Suomi 2005: Turku 4.2

ESC 2005 -arkisto.

Turun semin paras viisu?

Äänestys on voimassa 02 Tammi 2040, 06:16 asti

Linda - Your Lasting One
4
3%
Tommi Läntinen - Mitä Vaan
9
6%
Jennie - Kiss me
36
23%
Teddy vs Mc Chriss - Unconditional Love
17
11%
Elena Mady - An Actress
63
41%
Gary Revell Jr - You're a Star
26
17%
 
Ääniä yhteensä: 155

Robby
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3074
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Robby »

Säästä ne Gary-rahat...johan se sai sun pisteen, vaikkei ansainnut :)

Avatar
UFOPOLI
Yllätysvauva
Viestit: 16681
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI »

Voi pyhä lypsy, onnistuin tällä viikolla saamaan käsiini kappaleet jo näin pian, ja pakkohan se on heti päästä kommentoimaan, kun kerran tarjolla on luultavasti ylivoimaisesti vuoden paras kappale ja myös yksi parhaista maassamme koskaan karsintoihin osallistuneista teoksista! Ja kuten minut tuntevat tietävät, minulla ei ole tapana tehdä järin hätäisiä johtopäätöksiä... Toinenkin helmi löytyi heti ensimmäisellä kuuntelulla, ja loppuihin välimatka onkin jo aikamoinen. Taidanpa innostua antamaan tarkempiakin kommentteja. Ja tältä näyttää:

- - -

1) Jennie - Kiss Me 10+!
Uu öö aa, mitäpäs tästä voisi sanoa? Ihana? Hieno? Loistava? Mitään näin mainiota en muista Suomen karsinnassa kuulleeni sitten Arja Korisevan Sulta laulun sainin vuonna 93, vaikka viime vuonna Jonna K pääsi kyllä myös aika lähelle. Olisivatkohan mummot niin kilttejä, että päästäisivät tämän edes finaaliin?

2) Elena Mady - An Actress 9½
Oh, oh. Kaunis, herkkä, hyväilevä. En suurestikaan surisi, jos tämä olisi edustuskappaleemme, koska suurta ihastustani (ks. yllä) tai I'Deesiä tuskin valitaan. Voisi valituksi tultuaan joko yllättää positiivisesti tai olla jonkinlainen Out on My Ownin uusi tuleminen, tiedä häntä.

3) Tommi Läntinen - Mitä vaan 8
Kuten on useaan otteeseen tullut sanottua, musiikkivisioni on pitkälle sointujen varassa, ja tässä ne ovat taas kivat.

4) Teddy vs. MC Chriss 8
Tavallaan ihan mukavan löpsöttelevä muttei mitään sen kummempaa.

5) Gary Revel Jr. - You're a Star 7½
Minusta tämä ei ole sekava, kuten on sanottu, vaan pikemminkin liian yksinkertainen. Tulee mieleen vanhaa ihan elävästi... keksin sen kohta...

6) Linda - Your Lasting One 7
Voi lypsy kuinka keskimääräinen sitä voikin olla.

- - -

Eli kaksi erinomaisuutta ja tasaista materiaa. Tällä kertaa, vielä enemmän kuin tähän asti, kaikki on kiinni esityksestä. Voi kuola jos Jennie vain seisoo keskellä lavaa... Odotan kauhistuneena. Mutta myös tavattoman innostuneena Kuva (tuo hymiö on kyllä niin täysin minun näköiseni!)

Avatar
kaivanto
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1623
Liittynyt: 12 Helmi 2004, 03:40
Paikkakunta: Villa Gesell, Argentiina
Viesti:

kaivanto hämillään

Viesti Kirjoittaja kaivanto »

No, johan pomppas. Ekalla kuuntelulla ei oikein mikään vakuuttanut, taisi olla vireystasolla ja hiukan tympeällä juontotyylilläkin osuutensa. Mutta nyt yöllä aloin kuunnella uudestaan ja olen aivan ihmeissäni tämän semin mainiosta tasosta. Viides kuuntelukerta on jo menossa, ei tosiaan tullut niihin edellisiin tällaista himoa. Paitsi UC:hen ja Momocattiin. Tietty esitys on eri asia kuin tämä levytys, joten mieli voi kovasti muuttua perjantai-iltana

