Suomen 2. harjoitus

Suomi päätti juuri toisen harjoituksensa, joka sujui erinomaisesti. Paradise Oskar on uskomattoman varma ja luonteva esiintyjä, ja kaikki neljä harjoitusvetoa olivat lähes identtisiä pieniä ilmeitä myöten. Suomen vahvuuksia ovat juuri edustusartistimme esiintymistaidot. Vaikka sympaattiset ilmeet ovatkin ehkä harjoiteltuja, koska ne tulevat samankaltaisina jokaisessa esiintymisessä, vaikuttavat ne silti aidoilta, lämpimiltä ja spontaaneilta.
Itse kappalekin kuulostaa hienoisessa kotikutoisuudessaan uskottavalta juuri Paradise Oskarin kaltaisen naapurissa kasvaneen luonnonlapsen esittämänä.

Esitys alkaa pimeästä hallista, jossa Paradise Oskar laulaa yksittäisessä valokeilassa. Vähitellen valaistus lisääntyy ja taustalle projisoidaan valtavan kokoinen maapallo. Laulu sujuu perustasokkaasti ja ainakin allekirjoittaneella on vahva luottamus, että Oskarin rentous säilyy semifinaali-iltaan asti – niin vahvat näytöt hänellä on jo takanaan. Viisukuppila seuraa Suomen ja Paradise Oskarin vajaan tunnin sisällä alkavaa lehdistötilaisuutta, ja palaa välittömästi sen jälkeen raportoimaan tilaisuudesta.

Katso kuvagalleria harjoituksista klikkaamalla “lue lisää”.

Kuvat: Escstats.com