Esiintymisjärjestys

Euroviisut 2013 Malmössä

Jäätkö kaipaamaan arvontaa?

:joojoo:
126
90%
:eiei:
14
10%
 
Ääniä yhteensä: 140

Avatar
lharju
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6199
Liittynyt: 27 Marras 2003, 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja lharju »

Autio ei olisi huolissaan korruptiosta ja esiintymispaikkojen ostamisesta, mikäli esimerkiksi EBA on valvomassa päätöksentekoa.

- Varmaan jotkut yrittävät vilunkipeliä, tilaisuushan tekee varkaan. Siksi siellä olisi hyvä olla puolueeton taho, kuten EBU, valvomassa sitä, ettei tuotantoryhmä tai maa voi niitä päätöksiä itsenäisesti tehdä.
Ja mitenköhän tätä valvotaan? :mitvit: EBU valvoo suljetussa tilassa 24/7 tuotantoryhmän jäseniä? Hei haloo. :heihaloo:
Haluaisin kuulla Anssi Autiolta rakentavassa mielessä ratkaisumallin, jossa voidaan varmasti varmistaa, ettei esiintymispaikkojen ostamista tapahdu. :joojoo:

On tietysti hienoa, että Anssi Autio on sen verran perehtynyt aiheeseen, että ymmärsi esittää Paradise Oskarin esiintymisnumeron ongelmallisuuden, mutta kun myös Kuppilan arvontamallilla oltaisiin ihan yhtä hyvin voitu tehdä sitä parempaa televisioviihdettä, ilman että tasa-arvoisuus olisi hirveästi kärsinyt...
Jos joskus elämänsä voisi vaihtaa unelmaan.
E troco a minha vida por um dia de ilusão.

Avatar
jv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1211
Liittynyt: 21 Marras 2005, 15:36
Paikkakunta: Helsinki, Suomi

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja jv »

Viisukuppilan aloite oli erinomainen ja argumentit lisäksi erittäin hyvin muotoiltu. Sääli, ettei YLEn viisuasiantuntemus riittänyt uudistuksen ongelmallisuuden tajuamiseen. Toki ESC on pysynyt hengissä uudistumalla, mutta uudistumisessa on oltu parhaimmillaan kun on kuljettu TV-viihteen edelläkävijöinä eikä näin, kun kopioidaan vähäpätöisempiä TV-ohjelmia.

Siitä, etteivät taviskatsojat välitä/tiedä, miten esiintymisjärjestys on määräytynyt: Olen edelleen sitä mieltä, että tässä asiassa ratkaisevaa on se, ottavatko eri maiden ESC-lähetystä kommentoivat selostajat uudistetun systeemin esille viisulähetyksessä ja miten he siitä informoivat. (Itsenäiset kommentaattorithan ovat sellainen osa ESC-lähetystä, jollaista ei Idolsissa tai MF:ssa ole.) Minua ei lainkaan yllättäisi, jos huonon esiintymispaikan saaneen maan X selostaja kertoisi esimerkiksi, että "valitettavasti maamme on saanut onnettoman starttinumeron kaksi, jolta tätä kilpailua ei koskaan ole voitettu. Näin on shown ruotsalainen tuotantotiimi tänä vuonna päättänyt. Aiemminhan esiintymisjärjestys ratkaistiin puolueettomasti arvonnalla." Luuletteko, ettei tämä vaikuta taviskatsojan kuvaan euroviisuista, etenkin jos maa X sattuu olemaan esimerkiksi Serbia, Kreikka, Turkki tai joku muu (maantieteellisesti etäinen) maa, jossa Pohjoismaihin (tai jonakin muuna vuonna muuhun järjestäjämaahan/alueeseen) suhtaudutaan epäluuloisesti? Vaikkei tunnevyöry taviskatsojien joukossa olisikaan samaa luokkaa kuin fanien joukossa, niin ESC:n julkinen kuva kyllä on vaarassa tahriintua, jälleen.
Eikä viisuille tee hyvää sekään, että faneja vieraannutetaan.

