Suomalaiset fanit toivovat Sandhjalle finaalipaikkaa

jukka sandhjaEuroviisuklubi OGAE isännöi aikaisemmin tänään OGAE Finland Prepartyja Tukholman Hard Rock Cafessa. Paikalle oli saapunut runsaslukuinen joukko suomalaisia euroviisufaneja, joista moni oli pukeutunut näyttäviin sinivalkoisiin vaatteisiin.

Vaikka odotukset eivät ole Suomen finaalipaikan suhteen korkeimmat mahdolliset, toivoo mittava fanijoukko Sandhjalle menestystä illan semifinaaliin ja osa myöntää myös haaveilevansa finaalipaikasta viimeiseen saakka.
– Illan semifinaali on todella tasainen ja potentiaalisia finaalinmenijöitä on lukuisia. Suomi ansaitsisi kyllä finaalipaikan, mutta joukossa on paljon maita, jotka menevät finaalin aina kappaleella kuin kappaleella, oli yleinen mielipide Hard Rock Cafeeseen saapuneiden suomalaisten fanien keskuudessa.

Kannatuksen puutteeseen ei Suomen ja Sandhjan esitys tule ainakaan tänä iltana kaatumaan.
– Euroviisuklubin kautta Globenin lippupaketin on hankkinut 260 suomalaisfania. Lisäksi kymmenet, ellei jopa sadat suomalaiset ovat hankkineet lippunsa normaalisti ruotsalaisen lippupalvelun kautta, kertoo Euroviisuklubin puheenjohtaja Jouni Pihkakorpi.

Sandhja itse ei päässyt paikalle nauttimaan suomalaisfanien kannatuksesta, sillä ensimmäisen semifinaalin kolmannet pukuharjkoitukset pidettiin samaan aikaan Globenissa. Lavalla nähtiin kuitenkin lukuisia suomalaisia euroviisuartisteja Drag-artisti Jukka Kurosen (kuvassa Sandhjana) toimesta.

Ensimmäinen semifinaali tänään Suomen aikaan kello 22.00 YLE TV2

ogae