Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

ESC 2007 -arkisto.

Koldun - Work your magic

*****
54
49%
****
24
22%
***
19
17%
**
3
3%
*
10
9%
 
Ääniä yhteensä: 110

Avatar
Zdob
Siemailija
Siemailija
Viestit: 156
Liittynyt: 19 Helmi 2007, 01:06

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Zdob »

[quote=∓quot;Timoteus"\]Valko-Venäjän osallistumista mikään maa ei ole boikotoinut. Kun se täyttää myös kaikki muodolliset osallistumisen edellytykset, se saa luonnollisesti osallistua.[/quote]
Haluaisin nähdä, missä lukee että ”muodollisiin isännöinnin edellytyksiin kuuluu maan hallitusmuodon olevan länsimainen demokratia tai muu kuin diktatuuri”.

[quote=∓quot;Timoteus"\]Eurovision laulukilpailu ei ole kilpailu isännöintioikeuksista, vaikka viisufanit - minulle käsittämättömästi - tuntuvat niin usein ajattelevankin.[/quote]
En ole väittänyt enkä liioin ajattelekaan näin. Mutta kun voittajamaan isännöinti on kerran muodostunut tavaksi/käytännöksi, en näe miksi sen tulisi olla vain joidenkin valittujen [etu]oikeus. Me kannatamme demokratiaa ja tasa-arvoa! Joo vain!

[quote=∓quot;Timoteus"\]Voittajamaa on sääntöjen mukaan lisäksi ensisijainen valinta isännäksi mutta isännöintioikeus ei ole velvollisuus (ainakaan Andorra ei - ilmoituksensa mukaan - pystyisi järjestämään viisuja maaperällään voittaessaan ja veikkaanpa, ettei Suomikaan isännöisi toistamiseen peräkkäin, jos sattuisikin voittamaan) eikä se liioin ole peruuttamaton automaatio. Jos EBU katsoo, ettei voittajamaasta ole viisuja järjestämään, niin kyllä, ne voidaan siirtää muualle.[/quote]---
[quote=∓quot;Zdob"\]Herättäisikö kenties myös Albanian, Andorran, Kyproksen, Moldovan tai Montenegron (Monaco jäikin viisaudessaan tänä vuonna pois) voitto samanlaista polemiikkiä?[/quote]
[quote=∓quot;Timoteus"\]Näissä kai, Kyprosta lukuun ottamatta, on kyse lähinnä siitä, että ne eivät välttämättä kykene isännöimään. Tällöin ne luultavasti luopuisivat isännöinnistä vapaaehtoisesti.[/quote]
EI KYETÄ isännöimään # EI SAADA [TILAISUUTTA] isännöidä. On täysin eri asia luopua jostakin oikeudesta vapaaehtoisesti kuin olla pakotettu niin tekemään.

[quote=∓quot;Timoteus"\]Minua ei haittaa hiukkaakaan, jos tämän vuoden voittajamaa ei isännöi ensi vuonna. Kysymys pitäisi kai palauttaa itsellesi: nostaisitko siitä sitten polemiikkia?[/quote]
En ollenkaan. Minulle on yksi lysti, missä pidot järjestetään, mutta jos voittaja ei pääse isännöimään, sille pitäisi minusta olla hyvät, selkeät ja oikeutetut (oikeudenmukaiset) perustelut. Diktatuuri ei minulle perusteluksi kelpaa, kerta se ei kelvannut EBU:lle/B4:lle kun ne Valko-Venäjän mukaan päästivät alunperinkin.

[quote=∓quot;Timoteus"\]Puhelinäänestäjät äänestävät aivan varmasti kappaletta ja esittäjää, jonka haluavat voittavan. Suurin osa puhelinäänestäjistä ei piittaa tuon taivaallista, missä maassa seuraavan vuoden kilpailu järjestetään, koska he eivät sitä paikan päällä seuraa. Valko-Venäjää äänestävät eivät tasan tarkkaan äänestä Valko-Venäjää siksi, että haluavat seuraavan vuoden euroviisufinaalin Euroopan ainoaan diktatuuriin!![/quote]
Sopii toivoa. Pointtini olikin juuri, että jos enemmistö (tai suuri osa) 41:n maan kansalaisista/äänestäjistä osaa keskittyä olennaiseen, niin EHKÄ EBU:n/B4:nkin kannattaisi ”hieman” miettiä uudestaan koko touhun tarkoitusta, sillä eräässä kommentissa sanotaan näin:
[quote=∓quot;Timoteus"\]Eurovision laulukilpailu on populaarimusiikin kilpailu, jossa tarkoituksena on valita voittajaksi paras kappaleen ja esityksen kombinaatio.[/quote]
Mikäli tämä on myös virallinen ESC-määritelmä, niin en kyllä näe siinä missään esiintyvän sanaa ”politiikka”.

