UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Euroviisut 2014 Kööpenhaminassa
Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30538
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

La 4.1. klo 21

Loput kuusi UMK-kilpailijaa esiintyvät ensimmäistä kertaa tuomaristolle.

Koko jakso: http://areena.yle.fi/tv/2099139

Esitykset:
Dennis Fagerström – My little honey bee: http://areena.yle.fi/tv/2116894
Hukka ja Mama – Selja: http://areena.yle.fi/tv/2117101
Lili Lambert – Let me take you there: http://areena.yle.fi/tv/2117097
MIAU – God/Drug: http://areena.yle.fi/tv/2116889
Mikko Pohjola – Sängyn reunalla: http://areena.yle.fi/tv/2116905
Softengine – Something better: http://areena.yle.fi/tv/2116897
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Jonttu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5322
Liittynyt: 22 Joulu 2012, 22:44

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Jonttu »

Nostetaas tämä ylös kun alkaa olla kohta ajankohtainen, lauantainahan näitä pätkiä pitäs jo olla näytillä netissä, kuka mitään tv-esityksiä jaksaa odotella...
Je suis tous ces enfants
Que la mer a pris
Je vivrai cent mille ans
Je m’appelle Mercy

Avatar
capsLOCK
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1351
Liittynyt: 10 Joulu 2013, 23:20
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja capsLOCK »

Mua kiinnostaa eniten Lili Lambertin sekä Hukan ja Maman esitykset. Let Me Take You There kuulostaa aika haastavalta, niin odotan mielenkiinnolla miten Lambert saa sen onnistumaan livenä.
Hukan ja Maman livevedon haluan todellakin nähdä, tahdon yllättyä! :tapu:
Mikko Pohjolan laulua haluan myös kuulla livenä; jääköhän yhtä hennoksi, kuin 30:n sekunnin demopätkässä. :miettii:
Aina mun pitää käydä suihkussa

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30538
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Tämän jakson esitykset ovat Yle Areenassa. Linkkasin ne ketjun avausviestiin.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13765
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

Kiitos!

Ehdin katsoa yhden esityksen. En tiedä tarvitseeko katsoa muita. MIAU - tämä oli fantastisinta mitä olen piiiiiitkään aikaan nähnyt. Vahvinta sitten Anna Erikssonin Jos mulla olisi sydän Voice esiintymisen jälkeen. Nuo naiset laulavat fantastisesti. Ne viettelevät heti. Jos MIAUsta ei tule isoa nimeä tähän maahan en ala :draamaa: :heh:

E: Myös ainakin Softengine on aika mahtava, vaikka nuoret kitaristi ja basisti vähän kohkaavat (ja kävikö laulajan äänelle jotain lopussa, onko se kipeä), mutta ne ovat ihania. :uujee: - tästä tulee hieno kisa ja ohjelma -varsinkin kun Denniskin laulaa niin nätisti ja on ihana :uujee:
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57778
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

Softengine – Something better
Tykkäsin heti alusta tuosta rummusta. Pidän myös tavallaan kertsin melodiasta ja sitten on noi pianon pimputukset. Ei ollenkaan paha. Söpöjä ovat edelleen. ****

Mikko Pohjola – Sängyn reunalla
Alun melodia ei kyllä ottanut ihan innostaakseen. Mä en niin hyvin jaksa tätä kuin sen pätkän perusteella kuvittelin jaksavan. Pikkunättiä, mutta ei minua kovinkaan kiinnostavaa. **

MIAU – God/Drug
Tässähän on kuin onkin jotain kokonaisena kuultuna. Aika monotoniset elektrosaundit, mutta kyllä nää nyt vähän paremmin kantavat kuin pätkän perusteella. Se pätkä lienee otettu juuri tuosta, kun biisi muuttuu rokimmaksi. En pidä genre-muutoksesta. **

Lili Lambert – Let me take you there
Suomen Margaret Berger? Kertsi avaa biisin aivan uusiin ulottuvuuksiin. Jotain kivan kasaria tässä kyllä on, mutta nuo kasariosuudet ja "Let Me Take You There" -hokemat eivät oikein ota vielä toimiakseen. Kyllä tässä silti jotain melko mielenkiintoista on. ***

Hukka ja Mama – Selja
Ei tämä olekaan niin outo kuin pätkä antoi ymmärtää. Maman ääni on kyllä kiva, mitä Samiasdkin on kehunut. Ei silti mitenkään erityisen sykähdyttävä. Kyllähän tää kokonaisena toimii paremmin kuin pätkänä. **

