Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

ESC 2005 -arkisto.
Lukittu
Avatar
male
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5449
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:13
Paikkakunta: Helsinki

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja male »

Kimmoke kirjoitti:Minä olin juuri tulossa kehumaan, että kiva kun kertauspätkät otetaan semifinaali-lähetyksestä (?), jotta esiintymisasut, liikkeet ja yleisön määrä ovat viimeisestä mahdollista versioista.
Siis nyt en tarkoittanut niitä kertauksia vaan niitä alun esityksiä. Edellisessä lauseessahan sanoin että show alkoi huonosti. Eli tarkoitin että alun ihme balettiesitykse jne. jotka ärsyttivät.
"Well, if you must know, I have written fourteen books and as I am the only one who has read them I can tell you that they have all been very well received."

Avatar
Miik
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4931
Liittynyt: 16 Huhti 2004, 10:46
Paikkakunta: Tampere

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Miik »

Minäkin voisin "tunnustaa" puhelinääneni:
2x Sveitsi
2x Andorra
2x Islanti (kaikesta huolimatta...)

Tuo Andorra vakuutti ainakin minut kaikista eniten viime yönä. Pidin biisistä jo etukäteen levyltä kuunneltuna mutten esikatseluvideosta ja siksi en osannut liikoja tältä esitykseltä odottaa. Ja mahdollisesti siitä johtuen Andorran lavaliikehdintä ja biisi yhdessä toimivat kuin rasvattu (vaikka öljyttyjä ne miehet taisivat olla). Olisi kuulunut ehdottomasti finaaliin. Harmi jos se yöllinen "huhu" pitää paikkansa, että Andorra oli ensimmäinen karsiutuja. :(

Pakkohan minun tuo puntarini on pistää aivan uuteen uskoon sitten finaalin jälkeen! Kyllä se esitys vaan ratkaisee niin paljon!

Ja vielä pakko sanoa, että oli mielestäni ihan fantastinen reilu kaksi tuntinen. Turhaan jännitin, kuinka Ukrainassa tällainen homma osataan hoitaa - ja kiitti ruotsalaisille myös! :cool:
"anna abreu ehkä kuppilan uusi Arja Saijonma"
NimiIronia Pete "Suomi 2010 artistitoiveita"-ketjussa

Avatar
ashanti
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3393
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:42
Paikkakunta: St.Moritz

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja ashanti »

Violette kirjoitti:Äänestin Romaniaa
Muistin, että Violette olisi hehkuttanut jossain aiemmin Portugalia. Taisin muistaa väärin?
U kosu stavi ruzmarin
I jedan cvijet kraj šadrvana
Lejla, zar bi mogla ti drugog voljeti?
Golube, moj golube
Nosi joj suze mjesto pjesme

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11428
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 00:33
Paikkakunta: Tampere

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja JeSSSe »

mun 2 ääntä lähti Islannille..vai oiskohan niitä ollu 3, en tiedä menikö se ensimmäinen perille kun olin turhankin innokas ja soitin ekan soiton ennen kun äänestysaika oli alkanut lol
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

TOTUUDENPUHUJA

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja TOTUUDENPUHUJA »

YLE:n karsintasysteemissä ihmetyttää se, että miksi demojen perusteella otetaan mukaan "hupiesityksiä", kuten Danny tai Kimmo Kouri, kun jo etukäteen tiedetään, että ammattilaisraati ei päästä niitä TOP6:een?

Eli viime vuonna finaalissa oli Danny ja tänä vuonna Kimmo Kouri. Ja molemmat pudotettiin. Eli miksi ne pitää ottaa demoista mukaan, kun tiedetään, että ammattilaisraati rajaa ne kärjestä kuitenkin pois?

Tämä on kummallinen dilemma.

Ensi vuonna tuon ammattilaisraadin asemaa on pohdittava. Tänä ja viime vuonna vaan sattui käymään niin, että lopputulos tyydytti minuakin, paitsi että Susann Sonntagin pudotus ihmetytti. Eli "ammattilaislaulun" metsästyksestä on päästävä irti.

Uskon, että ammattilaisraati nykyisellään ei ymmärrä vieläkään viisuista juuri mitään. Eli turha kapine.

