Lordi - Hard Rock Hallelujah

ESC 2006 -arkisto.

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Äänestys on voimassa 21 Joulu 2041, 03:26 asti

*****
29
29%
****
29
29%
***
13
13%
**
9
9%
*
19
19%
 
Ääniä yhteensä: 99

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

Mie kaipasin lähikuvia. Oikein pelottavia irvistyksiä tv-kameroille. Enemmän ulkonäön mukaista menoa. Nyt oli vielä aika kesyä.

Avatar
Sade
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 537
Liittynyt: 13 Tammi 2005, 13:32
Paikkakunta: Lieksa

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Sade »

BWO kirjoitti:
MuzaMaza kirjoitti: Aiku se on järkyttynyt! :mrgreen:

Kuten sanoin, musiiki ei ole viime vuosina ollut pääpointti viisuissa. Tärkeintä tuntuu olevan mahdollisimman näyttävä ja mieleenjäävä lavashow. Moldova oli viime vuonna kuudes mummoenergialla, Itävalta vuonna 2003 kuudes pahvielukka-show:lla. Ollaan mekin sitten kuudensia hirviöjoukkiollamme! :mrgreen: IHAN MIELUUSTI! :peukku:
Niin just! Eikä sovi unohtaa Norjan viimevuotista kokoonpanoa.

Sen verran pitää kyllä sanoa, että jäin Lordin bändistä kaipaamaan sitä blondia, köh, kaunotarta, joka oli ennen mukana. Nyt taustaryhmä oli jotenkin tylsähkön oloinen! Lisää näyttävyyttä!
Viime vuoden Norjan edustavaa ja hauskaa kokoonpanoa ei voi mielestäni verrata teistä niin näyttävään ja musikaaliseen Lordiin, painivat vähän eri sarjassa kuiteskin keskenään !

Avatar
aksim
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3369
Liittynyt: 07 Syys 2005, 13:49
Paikkakunta: Mietoinen

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja aksim »

Lordi Ateenaan?? EI TOD. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Sertab oli kulunut....-erään nimierkin mielipide 2003 Turkista-

Mikkelsson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4724
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 15:15
Paikkakunta: Helsinki

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Mikkelsson »

Tämä. Piste. :peukku:
Men jag vara stark, jag kan få allt.
Jag kan sprida färg, jag kan regera.
Men det blir nog en till kaffe och en cigarett.

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14190
Liittynyt: 21 Marras 2003, 20:45
Paikkakunta: Lontoo

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja JuhaUK »

Livelaulu hieman liian karjuntaa, mutta tämäkin paketti toimii. Ei ne noissa vetimissä siellä vois paljoa enempää liikkuakaan, miltäs sekään nyt näyttäisi?
Hello Hi!

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Roope »

MuzaMaza kirjoitti:Mediapelillä pärjätään maailmalla, biisistä ei niin väliä.
MuzaMaza kirjoitti:Kuten sanoin, musiiki ei ole viime vuosina ollut pääpointti viisuissa
Nyt Lieksassa mennään kyllä aika pahasti metsään :tajutkaa:
JuhaUK kirjoitti:Kyllä se kokoonpano näissä YLEn kuvissa näyttää ihan OK:lta :peukku:
Minusta Lordi oli aika muovinen lol
Viimeksi muokannut Roope, 14 Tammi 2006, 10:10. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
duu
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 488
Liittynyt: 16 Elo 2005, 14:16
Paikkakunta: Turku

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja duu »

BBTBTR:n kertosäe jäi paljon paremmin mieleen. Tuosta HRH:sta en nyt osaa paljoa sanoa.
I am what I am.
I will always be the same.
I will keep on running.

Avatar
Chris
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1030
Liittynyt: 24 Maalis 2004, 00:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Chris »

Mä suhtauduin alusta alkaen melkoisen huvittuneesti siihen että nyt heitettäisiin musiikilliset ansiot "yli laidan" ja ratsastettaisiin pelkästään huomion herättämisellä. Niin, onhan Suomi jo kokeillut käytännöllisesti katsoen kaikkea, joten olihan tämä jo odotettavissakin. Mutta mietitäänpä vähän - ovatko nämä lähes pelkästään "järkytysmomenttiin" perustuvat esitykset koskaan todella pärjänneet Euroviisuissa? Sanoisin että eivät, ainakaan kovin kärkisijoille ne eivät ole yltäneet! Viime vuoden Moldovan biisikin oli mainio ja esitys hauska ja positiivisen energinen - joten siihen ei tätä Lordin friikkishowta todellakaan voi verrata! :miettii:

