Luxemburg 1965: France Gall – Poupée de cire, poupée de son

France Gall – Poupée de cire, poupée de son

*****
37
67%
****
10
18%
***
5
9%
**
2
4%
*
1
2%
 
Ääniä yhteensä: 55

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11552
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Luxemburg 1965: France Gall – Poupée de cire, poupée de

Viesti Kirjoittaja romualdo »

Subculture kirjoitti: 04 Loka 2011, 12:06 Laulelmien ja ballaadien jälkeen euroviisut sitten voitettiin popbiitillä.
Francella on kyllä aika kouliintumaton ääni, joka ei soi kaniisti vaan on vähän sellaista kailottamista, mikä välillä kuulostaa melkeimpä epävireiseltä. Samoin esiintyy sellainen lapsenomaista tankkaavaa tyyliä korostaa sanojen ekoja tavuja.
Biisihän on jäänyt kepeydestään huolimatta elämään ja soi radiossa näinäkin päivinä.
Serge Gainsbourg on ranskalainen legenda. Onkohan näitä viisukytköksiä siinä sen elämänkertaelokuvassa, joka taisi olla ensi-illassa viimevuonna. Pitäisiköhän parin viikon päästä käydä Sergen haudalla, kun Pariisissa piipahdan.



Varsin oivallisia näkökulmia sisälsi tämänkin meille niin kowin rakkaan Kuppilalaisen viesti... missähköhän hänkin nykyään huitelee... vai onko palannut tänne Foorumille, kenties toisella nimimerkillä... !?'


eräs pöydässä istuja sanoi että Luxemburgille voitto, HAHHHAAHHH! kyllä, jooo, tekijät ja esittäjät ja kaikki osatekijät olivat tällä kertaa tuolta lilliputtivaltiosta ..... aaahhhhhhhh. ...... :draamaa: :jupinaa: -.... ettäs osaatte ärsyttää kans !!!

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11552
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Luxemburg 1965: France Gall – Poupée de cire, poupée de

Viesti Kirjoittaja romualdo »

Ihme_Mies kirjoitti: 03 Loka 2011, 21:16 Aika hyvin täällä on tullutkin ne pienet kritiikit, jotka tämä laulu/esitys ansaitsee, sekä kehut, miksi tämä on kiistaton klassikko, mutta vielä lisättäköön kehu iskevästä introsta! :peukku:
Ei kyllästytä sitten yhtään. Viisi tähteä.


Niin, mikähän siinäki on ettei näihin kyllästy koskaan... ..., jotkut nuoremmat, nuorimmat kuppilalaiset ovat tai joku on maininnut että joku laulu jo kyllästyttää, mutta se liittyy tuohon nuoruuteen, siihen et kuuntelevat musiikillisesti niin he..vetin köyhää, ja löyhää musiikkia, jossa eväät ovat meleko rajalliset ja vähäiset ja jota ... nohh .... anti olla .... ! :juhaukki: :tajutkaa: :drinksu:

Vastaa Viestiin