Mutta silti Jarin ja Geirin valintaan olin tyytyväinen. Mutta jatkossa tämä ei vetele, koska tuomariston "rajausvalta" on kummallista.

Avatar
Anna_M
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4716
Liittynyt: 08 Helmi 2004, 22:22
Paikkakunta: Helsinki

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Anna_M »

TOTUUDENPUHUJA kirjoitti:YLE:n karsintasysteemissä ihmetyttää se, että miksi demojen perusteella otetaan mukaan "hupiesityksiä", kuten Danny tai Kimmo Kouri, kun jo etukäteen tiedetään, että ammattilaisraati ei päästä niitä TOP6:een?
Valintavaiheessa laulut on demoja, joilla laulun saattaa laulaa vaikka naapurin talkkari, valinta tehdään siis itse laulun perusteella. Seuraavassa vaiheessa vasta aletaan etsiä sille sopivaa esittäjää, mikä onkin Suomen viisuvastaisessa ilmapiirissä tuskien taival. Parhaita/ sopivimpia ei koskaan saada mukaan. :evil:

Mutta vielä muutama sana eilen nähdystä:

Taas joutuu toteamaan, ettei eurooppalaisten makua voi koskaan ennalta arvata! Makedonian jatkoonpääsy on suuri mysteeri, johon haluan vielä joskus vastauksen. Ja vastaukseksi ei riitä naapurisopu/blokki/suosiminen, koska ei sekään riitä, kannatusta on täytynyt tulla paljon muualtakin. :shock:

Upeat laulajat Geir, Selma ja Nuno jäivät rannalle, käsittämätöntä, mutta nuotin vierestä villisti vetäneet Unkari ja Latvia saivat paikat. Käsittämätöntä! Toisaalta rahallakaan ei finaalipaikkaa saa, sen osoittivat Valko-Venäjä (Angelica päkätti kuin Meiju Suvas) ja Moldova, se on kyllä ihan hienoa.

Mutta ilmeisesti eurooppalaiset eivät jaksa keskittyä enää balladeihin. Mitä enemmän lavalla räjähtelee ja paukkuu, tai sitten tissiä vilkkuu, sitä enemmän tulee ääniä. Todella surullista.

Sekavin miettein tässä siis nyt istun, mutta samalla halua sanoa, että yllätyksellisyydessähän on tämän kisan suola. Mitä vain voi tapahtua! Lavalla voi olla mummoja keinutuoleissa tai hitsauslaitteita ja peltitynnyreitä. Musta on ihan tyylikästä, ettei Suomi ole mennyt tuohon mukaan. Suomen panoksesta jäi todella hyvä maku
:tapu:

Jos menestystä halutaan (minusta tyylikäs osallistuminenkin riittää), voihan sinne aina laittaa hitsaavat Aikamiehet, jotka pyörisivät paikoilleen rollaattoreihinsa nojaten. Ja diskobiitti löisi tahtia. Aika helppoa.
Et langeb pilk,
kuu kaob ja kaugel kaigub kell.
Sind keegi öösse kannab valgel hobusel.

Avatar
ava
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 201
Liittynyt: 02 Joulu 2004, 21:22

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja ava »

Toni kirjoitti:Eipä taida voida :(
Finaali (hollanniksi kauniisti selostettuna) täällä: http://www2.songfestival.nl/

Avatar
Nata
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2682
Liittynyt: 24 Huhti 2004, 17:04

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Nata »

Saatiinpas mekin semit katsottua nauhalta vauvojen vastalauseista ja heidän järjestämistään tauoista huolimatta... Kommentteja mieleentulojärjestyksessä:

Makedonian läpimeno oli todellinen shokki. Martin ei eläytynyt esitykseen lainkaan, en käsitä mitä karismaa joku hänessäkin näkee! Mieheni kyllä tykästyi tanssityttöjen minihameisiin, jotka olivat niin lyhyet, että minä en niille hameen arvonimeä antaisi.

Moldovan lavasäteily tuikki olkkariimme asti ja mummo oli hauska, mutta koska tämä on laulukilpailu, finaalipaikkansa oli ikävä yllätys. Mutta nouskoon köyhän maan itseluottamus tämän myötä! Moldovan lavashow peittosi Norjan rokkikukot, vaikka heitäkin oli hauska katsella (biisistä en pidä).

