Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

ESC 2007 -arkisto.
Avatar
Ate
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3480
Liittynyt: 15 Marras 2004, 20:35
Paikkakunta: Tampere

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Ate »

Veikkaukseni finaaliin menijöistä:
1. BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water
2. ISRAEL: Teapacks - Push the button
4. VALKO-VENÄJÄ: Koldun - Work your magic
6. GEORGIA: Sopho - Visionary dream
9. MOLDOVA: Natalia Barbu - Fight
12. TANSKA: DQ - Drama queen
15. SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
18. MAKEDONIA: Karolina Gočeva - Mojot svet
26. TURKKI: Kenan Doğulu - Shake it up, shekerim
28. LATVIA: Bonaparti.lv - Questa notte

Toiveeni finaaliinmenijöistä:
1. BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water
5. ISLANTI: Eiríkur Hauksson - Valentine lost
8. SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive
10. ALANKOMAAT: Edsilia Rombley - On top of the world
14. PUOLA: The Jet Set - Time to party
15. SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
18. MAKEDONIA: Karolina Gočeva - Mojot svet
20. MALTA: Olivia Lewis - Vertigo
21. ANDORRA: Anonymous - Salvem el món
27. ITÄVALTA: Eric Papilaya – Get a life - get alive

Kauheen samoja :heh:
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-

korvaboosti
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 543
Liittynyt: 24 Huhti 2006, 23:03

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja korvaboosti »

Pitääpä itsekin vähän veikkailla.

ISRAEL
KYPROS
VALKO-VENÄJÄ
GEORGIA
SVEITSI
SERBIA
MAKEDONIA
MALTA
TURKKI
LATVIA

Onko tänne muuten tulossa sellaista viisuveikkaus-leikkiä kuin Suomen karsinojen aikaan oli?  :)

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30676
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

On. :joojoo:
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
kwak
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9560
Liittynyt: 06 Joulu 2004, 19:09
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja kwak »

Eikö tämän ja finaaliketjun lukitseminen tuonne ensimmäisen sivun yläosaan olisi ihan aiheellista? Ajankohtaisia aiheitahan nämä alkavat jo olla... ;)
Keep your head high above the water

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6199
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja lharju »

Olen koettanut tehdä tiukkaa analyysiä siitä, mitkä laulut tulevat pääsemään ylibuukatusta semifinaalista jatkoon. Luonnollisesti alla olevat arviot koskevat vain ja ainoastaan levyversioita. Live-esitykset voivat luonnollisesti pistää tämän listan kokonaan remonttiin, mutta ilmoitanpa mietteitä tässä nyt, ennen kuin ensimmäiset harjoitukset alkavat.

Todennäköisimmät jatkoonpääsijät:
1. SERBIA
Tästä ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä. Serbia päässee finaalin jo yksin pelkästään Balkanin ja muun Kaakkois-Euroopan sekä lukuisten siirtolaistensa tuella. Serbia saanee myös paljon oikeita ääniä (joskin epäilen, ettei yhtä paljon kuin Lane moje tai Lejla, kun laulu ei ole ihan sen tyylinen), joten finaalipaikka pitäisi olla kaikkein selvin.

2. TURKKI
Mietin pitkään, että kun tänä vuonna peräti 42 maata antaa pisteensä, niin sehän tarkoittanee melko varmasti sitä, että myös finaalirajaan vaadittu pistemäärä nousee. Siksi jopa vähän aikaa epäilin, että riittääkö Turkin automaattiset 91-92 pistettä finaaliin, kunnes muistin, että sekin oli viime vuonna jo selvästi enemmän, mitä kymmenneksi sijoittunut maa sai (76), ja tänä vuonna Turkin saldo nousee yli sataan, kiitos Itävallan paluun. Tämän lisäksi Turkki voi tuolla esiintymisnumerolla tämän tyylisellä biisillä saada myös ihan mukavasti oikeitakin ääniä.

3. ANDORRA
Olen huomannut olevani tämän mielipiteen kanssa aika yksin, mutta mun mielestä tää on ihan selkeä juttu. Andorralla on täydellinen esiintymisnumero. Ennen sitä esiintyy joko ylidramaattisia balladeja, joita tuskin muut kuin euroviisufanit arvostavat, tai sitten köyhiä lattariformaattiviisuja. Andorra toimii monille taviksille mainiona herätyskellona, ja aivan uudenlainen tyyli euroviisuissa herättää varmasti paljon kiinnostusta. Katsoin vielä 2005 semifinaalista Moldovan esityksen: surkealla biisillä, surkeasti laulettuna ja surkealta esiintymisnumerolta sitä vaan noustiin semifinaalin toiseksi. Luulisi että paljon paremmalla laululla ja paremmalla esiintymisnumerolla päästään edes kymmenen parhaan joukkoon, vaikka itse pääkliimaksi (mummo) puuttuisikin.

4. VALKO-VENÄJÄ
No, eihän tämänkään täysin varmaa jatkopaikkaa ole vielä kirkorovissa kuulutettu, mutta jos live-esitys on vähintäänkin onnistunut, niin ei tällä pitäisi olla mitään vaikeuksia sijoittua kymmenen parhaan joukkoon. Kertosäe jää kertalaakista päähän – sama kohdeyleisö kuin Dima Bilanilla viime vuonna.

Hyvinkin mahdollisia jatkoonpääsijöitä
5. LATVIA
Kiitos vaan Svanten upean ”wildcard”-keksinnön, tämä nähtäneen finaalissa. Toimii nimittäin viimeisenä numerona luvattomankin hyvin, ja iskee mummoihin ja muihin Il Divo sun muihin Virtuoso-faneihin.

6. MOLDOVA
Tehokas ja voimakas rock-biisi, jolla on ilmeisesti hyvä esittäjä.

7. SLOVENIA
Hyvä esiintymisnumero, mieleenpainuva esittäjä ja esitys. Hyvät pohjapisteet Balkanilta, Itä-Euroopasta tullee myös ihan mukavasti pisteitä. Voivat hyvinkin riittää kymmenen parhaan joukkoon.

