Suomi 2005: Lahti 14.1.

ESC 2005 -arkisto.
Lukittu

Lahden semin paras kappale

Äänestys on voimassa 12 Joulu 2039, 05:58 asti

I'Dees - Yeah, yeah
61
40%
Hanna-Riikka Siitonen - Forever And a Day
17
11%
Place-2-Go - Kissed By a Fool
10
7%
A & N - Miss One-Night Good-Time
21
14%
Petri Munck - Melody
5
3%
Urban Community - Whole Wide World
37
25%
 
Ääniä yhteensä: 151

Avatar
tonywerner
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja tonywerner »

MuzaMaza kirjoitti:YLE TODELLA YLLÄTTÄÄ
En jaksa enää minkään merirosvojen perään itkeä kun jo tästä ensimmäisestä erästä taisi löytyä kaksi parempaa biisiä. Molemmat voisin lähettää Kiovaan!
Olen todella pettynyt...
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
kaivanto
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1623
Liittynyt: 12 Helmi 2004, 03:40
Paikkakunta: Villa Gesell, Argentiina
Viesti:

Vähän offtopic

Viesti Kirjoittaja kaivanto »

Muistutetaanpa, että hyvänkuuloinen demo/levytys ei euroviisuihin riitä eli odotetaan niitä esityksiä... Vuonna 2000 ilmiselvästi "Oot voimani mun" oli radiokuuntelun perusteella voittaja, mutta Anna Eriksson ei vakuuttanut siellä Lord Hotelin pimeässä nurkkauksessa. Suomen kansa osasi äänestää kuudesta vaihtoehdosta niitä kahta esiintyjää, jotka lauloivat puhtaasti ja vakuuttavasti: Tarja Turunen ja Nina Åström. Biiseistä viis ja valitettavasti niin käy tälläkin kertaa, esitys/ulkonäkö/maine ratkaisevat TV-katsojien valinnat.

On todella mukavaa, että taso tuntuu viime vuodesta nousseen. On todella ikävää, että esiraadin uudistuttua, käsitys sopivasta euroviisumusiikista ja -artisteista on vielä kovin suppea. Ajatelkaapa vain millaista säpinää tarjoamani artistit (Danny, Sonja Lumme, kaivanto & MariNadi, Ari Klem) olisivat tuoneet tähän valikoimaan... Ois ehkä liputkin myyneet paremmin. Mutta ei, esiraati haki hyviä popbiisejä ja karsi pois kaikki mitä ei ymmärtänyt.

I'Deesin Bonjovi-kasarirock puree varmasti suomalaisiin, mutta kansainvälisesti???? Jäi arvioimatta menestymismahdollisuudet: Urban Community ja A&N voisivat selvitä Kiovassa finaaliin, muilla ei mitään jakoa.

Mä en kyllä ketään muuta tällä hetkellä kadehdi kuin Alf Poieria. Ihan turha yrittää mitään vastaavaa täällä paskanjäykkien turhantärkeilijöiden maassa.
:lol:
E per un'istante ritorna la voglia di vivere...
≈ Hanki elämä mutsilles!

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14190
Liittynyt: 21 Marras 2003, 20:45
Paikkakunta: Lontoo

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja JuhaUK »

Vähän reaktioita ulkkareilta... Dotin chatissa mainitaan I'dees erottuvana, mutta muuten joukkoa pidetään tasapaksuna. Yhdessä toisessa chatissa kehuttiin Place-2-Go:ta.

Täällä kun haukuttiin tuota laulajien englantia, niin kysyinpä syntyperäisen britin mielipidettä, kun itse en pitänyt ketään kovin huonona:

Hannan laulussa kuuluu aksentti, mutta ei niin että se haittaisi, A&N täydellinen ääntämys. Petri Munck selvästi huonoin. Eli ehkä tuotakaan asiaa ei kuule suomalaisin korvin samalla tavalla.
Hello Hi!

