PKN: Euroviisut eivät ole p***aa!

IMG_1504Pertti Kurikan Nimipäivät tapasi eilen fanejaan wieniläisessä Supersense-myymälässä. Paikalle oli saapunut suomalaisten kannustusjoukkojen lisäksi ainakin paikallisia itävaltalaisia faneja sekä joitakin ranskalaisia ja britannialaisia ihailijoita. Vaikka PKN-nelikko olikin jo silmin nähden hieman väsyneitä kuluneen viisuviikon tapahtumista, juttelivat he reippaasti toimittajille ja poseerasivat iloisesti yhteiskuvissa.

Yhtyeen basisti Sami Helle kertoikin, etteivät he ole laskeneet annettujen haastattelujen määriä, mutta arveli niitä olleen jo satoja. Helle oli myös kuullut millaisen reaktion ja viisuvastaisuuden heidän karsiutumisensa on aiheuttanut Suomessa.
– Ymmärrän toki miksi ihmiset tuntevat niin ja minustakin on mielenkiintoista nähdä miten yleisö- ja tuomariäänet erosivat toisistaan. Meillä itsellämme ei silti todellakaan ole mitään tätä kilpailua vastaan eivätkä euroviisut ole meistä p***aa!
– Kilpailuun osallistuminen oli meille unelma. Jos ei koskaan unelmoi, niin eiväthän ne unelmat voi silloin toteutuakaan. Haluaisin lähettää kaikille PKN-faneille sekä viisufaneille terveisiä, että parhaamme kyllä tehtiin mutta tällä kertaa vaan valitettavasti kävi näin.