Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Sanoituskilpailukausi 2012
Avatar
Samiasd
Pelinhoitaja
Pelinhoitaja
Viestit: 14532
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47

Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja Samiasd »

Tiesithän, että kommentointi ja kommenttien lukeminen on sallittu vain pisteyttäneille? Lähetä siis pisteesi ensin.










































Ai tiesit? No, lue sitten.
I will take the fight, I will stay up all night
I'm not running away
Mun jearán áddjás
Chain me to the wall, they cannot break us all
I'm not running away

Avatar
nkorppi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2731
Liittynyt: 08 Marras 2006, 18:25
Paikkakunta: Derby, Iso-Britannia

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja nkorppi »

1. Epic horn guy

Pahoja laulettavuusongelmia ja täysin tyhjä, odotettu aihe löytyvät tästä melkein suorasta käännöksestä. Epäsopivat verbivalinnat ovat aika karmaisevia -- ne eivät tuo mitään lisäarvoa kontekstissaan, paitsi kömpelyyttä ja kankeutta ja riitasointuja.

2. Kunnallisvaaleissa tavataan

Tässä näkyy pahoja laulettavuusongelmia ja ok aihe, joka ei kuitenkaan revittele riittävästi päästäkseen stereotyyppisen persukuvauksen yläpuolelle.

3. Gambiitti

Hurmuri menettää heti varsinaisen kiinnostuksensa sellaisiin naisiin, jotka retkahtavat häneen... ja yrittää sitten käänteisesti selitellä omaa psykologista oikkuaan naisten mielisairaudeksi ja typeryydeksi. Sänkyseura kelpaa hänelle silti. :)

4. Saunaan

Tässä on malliesimerkki siitä mikä puuttui sanoituksesta numero 2: se jokin voima joka vääntää suupielet virneeseen. Itse toteutus oli aika murhaavan huonoa, 'nytpä, siispä, näin, mutta, sitten' ovat hillitöntä täytesanailua. Pisteet tulivat lapsellisen hauskasta viihdearvosta.

5. Karkaava sulhanen

Todella outo lintu. Lauseet. Eivät. Ole oikein. Lauseita. Eivätkä säkeitä. Sanavalinnat yllättävän hienoja. Sanakirjageneraattori? Osaako kirjoittaa suomi? Julmuut? Mitään ole tämä.... :shock:

6. Satunnainen ex-poliitikko ahdistelee Barbie-nukkea

Nojaa. Otsikko on laskelmoidun 'hauska' pitkä otsikko, ei sinänsä kovin originaali. Kuitenkin se toimii varsin hyvin. Sanoitus oli aiheeltaan riskitön, mutta todella istuva. Epätäydellisestä laulettavuudesta huolimatta tekniikka oli kisan parhaimmistoa. 'näääin'-kirjoitusasu oli sen sijaan mukavaa riskinottoa. Pään syöminen on kuluneen kuuluinen ilmaisu ja vie ajatukset vaikkapa akuankan vähemmän upeisiin lyyrisiin maneereihin. Sanoitus oli kuitenkin suosikkini tällä kertaa.

7. Ei rihmankiertämääkään!

Aihe on varmasti ideana hauska, mutta sanoitus on alkuinnostuksen jälkeen hieman ontto. Esim. säe 'naurattaa olla vaatturin kauhu' sai minut tietoiseksi siitä, että sanoitus itsessään ei naurata minua yhtään, eikä edellisen kaltainen 'nokkelakaan säe' sytytä tunnelmaa, vaan kuulostaa irralliselta yrittämiseltä. Varmasti samaa vikaa löytyy silloin tällöin myös omista sanoituksistani. Kieli on tyylillisesti ehjää, eikä epätäydellinen laulettavuus ole kisan huonointa. Sanavalinnat ovat sinänsä miellyttäviä, mutta esim. 'linjapäätös'-sana olisi vielä parempi, jos se jotenkin laajemmin liittyisi päähenkilön persoonaan/rooliin, vaikkapa toimitusjohtajan ammattiin tms. Samaa voisi sanoa muistakin ratkaisuista. 'Into jää viemäriin' on heikko ja irrallinen metafora samasta syystä.

