Suomi 2005: Lahti 14.1.

ESC 2005 -arkisto.

Lahden semin paras kappale

Äänestys on voimassa 12 Joulu 2039, 05:58 asti

I'Dees - Yeah, yeah
61
40%
Hanna-Riikka Siitonen - Forever And a Day
17
11%
Place-2-Go - Kissed By a Fool
10
7%
A & N - Miss One-Night Good-Time
21
14%
Petri Munck - Melody
5
3%
Urban Community - Whole Wide World
37
25%
 
Ääniä yhteensä: 151

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Roope »

Taitaa olla Nalle kisan tulisin esiintyjä, ei sit Suomesta löytynyt Andres Estecheä :? .

Avatar
Colby
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4126
Liittynyt: 18 Marras 2003, 00:56
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Colby »

Tommi kirjoitti:Sillä kaljulla (niina?) on muuten paras ääni koko tyttöporukasta :)
Omalla kohdallani yleensä kun on kyse tyttöbändeistä tai yleensä sellaisista bändeistä, joissa on useampi laulaja, niin yksi jäsen tuntuu parhaalta laulajalta. I'Deesin kohdalla tosin mulla ei oo huonoa sanottavaa kenestäkään. Ninan äänen kyllä tunnistaa biiseissä parhaiten, mutta kyllä Lotalla ja Hannalla on mun mielestä tosi hyvät äänet myöskin :) Ei oo yhtä suosikkia :o
"Ihan **tun ruma ihminen!
Kaikin puolin.
Varsinkin ulkonäöltä!"

-Saana Uimonen

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

Joo kaikki laulaa hyvin I'deesissa. Niillä ei tainnut olla taustalaulajiakaan mukana? (Voin olla väärässä, mutta mä en kyllä nähnyt.... tosin mitä siellä nyt ois nähny kun puhelinnumerot peitti koko ruudun).

Vielä yksi juttu, Lotta oli hellyyttävän jännittynyt kun niitä tuloksia odottivat! :)
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
Anna_M
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4716
Liittynyt: 08 Helmi 2004, 22:22
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Anna_M »

No muutama sana täältäkin vielä, vaikka aika paljon on jo aiheesta sanottu.

Yleisesti voin sanoa, että oli aika järkyttävää nähdä lähetys, päivällä kaikki oli harjoituksissa kuullostanut paikan päällä todella paljon paremmalta. Telkun kautta kaikki oli niin epävireistä ja -määräistä. Etenkin Hanna-Riikan laulu, jonka tietenkin oli myös eilisistä vaatimustasoltaan aivan omaa luokkaansa. Harjoituksissa hän lauloi mulle kaksi kertaa kyyneleet silmiin, niin sielukkaasti ja sydämellisesti soi tulkinta ja upea, pehmeä ääni loi unohtumattoman tunnelman. Siinä on todellinen laulaja, ei vain renkutuksen mukana jammaaja!

I´Deesin esitys kuullosti myös tosi puuroiselta, livenä laulu oli tosi elävää, vahvaa ja puhdasta.

Joten arvoisat viisuystävät, jos todellisia elöämyksiä haluatte, lähtekää semifinaaleihin paikan päälle! Siellä ei tarvitse edes luuppia, jotta näkisi artistin kasvot...

Juontajat oli myös tosi hyviä, rentoja ja valmiita -jotain aivan muuta mitä ollaan näissä kemuissa totuttu näkemään! party-smiley-027:
Et langeb pilk,
kuu kaob ja kaugel kaigub kell.
Sind keegi öösse kannab valgel hobusel.

Avatar
Soppis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8813
Liittynyt: 18 Touko 2004, 23:03
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Soppis »

Miik kirjoitti:A&N oli unettavan tylsä. Ja se Nalle oli ihan turha siellä lavalla. Vähän jotain elävyyttä tähän kappaleeseen olisi kaivannut.
Nalle kyllä vingutti skittaa komiasti, mutta ehdottomasti enemmän pitäisi saada Annen kanssa kontaktia. Odotin koko esityksen ajan, että koska he edes luovat katsekontaktin toisiinsa. Ei nyt mitään kuivapanoa tarvitse lavalla esittää, mutta lisää kipunaa ja tuisketta tuohon "duettopariin", olisko liikaa pyydetty? :roll:
totalhki kirjoitti:Juontajat oli ihan OK. Haastattelujen sijaan voisi harkita etukäteen tehtyjä artisti-postikortteja. Siellä voisi Hanna-Riikka olla Lahden hyppyrimäen huipulla, ja I'dees satamassa jne.
Juurikin näin. Ihan samaa mietin, että olisi ollut hyvä idea pistää välillä nauha pyörimään. Ei ihan kaiken tarvitse tulla livenä, varsinkin kun kommentit menevät sanojen pyörittelyksi ja kaunisteluksi!

