Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Euroviisut 2010 Oslossa
Avatar
klasuk
Vessajonossa
Vessajonossa
Viestit: 64
Liittynyt: 18 Helmi 2007, 00:29

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja klasuk »

Tsekkasin pikaisesti kandidaatit ja vain muutama ylittää meikäläisen (alias "musafanin") sietokyvyn:

1) Maria Lund "Sydän ymmärtää": kieli vaihdettava enkuksi, italiaksi, ranskaksi, ruotsiksi tai ihan miksi tahansa muuksi kuin suomeksi ;) Muuten kappale sitten EROTTUUKIN EDUKSEEN tulevasta euroviisumassasta!! Pirteä kappale, kliseinen teema mutta silti siihen oli saatu aitoa euroviisuhenkeä. Ehkä Marian esiintymistyyli suhteessa kappaleeseen on parhaiten kohdallaan. Esitys tarvitsee kunnon leikittelevän koreografian (tämä esitys menee "jakeluun" euroopan laajuisesti). Ei saa kuitenkaan sortua ylilynteihin ja kymmeniin "sirkustemppuihin". Tyylillä ja oikealla "elegantilla"... voici...! Itse laittaisin tämän esityksen meiltä tänä vuonna.

2) Pentti Hietanen "Il mondo è quì". Milloin meiltä viimeksi mies vahvalla äänellä ja spotti? Eipä tule heti mieleen...
Italiankieli saattaa olla yllättäväkin valttikortti. Mielestäni tätä "ei ole jo käytetty" kun viimeksikään ei kuulunut tätä balladien tunteiden ykköskieltä... Hyvin esittää tässä ekassakin studioversiossa mutta odotan tv-esiintymiseen todellista "jään murtamista". Tämän esityksen menestymismahdollisuuksia Oslossa on vaikea ennustaa mutta eipä VARMASTI sijoitu häntäpäähän vaan pikemminkin kärkikahinoihin.

3) Osmo Ikonen, "Heaven or hell": Viime vuonna Singmarkin mukana, nyt yksin. Jätkä näyttää todellakin osaavan asian. Komppi tarttuu ja tämän beatin esittäminen onnistuu ihan OK. Biisin loppua voisi kyllä hieman korjata. Tämä on sellaista "kansainvälistä musaa" mutta mikä olikaan biisin sanoma "this is state of my mind" viitaten biisin otsikkoon.... no jaa.. kiikun kaakun..

Tässä olivat mielestäni kolmen kärki joita voisin nostaa esille näin pikatsekkauksella. Kuuntelin kyllä kaikki läpi ja palaan muhin artisteihin paremmalla ajalla. Mainitsen kuitenkin että olisin toivonut tältä "Suomen nousevalta tähtöseltä" Amadeukselta hieman eri tyyppistä musaa joka olisi istunut paremmin hänen äänellensä. Näidenkin kisojen "hovisäveltäjä" Risto Asikainen on taas tehnyt aivan liian vaikeaselkoisen kappaleen! Miksi taaas? Uskoisit jo että biisiin ei kannata dumpata kaikkia virityksiä.... Sanoitukset Ilkka Vainio. Jotenkin vain biisi kuulostaa niin teknisesti pakolla väännetyltä että ei hyvä, ei alkuunkaan!

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30769
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

klasuk kirjoitti:2) Pentti Hietanen "Il mondo è quì". (...) Tämän esityksen menestymismahdollisuuksia Oslossa on vaikea ennustaa mutta eipä VARMASTI sijoitu häntäpäähän vaan pikemminkin kärkikahinoihin.
En pidä kumpaakaan ääripäätä todennäköisenä. Veikkaisin Maltan tämän vuoden tuloksen toisintoa. Valitettavan keskinkertainen biisi mutta laulaja pelastaa sen mikä pelastettavissa on. Finaaliin mutta siellä sijan 20 tienoille.

