Harjoitusten seuranta

Euroviisut 2015 Wienissä
Avatar
Subculture
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3677
Liittynyt: 30 Huhti 2004, 12:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Subculture »

Sloveniassa ihmettelen, että kulokkeet viittaa rentoon hengailuun ja clubbailun. Naisella ja herralla ( en nimiä muista) juhla-asut kuin linnan juhlaan mentäessä. Kun biisissä 70's ja DJ teemalla mennään, niin miksi pitkä juhlamekko, puku ja flyygeli :mitvit:

Avatar
jamira
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2316
Liittynyt: 29 Huhti 2010, 00:15

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja jamira »

Toinen semi, sekalainen järjestys:

Ruotsi - onhan tämä pelottavan vahva, niin kappale kuin showkin. Jos ei voita niin on aivan kärjessä. Jotenkin sitä kuitenkin toivoisi voiton menevän eri osoitteeseen.

Norja - näytti paremmalta kuin kuvittelin. Kaksikon kemia ei vaan välity ruudun läpi ainakaan minulle. Hyvä kappale, mutta en tiedä riittääkö esitys korkeaan sijoitukseen. Jatkoon kuitenkin.

Islanti - söpö mekko ja tausta parantavat esitystä. Kappale toistaa liikaa itseään. Jatkoon, mutta ei kovin korkealle.

Latvia - en edelleenkään ymmärrä tätä yhtään. Tyttö ei laula kauniisti, kappale on huono ja Loreenia kopsattu. Ei jatkoon.

Liettua - iloinen ja tässä kemia toimii. Luulisi erottuvan sen verran että pääsee jatkoon.

Puola - kaunis tausta ja tunnelma, mutta kappale armottoman tylsä. Siinä ja siinä meneekö jatkoon hyvän paikan ansioista vai ei.

Azerbaidzan - ei ei ei. Esitys tanssijoineen ei vaan toimi eikä laulukaan ole hyvää. Azereille toinen heikko vuosi peräjälkeen tiedossa?

Irlanti - metsätausta kaunis, mutta voi unetus tätä biisiä. Ei jatkoon.

Sveitsi - taustalaulu karmeaa ja kokonaisuus ei ole häävi. Ei jatkoon.

Tsekki - yllättävän hyvä ja kemia pelaa. Jatkoon.

Portugali - Leonorin esitys on omituinen kappaleeseen verrattuna. Unohdettava. Ei jatkoon.

Malta - ihan ok. Keskinkertainen ja unohdettava. Siinä ja siinä meneekö jatkoon, sanoisin ei.

San Marino - todella positiivisesti yllätti hyvä livelaulu. Mutta eihän tämä nyt jatkoon pääse.

Slovenia - ihana edelleen. Uskon että toimii ja on korealla.

Montenegro - kaunista. Uskon että on yllättävän korkealla lopputuloksissa.

Kypros - toinen unilaulu. Ei vaan pysty kuuntelemaan nukahtamatta loppuun asti vaikka Johnilla kaunis ääni onkin. Ei jatkoon.

Israel - erottuu rytmn ansiosta todella positiivisesti. Heittämällä jatkoon.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42020
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Miksi niin monella maalla on biisinsä taustana Vartiotorni-lehden tai satukirjan kuvitusta? Onko fantasia niin kovasti muotia? Minusta nämä jotain konkreettista esittävät taustat ovat yksinomaan imeliä ja saavat biisinkin vaikuttamaan banaalilta. Yksinkertaiset ja/tai abstraktit taustat toimivat paremmin ja tuntuvat kohottavan biisiäkin.

Kakkossemi:

Liettua - hauska ja raikas, lopussa alkaa vähän puuduttaa tosin. Jatkoon.

Irlanti - kuulostaa pitkästyttävältä Liettuan jälkeen (vaikka pidän biisistä). Piano metsässä ja Molly pianon takana huonoja ratkaisuja. Unohtuva. Ei jatkoon.

San Marino - Euroviisu sanan huonossa merkityksessä. Korni. Ei jatkoon.

Montenegro - Koreografia teennäisine käsienojenteluineen ei toimi. Onko nämä tytsät setänsä synttäreillä? Parempiakin balkanballadeja on kuultu. Jatko siinä ja tässä.

Malta - Amber näyttää ystävälliseltä. Voi siitä hyvästä päästä jatkoon.

Norja - Ensi kertaa biisi toimi minulle. Yksinkertaisuus on tässä valttia, laulajat sekä näyttävät että kuulostavat hyvältä (pl. viimeiset puoli minuuttia, jolloin laulu hajoaa). Jatkoon.