You and me, can't you see, we're playing with fire?
Tell me now, do you feel this burning desire?

Avatar
Marie-Blanche
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 388
Liittynyt: 29 Maalis 2004, 18:01

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Marie-Blanche »

No eipä ollut kummoisia kappaleita Lahdessa. Forever And a Day oli ainoa, josta oikeasti pidin, mutta sekin olisi tarvinnut taitavamman esittäjän. Yeah, yeah oli ihan kiva, muttei sen enempää. Kissed By a Fool viehätti hiukan. Whole Wide World kuulosti epämääräiseltä örinältä. Miss One-Night Good-Time ja Melody menivät ihan korvieni ohi, ei jäänyt siis mitään mieleen.

Tuosta puhelinnumeroiden roikottamisesta ruudulla kappaleiden aikana ei ole ilmeisesti valitettu viime vuonna tarpeeksi, joten nyt YLE kuvittelee, että se on jotenkin hyväkin idea.

Tuli muuten mieleen, että tuossa tänä iltana tulevassa uusinnassahan ei pitäisi olla mitään syytä näyttää niitä puhelinnumeroita; äänestäähän enää ei voi. Josko ne olisi ymmärretty jättää siitä pois, niin näkisi tällä kertaa ihan ne esityksetkin.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30789
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Soppis kirjoitti:Nalle kyllä vingutti skittaa komiasti, mutta ehdottomasti enemmän pitäisi saada Annen kanssa kontaktia. Odotin koko esityksen ajan, että koska he edes luovat katsekontaktin toisiinsa. Ei nyt mitään kuivapanoa tarvitse lavalla esittää, mutta lisää kipunaa ja tuisketta tuohon "duettopariin", olisko liikaa pyydetty? :roll:
Joo, mä tästä duosta totesinkin samankaltaista ja odotin todellakin ihan samaa, edes sitä katsekontaktia. Ei tämä tällaisenaan miltään duolta vaikuttanut. Mutta onko nyt ihan varmaa, ettei sitä katsekontaktia tullut silloin, kun näitä kahta kuvattiin jostakin kauempaa ja ylhäältä päin? Itse kun en tiedä, kun en ollut varannut kiikareita mihinkään lähelle viisujen katselemista varten. ;)
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Antero
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1018
Liittynyt: 08 Maalis 2004, 19:47

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Antero »

Mukavaa lukea, kuinka monet kritisoivat ensimmäisen karsintalähetyksen kuvaruutunäkymiä: totta, että ei ole paljon järkeä täyttää yli puolta kuvaruutua biisi- ja äänestysnumerotiedoilla. Mikä lie ollut kelläkin se älynväläys, että näin on päätetty tehdä.
Sitten: miksi tuommoinenkin liuta ns. väliaikanumeroiden esittäjiä on näinkin lyhyeen alkukarsintalähetykseen hommattu. Erityisesti kummallinen Boney N. on merkillinen ilmestys. Mikä ihmeen porukka on kyseessä. Ensiesiintyminen oli floppi melkeinpä vailla vertaa. Kunnon ammattilaisista koostuva ja suomenkielellä laulava Jean S. olisi ollut miljoona kertaa parempi.
Ja hiema biiseistä. Ihan hyvät kansa äänesti jatkoon,mutta I'dees tyttöjen kannattaisi miettiä näin nopeatempoiseen biisiin paljon elävämpää esiintymistä. Sen on jo moni täällä(kin) todennut. Tytöt oli biisiin nähden kuin eri maailmassa. Räväkkyyttä vaaditaan enemmän´, ja turha jännitys pois.
Mutta kenties 18 seuraavassa biisissä on ponnekkaampaa ainesta Suomen edustajaksi 2005. Ehkei lopullinen voittaja löydy ihan vielä näistä kolmesta.

