San Marinon Senhit suuntaan Rotterdamiin adrenaliinin voimin – Viisuyleisö jännittää nähdäänkö amerikkalaisräppäri Flo Rida myös lavalla

Italialaislaulajatar Senhitin (aikaisemmin Senit) oli tarkoitus nousta viime keväällä jo toistamiseen viisulavalle kun hänet oli valittu pikkuruisen San Marinon edustajaksi kappaleella “Freaky!”. Ensimmäisen kerran hänet nähtiin viisuareenoilla tasan kymmenen vuotta sitten kun hän edusti San Marinoa Düsseldorfissa kappaleella “Stand by”.

Tänä vuonna 41-vuotias Senhit lähtee tavoittelemaan menestystä pop-kappaleella “Adrenalina”. Eilisen viisupäivän suurin yllätys oli ehkä se, että ainakin kappaleen studioversiossa sekä musiikkivideossa Senhitin rinnalla kuullaan ja nähdään amerikkalaisräppäri Flo Rida. San Marinon delegaatiosta kerrotaan, että vielä ei tiedetä nouseeko Flo Rida itse viisulavalle myös Rotterdamissa, mutta rap-osuus pysyy kappaleessa joka tapauksessa.

Vaikka osa tämän vuoden kappaleista on vielä julkaisematta, voinee tässä vaiheessa jo veikata, että “Adrenalinan” takaa löytyy vuoden pisin tekijälista. Senhitin itsensä lisäksi kappaleen kirjoittamiseen ovat osallistuneet Thomas Stengaard, Joy Deb, Linnea Deb, Jimmy Thörnfeldt, Kenny Silverdique, Suzi Pancenkov, Malou Linn Eloise Ruotsalainen ja Chanel Tukia. Senhit haluaa kunnioittaa kappaleellaan vanhempiensa sukujuuriaan ja siksi siinä kuullaan kahta eri eritrealaista soitinta: lyyraa muistuttavaa kraria sekä kebero-rumpua.

Katso kappaleen video Youtubesta

Keskustele aiheesta foorumillamme

Kuva: FABRIZIO CESTARI