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Violette »

Viimeisenä voisi olla joku esiintyjä, jota jengi on odottanut koko illan.
Eli ennakkosuosikki ihan pokkana yhdelle parhaista esiintymispaikoista? Just joo, eipä tarvitse sitten voittajaakaan enää jännittää :)
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12010
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja sziget »

Ehkä UMK-tuottaja Anssi Autio on vakavissaan sitä mieltä kuin sanoo. UMK:n lähtökohtahan oli, että Euroviisut on paska brändi ja Idols johdannaisineen sen vastakohta. Koska reilu kilpailu ei kuulu tosi-tv:hen, sitä ei tarvita myöskään Euroviisuissa. Kun maa saa surkean esiintymisnumeron, ihmisten pitää vain tajuta, että formaattiin sopimaton biisi ei parempaa ansainnutkaan ja kyllä ruotsalaiset tietävät.
kais(t)a kirjoitti:Jos joku haluaa lukea analyysiä sekä Jan Ola Sandin perusteluja (selittelyä) yms. aiheesta niin tässä linkkiä: http://www.escinsight.com/2012/11/09/ca ... der-rules/
Jon Ola Sand ja ruotsalaiset tuottajat tietävät yhtä hyvin kuin mekin, kuinka suuri esiintymisnumeron tilastollinen merkitys on. He siis valehtelevat ihmisille päin naamaa. Miksi? Koska he voivat. Viisufanit ovat joukko luusereita, joista ei tarvitse välittää, ja suuri yleisö uskoo mitä tahansa.
Ansarin kirjoitti:Ehkäpä jossain muussa maassa ymmärretään taistella oman edun eteen eikä vain nuoleskella muutoksen tekijöitä :eiei:
Mitä taistelu hyödyttäisi? Jon Ola ja hänen kaverinsa vastaisivat, että jos kilpailu tuntuu epäreilulta, siihen ei ole pakko osallistua. Hyvä vain, jos portugalit, kroatiat ja bulgariat ymmärtävät häipyä. Jäljelle jäävät parhaat maat, siis Ruotsi ja joukko Ruotsin klooneja, siis mahtava viihdeohjelma.
jv kirjoitti:Olen edelleen sitä mieltä, että tässä asiassa ratkaisevaa on se, ottavatko eri maiden ESC-lähetystä kommentoivat selostajat uudistetun systeemin esille viisulähetyksessä ja miten he siitä informoivat. (Itsenäiset kommentaattorithan ovat sellainen osa ESC-lähetystä, jollaista ei Idolsissa tai MF:ssa ole.)
Varmaan EBU käyttää hajota ja hallitse -taktiikkaa: tiettyjä maita suositaan jatkuvasti, mutta syrjinnän kohteet vaihtelevat. Selostajien ja kaikkien muidenkin kannattaa pitää mölyt mahassaan ja olla mielin kielin, niin maa voi saada paremman numeron ensi vuonna (olettaen että biisi sopii formaattiin).

Heiluta häntää ja anna tassua, niin EBU antaa keksin. :koira:
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11348
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni »

Tarkoittaakohan hyvä esiintymisnumero semifinaalissa sitten automaattisesti sitä, että finaalissa tasapuolisuuden nimissä olisi luvassa huono numero, ja päinvastoin? Ei hitto, miten jännittävää... :roll:

Ylen vastaus tuohon kirjeeseen vahvisti nyt viimeistään sen, ettei siellä päässä tosiaan tiedetä Euroviisuista enää yhtään mitään.
Viimeksi muokannut Teräsbekoni, 06 Joulu 2012, 17:42. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
ESC24 TOP-10: 1. Kroatia 2. Itävalta 3. Liettua 4. Norja 5. Alankomaat 6. Iso-Britannia 7. Latvia 8. Azerbaidžan 9. Ruotsi 10. Viro

Avatar
TomppaJr
Koordinaattori
Koordinaattori
Viestit: 37132
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

Puhuin tavisystävieni kanssa tästä uudistuksesta, ja ensimmäinen kommentti heiltä oli "No eihän tuossa ole mitään järkeä, sittenhän niiden tuottajien suosikit tungetaan hyville esiintymisnumeroille ja ne voittavat, joo ei mitään järkeä." Että kyllä osa taviksistakin ymmärtävät asian vakavuuden. :joojoo:
And when I cry I cry for both of us.