Avatar
Treno
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2165
Liittynyt: 26 Huhti 2004, 17:20

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Treno »

Voi rähmä! Täysin yhdentekeviä biisejä aivan kaikki! Nyt ei kyllä onneksi harmita yhtään, vaikka ei tule suunnitelmista poiketen lähdettyäkään Lahteen perjantaina. Ei voi kun taas kerran ihmetellä, mitä (josko mitään), raadilla on ollut päässä, kun noin keskinkertaista kitarapoppia on tarjolle laitettu. Place-2-Go petti pahimmin. Odotin paljon, mutta sainkin kuulla halvan Savage Garden-kopion :x Petri Munck ehti jossain haastattelussa jo kehua laulunsa taivaisiin, mutta näköjään paljon melua tyhjästä.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30790
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Laitanpa nyt omaakin arviota kehiin. Olin enemmän positiivisesti kuin negatiivisesti yllättynyt. Taso ainakin tässä semissä on viimevuotista korkeampi. Viime vuoden ensimmäisestä semistä en löytänyt ainuttakaan aidosti potentiaalista biisiä, tästä niitä löytyi jo kaksi, vaikka biisejä kaiken kaikkiaan oli neljä vähemmän. Esiraadin musiikkimieltymykset eivät tosin edelleenkään tunnu kovin laajapohjaisia olevan...

1. I'Dees - Yeah yeah ****+
Alkuun minulla oli tätä kohtaan aika korkeat ennakko-odotukset. Sitten näin sanat ja ne ennakko-odotukset lässähtivät, ajattelin jopa käydä Viisulotostanikin editoimassa I'Deesin pois. Sanoista voi kuitenkin aika vähän päätellä ja euroviisuissa ne ovat niitä vähemmän tärkeitä osa-alueita. Radiosta kuultuna tämä poppis sitten lopulta todella iski mutta joitakin sellaisia koukkuja tästä puuttuu, jotka pitää paikata esityksellä. Kiovan menestys riippuisi aivan olennaisesti siitä, kuinka paljon samassa genressä olisi muita biisejä ja kuinka hyviä ne olisivat. Riski on suuri, ettei I'Dees jäisi genrensä ainoaksi ja silloin täytyisi olla genren paras. Siihenkin toki on mahdollisuudet.

2. Hanna-Riikka Siitonen - Forever and a day **½
Alku oli lupaava mutta sen jälkeen mikään muu ei muuttunut kuin volyymi. Ei tässä ollut oikein mitään todellista rakennetta, eikä hidas tempo ei saa olla mikään peruste sen puuttumiselle, vaikka sitä usein sellaisena viisukeskusteluissa käytetäänkin. Tämä ei menestystä Kiovassa niittäisi. Itseäni häiritsi myös, ettei Hanna-Riikan ääni soi kovinkaan kauniisti noissa korkeissa kohdissa...

3. Place-2-Go - Kissed by a fool **+
Olisi Patrick pysynyt sillä balladilinjalla vain. Tämä oli sitä perinteistä radiopoppia, jota Suomen karsinnoissa on kuultu liikaakin. Onhan se ihan kuunneltavaa mutta näissä kisoissa väärässä paikassa.

4. A & N - Miss One-Night Good-Time ***+
Annen ääni on vakuuttava ja sopii biisiin. Sävellyksessä on joitakin kivoja koukkuja mutta sittenkin se on pääosin vähän turhan tasapaksu. Biisin rakenne tarttuu kyllä silti korvaan mutta kyllä tässäkin se lavaesitys koituu ratkaisivimmaksi. Toivottavasti Annella ja Nallella on muuten myös lavalla jotain kemiaa, ettei TV-katselijoiden täydy radionkuuntelijoiden tapaan ihmetellä, että missä on A & N -duon toinen osapuoli...