8. SVEITSI
Tunnettu esittäjä herättää yleisön mielenkiinnon, konstailematon nopea kipale, jonka teemaan voisi odottaa hyvinkin näkyvää ja räväkkää lavashow’ta.

9. KROATIA
Viime vuonna Kroatia sai vain kovat pisteet Balkanilta (odotettavissa myös tänä vuonna, kas kun esittäjä on todella tunnettu) ja vain sellaisilta mailta, joissa on todella paljon siirtolaisia, ja pistemäärä jäi 56:een. Pelkään kuitenkin, että semifinaalissa siirtolaisääniä tulee paljon enemmän ja lisäksi Montenegron puhelinäänestyskin tuonee vähintään 10 pistettä lisää, joten pelkään pahoin, että tämä juuri ja juuri ylittää finaaliin pääsyrajan, vaikka mistään muualta ei pisteitä tulisikaan (eikä muuten tule!)

Mahdollisuuksia näilläkin päihittää nuo yllä olevat
10. EJT MAKEDONIA
Jos automaattiäänet riittävät. Epäilen kuitenkin, sillä Makedonia jää jo Balkanillakin Serbian ja Kroatian taakse, ja viimekin vuonna jatkoonpääsy oli hiuskarvan varassa.

11. ISRAEL
Tämänvuotisten protestiäänien todennäköisin kerääjä, joka on kerännyt äijähuumoristaan samanlaisia kehuja kuin LT United viime vuonna. Vaan onkohan kuitenkin vähän liian sekava, ja muistetaanko tätä enää tarpeeksi hyvin laulukavalkadin loputtua?

12. GEORGIA
Jos Georgia kerää yhtä käsittämättömästi pisteitä kuin Armenia viime vuonna? Ja vaikka ei keräisikään, niin onhan tämä Björk meets Madonna –taideteos saanut paljon kehujakin, joten mistä sitä tietää.

13. ISLANTI
Vahva ja väkevä balladi, joka on kerännyt positiivista huomiota. Jääkö vaan tarpeeksi hyvin mieleen esiintymisnumeroltaan. Saa kyllä todennäköisesti mukavasti pisteitä, mutta riittävätkö kymmenen parhaan joukkoon? Itse pitäisin tätä jopa täysin varmana finalistina, mutta niin pidin myös Omar Naberia, jolla oli vielä täydellinen esiintymisnumero.

14. BULGARIA
Erikoisuus voi olla myös valtti. Ei jää ainakaan keneltäkään huomaamatta kun esiintyy ensimmäisenä, eikä ainakaan ole kenenkään mielestä ”ihan kiva”

15. UNKARI
Mistäs sitä tietää, jos sielukas ja aivan omalaatuinen, uudenlainen juttu euroviisuissa kerääkin ystäviä.

16. TSEKKI
Mistäs sitä tietää, jos aivan omalaatuinen, uudenlainen juttu euroviisuissa kerääkin ystäviä. Ei jää ainakaan keneltäkään huomaamatta, eikä ainakaan ole kenenkään mielestä ”ihan kiva”

Ehkei nyt ihan täysin mahdottomiakaan…
17. KYPROS
Hyvä esittäjä ja ”perinteinen euroviisukama” kuten oli Torneròkin… kuin myös Mr Nobody…

18. ITÄVALTA
Siis ilman joidenkin kuppilalaisten hehkuttelua en olisi tosiaankaan sijoittanut tätä tähän kategoriaan. Itse en näe tässä kyllä mitään mahdollisuuksia finaalipaikkaan, mutta jos tämä joidenkin mielestä miellyttää joitakin, niin miksi ei hyvällä esittäjällä ja erittäin hyvällä esiintymisnumerolla olisi mahdollisuutta… sijoittua… kymmenen kärkeen… ei se kyllä voi olla mitenkään mahdollista… :shock: mutta jos nyt kerran niin sanotte

19. MALTA
Cool vibes –tyylinen draamapaukku voi sävellyksenä vedota hyvänä päivänä jopa tarpeeksi.

Näillä en usko olevan mitään mahdollisuuksia finaalipaikkaan
20. MONTENEGRO
Ei saa mistään muualta pisteitä kuin Balkanilta, ja siellä jää muiden ex-Jugoslavian maiden taakse.

21. ALANKOMAAT
Aivan liian tavallinen biisi. Ei ärsytä mutta tuskin herättää mielenkiintoakaan. Hyvä esittäjäkään tuskin pelastaa tätä kymmenen parhaan joukkoon.

22. ALBANIA
Naapurimailta tutut 40-50 pistettä. Ei taida tämänlainen tunteilu vedota muualle Eurooppaan, kun niin moni muu maa tekee sen paremmin.

23. TANSKA
10 vuotta sitten olisi hätkähdyttänyt, mutta ei tarjoa enää mitään uutta. Vaikka tehokas formaattiviisu onkin, niin näillä tuskin enää sijoitutaan kymmenen parhaan joukkoon, vaikka jollain ilveellä voitaisiinkin 15 parhaan joukkoon päästä.

24. PUOLA
Vaikka onkin moderni ja MTV-kamaa, niin varmaan aika harvalle juuri tämä aika tavallinen, jopa hieman sekava, biisi toimii koko kilpailun suurimpana kohokohtana.

25. PORTUGALI
Tällä kertaa Portugalin biisin mennessä korvasta sisään se menee sujuvasti korvasta ulos, eikä aiheuta samanlainen myötähäpeän tunnetta kuin kolmena aikaisempana vuonna, jolloin alkoi jo pikkuhiljaa ymmärtää miksei kukaan tunnusta pitävänsä euroviisuista. Silti, pisteitä tuskin tulee yhtään sen enempää kuin aikaisempinakaan vuosina.