8. Kauppareissu

Sanoitus otti poeettisen vapauden tehdä mitä lystää. Vaikka ratkaisu ei ole ennennäkemätön, tajunnan virta innosti minua. 'Jää kauaksesi taa' kuulostaa kielenvastaiselta ilman hupiarvoa, joten siitä annan miinuspisteitä.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8987
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Vanajan taka

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja akuankka13 »

Epic horn guy
Sanoitus istuu kappaleeseen todella mukavasti. Sanailu ihan nokkelaa, mutta laulettavuudessa paikoittain pikku piiperöitä. Riimejä kaipaan.

Kunnallisvaaleissa tavataan
Vihaan politiikkasanoituksia. :) Tämän kisan taso oli kuitenkin yleisesti ottaen heikko, joten tämä teknisesti ansioituneempi teos pongahti keskikastiin.

Gambiitti
Vähän liian koukeroisia ilmaisuja pienen pääni tajuttaviksi. Tekniikka on kuitenkin täydellistä ja kaikki muu myös.

Saunaan
Vastenmielisin sanoitus pitkään aikaan, kiitos tästä. :nohyi: Laulettavuus oli paria kanssakilpailijaansa parempaa, mutta nämä "suomalaisuutta korostavat" känniörvellystaideteokset tursuavat jo muutenkin korvista ulos.

Karkaava sulhanen
Aihe oli ihan mukava, laulettavuus sen sijaan pielessä. Sanoista löytyi niin taidokkaita kuin käsittämättömiäkin kohtia.

Satunnainen ex-poliitikko ahdistelee Barbie-nukkea
Normisanoitusteni irvikuva. Hävettää ihan, että tämmöisen menin tekemään. :heh: Ja myönnän, pään syöminen on omassa maailmassani todella kulunut ja epäomaperäinen ilmaus.

Ei rihmankiertämääkään!
Näistä perusvarmin ja sisällöllisesti taidokkain sekä timoteusmainen. Sanailu on selkeää ja laulettavuus täydellistä.

Kauppareissu
Ei sovi kappaleeseen, ei jää mieleen, plääh. Laulettavuus ei parasta mahdollista.
Qaj.

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17256
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja Happy »

1. Epic horn guy
Ihan kivasti alkoi.
Käännös on ihan ok, joistakin kohdista en vain oikein tykännyt

2. Kunnallisvaaleissa tavataan
Ihan kivat sanat tässä, joku jäi kuitenkin puuttumaan
Hmm

3. Gambiitti
En nyt oikein tykännyt tästäkään, mikä on gambiitti?

4. Saunaan
Kivoin aihe/idea tähänmenessä, mutta loppuakohden alkoi ärsyttää ja tuntui kun hyvän alun jälkeen käännös lässähti

5. Karkaava sulhanen
En tykkää tästä, rimanalitus nyt multa.
Teki mieli jättää osallistumatta, mutta päätin sitten kuitenkin tulla mukaan.

6. Satunnainen ex-poliitikko ahdistelee Barbie-nukkea
Surkein ja ärsyttävävin otsikko.
Käännös kuitenkin ihan ok, mutta en voi sanoa tykkääväni tästäkään, samoin kuten edellisistä.

7. Ei rihmankiertämääkään!
Paras tähänastisista, siihen ei kuitenkaan paljoakaan vaadittu.
Ainoa myös josta olen pitänyt on tämä.
Alku ei ollut oikein hyvä, mutta loppua kohden parani reilusti (:

8. Kauppareissu
En sitten tykkää yhtään tästäkään!

________________________
Onko mulla huonolla kääntäjällä varaa sanoa tätä, mutta tässä oli ehkä vuoden huonotasoisin käännöskilpailu tähänasti?
Lisäksi sain yliannostuksen kamalasta Moldovan kappaleesta.
Never miss a good chance to shut up.

