Viime hetken tunnelmat jäähallilla

Illan suoran lähetyksen alkuun on reilu tunti aikaa. Helsingin jäähalli alkaa hiljalleen täyttymään yleisöstä ja viimeiset harjoitukset on nyt harjoiteltu. Viisukuppila tapasi illan finalistit hetki sitten ja kyseli heiltä, mitkä ovat tunnelmat tässä vaiheessa iltaa.

Pernilla kertoi toipuneensa juuri ja juuri Viisukuppilan fanipalkinnon voitosta. Klubikeikan jälkeen esitykseen on lisätty tanssija ja laulajatar kertoo saaneensä myös lisää itsevarmuutta omaan esitykseensä. Hän toivoo suomalaisten äänestävän hänen kappalettaan, sillä se on hieno ja aito biisi, joka esitetään suoraan sydämestä.
Mica Ikonen joukkoineen kertoi kenraaliharjoitusten sujuneen hyvin. Jännitys oli jäänyt kotiin ja nyt fiilis on fantastinen. Vaalea laulaja paljasti, että jos tie vie Bakuun, kappale sanoitetaan englanniksi.
Kaisa Vala oli päättänyt vaihtaa esiintymisvaatteensa eilisen jälkeen, jotta mukana olisi katsojille jotain uutta. Hän toivoo, että katsojat kuuntelisivat hän kappalettaan avoimin korvin. "Se saattaa kuulostaa erikoiselta alkuun, mutta on kuitenkin hyvin kansainvälinen kappale". Suomen Madonnaksikin nimitetty Kaisa uskoo kaikkien olevan samalla lähtöviivalla illan kilpailun suhteen.
Iconcrashin Jaani kertoi yhtyeen olevan kilpailussa mukana tosi mielellä. "Vaikka olemmekin voittaneet jo pääsemällä tänne saakka, niin Bakuhan tässä on mielessä." Yhtye haluaa tarjota katsojille kunnon show'n ja illan esityksessä onkin luvassa pyroja ja muita vielä salaisia kikkoja.
Tuomaristo on kiitellyt Stigiä pitkin matkaa siitä, että hän on lavalla aito artisti. Mies on itsekin sitä mieltä, että hän on nyt enemmän oma itsensä kun RnB-blingbling-aikana. "Vaikka en minä nyt tietenkään ihan sama mies ole kuin kotona vaippoja vaihtaessa." Stig kertoo, että illan koitos jännittää, mutta ei koe sitä huonoksi asiaksi.
Ville Eetvartti uskoo kappaleensa voimaan ja esitykseen. Jos voitto tulee, kieli vaihtuu englanniksi, mutta teema pysyy samana. Liikaa hän ei halua vielä katsoa tulevaisuuteen vaan on mennyt UMK-projektissa päivä kerralla eteenpäin. Laula antaa kehuja myös yhtyeelleen. "Olemme vakaahenkinen, suvaitsevainen ja varma orkesteri."
Myös Paradise Oskar esiintyy illan show'ssa. Nuori mies on viime kevään euroviisujen jälkeen omien sanojensa mukaan "seikkaillut".