Dennis Fagerström – My little honey bee
No onhan toi ihan söpö toi Dennis, mutta ei tästä biisistä oikein ole mihinkään. Vähän jää nyt puoleen tiehen. Tää on tehty niin euroviisuja varten, sen huomaa, mutta ei tää vaan toimi... ainakaan tämmösenä. **
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

Avatar
Pete
Press
Press
Viestit: 33181
Liittynyt: 14 Marras 2003, 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Pete »

Nämähän kuulostivat melkein kaikki oikein kivoilta! :peukku: Ensiajatukset: Denniksen biisi sopisi paremmin ehkä tyttöduolle, Hukka ja Maman biisissä on loistavaa dialogisuutta, Lili Lambertin biisi tulee hyötymään huikeasti uudesta kalliista sovituksesta ja itse Lili esiintymisvalmentajasta, MIAUn vakuuttavuus korvaa kappaleen puutteita, Mikko Pohjola kosketti todella ja Softengine suoriutui yllättävän hyvin. :joojoo:
Riskinä seniorilaumat

Avatar
capsLOCK
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1351
Liittynyt: 10 Joulu 2013, 23:20
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja capsLOCK »

Dennis Fagerström - My Little Honey Bee
Tämä kappale ei herätä minussa tunteita tai "lämmitä sydäntä", niin kuin tarkoitus varmaan olisi. Aika korni minun mielestä. :roll: Toisaalta, ihan kiva soundi ja biisi on valmiin kuuloinen. Säkeistöt nostivat kappaletta jonkin verran, mutta eivät tarpeeksi. Hyvännäköisiä kundeja ja meno näyttää luontevalta.
***

Hukka ja Mama - Selja
Tähän esitykseen odotin jotakin omaperäisempää, aika tavanomainen vielä tässä vaiheessa. Kappale on parani tälleen kokonaisena kuultuna, tarina on hyvä ja tässä on hyvä svengi. Aika valmiin kuuloinen. Minua jäi vähän vaivaamaan se, että tässä esityksessä ei käy nyt ilmi, että kokoonpano on "Hukka ja Mama", vaan pikemminkin "Mama and the Crew". Mun mielestä voisivat nostaa Hukkaa vielä enemmän esiin, jos kerta haluavat pitää tämän duona. Ehkä jos heittää bändin pois ja antaa Hukan sitten vaihdella soittimia kameran takana? :heh: Mutta ihan ok tämä on tässä vaiheessa.
***

Lili Lambert - Let Me Take You There
Hitsi, tämä kuulostaa tosi hyvältä! Tosi kivoja soundeja ja hyvin Lili laulaa. Nousee kyllä omaksi suosikikseni. Ehkä englannin kielen lausumista vois vielä harjoitella, mutta ei sekään suuri ongelma ole. Ja sitten jos tätä vielä tuotetaan, niin eiköhän tästä tule ihan perfect! :rakkaus: Esityksessä vähän häiritsi Lilin todella tavanomainen look, sekä koko biisin jatkuva nytkähtelevä liikehdintä. Tähän sopii just sellanen Margaret Berger-tyylinen koreografia, ja ehkä asustukseen voisi ottaa myös mallia sieltä suunnalta. Mutta ehkä Lilillä onkin varattuna jotakin erikoisempaa sitten muihin live-vetoihin, niitä odotellessa! Mutta tässä vaiheessa mun ensimmäiset täydet pinnat.
*****

MIAU - God/Drug
Tämä parani kyllä monessa mielessä! Alun elektroninen soundi on aivan loistava, mutta se jatkuu ehkä liian pitkään ja kappale "lähtee" vähän myöhään. Sen kolmannen kertosäkeen revittelyn voisi tuoda jo toiseen kertosäkeeseen ja toiseen säkeistöön myös enemmän skittaa. Ja sitten kun C-osan pitää tuollaisena niin mainio tulee! :joojoo: Esitys oli juuri sitä mitä odotinkin, mahtavaa likkameininkiä, MIAU! Pitäkää tämä tyyli.
****

Mikko Pohjola - Sängyn reunalla
Tämä on niin hyvä kappale, mutta mulla on silti vähän ristiriitainen olo. Toisaalta haluaisin, että tämä nostettaisiin sellaiseksi voimaballadin tyyliseksi (ala Mikael Saari), mutta toisaalta tuo pelkistetty pikkusievyys on myös kiehtovaa. Ja kappale kaipaa myös kipeästi C-osaa. Esityshän on hyvä, mutta yhdyn myös Toni Wirtaseen, eli jos tätä vähän rikkoisi, niin sit olis ihana. :surrur: Ehkä kuitenkin kaadun sen voimaballadin puoleen, siksi "vain" neljä tähteä.
****