Avatar
nkorppi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2731
Liittynyt: 08 Marras 2006, 18:25
Paikkakunta: Derby, Iso-Britannia

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja nkorppi »

Happy kirjoitti: 3. Gambiitti
En nyt oikein tykännyt tästäkään, mikä on gambiitti?
Gambiitti on hämäävä aloitus shakissa. Pelaaja näyttää tarjoavan vastapuolelle jotain vapaaehtoisesti, mutta kyseessä on taka-ajatus. Luulisi, että tematiikka on täysin selvää kaikista shakkiviittauksista, ainakin pienen itsensä sivistämisen jälkeen. Pitää alkaa suunnitella taas yksinkertaisempia sanoituksia, nyt kun kääntäjäkunta on rakenteeltaan sitä mitä se on. Tietysti yksinkertaisuus voi olla hyvekin, vaikka se rajoittaakin hieman.

Avatar
TomppaJr
Koordinaattori
Koordinaattori
Viestit: 37077
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

Epic horn guy
Omani. ESC93:n kanssa väsätty hehkeän työskentelyn teos. :heh:

Kunnallisvaaleissa tavataan
Biisi ja sanoitus eivät, hienosti sanottuna, oikein nyt kohdanneet. ??? En näe hyväntyylisessä trumpettihassuttelussa politiikkasanoitusta. Kertosäe oli erittäin nokkela, mutta säkeistöt olivat silkkaa shaibaa. :sorivaan: Tästä aiheesta tehtiin viime vuonna monta kertaa parempia sanoituksia. Olipa kahdella tavalla käsitettävä lause... Tehtiin siis monta samantyylistä sanoitusta paremmin, ei siis hirrrrween, hirrrween paljon parempia sanoituksia. :heh: :sekava:

Gambiitti
Aiheellisesti oli minun mieleeni, mukavan hienoja ilmaisuja jotka jopa (ehkä) tajusin. Laulettavuudessa ajoittain joitakin ihmeen takkuja, en edes osaa selittää millaisia, mutta ei ihan sujuvasti sujunut. Kaiken kaikkiaan arvio jää kuitenkin positiivisen puolelle, ei mikään elämää suurempi kuitenkin ja saattaa jäädä vähän jalkoihin.

Saunaan
Herranjumala! :rofl: Ensinnäkin: Tästä tuli ihan kauhea nostalgiaryöppy Ranskan 2010-kisasta. Tuohon väsäämä sanoitukseni Hölökyn Kölökyn oli ensimmäinen sanoitukseni, joka käytännössä menestyi jotenkin. :heh: Ja toiseksi: Tämä oli ihan hirveän kökkö ja huono, eikä laulettavuuskaan mitään hyvää ollut. Mutta: Jostakin syystä NAUROIN ihan koko ajan kun luin tätä läpi, nyt on pakko antaa ylimääräisiä pisteitä, vaikkei tämä niitä ansaitsisi, ihan parhautta!

Karkaava sulhanen
Kyseessä lienee aika uusi sanoittaja jäljestä päätellen? Jos oli peräti ensimmäinen/ensimmäisiä sanoituksia, niin ihan kelpo jälkeä. :peukku: Laulettavuus oli ihan selvittävää, ei missään nimessä hyvää, ja aihe oli mukavan erikoinen. Inhottavimman kirjoitusvirheen ikinä tosin bongasin: sydämeen mahtuu vain yksi ämmä. ;) Laulettavuus ei kuitenkaan ollut ylimääräisine täytesanoineen (vaan, vain jne.) tarpeeksi hyvää.

Satunnainen ex-poliitikko ahdistelee Barbie-nukkea
Sana mulcero paljasti tämän tekijän. :rofl: Aivan huikean hauska teos! Ja aivan huikean abstraktilla aiheella, otsikko on tämän kauden tähän mennessä ehdottomasti huvittavin. Tällaiseen biisiin huumorisanoitukset peräti toimivatkin, en nyt ala nipottelemaan mitään vaan annan ihan suosiolla korkeat pisteet. Millaiset pisteet pistetaulukkoon päätyvät riippuu aisaparistani. :heh:

Ei rihmankiertämääkään!
Olipas hienosti saatu rihmankiertämääkään täsmäämään laulettavuudellisesti. :uujee: Ihailtavan oivaltava, hyvä! Muutenkin sanoitus oli erittäin peruspätevä ja tällaiseen hauskaan biisiin sopii hieman leikittelevä ja hauska sanoitus, joten mikään ei estä pitämästä. Jee.