Unkarin mustanpuhuva sakki hukkui mustaan lattiaan niin ettei tanssista saanut kunnolla selvää, ja olinkin ihan järkyttynyt, niin hyvä kappaleko kaatuisi onnettomaan esitykseen... Video loistava, lavaesitys lavan värin takia puolinäkymätön! Onneksi äänestäjät eivät antaneet asian häiritä :)

Geir poppoineen esiintyi todella hyvin ja erilailla, koskettavaa ja vakavaa kamaa räikeyden keskellä. Olin tosi pettynyt kun ei mennyt läpi - varsinkin kun Moldova ja Makedoniakin menivät läpi!

Latvian ilahduttavaa läpimenoa osasin odottaa. Se varmaan söikin Suomen pisteet sikäli mikäli joku nyt laulujen sanomien perusteella äänestää. Viitottu osuus viimeistään hellytti puhelinäänestäjät.

Irlanti toimi paremmin kuin koskaan ennen lavalla, esitys oli sekä riemastuttavan menevä että hellyttävä. Mieheni arveli Josephin silmälaseja laskelmoiduksi söpöyspisteittenkerjuutempuksi - jotenkin Joen valitsema imago toi mieleeni Antti Pääkkösen live-Bumtsibumkiertueella.

Romanian pyrotekniikka loisti typistettynäkin ja oli oikein mukavaa katseltavaa, joskaan Luminitan ääni ei ollut parhaimmillaan. Hauskaa katsottavaa oli myös Valko-Venäjän pukushow, jonka jatkoonmenemättömyyttä kummastelen, vaikkakaan en sure. Aivan omaa luokkaansa oli kuitenkin Puola; ihastuttavan hurmaava ketku se Ivan :-)

Bulgarian pojat olisivat saaneet poimia lavalle Lorrainen, jota solisti olisi voinut katsella laulellessaan. Silloin esitys olisi voinut toimia, nyt ei toiminut. Biisi on kaunis, sitä mieltä minä ja mieheni sitkeästi olemme.

Sveitsin virottaret voittavat vielä koko viisut, sanokaa minun sanoneen, ikävä kyllä. Hyvä esitys ja tarttuva, älyvapaa biisi sekä suosittu bändi. Vaan mieluummin sekin kuin Islanti, joka ilokseni tippui pois. Sen arvasin esitystä katsellessani, niin pliisu se oli.

Itävallalla oli hyväntuulinen meno ja meininki, ei silti harmittanut kun ei mennyt jatkoon. Slovenian sijoitus sen sijaan harmitti, Omar oli ihana eikä karvaisen navan jatkuva tsuumailu tällä kertaa ollut pilaamassa kokonaisuutta.

Suosikkini Andorran biisiin on vaikea keksiä toimivaa koreografiaa, eikä tämä ollut sellainen. Taustakuoro oli kyllä upea ja kaikenkaikkiaan La mirada interior kuulosti paremmalta kuin koskaan nyt lavalla!

Israel tarjosi korvanruokaa miehelleni, mutta esiintyjä oli hänestä kuin muovinukke. Minä sain sekä korvan- että silmänruokaa Belgian Nunosta, jonka flunssan takia jännäsin kamalasti, miten esitys menisi. Hyvinhän se sujui!

Portugali ja Liettua ja Monaco ja Hollanti ikävystyttivät tavattomasti, minkä vuoksi käytinkin osan näitten maitten esityksistä vauvanhoitoon. Tanskan Jaakko-kulta flirttaili söpösti ja jokin hänen koreografiassaan toi mieleeni Bollywoodin, mutta silti, biisi on auttamattoman tylsä.

Ja, aah, sitten vielä Kroatia! Boris oli niin ihana, että Kroatia taitaa nousta puntarini kakkoseksi ainakin nyt kun sitä täytyy päivittää finaalikuntoon. :-)
Svet je naš
i nova deca s nama stvaraju bolji svet.