Suoraan sanoen musta vaikuttasi aika epätoivoiselta yritykseltä pistää Lordi edustamaan Suomea - tuollainen lapsellinen hirviökasarihevi keräisi varmaan ainoastaan vinoja hymyjä ympäri Euroopan - pisteitä tuskin heruisi! Suomella ei ole kovin hyvää viisumainetta - se on totta - mutta ovatko ne viimeisetkin rippeet sitten tuhottava tällä tavoin? En todellakaan ole mikään hevimusiikin vihollinen, Nightwishiä kuuntelen mielelläni ja HIM:kin käy, mutta Lordi on aina mennyt yli ymmärrykseni. Voin kyllä kuvitella että jotkut lapselliset teinit fanittavat yhtyettä, mutta en oikein käsitä sitä miksi niin moni Kuppilalainen on ruvennut kannattamaan Lordin lähettämistä Ateenaan. :plop: Eikö tässä sitä paitsi olisi melkoista laskelmoinnin ja yli-yrittämisen makua? Ja rehellisesti sanoen, tuskinpa Lordin musa yhtyy keskiverto-eurooppaisen musikkimakuun...esityksestä puhumattakaan! Kulttimainetta voi Keski-Euroopassa bändillä ollakin, mutta se tuskin riittää ESC-ympyröissä...

Sitä paitsi jos haluttaisiin yllättää Eurooppa shokkimomentilla, miksei sitten valittu Lordin esitettäväksi "Balls..." - se oli todellakin paljon iskevämpi ja "parempi" kuin vaisu ja puuduttava "Hard Rock Hallelujah". Mutta jos enemmistö äänestäjistä haluaa hirviöjoukon Ateenaan, niin syyttäkööt itseään - meikäläinen voi onneksi siinä tapauksessa sulavasti siirtyä kannustamaan Norjaa (biisistä ei niin väliä...) ja hymähtelemään "vahingoniloisena" Suomen menestymättömyydelle! Vai onko menestyksen mittari se, että friikkailemalla rimaa hipoen mahdollisesti saavutettu finaalipaikka ilman sen kummempaa menestystä on parempi kuin tasokkaalla biisillä ja esityksellä menestykseen rehellisesti pyrkiminen? Mielestäni ei! Mutta tämähän on vain mun vaatimaton henkilökohtainen mielipide - jokainen voi edelleen jatkossakin fanittaa Lordia sen minkä sielu sietää...! :heh:

Avatar
Tiana
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1575
Liittynyt: 10 Syys 2005, 18:35
Paikkakunta: Kangasala

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Tiana »

MuzaMaza kirjoitti:Mie kaipasin lähikuvia. Oikein pelottavia irvistyksiä tv-kameroille. Enemmän ulkonäön mukaista menoa. Nyt oli vielä aika kesyä.
No mielestäni ei ollut kesyä. Kyllä sen jälkimmäisen biisin aikana rupes tutisemaan ja mietin josko pitäs poistua takavasemmalle..

Mutta mielestäni Lordi on liian erikoinen viisuilija. Jään odottamaan sen toisen bändin rokimpaa (ei niin heavyä) musiikkia..

Hard Rock Hallelujah selvästi parempi tätä kilapilua ajatellen.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30897
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Chris kirjoitti:Vai onko menestyksen mittari se, että friikkailemalla rimaa hipoen mahdollisesti saavutettu finaalipaikka ilman sen kummempaa menestystä on parempi kuin tasokkaalla biisillä ja esityksellä menestykseen rehellisesti pyrkiminen?
Tällainen kysymys, jos vain yhden sanan vastaus sallitaan, menee pitkälti samaan sarjaan kuin "Joko olet lopettanut lastesi hakkaamisen?". Kysymys siis sisältää virheellisen oletuksen tai jopa kaksi sellaista. Hard rock hallelujah oli biisinäkin mielestäni ehdottomasti eilisen semin paras, ja lähimpänä musiikkimakuani. Aika ahdas on näkemyksesi, jos mielestäsi vain perinteisissä viisugenreissä voidaan tehdä "tasokkaita biisejä". Jos Lordin suosio ei hivenen vertaa perustuisi musiikkiin, kuka niitä albumeja ostaisi? Aika hyvin nuo kuitenkin ovat myyneet. Vai onkohan ongelmana ainoastaan se, ettet tiedosta, ettei Lordi ole tarkoitettu noin kuolemanvakavasti otettavaksi?

