Suomi harjoitteli jo toistamiseen – ja hyvin muuten harjoittelikin

Viisukuppila saapui tänään juuri sopivasti Kiovaan seuraamaan Suomen edustajan Norma Johnin toista harjoitusvuoroa. Kahdenkymmenen minuutin lavavuoronsa aikana Norma John ehti vetämään Blackbird-kappaleensa läpi kolmesti.
Harjoitusten jälkeen Norma John -kaksikkomme Lasse Piirainen ja Leena Tirronen olivat silmin nähden tyytyväisiä eikä suotta. Harjoitukset sujuivat hyvin ja saivat osakseen aplodeja  ja kehuja myös lehdistökeskuksen puolella.
– Esityksemme valoja oli muutettu hiukan ensimmäisistä harjoituksista ja olemme lopputuloksesta todella onnellisia, kaksikko kommentoi harjoituksia tuoreeltaan.
Onnistuneet harjoitukset ja valaistus eivät ole ainoita asioita, jotka ovat ilahduttaneet kaksikkoamme viime päivinä. Isäntäkaupunki Kiova saikin Leenalta ja Lassilta kehuja harjoitusten jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
– Eilen saimme kierrellä paikkoja ja tutustua kaupunkiin. Kiovan on uskomattoman vihreä kaupunki ja sää on ollut mahtava, Lasse intoutui hehkuttamaan.

Lasse ja Leena paljastivat myös, että Euroviisut on tapahtumana jo nyt ylittänyt heidän odotuksensa. Näyttääkin siltä, että todellinen viisuhenki on päässyt puremaan myös edustajiamme.
– Tiesimme aina, että tämä on positiivinen tapahtuma, mutta kyllä tämä on vieläkin positiivisempi juttu kun alkujaan oletimme. Olemme saaneet muista osallistujista uusia ihania ystäviä ja on hienoa nähdä, miten kaikki kilpailijat tsemppaavat täällä toisiaan.
Viisuriennot ja uudet ystävät pitävätkin Suomen joukkueen kiireisenä vaikka varsinaisista harjoituksista heillä on nyt ansaittu parin päivän tauko. Loppuviikon ohjelmassa on muun muassa käynti Suomen suurlähetystössä, Nordic Night -tapahtuma sekä tietenkin tämän vuoden euroviisujen viralliset avajaiset. Oheen mahtuu vierailuja muiden delegaatioiden juhlissa ja tapahtumissa. Viisukupla pitää Norma Johnin siis kiireisenä ja sehän on hyvä asia.

Harjoituskuvat: escstats.com

IMG_9086

IMG_9131

 

IMG_9143

IMG_9150