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Violette »

ashanti kirjoitti:
Violette kirjoitti:Äänestin Romaniaa
Muistin, että Violette olisi hehkuttanut jossain aiemmin Portugalia. Taisin muistaa väärin?
Tykkäsin kyllä Portugalista eniten joskus silloin, kun biisi julkistettiin ja se on edelleen mielestäni ihan ok biisi, vaikkakaan ei kestä useampaa kuuntelukertaa. Eilen nähty esityshän nyt oli niin järkyttävä, ettei sitä mitenkään olisi voinut äänestää :rofl:
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

UsvaAuer
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2009
Liittynyt: 15 Touko 2005, 15:01
Paikkakunta: Helsinki

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja UsvaAuer »

Anna_M kirjoitti:Mutta ilmeisesti eurooppalaiset eivät jaksa keskittyä enää balladeihin.
En usko, että eurooppalainen maku on paljoa muuttunut viime vuodesta, jolloin balladi oli voittaa. Juju on siinä, onko balladi tarpeeksi hyvä vai vaan keskinkertainen.

Minusta mitään katastrofia ei ole nähtävissä. Hyvät, melodiset viisut pärjäävät edelleen.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30539
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Juju taitaa nyt eniten olla vain siinä, että länsieurooppalaiseen makuun tehtyjä voimaballadeja oli kuin olikin tarjolla liikaa (Monaco, Alankomaat, Belgia, Suomi) ja niistä jokaisen esitys onnistui! Tällöin äänet hajaantuvat ja jos kokonaispaketit ovat riittävän tasaväkisiä, mikään biiseistä ei välttämättä yllä pisteille juuri missään. Sama ilmiö tapahtui viime vuoden finaalissa. Eivät ne balladit sielläkään pääosin huonoja olleet, liian samankaltaisia vain, eikä silloin niistä juuri minkään ole mahdollista saada riittävää määrää puhelinääniä eli olla riittävän monen ykkössuosikki.

Ääntenhajaantumisteoriaa ei voi tietenkään todistaa muttei falsifioidakaan. Paras olemassaoleva todiste on Alankomaiden tulos viime vuonna (yli sadan pisteen pudotus semistä finaaliin, tosin myös esiintymisnumero heikkeni huomattavasti). Sepä se ongelma onkin, että kilpailijoitaan ei voi valita. Puhelinäänestysaikana menestys on varminta, kun uskaltaa lähettää jotakin sellaista, mitä mikään muu maa taatusti ei lähetä mutta mikä silti on hyvää, kuten tänä vuonna vaikkapa Norja ja Moldova tekivät.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

UsvaAuer
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2009
Liittynyt: 15 Touko 2005, 15:01
Paikkakunta: Helsinki

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja UsvaAuer »

Nämä onnistumis- ja hyvyysasiat ovat aika paljon mutujuttuja, ja siksi luotankin enemmän tilastoihin. Äänestys on yhteenveto useista (eli äänestäjien) mutuista.
Timoteus kirjoitti: Puhelinäänestysaikana menestys on varminta, kun uskaltaa lähettää jotakin sellaista, mitä mikään muu maa taatusti ei lähetä mutta mikä silti on hyvää, kuten tänä vuonna vaikkapa Norja ja Moldova tekivät.
Tässä olen samaa mieltä. Rohkea rokan syö myös Euroviisuissa.

TOTUUDENPUHUJA

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja TOTUUDENPUHUJA »

Timoteus kirjoitti: Puhelinäänestysaikana menestys on varminta, kun uskaltaa lähettää jotakin sellaista, mitä mikään muu maa taatusti ei lähetä mutta mikä silti on hyvää, kuten tänä vuonna vaikkapa Norja ja Moldova tekivät.
Sähän sen sanoit, herraisä mikä viisaus! Itse sanoin tuon jo 1997.

Avatar
ashanti
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3393
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:42
Paikkakunta: St.Moritz

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja ashanti »

Violette kirjoitti:Portugalista--- nähty esityshän nyt oli niin järkyttävä, ettei sitä mitenkään olisi voinut äänestää :rofl:
No sillähän minä vähän kaivelinkin aihetta... ;) Muistin oikein kuitenkin edes jotain. Liekö se misukan olisi pitänyt pukea se "hiushattu" päähän niin olisi saanut teidän äänet. ;) lol
Viimeksi muokannut ashanti, 21 Touko 2005, 17:41. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
U kosu stavi ruzmarin
I jedan cvijet kraj šadrvana
Lejla, zar bi mogla ti drugog voljeti?
Golube, moj golube
Nosi joj suze mjesto pjesme