Softengine - Something Better
Yllätyin positiivisesti kundien laulu- ja soittotaidosta, tosi hienoa! Ja biisi kuulostaa toosi hyvältä. Kyllä paras tämäntyylinen kappale tässä kisassa. Selvästi yksi suosikki minulla! Hyvä meininki, mutta ei mene kuitenkaan liioitelluksi, vaan just sopivasti revittelyä. Tämä olisi kyllä hyvä voittaja minun mielestäni! :tapu:
*****

Kaiken kaikkiaan tämä jakso oli kyllä mielestäni kovatasoisempi kuin ensimmäinen. Sinänsä hyvä, että näiden esitysten perusteella tässä koko 12 joukosta ei ole eroteltavissa ennakkosuosikkeja ja toivon, että kisa säilyy tällaisena koko matkan ajan. Hyvä tästä kaudesta tulee, älkää huoliko. :hei:
Aina mun pitää käydä suihkussa

Edwina
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2964
Liittynyt: 11 Tammi 2013, 12:25
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Edwina »

Pakko todeta, etten tykännyt yhdestäkään tämän jakson kappaleesta. Jo alkumetreillä tuli sellainen olo, ettei jaksa kuunnella, koska ei ollut mitään mielenkiintoista kuultavaa.
Eikö niiden yli 400 kappaleen joukosta oikeasti löytynyt näitä parempia kappaleita?
Onneksi eka erässä oli pari, kolme hyvää kappaletta, ehkäpä joku niistä valitaan.

Avatar
Hanhis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6554
Liittynyt: 30 Tammi 2010, 22:04

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Hanhis »

MIAU - God/Drug: Oouuh, yllätyin vedosta. Tässähän oli ihan ideaa ja särmää. Odotin jotain köykästä höpöilyä, mutta lavallahan mimmit näyttivät hyvältä. Biisikin toimii paremmin kokonaisena kuin pelkän pätkän varassa, vaikka tietty demonaisuus peilaa sitä. Toivottavasti sitä ei kuitenkaan liian kliiniseksi puntata. MIAU voi tosiaan yllättää! Vahva kolmonen. ***

Dennis Fagerström - My Little Honey Bee: Herttainen poika, ei voi muuta sanoa. Söpöydellä voi päästä pitkälle, mutta onhan Dennisin alla myös siisti popkappale. Kuultu ja nähtyhän tämä on henkseleineen, mutta kyllä tällainen tapaus mahtuu kisaan kuin kisaan. Ihan jepsulleen, joku voi tätä äänestääkin. ***

Softengine - Something Better: Kansainvälistä tunnelmaa kappaleessa. Sovitukseen oltiin saatu hauskoja jujuja kehiin ja biisi kantaa loppuun asti. Periaatteessa hyvin vetävä paketti, mutta jotenkin turhan sliipattu. En oikein ole vakuuttunut poikien karismasta, vähän turhan raakileen oloisia. Taitavia ja lahjakkaita joo, mutta se jokin selittämätön uupuu, vielä. **

Mikko Pohjola - Sängyn reunalla: Tällainen suomipophempeily. Helppo kuvitella pyörivän radioissa. En sitten tiedä onko UMK tälle oikea skapa. Yleensä olen tällaisten biisien kohdalla heti ihan sulaa vahaa, mutta tämä tuntuu turhankin kliseiseltä. Itsestäänselviä sovituksellisia ratkaisuja ja tulkinnan tasolla jättää kylmäksi. Ei tule ihon alle. Tämä kaipaisi jotain sisältöä enemmän. Ei ehkä mitään superpaisuttelua loppuun, jotain muuta Tuomareita lainaten: jotain rikkinäistä. **

Lili Lambert – Let Me Take You There: Wow, hieno biisi!!! Freshiäkin henkeä, tulee mieleen jotkut Pharrell Williamsin tuotannot. Tällaisen biisin voisi vetää Kylie Minogue tai Madonna, ja tämä mielikuva ei ole yhtään hullumpi juttu. Ainoastaan c-osa tuntui vähän tylsältä, se kaipaisin jujua lisää. Ja tällainen diivamaisen tyylikäs tanssikappale vedetään jossain teräsniskamaisessa stailissa kuin lavatansseissa konsanaan. Lambertin laulamisessakin on jotain muovista. Mieletön kappale, mutta muut puolet kusevat ja pahasti. Toivottavasti kehittävät showta live-esityksiin. ***