Nyt musta jatkoon:
1. JENNIE! ***** Aivan ihmeellistä, herra Hyödyltä biisi, joka on minun makuuni napakymppi kaikin puolin, ehkä lopun olisin itse säveltänyt hiukan eri tavalla. Toivottavasti esityksessä on liikettä! sport-smiley-018:
Eniten hämmentää, että Jennie jäi tulematta musikaalini koelauluun, kun kuulemma haluaa suuntautua enemmän klassiseen lauluun... Ja nyt tuleekin tämmöinen diskopläjäys! Toivottavasti tämä ei livenä lässähdä. Mulle tulee tästä iloisesta diskosta mieleen vähän Islannin Selma. Tulisko tääkin tokaksi... mutta Tampereella vai Kiovassa!
2. GARY ***** Maukas sekametelisoppa, T2TT osa 2, mutta toimii. Hyvää show'ta odottelen!
3. vaikea valita, mutta ELENA MADY **** Vaan kuulostaako livenä hyvältä, ja mitenkähän noiden uutisfilmisamplejen tekijänoikeudet? Sääntöjen mukaan nauhalta ei sitten saa tulla mitään ihmisääntä. Eli kukapa spiikkaa noi kaikki miesosuudet??? Ei varmasti kyllä mene jatkoon, joten turhaan murehdin.

4. TOMMI LÄNTINEN **** Tämäkö paras suomenkielinen ehdotus esiraadissa??? Mutta ei huono. Varsinkin teksti toimii ja englanti varmasti lässäyttää, kannattaisi laulaa suomeksi Kiovassakin.
5. LINDA **** Corrs-osastoa ihan hyvin tuotettuna ja mukavan sielukas laulajatar. Tälle ainakin Viro antaisi hyvin pisteitä, kun siellä tykätään duurista ja kantrista. Euroviisuksi vähän liian epädramaattinen.
6. TEDDY & MC. CHRISS * Oikein hyvin on tehty tämäkin, mutta minusta aivan karmea tekopirteys. Ihan samanlaista Siegel-scheissea kuten Lass die Sonne... Ja sekin oli aikanaan jo trendeistä perässä. Mutta katsotaan nostaako esitys tätä?

Sen sijaan veikkaan että jatkoon menevät: varmasti Teddy & MC Chriss ja Tommi Läntinen, kolmannesta paikasta kisaavat Gary ja Jennie.

Jo jatkossahan mun mielestä kelvollisia kokonaisuuksia on vain Urban Community, toivottavasti näistä saadaan lisää. Ja viikkohan se on vielä seuraavakin! Erittäin hyvä alku viisujen uudelle nousulle Suomessa, mutta vielä lisää rohkeutta ja satsausta kaivattaisiin. Ja suomen kieltä ynnä orkesteria, P-LE!
E per un'istante ritorna la voglia di vivere...
≈ Hanki elämä mutsilles!

Eisenhower
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 12
Liittynyt: 07 Joulu 2004, 11:48

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Eisenhower »

1. Unconditional love
2. An actress
3. Your lasting one

Tommi L. on kamala. Samoin jääkylmä Gary, jolla on täytetyn linnun silmät.

Avatar
peppino
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 193
Liittynyt: 24 Marras 2004, 12:36
Paikkakunta: Joensuu

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja peppino »

eepu4 kirjoitti: -----
Sanomi taas osoitti että mikä vaan p**ka menee läpi. 8)
Ei pidä paikkaansa: muutenhan Suomikin olis jo voittanu, monesti.... :wink:

Mutta totta kyllä on, että kakun kauneus päältä on ensiarvoisen tärkeää, sisällön silkkous ei juuri paina. Mutta (varsinkin tänä vuonna) tuntuu, ettei Suomessa osata tehdä/valita edes sitä päältä kaunista kakkua... En viitsi edes arvioida näitä biisejä. :roll:

Tähänastisissa erissä on ollut tasan yksi kappale, jonka olisin voinut kuvitella Suomea edustamaan, ja se karsiutui... Mitäpä näillä lopuilla enää on väliä. Hävetään taas kerran. :evil:
Enkä mie naamaa!

Avatar
eepu4
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5018
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 16:26
Paikkakunta: Oulu

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja eepu4 »

Joku on jollakin forumilla todennut että Belgiassa on kieliä mistä valita ja valittiin siansaksa :evil: käsittämätöntä!
Pidän Sanomia "vit**iluna kuuntelijoille ja protestina euroviisuille.
Täyttä pa**aa ja huonoa sellaista.
Pa**aakin voi olla parempaa huonoa ja hemmetin huohoa. :wink:
jos todella rakastat rakkautta sanot
rakastavasi rakkaudella
niin silloin rakkaus rakastaa
niin silloin rakkaus rakastaa rakastaa sinuakin

Avatar
eepu4
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5018
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 16:26
Paikkakunta: Oulu

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja eepu4 »

