Saksa 2003: Lou - Let's get happy

Saksa 2003: Lou - Let's get happy

*****
18
27%
****
21
32%
***
17
26%
**
6
9%
*
4
6%
 
Ääniä yhteensä: 66

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11626
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Saksa 2003: Lou - Let's get happy

Viesti Kirjoittaja romualdo »

Aintsu kirjoitti: 29 Huhti 2011, 13:34 Eipä voisi vappu paremmin alkaa kuin tämän IHANAN homohumpan tahtiin. :ihana: Rrrrrrrrrrrakastan tätä ja olen ikuisesti katkera siitä, että hävitin vuoden 2007 viisujen aikana hankkimani "Let's get happy and let's be gay" -rintamerkkini. :lohduton: :draamaa: Itsestäänselvää, että tämä ansaitsee viisi tähtöstä.



Ihaniii muistoiiii .... ! :hali: ja woi woi ... kumpa kaikki tärkein pysyisi aina, alltid, tallesa ! :roll: :surrur: :parku:


jk- no tuo itku hymiö tuli mieleen jälleen kerran niistä noin 9:sta euroviisuleikekirjastani jotka owat edelleenkin Pohjois-Savossa "lainassa" eräällä entisellä (!??) kirjekaverillani ... tai paremminkin hänen kotikodissaan ... jonne aion suunnata viimeistään tulewana kewäänä, aina parempi jos tuo Rakas Ystäväni olisi myös siellä ... !

Kerran Ystävä, Aina Ystävä ... hmm, tuo ny ei välttämättä pidä paikkaansa ainakaan kierojen savolaisten kanssa ... Pohojammaalla kun on totuttu eniten tähän rehellisyyteen ... Kuten mm. Tangokuningas Jaska Mäkynen laulaa laulussa LAATU LAKEUDEN ... (buaaahhhh paraskin sanoja täältä näppäimiltä ... ! :shock: :mitvit: :joojoo: :surrur: :koira: :malja:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11626
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Saksa 2003: Lou - Let's get happy

Viesti Kirjoittaja romualdo »

Piggybank kirjoitti: 06 Touko 2011, 16:13 Minusta tuntuu, että monella euroviisuja inhoavalla on sellainen käsitys, että kaikki euroviisut ovat tällaisia kappaleita. :heh: Itse kuitenkin hyväksyn tämänkin hömppäpuolen viisuista, kunhan ollaan sitten kunnolla hömppiä, kuten tässä biisissä. Sanat ovat huttua, ollaan iloisia jee jee, meininkiä ja gay-sanalla leikittely on ihan parasta. :mrgreen: Jos kappaleessa ei olisi hyvä rytmi ja meininki, se olisi aivan hirveä (luokkaa That Sounds Good to Me :roll: ), mutta koska siinä on, ansaitsee teos kolme tähteä. :joojoo:





jk. joo, emmää ny enää näillä kilometreillä ja jalan jäljillä ihan noin hienoja huippupisteitä tälle antaisi ...

tietysti aina tuo tasatahtisuus ja liian rento ja iloinen, hieman päälle liimattu happy-ilme, tympeää suorastaan ehkä ... tai ärsyttää jollain asteella ... Nyt ja tänä, Heute im Jerusal... im Käläviä .... n. 3.8 pist.

jk. 2. Olinkohan tuolloin ekaa arviointia kirjoittaessani ... ottanut vähän ns. neuvoa antawaa, hapanta, ilolientä, siis sanon sen nyt suarhaan : Alkomahooolia ! :solttu: :hik:

Vastaa Viestiin