5. Petri Munck - Melody
Tästäkään ei pääse valitsijoita syyyttämään.. tai no, kutsusäveltäjien nimeäjiä toki. Eikö muka ollut arvattavissa? No, eipä kai sitten. Yksi tähti tulee siitä, että kappale on tunnistettavissa musiikiksi (arvioissani voi jäädä sen yhden tähden allekin, Liettuan semistä olisi löytynyt sellaisiakin biisejä) ja puolikas tulee päälle säkeistöistä, joissa on edes jotakin pointtia. Kertosäkeessä ei ole. Eiköhän tämä silti Suomen finaaliin mene. IRCissäkin eräällä ei-viisuaiheisella kanavalla muuan naispuolinen henkilö käski mainita, kun Petri Munck soi, niin kuuntelisi sitten sen biisin. Eipä hän tosin kuunnellut sitäkään, vaikka mainitsinkin, ei ilmeisesti ollut koneensa ääressä juuri siinä vaiheessa. Tuollaisia henkilöitä voi olla Suomessa kuitenin useampiakin ja he saattavat missata koko semifinaalin äänestysvaihetta lukuunottamatta. Tätä he sitten äänestävät. :roll:

6. Urban Community - Whole Wide World ****½
Tämä biisi iski parhaiten, vaikka parempaakin hip-hoppia pystyy kyllä tekemään. Luotan myös siihen, että Urban Community saa taatusti biisistään kaiken irti lavalla ja olen myös vakuuttunut siitä, että tämä veisi Suomen tästä ensimmäisestä semistä varmimmin Kiovan finaaliin. Näille "eihän rapilla/hip-hopilla/millään erilaisella voi pärjätä" -faneille haluan muistuttaa, että joukosta on todellakin tavalla tai toisella pakko erottua, jos haluaa ääniä saada. Se erottuminen on huomattavan paljon vaikeampaa tuikitavallista länsieurooppalaista radiopoppia lähettämällä, eikä se tuikitavallinen länsieurooppalainen radiopop ole siis mitenkään "turvallisempi" ratkaisu, vaikka joku saattaakin näin kuvitella. Sillä ei taata yhtä ainoaa ääntä.

Oma rankingini siis:
1. Urban Community
2. I'Dees
3. A & N
4. Hanna-Riikka
5. Place-2-Go
6. Petri Munck
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Klaus.k
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 84
Liittynyt: 02 Marras 2004, 17:30

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Klaus.k »

Ideeseillä oli koukkuja, mutta kuten täälläkin joku jo totesi melodia on köyhä ja aikatyhjänpäiväinen- varsinkin kertosäkeessä. Tulee mieleen, että tälläistä on suurin osa kilpailijoiden kappaleista.Tytöt eivät laula livenä noin hyvin kuin demossa, ainakaan mitä olen keikoilla kuullut eikä muutenkään kovin karismaattisia esiintyjiä.

A&N tulee on letkeä biisi eikä varmasti ärsytä ketään. Annen ääni on voimakas ja erottuva, positiivisessa mielessä. En aluksi tiennyt radiota kuunnelessani kuka laulaa ja mieleeni tuli jopa Cher ...Annen ääni ja ulkonäkö hauskassa kontrastissa. Tällä biisillä voisi olla mahdollisuuksia erottua omana itsenään pakottomasti ilman "tanssihömppäshowta".

Se Milla Alftanin biisi oli kuin kopio ranskalainen räppäri mc solaar joskus 5v sitten...täsysin tyhjänpäiväinen biisi.

Hanna Riikalta odotin paljon, mutta kappale jotenkin hento ja laulu tuntui todella ponnistelulta ja jouduin jännittämään suoriutuuko hän lainkaan lauluosuuksista ja eipä kovin hyvin suoriutunut.

Petri Munc oli kaikinpuolin surkea.

Tv muuttaa asetelmia kenties paljonkin. Yleensä ottaen toivoisin, että esiintyjät olisivat miettineet esitysten visuaalista puolta siten, että se tukisi kappaletta- selkeästi. Se puoli kun vaikuttaa yhtälailla kuin kappalekin. Esimerkiksi viime vuonna Kyproksen tytöllä oli taustalla kuu ja lava oli aika pimeä..Voittajalla Ukrainalla taas tulenlieskat, turkikset...

Suomellakin oli tango, mutta ei se siltä näyttänyt. Toteutus oli onneton ja sekava ja lopputulos sen mukainen.