MuzaMaza kirjoitti:lupaan sijoittaa perjantai-iltana pari euroa puhelinsoittoihin kappaleelle numero viisi! 8) s_a_v:
Ja toiset kaksi Garylle!!! s_a_v:
Kiitos että ilmoitit :wink:
Pitääkin sitten soitella Teddyn puolesta useasti(n.20 kertaa) ja
Läntistä myös(n. 10 kertaa) ja Jennietä (n.15 kertaa)Elenaa(n. 5 kertaa) ettei vaan tuo Gary Rewell Jr pääsisi Tampereelle,mieluummin Läntinen vaikken sitä pidä jatkopaikan arvoisena.
Garyn voisi pistää sinne taustoja riehumaan ja mieluummin jonnekin kulisseihin. :wink:
jos todella rakastat rakkautta sanot
rakastavasi rakkaudella
niin silloin rakkaus rakastaa
niin silloin rakkaus rakastaa rakastaa sinuakin

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30575
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Ihan kohtalainenhan tämän semifinaalin taso oli, parempi kuin vaikkapa tuossa Viron finaalissa. Ihan aikuisten oikeasti jos tämä olisi jonkin toisen maan finaali tai semifinaali, erityisesti jos nämä olisivat Ruotsin tai Viron biisejä, näitä kehuttaisiin täällä kilpaa!

Tähditykseni olen tehnyt ensikuuntelun perusteella mutta kommentointia varten olen tehnyt muutaman uusintakuuntelun.

Linda - Your lasting one **
Erittäin kiehtovat säkeistöt mutta ne "huipentuvat" kaikin puolin tylsään kertosäkeeseen. Samaa tusinaradiopoppia kuin suurin osa Suomen karsintakappaleista...

Tommi Läntinen - Mitä vaan *+
Miksi kaikki vähänkin nimekkäämmät artistit esittävät Suomen karsinnoissa albumintäytteen? Tässä kappaleessa ei ole tasan mitään vikaa mutta ei niin tasan mitään ansiotakaan, mikä siis tarkoittaa, että tämä olisi niitä vihoviimeisiä valintoja Kiovaan. Tähtiäkään ei ansiottomalle biisille voi kovin paljoa suoda.

Jennie - Kiss me ***
Hyvä menohan tässä mutta kyllä nämä kehut ovat rankasti ylimitoitettuja. Jos tällä on aikomusta napata menestystä, täytyy Jennien pelastaa tämä persoonallaan ja lavaesityksellään, sillä kappale on kertakuuntelusta toisaalta liian vaikea ja toisaalta liian tasapaksu: rakenne ei hahmotu eikä mikään melodiakuvio jää oikein mieleen lukuunottamatta ehkä sitä kertosäkeen alun Kiss me -hihkaisua. Ellei lavalla ole perjantaina valloittavaa persoonaa ja/tai vauhdikasta lavashow'ta, niin en toivo Jennietä Tampereelle.

Teddy vs. MC Chriss - Unconditional love ****½
Kuuntelin nämä eilen illalla radiosoiton jälkeen vain kerran juuri ennen nukkumaanmenoa ja vieläpä järjestyksessä ja mikäpä muu soi aamulla ensimmäisenä päässä kuin "-Unconditional -Gimme your loving -Unconditional -La la la la..." -renkutus. 8) Kivasti svengaava, pirteä biisi ja jos tämä saa kappaleen henkeen sopivan esityksen, tämä on potentiaalinen menestyjä Kiovassa!! Vanhanaikaisuusväitteet ovat toki täyttä totta mutta entäs sitten? Ei se ole menestyksen este.

Elena Mady - An actress ****+
Kaunis ja tyylikäs! Voiko tästä muuta sanoa? Odotan lavaesitystä suurella mielenkiinnolla, koska en osaa kuvitella, minkälainen se on. Toivottavasti se vastaa kappaleen herkkyyttä. Tämä tosiaan paranee useammalla kuuntelulla (huom. tämäkin tähditys on silti annettu ensimmäisen kuuntelun perusteella!) mutta täytyy nyt vielä todeta, että älkää sitäkään käyttäkö lyömäaseena kappaletta vastaan. Toistaiseksi ei ole käytettykään mutta pian joku kuitenkin sen tekee. Vaikka biisi paraneekin usealla kuuntelulla, se SILTI koskettaa heti ensikuuntelusta ja voi lavatulkinnan kera tehdä ensimmäisellä kerrallakin sen, mihin pelkkiä kuunteluita tarvitaan useita! Tälläkin on ainakin paljon enemmän potentiaalia menestyä Kiovassa kuin noilla tusinaradiopoppiksilla!

Gary Revell Jr. - You're a star **½
T2TT II, valitan. Hyviä elementtejä tässä on mutta kokonaisuus jää sekavaksi. Tämä on kuitenkin T2TT:tä kappaleena parempi mutta tämä Garyn lauluääni ei oikein vakuuta...