[quote=∓quot;Timoteus"\]Mallin ottaminen "junnuviisuista" on vähän kummallinen ilmaus, kun voisi puhua mallin ottamisesta mistä tahansa kansainvälisestä kilpailusta. Euroviisujen tapa kytkeä voitto ja isännöintivuoro yhteen on erittäin kummallinen ja viisujen paisuttua nykyisiin mittoihin myös järjetön. Mielestäni moisesta kytkennästä pitäisi luopua tai vähimmillään siirtää isännöintivuoro kahden vuoden päähän voitosta.[/quote]
Miksei. Toisaalta jos voittajamaan isännöinnistä luovuttaisiin, luovuttaisiin niinikään omalaatuisesta, miksei myös jännittävästä ja melko varmasti harvinaisesta käytännöstä (ei siis ”automaatiosta”). Mutta kaikkeahan ei voi saada.

[quote=∓quot;Timoteus"\]Nuorten MM-kisat tai MM-kisojen alemmat divisioonat eivät ole Kansainvälisen jääkiekkoliiton lippulaiva. Nyrkkeilyn EM-kisoista taas on aikaa lähes vuosikymmen, minä aikana Valko-Venäjän ja länsimaiden suhteet ovat vain huonontuneet.[/quote]
Tässä
[quote=∓quot;Timoteus"\]Onko Valko-Venäjä muuten saanut järjestettäväkseen mitään merkittäviä mediatapahtumia, esim. jonkin edes kohtalaisen seuratun urheilulajin arvokisoja? Mieleeni ei moisia tule.[/quote]
ei ollut mitään puhetta vuosikymmenistä (ja nämä olivat muutenkin vain joitakin esimerkkejä), vaan ”kohtalaisen seuratuista urheilulajeista”. Eikä muuten itsellenikään tule mieleen ensimmäistäkään esim. Latvian tai Ukrainan järjestämää ”merkittävää” tapahtumaa, ainakaan ennen niiden viisuisännöintiä - sikäli kun se jokin virallinen kriteeri on - mutta niin ne vain järjestivät Euroviisuiksi kutsutun laulukilpailun. Ja sitä paitsi VV:n ja länsimaiden suhteet eivät ilmeisesti olleet huonontuneet aivan tarpeeksi, jotta VV oltaisiin suljettu pois viisuperheestä.

JOS siis Valko-Venäjä joutuisi mahdollisen voittonsa myötä isännöintiboikottiin, niin tuskinpa ne "isot pierut" siitä kovastikaan välittäisivät; ainakaan sen verran että maa järjestäisi ennenaikaiset vaalit ja siirtyisi kertaheitolla kaiken hyväksi tekeväksi demokratiaksi. Se olisi pettynys vain maan tavallisille meikäläisille, joita muutenkin sorretaan jo omasta takaa.

Ja muuten
[quote=∓quot;Timoteus"\]Vähän rajaa näihin argumentteihin.[/quote]
tämä sopisi yhden jos toisenkin viestin perään, joten kiitos vain huomautuksesta, mutta katson kyllä tietäväni missä kulkee raja. Vertaus ja argumentti eivät sitä paitsi ole aivan sama asia.
Anna mun kaikki kestää!

Avatar
Zdob
Siemailija
Siemailija
Viestit: 156
Liittynyt: 19 Helmi 2007, 01:06

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Zdob »

Tähän
Timoteus kirjoitti:Saako niitä Pekingin olympialaisiakaan muuten mielestäsi mikään maa enää asettua boikotoimaan? Eikö tällä logiikalla ole niin, että boikotistaan olisi pitänyt ilmoittaa välittömästi Pekingin asetuttua ehdolle olympiaisännäksi. Olisi vain tekopyhää todeta nyt, että Kiinassa loukataan ihmisoikeuksia, emme osallistu. Vai?
tuli muuten vastaus jo ennen kysymystä:
The_Sipi kirjoitti:Kuten itse totesit, säännöissä lukee, että voittajamaalla on ensisijainen oikeus järjestää nämä kisat seuraavana vuonna. Jokaisella osallistujamaalla on puolestaan tänä vuonna 1/42 todennäköisyys voittaa nämä kisat - ainakin oli teoriassa ennen kappaleiden julkistusta :p , ja näin ottaa halutessaan Viisujen ensi vuoden järjestelyt kontolleen. Jos siis jonkin maan mahdollista isännöintiä haluttaisiin boikotoida, niin mielestäni boikotointi pitäisi tapahtua jo siinä vaiheessa, kun kyseinen maa ilmoittautuisi mukaan kekkereihin.
Ja kiitos :kiitos: muuten The_Sipille siitä, että ilmaisit kantani koko asiaan niin paljon selkeämmin kuin minä.  :puna:  :mrgreen:
Anna mun kaikki kestää!