Avatar
totalhki
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1610
Liittynyt: 21 Helmi 2004, 20:26
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja totalhki »

Totaalikin ykköserän kappaleet järjestykseen sai:

1. Place-2-Go - Kissed by a fool

Vauhdikas rokkibiisi. Parempaa rokkia kuin viime vuoden karsinnoissa. Korkealta lauletussa kertosäkeessä on koukkua.

2. Urban Community - Whole Wide World

Hyvin tuotettu hiphop. Tulee mieleen Kwanin pari vanhempaa hittiä, joista kovasti tykkäsin. Ranskaa voisi laittaa lisää johonkin väliin. Hyvä biisi.

3. I'Dees - Yeah yeah

Toinen rokkibiisi, ja edelleen viime vuoden tasoa parempi. Tämä olisi ollut kiva kuulla suomeksi, Joo Joo.

4. Hanna-Riikka Siitonen - Forever and a day

Kelpo kappale, tyypillistä euroviisua. Laulu menee välillä hyvin korkealta. Onko Kiovassa flunssaviikot, jos tämä valitaan?

5. A & N - Miss One-Night Good-Time

Tämä ei kuultuna iske, mutta esitettynä voi olla vaikka kuinka hyvä.

6. Petri Munck – Melody

Selkeästi heikoin kappale, tästä ei hyvällä tahdollakaan saa irti mitään muuta kuin keskinkertaisuutta. Odotin Petriltä paljon parempaa.


Jännityksellä odotan perjantain tv-ohjelmaa. Esityksien perusteella järjestys voi mennä kokonaan uusiksi. Kaiken kaikkiaan hyvä aloitus, ja vielä 18 viisua jäljellä! Hyvältä näyttää ja kuulostaa!
Musiikki on makuasia.

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13262
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Tää vallan tästä ekan semin tasosta *yllätty*!!!! Tosi hyviä, kansainvälisiä, radioystävällisiä ja NUOREKKAITA lauluja!!! HYVÄ YLE!!! Ainoastaan yksi lauluista oli sellainen, joka ei herättänyt oikein mitään tunteita, ja sekin oli kutsukilpailun kautta... Aiku LAURA-laulaja oli valinnu nuorekasta viisumeininkiä! :lol: Aiku näitä on tullut ensikuuntelun - joka tapahtui tietenkin kuulokkeilla ja kännykkä visusti sulki, kynttilät palaen - jälkeen kuulosteltua niiku jokunen kerta... :wink: H.Ö.R.H.Ö.!!!!! :lol: Tässäpä näitä tuomioita esiintymisjärjestyksessä:



1 I'DEES ; YEAH, YEAH *****

LOISTAVA!!!! Heti lähtee ilman turhempia esileikkejä niiku kertis päälle. Ryminää, mutta melodista ja laadukasta sellaista! Tosi tarttuva; tarttuu eka kuuntelulla. Tyttöjen äänet käy tosi hyvin tähän viisuun! Aiku tästä löyty ne tän aina haluamat c-osa ja kunnon modulaatiokin!! HUIPPU!!!! Poprock, muttei roskaa - TODELLAKAAN!!!!! AIVAN MAHTAVA!!!!!!


2 HANNA-RIIKKA SIITONEN ; FOREVER AND A DAY ****

KAUNIS ja melodinen. Hyvin kansainvälinen keitos, tuli mieleen joitain Maltan karsintojen balladeja menneiltä vuosilta. Tosi ihana ääni ja uskottava tulkinta. Kauniit sanat.

3 PLACE2GO ; KISSED BY A FOOL ***1/2

Tarttuva radioralli tämäkin! Hyvin kansainvälinen ja rullaa jouhevasti eteenpäin. Sovituksessa kivoja jippoja.


4 A&N ; MISS ONE-NIGHT GOOD-TIME ***1/2

Tääkin vallan tarttuu ja svengaa.. Vähän Santana-vaikutteita ja salsaa mukana sopassa. Annen vähän tunkkainen ääni käy hyvin tähän viisuun.


5 PETRI MUNCK ; MELODY **

Tylsähkö ja nimestään huolimatta melodiaton. Mattaääni tällä "Munkilla" ja outo enkku. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos; ei todellakaan mitään euroviisukamaa.. Ensi kuuntelusta alkaen, tämän semin ehdottomasti heikoin kappale. Toivottavasti ei pääse nimellään jatkoon.. :roll: Levoton prinssi oli hieno laulu, mutta tämä ei.