Tämän erän ranking siis:
1. Teddy vs. MC Chriss - Unconditional love ****½
2. Elena Mady - An actress ****+
3. Jennie - Kiss me ***
4. Gary Revell Jr. - You're a star **½
5. Linda - Your lasting one **
6. Tommi Läntinen - Mitä vaan *½

Ketkä jatkoon? Toivottavasti Teddy vs. MC Chriss, Elena ja Jennie. No, valitettavasti Tommia voi pitää suunnilleen varmana jatkoonmenijänä. Unconditional lovenkin uskon iskevän suomalaisiin. Olisiko se kolmas sitten Jennie tai Elena... esityksestä jää riippumaan. Lindan ja Garyn jatkoonmenoon en usko. Garyn biisi tuskin on erityisesti suomalaisten mieleen ja vaikka Gary onkin showmiehiä, en usko esityksenkään suomalaisille kelpaavan.

Elenaa ei kuitenkaan mielestäni pidä jättää laskuista pois. An actress on sen verran tyylikäs, että sen luulisi iskevän johonkin kansanosaan. Muistetaan sekin, että mukana on haastatteluosio, joten kappaleen tarina päästään tulkkaamaan kielitaidottomillekin. ;) On se oikein tai ei, niin katsojat eivät jää pelkän kuuntelun varaan. Eivät muuten jää loppukilpailussakaan, sillä kommentaattoreillahan on aikaa kertoilla niitä näitä ja varmasti muistavat mainita, että "An actress is based on an interview by Marilyn Monroe".

Esityksiä odotellessa... Pitää muuten vielä todeta, että kahdessa aiemmassa semissä minulla on myös ollut kaksi varsin tasaista suosikkia, joista toinen on ollut katastrofi lavalla. Kumpikohan tällä kertaa?

Laitetaan vielä kokonaisranking ensikuuntelujen perusteella (esityksethän ovat tätä tietysti muuttaneet mutta kun niitä ei Turun semistä vielä ole, ainoa tasavertainen rankkaus voidaan tehdä pelkistä kuunteluista):

1. Teddy vs. MC Chriss ****½
2. Urban Community ****½
3. Elena Mady ****+
4. I'Dees ****+
5. Geir & Nina ***½
6. Momocat ***½
7. Sanna Majuri ***+
8. A & N ***+
9. Jennie ***
10. Hanna-Riikka **½
11. Gary Revell Jr. **½
12. Place-2-Go **+
13. Linda **
14. Anna Stenlund *½
15. Petri Munck *½
16. Tommi Läntinen *+
17. Christian Forss *-
18. Kimmo Kouri ½
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30575
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Fly7 kirjoitti:No ei huono semis ihan keskinkertainen mutta, ei mikään super hyvä mut se ihmetyttää et monelle ei kelpaa mikään :roll: mitäköhän siellä viisuissa pitäs olla et kelpaa.
Juu, sama asia todella hämmentää minuakin. Kaikki Suomen karsinnoissa oleva haukutaan lyttyyn ja sitä pidetään täysin kelvottomana mutta ihan samanlaiset kappaleet muualta ylistetään jumalallisen upeiksi.

No, täytyy myöntää, että kaikki viestit eivät alitajunnassa rekisteröidy tiettyjen nimimerkkien mielipiteiksi, enkä täten osaa sanoa, ovatko samat henkilöt haukkumassa Suomen karsintaviisuja ja ylistämässä muita. Näistä keskusteluista syntyvä yleisvaikutelma on kuitenkin se, että Suomen karsinta on se kaikista kamalin, vaikka totuus on tänä vuonna lähes päinvastainen. Suomi on mielestäni niitä harvoja maita, joissa karsinnan taso on edellisestä vuodesta noussut ja pelastus ainakin toistaiseksi heikkotasoiselle viisukarsintavuodelle.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
ZetZet
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7878
Liittynyt: 02 Huhti 2004, 14:06

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja ZetZet »

Samaa mieltä parin edellisen kanssa: minusta Suomen biisit ovat tänä vuonna olleet edellisvuosia parempia, ja ainakin tämä immeinen on ollut hyvillään siitä mihin suuntaan Ylessä on viisujen suhteen menty.

Kolmossemin biiseistä tykkäsin oikein kovasti, yleisarvosana semmoinen 7,5 tai kasi.

Lotossa saa toiset ja toiset taas ei, heissan heissan heissulivei!


Avatar
peppino
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 193
Liittynyt: 24 Marras 2004, 12:36
Paikkakunta: Joensuu

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja peppino »

eepu4 kirjoitti:Joku on jollakin forumilla todennut että Belgiassa on kieliä mistä valita ja valittiin siansaksa :evil: käsittämätöntä!
Pidän Sanomia "vit**iluna kuuntelijoille ja protestina euroviisuille.
Täyttä pa**aa ja huonoa sellaista.
Pa**aakin voi olla parempaa huonoa ja hemmetin huohoa. :wink:
Heh, ja minulla tuo kyseinen pa**a sijoittu ko. vuoden kärkiviisikkoon, helposti... Kyllä sitä nyt aina ennemmin kuuntelee kuin esim. Ruotsin tai Irlannin renkutuksia! [...sanoo mies, joka osaa Hullujussin "Friduna Skikunan" ulkoa...Siansaksafriikki??] :lol:

Mutta ettei menisi kokonaan Off Topiciksi: kaikki edellä mainitut, Hullujussi mukaan lukien, ovat parempaa kuin tämä karsinnoissa tähän mennessä esitetty pa**a, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta (siis Momocat). :P
Enkä mie naamaa!