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6199
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja lharju »

Niiden puhelinnumerojen pitäisi näkyä ehdottomasti vain esitysten välissä, eli niiden surkuhupaisien haastattelujen päällä. Sitten kun alkaa uusi esitys niin taas numerot pois. Ja sittenhän ne puhelinnumerot olisivat saaneet olla koko ajan loppukertauksesta uutislähetyksen alkaan.

Niin hyvin kuin Reetu esiintyikin, niin kyllä euroviisukarsinnoissa hänen esityksensä päällä olisi saanut olla ne numerot esillä ennemmin kuin kilpailusävelmien.

Toivottavasti muuten Reetu ja Laura siirtyvät seuraavissa semeissä myös esittämään niitä viisukappaleitaan. Reetullahan niitä riittää peräti kolme (3) kappaletta, Konna-Antti Kosu Puntti, Tsingis Khan ja Titanic. Lauralla on Neka ja sitten ATY.
Mitä se Maza siellä Ilta-Sanomissa valitti Reetun esityksestä, joka oli täälläkin monien mielestä niin hyvä. No, haukut se olisi varmaan saanut teki mitä tahansa ja yllätys Laurasta ei mitään :roll: :roll: :roll:
:wink: 8) 8)
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

trex
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 439
Liittynyt: 16 Tammi 2004, 20:42

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja trex »

Kokeilin tässä illan mittaan soittaa noita 1. karsinnan biisejä non-stoppina eli yhtä biisiä niin kauan kuin vain hermot kestää. Parhaiten tässä "tieteellisessä" ;) kokeessa pärjäsi omasta mielestäni UC. Sitä pystyy soittamaan pitkäänkin ennen kuin alkaa mennä hermo. :P

Mitä tästä sitten voi päätellä... jaa-a :D

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Roope »

Viisuja ei ehkä kannata kovin paljon tutkia "tieteellisesti", saattaa olla kuitenkin tärkeämpää mikä jää kertakuuntelulla mieleen ja siinä testissä on ylivoimainen Yeah, Yeah 8) .

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30789
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Tärkeintä olisi kuitenkin, mikä jää kertakuuntelusta ja -katselusta positiivisimmin mieleen ja se ei tästä satsista ollut Yeah, yeah tällä erää. Mieleenjäävyys ei todellakaan ole ainoa kriteeri. Olivathan kaksi viimeisintä nollaviisuakin sangen mieleenjääviä.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Fabrizio
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10140
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 09:22
Paikkakunta: Vaasa

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Fabrizio »

Trex kirjoitti:...ennen kuin alkaa mennä hermo. :P

Mitä tästä sitten voi päätellä... jaa-a :D
Kenties lyhyt pinna !? :wink:
"Because I... I´m just a dreamer,
with no intention to change, UNTIL I FIND YOU.
Don´t ask me why, I´m just a singer,
singing my worries away, UNTIL I FIND YOU."

Avatar
Big me
Siemailija
Siemailija
Viestit: 172
Liittynyt: 05 Joulu 2004, 19:55

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Big me »

Vielä sen verran pitää tarttua tuohon I'deesin esitykseen että noille saundeille PITÄÄ tehdä jotain! Jos katsotaan vaikka kahden edellisvuoden voittajia, niitä molempia yhdistää jumalattoman hyvät saundit. Sekä Sertabin että Ruslanan esityksissä JYTISI oikein kunnolla ja volumea oltiin lisätty jopa laulun kustannuksella. Molempien lauluhan alkoi olla jo aika rajoilla kun taustat tuli niin kovalla. Mutta jos I'deesin tyttöjen rahkeet riittää niin tehkää hemmetti soikoon ne taustat uudelleen ja siten että tärähtää. Ei tuollainen halvan kuuloinen räminä ja ohkainen rumpukomppi kuulosta miltään, minulle tuli mieleen joku halpa demo.