Portugali - Unohdettava biisi. Mitä se Leonor siellä hytkähtelee ja ikään kuin ravistelee itseään; kutiaako jostakin? Synkät asut. Laulu sujui vähän paremmin kuin ennen, mutta ei silti mitään mahdollisuuksia jatkoon.

Tshekki - Köyhä versio Norjasta edellä. Marta näyttää ja kuulostaa pubiruusulta, ehkä on tarkoituskin? Onneksi on se kenkäkohtaus jotta ei ihan pitkästy. Jatko siinä ja tässä.

Israel - Alkuun kuulija huokaa, eikö näm valitusvirret jo riitä. Mutta tuleehan sieltä onneksi svengiäkin. Viisujen pakollinen etnorenkutus. Onko biisi sittenkään tarpeeksi vahva jatkopaikkaan?

Latvia - Se pakollinen taidepläjäys sitten. Varmasti jakaa mielipiteitä. Voi seminsä ainoana huutavana accana (Amberia ei lasketa kun se on niin kiltti) mennä jatkoonkin.

Azerbaidzhan - Tanssijoiden sinänsä taidokas koikkelehtiminen häiritsee itse lauluun keskittymistä. Taustakuviokin voisi olla vähemmän satukirjaa; tässä etenkin se tuntuu halventavan biisiä. Mennee kuitenkin jatkoon.

Islanti - Kovin turhan kuuloinen tyttöpoppis nyt. Semissä on parempiakin poppiksia vielä tulossa, joten jatko siinä ja tässä.

Ruotsi - Eittämättä tehokas, etenkin tausta. Tai eihän se ole vain tausta, vaan yhteispeliä artistin kanssa. Arvostan ratkaisua. Ruotsilla tausta on parempi kuin biisi ja Måns on parempi tanssijana kuin laulajana. Voi voittaa seminsä.

Sveitsi - Palataan satukirjamaisemiin, mikä latistaa biisiä, eikä laulaminenkaan ota sujuakseen. Tämä olisi niin paljon toimivampi abstraktimmalla taustalla. Tuskin jatkoon.

Kypros - Laadukas, ja unipilleri. Hyvinkin voi mennä jatkoon.

Slovenia - Kyllä tämä jatkoon menee. Kuvaajasta riippuu, kuinka hyvin toimii televisiossa.

Puola - Pettymys! Monika lauloi pitkät nuotit epävireisesti ja näytti jotenkin tuskaiselta. Olin ajatellut, että semin lopettava perinteinen balladi olisi varma jatkoonmenijä, mutta enpä nyt tiedäkään.

Varmasti jatkossa: Ruotsi, Slovenia, Norja.
Jokseenkin varma: Azerbaidzhan
Hyvät mahdollisuudet: Liettua, Latvia
Ehkä: Israel
Näistä kaksi jatkoon, yksi ulos: Islanti, Kypros, Puola
Näistä yksi jatkoon, kaksi ulos: Malta, Montenegro, Tshekki
Tuskin jatkossa: Sveitsi
Varmasti ulkona: Irlanti ( :lohduton: ), Portugali, San Marino.
Viimeksi muokannut Rousku, 17 Touko 2015, 03:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11935
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja sziget »

Tšekin peilit ja pilvet -kuvitus on huikea, lieventää alakuloista sävyä, finaalitoiveet heräsivät, ja kun Marta viskaa kengät, täydellisyys on lähellä. Venäjän kappale jakaa tunteita, mutta eihän siinä mitään marssirumpuja ole vaan viittaus tekstiin (Your heart is like a beating drum) ja enemmän pidän kuin vieroksun, onhan se balladina niin eri planeetalta kuin väsynyt Kreikka. Myös Unkariin haluan uskoa. :p

Viro ei ikävä kyllä voita. Video oli hyvä mutta synkkä, ja sama pätee esitykseen. Pilvenpiirtäjistä tulee ikävästi mieleen Viro 2011, joka floppasi. Ruotsi voi voittaa, muttei ansaitse sitä. Plagiaatin leima on ja pysyy, myös esityksessä: tikku-ukkojen lievä modifiointi ei muuta varkautta joksikin muuksi. :(