26. NORJA
:rofl:

27. VIRO
Olin itsekin yllättynyt kuinka huonosti Viron viime vuotinen laulu pärjäsi (vaikka en siitä itse mitenkään välittänyt), mutta se todistaa, että vaikka kaikki olisikin periaatteessa kohdallaan, niin jos laulussa ei vaan ole mitään mielenkiintoista, niin ei se saa laajalti pisteitä. Tämän vuotinen Viron kappale on yhtälailla ikävän turha, ja vaikka rock-soundi, joitakin miellyttäisi, niin eiköhän Andorra, Tshekki ja Unkari (sekä se Itävalta) miellytä näitä enemmän.

28. BELGIA
Ei tästä kukaan tykkää oikeasti
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Avatar
My Star
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 331
Liittynyt: 29 Huhti 2007, 14:06
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja My Star »

Omalta tähdeltäni lähettäisin finaaliin nämä 7 omilla ansioillaan  :hali::

GEORGIA: Sopho - Visionary dream (tajunnanräjäyttävän kaunista!)
SERBIA: Marija Šerifović - Molitva (biisien biisi, tämä voittaa koko kisan)
MALTA: Olivia Lewis - Vertigo (jää mukavasti pyörimään mieleen ja liikuttavaa, että laulaja on osallistunut maansa karsintoihin about 15 kertaa ja lopulta tärppäsi... eikä suotta!)
ISLANTI: Eiríkur Hauksson - Valentine lost (The Ääni, ihana!)
ANDORRA: Anonymous - Let's Save The World (nuoruuden energiaa, naivismia, yes!)
UNKARI: Magdi Rúzsa - Unsubstantial blues (erilainen, kolahtaa jopa ei- bluesfaniin)
ITÄVALTA: Eric Papilaya – Get a life - get alive (iskevä ja hyvä sanomakin mukana)

ja nämä kolme, että tulee kymppi täyteen  :peukku::

BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water (videon kanssa huikea)
KYPROS: Evridiki - Comme ci, comme ça (pitäähän vähän ranskaakin olla mukana)
TANSKA: DQ - Drama queen (jää väkisin soimaan päähän)
Viimeksi muokannut My Star, 30 Huhti 2007, 09:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
We are the winners of Eurovision
(We are, we are, we are, we are)

Avatar
male
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5449
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 12:13
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja male »

Loistavaa pohdintaa lharjulla. :kiitos:

Parista asiasta täytyy vain olla eri mieltä. Sloveniaan en usko ollenkaan. Balkanin pohjapisteet eivät kuitenkaan ole tarpeeksi vahvat viemään maata finaaliin ja samoista äänistä kamppailee niin monta kappaletta.

Puola on sen sijaan kummallisen alhaalla. Puola on nyt kaksi kertaa peräkkäin jäänyt semifinaalissa niukasti 11:nneksi. Vuonna 2005 finaalipaikka jäi 4 pisteen ja viime vuonna 6 pisteen päähän. Ja laulut nyt olivat mitä olivat. Itse veikkaisin Time to partyn mahdollisuuksia paljon paremmiksi kuin Follow my heartin tai Czarna dziewczynan. Jatkopaikka ei ole läheskään varma, mutta Puola kyllä mielestäni kuuluisi niiden joukkoon, joilla on todelliset mahdollisuudet.

Ja Belgian kohdalla olet kyllä väärässä, vaikka en itsekään jatkopaikkaan usko.
"Well, if you must know, I have written fourteen books and as I am the only one who has read them I can tell you that they have all been very well received."

kashmir
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 4
Liittynyt: 29 Huhti 2007, 17:43

Re: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja kashmir »

Tässä veikkaukseni jatkoon menijöistä:

BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov – Water
ISRAEL: Teapacks - Push the button
GEORGIA: Sopho - Visionary dream
TURKKI: Kenan Doğulu - Shake it up, shekerim
ANDORRA: Anonymous - Salvem el món
MALTA: Olivia Lewis – Vertigo
MAKEDONIA: Karolina Gočeva - Mojot svet
SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
TŠEKKI: Kabát - Malá dáma
SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive

Ja tässä toivomukseni
BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water
Aika huikea
ISRAEL: Teapacks - Push the button
Ei oikeastaan minun suurimpia lemppareita, mutta erilaisuudellaan pärjänee
KYPROS: Evridiki - Comme ci, comme ça
Aikas menevä, kertosäkeessä on poweria!
GEORGIA: Sopho - Visionary dream
Tosi hieno ja kaunis, ihan omaa luokkaansa tässä skapassa.
SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive
Tykkään ja toivon että lavashow olisi huikea!
SERBIA: Marija Šerifović – Molitva
Tähän samat perustelut kuin SOPHOlla.
TŠEKKI: Kabát - Malá dáma
Parantuu joka kuuntelukerralla
MAKEDONIA: Karolina Gočeva - Mojot svet
Hieno rytmi!
ANDORRA: Anonymous - Salvem el món
Kivan erilainen
BELGIA: The KMG's - Love power
Tämä siksi kun nuo muut tökkii :p En tykkää kun en nää laulajan silmiä lasien takaa

Avatar
The_Sipi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8766
Liittynyt: 24 Touko 2006, 22:28
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja The_Sipi »

Finaaliin menee (lue, omat toiveeni):

4. VALKO-VENÄJÄ: Koldun - Work your magic
9. MOLDOVA: Natalia Barbu - Fight
15. SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
18. MAKEDONIA: Karolina Gočeva - Mojot svet
8. SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive
25. SLOVENIA: Alenka Gotar - Cvet z juga
10. ALANKOMAAT: Edsilia Rombley - On top of the world
19. NORJA: Guri Schanke - Ven a bailar conmigo
20. MALTA: Olivia Lewis - Vertigo
12. TANSKA: DQ - Drama queen
Mahatma Gandhi walked barefoot most of the time, causing lots of calluses on his feet. He also ate very little, which made him frail and with his odd diet, he suffered from bad breath. This made him... A super calloused fragile mystic hexed by halitosis.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30676
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

male kirjoitti: Loistavaa pohdintaa lharjulla. :kiitos:
:joojoo:
male kirjoitti:Parista asiasta täytyy vain olla eri mieltä. Sloveniaan en usko ollenkaan. Balkanin pohjapisteet eivät kuitenkaan ole tarpeeksi vahvat viemään maata finaaliin ja samoista äänistä kamppailee niin monta kappaletta.
Minä uskon Sloveniaan. Parin slovenialaisen fanisuosikin karsiutumisen jälkeen fanit jättävät Slovenian laskuista helposti väärin perustein. Se, että Slovenia on Jugoslavian keskinäisen nokkimisjärjestyksen jumbo (eli saa vain kuutosta ja seiskaa eikä kymppiä ja kahtatoista, on se niin väärin :draamaa: :heh:), ei tarkoita, että Slovenia jäisi näistä maista viimeiseksi, kun muidenkin 36 maan pisteet lasketaan mukaan.