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30789
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

^ Tuo Sipin viimeisin lainaushan on nimenomaan viisuspesifinen kohta eikä vastaa kysymykseeni. Juuri siksi kysyin.

Näin muutoin keskustelu jää kiertämään kehää. Jos ette näe tai halua nähdä osallistumisen, kilpailussa menestymisen ja isännöinnin eroa ja haluatte pitää näitä asioita peruuttamattomasti kytkettyinä toisiinsa, en voi sille mitään.

Lopetan keskustelun omalta osaltani tiivistämällä sen, mitä olen väittänyt. Palaan asiaan vain, jos jotakin oikeasti uutta ilmenee.

1. Valko-Venäjä on oikeutettu osallistumaan sekä muodollisesti että käytännössä, koska mikään yleisradioyhtiö ei ole asiaa riitauttanut. Pelkän Valko-Venäjän osallistumisen boikotointi kohdistuisi kaikkein eniten vääriin tahoihin (nykyisiin isäntiin). Jos kyse on vain siitä, mikä on moraalisesti oikein, asia ei muutu. Valko-Venäjän savustaminen koko kisasta, mikä varmasti onnistuisi, jos Big 4 -maat laittaisivat sen kynnyskysymykseksi omalle osallistumiselleen, ei voi olla "oikein" sekään. Loogisesti se on enemmän "väärin" ja syrjivämpää. Onhan oikeus osallistua enemmän kuin banni koko kisasta.

2. Jos Valko-Venäjä joskus voittaa, se voittaa siksi, että sillä on suuren yleisön mielestä paras kappale ja esitys. Se ei voita siksi, että mikään taho katsoisi sitä sopivaksi isännäksi. Suurta yleisöä ei liikuta, saako diktatuuri järjestää kisat.

3. Jos Valko-Venäjä voittaa, millä tahansa yleisradioyhtiöllä on täysi oikeus olla ilmoittautumatta kisaan mistä hyvänsä syystä tai syytä ilmoittamatta. Tämä on fakta. Jos keskustelu koskee vain sitä, että tämä on "väärin", kuten nyt näyttää, se kannattanee lopettaa. (Väistämättä tosin mieleen herää kysymys, olisiko jollakin tasolla "oikein" pakottaa kaikki osallistumaan ja päteekö tämä vain diktatuurin isännöidessä, koska tapahtuuhan vetäytymisiä muutenkin.) Minulla ei ole juurikaan asiaa koskevia moraalisia kantoja mutta ymmärrän kyllä perusteet mahdollisille boikoteillekin. Muistetaan vielä sekin erona urheilukilpailuihin, että euroviisuissa kilpailevat suoraan tiedotusvälineet (yleisradioyhtiöt). Sellaisien oikeuksien kuin sanan- ja lehdistönvapauden toteutuminen voi olla niille relevantimpaa kuin urheilujärjestöille.

4. Jos riittävän monet ja merkittävät maat kieltäytyvät osallistumasta Eurovision laulukilpailuun Minskissä, kisa siirtynee jonnekin muualle. On epärelevanttia, onko se "oikein" vai "väärin". Se on mahdollista. Se oli pointti.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9787
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Aancon »

Juuripa näin Timoteus! :peukku:

Tää biisi sen kun laskee mulla... Mun mielestä jopa heikko. Ei näin, ei todellakaan näin. :eiei: Ällistyttävän yliarvostettu laskelmoitu köpäke.
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
Maii*
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 767
Liittynyt: 10 Joulu 2006, 13:07
Paikkakunta: Kotka

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Maii* »

Jostain syystä tämä laskelmointi iskee miuhun. Yhteiskunnallisesti ajatellen miut saa vaan koko Valko-Venäjä surulliseksi ja se kuinka paljon resursseja syytävät viisuihin, resursseja, jotka voitaisiin käyttää ko. kansan hyvinvointia parantamaan.