Suomessa jostain syystä aina pyritään tuomaan sitä laulua ja laulumelodiaa esille mahdollisimman ohkaisilla saundeilla. Otetaan esimerkiksi vaikka viimevuotinen Sillanpää: Sanoin jo ennen viisuja että sauneille pitäisi tehdä jotain, lisää jytinää, lisää "Bondia". Mutta ei, saundit kuulosti Istanbulissa todella ohkaisilta, joku konemainen haitari ujelsi halvankuuloisen Casio-kompin päällä. Sellainen tuo kyllä laulajaa ja melodiaa paremmin esille mutta ei kuulosta livenä yhtään miltään. Menestyksen kannalta tärkeintä olisi luoda hyvä ensivaikutelma ja siihen auttaisi kun saundit olisi kunnossa, sillä tavalla että jokaisen katsojan tekisi mieli vääntää nupit kaakkoon ja jorata mukana.
Shake it - Röykkyytä sitä!

AntSa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13262
Liittynyt: 14 Marras 2003, 13:02
Paikkakunta: Kouvola

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja AntSa »

RANKKA ja HEKTINEN VIISUVIIKONLOPPU kaikkinensa alkaa olla allekirjoittaneelta ohitse.. KIITOS KAIKILLE asianosaisille, joita tapasin perjantain ja lauantain aikana; OLI TAASEN IHANAA!!!

Vähäkö hysteerinen se tän käytös siinä RIPATIN haastattelossa... ONNEX VAA VÄHÄN... :lol: Jatkoon menneisiin olin loppupeleissä varsin tyytyväinen; A&N kyllä yllätti, mutta oikeestaan ihan positiivisesti.. Esityksiltä odottaisin kyllä paljon enemmän HEITTÄYTYMISTÄ ja meininkiä sitten TAMPEREELLA! Oikeastaan URBAN COMMUNITY oli jatkoonpäässeistä ainut, jonka lavaesitys oli jo jotenkuten kunnossa..

Mun TOP 6 paikanpäällä ja sitten tellusta katsottuna SUMMA SUMMARUM:

1. URBAN COMMUNITY
2. I'DEES
3. A & N / HANNA-RIIKKA
5. PLACE 2 GO
6. PETRI MUNCK

A&N:n ja SIITOSKAN välillä mun on tosi vaikea päättää, sillä molemmissa on ne omat juttunsa, jotka viehättävät. HANNA-RIIKKA esiintyi vakuuttavasti, kun taas biisinä A & N on alkanut sykähdyttää enemmän...

JÄNSKÄÄ HUOMISTA kuulostelua kaikille.. Kuulokkeet taas korviin ja kännykät sulki... :wink:
"Kunnon uni on tae mukavalle huomiselle." -Leena-

Avatar
barbarossa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7772
Liittynyt: 18 Marras 2003, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja barbarossa »

Kuunteliko joku Radio Suomen lähetystä eilen? Oliko siinä jotain uutta? Ylen sivuilla kun sanotaan, että finalistit vallan esittelyssä siellä.
"Laka laulaja kielsi tulemasta alas parvekkeelta ennen kuin rakkaus kestää... " -Pokušaj

Reetta
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 13
Liittynyt: 03 Joulu 2004, 22:51

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Reetta »

Hmmm...
Mitäs noista nyt vois sanoa, toivottavasti taso nousee...Siitosen kipale oli paras, mutta ei se itte sitä vois laulaa, eihän sen ääni riittäny mihkään. I Deesin lavaesiintyminen oli kammottavaa katottavaa, A&N ei ollu duoa nähnykkään, äijä soitteli siinä Makin olosesti ilmakitaraa tai jotain :o) Annella kyllä hyvä ääni, mutta miten se vispas niitä lanteitaan...Urbanit oli ihan karseita anteeks ny vaan, niil oli kyl eniten yritystä lavalla mutta sen naisen kiunta siinä välissä huhuh. Tuli vähän mieleen se Liettuan biisi, oliko se ny Tanskassa?, e muista.. Ja Petrin biisi oli kans aika toivoton. Joku varmasti vetää herneet nenään mun kommentista, mutta mä itse en lähettäs ketään noista. Ja koskahan Suomi oppii että pitää olla kunnon show tai sit todellista lavakarismaa ja säteilyä että voi yksin kantaa esityksin. Toivottavasti parempaa luvassa. Jyväskylään itse menossa ja toivottavasti tullee parempia vaihtoehtoja...