Sekään tulos ei olisi huono, koska useimmat Suomen karsinnan ehdokkaista eivät todennäköisesti Oslossa läpäisisi semifinaalia.
klasuk kirjoitti:3) Osmo Ikonen, "Heaven or hell": (...) mutta mikä olikaan biisin sanoma "this is state of my mind" viitaten biisin otsikkoon
:raaps: Eihän Osmo mitään omasta mielentilastaan totea. Säe kuuluu "Heaven or hell is just a state of mind". Sanoituksen sanoma ei ole epäselvä, vaan minusta jopa hieman liian valmiiksi pureskeltu. Ihminen tekee itse itselleen taivaan tai helvetin omalla elämänasenteellaan.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Tiana
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1575
Liittynyt: 10 Syys 2005, 18:35
Paikkakunta: Kangasala

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Tiana »

Mitäs täällä nyt ruikutetaan!!!

Se riittää kun mukana on muutama ihan yliveto biisi ja niitä löytyy nyt enemmänkin kuin vain muutama!! :peukku:

No tietysti mukana on muutama joita ei halua enää ikinä kuulla, mutta niitähän nyt on aina.. Joten en ymmärrä, miten nyt olisi jotenkin huonompi taso. Erona nyt on se, et ne hyvät biisit tulee juuri niiltä nimettömiltä tyypeiltä..

Ja nyt voisi todeta uudelleen, että avoimesta kisasta olisi voinut ottaa mukaan ne viisi parasta (kolmen sijaan) ja tipauttaa noista heikoimmista muutaman pois.
Viimeksi muokannut Tiana, 01 Joulu 2009, 08:42. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

TOTUUDENPUHUJA

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja TOTUUDENPUHUJA »

Haluan tuottajavaihdoksen Suomen euroviisukarsintaan heti!

Nyt sen taas huomaa, kuinka YLE ei pysynyt senkään yksinkertaisen asian perässä, että nyt myös ESC:in semeissä on ammattilaisraadit 50 %:n panostuksella.

Sama tapahtui 90-luvulla, kun vuonna -90 juryihin tuli mukaan ammattilaisjäsenet. Aina vuoteen -98 saatiin odottaa "ammattimaista laatulaulua", joka oli sitten pettymyksekseni Aava. YLE vaan myöhästyi hiukan, koska jo -97 useissa maissa sovellettiin puhelinäänestystä, ja -98 lähes kaikissa maissa. Aava siis muutenkin oli väärä valinta, koska se oli ikävä ja tylsä melodisesti, vaikka olikin näennäistä laatua.

Nyt tilanne on sama, ja YLE:n karsinta täyttyy "sanoituspohjaisista suomi-biiseistä suomalaisille" ja musiikillinen taso on entistä surkeampi.

VAADIN MUUTOSTA! En halua katsoa vierestä typerää osaamattomuutta ja välinpitämättömyyttä ja tätä yhä surkenevaa biisijoukkoa. Miksi kaikki osaaminen heitettiin roskiin vuoden 2006 jälkeen ja taas aloitettiin kuin alusta, YLE? Miksi romutatte parhaan ja kiinnostavimman ohjelmakonseptin, jonka avulla saisi myös tuloja YLElle?

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30769
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

TOTUUDENPUHUJA kirjoitti:Nyt sen taas huomaa, kuinka YLE ei pysynyt senkään yksinkertaisen asian perässä, että nyt myös ESC:in semeissä on ammattilaisraadit 50 %:n panostuksella.
Tämä asia vahvistui vasta lokakuussa, jolloin kutsuartistit oli jo julkistettu. Perässä pysyminen ei siis olisi riittänyt, vaan olisi pitänyt olla edellä. No, ehkä ennakoiminenkin olisi ollut mahdollista. Onhan YLE:llä oma miehensä kilpailun ohjausryhmässä, joka asiasta päätti. Tuskin päätöstä hetken mielijohteesta tehtiin.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11615
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja romualdo »

näinhän se menee, pitää laulut ensin kuunnella ja sitten vasta hehkutellaan.... vuosikymmenen ehkä 2. kovatasoisin karsinta (noh, netti-semifinaali horjuttaa muutaman esityksen takia....joista yksi varsinainen ylläripylläri jopa pääsi finaaliin,asia mitä ei ehkä koskaan tule tajuamaan että varför....) ja Kuunkuiskaajat, niin ylivoimainen, esitys yhdessä Helin, Antin ja Amadeuksen kanssa.... siis tajuuttekste millaisia IHMEELLISIÄ helmiä tajunnan räjäyttäviä musiikkielämyksiä tänäkin vuonna on oikeeen mukana !? (no eihän kaikki tietenkään tajua, mutta mukava on tietysti aina ensisijaisesti heitellä läppää muitten seasa....)
edit: no ei tuo Kuunkuiskaajat tunnu enää ylivoimaiselta esitykseltä, Antin ja Helin esitykset hönkivät ihan niskaan, loistavia, upeita, vahvoja, sympaattisia esityksiä .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viimeksi muokannut romualdo, 02 Joulu 2009, 07:45. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Sagapo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4807
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:31
Viesti:

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Sagapo »

Timoteus kirjoitti:useimmat Suomen karsinnan ehdokkaista eivät todennäköisesti Oslossa läpäisisi semifinaalia.
Mitkä mielestäsi voisivat läpäistä?

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

Vuorokauden uusia kappaleita mutusteltuani olen lämmennyt jo useammallekin zipaleelle. Meillähän on varsin viehättävä vuosikerta kyseessä. Jollain tavalla aikaisempia vuosia erilaisempi ja sanoisinko, lämminhenkisempi :miettii:
Huomaan viehättyväni erityisesti ns. vähemmän radioystävällisistä ehdokkaista. Ihania hömpötyksiä! :ihana:

Vastavetoisesti huomaan jo muutamien taviskamujen ja tuttujen ihmettelevän, että mitä ihmeen ehdokkaita siellä on taas kisaamassa kun nimet heilleKIN ihan ventovieraita. Toivottavasti nämä taviksestkin yllättyävät viimeistään tammikuussa sitten myönteisesti.

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Esctodayn sivuilla Heli Kajo ja Amadeus näyttisivät olevan suosikkeja tällä hetkellä.
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11428
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 00:33
Paikkakunta: Tampere

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja JeSSSe »

Onpa kamalan huono taso tänä vuonna :eeek: yks tällä hetkellä sykähdyttää (Sister Twister), jonka voittoon en kuitenkaan millään tasolla usko. Luojalle kiitos, etten mennyt rahojani finaalilippuun tuhlaamaan!
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9125
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Juurovissön »

Ja minusta taas tosi hieno kattaus erityyppisiä kappaleita. Hyvin mielellään tällaista musiikkia levyllisen kuuntelee! Loistavaa Suomi 2010! :uujee: Suosikkiani en vielä osaa näin alkumetreillä nimetä, nautitaan nyt ensin kaikista biiseistä ja sitten tulen kommentoimaan... (tai ainakin puntarin teen jossain vaiheessa)... minusta eteenpäin on menty nimenomaan siinä, että tasaisen laadukkaita kappaleita on paljon, eikä tarvitse pomppia yhdenkään kappaleen yli. :tuuletus:
Ekki líta undan það dagar alltaf – á ný. En aldrei þér ég gleymi einn í mínum heimi – er hjá þér sama hvernig fer. -Magni Ásgeirsson

Avatar
Leo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2632
Liittynyt: 08 Touko 2006, 20:46

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Leo »

Näin siinä taas kävi. Eilen ensikuulemalta tuntui olevan koossa katastrofin ainekset. Toisella kerralla ( ja siitä eteenpäin) kun biisejä kuunteli, niin alkoi jo löytyä parempaa ja heikompaa tuotosta. Tänään ei taso vaikuta ollenkaan surkealta. Huonompiakin karsintoja on Suomella ollut,toki myös parempia. Kyllä tästä joukosta useampi kohtuullinen kappale löytyy, mutta lavashowhun pitää satsata.

TOTUUDENPUHUJA

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja TOTUUDENPUHUJA »

Ärsyttää, että euroviisut on taas kuten ysäriluvun leipätuotantoa. Onko viisut siis parin ihmisen diili ja näkemys? Olisi hauska kuulla joskus sisäpiirin keskustelut siitä, kenelle viisutuotanto arvotaan. Ja kun mandaatin kerran saa, sitä saa pitää niin kauan kunnes se "joudutaan ottamaan pois".

Jos olisin YLE Vision päällikkö tai YLE:n pääjohtaja, pyrkisin antamaan tässä tilanteessa Euroviisuvastuun YLE Viihde ruotsinkielelle ja Kjell Ekholmille.

En jaksa katsoa enää viisujen alasajoa.