Avatar
mpappa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4061
Liittynyt: 02 Syys 2005, 18:18

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja mpappa »

Edelleen kammottava!
Love shine a light

Avatar
Nata
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2682
Liittynyt: 24 Huhti 2004, 17:04

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Nata »

Edelleen IHAN IHQ!

Kuva
Svet je naš
i nova deca s nama stvaraju bolji svet.

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33289
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Pete »

Onko tuo vanha kuva vai oliko siinä esikatseluvideossa käytetty kuvanmuokkausohjelmaa hampaiden valkaisuun? :raaps:
Riskinä seniorilaumat

Avatar
sussu
Siemailija
Siemailija
Viestit: 154
Liittynyt: 19 Kesä 2006, 21:07

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja sussu »

Kuunnelkaapa tästä venäjänkielinen versio - on hevosenmitan parempi kuin englanniksi. Venäjänkielisten ähkivä ja huohottavat laulutyyli istuu niin huonosti englanninkieleen, mutta alkuperäiskielellä - ihana!  :joojoo: Minun mielestäni kaikkien maiden tulisi esittää kappaleet omalla kielellä!

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Toni »

sussu kirjoitti: Minun mielestäni kaikkien maiden tulisi esittää kappaleet omalla kielellä!
Valko-Venäjän virallinen kieli on valkovenäjä.  ;) Mutta siis venäläjänkielinenhän tuo Koldunkin taitaa kyllä olla. :hiips: Toimii kyllä tuo versio! En tiedä sitten, onko se nyt kumpaa kieltä.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
Magnum
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3126
Liittynyt: 17 Loka 2005, 16:22
Paikkakunta: Miami

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Magnum »

Minäkin kuulin alkuasukaskielisen version Radio Sputnikilta ja se toimii! Tosin toimii aivan loistavasti englanninkielinen versiokin. Kertosäe on koukuttava eikä kappale voimasoitosta huolimatta suostu vajoamaan puntarissani.

Artisti tosin on luotaantyöntävän limaisen oloinen, mutta mikäs siinä, kun kappale on hyvä.

Valko-Venäjän voitto olisi myöskin pelkästään positiivista. Tulevien kisojen järjestäminen Minskissä olisi virkistävää vaihtelua ja ehkä samalla nähtäisiin jotain kunnon draamaa joidenkin epäilyttävien maiden boikotoidessa viisuja.
Viimeksi muokannut Magnum, 24 Huhti 2007, 11:53. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Nakuilu on ihan jees"
-Naali

Robby
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3074
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Robby »

Laulu ansaitsisi muuten voiton, mutta eihän sinne Minskiin uskaltaisi jalallaan astua. Joten toivotaan voiton menevän johonkin järkevään maahan.  :roll:

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14190
Liittynyt: 21 Marras 2003, 20:45
Paikkakunta: Lontoo

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja JuhaUK »

Venäjää se on.
Hello Hi!

Avatar
kais(t)a
VIP-emäntä
VIP-emäntä
Viestit: 17411
Liittynyt: 24 Heinä 2005, 00:51
Paikkakunta: Tampere

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja kais(t)a »

Ukki tietää. Tarkoittaa suomeks Anna mulle voimaa.
Käsittääkseni Koldunikin asustelee nykyään ite Moskovassa.
Ja eiköhän järjestelyt toimisi Kiovan tasolla. Ehkä nekin sais sinne sitten vallankumouksen....
Послушай - у сердца голос мой.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

Mielummin mä Minskiin lähtisin kuin Moskovaan  :hiips:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Robby
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3074
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:30
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Robby »

Mä taitaisin jättää väliin molemmat...  :eiei:

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Margot »

Mulla ei varmaan kuitenkaan ole varaa lähteä ensi vuoden viisuihin. :eiei: Mut siis tää saisi ehdottasti voittaa! Ihana kappale, myös venäjänkielisenä. <3
What color is your life?

Avatar
kais(t)a
VIP-emäntä
VIP-emäntä
Viestit: 17411
Liittynyt: 24 Heinä 2005, 00:51
Paikkakunta: Tampere

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja kais(t)a »

Mä lähtisin mielelläni molmepiin...  :joojoo:
Послушай - у сердца голос мой.

