellä... eimikkäänmikätahansaraspikurkki,ei vaan mitä hienoin tenori RAPHAEL
1968 ja -73 C.RICHARD
-00 - 2019 löytyy tietysti "mieskarkkeja" (yhh ehkä lievästi ärsyttävä sana!) waikka kuinka paljon, ehkä ne kaikkein komeimmat ja miehekkäimmät ja karvaisimmat kundit mut... kylhä te tiejätte, vilkaiskaa vaan kunkin vuoden kuvagalleroita...

Buano notte, Hyv yötä, jeesus myötä... ! :mrgreen:

-

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6825
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 05 Touko 2019, 21:38

romualdo kirjoitti:
04 Touko 2019, 23:02
1974 RANSKA - ROMUALD(0)
Romuald edusti Monacoa, ei Ranskaa. :tosion:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 05 Touko 2019, 22:00

hei,älkää viitsikö, tuo on sitä eräänlaista käsittämätöntä vääräuskoisuutta, vai onko joku ihan oikesti sitä mieltä että esim. Monaosta löytyy säveltäjiä, omia sellaisia siis ja mm. laulajia... heh-heh, päivän paras... ! :mrgreen:

heh, se piti siis olla näin: RANSKA/MONACO -74... ok, pieni virhe, muotoilu-sellainen...

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9189
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja romualdo » 18 Kesä 2019, 22:01

Lekendaarisimmat, erikoisimmat lauluäänet...

tännekin on vaikka kuinka paljon ehdotelmiani aina Peter Bellistä (Peilitanssi/Tanska 1982,5.sija) lähtien. Kts. nauhalta kohdasta 51.00 lähtien. Hän, siis ilman muuta. Ehkä erityinen suosikkini! Ja muita, Raphael -66/67., Justina -95., Corinne May -02, Jahn Taigen -78, jne... onko muilla ehdotuksia?
Viimeksi muokannut romualdo, 20 Kesä 2019, 13:54. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13208
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja AntSa » 19 Kesä 2019, 17:14

romualdo kirjoitti:
18 Kesä 2019, 22:01
Lekendaarisimmat, erikoisimmat lauluäänet...

tännekin on vaikka kuinka paljon ehdotelmiani aina Peter Bellistä (Peilitanssi/Tanska 1982) lähtien. Kts. nauhalta kohdasta 51.00 lähtien. Hän, siis ilman muuta. Ja muita, Raphael -66/67., Justina -95., Corinne May -02, Jahn Taigen -78, jne... onko muilla ehdotuksia?
Michelle, Saksa 2001. <3
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6825
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja MIH96 » 19 Kesä 2019, 19:36

AntSa kirjoitti:
19 Kesä 2019, 17:14
Michelle, Saksa 2001. <3
Vuotensa ja maansa surkein viisu. :jumankauta: :termari:

Avatar
jdjj22
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1750
Liittynyt: 29 Maalis 2014, 20:58

Re: Lekendaarisimmat pianoriffit/akordit/aloitukset. Viisurummut. Viisukuorot. Viisurevittelyt.

Viesti Kirjoittaja jdjj22 » 19 Kesä 2019, 23:27

MIH96 kirjoitti:
19 Kesä 2019, 19:36
AntSa kirjoitti:
19 Kesä 2019, 17:14
Michelle, Saksa 2001. <3
Vuotensa ja maansa surkein viisu. :jumankauta: :termari:
Eipäs :heh:
Pieni ripaus örgyn pörgöniä parantaa viisua kuin viisua - Terveisiä kielipuolueesta :kaunis:
Hatrið mun sigra! Pentele!

Vastaa Viestiin