Avatar
Euro2009
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 551
Liittynyt: 10 Helmi 2009, 18:53

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Euro2009 »

Tännehän väännyin taas vaikka viime keväänä lähetikin sen kuuluisan viestin ETTEN ENÄÄ KOSKAAN.
(tulos ei miellyttänyt).

Sama parku jatkuu. Suomi ja suomalaiset voi heittää hemmenttiin ajatuksen viisuvoitosta 2010.
Mikään eikä kukaan erottunut musiikillisesti edukseen. Maria Lund ja Kuunkuiskaajat ehkä, mutta heille taitava jätkäporukka sitten taustalle joka vie katsojien ajatukset muualle itse esityksestä.

Osmo Ikonen jos hymy pysynyt viime vuoden tasolla niin menestystä luvassa.

Väsähdin arvostelemaan, mutta pliis.. Valitaan esiintymiskykyinen henkilö viisuihin.. ei pitkää äätä eikä öötä englannin kieleenkään. AAArmas RAAAAKAAAS (eikä italiaakaan). :heh:
euro2009

Vompeli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12745
Liittynyt: 26 Elo 2005, 15:50

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Vompeli »

Mansikka kirjoitti:Esctodayn sivuilla Heli Kajo ja Amadeus näyttisivät olevan suosikkeja tällä hetkellä.
Ohoh... onpa mulla hyvin samisteleva musamaku Euroopan kanssa. :ihana: :uujee:
Raipatirai

Avatar
tomato
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2320
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:17

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja tomato »

Hirveetä SONTAA!!! Ei yhtään hyvää tai edes potentiaalista biisiä. Sinänsä sama koska pelkään että Eläkeläiset voittaa vaikka tarjolla ois kuinka hyviä biisejä. Eipä edes kiinnosta katsoa semejä kun yks ja hailee kuka pääsöö jatkoon :eiei:

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30769
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Timoteus kirjoitti:Onhan YLE:llä oma miehensä kilpailun ohjausryhmässä, joka asiasta päätti.
Oikaisu: ei olekaan. Kjell Ekholmin pesti ohjausryhmässä päättyi Moskovan viisuihin. Ilmankos Eläkeläisiä sorsiva päätös menikin läpi. :draamaa: :heh:

Ryhmän nykyinen kokoonpano löytyy täältä.
Sagapo kirjoitti:
Timoteus kirjoitti:useimmat Suomen karsinnan ehdokkaista eivät todennäköisesti Oslossa läpäisisi semifinaalia.
Mitkä mielestäsi voisivat läpäistä?
Hyvä kysymys. Melkein kuka tahansa voisi läpäistä. Joukossa ei minusta ole kuin pari kokonaan mahdollisuuksia vailla olevaa tapausta eivätkä he voita Suomen karsintaakaan.

Jos kysytään, ketkä todennäköisemmin pääsisivät finaaliin kuin karsiutuisivat, nimeäisin Osmon, Pentin ja täällä yllättävän dissatun Veetin. Veetin biisissä on vahva ja mieleenjäävä melodia ja Veeti on asiansa osaava tulkitsija. Paneurooppalaista hittiä tai fanisuosikkia biisistä ei tulisi mutta ei tarvitsekaan.

Kuunkuiskaajat ja Sister Twister olisivat 50/50-osastoa mutta kummankaan voittoa Suomen karsinnassa en pidä senkään vertaa todennäköisenä kuin kolmen edellä mainitun. Esitykset voivat tietenkin muuttaa paljon.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9125
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Juurovissön »

Nyt kun olen sahannut biisejä ees sun taas, niin se on kuulkaas sillä lailla, että olen oppinut tykkäämään kolmestatoista kappaleesta ja se on paljon se Suomen Euroviisukarsinnoissa! Mahtavaa, Suomi!!! :suomi: :ihana:

Älkää hätäilkö, olen ihan selvin päin täällä, eikä hulluuttakaan ole vielä lääkäri toistaiseksi todennut! Enkö voisi jakaa kaikille noille 13:lle kunniakkaan jaetun ykkössijan! :uujee:

Jaetulle 14:nnelle sijalle pääsevät BOB ja Eläkeläiset. Kummankaan musiikki/sävellys ei vain miellytä, siinä ei oikein tapahdu sen kummempaa kuin tasaista junttausta. Minuutti näitä kahta on oikein riittävästi. Sitten jo vähän haukotuttaa. zzz