Avatar
Ate
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3480
Liittynyt: 15 Marras 2004, 20:35
Paikkakunta: Tampere

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Ate »

Margot kirjoitti: Mulla ei varmaan kuitenkaan ole varaa lähteä ensi vuoden viisuihin. :eiei:
OT, mutta samis :surrur: Ikävä kyllä :( Paitsi, jos Suomi voittaa :heh:
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-

Avatar
Nata
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2682
Liittynyt: 24 Huhti 2004, 17:04

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Nata »

Minulla on niin pienet lapset, että näillä näkymin uskallan lähteä viisuihin kauko-Eurooppaan 2014  :shock: En silti soisi Hannan tai Arkin tai Gerlin kappaleiden voittavan tänä vuonna.
Svet je naš
i nova deca s nama stvaraju bolji svet.

Avatar
Mizu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1155
Liittynyt: 26 Helmi 2005, 11:36
Paikkakunta: Oulu

Re: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Mizu »

Top 10 mulla. Tosin Dima Bilan oli viime vuonna paljon karismaattisempi ja hänen biisikin oli paljon parempi kuin tämä tuotos. Tämä on niitä biisejä, jotka ovat parempia kun niitä ei näe. Eihän se poika ole edes ihminenkään enää mokomakin kuminaama! Biisistä siis silti tykkään, vaikka tulikin vähän mollattua.

Avatar
Liz
Siemailija
Siemailija
Viestit: 178
Liittynyt: 12 Loka 2005, 03:25
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Liz »

Biisi tarttuu kuin purkka, on soinut koko päivän päässä (ei välttämättä kovin hyvä asia). Onhan tässä ainesta. Mutta laulaja on ällö, näyttää barbien keniltä ja muutenkin videon tyyli ja biisi ovat mun mielestä ristiriidassa. Video ja bändi yrittää olla rock mutta biisi on kaikkea muuta.

Missä venäjänkielistä versiota voisi kuunnella?

Avatar
-Statler-
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 400
Liittynyt: 30 Maalis 2007, 18:45
Paikkakunta: Balcony of the Muppet Theater

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja -Statler- »

Liz kirjoitti:Missä venäjänkielistä versiota voisi kuunnella?
http://youtube.com/watch?v=vDzBEWBnB1M& ... ed&search=
Waldorf: "Why do we always come here?" ♪
Statler: "I guess we'll never know." ♬
Waldorf: "It's like a kind of torture..." ♪
Both: "... to have to watch the show." ♬

i wanna be a toy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4000
Liittynyt: 01 Helmi 2006, 15:06
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja i wanna be a toy »

Tässä on hyvää vaan ne sähköviulut(?) ja alku ja loppu  :heh: ehkä kolme ***
Ihan voitais olla ilman niitäkään siel näin.

Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9125
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Juurovissön »

Muuten ihan ookoo, mut esittäjä ärsyttää valkaistuine hampaineen, ois kiva kuulla tää valkovenäjäks ja jonkun vähemmän itseään täynnä olevan artistin laulamana, taitaa mennä jatkoon ja pärjätä finaalissakin, ei jostain syystä hetkauta mua sijaa 15 korkeemmalle. Tylyä.
Ekki líta undan það dagar alltaf – á ný. En aldrei þér ég gleymi einn í mínum heimi – er hjá þér sama hvernig fer. -Magni Ásgeirsson

Hurrican
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4986
Liittynyt: 13 Tammi 2007, 14:01

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Hurrican »

Mä lähtisin mielummin Moskovaan kun Minskiin.

Avatar
Lordi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1401
Liittynyt: 20 Kesä 2006, 15:13

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Lordi »

Tämä tulee pärjämään korkealle ,se on vaan niin lol

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Roope »

Valko-Venäjällä on lavalla ovet, Kirkorov ei ainakaan vielä ilmestynyt niistä vaikka ennen harkkaa heilui lavalla tukka tupeerattuna :huihui:
Viimeksi muokannut Roope, 03 Touko 2007, 11:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Nata
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2682
Liittynyt: 24 Huhti 2004, 17:04

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja Nata »

Ihana nuori herra Koldun suree julmia kommenttejanne ja vähäisiä tähtiänne:

Kuva
Viimeksi muokannut Nata, 03 Touko 2007, 11:56. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Svet je naš
i nova deca s nama stvaraju bolji svet.

Avatar
GiveMeWings
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8830
Liittynyt: 15 Loka 2004, 21:50

Vs: Valko-Venäjä 2007: Koldun - Work your magic

Viesti Kirjoittaja GiveMeWings »

Minusta Koldun voisi vaikkapa kuorioutua shown aluksi munan sisältä.  :cool:
Terveisiä kotiin. Joka kotiin.

Lukittu