Viro 2002: Sahlene - Runaway

Sahlene - Runaway

*****
12
23%
****
13
25%
***
17
33%
**
7
13%
*
3
6%
 
Ääniä yhteensä: 52

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11552
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Viro 2002: Sahlene - Runaway

Viesti Kirjoittaja romualdo »

kwak kirjoitti: 15 Kesä 2012, 12:03 Tää on kyllä ihana, mukaansatempaava hyvän mielen viisu. <3 Sahlenen ruotsalainen, suoraan kameroille laulava esiintymistyyli sopii tällaiseen kappaleeseen täydellisesti. Tällä on muhun jotenkin sellainen energisoiva ja voimaannuttava vaikutus - tekee mieli lähteä hymyssä suin heti lenkille. :heh: En 10 vuotta sitten ollut mikään suuri fani, mutta nykyään Sahlene viisuineen on selkeästi vuotensa kärkikahinoissa Ranskan ohella. Viisi tähteä! :rakkaus:

Runawayhan löytyi muuten mm. mun yhdestä vanhasta yläasteen musiikinkirjastakin. :heh: Olisko se ollut joku Musikantti? Eipä tosin taidettu koskaan laulaa sitä tunneilla, "hitti"... :mrgreen:




---




Kuulostipa tämäkin kunnon tauon jäläkehen HYVÄltä, ahh... Viro on parhaita Pohjoismaita näissä ESC-kisailui...kemuissa. Sanothaanko että Ruohtin ja Norjan jäläkehen Ja Suamen, nii neljäs... ! neljänneksi tasokkain tai kolmanneksi ... !=????? :draamaa: :rakkaus:


jk. ja voi olla että nyt noin 2 tunnin päästä pääsen ekoille kunnon treffeille niin... sekin woi waikuttaa kummasti asiaan ... Ihastuminen ja Rakastuminen on waaaan NIIIII KIWWWAAAAAA !!! ...

(Tälläkin kertaa kyseessä on Femme ... kohtalokas ? saa nähdä ... kiwalta tyttö tuntui pikaisella pikavisiitillä, hänen rappusillaan ... )



---




It´s nice to be in love again Irl -77.

Vastaa Viestiin