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6199
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja lharju »

eepu4 kirjoitti:Pidän Sanomia "vit**iluna kuuntelijoille ja protestina euroviisuille.
Itävalta hoiti sen vuonna 2003 :roll:
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13262
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Tässäpä nämä, jo vaihtuneet mietteeni TURUN lauluista:


1 YOUR LASTING ONE / LINDA **1/2

Kivoja jippoja sovituksessa, mutta niin helposti unohtuvaa radiohönttöstä, että... Ei tää oo mitään euroviisukamaa, hyvänen aika!!!! Solistilla ihan nautittava ääni, mutta biisi melko nonsenseä. EI KIINNOSTA millään lailla.
Solistille pointsit.


2 MITÄ VAAN / LÄNTISEN TOMMI *1/2

Voi Luoja mitä radioroskaa tämäkin!!! Ei mitään kiinnostavaa! Ja tietty kansalaiset tämän jatkoon laittaa... Siis ihan mikä tahansa raita kyseisen "rokkikukon" miltä hyvänsä albumilta. EI KIINNOSTA laulu eikä laulaja!


3 KISS ME / JENNIE ****

Vauhdikas, hauska ja energinen! Oli mulla eka kuunteloilla ehdoton ykkönen, mutta nyt tippui kolmoseksi. Esitys tässä suuri kysymysmerkki!? Kuoro vahvasti varmaankin myös lava-ulospanossa mukana!? ZEMIÄ JENNIELLE ja koko poppoolle! Tämä on EUROVIISU!!!! ANNA PALAA TYTTÖ!! :lol: Mahdollinen menestyjä!?


4 UNCONDITIONAL LOVE / RESSUN porukat **1/2

Auttamattoman vanhanaikainen renkutus, joka kieltämättä tarttuu. Sen mörisijän äänestä en pidä! Solisti ihan kiinnostava kuitee. Näitä nyt jorattiin jo kymmenen vuotta sitten AntSan hurjassa nuoruudessa... :lol:
Ei oikein enää jaksa.. :lol:


5 AN ACTRESS / ELENA MADY ****

Ihanan hämmentävä ja erilainen. Jää vaivaamaan pitkäksi aikaa. Jos jotain erilaista halutaan, niin sitten TÄTÄ eikä sitä radioroskaa a'la Läntinen. ESITYKSESTÄ riippuu paljon, miten breikkaa. ELENA, pistähän kaikki peliin perjantaina!!!! :lol: KIEHTOVA.

6 YOU'RE A STAR / GARY REVEL JR ****1/2

Nousi mulla lopulta ykköseksi asti! Vaatii useamman kuuntelun, ja ehkä vielä jämäkämmän sovituksen?! HAUSKA ja KIEHTOVA BIISI! Mystisiä jippoja sovituksessa ja hauskat sanat! MIELETÖN ESIINTYJÄ, jonka puolesta ei taida kyllä tarvita pahemmin jännittää.. ANNAHAN PALAA HERRA REVEL!!!!!!! LAVA ON SINUN!!!!! :lol: YOU'RE A STAR!!!!! party-smiley-027:


Taso vaihteleva tässäkin erässä. Mukana 3 hyvää laulua ja 3 vastaavasti varsin mielenkiinnotonta. JÄNNÄ ILTA taasen perjantaina luvassa!! :lol:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Roope »

AntSa kirjoitti:3 KISS ME / JENNIE ****

Tämä on EUROVIISU!!!!
Juuri näin 8), jos nyt vihdoin tajuttaisiin valita se joka avutuu kertakuuntelulla, Elenan laulu on näihin mittelöihin ihan liian taiteellinen ja Garyn biisissä on sama vika kuin ATY:ssä, ei aukea heti ja ensivaikutelma on liian sekava.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

Jennielle kävis kuten Sandalle viime vuonna!!! SIIS MIKÄ IHMEEN KOHTAUS TEILLÄ KAIKILLA ON MENEILLÄÄN?????????? Tässä ei ole mitään ihmeellistä!! Sama on kuultu jo vuonna 1994 ihan vaan jonkun esittämänä. Liikaa discobiittiä taustalla. Ei näillä enää menestytä! :?