Miksikö uskon Slovenian sitten saavan pisteitä niiltä muilta 36:lta? Avainsana: lauluäänifriikit. Lauluäänifriikit ovat äänestäjäryhmä, joka äänestää illan parasta / klassisinta / (edukseen) erottuvinta ääntä. Juuri lauluäänifriikit saivat jyrättyä jopa Israelin vuoden 2004 edustajalle pisteitä äänestäjämaiden enemmistöstä, vaikka esiintyjällä ei ollut biisiä eikä karismaa, vaikka esityksen tunnelma pilattiin lopun kaikkia kosiskelevalla nannattelulla, vaikka esiintymisnumero oli surkea ja vaikka Israel oli yksi niistä maista, joiden kohdalla lähetyksen miksaus ei ollut kohdallaan.

Alenkalla on karismaa eikä biisikään ole epämääräistä joikua, vaan siinä on ymmärrettävä rakenne. Esiintymisnumero on mainio. Lauluäänifriikkien äänistä ei ole juurikaan kilpailua (ei, Latvia ei todellakaan ole sellainen, Latvia mennee finaaliin mutta ei lauluäänifriikkien tuella). Pisteiden tuloa ei voi estää. Tai siis, ei pitäisi voida. Luotan kyllä siihen, että Slovenia tekee parhaansa estääkseen menestymisensä. Kyllä Slovenia saadaan helposti tulosluettelon loppupäähänkin, jos Alenkan esiintymisasuksi valitaan jonkun maailmankuulun muotisuunnittelijan luomus, jota ehkä osaa arvostaa noin 57 muotigurun kollegaa, ja lavalle tuotetaan vauhdikas voimisteluesitys, jonka keskeltä Alenkaa ei juuri kuviin löydetä. Jos näin ei käy, ainoa pelko on, että kappale on liian slaavilainen Länsi-Euroopan lauluäänifriikeillekin. Vain puolen Euroopan lauluäänifriikkien kannatuksella finaaliin pääseminen on tietenkin paljon vaikeampaa.

Lharjun listalta enemmän kuin yhden kategorian verran haluaisin siirtää lähinnä Andorraa, Itävaltaa ja Belgiaa. Andorran poikien esityksessä pelkään kokemattomuuden näkyvän, sadalle miljoonalle katsojalle esiintyminen ei ole helppoa kenellekään, saati sitten amatööreille. Lisäksi Andorra yrittää ratsastaa pakettinsa yleismaailmallisuudella ja tuttuudella mutta kappaleesta puolet mongerretaan kuitenkin käsittämättömällä kielellä (huom. en halua kaikkea laulettavan englanniksi enkä väitä, että se olisi kaikille kappaleille hyvä ratkaisu, vaan että se olisi sitä tälle).

Itävallan menestykseen en ole juuri uskoa fanipalstoilla nähnyt, mikä johtunee siitä, että kappale ei jää päähän. Ei kappaleen kuitenkaan tarvitse jäädä päähän ääniä saadakseen. Itävalta myy fiilistä, ei sävelmää. Se fiilis iskee kerrasta ja esittäjä on loistava. Kappale on Turkin ohella semifinaalin jälkimmäisen puoliskon ainoa peruspoppis mutta todennäköisesti paremmin esitetty ja kerrasta mennen tullen Turkkia toimivampi (Turkkikin toki mennee jatkoon mutta demografisilla eikä musiikillisilla syillä).

Belgian kohdalla yhdyn malen näkemykseen, ei se millään varmin karsiutuja ole. Paketti on liian mieleenjäävä ja esiintymisnumero liian hyvä siihen. On katsojia, jotka ainakin muistavat sen olemassaolon vielä äänestyksenkin aikaan. Kappaleesta nähty esitys on mielestäni pliisu mutta jos sitä petrataan (tai jos arvioin sen väärin ja se iskee tarkoitettuun kohderyhmäänsä tällaisenaankin), ei Belgiaa sovi kokonaan jättää laskuista.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
minnie
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 26 Touko 2006, 23:38
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Semifinaalin ja Finaalin osallistujamaiden esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja minnie »

Missä näkyy semin ja finaalin esiintymisjärjestys? ??? En löydä täältä Kuppilasta mistään sellaista.

Keskiviikkona on 14.00 ja 21.00 semifinalistien pukuharkat. Onko pukuharkkajärjestys sama kuin itse semifinaalikilpailussakin?

Voisko joku laittaa semiosallistujien ja finalistien esiintymisjärjestyksen vielä tänne, kiitos. :)
20th Century Boy Kuva
>Placebo<

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Vs: Semifinaalin ja Finaalin osallistujamaiden esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Roope »

minnie kirjoitti: Missä näkyy semin ja finaalin esiintymisjärjestys? ???
http://www.yle.fi/eurovision/main.php?id=2542

http://www.yle.fi/eurovision/main.php?id=2543

Avatar
minnie
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 26 Touko 2006, 23:38
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja minnie »

Katos Timoteus oli siirtänyt mun avauksen omaan avaukseensa, joka on jonkunlainen veikkausketju -taas. Veikkausketjusta en osannutkaan katsoa, oops! Katos..niitä samannimisiä Timoteuksen avaamia semifinaaliveikkausketjuja on kaksin kappalein. lol Noh, ihmeku täs menee jo iha sekaasi.