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3104
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

En nyt ylitulkinnasta puhuis, vaan heittäytymisestä. Ylitulkinnaksi luen esim Hanna-Riikan esityksen, missä oli selkeästi mietitty jokainen käsiliikekin, silti Hannan esitys näytti luontevalta. Tylsäähän vanhoja biisejä olis laulaa aina samaan tyyliin. Toivotaan ens karsintaan hilpeämpiä biisejä! :D

Avatar
barbarossa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7772
Liittynyt: 18 Marras 2003, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja barbarossa »

En ole huomannut, että kukaan olisi kommentoinut tänään Hesarissa ollutta juttua perjantaista. Yritettiin herätellä henkiin viimekeväistä "kohua" koskien Tuu jo tangoon -biisiä. Tuntui hieman hassulta, kun olisi voinut kertoa paljon muutakin, mutta ehkä paras tässä omaksua MuzaMazan suosima "pääasia että puhutaan" -linja. :wink:
"Laka laulaja kielsi tulemasta alas parvekkeelta ennen kuin rakkaus kestää... " -Pokušaj

Avatar
Kimmoke
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 309
Liittynyt: 22 Marras 2003, 12:37

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Kimmoke »

Lyhesti omat kommentini:

A&N oli huono; tämä hukkuisi Kiovassa massaan!
I'dees oli paras mutta ehkä liian rock euroviisuihin.
Odotan muista karsinnoista kunnon balladeja ja - varsinkin kunnon pop-lauluja (tässä ainoastaan Petri Munck)

Luulenpa (varsinkin kun äänestystulokset olivat niin tasaiset), että Suomen euroviisuedustajaa Kiovassa ei ole vielä kuultu eli toivoa on (ainakin vielä)

Avatar
GiveMeWings
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8830
Liittynyt: 15 Loka 2004, 21:50

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja GiveMeWings »

Kylläpäs Laura jakaa kuppilaisten mielipiteet. Osaa ilmeisesti hänen olemus ja itsevarmuus ärsyttää. Sanonpahan myös oman kantani asiaan. Musta Laura osaa laulaa hyvin ja häneltä löytyy lavakarismaa ja omintakeinen tyyli. Pidä kii -biisistä oli tehty just Lauran näköinen sovitus ja se sopi ihan hyvin loppunumeroksi. Tämä nauttii aina niin vahvoista esityksistä!! Sorry Katten...

Laura-keskustelu siirretty muuhun musiikkiin /Baarimestari

Mutta pukeutuminen, tyylitaju jne. on sitten jo ihan toinen juttu... siitä voidaan olla todella montaa mieltä. Ainakaan originaliteettia ei puuttunut.
Mä ihmettelen muuten vieläkin et miten A & N voitti loppulopuksi. Ei se Anne nyt niin hyvä kuitenkaan ollut. Ehkä biisi jäi hyvin mieleen kun oli keskellä. Ääni oli kyllä totta vie paljon parempi kuin edeltävillä esiintyjillä. Pelkään vaan pahoin että Annella ei ole tarpeeksi esiintymiskokemusta viisufinaaliin, kokemus ei ainakaan näkynyt lavakarismana Lahdessa. Se lantion ketkutus tosin oli aika hauskaa ja positiivinen juttu!
Reetu oli myös hyvä, omassa sarjassaan. Seuraavaksi kuullaankin häneltä jo sitten toivottavasti "kaikkien rakastama" "iki-ihana" Dschingis Khan!!
Terveisiä kotiin. Joka kotiin.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

GiveMeWings kirjoitti:Mä ihmettelen muuten vieläkin et miten A & N voitti loppulopuksi.
Biisi on hyvä, Annella on mielenkiintoinen ääni ja uskoisin että se esitys jäi ihmisten mieleen! Siis taviksille jäi varmaan sellanen positiivinen, lämmin tunnelma kappaleesta! :P

En tiedä, mutta näin mä aattelisin....
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
tomato
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2321
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:17

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja tomato »

Hesarissa oli tänään juttua viisuista. Kuivan asiallinen artikkeli :o
Was tomi...

Avatar
Diggari
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 750
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:08
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Diggari »

gentedimare kirjoitti:Biisi on hyvä, Annella on mielenkiintoinen ääni ja uskoisin että se esitys jäi ihmisten mieleen! Siis taviksille jäi varmaan sellanen positiivinen, lämmin tunnelma kappaleesta!
Näinpä ajattelee tämäkin tavis :roll: . Tämä ei ärsytä, laulajalla on Ääni, menossa on letkeyttä ja positiivisuutta taustalaulajia myöten.