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Margot »

Violette kirjoitti:
Viimeisenä voisi olla joku esiintyjä, jota jengi on odottanut koko illan.
Eli ennakkosuosikki ihan pokkana yhdelle parhaista esiintymispaikoista? Just joo, eipä tarvitse sitten voittajaakaan enää jännittää :)
Tämä mua huolettaa ehkä eniten. Saadaanko enää ikinä yllätysvoittajaa? Onko pisteiden lasku enää ikinä jännittävää?

Tuntuu, että tässä ei nyt joko ymmärretä esiintymispaikan ja lopputuloksen välistä suhdetta tai sitten siitä ei välitetä lainkaan, kunhan tulee hyvä show.
What color is your life?

Viisufani
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4003
Liittynyt: 25 Tammi 2012, 17:59

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Viisufani »

Jos kerta tuottajat tms taho päättää ketkä milloinkin esiintyvät, niin voisivat sitten varmaan laittaa tasapuolisuuden vuoksi parhaimpina ennakkoon pidetyt alkupuolelle semifinaalia tai finaalia ja huonompina lauluina pidetyt finaalin tai semifinaalin loppupuolelle. Jos nimittäin hyviä äänestetään muutenkin, niin laittamalla ennakkoon "huonompina" pitämät laulut esiintymään loppupäässä tuottajat voisivat tehdä semifinaaleista tai finaalista tasaisemman. :miettii:
Paremman maailman puolesta.

Avatar
jee euroviisut
Press
Press
Viestit: 19861
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut »

Esiintymisjärjestys päätetään huhtikuussa. Ilmeisesti harjoitukset eivät siis vaikuta päätöksiin.

Avatar
kais(t)a
VIP-emäntä
VIP-emäntä
Viestit: 17411
Liittynyt: 24 Heinä 2005, 00:51
Paikkakunta: Tampere

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja kais(t)a »

Zimba kirjoitti:
kais(t)a kirjoitti: Ja isäntämaan eli Ruotsin esiintymispaikka on ainoa, mikä arvotaan finaaliin.
Oho tästä ei ollut mitään tietoa mulla! Missähän tämä esiintymisnumero arvotaan? Näkeeköhän sitä mistään? Ettei vaan neljän seinän sisällä piilossa muilta. ;) Hieno paikka arpoa Ruotsin esiintymisnumero olis Melodifestivaalenin finaalissa!
*mainos* Kannattaa lukea uutisiammekin, niin ei mene tärkeät uutiset ohi.;) *mainos*

En usko, että uskaltaisivat sitä neljän seinän sisällä tehdä kaiken kritiikin jälkeen. Semifinaalien järjestys päätetään huhtikuussa eli tä veikkaisin, et vasta sen jälkeen. Hyvin mahdollista, että se arvotaan Malmössä vasta semien jälkeen ennen kuin alkavat finaalin esiintymisjärjestystä sumplimaan. Pääasia, että se arvotaan, vaikka yhä olen sitä mieltä, että kaikki ne pitäisi edelleen arpoa. Aina ja iän kaiken. :heh:

Sitä en ihan ymmärrä miksi niiden pitäisi sotkea omat kansalliset karsintansa kv. kisaan. Jo nyt yrittävät sitä ihan liikaa. :draamaa:
Послушай - у сердца голос мой.

ESCfangirl
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 231
Liittynyt: 26 Helmi 2012, 18:06
Paikkakunta: Tampere

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja ESCfangirl »


Viisufani
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4003
Liittynyt: 25 Tammi 2012, 17:59

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Viisufani »

Tilastoista muuten tutkin sellaisenkin asian, millä esiintymisnumerolla Euroviisu-finaalit on 2000-luvulla voitettu. Vain kerran on Euroviisut voittanut finaalin alkupuolella esiintynyt maa. Tuo kerta on vuodelta 2003, kun Turkki voitti finaalin esiintymisnumerollaan 10. Kerran on voitettu numerolla 14.