Kiitos Roope. Ylen sivulta ne kyllä löytyy, muttei täältä Kuppilasta (ei kovin helposti) -ainakaan ei kuppilalainen, jonka asialla tässä niinku olen.

Siellä Ylen sivulla on nuo semiesiintyjät laitettu -onneksi- esiintymisjärjestykseen, ei aakkosjärjestykseen. Hienoa.

Tuo linkki ylen finaalimaiden esiintymisjärjestyksestä oli aika ontto, kun ei ollut esiintymisnumeroita, laitettu vain alekkain maat... :/
Viimeksi muokannut minnie, 05 Touko 2007, 20:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
20th Century Boy Kuva
>Placebo<

Avatar
minnie
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 26 Touko 2006, 23:38
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja minnie »

Niin, että tätä semifinaali ja finaalinkin esiintymisjärjestyslistaa ei ole missään tuolla etusivun linkeissä, en ainakaan löytänyt.

Ois kivempi taviksille jotka on kiinnostuneita/ kiinnostumassa Suomen viisutapahtumasta ja uteliaina tutkivat mm. Viisukuppilan sivustoa, löytää myös tuo esiintyjäjärjestys ilmoitettuna jostain etusivun linkeistä -helposti. Eikä metsästää sitä viisukeskusteluista, joita on paljon ja jotkut hieman otsikosta sivupoluilla olevia.

Tää oli vaan tälläinen "puute" johon kiinnitin huomiota noin niinkuin tavallisen uteliaan mahdollisesti viisuihin jollain tapaa osallistuvan tallaajan näkövinkkelistä.

Eli lyhykäisesti kiteytettynä: Etusivulle linkkiä semi- ja finaaliosallistujamaiden järjestyksestä. Kiitos.
:)
20th Century Boy Kuva
>Placebo<

Avatar
Ate
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3480
Liittynyt: 15 Marras 2004, 20:35
Paikkakunta: Tampere

Re: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Ate »

Kaikkien harkat vähintään kerran katsoneena muodostui semifinaali-lista tällaseksi:

1. SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive
2. SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
3. PUOLA: The Jet Set - Time to party
4. VALKO-VENÄJÄ: Koldun - Work your magic
5. ALANKOMAAT: Edsilia Rombley - On top of the world
6. ITÄVALTA: Eric Papilaya – Get a life - get alive
7. BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water
8. ANDORRA: Anonymous - Salvem el món
9. MAKEDONIA: Karolina Gočeva - Mojot svet
10. TANSKA: DQ - Drama queen
--------------------------------------------------------
11. PORTUGALI: Sabrina - Dança comigo (vem ser feliz)
12. MALTA: Olivia Lewis - Vertigo
13. ISLANTI: Eiríkur Hauksson - Valentine lost
14. TURKKI: Kenan Doğulu - Shake it up, shekerim
15. GEORGIA: Sopho - Visionary dream
16. NORJA: Guri Schanke - Ven a bailar conmigo
17. MONTENEGRO: Stevan Faddy - 'Ajde kroči
18. KYPROS: Evridiki - Comme ci, comme ça
19. TŠEKKI: Kabát - Malá dáma
20. MOLDOVA: Natalia Barbu - Fight
21. SLOVENIA: Alenka Gotar - Cvet z juga
22. UNKARI: Magdi Rúzsa - Unsubstantial blues
23. VIRO: Gerli Padar - Partners in crime
24. BELGIA: The KMG's - Love power
25. ISRAEL: Teapacks - Push the button
26. LATVIA: Bonaparti.lv - Questa notte
27. ALBANIA: Frederik Ndoci - Hear my plea
28. KROATIA: Dragonfly feat. Dado Topić - Vjerujem u ljubav
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja rosetta »

Olisiko kellään sattumoisin tietoa, lähettääkö YLE semifinaalia webcastina..? Eipä ainakaan YLE:n sivuilla ollut mainintaa.

(Täällä UK:ssa semifinaali lähetetään vain digitaaliselta kanavalta, joten ellei ennen torstaita hanki digitv:tä niin sitä on webcastin varassa... Ja eurovision.tv:n webcastista on vielä niin huonot muistot esiintymisjärjestyksen arvontalähetyksen epäonnistumisen suhteen...)
Todo en la vida es como una canción
Que cantan cuando naces y también en el adios

(Massiel: La la la)

Avatar
celestes
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 526
Liittynyt: 11 Huhti 2007, 22:49
Paikkakunta: Turku

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja celestes »

Veikkaukseni Finaaliin menijöistä:

ISRAEL: Teapacks - Push the button
KYPROS: Evridiki - Comme ci, comme ça
VALKO-VENÄJÄ: Koldun - Work your magic
GEORGIA: Sopho - Visionary dream
SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive
ALBANIA: Frederik Ndoci - Hear my plea
SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
ANDORRA: Anonymous - Salvem el món
TURKKI: Kenan Doğulu - Shake it up, shekerim
LATVIA: Bonaparti.lv - Questa notte


Toiveeni Finaaliin menijöistä:

BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water
KYPROS: Evridiki - Comme ci, comme ça
VALKO-VENÄJÄ: Koldun - Work your magic
ISLANTI: Eiríkur Hauksson - Valentine lost
GEORGIA: Sopho - Visionary dream
SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive
TANSKA: DQ - Drama queen
SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
MALTA: Olivia Lewis - Vertigo
SLOVENIA: Alenka Gotar - Cvet z juga

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30676
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Semifinaaliveikkausten (vain kokonaiset laskettu mukaan) keskiarvosijoitukset eri maille. Suluissa tieto siitä, kuinka suuri osa veikkaajista on uskonut kappaleen finaalipaikkaan.