6 URBAN COMMUNITY ; WHOLE WIDE WORLD ****1/2

Jännästi käynnistyvä, kansainvälinen ja hyvin maustettu keitos. Millan ääni rulaa ja rullaa; IHANA!!! Räpistä en ole ikinä hirmusti syttynyt, mutta tähänhän tuo sopii hyvin. Kantaaottava, mutta silti leppoisa ja eteenpäin kulkeva. Ihana kertis!! Mielenkiintoista nähdä livenä!!!!


Tää niiku sytty tästä semistä!!! IHANAA päästä LAHTEEN näitä kannustamaan ja nauttimaan ihanista ystävistä. :lol:

LOVE LOVE!!!
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
Escape
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 2
Liittynyt: 01 Joulu 2004, 13:40
Paikkakunta: Jyväskylä

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Escape »

Pitää kai tässä munkin heittää jotain mielipidettä eilisistä kipaleista! I'Dees oli kyllä mun ehdoton suosikki, mutta Urban Community oli myös positiivinen yllätys. Muut jäikin sit hieman pimentoon. Kieltämättä Yeah, Yeah-kertsi on mieleenpainuva, mut live-esitys ratkaisee kyllä paljon. Mut toivon todella, että tytöt pääsisivät jatkoon.

Urban Community voisi olla kenties Suomen valttikortti viisuissa erottuvana ja ei niin tyypillisenä Suomi-viisuna, mutta live-esityksellä on tämänkin suhteen suuri merkitys.

Kieltämättä hieman jännittynein tunnelmin aloin eilen kuuntelemaan kappaleita, mutta olin positiivisesti yllättynyt kappaleiden hyvästä laadusta. No, tästä on taas moni eri mieltä, mutta parempia nämä olivat kuin moni viime vuotinen. Pidetään siis toivoa yllä!

Ja jos joka esikarsinnasta löytyy tämän tasoisia kappaleita edes pari, niin ainakin oikeaan suuntaan ollaan menossa! :D

Niko
Maistelija
Maistelija
Viestit: 46
Liittynyt: 17 Syys 2004, 10:51
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Niko »

En kuunnellut lauluja ollenkaan vaikka olisin hyvin ehtinyt kuunnella niitä. Ajattelin, että katson sitten perjantaina televisiosta. Enpä ole tainnut menettää kovastikaan mitään.

Avatar
GiveMeWings
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8830
Liittynyt: 15 Loka 2004, 21:50

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja GiveMeWings »

Kiinostavaa analyysia. Kappaleissa näyttää olevan selvä trendiero viime vuoteen. Valittu ilmeisesti aivan eri pohjalta. 2002 ja 2004 mukana oli runsaasti ns. tyypillisiä viisuja (eurorallatuksia) jotka oli tekemällä tehty nimenomaan viisuiksi viisuihin. Sinänsä kivoja kappaleita ja monille meistä faneista niitä "ainoita oikeita viisuja". Aika näyttää nyt kuitenkin menneen tällaisten kappaleiden ohi ja viisuihin lähetetään nykyisin huomattavasti marginaalisempaakin (erikoista) musiikkia. Hyvänä esimerkkinä Lane Moje viime vuodelta. Nyt oli trendikkyys pinnalla, mutta valitettavasti myös keskinkertaisuus. Hyvänä esimerkkinä jälkimmäisestä Petri Munckin biisi, joka oli pettymys. Hänen laulustaan edellä jo mainittiinkin. Olen myös samaa mieltä että itse "Melody" tästä kappaleesta puuttui tyystin. Trendikkyyttä edustavat nyt hyvin A&N ja Urban Community. Tällaista kamaahan radio ym. mediat on nykyisin pullollaan. Ei yhtään huonoja valintoja, ainakaan Suomen finaalia piristämään, ehkäpä pidemmällekin.
Perjantaista tulee jännittävä. Toivon, että muutkin kuin Petri Munck ja Hanna-Riikka (niitähän suomalaiset äänestävät: "tuttu levoton prinssimme ja sievä balladi ja vieläpä Fredin tyttäreltä") eli hieman erikoisemmat pääsevät jatkoon (kuten I'Dees, Urban C).
Terveisiä kotiin. Joka kotiin.