Hukka ja Mama – Selja: Suomihenkeä puhaltava tunnelma. Tykkään tästä kovasti. Ääähp... en tiedä mitä sanoa. Kuuntelisin näiden levyn mielelläni. Tahdon kuulla lisää! Kun nimen ja heidän takanaan olevat muusikot ensimmäisen kerran näin, ajattelin, että luvassa on epämääräistä indie-kokeilua, mutta tämähän on rehtiä soitantaa ja musiikkia! Ei hapuilua, ei kikkailua. *****

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42046
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Hanhis kirjoitti:Lili Lambert – Let Me Take You There: Ja tällainen diivamaisen tyylikäs tanssikappale vedetään jossain teräsniskamaisessa stailissa kuin lavatansseissa konsanaan.
Sinäpä sen osasit ilmaista, mikä tyylissä on vikana. Minä vain katsoin, että tuo yläosa ei todellakaan sovi tähän. Tuohan on juuri se rätti, jonka suominainen koosta riippumatta vetäisee kesäiltana ylleen.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6397
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Elvis »

MIAU - God/Drug: Rakastuin tähän :ihana:
Ne kirjaimet ja meininki lavalla. Toivottavasti pitävät tyylinsä!

Dennis Fagerström - My Little Honey Bee: Söpö laulaja ja söpö biisi. Joku sanoikin, että biisi on hieman korni. Minusta tässä on liikaa kliseitä.

Softengine - Something Better: Ihan jees. Loppu on parasta tässä biisissä! Laulaja hoiti hommansa todella mallikkaasti.

Mikko Pohjola - Sängyn reunalla: "Iskelmän aamu" Tylsä,mitäänsanomaton biisi, mutta hyvä laulaja.

Lili Lambert – Let Me Take You There: Upea biisi,mutta stailaus oli kamala! Myös esitystä voisi paljon hioa. Tanssia mukaan.

Hukka ja Mama – Selja: Countrypoppailua! Martina on vahva laulaja. Kappale on hauska,mutta tämäkin kuuluu johonkin SuomiPopin aamulypsyyn..
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
Elmondo
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 445
Liittynyt: 24 Maalis 2008, 12:13
Paikkakunta: Jkl

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Elmondo »

Jaksanut odotella iltaan, joten katselin Areenasta.

MIAU

Jonkinlaisena indiestä innostujana halusin tykätä tästä, mutta ensikuuntelulla tämä ei kyllä lähtenyt. Tuntui, että biisissä oli kikkailua ja väliosaa ja kaikkea, mutta sitä itse biisiä en tahtonyt löytää sieltä. Paljon mahdollista, että uudempi versio ja lisäkuuntelut auttavat asiaa.

Dennis Fagerström

Tätä oli kehuttu, joten odotin tältä jotain, mitään en saanut. Aivan hemmetin pliisun pikkunättiä. Tämä katoaa tapettiin ihan sama missä tätä esitetään. Tässä ei ole vaaraa vaikka Dennis menisi tätä esittämään influenssassa aivastellen vanhainkotiin. Paratiisi Oscar oli rokimpi. Ja itse esiintyjä antoi minulle negatiivisia fiboja, kova kehumaan itseään ja vähän tuli sellainen itseään täynnä olevan nulikan kuva.

Softengine

Näillähän oli hyvä meininki. Jo ensikuuntelulla vähän tykästyin kipaleeseen, jännä nähdä miten tämä kehittyy. Top 3 ainesta, vähintään.

Mikko Pohjola

Luulin, että Lauri Mikkolan hyssyttely oli tylsä, sitten kuulin tämän. Herättäkää kun loppuu.

Lili Lambert

Ihan kivalla säksytyksellä lähti, eikä jatkokaan ollut huono. Tuli vähän jotenkin Kylie Minoque mieleen. Ensikuunteluiden perusteella pyyhkii Clarissalla lattiaa, vaikka onhan tässäkin kehittämisen varaa.

Hukka ja Mama

Ok, vaikka en ole iskelmäradion kuuntelijoita. Ei joukon huonoin.