Toinen virheellinen oletuksesi on se, että luulet tietäväsi Lordin sijoittuvan korkeintaan keskikastiin mutta den här gången så trodde du fel. Hyvällä esityksellä (jollaista ei eilen saatu) HRH tuo Suomelle ainakin suhteellisesti parhaan sijoituksen koskaan, mahdollisesti jopa absoluuttisesti parhaan. Lordilla kerätään iso kasa protestiääniä, joilla Raabit, Poierit ja Guildot ovat olleet viidennen sijan korvilla tyystin ilman musiikillisia ansioita. Lordilla on sentään biisi esitettävänään eikä mitään läheskään samanlaisen genren kilpailijaa taida ilmaantua mukaan sillä saavutettavia ääniä viemään. Tokikaan tyyli ei sovi mainstream-yleisön musiikkimakuun mutta niitä mainstream-ääniä on jakamassa 23 maata ja vaihtoehtoäänet kahmimme yksin, jos siis päätämme kahmia.

Toki viisumenestykseen pyrkiminen Lordilla perustuu siis paljoon muuhunkin kuin musiikkiin mutta en nyt oikein ymmärrä, miksei saisi. Euroviisuthan ovat viihdettä, hyvänen aika. Miksemme me saisi lähettää kisaan viihdettä? Miksi meidän pitäisi pyrkiä "rehelliseen menestykseen" jollakin "tasokkaalla biisillä". Eikö sitä ole yritetty tarpeeksi monta kertaa täysin turhaan? Ihannoimassasi Norjassasikin nähdään mm. vaihteeksi miehiä koltut yllään. Kai sekin saa sinulta hylkäävän tuomion, eikös se ole epärehellistä šokki- ja huomioiarvolla menestykseen pyrkimistä? Vai onko se OK, kun kappale on tavallinen viisu?

Jos kysymykseesi pitäisi kuitenkin yhdellä sanalla vastata sen virheellisistä oletuksista huolimatta, vastaukseni olisi "kyllä". Mikä tahansa ja miten tahansa (kunhan kuitenkin enimmäkseen suomalaisvoimin eikä lainahöyhenissä) saavutettu menestys on enemmän kuin tervetullutta. Syyksi riittänee Suomen viimeisten kuudentoista vuoden menestymättömyys.
Viimeksi muokannut Timoteus, 14 Tammi 2006, 10:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Mikkelsson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4724
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 15:15
Paikkakunta: Helsinki

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Mikkelsson »

Timoteus kirjoitti:Miksi meidän pitäisi pyrkiä "rehelliseen menestykseen" jollakin "tasokkaalla biisillä".
:peukku: Tismalleen samaa mieltä. Ja lainausmerkit "tasokkaan biisin" ympärillä ovat enemmän kuin tarpeeseen; toki itse vedän vielä överimmäksi, viisut itsessään ovat pullollaan ö-luokan roskaa, puhumattakaan Suomen karsinnoista. Lordin veto oli parasta mitä meidän karsintoihimme on tuotettu vuosiin.
Men jag vara stark, jag kan få allt.
Jag kan sprida färg, jag kan regera.
Men det blir nog en till kaffe och en cigarett.

Avatar
Chris
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1030
Liittynyt: 24 Maalis 2004, 00:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Chris »

Heh...kuten jo sanoin Timoteus, kirjoitin vain oman mielipiteeni - kaipa se on sallittua - voit puolestani ihan vapaasti kannattaa Lordia Ateenaan! Enkä todellakaan "ihannoi" Norjaa viisumaana, oikeastaan täysin päinvastoin - en muista pitäneeni yhdestäkään Norjan biisistä sitten Secret Gardenin ja "Nocturnen" voiton 1995. Mulla sattuu vain olemaan nuo synnynnäiset kytkökset vuonojen maahan - haluaisinpa sitä tai en. On niin helppo muuntautua norjalaiseksi sopivan paikan tullen, vaikka todellisuudessa rinnassani sykkii suomalainen sydän...! ;)

Avatar
eepu4
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5018
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 16:26
Paikkakunta: Oulu

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja eepu4 »