Kauppareissu
Kertosäe oli hyvä. Siihen ne positiiviset asiat aika pitkälle jäävätkin, sori. :heh: Säkeistöt ovat turhaa "tein sitä, tein tätä, sitten tein tuota ja kas tälleen vielä!" Mitäpä muuta oikeastaan kauppareissusta saakaan aikaan. Ehkä aihe vaan oli kehno? Laulettavuuskaan ei heittänyt kolmoistulppeja neljällä kierteellä, joten pohjille jää.
Meow cat, please meow back.

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 16265
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja ESC93 »

Epic horn guy
:heh:

Kunnallisvaaleissa tavataan
Tämän huumori(?) ei oikein uppoa minuun, taisin varmaan kyllästyä aiheeseen viime kauden jälkeen. Tiedä vaikka tämä toimisi lähempänä syksyä, muttei ainakaan nyt.

Gambiitti
Selvästikin biisin tyyliin sopivaa perusnkorppilaatua kaikkine kikkoineen.

Saunaan
Aiheena istuisi hyvin tähän, mutta runona se tuntuu vähän tökkivältä (tiedän, sanoin sen selvästi :sekava: ). Laulettavuudessakin joitakin takkuja. (PS: tämä jakoi eniten mielipiteitämme :heh: )

Karkaava sulhanen
En jostain syystä pääse kunnolla kiinni tähän. Päällepäin vaikuttaisi sopivan, mutta jää lopulta jotenkin etäiseksi. Tekniikassa ongelmia, mutta on tämä jo vähän parempaa Happyä.

Satunnainen ex-poliitikko ahdistelee Barbie-nukkea
Ei haittaa vaikka yksi kertsi jäi välistä, hulvatonta sekoilua. :rofl: Täydellinen tähän.

Ei rihmankiertämääkään!
Tästä muistuu mieleen viimekeväinen Pamela-sanoitukseni. :heh: Hauska tämäkin.

Kauppareissu
Jäi vähän halju maku suuhun. Vaikeaselkoinen, mutta järkevämpi kuin pari muuta omalla listallani.
Viimeksi muokannut ESC93, 23 Huhti 2012, 20:06. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Kur protestojmë e nga dremitja kolektive zgjohemi
Ne përsërisim, përsërisim, përsërisim

Avatar
TomppaJr
Koordinaattori
Koordinaattori
Viestit: 37077
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

Mitää, oliko karkaava sulhanen Happyn? :uujee: Nyt tässä oikeasti oli jo yritystä. :peukku:
Meow cat, please meow back.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8987
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Vanajan taka

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja akuankka13 »

TomppaJr kirjoitti: sydämeen mahtuu vain yksi ämmä. ;)
Ja hyvä niin. :joojoo: Salasuhteet ovat inhottavia. :eiei:
Qaj.

Avatar
TomppaJr
Koordinaattori
Koordinaattori
Viestit: 37077
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

:joojoo: :jupinaa: Tuo on minulle ainakin oiva muistisääntö mikä alakoulussa meille kerrottiin. :heh:
Meow cat, please meow back.

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 16265
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja ESC93 »

akuankka13 kirjoitti:
TomppaJr kirjoitti: sydämeen mahtuu vain yksi ämmä. ;)
Ja hyvä niin. :joojoo: Salasuhteet ovat inhottavia. :eiei:
Salasuhteet ovat no-no, mutta avoin suhde ihan jees. :joojoo: Mutta sydä*een(i) ei mahdu yhtään ämmää. :eiei: :heh:

:offtopic:
Kur protestojmë e nga dremitja kolektive zgjohemi
Ne përsërisim, përsërisim, përsërisim

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17256
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja Happy »

Oops, tavallisesti korjailen ja käyn käännökseni niin monesti läpi, ettei virheitä pitäisi löytyä, tässä Moldovan käännöksessä ei ollut vain motivaatiota oikein..
Ja ajatelkaa vaikka silllä tavalla että käännökseni "päähenkilöllä" on sydämessään tilaa useamallekin kuin vain yhdelle ämmälle :rofl:
Never miss a good chance to shut up.