1. Serbia 3,5 (92 %)
2. Valko-Venäjä 4,6 (90 %)
3. Sveitsi 5,1 (88 %)
4. Turkki 7,1 (85 %)
5. Bulgaria 10,0 (62 %)
6. Georgia 10,67 (48 %)
7. Islanti 10,73 (50 %)
8. Makedonia 11,5 (58 %)
9. Kypros 12,3 (46 %)
10. Moldova 12,69 (44 %)

11. Malta 12,73 (37 %)
12. Tanska 12,9 (40 %)
13. Andorra 13,0 (46 %)
14. Israel 13,8 (31 %)
15. Latvia 14,9 (35 %)
16. Slovenia 16,1 (25 %)
17. Unkari 16,7 (17 %)
18. Itävalta 17,0 (21 %)
19. Alankomaat 17,8 (15 %)
20. Tšekki 18,0 (12 %)
21. Puola 18,7 (13 %)
22. Viro 19,1 (6 %)
23. Belgia 20,2 (15 %)
24. Norja 20,3 (6 %)
25. Kroatia 20,5 (12 %)
26. Montenegro 20,8 (4 %)
27. Portugali 22,2 (2 %)
28. Albania 23,0 (0 %)
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30676
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Itse olen yrittänyt väsäillä kokonaista pistetaulukkoa (siis kokonaista kokonaista, yksittäisten maiden antamia pisteitä myöten) ja olen päätynyt tällaisiin lopputuloksiin.

1. Serbia 209
2. Sveitsi 194
3. Andorra 157
4. Valko-Venäjä 151
5. Latvia 149
6. Slovenia 142
7. Turkki 118
8. Unkari 117
9. Itävalta 112
10. Islanti 105

11. Israel 104
12. Moldova 100
13. Makedonia 98
14. Puola 88
15. Albania 75
16. Kroatia 71
17. Bulgaria 63
18. Belgia 61
19. Kypros 59
20. Tšekki 48
21. Viro 46
22. Portugali 42
23. Georgia 41
24. Norja 27
25. Montenegro 26
26. Alankomaat 15
27. Tanska 12
28. Malta 6

Serbia ei ole ykkönen siksi, että koko Eurooppa rakastaisi sitä, vaan siksi, että Serbialla on 100+ pistettä jo ennen kuin nuottiakaan on laulettu ja Itä-Eurooppa diggailee muuten vain. Veikkauksessani viisitoista maata jättää Molitvan pisteittä mutta kappaleiden määrä ja ehdokkaiden kova taso hajauttaa muut äänet niin, että hyvinkin alhainen pistekeskiarvo (5,1 per äänestävä maa) riittää ykkössijaan. Vastaavasti finaalin pisteraja on sitten korkea. Saapa nähdä, meneekö sinnepäinkään.

Luulen jo nyt yliarvoineeni Islantia ja Israelia. Islantia ei ymmärrettäne kuin Pohjois-Euroopassa ja veikkaukseni on ehkä enemmän toiveajattelua. Israelille taasen veikkailin pisteitä maista, jotka yleensä ovat äänestäneet vitsejä, koska Israel on semin ainoa. Mutta onko se toimiva vitsi? Ehkä sittenkään ei.

Joku saattaa kummastella Albanian korkeaa pistemäärää muttei pitäisi. Albania sai viime vuonna yhtä turhalla tyrkyllä 58 pistettä, ja nyt mukana on Itävalta ja Montenegro (yht. n. 15 pistettä lisää Albanialle). Muistakin albaanien kansoittamista maista voi tulla aiempaa enemmän pisteitä, kun tavikset väsyvät 28 kappaleen kavalkadiin. Tavikset saattavat äänestää tavallista passiivisemmin ja kun äänet vielä jakautuvat aiempaa useamman ehdokkaan kesken, sama siirtolaisten antama äänimäärä kuin ennen riittää suurempaan pistepottiin. Jos soppaan vielä lisätään puhelinäänestyksen epäonnistuminen jossakin maassa ja humalainen tai taktisesti äänestävä vararaati, niin ups, Albania on finaalissa.
[me=Timoteus]ei pidä 28 kappaleen semistä. :eiei:[/me]
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Tarja
Puuteroi nenää
Puuteroi nenää
Viestit: 65
Liittynyt: 16 Huhti 2007, 22:10
Paikkakunta: Kokkola

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Tarja »

Minä olen oman veikkaukseni tehnyt semifinaaliveikkaus-ketjussa joten toivotanpahan vain kaikille erinomaisen hienoa ja viihdyttävää semifinaali-iltaa! :biskop: Nauttikaa te, jotka olette päässeet paikanpäälle ja samanhenkisten ihmisten seuraan. :Piiri: Minä nautin yksikseni kotona hyvän purtavan ja juotavan kera.  :telkku: :purtavaa:  :tuopit:  :jvvv:
Asioilla on tapana järjestyä.

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

gentedimare kirjoitti: OMA toivelista (17.4.2007):
1. BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water
4. VALKO-VENÄJÄ: Koldun - Work your magic
8. SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive
9. MOLDOVA: Natalia Barbu - Fight
10. ALANKOMAAT: Edsilia Rombley - On top of the world
13. KROATIA: Dragonfly feat. Dado Topić - Vjerujem u ljubav
15. SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
16. TŠEKKI: Kabát - Malá dáma
20. MALTA: Olivia Lewis - Vertigo
25. SLOVENIA: Alenka Gotar - Cvet z juga
Minähän se vasta hysteerisen hauska olen  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :repeilee:
Mitäpä sitä ISLANTIA haluamaan finaaliin  :rofl:

Jospa otettas tosta listasta pois MOLDOVA ja KROATIA!!
Ja lisätään ISLANTI  ja LATVIA!!!
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

Muutama tunti ennen semiä tuntuu tältä:

01. SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
02. ISLANTI: Eiríkur Hauksson - Valentine lost
03. SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive

04. ITÄVALTA: Eric Papilaya – Get a life - get alive
05. ALANKOMAAT: Edsilia Rombley - On top of the world
06. BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water
07. GEORGIA: Sopho - Visionary dream
08. TURKKI: Kenan Doğulu - Shake it up, shekerim
09. VALKO-VENÄJÄ: Koldun - Work your magic
10. MALTA: Olivia Lewis - Vertigo
-----------------------------------------------------------
11. MAKEDONIA: Karolina Gočeva - Mojot svet
12. ANDORRA: Anonymous - Salvem el món
13. VIRO: Gerli Padar - Partners in crime
14. NORJA: Guri Schanke - Ven a bailar conmigo
15. TANSKA: DQ - Drama queen