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14187
Liittynyt: 21 Marras 2003, 20:45
Paikkakunta: Lontoo

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja JuhaUK »

Nyt olen katsellut karsintakilpailun (siis miksi tätä kutsutaan edelleen semifinaaliksi, eihän voi olla vain yhtä semifinaalia, vaan puolivälieriä on oltava vähintään kaksi :evil: ) muutamaan kertaan, yritän koota ajatuksiani. Kaiken kaikkiaan show oli näyttävä ja hieno. Suurin kommellus lienee äänen tippuminen monoksi kesken Norjan biisin, eikä se korjautunut kunnolla ennen kuin Irlannin aikana.

Itävalta: Global.Kryner - Y así
-tämä oli aika iloinen esitys, ja varsinkin pääsolistin ja jodlaajan iloisuus välittyi hyvin kotikatsomoon. Varmaan vaikea teeskenellä vetopasuunan soittoa :shock:

Liettua: Laura & The Lovers - Little by little
-Lena Ph Lite ja kamerakulmia oli harjoiteltu aivan ruotsalaiseen tyyliin. Lauran karisman puute jätti tosin esityksen kylmäksi.

Portugali: 2B - Amar
-voi rassuja. Ääni ei kulkenut, vaikea sanoa oliko vika tekninen. Itse asiassa esitys olisi voinut olla ihan hyvä ja erilainen, kappaleesta vain ei ollut mihinkään.

Moldova: Zdob si Zdub - Bunica bate toba
-tämä rokkasi, ja vaikea uskoa, etteivät edes soita livenä (vaikka itse kuulemma haluaisivat). Mummo oli kiva lisä, mutta ei yksistään riitä selittämään suosiota.

Latvia: Valters & Kazha: The war is not over
-kiva kappale hellyttävästi esitettynä toi jatkopaikan. Jälkiviisaasti helppo ymmärtää, vaikka vokaaliosuudet olivat heikohkoja.

Monaco: Lise Darly - Tout de moi
-upea ääni, mutta jotenkin tuo sinfoninen tausta ei toimi nauhalta. Mekko hyvin samanoloinen seuraavan balladin laulajan kanssa.

Israel: Shiri Maymon - Hasheket shenish'ar

-ymmärrän tämän suosion, olen itsekin alkanut siitä melkein pitää englanninkielisen version myötä. Meni jatkoon osaksi tisseillä, osaksi viisaalla ja harkitulla kielenvaihdoksella.

Valko-Venäjä: Angelica Agurbash - Love me tonight
-tästä kämpimmäksi ei voi tulla. Angelica unohti tosin kaksi tärkeää seikkaa: suuri osa campin ystävistä on paikan päällä viisufinaalissa, eikä pääse äänestämään ;) Suurempi ongelma oli, ettei Venäjä kai näyttänyt karsintakilpaa, joten tärkeät (ainoat?) 12 naapuripistettä jäivät puuttumaan. Yleisössä osoitettiin mieltä vapaan Valko-Venäjän puolesta, jota Angelica ei varmastikaan edustanut

Alankomaat: Glennis Grace - My impossible dream
-onneksi puhelinäänestäjillä on makua äänestää täysin ilman mitään omaperäisyyttä olevat karaoke-esitykset ulos.

Islanti: Selma - If I had your love
-sekava ja hermostunut esitys vei fanisuosikin jatkopaikan. Pohjoismaiden naapuriäänet eivät koskaan tule riittämään jatkoonpääsyyn.

Belgia: Nuno Resende - Le grand soir
-sinänsä tyylikäs esitys, mutta 40 vuotta myöhässä. Olikohan Fud Leclerciltä kysytty ensin? Kumpikaan ranskankielinen ei päässyt jatkoon.

Viro: Suntribe - Let's get loud
-köyhän miehen Girls Aloud, ei vetoa tarpeeksi laajaan yleisöön

Norja: Wig Wam - In my dreams
-tämä on niin täydellistä viihdettä, että on ihme jos ei ollut semin voittaja ja voita koko kisaa, vaikka ääniongelma latistikin kappaleen sointia kotikatsomoissa.