Kyllä Timoteuksen jutussa on paljon asiaa.
Lordi käy Ateenaan vallan mainiosti jos emme parempaa löydä karsinnoistamme. Kaikkia kuulematta emme sitä vielä tiedä.
Lordista puhuttaessa "Bringing back the balls to rock" olisi ollut enemmän Lordia itseään kuin "Hard rock Hallelujah", mutta kaikkeahan ei voi saada.
Leena puhuu myös asiaa, puhuakin täytyy osata. :peukku:
Murahdus ei riitä.
jos todella rakastat rakkautta sanot
rakastavasi rakkaudella
niin silloin rakkaus rakastaa
niin silloin rakkaus rakastaa rakastaa sinuakin

Avatar
Naali
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8498
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 18:00
Paikkakunta: Espoo

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Naali »

Olen kyllä sitä mieltä, että HRH oli tavallaan huonompi vaihtoehto. BBtBtR oli tarttuvampi, mutta myös hieman liiankin aggressiivinen viisulavalle. HRH taas ei jää mieleen pätkän vertaa, paitsi "on siinä ihan kiva melodia". :roll: Kyllä Lordin voi Ateenaan lähettää, mutta kappale olisi saanut olla joku välimuoto nyt kuulluista.
21:15 <@XXX> kuten huomaat, mulla on vähän tautologiaa.

Avatar
Jvvv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9695
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:43
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Jvvv »

Tää ei nyt kyllä syttynyt Lordille (ylläri). Olihan kappaleissa jopa ihan melodia (etenkin tässä ekassa, joka oli muutenkin siedettävämpi), mutta kun ei iske niin ei iske.

Mä nyt vaan olen niin itsekeskeinen, että mieluummin lähetän Ateenaan jonkun myös itseäni miellyttävän kelvokkaan, enkä jotakin ehkä-hyvällä-tuurilla-menestyvää-kummallisuutta, josta itse en välitä pätkääkään.

Lordille pointsit vaihtelun tuomisesta näihin kisoihin ja viisujen saamasta lisähuomiosta (vaikkei media tainnut tosiaan juurikaan noteerata viisuilujen alkamista :niinpa: ). :peukku: Mutta ei Ateenaan, kiitos. :mrgreen:
"Olen kivi joka kukkii lailla hauraan joutsenen."

poistettu_tunnus_06
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4768
Liittynyt: 09 Helmi 2005, 09:45

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja poistettu_tunnus_06 »

No ei kauheesti oo noteerattu... Kaverit töissä ja muuallakin ihmettelivät kyl, että "taasko ne tulee", "mikä Lordi?", "vieläkö nuo kisat on olemassa?"... :niinpa:

Avatar
Valeri
Siemailija
Siemailija
Viestit: 124
Liittynyt: 01 Marras 2004, 16:42
Paikkakunta: Helsinki

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Valeri »

Kävi vanhanaikaisesti. Taas meni kultamuna Suomelta hukkaan. "Bringing Back the Balls" oli tiukkaa asiaa, "Hail in the name of rock'n'roll" -kertsi jysähti kerralla kaaliin. "Hard Rock Hallelujah" on kilometritehtaalta, laiskaa Suomi-rockia, ei liikauta suuntaan ei toiseen, puuttuu olennainen eli balls. Ei riitä suomalaisilla sisu menestyskappaleen valintaan, olemme ujoa kansaa, haluamme pysyä ikuisesti viidennellätoista sijalla semifinaalissa. Kamala, jos sijoittuisimme vaikka kuudensiksi! Meidäthän huomattaisiin! Punastuisimme!

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6199
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja lharju »

Sori nyt vaan, mutta minä olen kovin pettynyt molempiin lauluihin. Odotin, että tältä laulu- ja soitinyhtyeeltä olisi voinut ihan oikeasti tulla jotain hyviä lauluja, joilla olisi ollut potentiaalia pärjätä loppukilpailussa, mutta mielestäni kumpikaan lauluista ei ollut sellainen. Jälkimmäisessä laulussa etuna oli toisto ja sanat oppi kovin helposti. Ensimmäinen oli ehkä kuitenkin hieman parempi, mutta jos jatkopaikan saamiseksi Lordin on pakko helkusti pisteitä imagonsa takia. Se on toki mahdollista, mutta mulla on pieni epäilys, että ymmärtävätköhän kaikki tuolla Etelä- ja Itä-Euroopassa tämän kaltaista huumoria ollenkaan? :roll:
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Avatar
Mizu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1155
Liittynyt: 26 Helmi 2005, 11:36
Paikkakunta: Oulu

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Mizu »

No, nämä viisut ei taida enää olla kevyen musiikin kisat, jos sinne saa lähettää mitä tahansa. Pahin painajaiseni olisi jos Lordi menestyisi hyvin ja seuraavana vuonna alkaisi olla puolet tai suurin osa heavy musiikkia viisuissa. Silloin tän fanin fanitus kyllä loppuu lyhyeen. Hevareille omat kisat!!!

