Käännä Just Get Out of My Life (Montenegro 2009)

Sanoituskilpailukausi 2009
Avatar
UFOPOLI
Yllätysvauva
Viestit: 16734
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Käännä Just Get Out of My Life (Montenegro 2009)

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI »

Käännösvuorossa on Montenegron kappale Just Get Out of My Life.
Valmiit käännökset tulee lähettää minulle 29.3.2009 kello 12 mennessä.
Viimeksi muokannut UFOPOLI, 23 Maalis 2009, 10:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
-Statler-
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 400
Liittynyt: 30 Maalis 2007, 18:45
Paikkakunta: Balcony of the Muppet Theater

Re: Käännä Just Get Out of My Life (Montenegro 2009)

Viesti Kirjoittaja -Statler- »

Hyvät ystävät,

tästä ei käännöskilpailu enää parane - ainakaan tänä vuonna. Puntarini ehdoton ykkönen Montenegro tulee ja vie mennessään. Ja mikä on viedessä, kun sen taustalta löytyvät viisuhistoriaa jo pitkään tehneet Ralph Siegel ja Bernd Meinunger. Nyt on sinun vuorosi tehdä historiaa ja näyttää, mihin pystyt. Toivottavasti kisaan tulee paljon käännöksiä, jotta saisin niitä arvioidessani kuunnella Andreaa hyvällä omallatunnolla taas uudestaan ja uudestaan. :heh:

No niin, nyt asetin kappaletta kehumalla itselleni paineita tehdä hyvä käännös. Saa nähdä, miten käy... Ei tiedä, vaikka tässä käännettäisiin tulevaa voittokappaletta; ainakin vedonlyöntitoimistojen listoilla Montenegro on ollut kärkipäässä.

Tuossa UFOPOLIn tarjoamassa linkissä on tuhnuinen ääni, jota en ainakaan itse kestä kuunnella. Suosittelen käyttämään tätä. Siinä on High Quality Stereo -ääni. http://www.youtube.com/watch?v=NSCLYBKxWjU

Videota katsellessani kiinnitin huomiota taas kaikkeen epäoleelliseen - tällä kertaa studioon tuotuun luksusautoon. Se alkoi siinä määrin kiinnostaa, että hain sitä netistä ja viimein löysin. Kyseessä on Excalibur Phaeton Cabriolet. Se on uusi auto (amerikkalainen) joka on vain tehty näyttämään vanhalta. Väsymätön tutkimukseni paljasti lisäksi, että samanlaisella ajoi Mark Graison (John Beck) Dallasin jaksoissa 1980-luvun puolivälissä. Ei yhtään hassumpi.

Kuva
Waldorf: "Why do we always come here?" ♪
Statler: "I guess we'll never know." ♬
Waldorf: "It's like a kind of torture..." ♪
Both: "... to have to watch the show." ♬

Lukittu