Romania: Luminita Anghel & Sistem - Let me try
-Romania on oppinut tyylikkääksi, vaikka ysärikiksutranssubiisi onkin hieman vanhahtava. Ostivatko he luvan käyttää savua ja kipinöitä, kun Suomi ei saanut savua millään ilveellä?

Unkari: NOX - Forogj világ
-Unkarin tanssiin pohjautuva numero kärsi huonosta kuvaohjauksesta ja väärän värisistä taustoista. Ruslanan kuuden hengen tanssiryhmä täytti lavan totaalisesti viime vuonna, NOX ei.

Makedonia: Martin Vucic - Make my day
-tyypillistä, etten edes huomannut niitä pikkuhoususillaan olevia tytteleitä ensi katsomalla. Ilman muuta heteromiesäänien voittaja, mutta myös ainoa kreikkalaiselta kuulostava balkanrynkytys tänä iltana, finaalissa on parempia saman tyylin edustajia

Andorra: Marian van de Wal - La mirada interior
-tyylikäs esitys kaiken kaikkiaan - alastomuuskin voidaan tehdä tyylillä. Tuliko kenellekään muulle mieleen Edea ja Marika Krook?

Sveitsi: Vanilla Ninja - Cool vibes
-rumpalilta putosivat palikat kesken esityksen, vaikkei rummutus toki loppunut. Pääsolistin ääni riittää kantamaan tämän menestykseen, muut ovat vain rekvisiittaa lavalla.

Kroatia: Boris Novkovic feat. Lado Members - Vukovi umiru sami
-tämähän oli voimakas esitys. Ansaittu jatkoonmenijä, rummutus ehkä liikaa.

Bulgaria: Kaffe - Lorrain
-ei tainnut poika uskoa itsekään menestykseen, sen verran huonoa oli eläytyminen. Ihan kiva, mutta potkua puuttui.

Irlanti: Donna & Joseph McCaul - Love
-ei suinkaan illan huonoin. Donnalle oli annettu liian suuri osa Josephiin nähden, poikaa ei kuultu juuri lainkaan.

Slovenia: Omar Naber - Stop
-ujo poika haparoi takkiaan hermostuneesti, mutta lauloi kuin enkeli. Liian hyvä viisuihin? Naapurit eivät tue EU:hun ensimmäisenä päässyttä Sloveniaa.

Tanska: Jakob Sveistrup - Talking to you
-harmiton, väritön ja mauton. Opettaja osasi kosiskella yleisönsä, olen yllättynyt jos ei päässyt jatkoon vain niukalla äänierolla seuraavaan.

Puola: Ivan & Delfin - Czarna dziewczyna

-ei auttanut nännien vilauttelu tätä humppaa. Liian hysteerinen.

EDIT- korjattu kamalia kielivirheitä ja typoja :puna:
Viimeksi muokannut JuhaUK, 21 Touko 2005, 18:00. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hello Hi!

Avatar
ashanti
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3393
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:42
Paikkakunta: St.Moritz

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja ashanti »

JuhaUK kirjoitti:Andorra: Marian van de Wal - La mirada interior
---Tuliko kenellekään muulle mieleen Edea ja Marika Krook?
Juu, muistan ajatelleeni samaa.
U kosu stavi ruzmarin
I jedan cvijet kraj šadrvana
Lejla, zar bi mogla ti drugog voljeti?
Golube, moj golube
Nosi joj suze mjesto pjesme

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3100
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

Omissa muistiinpanoissanikin sivuhuomautuksena Edea! Jokin käsittämätön tunnelmavilaus tai jokin oli samanlainen, mutta muuten niin erilaiset biisit jne... :D

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Roope »

Aika :rok: pisteet Suomi antoi semissä:

12 Norjalle
10 Sveitsille
8 Tanskalle
7 Slovenialle
6 Virolle
5 Unkarille
4 Romanialle
3 Moldovalle
2 Kroatialle
1 Israelille

Kuppilan pisteet vertailun vuoksi tämän ketjun äänestyksen perusteella:

12 Islannnille
10 Sveitsille
8-7 Norjalle
8-7 Slovenialle
6 Kroatialle
5-4 Israelille
5-4 Unkarille
3-2 Romanialle
3-2 Valko-Venäjälle
1 Itavallalle

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Roope »