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

Roope kirjoitti:
MuzaMaza kirjoitti:Mediapelillä pärjätään maailmalla, biisistä ei niin väliä.
MuzaMaza kirjoitti:Kuten sanoin, musiiki ei ole viime vuosina ollut pääpointti viisuissa
Nyt Lieksassa mennään kyllä aika pahasti metsään :tajutkaa:
No eipä ole etäällä. Miehän asun käytännössä "metsässä". :peukku: :mrgreen:

Avatar
JukkaV
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 15682
Liittynyt: 23 Marras 2003, 15:59
Paikkakunta: Turku - Suomen viisukeskus
Viesti:

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Pelkäsin naamatauluni kärventyvän Hard Rock Hallelujahin aikana. Olenkin iloinen, että Turussa en ole eturivissä.
Rohkeutta on käytettävä voimavarana, jotta voi pyrkiä inhimillisen elämän järjestämiseen tulevaisuudessakin. :)

Avatar
BTVS
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 214
Liittynyt: 13 Tammi 2006, 18:11
Paikkakunta: Helsinki

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja BTVS »

Mä luulen, että jos sattuisi käymään niin (hyvin), että lordi pääsisi edustamaan Suomea Kreikkaan, niin siellä niiden show olisi kyllä hieman näyttävämpi.. Ateenan lavalla saattaisi olla hieman paremmat edellytykset (ja rahaa) kunnon pommeihin ja tulenlieskoihin. Kyllä ne hioo vielä sitä esitystä. Voisin kuvitella, että Lordi pärjää paremmin kuin muut ehdokkaat (vaikkakaan ei olla kuultu loppujen kappaleita). Mie tykkäsin. Piste. No joo, kullakin oma mielipide ja musamaku.
"If the apocalypse comes, beep me." -- Buffy ;)

Albatrossi

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Albatrossi »

Valeri kirjoitti:Kävi vanhanaikaisesti. Taas meni kultamuna Suomelta hukkaan. "Bringing Back the Balls" oli tiukkaa asiaa, "Hail in the name of rock'n'roll" -kertsi jysähti kerralla kaaliin.
Mulla on vähän sama fiilis. TV:ssä tämä jysähtää heti tajuntaan ja
tämän huomaa muustakin kuin bändin ulkoasusta. Tämä biisi kulkee
livenä, HRH ei kulje. Lordi saa paiskoa tosissaan hommia saadakseen
HRH:n toimimaan tv-ruudussa.. Kuultuna menettelee, mutta muuten ei.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30897
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Chris kirjoitti:Heh...kuten jo sanoin Timoteus, kirjoitin vain oman mielipiteeni - kaipa se on sallittua
Toki mutta siinä vaiheessa jos aletaan kutsua jollakin tavalla hankittavaa menestystä _epärehelliseksi_, vaatisi se vähän vahvemmat perustelut kuin "mä en tykkää". Sitä siis halusin tietää, missä se sallitun huomioarvon käyttämisen raja menee ja miksi mutta ilmeisesti sellaisen vetämiselle ei löydy tosiasiallisia perusteita.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Tiana
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1575
Liittynyt: 10 Syys 2005, 18:35
Paikkakunta: Kangasala

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Tiana »

Eikös tuo BBTBTR muistuta kovasti jotain Kissin biisiä. On siis helpotus että se ei ole finaalissa, kun ei ole aitoa suomalaista.. ???

Avatar
Katinka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1862
Liittynyt: 05 Joulu 2004, 18:03
Paikkakunta: Kuopio

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Katinka »

Ainoa puute Lordissa oli sitäkin huomattavampi. Kyllä sinne Ateenaan jos pääsee, pitäisi edes haastattelijan kysymyksiin vastata. Jos ei bändi vastaa, pitäisi olla erikseen tiedottajat mukana. Pelkkä murahtelu ei riitä!! :roll:
Belgrad 2008!!