Aiku tää heittää tomaatteja Roopen niskaan Turussa kun se vallan innostuu tälle aploodeeraamaan!! :shock: :lol:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
JukkaV
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 15682
Liittynyt: 23 Marras 2003, 15:59
Paikkakunta: Turku - Suomen viisukeskus
Viesti:

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Gente, odotas vaan näiden ilmettä, kun alueraadit heittävät Jennien pois ja Kimmo Kouri voittaa koko karsinnan... ;)
Rohkeutta on käytettävä voimavarana, jotta voi pyrkiä inhimillisen elämän järjestämiseen tulevaisuudessakin. :)

Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11641
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Marjukka »

gentedimare kirjoitti:Sama on kuultu jo vuonna 1994 ihan vaan jonkun esittämänä.
Olen jokseenkin tätä mieltä myös Ressun biisistä. Joidenkin mielestä niin kiva ja hyväntuulinen ja "tulevathan valtavirran musatrendit euroviisuihin vähän viiveellä", mutta EI nyt sentään tällaisella viiveellä! 1990-luvun puolenvälin euroreggaeta, ei herranjestas! Sopii Playa del Jose-Pepen biitsibileisiin ja Jaffa-mainokseen.
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

Joo, mutta sentäs jotain omaperäistä siinäkin. Vaikkakin laulaja on ihan WALDO!!! :lol: Mutta tuo Jennie, kun kaikki repii täällä pelihousunsa!
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Violette »

Monella tuntuu pääasiana olevan se, että kappale jää päähän soimaan heti ensikuuntelulla. Minusta se ei kyllä nykyään ole mikään edellytys viisujen voittamiseen. En tiedä teistä muista, mutta ei minulle esim. Wild Dance ollut ensikuuntelulla mitenkään erityisen mieleenjäävä. Se oli kivan persoonallisen kuuloinen, ja halusin kuulla sen uudestaan, mutta ei se todellakaan jäänyt päähän soimaan. Lane mojen kanssa oli vähän sama juttu. Sen sijaan nämä ärsyttävästi päähän tarttuvat renkutukset ovat viime vuosina löytyneet yllättävän usein jostain viimeisiltä sijoilta (esim. Celebrate). Kaikki aina sanovat, että kaikki viisukisaa katsovat näkevät ja kuulevat kappaleet vain kerran. Mistä voitte olla niin varmoja? Esikatseluohjelmat kuitenkin lähetetään joka maassa, ja Internetissä kappaleita voi käydä kuuntelemassa jo etukäteen vaikka miten paljon. En nyt tietenkään väitä, että kaikki "tavalliset" katsojat hyödyntäisivät näitä mahdollisuuksia, mutta osa ainakin! Olisi kiva nähdä tästä jotain tutkimustuloksia, mutta onkohan sellaisia olemassakaan 8) Esitys on tietenkin nykyään ihan uskomattoman merkittävässä asemassa, eikä minustakaan sinne pitäisi lähettää mitään hermoheikkoa "laulajaa" vinkumaan, vaikka biisi olisi miten hyvä...

Minusta mennään metsään ja pahasti, jos näistä ehdokkaista pitää valitsemalla valita se, jonka me LUULEMME pärjäävän parhaiten. Ei sellainen laskelmointi johda mihinkään. Ikinä ei voi etukäteen tietää, mikä tänä vuonna pärjää. Miksi emme vain pyrkisi valitsemaan näistä viisuista sen, joka miellyttää ihan oikeasti eniten? Olkoon se sitten vaikka esim. "liian taiteellinen ja vaikeaselkoinen" An Actress - jos se on suomalaisten mielestä paras ja upein kappale, niin lähetetään se. Ainakin voisimme olla aidosti ylpeitä edustajastamme.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Katinka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1859
Liittynyt: 05 Joulu 2004, 18:03
Paikkakunta: Kuopio

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Katinka »

Asetuin eilen illalla mukavasti sohvalle kuuntelemaan Turun karsinnan biisejä. Hiukan liiankin mukavasti, sillä nukahdin, enkä kuulut Elenan ja Garyn biisejä ollenkaan! Pitänee kuunnella perjantaina sitäkin tarkemmin. Olikohan tuo osoitus biisien tasosta jälleen kerran? :sleeping: :sleeping: :sleeping:
Belgrad 2008!!

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf »

JukkaV kirjoitti:Gente, odotas vaan näiden ilmettä, kun alueraadit heittävät Jennien pois ja Kimmo Kouri voittaa koko karsinnan... ;)
Lopettaisitko tuon pirujen seinille maalaamisen, kiitos. :wink: :)
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
Soppis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 18 Touko 2004, 23:03
Paikkakunta: Tampere

Turun giljotiini

Viesti Kirjoittaja Soppis »

1.Linda - Your lasting love **1/2
Vähän vaikea oli saada sanoista selvää. Aistin jonkun pienen pienen country-vivahteen tästä ja näen silmissäni Lindan lehmityttöasussaan... Ihan jees, mutta ei sen enempää.