Viisulottoni meni pieleen, kun tämä duo yllätti ja oli minulla edelleen ykkösenä myös live-esitysten jälkeen. Mutta vieläkin parempia esityksiä odottelen. Tämä oli vain tämä erä.

Avatar
GiveMeWings
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8830
Liittynyt: 15 Loka 2004, 21:50

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja GiveMeWings »

Ei ärsytä niin, mutta ongelma on just siinä et suomalaiset äänestää just tällaista keskitason laulua joka ei ärsytä. Mutta hyvän viisun pitäisi herättää muitakin (ääri)tunteita kuin että "ei ärsytä". Jos ärsyttää niin jääpähän mieleen, pitää vaan ärsyttää hyvällä tavalla ;)
Terveisiä kotiin. Joka kotiin.

Unna
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 677
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 19:03
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Unna »

Kommentoinpa minäkin muutamalla sanalla tästä semistä jatkoon päässeitä kappaleita:

A&N - Miss One-Night Good-Time: Olin todella yllättynyt, että tämä sai eniten ääniä. Anne Vihelä on upeaääninen laulaja ja luonteva esiintyjä, muttei onnistu muuttamaan mitäänsanomatonta kappaletta mielenkiintoiseksi.

I'dees - Yeah, Yeah: Tämän semin paras biisi ja I'deesin plikat laulavat kaikki hyvin. Esitys vain oli kovin tönkkö, mutta kunhan mikkiständit heitetään mäkeen ja lavalle saadaan enemmän liikettä, niin tästä voi tulla ihan varteenotettava viisuedustaja Suomelle. :)

Urban Community - Whole Wide World: Toinen suosikkini. Pidän etenkin kappaleen kertosäkeestä, joka myös jää hyvin mieleen. Esitys oli vielä varsin sekava, jotenkin siinä oli vähän liikaa kaikkea. Toivottavasti esitys on finaalissa parempi, kun biisissä on kuitenkin potentiaalia.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

Unna kirjoitti: I'dees
mutta kunhan mikkiständit heitetään mäkeen


Ei niitä tartte mihinkään heittää, kun niitten kanssa kuuluu rokata!!! :)
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf »

Siis, huhhuh!

Luin tuon Iltiksen keskustelun läpi ja... Toisaalta, ymmärrän kirjoittajia ja pitkälti heidän kriittisyyttäänkin. Mutta, kuka helkkari niille vääntäisi rautalangasta nuo faktat oikein? Yksikin tyyppi esitti täysin asiallista faktaa Suomen menestyksestä ja muistutti siitä, ettei aina olla oltu nollilla ja mitä sai vastaukseksi: paskaa autolavan täydeltä niskaansa. Just tuossa on yksi syy, miksi vaivaudun äärimmäisen harvoin lukemaan tai osallistumaan noihin IS:n keskusteluihin. Vielä vähemmän oikomaan asiavirheitä niissä. Vaikka aihetta olisikin...

"MF:n karsinnassa on vähintään kymmenen biisiä erässään ja meillä vain viisi. "Voi, voi... :lol: :oops:
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Avatar
JUHKIS
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2764
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:06
Paikkakunta: Hki

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja JUHKIS »

No miksipä odottaa taviksilta innostusta viisuihin, kun fanitkin vaan valittavat. Ei unohdeta sitä että viisuilu on IIIHANAAA! (..."vaikka äänestysnumerot peittää artistit ja jonku laulanta on hanurista") :wink:

Avatar
eepu4
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5018
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 16:26
Paikkakunta: Oulu

Suomi 2005: Lahti 14.1.

Viesti Kirjoittaja eepu4 »

Ja ,niin nämä semit sitten .
Toivottavasti ei tule toista semifinaalia jossa minun joka pidän itseäni euroviisufanina,täytyy jättää äänestämättä.
Nyt oli niin huono semi että ääntäni en antanut kenellekään.
Tämä on kohdallani ennenkuulumatonta puhelin äänestysten historiassa.
Protesti ääni huonoimallekaan ei olisi auttanut Urbanit kun menivät jatkoon.

huoh.
jos todella rakastat rakkautta sanot
rakastavasi rakkaudella
niin silloin rakkaus rakastaa
niin silloin rakkaus rakastaa rakastaa sinuakin

Lukittu