Avatar
kwak
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9562
Liittynyt: 06 Joulu 2004, 19:09
Paikkakunta: Helsinki

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja kwak »

No jaa, täytyy myöntää, että HRH on alkanut kuulostaa jo ihan siedettävältä... Jos jotain hyvää täytyy keksiä, niin meni sentään parempi viisu jatkoon. :roll:
Viimeksi muokannut kwak, 14 Tammi 2006, 16:28. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Keep your head high above the water

Avatar
barbarossa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7772
Liittynyt: 18 Marras 2003, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja barbarossa »

Tiana kirjoitti:Eikös tuo BBTBTR muistuta kovasti jotain Kissin biisiä. On siis helpotus että se ei ole finaalissa, kun ei ole aitoa suomalaista.. ???
No Hard Rock Hallelujah'sta nyt voi kuulla ainakin A. Cooperin Poisonia ja Springsteenin Waria ja kasan muitakin kipaleita, että tällä mittarilla ei ole aitoa suomalaista. :heh: Heviä ei keksitty täällä lol Mutta ei tämä siis mielestäni menoa haittaa. :)
"Laka laulaja kielsi tulemasta alas parvekkeelta ennen kuin rakkaus kestää... " -Pokušaj

Avatar
Soppis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8813
Liittynyt: 18 Touko 2004, 23:03
Paikkakunta: Tampere

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja Soppis »

Livenä HRH oli parempi kuin BBTBTR. Tuntui, että Lordit itse halusivat mennä jatkoon ekalla kappaleella, sen verran vaisu esitys oli toinen. HRH:n aikana yleisö lähti hyvin mukaan ja kappaleessa oli munaa! Jälkimmäisessä ei välittynyt kovinkaan kummoista fiilistä muutaman metrin päästä nähtynä. Vähän liian heviä viisuja ajatellen.

En ole vielä ehtinyt katsomaan eilistä showta nauhalta, mutta nyt ainakin tuntuu siltä, että aivan oikea kappale pääsi jatkoon! :peukku: Hiukkasen kyllä tuli ikävä Would You Love A Monsterman -kipaletta, nämä viisutyrkyt eivät olleet sitä parasta Lordia. Hienoinen pettymys siis ennakkoajatuksiin suhteutettuna. Mutta onneksi on vara parantaa!

Kyllä Lordi oli näyttävä ilmestys lavalla. Jotain pitäisi saada aikaan siihen yleiseen lavallaoloon muuten. Caribiaan mennessä eittämättä näin tulee tapahtumaan. Nokkamies ei paljon niillä popoilla kyllä voi liikkua, kaatumisen vaara on liian suuri :rofl:
H.Heavyrock kirjoitti:Kyllä, monta Lordin keikkaa nähneenä olin minäkin vähän pettynyt eiliseen! Kylmän oloinen Lordi oli eilen lavalla. Mutta jospa karsintafinaali sitten sytyttäisi bändin siihen tappavaan ja hauskaan Lordi-meininkiin!
Näin toivotaan! :pliis: Tiedät varmasti mistä puhut, jos monta Lordin keikkaa on tullut nähtyä.

You and me, can't you see, we're playing with fire?
Tell me now, do you feel this burning desire?

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Lordi - Hard Rock Hallelujah

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

OIKEA biisi pääsi Lordilta jatkoon!!
Aiku tää vallan hysteeriseen nauruun repes kun ne lavalle talsi! Hyvänen aika kun Mr. Lordi on ISO!!! :rofl:

Kaikki varmaankin odotti jotain Would You Love A Monstermania mikä jäis keralla päähän soimaan ja siinä mielessä nyt ollaan pettyneitä. Jotain muutosta vielä sovitukseen ja kyllä se siitä sitten. Joka tapauksessa tämä poppoo JÄÄ MIELEEN!!! Kun kaikki laulut on Ateenassa kuultu niin monien mielessä varmaan ois LORDI!! :rok: Positiivisessa tai negatiivisessa mielessä, IHAN SAMA kunhan on mielissä! :rofl:

HARD ROCK HALLELUJA!!!! :rok: ATEENAAN!!! lol

MÄ SANOIN SEN KOKO AJAN!!! :repeilee:

Puhuuko noi muuten oikeesti mitään!!

Näen meinaan jo silmissäni lehdistötilaisuuden:
"öhöm" "mrr" "hrrrrrrrrr" Aiku ne eri maiden toimittajat ymmärtäis mitä ne sanoo......... lol
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Lukittu