Tulevasta 4.1. julkaistavasta viisulevystä saisi muuten jollekin ulkomaalaiselle mukavan tuliaisen/läpileikkauksen nykyisestä Suomi-popista! :joojoo:
Ekki líta undan það dagar alltaf – á ný. En aldrei þér ég gleymi einn í mínum heimi – er hjá þér sama hvernig fer. -Magni Ásgeirsson

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33276
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Pete »

Jee Juurovissön! :tapu: En olekaan ainoa tärähtänyt tänä vuonna! :hali:
Riskinä seniorilaumat

Avatar
Juurovissön
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9125
Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
Paikkakunta: Turku

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Juurovissön »

Mahtavaa, Pete, meitä on siis kaksi hullaantunutta/tärähtänyttä/puusta pudonnutta ihailemassa Suomen loistokkaita viisukappaleita 2010! Onko ehkä vähän loistoo! :hali:
Ekki líta undan það dagar alltaf – á ný. En aldrei þér ég gleymi einn í mínum heimi – er hjá þér sama hvernig fer. -Magni Ásgeirsson

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13804
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

Mun on nyt pakko sanoa, että hieman kyllä kaipaan niitä vapaan sävellyskilpailun suosikkejani. Täällä ei ole yhtään niin potentiaalista kuin Blackstreamin Divine, ei yhtään niin pienenherkkää kuin se Blackbird ja ennenkaikkea ei kukaan ole niin valmiintäydellinen kuin Captain Cougar.

Tuon sanottua voi sit jatkaa, että laadullisesti taso on tasaisempi ja kokonaisuudessaan postiivisessa mielessä ammattimaisempi kuin ehkä aiemmin. Ihan hirveitä riskejä ei monekaan kohdalla ole minkään elementin suhteen ilmassa, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ilman Amadeusta ja Eläkeläisiä tää olisi miltei Ruotsisn MF (ehkä biisit vähemmän tarttuvia kyllä). Sitähän on haluttu, eikö? Toisaalta varmaotteinen tasalaatuisuus johtaa siihen että mitään oikeasti pysäyttävää ei ole joukossa. Sellainen vaatisi enemmän sitä upporikasta-rutiköyhää mentaliteettia ja epäonnistumis- samoin kuin nolousriskin sietämistä - Eläkeläistenkin ongelma on vähän siinä, että ne liikkuu omassa tyylilajissaan omalla mukavuusalueellaan, toisaalta niiden kohdalla se on ehkä ihan vaan rehellistä :heh: .

Minusta Osloon sopisi lähettää Eläkeläiset, Kuunkuiskaajat, Osmo, Maria tai Heli. Jos bändien liveily menee hyvin en panisi vastaan Sister Twisteriä tai Linniäkään. Mondayn ja Bobin biisit ovat hieman vielä värittömämpiä. Ai niin ja Bääbs - jos siinä on livenä imua sinne vaan.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Mohno
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1771
Liittynyt: 03 Elo 2005, 11:47
Paikkakunta: Stockholm, Sweden

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Mohno »

No jo!
Sanokaa vaan että mene takaisin sinne 70-, 60- tai jopa 50-luvulle, mutta meikän mielestä
:tuuletus:
harvinaisen hyvätasoinen vuosikerta!
Vasta eka kuuntelukerta takana, mutta päällimmäisenä on suu makeana:
raikkaita, kiinnostavia, harmonisia lähes jokainen! (Ainoastaan ne nettityrkyt ontuvat joukossa)

Retrohenkisyys takaa aina sielukkuuden musiikissa! Siitä esimerkkinä nämä mahtavat tuokiokuvat 70-, 60- ja siis jopa 50-luvulta. Jee!
:jihuujippii: :jihuujippii: :jihuujippii:

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42709
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Vompeli kirjoitti:
Mansikka kirjoitti:Esctodayn sivuilla Heli Kajo ja Amadeus näyttisivät olevan suosikkeja tällä hetkellä.
Ohoh... onpa mulla hyvin samisteleva musamaku Euroopan kanssa. :ihana: :uujee:
Esctoday ≠ Eurooppa!

Vaikkei mitään suuria biisejä mukana olekaan niin ihan kuunneltavia retrohenkisiä humppia. Jotain kelpo discovetoa kyllä vähän jäin kaipaamaan, silkan monipuolisuuden vuoksi.
Rise, angel, shine, love!