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Roope »

Lahden Radion Euroviisutietäjä-kisan edistymistä voi seurata täällä :P

mari
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 5
Liittynyt: 01 Joulu 2004, 16:44
Paikkakunta: Turku

vaikutelmat

Viesti Kirjoittaja mari »

Ensimmäisen erän taso vaikutti varsin kelvolliselta - ainoana mahalaskuna Munck. Toisaalta varsin keskitien kappaleita enimmäkseen, kieltämättä.

I'dees: vetävä biisi. Lopussa olisi ehkä voinut kehitellä jotain uutta nostetta modulaation lisäksi. Toivon hyvää lavaesitystä!

Siitonen: nätti balladi.

PtG: kelpo radiopop.

A&N: yllättäen vetosi itseeni eniten. Nätti lauluääni ja luonteva kappale, miellyttävän melankolinen. Euroviisuissa uppoaisi kuitenkin massaan.

Petri M: väkinäinen, kömpelö kappale.

UC: ei huippu lajissaan

Avatar
male
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5449
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:13
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja male »

Käytin pisteytyssysteemiä jota olen jo kauan käyttänyt eli 0-100. Yllättävän hyvätasoinen semi. 1 ja 6 todella hyviä!

Tässä arviot:

1. I'dees: Yeah, yeah 88 p. / 100
Todella hyvä! Ainoa joka on jäänyt päähän soimaan, tosin mukava rokkipoppibiisi!

2. Hanna-Riikka Siitonen: Forever and a day 80 p. / 100
Ei paha, mutta pelkään että jää liian keskinkertaiseksi Kiovassa eikä pärjäisi.

3. Place-2-go: Kissed by a fool 77 p. / 100
Ihan mukava radiopoppi.

4. A & N: Miss One-Night Good-Time 64 p. / 100
Liian tasapaksu ja kalpenee muiden rinnalla. Ei Suomen finaaliin.

5. Petri Munck: Melody 71 p. / 100
Suomen Robbie laittoi ihan kohtalaisen biisin, mutta valitettavasti vain kohtalaisen.

6. Urban Community: Whole Wide World 78 p. / 100
Kyllä tämä toimii, ranskankieltä olisi voitu kuulla lisää, ei vain alussa. Voisi yllättää aika mukavasti Kiovassa.
Viimeksi muokannut male, 01 Helmi 2005, 15:24. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Well, if you must know, I have written fourteen books and as I am the only one who has read them I can tell you that they have all been very well received."

Avatar
Naali
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8498
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 18:00
Paikkakunta: Espoo

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Naali »

Hömp. Enpä kuullut noita lauluja eilen, kun heiluin kaupungilla kaverin kanssa. Ajattelin, että eipä tässä hätiä, kuulen laulut vielä radiosta pitkin viikkoa. Ja ketut!

Ensin hajoitin kasettisoittimen molemmat puolet stereoistani! En voi tajuta. Sitten mokomia kappaleita ei edes kuulu. Kuvittelin ja kuvittelen edelleen kuuntelevani oikeaa kanavaa, mutta eipä auta. Mrrh.

Perjantaihin siis.
21:15 <@XXX> kuten huomaat, mulla on vähän tautologiaa.

Antero
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1018
Liittynyt: 08 Maalis 2004, 19:47

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Antero »

Kyllä tällainen ''vanhemman'' polven viisudiggarikin voi yhtyä niihin mielipiteisiin, että I'dees menee heittämällä tästä ekasta ryhmästä finaaliin ja kuka ties jopa Kiovaan saakka. Ei siihen välttämättä tarvitse teinejä masinoida:)
Toinen hyvä ja nuorekas veto oli Urban Community. Eikä Hanna-Riikkaakaan huono ollut, puuttui tosin semmoinen ponnekas balladillekin sopiva tunnelma. Taitaa tämä kolmikko kuitenkin matkata Lahdesta Tampereelle.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

Mua kyllä pelottaa, että Hanna-Riikka Ja Petri menevät nimillään jatkoon!

