Diandra – Colliding into you

Euroviisut 2013 Malmössä

Diandra – Colliding into you

*****
60
34%
****
46
26%
***
47
26%
**
19
11%
*
7
4%
 
Ääniä yhteensä: 179

Viisufani
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4003
Liittynyt: 25 Tammi 2012, 17:59

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Viisufani »

Eilisestä voisi tiivistää mielipide Diandrasta Euroviisu-ehdokkaana: Loistava laulaja, laulu ihan hyvä, mutta esiintyminen ja stailaus huonoja. Näillä huonoiksi mainituilla osa-alueilla kun tehdään ennen finaalia korjauksia, niin voi olla voittaja.
Paremman maailman puolesta.

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11607
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja romualdo »

no siisss, biisisissähän ei ole mitään vikaa, paitsi että sekin pittäis tietysti laulaa suomeksi koska suomessa ollahan, hop hop kaikki muusikkomme 3:n viikon asenne- ja itsetunto-kursseille Tiranaan, Albaniaan... kyl YLE maksais, tai siis valtio.... siellä harvoja maita euroopas misä on vielä terve maalaisjärki ja itsetunto ja rinta ylpeänä kaarella ylpeänä esitetään omaa hienoa kansallista musiikkiaan omalla hienolla kielelläään.... he eivät pysty edes uneksimaan tai tajuilemaan tätä pelleilyä ja apinointia mikä jatkuu täällä pohjoisessa itäisessä suuressa valtavan kauniissa satojen tuhansien vesistöjen kirjavoimassa maassa.... Ja varsinki nyt kun puut ovat lumisessa kuurassa, eilen kahtelin linja-auton ikkunasta nii meinasin melkein kuolla kun oli niin kaunista....! tietysti muutamat kyyneleetkin virtasivat siinä kun menin keskeltä iki-rakkaita ja tuttuakin tutumpia sienestys- ja marjastusmaita Kajaanintien maastossa...
Ja siis asiaan, joo joo, menen, älä nyt hiilly, ja hermostu ja pure kynsiäs ... ja kastele pikkuhousujass ! ...
Di Di oli siis niin sssssuloisen upea, nätti, pyöreähköposkinen kuten naisen kuuluukin olla... tuosta Lordin-pikkuserkkumaisesta-meikistä-ja-stailauksesta hualimatta (ei kai Kuppilan oma stylisti ESC-hullu ollut käynyt DiDin luona ja vetänyt hänet hetkeksi jonnekin verhon taakse ? ...kun hän oli niin tyytyväinen tuohon parin kilon mascara ja puuteri-hävikkiin... ? ei muuten,rakkaudellahan minä tämänkin heiton heitin ... mut tuli vaaaan mieleen.... )

Biisi on äärettömän wahva ja mahtava ja tarttuva ja tyylikäs ja ihana, sinnevvvvaaan ison lahden taakse ja hurrrrmaa heidät kaikki DiDi ja nappaa vaan se meille jo tarjottimella odotettavissa oleva sijoitus 1 - 11 .... (ja sijoituksista viis, sanon minäkin, parasta mahdollista edustustahan tässä on aina oltu valitsemassa... ja onnistuttukin... no ehkä ei ihan v. -82 mut kuitenniii! ....) mut enemmän siis styleä maalaistytön näköiseksi, minkään harmaanvärisillä heinäseipäistä rakennetulla riuku-aidalla ei hänen toki tarvi istua maitotonkka vierellään ja vaaleanpunaisissa turva-kärki-kumisaappaissa kunnon kerros puoliksi kuivahtanutta lehmänpaskaa vaan....
ymmärrettähän, silleen kuiteski vähän lähemmäksi arkipäivää ja viikonloppu juhlaa...ne kiharat ja pikkulauantai-kevyt-meikki-look oli siis ihan täydellistä! .... jaahh ettei tarttis näyttää kuitenkaan ihan tuolta ( = ihan siltä siis kuin että isosiskoa olisivat frendit avustaneet ja laittaneet hänen kasvoilleen äiskän meikkipöydältä kaikki mahdolliset tökötit ja lahonestoaineet ja laastit ja irtoripset .....
Viimeksi muokannut romualdo, 18 Tammi 2013, 11:45. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Avatar
kaivanto
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1623
Liittynyt: 12 Helmi 2004, 03:40
Paikkakunta: Villa Gesell, Argentiina
Viesti:

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja kaivanto »

^
ESC-Hullun moitteet olivat jo jossain.