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11615
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja romualdo »

NO HYVÄ, sittenhän meitä alakaa olla tässä jo useampiakin jotka ovat tajunneet s e n ....

Avatar
mariah
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6372
Liittynyt: 13 Helmi 2005, 15:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja mariah »

Mansikka kirjoitti:Esctodayn sivuilla Heli Kajo ja Amadeus näyttisivät olevan suosikkeja tällä hetkellä.
on siellä myös nina lassanderii kehuttu paljon :riemu: ellei mun silmät ihan väärässä oo :heh:

Avatar
celestes
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 526
Liittynyt: 11 Huhti 2007, 22:49
Paikkakunta: Turku

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja celestes »

Noniin! kerran kuunneltu kaikki läpi ja päällimmäisest tunnelmat on, että jäin kovasti kaipaamaan edes yhtä menevää bailubiisiä, oli se sitten eurodancea, housea, trancea tai edes jotain sinnepäin mutta kuitenkin. Nooh, ehkä sitten ensi vuonna :stara:

Amadeus Tykkään :peukku: tämä osoittautui yllättäjäksi, se oli erikoisuudessaan tosi kaunis ja vahva kappale.
Vieläkin ehkä taustarummut kovemmaksi ja se on siinä ;)

Heli Kajo, näen tän jo radiosoitossa, heleä ääni ja pirteä kappale.

Bääbs..kaunis kappale mutta ehkä vähän tasapaksu..jäin kaipaamaan enemmän revittelyä lauluun.

Monday jäi mieleen, ihan menevä kappale. Odotan kovasti vetoa livenä :peukku:

BOB jäi mieleen siitä ettei kovasti iskenyt vaikka kappaleessa kyllä menoa olikin.

Eläkeläiset, Voikohan olla että tässä on tämän vuoden voittaja? :mitvit: tuo kysymys tuli ekan kuuntelun jälkeen mieleen, eikä sen takia että se olisi oma suosikki näistä ehdokkaista, mutta kyllä se oli hauska ja
mahdollisesti myös mukaansatempaavakin.

Odotin kovasti Pentin kappaletta koska ääntä hänellä on, mutta valitettavasti muut kappaleet eivät jääneet mieleen ja vaativat enemmän kuuntelukertoja, joten kommentoin niitä sitten myöhemmin :joojoo:

Avatar
Katinka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1862
Liittynyt: 05 Joulu 2004, 18:03
Paikkakunta: Kuopio

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Katinka »

Ensireaktio kuunneltuani nämä kappaleet oli, että onpa surkea taso! Tällä hetkellä kärjessä ovat mielestäni Amadeus, Maria Lund ja Nina Lassander. Loput harmaata massaa. No jaa, ehkä Osmo Ikonen on hyvä myös.
Protestiäänet kalastelee Eläkeläiset, mutta nämä vitsikipaleet on jo mielestäni kuultu! :roll:

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11615
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja romualdo »

no hjoo,alakaa kohta tuntua siltä ettei Eläköityneet sinne turskien kaupunkiin ainakaan lähe... vaan sijoittunevat jonnekin sijalle 6-4, yhä useammassa torpassa pyöritellään päätä ja aatellaan että jaajaa, ei nuo alatalomaiset rilluttelut enää mene läpi, mokomatkin perussuomalaiset tuhnujoosepit... mitenmihinkään tuommosia kehtaa lähettää... kuule Kaisu, mikäs se oli sen mustalaispojan äänestysnumero...?

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

YLE! Muuttakaa vielä sääntöjä vastaamaan kansainvälistä kisaa! :pliis:
Tekisitte samalla koko spektaakkelista paljon jännittävämmän. :joojoo:

Avatar
Halima
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 558
Liittynyt: 29 Touko 2006, 17:16
Paikkakunta: Oulu

Re: Suomi 2010: Yleinen keskustelu

Viesti Kirjoittaja Halima »

ta1ja kirjoitti:Minusta Osloon sopisi lähettää Eläkeläiset, Kuunkuiskaajat, Osmo, Maria tai Heli.
Mä oon niin samaa mieltä tämän kanssa, että piti ihan tulla sanomaan! :uujee:

Lukittu