Osallistujamaat

ESC 2007 -arkisto.
Lukittu
Guildo Horn
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 211
Liittynyt: 03 Huhti 2006, 21:00

Vs: Osallistujamaat

Viesti Kirjoittaja Guildo Horn »

Viisufanin näkökulmasta toivon Espanjan hajoamista. Ei mitään toki kyseistä kuningaskuntaa vastaan. Arvelisin vain, että Katalonia, Baskimaa ja Galicia lähettäisivät mielenkiintoisempia valintoja kuin Espanja on viime vuosina lähettänyt.
Und von dort schick ich euch meine Liebesbeweis: Nussecken und Himbeereis.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30764
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: Osallistujamaat

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Viisufanin näkökulmasta toivon, ettei enää mikään maa hajoa. Maita on jo tätä nykyäkin ihan riittävästi. Sikäli jos nyt kuitenkin maiden pitää hajota, toivottavasti niin käy juurikin Espanjassa, Belgiassa, Isossa-Britanniassa, Tanskassa (Färsaaret itsenäiseksi) ja Suomessa (Ahvenanmaa). :joojoo: Ei sillä, että tämä viisujen tasoon vaikuttaisi mihinkään suuntaan. Kunpahan äänestyksen balanssi vähän siirtyisi. :heh:
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
jv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1211
Liittynyt: 21 Marras 2005, 15:36
Paikkakunta: Helsinki, Suomi

Vs: Osallistujamaat

Viesti Kirjoittaja jv »

Hei! Eiks Yhdistyneen kuningaskunnan osakansakunnat vois osallistua euroviisuihin samalla tavalla erikseen kuin Kansainyhteisön urheilukilpailuihin ja kait myös jalkapallon MM-kilpailuihin (tai maailmancuppiin tai jotain). Eli Skotlannilla, Englannilla ja Walesilla sekä mahdollisesti Pohjois-Irlannilla omat edustukset. Tartteeks tätä varten nyt valtioliitto purkaa? Ihan turhaan!  ;)
jiivee

Helsinki

Guildo Horn
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 211
Liittynyt: 03 Huhti 2006, 21:00

Vs: Osallistujamaat

Viesti Kirjoittaja Guildo Horn »

jv kirjoitti: Hei! Eiks Yhdistyneen kuningaskunnan osakansakunnat vois osallistua euroviisuihin samalla tavalla erikseen kuin Kansainyhteisön urheilukilpailuihin ja kait myös jalkapallon MM-kilpailuihin (tai maailmancuppiin tai jotain). Eli Skotlannilla, Englannilla ja Walesilla sekä mahdollisesti Pohjois-Irlannilla omat edustukset. Tartteeks tätä varten nyt valtioliitto purkaa? Ihan turhaan!  ;)
Kansainvälisessä jalkapalloliitossa Englanti, Skotlanti, Wales ja P-Irlanti ovat perinteistä johtuen erillisinä jäseninä. FIFA on hyväksynyt myös Fär-Saarten osallistumisen itsenäisenä kansainväliseen jalkapallotoimintaan ja Gibraltarin osallistuminenkin on edennyt. Sama ei taitaisi onnistua euroviisuissa, Skotlannilla ja Walesilla ei taida olla muuta kuin BBC:n alaisuudessa toimivat kansalliset tv-yhtiöt eli ei omaa yleisradioyhtiötä. Tarkentakaa, jos tiedätte asiasta enemmän. Käsittääkseni euroviisuosallistujien pitää myös olla itsenäisiä valtioita.
Und von dort schick ich euch meine Liebesbeweis: Nussecken und Himbeereis.

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Osallistujamaat

Viesti Kirjoittaja Toni »

Tuo on muuten jännä, että missikisoissakin kilpailee usein Englanti, Skotlanti, Wales ja P-Irlanti erikseen... Tosin monissa niissä on muitakin epäitsenäisiä maailmankolkkia..
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14190
Liittynyt: 21 Marras 2003, 20:45
Paikkakunta: Lontoo

Vs: Osallistujamaat

Viesti Kirjoittaja JuhaUK »

No.... Walesissa on kyllä esim. oma kanava S4C, joka on myös EBUn jäsen.

http://en.wikipedia.org/wiki/S4C

http://www.ebu.ch/members/activemember_uk.php

Sen lisäksi ITV:n kautta EBUn jäseniä ovat skotlantilaiset alueelliset Grampian ja Scottish TV sekä pohjoisirlantilainen Ulster Television.

Myös Channel 4 on EBUn jäsen, eli kyllä kai teoriassa jokainen maa voisi lähettää oman edustajansa jo nyt, jos valtioliitto hajoaisi. Todennäköisesti kuitenkin koko Irlanti saisi vain yhden edustajan, kuten Englanti, Skotlanti ja Wales.
Hello Hi!

Lukittu