Pohjola juhli hikisissä tunnelmissa

IMG_1028bWienin illassa vietettiin eilen Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Islannin ja Viron delegaatioiden yhteistä Nordic Night -juhlia. Paikalla oli jokaisen kuuden maan delegaatiot sekä paljon muita vieraita ja täpötäydessä paikassa tunnelma oli välillä hyvinkin tiivis.

Illan kuvatuimmat artistit olivat Ruotsin Måns Zelmerlöw sekä Norjan Mørland & Debrah Scarlett. Sen sijaan esimerkiksi Viron Elina Born ja Stig Rästa olivat selkeästi väsyneitä päivän harjoituksista ja vetäytyivät välillä aina sivummalle mediaa pakoon.

Myös Suomen Pertti Kurikan Nimipäivät vierailivat luonnollisesti juhlissa vaikka eivät tällä kertaa esiintymislavalle nousseetkaan. Tällä kertaa nelikostamme puheliaimmalla tuulella oli rumpali Toni Välitalo, joka jutteli oma-aloitteisesti erimaalaisten toimittajien kanssa.

Aina mun pitää -farkkuliiviin sonnustautunut Toni kertoi Viisukuppilalle, ettei ensi tiistain semifinaali ole tuonut vielä paineita.
– En minä jännitä yhtään. Me menemme sinne voittamaan emmekä jännittämään.
– Tähän asti kaikki on ainakin ollut täällä euroviisuissa tosi mukavaa ja minusta on kiva olla täällä. Vapaapäivänä kävimme muun muassa huvipuistossa, Toni jutteli iloisesti.

Katso videoita illan esityksistä escstatsin tuubikanavalta

Nordic_ryhmakuva

IMG_1077

IMG_1061 IMG_1045b

måns2 IMG_1030

Kuvat: Viisukuppila ja escstats