Muuten voitot ovat 2000-luvulla menneet muistaakseni finaalin jälkimmäisellä puoliskolla esiintyneelle maalle. Peräti kolme kertaa numerolla 17 esiintyneelle, kahdesti numerolla 19 ja niin ikään kahdesti numerolla 20 esiintyneelle maalle. Siis esiintymispaikat 17 - 20 lienee finaalissa tänä(kin) vuonna aika haluttuja, kun on voitettu 7 kertaa euroviisut 2000-luvulla niillä paikoilla esiintyneenä. :telkku:
Paremman maailman puolesta.

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33313
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Pete »

Viisufani kirjoitti:Tuo kerta on vuodelta 2003, kun Turkki voitti finaalin esiintymisnumerollaan 10.
Sertab esiintyi numerolla 4. :tosion:
Riskinä seniorilaumat

Viisufani
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4003
Liittynyt: 25 Tammi 2012, 17:59

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Viisufani »

Ai niinhän se olikin. Sattui minullajoku tilapäinen muistihäiriö, anteeksi vaan kun en muistanut Turkin oikeaa esiintymisnumeroa heidän voittovuodeltaan 2003. Saa nähdä, pitääkö tämä paikkansa, että finaalissa joku loppupään esiintyjistä voittaa.
Paremman maailman puolesta.

Avatar
Wadde
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6883
Liittynyt: 20 Touko 2006, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Wadde »

Tällainen asia tuli mieleen, että kun tuottajat semifinaalien jälkeen tekevät finaalin esiintymisjärjestystä, niin onkohan heillä tiedossa semien äänestystulokset? Koska jos on, niin siinähän on mahdollisuudet vaikka minkälaisiin suhmurointeihin.

Avatar
kwak
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 9562
Liittynyt: 06 Joulu 2004, 19:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja kwak »

Eurovision.tv-sivustolle on päivitetty tietoa esiintymisjärjestyksen laatimisesta:
For the Final, the first and second half of the Grand Final will be drawn at the winner's press conferences of the Semi-Finals.

Producers will propose the running order and the EBU Executive Producer will approve it. For the Semi-Finals the running order will be done the latest by the 29th of March and for the Final on the 17th of May 3 am.
Eli siis heti semien jälkeen arvotaan, esiintyykö kappale finaalin alku- vai loppupuoliskossa. Tuottajat ehdottavat esiintymisjärjestystä ja EBU hyväksyy sen.

Ja mikä tärkeintä:

Semien esiintymisjärjestys tehdään 29.3. mennessä ja finaalin heti aamuyöstä toisen semifinaalin jälkeen.
Keep your head high above the water

Avatar
Samiasd
Pelinhoitaja
Pelinhoitaja
Viestit: 14532
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Samiasd »

I will take the fight, I will stay up all night
I'm not running away
Mun jearán áddjás
Chain me to the wall, they cannot break us all
I'm not running away

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Margot »

Tein just veikkauksen semien esiintymisjärjestyksestä ja totesin, että aikalailla saavat kyllä tehdä töitä, ettei ykkössemiin synny mitään tylsyysputkea. :heh:
What color is your life?

Viisufani
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4003
Liittynyt: 25 Tammi 2012, 17:59

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Viisufani »

Samiasd kirjoitti:Ruotsin esiintymisnumero on 16.

http://www.svt.se/melodifestivalen/titt ... ntest-2013
Melkein onnistuivat arpomaan Ruotsin esiintymään finaalissa sille aijemmasta viestistäni ilmenneelle "maagiselle" 17.paikalle.

Odotan mielenkiinnolla semifinaalien esiintymisjärjestystä. :joojoo:
Paremman maailman puolesta.

Vilsku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1536
Liittynyt: 25 Kesä 2010, 21:01

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Vilsku »

kwak kirjoitti: Semien esiintymisjärjestys tehdään 29.3. mennessä ja finaalin heti aamuyöstä toisen semifinaalin jälkeen.
Tehdään 29.3 mennessä... Mutta milloin julkistetaan? :mitvit:

Avatar
+ Viisut +
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5060
Liittynyt: 15 Maalis 2008, 09:46

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja + Viisut + »

Who's the one that has the right?
Treat us wrong and tell us what is right?
Bringing crowd against the squad

Avatar
TomppaJr
Koordinaattori
Koordinaattori
Viestit: 37132
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

Haistakaa p*ska tuon San Marinon kanssa. :)
And when I cry I cry for both of us.