Mahdankohan mä nyt kuvittella liikoja heidän suosioistaan? :roll:
Eihän ne nyt niin suosittuja ole, mutta kun nimi on jotenkin tuttu! NIIN VOI KÖKKÖ!!!!
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf »

Kuuntelin tuossa äsken yksiä papereita järjestellessäni biisit uudestaan... I'DEES EI EDELLEENKÄÄN vakuuta. Kuten ensimmäisen kuuntelun perusteella sanoin, kertosäe loistava (jää tosiaan päähän soimaan), mutta säkeistöt heikkoja. Sorry, ei pärjäisi...

Hanna-Riikka parani toisella kuuntelulla, mutta se ääni. Se petti väärässä paikassa. Toivottavasti lavalla onnaa paremmin.

P2T - vakuuttaa entistä enemmän... Loppuu vähän kesken, vai loppuuko muiden mielestä? Pidän...

A&N - sama pätee tähän...

Petri Munck - No, ei ehkä niin hyvä kuin ensi kuulemalla, mutta pidän silti...

Urban Community - No YYYYYYYYYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK, edelleen...

(Kukahan nää on TAAS valinnut?Nämä pitäisi lailla kieltää Suomen karsinnoissa).

Mun kolmen kärki pysyy samana... - toisellakin kuuntelulla.
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Raninen
Maistelija
Maistelija
Viestit: 23
Liittynyt: 13 Loka 2004, 23:15

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Raninen »

gentedimare kirjoitti:Mua kyllä pelottaa, että Hanna-Riikka Ja Petri menevät nimillään jatkoon!

Mahdankohan mä nyt kuvittella liikoja heidän suosioistaan? :roll:
Eihän ne nyt niin suosittuja ole, mutta kun nimi on jotenkin tuttu! NIIN VOI KÖKKÖ!!!!
Samat ajatukset...

Avatar
am
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 220
Liittynyt: 15 Loka 2004, 09:52
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja am »

Nämä ovat ne versiot, jotka tekijät/levy-yhtiöt/muut taustajoukot ovat YLElle lähettäneet radiosoittoa varten. Vaikea sitten sanoa, kuinka lopullisesta versiosta mahtaa olla kysymys. Esim. viime vuonna T2TT:n sovitukseen tehtiin joitakin muutoksia vielä Suomen finaalin jälkeen. Kaikkiin karsintakappaleisiin on joka tapauksessa tehty muutoksia esiraadin kuuntelemiin demoversioihin verrattuna, toisiin enemmän ja toisiin vähemmän
"Feeling rather zen right now..."

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30790
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

gentedimare kirjoitti:Mua kyllä pelottaa, että Hanna-Riikka Ja Petri menevät nimillään jatkoon!

Mahdankohan mä nyt kuvittella liikoja heidän suosioistaan? :roll:
Eihän ne nyt niin suosittuja ole, mutta kun nimi on jotenkin tuttu! NIIN VOI KÖKKÖ!!!!
Hanna-Riikka taitaisi tuolla mennä jatkoon, vaikka olisi täysin tuntematonkin nimi, mikäli esittää kappaleensa onnistuneesti perjantaina. Jollekinhan niitä balladiääniä menee ja kun vaihtoehtoja on aika vähän... Joku balladi tai vast. "mummosuosikki" (toivottavasti en loukkaa ketään mutta termi lienee intuitiviinen, enkä lainkaan epäile, etteikö balladeja muutkin äänestelisi tai etteikö jostain löytyisi discobilehilemummoa) pärjää aina vähintään kohtalaisesti jopa silloin, kun mukana ei ole ainuttakaan yleisesti hyvänä pidettyä balladia (esim. vuoden 2000 finaali & Nina Åström).

