Viisuviikot vauhtiin Wienissä

Kuppila-WienVuoden ehkä tärkeimmät kaksi viikkoa ovat pyörähtäneet käyntiin Itävallan Wienissä. Harjoitukset paikan päällä Wiener Stadthallessa alkavat tänään Suomen aikaa kello 13.00, jolloin puolen tunnin harjoitusvuoronsa saa ensimmäisen semifinaalin avaava Moldova. Suomea edustava Pertti Kurikan Nimipäivät pääsee niin ikään jo tänään ottamaan tuntumaa viisulavaa. Harjoitusaikatauluihin voi perehtyä tarkemmin esimerkiksi eurovision.tv -sivulla.

Viisukuppila matkustaa Wieniin tänään, joten ensimmäiset tunnelmamme kisakaupungista kuulette vielä tämän päivän puolelle. Ensimmäisellä harjoituskierroksella media ei vielä pääse saliin katsomaan ja kuvaamaan, joten torstaihin asti on tyytyminen lehdistökeskuksen tunnelmiin ja sanallisiin kuvauksiin siitä, mitä screenien kautta ehkä näemme. Perjantaina käynnistyvältä toiselta harjoittelukierrokselta on luvassa myös kuvamateriaalia.

Mikäli haluat enemmän irti viisu-uutisistamme, seuraa Viisukuppilaa myös sosiaalisessa mediassa. Näin pysyt mukana myös sellaisissa extrauutisissa, jotka eivät mahdu tai ehdi etusivumme uutisvirtaan.

Jännittäviä viisuviikkoja lukijoillemme!

Viisukuppila Facebookissa

Viisukuppila Twitterissä

Viisukuppila Instagramissa