Semin- ja finaalin ennakkonäytökset

ESC 2007 -arkisto.
Avatar
heini81
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1067
Liittynyt: 27 Loka 2006, 15:22
Paikkakunta: Keski-Suomi

Vs: Semin- ja finaalin ennakkonäytökset

Viesti Kirjoittaja heini81 »

Mahtava kokemus oli perjantai-illan harjoitukset. Esitykset ja lava hienoja ja hyvä tunnelma... Tahtoo toistekin viisuilemaan paikanpäälle!  :joojoo:
"Life's like a box of chocolates, you never know what you're gonna get."

Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6516
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 10:49

Vs: Semin- ja finaalin ennakkonäytökset

Viesti Kirjoittaja Kollega »

Varsinkin toi perjantai oli ihan jotenkin niin ihanan älytön kokemus. Siinä kun Hannalle tuulettaessani taakseen katsoi ja näki sen lippumeren, niin ihan itsekin liikuttui "Hannan puolesta".

Avatar
male
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5449
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:13
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Semin- ja finaalin ennakkonäytökset

Viesti Kirjoittaja male »

Violette kirjoitti: Noin 10 minuuttia ennen suoran lähetyksen alkamista hallissa kuulutettiin, että laittakaa ne saamanne valotikut päälle väliaikaesityksen aikana. No, muuten ihan kiva idea, mutta a) minä ja seuralaiseni emme olleet edes saaneet koko valotikkuja, emme varmaankaan olleet ainoita ja b) ne, jotka olivat saaneet, olivat ne jo aktivoineet ja eihän niissä yty kestänyt tuntia-paria pidempään kun olivat sellaisia halpismalleja.
Niiden jako tosiaan oli aika hajanaista. Toiseksi, kuulutus kuului aika huonosti varsinkin permannolle, jossa oli aika hälinä. Kolmanneksi: valotikkujen käyttö tuli jotenkin yllättäen että niitä ei sitten enää viitsinyt kaivaa esille. Sitä paitsi ne eivät olleet kauhean kirkkaat...
"Well, if you must know, I have written fourteen books and as I am the only one who has read them I can tell you that they have all been very well received."

Ruut
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 303
Liittynyt: 01 Huhti 2007, 19:12
Paikkakunta: Turku

Vs: Semin- ja finaalin ennakkonäytökset

Viesti Kirjoittaja Ruut »

Finnish kirjoitti: Esityksistä yleensä ottaen sanoisin, että nyt sen vasta tosissaan tajuaa, miten jotkut kappaleet eivät pääse oikeuksiinsa televion välityksellä. Bulgaria on ihan älyttömän  :peukku: LIVEnä
Komppaan aivan täysillä kyllä tuota mitä kirjoitit. Bulgariaa tuskin voi levyllä kuunnella läpi kun se on semmoista keinotekoisen teknopopin kuuloista,mutta oih ja voih miten hieno se oli livenä! Kansanmusiikkivaikutteet,joita äänessä ja sävelmässä on,pääsivät esille ja kappaleen idea hahmottui paljon paremmin.
Kuulin moitteita juuri tuosta Bulgarian laulajan äänestä,ettei kuulema osaa käyttää sitä kun vaihtelee äänirekistereitä,tai lähinnä että ne vaihtuvat "vahingossa". Itsepä uskon,ettei näin ole. Olen nimittäin opiskellut kansanlaulutekniikkaa ja juuri tuota joikumista ja rekisterien vaihtoa ja voin sanoa,ettei se ole mitenkään niin helppoa kun kuulostaisi eikä tapahdu "noin vain vahingissa".

Lukittu