16. KYPROS: Evridiki - Comme ci, comme ça
17. PORTUGALI: Sabrina - Dança comigo (vem ser feliz)
18. TŠEKKI: Kabát - Malá dáma
19. BELGIA: The KMG's - Love power
20. PUOLA: The Jet Set - Time to party

21. UNKARI: Magdi Rúzsa - Unsubstantial blues
22. SLOVENIA: Alenka Gotar - Cvet z juga
23. MOLDOVA: Natalia Barbu - Fight
24. LATVIA: Bonaparti.lv - Questa notte
25. KROATIA: Dragonfly feat. Dado Topić - Vjerujem u ljubav

26. MONTENEGRO: Stevan Faddy - 'Ajde kroči
27. ALBANIA: Frederik Ndoci - Hear my plea
28. ISRAEL: Teapacks - Push the button

Avatar
Rusanen
Siemailija
Siemailija
Viestit: 129
Liittynyt: 17 Syys 2005, 23:01

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Rusanen »

EUROVISION LAULUKILPAILUN SEMIFINAALI 2007

1. BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water
2. ISRAEL: Teapacks - Push the button
3. KYPROS: Evridiki - Comme ci, comme ça
4. VALKO-VENÄJÄ: Koldun - Work your magic
5. ISLANTI: Eiríkur Hauksson - Valentine lost
6. GEORGIA: Sopho - Visionary dream
7. MONTENEGRO: Stevan Faddy - 'Ajde kroči
8. SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive
9. MOLDOVA: Natalia Barbu - Fight
10. ALANKOMAAT: Edsilia Rombley - On top of the world
11. ALBANIA: Frederik Ndoci - Hear my plea
12. TANSKA: DQ - Drama queen
13. KROATIA: Dragonfly feat. Dado Topić - Vjerujem u ljubav
14. PUOLA: The Jet Set - Time to party
15. SERBIA: Marija Šerifović - Molitva
16. TŠEKKI: Kabát - Malá dáma
17. PORTUGALI: Sabrina - Dança comigo (vem ser feliz)
18. MAKEDONIA: Karolina Gočeva - Mojot svet
19. NORJA: Guri Schanke - Ven a bailar conmigo
20. MALTA: Olivia Lewis - Vertigo
21. ANDORRA: Anonymous - Salvem el món
22. UNKARI: Magdi Rúzsa - Unsubstantial blues
23. VIRO: Gerli Padar - Partners in crime
24. BELGIA: The KMG's - Love power
25. SLOVENIA: Alenka Gotar - Cvet z juga
26. TURKKI: Kenan Doğulu - Shake it up, shekerim
27. ITÄVALTA: Eric Papilaya – Get a life - get alive
28. LATVIA: Bonaparti.lv - Questa notte
HELSINKI 2007 :suomi:

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42518
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Finaaliin menee Bulgaria, Kypros, Valko-Venäjä, Sveitsi, Tanska, Serbia, Makedonia, Malta, Slovenia, Turkki, vaikka jos minun makuni mukaan mentäisiin niin pitäisi olla Bulgaria, Georgia, Tanska, Serbia, Tshekki, Makedonia, Malta, Unkari, Slovenia ja Itävalta. No, onhan siinä sentään kuusi samaa... Albanian uskon jäävän niukin naukin rannalle, ja Islantia ei tosiaan ymmärretä muualla kuin Pohjois-Euroopassa, eikä kaikki täälläkään (ml. minä itse).
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Sämpy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1578
Liittynyt: 25 Touko 2004, 21:56
Paikkakunta: Sippola

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Sämpy »

Nyt alkaa jo pikkuhiljaa  :biskop:
Tuntusi, jotta finaalisteja ovat:
Varmasti
- Serbia
- Turkki
- Sveitsi
Liki Varmasti
- Valko-Venäjä
- Andorra
- Makedonia
- Georgia
Ja Vielä
- Islanti
- Unkari
- Bulgaria

Mutta jokunen tunti eteenpäin, ja sitten ollaan viisaampia...
Vielä eilen moni piti tätä päivää tulevaisuutena, mutta huomenna se on jo historiaa

Avatar
Marie-Blanche
Ryystäjä
Ryystäjä
Viestit: 385
Liittynyt: 29 Maalis 2004, 18:01

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Marie-Blanche »

Harjoitukset nähtyäni olen päätynyt seuraavan laisiin mietintöihin.


Oletettavasti finaaliin pääsevät:

VALKO-VENÄJÄ: Koldun - Work your magic
Tämä voittaa! Ihan varmasti voittaa! Ensi vuonna Minskiin! No ainakin tämä saa paljon mummoääniä. Siis mikään ei ole vetoavampaa kuin suloinen nuori mies, joka ilmoittaa olevansa halukas.

SVEITSI: DJ BoBo - Vampires are alive
Tai sitten tämä voittaa. Hieno esitys. Bobo kuulostaa livenä varsin hyvältä, mikä oli aikamoinen yllätys.

SERBIA: Marija Šerifovic - Molitva
Tämäkin saattaa voittaa. Vangitseva kappale, joka vetoaa varmasti muihinkin kuin vain siirtolaisiin.

MALTA: Olivia Lewis - Vertigo
Vakuuttavaa. Hyvin oli saatu esitys vastaamaan kappaletta.

TURKKI: Kenan Dogulu - Shake it up, shekerim
Siirtolaisäänillä jatkoon. Vaikka vaikutti yleisö tykkäävän oikeastikin. Toivottavasti kuitenkin finaalissa Kreikka syö tämän mahdolliset muut pisteet, ettei tämä vain vahingossakaan voita.


Nämäkin saattavat päästä:

ISRAEL: Teapacks - Push the button
Kyllähän tämä hauskuttaa sen hetken kun sitä esitetään, mutta tämän jälkeen tulee monta paljon viehättävämpää esitystä.