2.Tommi Läntinen - Mitä vaan ***+
Ihan perus-Läntskää. Jos Läntisen tuotannosta tykkää, tää on hyvä. Ei pisaraakaan uutta verta Tommin kipaleessa, mutta miellyttävä ja positiivinen fiilis. Ei silti riitä jatkopaikkaan.

3.Jennie - Kiss me ****1/2
Hirrrmu kivaa diskopömppää! Uppoaa mulle täysin. Voisi toimia juuri poljento+kertakuulema -periaatteella. Miten mulla tulee joku UK Sonia (vai mikä se nyt oli) tästä mieleen... Toimii, jatkoon!

4.Teddy vs. Mc Chriss - Unconditional love +
Ihan karmeata. Kimmo Kourikin on parempi. Voin pahoin kun kuulen tätä. Tämä oli ja meni jo kymmenen vuotta sitten. Solistissa ei ole mitään vikaa, ei vaan kertakaikkiaan miellytä tämä ökinä.

5.Elena Mady - An actress *****
Todella hieno. Tunsin väristyksiä, kun kuulin tämän. Digitaalinen orgasmi :lol: Siis tämähän on Suomen Massive Attack! Voi olla jopa liian hieno viisuihin. Ei ole häpeä pudota jatkosta, jos ihmiset eivät tajua äänestää tätä jatkoon. Lavatoteutus kylläkin saattaa olla työn ja tuskan takana.

6.Gary Revell Jr. - You're a star ***+
Ei täysosuma, mutta kelpaisi minusta hyvinkin jatkoon. Vivahteikas biisi. Pikkuisen liikaa elementtejä, ja saa kuulostamaan kappaleen sekavammalta kuin sen tarvitsisi olla. Garyn ääni on vähän ohut. Mutta sen uskon että siinä missä Gary jää äänessä jälkeen, sen tuo mies kyllä osaa paikata lavalla! Tämä kaipaa kyllä priimaluokan showmeiningin ympärilleen. Esim. ne dragit lavalle ei olisi yhtään hullu idea :wink:

Taso on mielestäni hyvä, vain Teddy & co ei miellyttänyt.

Jatkoon:
Elena Mady appl:
Jennie
Gary Revell Jr.
- - - - - - -
Out:
Linda
Tommi
Teddy & co

You and me, can't you see, we're playing with fire?
Tell me now, do you feel this burning desire?

Avatar
JukkaV
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 15682
Liittynyt: 23 Marras 2003, 15:59
Paikkakunta: Turku - Suomen viisukeskus
Viesti:

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Katten: Pitänee varmistaa, etteivät jäljet lähde pesemälläkään pois. :lol:
Rohkeutta on käytettävä voimavarana, jotta voi pyrkiä inhimillisen elämän järjestämiseen tulevaisuudessakin. :)

Klaus.k
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 84
Liittynyt: 02 Marras 2004, 17:30

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Klaus.k »

kyllä Klasulle meinasi tapahtua samoin ..nii tyhjänpäiväisiä biisejä,ei mikään erttonut mitenkään. Ja tähän vielä kun lisätään kyseisten esiintyjien huimat esitykset;) niin lopputulos nukuttaa vielä enemmän.hohhoijaa. veikkaanpa ettei kukaan esiintyjistä ole valmistanut minkäänlaista esitystä-toisaalta jos biisit tuollaisia ja laulajat yhtä onnettomia niin miksi vaivautuakaan...

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30575
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Mä en kanssa ymmärrä tätä Jennie-maniaa. Se biisi kun nimenomaan EI avaudu ensikuuntelulla ja tarvitsee Kiovassa menestyäkseen lavalle jotakin erinomaista ja vähän tuuriakin (eli etnolinjaus saisi jatkua muissa karsinnoissa). Muuten sen kohtalo on sama kuin ATYn tai mainitun I admitin.

En liioin edelleenkään ymmärrä tätä Teddyn & kumppanien dissaamista vain kappaleen vanhahtavuuden perusteella. Jos se kuulostaa hyvältä, sen kuuluu päästä jatkoon. Ette kai te oikeasti arvostele kappaleita pelkän genren mukaan? No, olen ehkä ymmärtänyt joitakin viestejä väärin. Ilmeisesti tätä vanhahtavuutta nostetaan näin innokkaasti esille lähinnä siksi, että halutaan jotenkin perustella, miksi kappaleesta ei pidetä ja se on helpointa perustella sillä, että tämäntyylisen musan aika on muka ohi.

