Torlene Charell on valmiina pikkujouluihin

Saksalais-suomalaisen supertähden Torlene Charellin (kuvassa) pikkujouluvalmistelut alkavat olla loppusuoralla. Torlene on kolmen vuoden tauon jälkeen jälleen pyydetty Suomen Euroviisuklubi OGAE:n pikkujouluissa ensi lauantaina kisailtavan Eurovision Show Contestin juontajaksi. Myös toinen juontaja Mini-Örkki Lassinheimo on viisuväelle entuudestaan tuttu.

Viimeksi Torlene ihastutti viisukansaa vuoden 2008 kilpailun juontajattarena Villa Kivessä. Show Contest ikoni kertoo ottaneensa pestin vastaan iloisin mielin.
Ihanaa, että kaikki rakastavat minua niin paljon! It is wonderfull that everybody loves me so much! Torlene kujertaa kielitaitoiseen tapaansa.

Torlenesta puhuttaessa tulee usein esille myös hänen sisarensa Marlene Charell, joka juonsi Eurovision laulukilpailut vuonna 1983 Münchenissa.
– Kuka? Who? Qui? Wer? Torlene on hämmästelevinään, vaikka hänen ilmeestään voisi luulla että hän ei laske leikkiä.

Torlene kertoo innoissaan viettäneensä viime viikot kuvausryhmän kanssa kartanossaan ja vähän muuallakin, kuvatessaan materiaalia Eurovision Show Contestia varten.
– Minulla on onneksi kokemusta elokuvanteosta. Torlene täsmentää, mutta vaikenee aikaisempien filmatisointien aihepiiristä kysyttäessä.

Pikkujoulujuomaksi Torlene suosittelee samppanjaa, jota hän itse siemaileekin päivittäin. Torlene pitää erityisesti Spumante-merkkisestä kuohujuomasta, koska pullossa on niin kaunis etiketti.

Euroviisuklubi OGAE:n pikkujoulu järjestetään lauantaina 26.11. Helsingissä.

Juhlapaikkana toimii tänä vuonna Svenska Gården –tila Helsingin Hakaniemessä osoitteessa Hämeentie 3.

Euroviisuklubi tarjoaa alkuillasta pientä purtavaa ja voit tuoda tilaisuuteen omat pikkujoulujuomasi. Svenska Gården –juhlatilaan mahtuu 120 henkilöä.

Sisäänpääsymaksu on Euroviisuklubin jäseniltä 7 € ja muilta 12 €. Sisäänpääsymaksun voit maksaa vain käteisellä (tasaraha), mikäli tilaa vielä on. Saavu siis ajoissa paikalle.

Ikäraja pikkujouluihin on 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat ovat myös tervetulleita tapahtumaan virallisen huoltajansa tai vähintään 30 v. täyttäneen valvojan ja huoltajalta saadun kirjallisen luvan kanssa.

Pikkujoulupaikan ovet aukeavat klo 15.30 ja tilaisuus päättyy klo 1.30.

Illan ohjelma:
Klo 16.30 Euroviisutietokilpailu 
Klo 18.00 Karaoke 
Klo 19.30 Arpajaiset 
Klo 20.00 EUROVISION SHOW CONTEST 2011 
Klo 22.30 Euroviisudisko 

Lisätietoja: info@euroviisuklubi.fi