Noin viiden katselukerran jälkeen semipuntari näyttää tältä :p :

:tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja:

Andorra: Marian van de Wal - La mirada interior
Israel: Shiri Maymon - Hasheket shenish'ar
Slovenia: Omar Naber - Stop
Alankomaat: Glennis Grace - My impossible dream

:tyhja: :tyhja: :tyhja: :tyhja:

Valko-Venäjä: Angelica Agurbash - Love me tonight
Latvia: Valters & Kazha: The war is not over
Islanti: Selma - If I had your love
Tanska: Jakob Sveistrup - Talking to you

:tyhja: :tyhja: :tyhja:

Sveitsi: Vanilla Ninja - Cool vibes
Suomi: Geir Rönning - Why
Bulgaria: Kaffe - Lorrain
Portugali: 2B - Amar

:tyhja: :tyhja:

Itävalta: Global.Kryner - Y así
Romania: Luminita Anghel & Sistem - Let me try
Irlanti: Donna & Joseph McCaul - Love
Unkari: NOX - Forogj világ

:tyhja:

Kroatia: Boris Novkovic feat. Lado Members - Vukovi umiru sami
Belgia: Nuno Resende - Le grand soir
Monaco: Lise Darly - Tout de moi
Liettua: Laura & The Lovers - Little by little

-
Makedonia: Martin Vucic - Make my day
Puola: Ivan & Delfin - Czarna dziewczyna
Moldova: Zdob si Zdub - Bunica bate toba
Viro: Suntribe - Let's get loud
Norja: Wig Wam - In my dreams

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Roope »

Mikä maa saa semifinaalissa eniten puhelinääniäsi? -äänestyksen tulos:
Itävalta: Global.Kryner - Y así
2% [ 3 ]
Liettua: Laura & The Lovers - Little by little
0% [ 1 ]
Portugali: 2B - Amar
0% [ 1 ]
Moldova: Zdob si Zdub - Bunica bate toba
0% [ 1 ]
Latvia: Valters & Kazha: The war is not over
0% [ 1 ]
Monaco: Lise Darly - Tout de moi
0% [ 0 ]
Israel: Shiri Maymon - Hasheket shenish'ar
6% [ 7 ]
Valko-Venäjä: Angelica Agurbash - Love me tonight
5% [ 6 ]
Alankomaat: Glennis Grace - My impossible dream
1% [ 2 ]
Islanti: Selma - If I had your love
18% [ 19 ]
Belgia: Nuno Resende - Le grand soir
0% [ 1 ]
Viro: Suntribe - Let's get loud
0% [ 1 ]
Norja: Wig Wam - In my dreams
8% [ 9 ]
Romania: Luminita Anghel & Sistem - Let me try
5% [ 6 ]
Unkari: NOX - Forogj világ
6% [ 7 ]
Makedonia: Martin Vucic - Make my day
0% [ 0 ]
Andorra: Marian van de Wal - La mirada interior
0% [ 1 ]
Sveitsi: Vanilla Ninja - Cool vibes
15% [ 16 ]
Kroatia: Boris Novkovic feat. Lado Members - Vukovi umiru sami
7% [ 8 ]
Bulgaria: Kaffe - Lorrain
1% [ 2 ]
Irlanti: Donna & Joseph McCaul - Love
0% [ 0 ]
Slovenia: Omar Naber - Stop
9% [ 10 ]
Tanska: Jakob Sveistrup - Talking to you
0% [ 0 ]
Puola: Ivan & Delfin - Czarna dziewczyna
1% [ 2 ]

Ääniä yhteensä : 104

Avatar
Fabrizio
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10140
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 09:22
Paikkakunta: Vaasa

Eurovision laulukilpailu 2005, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Fabrizio »

Menin sitten äänestämään tyhmyyksissäni "Kuppilassa" Valko-Venäjää, vaikka lopulta puhelinääneni sai Makedonia. :puhelin: Uskomattoman monta kertaa ehtii soittamaan 10min aikana.
Jännityksellä saan odottaa tulevaa puhelinlaskua.
"Because I... I´m just a dreamer,
with no intention to change, UNTIL I FIND YOU.
Don´t ask me why, I´m just a singer,
singing my worries away, UNTIL I FIND YOU."

Lukittu