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8987
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Vanajan taka

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja akuankka13 »

Happy kirjoitti: Ja ajatelkaa vaikka silllä tavalla että käännökseni "päähenkilöllä" on sydämessään tilaa useamallekin kuin vain yhdelle ämmälle :rofl:
Muista kuitenkin, että useammalla voi olla tilaa useammalle ämmälle. :heh:

Okei nyt tämä kuumehourehuumori alkaa mennä liian hämäräksi. :rofl:
Viimeksi muokannut akuankka13, 23 Huhti 2012, 20:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Qaj.

Avatar
TomppaJr
Koordinaattori
Koordinaattori
Viestit: 37077
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

:rofl: :rofl: :rofl: Saako kuolla? :rofl:
Meow cat, please meow back.

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 16265
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja ESC93 »

No vähänkö oli yllättävä pistetaulukko. :rofl:
Kur protestojmë e nga dremitja kolektive zgjohemi
Ne përsërisim, përsërisim, përsërisim

Avatar
UFOPOLI
Yllätysvauva
Viestit: 16707
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI »

Happy kirjoitti:Onko mulla huonolla kääntäjällä varaa sanoa tätä, mutta tässä oli ehkä vuoden huonotasoisin käännöskilpailu tähänasti?
Olen kunnolla seurannut vasta kaksi, mutta en ihmettelisi, jos näin olisikin. Kappale on teknisesti vaikea eikä siitä moni ollut suosiolla selvinnyt, mutta toisaalta hauskuuttakaan ei oikein ollut tavoitettu.

- - -

1. Epic horn guy
Erittäin keskitasoinen sanoitus. Tekniikka on melko kivaa, idea on melko oivaltava ja tarina on melko kiinnostava. Melko hyvät pisteet, siis.

2. Kunnallisvaaleissa tavataan
Poliittiset sanoitukset ovat jonkinlainen epäsalainen paheeni, johon lupsahdan aina ajoittain. Tällä kertaa sentään kukaan ei ole ottanut tätä vakavissaan (vrt. Andorra 2007) :hihi:

3. Gambiitti
Teennäisen itsetyytyväistä sanailua, joka ei oikein pysy kasassa. Myös tekniikka on huolimatonta. Mutta kyllähän minulta nyt aina outosanapisteitä heruu :heh:

4. Saunaan
Aihe on tavallaan kappaleeseen hyvin istuva, ja tästä olisi saanut irti paljon enemmänkin. Sääli, että kökkö toteutus tappaa potentiaalin (enkä tarkoita tapaluokkaa).

5. Karkaava sulhanen
Mitähän tästä nyt sanoisi. Tekniikka on kisan huonointa, aihe ei ole erityisen kiinnostava ja osa säkeistä ei ole edes suomea. Kunniamaininnan annan sanaparista "Pahoillain beibi", jossa häkellyttävän tehokkaasti optimoitu tyylirikon suuruus per merkkimäärä.

6. Satunnainen ex-poliitikko ahdistelee Barbie-nukkea
Otsikko antaa odottaa enemmän kuin teksti lopulta tarjoaa. Varsinkin parin ensimmäisen säkeen aikana jouduin oikein tarkistamaan, oliko otsikko varmasti oikean sanoituksen kohdalla. Teksti on myös yhtä isoa tyylirikkoa, mutta tekninen toimivuus riittää tässä joukossa yllättävänkin korkealle :heh:

7. Ei rihmankiertämääkään!
Ehjä, siisti, tylsä. Mutta onhan tämä nyt näistä ainoa oikeasti kelvollinen sanoitus. Huvituin kertosäkeen toisella rivillä, kun ajattelin kertojan vahingossa unohtaneen housunsa.