Jos ei finaalissa kuulla lopullisia Malmöön tarkoitettuja taustalaulajia livenä, niin äänestäjille on tarjolla sika säkissä. Sama pätee toki muihinkin biiseihin, joissa on taustalaulantaa.

Avatar
jv
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1211
Liittynyt: 21 Marras 2005, 15:36
Paikkakunta: Helsinki, Suomi

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja jv »

Viisufani kirjoitti:Eilisestä voisi tiivistää mielipide Diandrasta Euroviisu-ehdokkaana: Loistava laulaja, laulu ihan hyvä, mutta esiintyminen ja stailaus huonoja. Näillä huonoiksi mainituilla osa-alueilla kun tehdään ennen finaalia korjauksia, niin voi olla voittaja.
Joo, kuten aimmin totesin, tämä vähemmän edustava esikarsintaesitys itseasiassa pitkän päälle luultavasti vain palvelee sekä UMK:ta että Diandraa. :mrgreen:

tanza80
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 16
Liittynyt: 15 Tammi 2011, 14:10

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja tanza80 »

Mä niin mielelläni näkisin Didin stailattuna enemmän tähän suuntaan. Sopisi biisiinkin paremmin...

http://www.youtube.com/watch?v=agOf69AoxcE

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Diandra näytti Grace Jonesilta. Sillä erotuksella, että Grace Jonesille tyyli sopii.
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2979
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Edwina »

Erittäin harmittavaa, miten Didi oli stailattu. Kun hän astui lavalle, näytti siltä kuin itse puvun suunnittelija Otsamo olisi sinne astunut. Lisäksi Diandran laulaminen hukkui jonnekin kappaleen uumeniin. Ihan kuin laulamassa olisi ollut kuka tahansa ihan kivan lauluäänen omaava tyttö, joka yrittää esittää coolia maaailmantähteä.

En kertakaikkiaan voi kuvitella tätä Malmön euroviisulavalle. Tällaisena tämä vaan jää tyystin huomiotta tai saa negatiivista huomiota. Eivät kansainväliset kuulijat tiedä, että siellä kummallisen lookin takana laulaa erittäin hyvä-ääninen, iloinen tyttö. Tästä kappaleesta ja esityksestä se ei tule millään tavalla esille. He näkevät vain sen, minkä mekin nyt näimme. Syvä huokaus. :roll:

tanza80
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 16
Liittynyt: 15 Tammi 2011, 14:10

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja tanza80 »


Avatar
jukkanen
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 577
Liittynyt: 01 Helmi 2010, 09:11

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja jukkanen »

Eilen ehdinkin jo purkaa pahimman pettymykseni kappaleen, sovituksen ja erityisesti stailauksen suhteen.
Jäi sanomatta, että eilen pettymystä lisäsi myös se, että pitkään aikaan en olekaan Diandran kuullut laulavan noin "ei-täydellisesti". Ei laulu huonosti mennyt jos sen suhteuttaa yleiseen suomi- tai umktasoon, mutta Diandra ei eilen laulanut omalla korkealla tasollaan. :eiei:
Tämän suhteen en kuitenkaan ole huolissani; kyse on toivottavasti vain hetkellisestä notkahduksesta, johon riittäisi hyvinkin syyksi jo tuo eilinen (*kirjoita tähän pahin mahdollinen adjektiivi mikä tulee mieleesi*) stailaus. Valitettavasti on olemassa myös mahdollisuus, että laulajan on vaikea motivoitua laulamaan täydellä panoksella noin keskinkertaista kappaletta. :roll:

Avatar
ESC_Hullu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7184
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja ESC_Hullu »

kertakaikkiaan en ymmärrä hämmästelyä "Rihanna" tyylisestä luukista ..Erona rihannaan on vain se ,että Didi on reippaasti pulskempi ja vaatimattomampi esiintyjä ,mutta parempi laulaja :)
ongelmana on se ,että hänet on nähty pullaposkisena pikkutyttönä millä on pop-diivan ääni . Kuka maailmalla suosituista poplaulajista näyttää naapurintytölrä suoraa turun torilta? reippaana ja fressinä lavalla ... ei kukaan...siis miks sitten viisuihin,joka vois olla ponnahduslauta Didille. Biisi on hyvin kansainvälinen hitti-biisi tasoa ja muistuttaa aikapaljon menneitten vuosien tuotettua ruotsalaismusaa Azerbaijan viisuedustajana. (joissa esiintyjät on huippuunsa sliipatut kotkat :D )
kuten jo mainitsinkin oli tyylissä jotain minkä tekisin toisin ,mutta katsellessani Didiä tuli fiilis ,että on joku konsertti Mucik Tv.ltä ei kotikutoisista suomenkarsinnoista .

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13799
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

^kun lukee ulkomaisia kommentteja niin olet aika väärässä sen suhteen miten tasokkaita mielikuvia stailaus herättää ....
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Elmondo
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 445
Liittynyt: 24 Maalis 2008, 12:13
Paikkakunta: Jkl

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Elmondo »

Kaikki oli eilisessä esityksessä Diandran osalta huonommin kuin siinä demovaiheen tuomareille esiintymisessä. En tiedä kuka siihen oli syypää, mutta stailaus, lavaliikehdintä, tanssijat, itse biisi, kaikki oli nyt huonommin.

Tuli fiilis, että nyt oli Diandran päälle ja ympärille liimattu kaikkia säihkyvää ja kivaa ja starbamaista, joiden keskellä itse artisti oli ihan hukassa. Lähtökohdan tulisi olla aina artisti ja se, että kaikki esityksessä tukee artistia, ei se, että artisti on yksi huonekaluista jonkun visiossa.

Avatar
kaivanto
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1623
Liittynyt: 12 Helmi 2004, 03:40
Paikkakunta: Villa Gesell, Argentiina
Viesti:

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja kaivanto »

Mä tykkäsin tuosta esityksestä, oishan ne kulmat voineet olla vähän lievemmät ja pöksyt istuvammat, mutta ihan oikeasti: tässä kappaleessa on taustalaululla on erittäin suuri ja tärkeä osuus ja oikeasti noita taustalauluja ei saa kolmella ihmisellä millään kuulostamaan Malmössä yhtä hyvältä kuin eilen, mikäli on tarkoitus ottaa nuo kaverit tuonne pomppimaan. Viidelläkin tekee tiukkaa saada livenä toimimaan yhtä hyvin, pitää olla aivan huippuryhmä. Jos ei näin Suomen finaalissa ole, niin tätä ei varsinkaan kannata valita. Kristallekin soisin ne 5 morsiusneitoa, niin johan jysähtäisi.

Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

Onkos tästä ollut vielä puhetta? Didi on söötti ja herttainen tyttö, mutta purukaluston voisi "stailata" uusiksi jos Malmön reissu odottaa toukokuussa. :hiips:

http://www.iltalehti.fi/viihde/20120715 ... 8_vi.shtml

Avatar
Mansikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4876
Liittynyt: 23 Helmi 2007, 10:06
Paikkakunta: Turku

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Mansikka »

Elmondo kirjoitti:Lähtökohdan tulisi olla aina artisti ja se, että kaikki esityksessä tukee artistia, ei se, että artisti on yksi huonekaluista jonkun visiossa.
Nimenomaan. Didi nyt sattuu vaan olemaan söpö ja tyttömäinen eikä mikään robotti. Jos stailaaja ei tätä tajua ja osaa käyttää sitä lähtökohtanaan niin stailaajan ammattitaidossa on vakavia puutteita :roll: .
Tehkööt tuollaisen lookin sille, kenelle se sopii.
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

Ketä tässä nyt pitää syyttää? Tommi Kilposta vai Mert Otsamoa? Vai molempia.....? :eeek:

Voi hyvä tavaton sentään. Asu oli kuin Paula Koivuniemellä kasarilla! Tukkalaitteessa oli joku märkä kenkä liiskattuna päälaelle! SIIS KUKA KEHTAA TEHDÄ TOLLASEN LOOKIN SULOISELLE DIANDRALLE??!! :megafoni: :tajutkaa:

Nyt se stailaus tälle vuosituhannelle, eikä tollasia pelleily futuristilookkeja nuorelle tytölle!!
Diandra ei ole tuon lookin edustaja. Niin se vaan on. Stailistin tehtävä on stailata artisti sen oman persoonan mukaan. Tollanen kokeilu ei sovi tähän biisiin eikä Diandran tyyliin.