Avatar
Mattan
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3331
Liittynyt: 20 Huhti 2012, 20:09

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Mattan »

Ensimmäisen semin aloitus on pitkä haukotus. :raaps: Toinen semifinaali rakenteeltaan parempi.
Suomen esiintymispaikka on mukavahko.

Huomatkaa Montenegron esiintymisnumero - uskaltaisin väittää, että mikäli Montenegro olisi ollut alkupuolella, olisi numero aika tuttu.
Viimeksi muokannut Mattan, 28 Maalis 2013, 15:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lopuksi haluaisin vielä todeta, että tänä vuonna on Euroviisut.

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57786
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

TomppaJr kirjoitti:Haistakaa p*ska tuon San Marinon kanssa. :)
:samaamielta: Indeed. :niinpa:
⚰️ R.I.P. Eurovision 🪦

Avatar
+ Viisut +
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5060
Liittynyt: 15 Maalis 2008, 09:46

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja + Viisut + »

Nopeasti vilkaistuna näyttäisi ihan hyvälle, tuo San Marinon kakkospaikka tosin pisti silmään. :shock: Suomella hyvä paikka kahden miesartistin välissä.
Who's the one that has the right?
Treat us wrong and tell us what is right?
Bringing crowd against the squad

Avatar
akuankka13
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8989
Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
Paikkakunta: Vanajan taka

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja akuankka13 »

Ja näin varmistetaan, etteivät Montenegro ja San Marino pääse taaskaan finaaliin. :eiei:
Qaj.

Avatar
TomppaJr
Koordinaattori
Koordinaattori
Viestit: 37132
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

akuankka13 kirjoitti:Ja näin varmistetaan, etteivät Montenegro ja San Marino pääse taaskaan finaaliin. :eiei:
Siltä alkaa tuntua. :rullaati: Jos San Marino tuolta paikalta finaaliin pääsee, niin se on siellä takuulla aika korkealla. Jos eivät suunnittelutiimiläiset siis silloinkin laita sitä ekaksi tai tokaksi. Mikä olisi aika todennäköistä. :)
And when I cry I cry for both of us.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30806
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

TomppaJr kirjoitti:Jos San Marino tuolta paikalta finaaliin pääsee, niin se on siellä takuulla aika korkealla.
Ai niin kuin Islanti 2012 (finaalin 20.) tai Itävalta 2011 (finaalin 18.)?

Jos San Marinon kappaleella on puoliksikaan niin huikea menestyspotentiaali kuin Kuppilan keskusteluista voisi päätellä, mikään ei kaadu semifinaalin esiintymisnumeroon. Jos kappale menisi paremmaltakin esiintymisnumerolta finaaliin korkeintaan rimaa hipoen, sitten ehkä.

Romania kakkossemin lopettajana on jotakin täysin järkyttävää. :apuva:
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Aleksi
Majakanvartija
Majakanvartija
Viestit: 20764
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja Aleksi »

TomppaJr kirjoitti:
akuankka13 kirjoitti:Ja näin varmistetaan, etteivät Montenegro ja San Marino pääse taaskaan finaaliin. :eiei:
Siltä alkaa tuntua. :rullaati: Jos San Marino tuolta paikalta finaaliin pääsee, niin se on siellä takuulla aika korkealla. Jos eivät suunnittelutiimiläiset siis silloinkin laita sitä ekaksi tai tokaksi. Mikä olisi aika todennäköistä. :)
Pääsi Islantikin numerolta 2. finaaliin viime vuonna ensimmäisessä semifinaalissa. :joojoo: Ja on moni muukin päässyt huonolta paikalta finaaliin.
Viimeksi muokannut Aleksi, 28 Maalis 2013, 15:24. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Got a fire and a country heart 🔥

Avatar
UFOPOLI
Yllätysvauva
Viestit: 16712
Liittynyt: 01 Touko 2004, 12:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Esiintymisjärjestys

Viesti Kirjoittaja UFOPOLI »

Tappoivat tosiaan sitten San Marinon vähätkin menestymismahdollisuudet :aivanmaassa: Tuota Armenia-Unkari-komboa en kyllä ymmärrä. Ehkä sillä yritetään pedata Norjaa...? :miettii:

Lukittu