TANSKA: DQ - Drama queen
Tuntui tehoavan yleisöön, vie mukanaan. Saattaa yllättäen sijoittua korkealle, vaikka kappale onkin aika huttua.

BELGIA: The KMG's - Love power
Tämä pärjää hyvin! Esityksenä tämä on varsin hilpeä. Jopa minä, jolla tämä on puntarin viimeisenä, onnistuin viehättymään tästä esityksestä.

UNKARI: Magdi Rúzsa - Unsubstantial blues
Saattaa hyvinkin tehota kohderyhmänsä lisäksi muihinkin ja olla jopa mukana voittotaistelussa. Tai sitten tämä ei tehoa kehenkään ja on tuloksissa ihan häntäpäässä. Uskon enemmän ensimmäiseen vaihtoehtoon.

MONTENEGRO: Stevan Faddy - 'Ajde kroci
KROATIA: Dragonfly feat. Dado Topic - Vjerujem u ljubav
MAKEDONIA: Karolina Goceva - Mojot svet
SLOVENIA: Alenka Gotar - Cvet z juga
Näillä kaikilla on kivat pohjapisteet tiedossa. Riittävätkö ne saamaan kaikki finaaliin? Ehkä nämä jäävätkin kaikki täpärästi kärkikymmenikön ulkopuolelle. Slovenia on ainoa, jonka voisi kuvitella saavan muitakin pisteitä.

Tuskin pääsevät:

BULGARIA: Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Water
On jo ehtinyt unohtua kaikkien muiden jälkeen, vaikka onkin ihan vakuuttava esitys.

GEORGIA: Sopho - Visionary dream
Sopho taustaryhmä tuntuvat olevan eri esityksistä. Jotenkin laimea, odotin tältä enemmän.

KYPROS: Evridiki - Comme ci, comme ça
Olin aiemmin ihan varma, että tämä on mukana kärkikahinoissa. Enää en ole varma edes finaalipaikasta. Jotenkin tässä ei ollut tarvittavaa tenhoa.

ISLANTI: Eiríkur Hauksson - Valentine lost
Varma ja vakuuttava esitys ja vahva kappale, muttei tätäkään oikein enää muista kaikkien esiinnyttyä.

MOLDOVA: Natalia Barbu - Fight
Ei kai tätä kukaan muista enää 19 muun laulun jälkeen. Esityksestäkin jää mieleen korkeintaan asu.

ALANKOMAAT: Edsilia Rombley - On top of the world
Ihan kiva ja silleen, mutta unohtuu aika nopsaan.

PORTUGALI: Sabrina - Dança comigo (vem ser feliz)
Söpö esittäjä ja söpö kappale, mutta unohtuu aika nopsaan.

NORJA: Guri Schanke - Ven a bailar conmigo
Ei vie ihan niin paljon mukanaan kuin odottaisi.

VIRO: Gerli Padar - Partners in crime
Vaikuttaisi hukkuvan massaan. Tässä ei ole mitään tarpeeksi erikoista saadakseen riittävästi pisteitä.


Ei mitään mahdollisuuksia:

ALBANIA: Frederik Ndoci - Hear my plea
Tiesin jo ennestäänkin, ettei tällä ole mitään toivoa finaalipaikasta. Esityksen näkeminen vain vahvisti ennakkotuntemuksia.

PUOLA: The Jet Set - Time to party
Tämä kappale on niin sekava, ettei kukaan tiedä, mitä tässä äänestäisi, jos äänetäisi.

TŠEKKI: Kabát - Malá dáma
Niin paljon kuin haluaisinkin tämän jatkoon ja samoin tein vaikka voittavan koko kisan, en vain osaa edes kuvitella tämän saavan pisteitä muilta kuin Puolalta, Suomelta ja Saksalta.

ANDORRA: Anonymous - Salvem el món
Ei tämä räminä voi oikeasti viehättää ketään.

ITÄVALTA: Eric Papilaya – Get a life - get alive
Esitys ei soinnu ollenkaan yhteen kappaleen kanssa. Eikä tällä kappaleella olisi sopivan esityksen kanssakaan mitään mahdollisuuksia finaaliin.


Jokeri:

LATVIA: Bonaparti.lv - Questa notte
Tämän menestysmahdollisuuksista en osaa vieläkään sanoa mittään. Tämä saattaa sijoittua mihin kohtaan vain tulostaulua.

Antero
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1017
Liittynyt: 08 Maalis 2004, 19:47

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Antero »

Onpa epätodellinen, mutta jännittävän juhlallinen fiilis... kohta alkaa suora lähetys Eurovision laulukilpailuista....HELSINGISTÄ :D Uskomatonta, mutta totta....  lol

Finaaliin toivottavasti: Valko-Venäjä, Islanti, Moldova, Andorra, Unkari, Tanska, Serbia, ja ehkä sitten Latvia tai Slovenia, ja Turkki tai Bulgaria taitavat mennä...

Avatar
Aancon
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9787
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:41
Paikkakunta: Riika, Latvia

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Aancon »

ERITTÄIN HAUSKAA EUROVIISUILTAA KAIKILLE!!! :tapu: :tapu: NYT SE ON :tapu: :tapu:

T: Minä ja Desire
Ir laiks, viss kādreiz beidzas. Viens vārds, ej, lai tev veicas. Durvis vējš tūlīt aizraus ciet,
arī man jāaiziet.

Avatar
helmi7
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 204
Liittynyt: 16 Touko 2006, 19:33

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja helmi7 »

Huikeeta, jänskää, ihmeellistä!!!! :pomp:
Tartutaan hetkeen!! Ikimuistoista semi-iltaa kaikille  :jihuujippii:
Jos idea ei tunnu aluksi järjettömältä, toivoakaan ei ole -Albert Einstein-

Zeze
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 1
Liittynyt: 26 Maalis 2007, 15:04

Vs: Eurovision laulukilpailu 2007, semifinaali

Viesti Kirjoittaja Zeze »

Joo erittäin hyvää viisuiltaa myös minun puolesta kaikille!

Nyt kyllä jännittää! :draamaa:

Lukittu