Mutta jos tuo Munck menee jatkoon, niin n_o: sitä ei voi perustella kuin nimellä. Kappale on niin olematon.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11428
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 00:33
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja JeSSSe »

vaan kylläpä jotkut tykkäävät Petri Munckin biisistäkin, ainakin muutamat kaverit, joille oon soittanu tykkäsivät ja yllättyivät kun muuten eivät voi Petri Munckia sietää laisinkaan
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Avatar
MrMemory
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

Niin... Ainoan ulkomaalaisen äänissä tähän mennessä http://www.kolumbus.fi/jarpen/semi105.htm äänestyksessä täydet sai juuri PETRI MUNCK. Hih... Petri mun omassa listassa kolmosena, mutta toivottavasti ei pääse jatkoon, muuten menee viisulotto pieleen... ;)
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Klaus.k
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 84
Liittynyt: 02 Marras 2004, 17:30

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Klaus.k »

Minä luulen, että ne mummoäänet kerää puolestan A&N...

Avatar
am
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 220
Liittynyt: 15 Loka 2004, 09:52
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja am »

Ja pieni mainos tähän väliin: YLEn sivuilla on nyt nähtävissä kuva Eurovision 2005 -kiertueen esiintymislavasta. Käykää tsekkaamassa! :)
"Feeling rather zen right now..."

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13262
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja AntSa »

Pelottaa tosiaankin tuo "Munkki"... Siis NIIIIIIIN boring biisi, kun olla ja voi.. Missä "koukut", melodia, KIINNOSTAVUUS...?!??!!?! Joistain Petrin biiseistä olen ihan tykännytkin, mutta kertonee jotakin jampan asenteesta viisuja kohtaan, kun pistää näihin karkeloihin noin TYLSÄN biisin..?!?!?!

OLEN PUHUNUT.. :lol:


Tää haluis niiku I'DEESin, URBAN COMMUNITYn ja HANNA-RIIKKAsen jatkoon.. :lol:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3104
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

Miksi taas tumma lava? Yleensä lopullisen semin/finaalin lava on vaalea väritykseltään. Biisien tunnelma on aivan erilainen tummalla tai vaalealla lavalla. Pirteät bisiit menettävät pontta ja haikeat veisut sopivat tunnelmaan mollivoittoisten sävelten myötä. Toivottavasti lattia ei ole lasia, kuten viimeksi.

Äkkiseltään vähän 83 viisufinaalin tuntua. :D

Avatar
Miik
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4931
Liittynyt: 16 Huhti 2004, 10:46
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Miik »

am kirjoitti:Ja pieni mainos tähän väliin: YLEn sivuilla on nyt nähtävissä kuva Eurovision 2005 -kiertueen esiintymislavasta. Käykää tsekkaamassa! :)
:shock: :shock: :shock:
Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Tässähän alkaa jo pikkuhiljaa uskoa, että viisukarsintoihin on tänä vuonna panostettu kunnolla. On muuten varmaan suhteellisen helppo lava siirreltäväksi paikkakunnalta toiselle.. :wink:
Viimeksi muokannut Miik, 12 Tammi 2005, 10:20. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"anna abreu ehkä kuppilan uusi Arja Saijonma"
NimiIronia Pete "Suomi 2010 artistitoiveita"-ketjussa

Avatar
Miik
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4931
Liittynyt: 16 Huhti 2004, 10:46
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Miik »

TOMItu kirjoitti:Miksi taas tumma lava?
Ylen sivuilta:
Kuva on graafinen 3D-mallinnus lavarakenteista. Värit, valot ja tunnelmat muuttuvat esityksen mukaan.
Eli tuskin se noin tummansävyisenä pysyy.. Muuta kuin synkimpinä hetkinä (vrt. T. Läntisen laulanta) :wink: :roll:
"anna abreu ehkä kuppilan uusi Arja Saijonma"
NimiIronia Pete "Suomi 2010 artistitoiveita"-ketjussa

Avatar
am
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 220
Liittynyt: 15 Loka 2004, 09:52
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja am »

Miik tuossa edellä jo vastasikin TOMItu:lle. Eli kyseessä on tosiaan mallinnus lavarakenteista ilman valoja ja värejä...
"Feeling rather zen right now..."

Lukittu