Ja sitten taustatanssijoilla jotkut ysärin MC Hammer housut!!
Ihan pistää vihaksi nämä Suomen stailistit :jupinaa: :tajutkaa:

Edelleen olen sitä mieltä, että tähän tarvitaan voimakas taustakuoro taakse. Vaikka Diandralla onkin upea ääni omastakin takaa, niin kappaleen keskinkertaisuuden vuoksi tähän esitykseen tarvitaan lisää ruutia. Sitä ei saada taustabändillä, joka on ideana ihan pointless. Ja sitä ei myöskään saada laiskasti tanssivilla MC Hammer-tanssijoilla.

Kunnon naistaustakuoro taakse, joka tukee Diandraa.
Kyllä tästä ihan kelpo edustaja Suomelle noille muutoksilla saadaan. :joojoo:

Olen puhunut. UGH! :draamaa:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
ESC_Hullu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7184
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja ESC_Hullu »

Taljalle : Ulkolaisista puheenolle ,mun frendit on kaikki melkein ulkolaisia ,joo lähinnä muodinalalta tai ns " pintaliitoporukkaa ja jokainen on kyllä tykänny luukista . (en sitten tiiä ) Kampaus on muuten huippu tredikäs .
Jännää mikä älymöly ja Kristan luukkia kehuttu ja minusta on mauton ja erittäin halvasti toteutettu !!!!

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42658
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Rousku »

ESC_Hullu kirjoitti:Taljalle : Ulkolaisista puheenolle ,mun frendit on kaikki melkein ulkolaisia ,joo lähinnä muodinalalta tai ns " pintaliitoporukkaa ja jokainen on kyllä tykänny luukista . (en sitten tiiä ) Kampaus on muuten huippu tredikäs .
Ehkä sitten muotialan ihmiset kansallisuudesta riippumatta ovat taipuvaisia tykkäämään eilen näkemämme kaltaisista hirvityksistä? Toisin kuin me muut.

Sehän se muodissa on ongelma, että kaikkia yritetään tunkea siihen kulloiseenkin muot(t)iin, miettimättä, sopiiko se persoonalliseen tyyliin vai ei. Kun jonakin keväänä taas oranssi on huippumuodikas väri niin minullekaan ei ole kaupassa tyrkyllä muuta kuin niitä oransseja paitoja, vaikka näytän niissä ihan merisairaalta. Muoti-ihmiset osaavat bongata vain sen, onko kulloisiakin muotisääntöjä noudatettu, ja jos on noudatettu niin sitten on olevinaan hyvä.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja rosetta »

gentedimare kirjoitti:Asu oli kuin Paula Koivuniemellä kasarilla! Tukkalaitteessa oli joku märkä kenkä liiskattuna päälaelle!
:rofl:


Tuo on kyllä oikeasti todella osuva kuvaus Diandran lookista.

aj1964
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2179
Liittynyt: 02 Joulu 2012, 21:55

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja aj1964 »

alkaa tuntua pikkuhiljaa siltä että täällä on kovasti "jakkupukukansaa" arvostelemassa stailausta:)

Avatar
ESC_Hullu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7184
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja ESC_Hullu »

lähinnä pitivät ,että on cool . no olihan toi parempi kuin esittelyn kottoristi luuk tylsine pädeineen . Mun ei pitäisi sanoa tätä ,mutta Mertin stailaukset on mielestäni hirmu " kovia ja kylmiä" johtuen siitä ,että on omaksunut ns Lady gaga yms stailit päähänsä ja ei osaa tehdä persoonallista ja yhdistää artistia siihen ,vaan sailaa kuin patsaan ja henkilön on sitten omaksuttava se .( eli oishan ton voinu tehä söpömminkin ja persoonallisemmin ei ois tullu "ropotti efektiä") silti nään eilisessä enempi plussaa kuin miinusta .
Viimeksi muokannut ESC_Hullu, 18 Tammi 2013, 12:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Hurrican
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4986
Liittynyt: 13 Tammi 2007, 14:01

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Hurrican »