8. Kauppareissu
Minunkin on tehnyt monesti mieli lähettää johonkin kisaan apukäännökseni (= ensimmäinen luonnosversio, jossa ihan mitä sattuu sanoja käyttäen tunnustellaan sävellyksen tavurakennetta ja painotuksia, niille joille termi ei ole tuttu), mutta en ole sitä toistaiseksi ainakaan vielä tehnyt.
nkorppi kirjoitti:2. Kunnallisvaaleissa tavataan

Tässä näkyy pahoja laulettavuusongelmia
Minusta alkaa tuntua, että aina kun joku sanoo näin, haluan kuulla tarkennuksia :heh:

Avatar
wulfila
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1673
Liittynyt: 25 Maalis 2012, 23:46
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja wulfila »

Jotain analyysia nyt vähäsen täältäkin...

Epic horn guy
Vaikka epic horn guy ja Jeesus samassa biisissä kuulostaa paperilla hyvältä, tämä sanoitus jäi silti turhan tylsäksi. Sääli.

Kunnallisvaaleissa tavataan
Tää ei oikeen soljunut rytmillisesti, ja politiikka (etenkin viime eduskuntavaalit) itse oli hauskempaa poliittista satiiria kuin tämä.

Gambiitti
Nerokasta sanailua ja riimit kohdillaan. Ekan säkeistön laulettavuus jättää toivomisen varaa, mutta onneksi kun biisi pääsee käyntiin niin ongelmatkin katoavat. Aivan helmi sanoitus.

Saunaan
Kaikki alkoi siitä, että päässäni oli yksi sana: tuohon "my girl" -kohtaan että "saunaan". Sen ympärille sitten rakensin konstikasta riimittelyä ja suomalaisuudelle vinosti hymyilemistä. (Kyseessä ei siis suoranaisesti ollut suomalaisen stereotyyppisen viina- ja saunakulttuurin ihannointi, mutta mistäpä sen voisi kukaan muu tietää...) Tarpeeksi aikaa en tähänkään käyttänyt, syytän lyhytjänteistä luonnettani :>

Karkaava sulhanen
Hmm. Tätä ei voi paljon sen paremmin ymmärtää kuin laulaakaan.

Satunnainen ex-poliitikko ahdistelee Barbie-nukkea
Mua huvitti hieman, että otsikosta löytyy Barbie ja heti ekalla rivillä odottaa Ken. Muutenkin hauska sanoitus, "voi, hän söikin mun pään" pudotti mut aivan totaalisesti. Sopivan absurdia huumoria minun makuuni.

Ei rihmankiertämääkään!
Tämäkin oli hauska, enkä löydä tästä teknistäkään moitittavaa. Huumori mun mielestä kasvaa tässä koko ajan, jo alku hykerryttää mutta kun päästään kohtaan jossa raavaimmat tarkenee ja niin edelleen, ollaan jo total reps -asteella.

Kauppareissu
Vaikka tässä oli välistä liikaa tavuja, oli tämä kuitenkin tekstinä hauska. Luovutin yrittämästä laulaa mutta luin ja hykertelin. :)
Na svakom prstu jedan niko me nije vrijedan
Dosta sam ljubila, gubila, sebe ubila

Avatar
-Statler-
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 400
Liittynyt: 30 Maalis 2007, 18:45
Paikkakunta: Balcony of the Muppet Theater

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja -Statler- »

akuankka13 kirjoitti:timoteusmainen
Kiitos, tämä on hieno kohteliaisuus. :hali:

On siinä varmaan jotain perääkin, kun Timoteus itse tykkäsi sanoituksesta paljon. :joojoo:
Waldorf: "Why do we always come here?" ♪
Statler: "I guess we'll never know." ♬
Waldorf: "It's like a kind of torture..." ♪
Both: "... to have to watch the show." ♬

Avatar
nkorppi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2731
Liittynyt: 08 Marras 2006, 18:25
Paikkakunta: Derby, Iso-Britannia

Re: Kommentoi Lăutar-sanoituksia

Viesti Kirjoittaja nkorppi »

Timoteus tykkäsi sitäkin enemmän eräästä toisesta sanoituksesta, jonka arvioit tämän huonotasoisen kisan huonoimmaksi... joten se niistä arvioista. :joojoo: Sanoituksesi oli aivan Statlermainen, ei ollenkaan huono.

Lukittu