Avatar
capsLOCK
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1351
Liittynyt: 10 Joulu 2013, 23:20
Paikkakunta: Helsinki

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja capsLOCK »

En tiedä haluanko katsoa tätä jaksoa enää televisiosta, kun kerta virallisetkin versiot kappaleista on jo julkistettu. :miettii:
Aika hassua, että tekivät näin päin, että viralliset versiot julkistettiin ennen tätä toista esittelyä. Nyt meitä vaan muistutetaan jälleen, miten "tökeröjä" nämä kappaleet joskus olivat. :heh:
Olikohan tämä nyt sen ensimmäisen tuomareille esiintyneen ryhmän eduksi, kun niiden biisien kehityskaari saattoi tulla hieman selvemmäksi kuin näiden? En tiedä, ehkei sillä lopulta ole merkitystä, kun karsintoihin päästään. :mrgreen:
Aina mun pitää käydä suihkussa

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10729
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja WildDance »

MIAU : Kappale on kidutusta korville :jupinaa: Kappale on hirveä renkutus. Toivon, että tämä putoaisi jo heti kättelyssä. *

Dennis Fagerström: hana kappale :ihana: Söpö kappale ja esittäjä. Hirveän aitoa touhua :tuuletus: *****

Softengine: Olen alkanut tykkäämään tästä :uujee: Tarttuva ja iloinen kappale. Ei tämä ole huono, varsinkaan tässä tasossa. ***

Mikko Pohjola: Kamalan tylsä kappale.... Miehellä on kyllä hyvä ääni ja kappaleen tarina on hyvä, mutta tässä pitäisi olla paljon enemmän jotain. Masentava. *

Lili Lambert: Ihan hyvä kappale. Tämä kappale kuulostaa häiritsevän paljon joltain kappaleelta, mutta en keksi miltä... Ihan hyvä. ***

Hukka ja Mama: En tykkää. Tylsä iskelmärenkutus. *
"I'm gonna stand here like a unicorn
Out here on my own

Baby, promise me you'll hold me again
I'm still broken from this hurricane"

🦄🌪️

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6663
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Wilson »

Olipas mukavaa katsella ja kuunnella näitä osanottajia eilen illalla. Olivat kaikki hyviä......... mutta minuun musiikkimakuni nostaa kaksi ylitse muiden ja he ovat Softengine ja MIAU :tapu: . Nämä kuluvat 2000 luvun viisutyrkkyjen parhaimmistoon. Sitten sävellys ”Selja” kipuaa ylöspäin puntarissani....neljäs sija tällä hetkellä. Hyvä!

Puntari (lauantai illan sävellyksistä 2014-01-04)

1)Softengine “Something Better”
2)MIAU “God/Drug”
3)Daniel Fagerström ”My little honey bee”
4)Hukka & Mama ”Selja”
5)Lili Lambert “Let me take you there”
6)Mikko Pohjola ”Sängyn reunalla”

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42046
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Rousku »

^ :supati: Se on Dennis, ei Daniel.

Nyt on kyllä maailmankirjat sekaisin, kun minulla ja Wilsonilla on näin samantapainen puntarikärki. Yleensä saan oman suomityrkkypuntarini tehtyä niin, että otan Wilsonin puntarin ja käännän sen ylösalaisin.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6663
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja Wilson »

Kiitos Rousku!
Jasså se on Dennis! :heh:

Jo meillä on hyvä muusikkimaku. :peukku: (Sait minut nauramaan kunnolla täällä)

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11543
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: UMK 2014: 3. jakso, la 4.1.

Viesti Kirjoittaja romualdo »

no tietysti jotain värähdystä aiheuttivat tuossa katselmuksessa ainoastaan Selja, kyllä, luonnollisesti... vaikeammin avautuvaa ja siis taatusti vuosikymmenet kuuntelua kestävää ... päästin jo jonnekin lähelle Wanhoja Hyviä Euroviisukarsinta-Fiiliksiä jotain tyyliin : Liisa Tavi : Nopea Talven Valo, parisuhteen käsittelyä aamukupposen äärellä



"Ja sanot ikävöineesi ja niinkuin linnunradan taakse. Kuin luvattua kirjettä, minun on Sinun silmiesi pohjiin ikävä...." '
Nopea Talven Valo - Pekka Tegelman - Liisa Tavi 1980. Suamen karsinnat, 6.sija :ihana:



... ja Mikon ah niin molemmat tietysti på finska, muista kappaleista sanon jos sanon ja jos jotain sanottavaa löytyy niin helmikuuhun mennessä - tai ehkä viimeistään v. 2019 joten älkää huolestuko... kyl määki viel jotenkin jaksan mukana roikkua täs jo pahasti nitisevässä tupajumien syömissä ESC-vankkureissa...

Lukittu