Johan on tyrmätty. Minä sitten tulen väliin sanomaan, että ihan pidin kokonaisuudesta. :puna: Okei, tanssijat heivaisin pois ja ottaisin sen taustakuoron, ja niille sitten joku koreografia siihen. Jotenkin ei nyt sopinut biisiin noi tanssijat, vaikka ymmärrän, että tiettyä kansainvälisyyttä (esim. siihen Rihanna-tyyliin) tässä haettiin. Jos sille linjalle lähtee ja haluaa tehdä amerikanmalliin näyttävän tv-shown, pitäisi niitä tanssijoita olla 15 ja koreografian viimeisen päällle hiottu. Kyllä se tälläiseen hitaaseen kappaleeseenkin sopii jos sen hyvin tekee, mutta nyt toteutus oli kuitenkin huono. Ja tietysi euroviisusäännöt eivät mitään massiivista megashow'ta mahdollistakaan.

Stailista pidin kyllä. Mielestäni hiukset oli paremmin kuin se tanttamainen kiharapilvi. Ei kuitenkaan täydellinen... Joku näiden kahden ääripään, kiharapilven ja liimalaitteen välimuoto. Näkisin mielummin jonkun dramaattisen mekon Diandran päällä enkä mitään housuasua, mutta ei se nyt niin fiasko ollut kuin mitä on sanottu.

Jotenkin pisti silmään tuo tuomareiden "vasta" toiseksi parhaat pisteet ja finaalipaikan julkistaminenkin vasta toisena. :heh: Eihän sitä tiedä, kumpi oli oikeasti ykkönen, sitähän ei konkretisoitu? Diandra vaan hokee "kauheen jännittävää, paljon hyviä biisejä"-mantraa muttei jotenkin silti näyttänyt yhtään jännittyneeltä. En yllättyisi, vaikka finaalissa tuomaristo läimäyttäisi uudelle, parannetulle esitykselle kymppirivin ja tämä ennakkosuosikki kuitenkin matkaisi Malmöön. :heh:

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30721
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

ESC_Hullu kirjoitti:joo lähinnä muodinalalta tai ns " pintaliitoporukkaa
Tällä kai katsantokantojen ero selittyy. Alan sisäpuolisin kriteerein arvioituna ansioita voi olla asioissa, joissa suuri yleisö ei niitä näe, ja toisaalta perinteinen mutta massoihin iskevä tyyli voi vaikuttaa ummehtuneelta.

Euroviisuissa tällainen sisäänpäinlämpiävä arviointisapluuna on suoraan sanoen väärä. Kappale on tarkoitus saada myytyä massoille. Sellaiset modernit tai kokeelliset tyyliratkaisut, joita merkittävä osa kappaleen kohderyhmästä vieroksuu, on parempi jättää johonkin muuhun kontekstiin niiden mahdollisista taiteellisista ansioista riippumatta.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja rosetta »

ESC_Hullu kirjoitti:lähinnä pitivät ,että on cool . no olihan toi parempi kuin esittelyn kottoristi luuk tylsine pädeineen .
Mikähän tuo "kottoristi luuk" on..? Jos tarkoitat konttoristia, niin ei Diandra siinä tuomareille esiintymis -jaksossa ollut konttoristia nähnytkään :shock: Se oli juuri kaunis, naisellinen, luonnollinen look, mikä olisi toiminut huomattavasti paremmin tässäkin. Hiukset ehdottomasti jatkossa auki, Diandra! :megafoni: ;)

Avatar
ESC_Hullu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7184
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja ESC_Hullu »

tätimäinen kiharapilvi tylsä musta puku..ok konservatiivista ja minimalistista .
jos haetaan tyttömäistä ja naisellista vois tosiaan olla Selena Gomes tyyliä ( myös nuori tyttö olematta tylsä tai täti ja söpöys säilyny )

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13799
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

Timoteus kirjoitti:Tällä kai katsantokantojen ero selittyy. Alan sisäpuolisin kriteerein arvioituna ansioita voi olla asioissa, joissa suuri yleisö ei niitä näe, ja toisaalta perinteinen mutta massoihin iskevä tyyli voi vaikuttaa ummehtuneelta.