Silti se, että jonkin musiikkityylin aika on muka ohi, ei tarkoita, etteivätkö siinä tyylissä tehdyt kappaleet voisi edelleen olla tarttuvia ja menestyä euroviisuissa. Marjukka totesi, että "joidenkin mielestä" "valtavirran musiikkitrendit tulevat euroviisuihin vähän viiveellä". Itse en ainakaan asiaa näin muotoilisi, vaan pikemminkin niin, että euroviisut eivät seuraa valtavirran musiikkitrendejä, eikä trendien, nykyisten tai menneiden, perusteella voi juuri viisumenestyjää päätellä. Unconditional lovessa meillä mielestäni on potentiaalinen menestyjä mutta EI siksi, että nyt olisi tämän genren aika, vaan siksi, että se todellakin on tarttuva ja saa tanssijalan vipattamaan, genrestä viis.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
UFOPOLI
Yllätysvauva
Viestit: 16681
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI »

gentedimare kirjoitti:Jennielle kävis kuten Sandalle viime vuonna!!! SIIS MIKÄ IHMEEN KOHTAUS TEILLÄ KAIKILLA ON MENEILLÄÄN?????????? Tässä ei ole mitään ihmeellistä!! Sama on kuultu jo vuonna 1994 ihan vaan jonkun esittämänä. Liikaa discobiittiä taustalla. Ei näillä enää menestytä! :?
Kuka menestyksestä välittää, jos biisi on loistava? Ja en toisaalta uskokaan, ettäkö Kiss Me olisi voittokappale, vaan pikemminkin sellainen, jolla voisi hyvällä esityksellä sijoittua mukavasti jollekin sijoista 5-10, mikä sekin varmaan meitä aika lailla ilahduttaisi, eikö totta? Kuva

Että silleen.

Avatar
eepu4
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5018
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 16:26
Paikkakunta: Oulu

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja eepu4 »

Timoteus kirjoitti: biisi kun nimenomaan EI avaudu ensikuuntelulla ja tarvitsee Kiovassa menestyäkseen lavalle jotakin erinomaista


Unconditional lovessa meillä mielestäni on potentiaalinen menestyjä mutta EI siksi, että nyt olisi tämän genren aika, vaan siksi, että se todellakin on tarttuva ja saa tanssijalan vipattamaan, genrestä viis.

Ja nämä seikathan pätevät biiseihin ylipäätäänkin.
Vaikka nimiä ei mainittaisikaan.
Unconditional love on hyvin lähellä sitä että se on valmis paketti.
Täytyy vain nähdä vielä,hirvittää ajatellakin että jos tämäkin vetäsee "Europat".
jos todella rakastat rakkautta sanot
rakastavasi rakkaudella
niin silloin rakkaus rakastaa
niin silloin rakkaus rakastaa rakastaa sinuakin

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6199
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja lharju »

Violette kirjoitti:En tiedä teistä muista, mutta ei minulle esim. Wild Dance ollut ensikuuntelulla mitenkään erityisen mieleenjäävä. Se oli kivan persoonallisen kuuloinen, ja halusin kuulla sen uudestaan, mutta ei se todellakaan jäänyt päähän soimaan.
En tietenkään voi väitää, että laulu ei olisi jäänyt soimaan sinun päähäsi, mutta yleisesti ottaenhan tuota kappaletta pidettiin varsin mieleenjäävänä, kiitos "shii-ri-ki-dai, shi-ki-ri-dam-dei" :wink: :wink: :wink:

Mutta Ruslanan kappaleessa on taas minun mielestäni yhdistettiin loistavalla tavalla personallisuus ja mieleenpainuvuus...
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Avatar
ESC_Hullu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7161
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:18
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja ESC_Hullu »

Gente olihan Deenin biisissä disko-jytke ja pärjäs erittäin hyvin.
Taso oli musta jopa hyvä .
1. Elena Mady- Mä olen ihan lumoutunu tähän biisii ! Ihanat sanat jne.Eilen kuuntelin ainaskin 30 kertaa tän teoksen :lol: ( en usko ,että toimii lavalla)
2.Jennie- mukava eurohumppa ja hyvä ääni tytöllä.Hyvällä esityksellä tästä voi olla vaikka mihinkä.
3.Daddy vs.Chriss-Tää on tällänen kesä-hömppä-ralli,mutta erittäin mukava ja voi toimia lavalla hyvinkin.
4.Linda- Harmiton ,mutta hyvin kaunis luritus ja ihana ääni tytöllä.
5.Gary R- Vähän kökkö ja jotenkin väkisinväännetty ja huonot saundit ,mutta hyvät sanat.
6. Tommi Läntinen- Radiosoittoon ihan kiva ja tunnelmallinen,mutta ei viisuihin.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Suomi 2005: Turku 4.2

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

Mutta Deen oli erilainen! Se oli mielenkiintoinen. Toi Jennien biisi on öööööööööööööööööööööööööööööö!!!!

Ja Ufopoli, minä välitän menestyksestä!! 8)
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Lukittu