Euroviisuissa tällainen sisäänpäinlämpiävä arviointisapluuna on suoraan sanoen väärä. Kappale on tarkoitus saada myytyä massoille. Sellaiset modernit tai kokeelliset tyyliratkaisut, joita merkittävä osa kappaleen kohderyhmästä vieroksuu, on parempi jättää johonkin muuhun kontekstiin niiden mahdollisista taiteellisista ansioista riippumatta.
Näin minäkin näkisi, joskin minun puolestani niitä kokeellisia ja avantgardejakin voi olla, kunhan ne tehdään korkeatasoisesti. Ei riitä että muodin merkit ovat tunnistettavissa, vaan niiden pitää, kuten Rousku sanoi, näyttää siltä, että ne sopeutuvat kantajalleen eikä kantaja ole väkisin ängetty niihin. Lisäksi muodin merkkien pitää toteutua laadukkaaasti. Tarjoustalomainen halpiskopio (vaikka olisi uniikisti tuotettu) on eri asia kuin uniikkiluomus ja siihen väliinkin mahtuu paljon makuvalintojen laadukkuutta edellyttävää aluetta. Laatu ja tyyli ovat laadussa ja tyylitajussa, eivät tyylilajissa ja muotigenressä, koskee myös puvustamista.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42658
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Rousku »

ESC_Hullu kirjoitti:Kuka maailmalla suosituista poplaulajista näyttää naapurintytölrä suoraa turun torilta?
ESC_Hullu kirjoitti:tätimäinen kiharapilvi tylsä musta puku..ok konservatiivista ja minimalistista
Sitä en tiedä, onko suosituissa poplaulajissa naapurintyttöjä, mutta viisuissa ainakin Islannin Yohanna pärjäsi sentapaisena (en tarkoita että olisin tyylistä itse pitänyt). Tätimäinen suosittu poplaulaja kyllä löytyy, nimittäin tuo Adele. Pärjännyt viisukonttoristi taas esim. Norjan Maria (2008). Joten ei se niin haittaa, jos on naapurintyttö tai täti? Ja en tarkoita, että rajumpaa lookia vastustaisin, jos se sopii kokonaisuuteen ja näyttää esiintyjän päällä hänen omaltaan. Kyllä minulle kelpasivat Svetlana Loboda ja Sofi Marinova, jotka kai muutenkin esiintyvät viisuissa käyttämiensä tapaisissa vermeissa?
Rise, angel, shine, love!

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja rosetta »

Käsittämätöntä tuo, että joidenkin mielestä pitkä kihara hiustyyli on "tätimäinen" :roll: Lyhyt kihara tukka nyt sitä usein onkin, mutta että pitkä. (Ja ei, en sano siksi että olisin itse kiharatukkainen ;) Enkä myöskään "jakkupuku-" enkä "tuulipukukansaa"... :roll: )

Kiharapilvi vain liehumaan jatkossa <3 ja ylle vartalon parhaat puolet esiin tuova asu (kuten se "tylsä" musta asu), eikä tuollainen hirveä säkki kuten eilen joka nimenomaan korostaa niitä huonompia puolia.

Avatar
Elmondo
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 445
Liittynyt: 24 Maalis 2008, 12:13
Paikkakunta: Jkl

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Elmondo »

Ja miksi hakea rajua Rihanna lookia, kun Diandra ei kuitenkaan tunnu olevan sen tyylinen ihminen. Miksei kelpaa vaikka maanläheisempi naapurintyttö amerikasta, Kelly Clarkson?

http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-conte ... ute-26.jpg

http://images5.fanpop.com/image/photos/ ... 24-768.jpg

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2979
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: Diandra – Colliding into you

Viesti Kirjoittaja Edwina »

Elmondo kirjoitti:Kaikki oli eilisessä esityksessä Diandran osalta huonommin kuin siinä demovaiheen tuomareille esiintymisessä. En tiedä kuka siihen oli syypää, mutta stailaus, lavaliikehdintä, tanssijat, itse biisi, kaikki oli nyt huonommin.

Tuli fiilis, että nyt oli Diandran päälle ja ympärille liimattu kaikkia säihkyvää ja kivaa ja starbamaista, joiden keskellä itse artisti oli ihan hukassa. Lähtökohdan tulisi olla aina artisti ja se, että kaikki esityksessä tukee artistia, ei se, että artisti on yksi huonekaluista jonkun visiossa.
Ei voisi olla paremmin sanottu.

Lukittu