Trijntjen 1. mekko puhutti ketjun alkusivuilla. Senhän oli tarkoitus näyttää juuri siltä kuin se näytti! Jos uskalias huumori ei viehätä, voisi edes ymmärtää vitsin vitsiksi. Ja miten niin ei sovi biisiin? Walk alongissa on samaa lattarimaista keveyttä kuin Puolan Love songissa (2004), johon Tatiana Okupnikin läpinäkyvä asu sopi mainiosti. Pisteitä rohkeudella ei toki saa, ja kannattaa valita se normaalimpi mekko, jos Hollanti tähtää finaaliin.
ta1ja kirjoitti:Unkari - puvustus ei sovi yhtään biisiin, joka on folkahtava eikä iltapukubiisi ja totta että kun pojilla puvut ja sitten tuo kiiltokuvamaisema niin ollaan Vartiotornin kuvituksessa.
Folkahtavuuden lisäksi siinä on uskonnollista hartautta lähenevä hymnimäinen puoli. Videossa korostui folk, karsintaesityksessä hymni. Taustatekstien tietopläjäys maailman kärsivistä lapsista oli liian osoittelevaa, nyt keskitytään olennaiseen, vaikka folk-puoli jääkin vähän sivummalle.
Subculture kirjoitti:Sloveniassa ihmettelen, että kulokkeet viittaa rentoon hengailuun ja clubbailun. Naisella ja herralla ( en nimiä muista) juhla-asut kuin linnan juhlaan mentäessä. Kun biisissä 70's ja DJ teemalla mennään, niin miksi pitkä juhlamekko, puku ja flyygeli :mitvit:
Niin... Ei haittaa minua, eikä mekkokaan lähikuvissa ihan iltapuvulta näytä, mutta osa oletetuista kannattajista saattaa hämmentyä. Toisaalta ilmaviulisti ja flyygeli ovat ihan hauska yhdistelmä.
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42020
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

sziget kirjoitti:Trijntjen 1. mekko puhutti ketjun alkusivuilla. Senhän oli tarkoitus näyttää juuri siltä kuin se näytti! Jos uskalias huumori ei viehätä, voisi edes ymmärtää vitsin vitsiksi. Ja miten niin ei sovi biisiin? Walk alongissa on samaa lattarimaista keveyttä kuin Puolan Love songissa (2004), johon Tatiana Okupnikin läpinäkyvä asu sopi mainiosti. Pisteitä rohkeudella ei toki saa, ja kannattaa valita se normaalimpi mekko, jos Hollanti tähtää finaaliin.
Ei voi käskeä ymmärtämään vitsiä, jota ei vain ymmärrä. Voisiko joku vääntää koltun vitsin rautalangasta meille tyhmillekin? Ei silti se normaalimpi mekko on tylsä eikä ainakaan sovi biisiin, mutta ei tämä auta valaisemaan ensimmäisen mekon merkitystä. (Tai olihan minulla arvaus että se kuvastaa repiviä tunteita ja särkynyttä sydäntä. Vai olisiko peräti raamatullinen vaatteen repäisy katumuksensävytteisen tuskan hetkellä?)
Rise, angel, shine, love!

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11935
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja sziget »

Rousku kirjoitti:Ei voi käskeä ymmärtämään vitsiä, jota ei vain ymmärrä. Voisiko joku vääntää koltun vitsin rautalangasta meille tyhmillekin? Ei silti se normaalimpi mekko on tylsä eikä ainakaan sovi biisiin, mutta ei tämä auta valaisemaan ensimmäisen mekon merkitystä.
En käskenyt, kummastelin vain. Eikä kai vitsin tunnistaminen vaadi älykkyyttä sen enempää kuin Lill Lindforsin kuuluisa hametemppu. "Olette nähneet Euroviisuissa monenlaisia pukuja ja pukutemppuja, ette silti tällaista" tms. Lisäksi sanoitus kertoo huomion hakemisesta (I open up my heart to you and cry for your attention) ja siitä kun toinen ei huomaa (But you don't even notice me here). - Ei huomaa? :shock:

Väistämättä monen katsojan olisi vaikea keskittyä samanaikaisesti lauluun, kuten MrMemory totesi. Ehkä mekolla haettiin vain mediahuomiota eikä sitä aiottukaan käyttää tv:ssä. Tai sitten Trijntje ennakoi karsiutuvansa mutta haluaa silti jäädä mieleen. Yhdet paheksuvat ja tyrkyttävät Barbara Dex -palkintoa, toiset taas ihailevat, kun nelikymppinen nainen uskaltaa korostaa "parhaita puoliaan" vai miten hän itse sanoikaan.
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

Avatar
Jonttu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5322
Liittynyt: 22 Joulu 2012, 22:44

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Jonttu »

Terasbekoni kirjoitti:Ruotsin valmiiksi pureskeltua muovimössöä puolestaan vihaan päivä päivältä enemmän, ja alan taas kerran pohtia tämän harrastuksen mielekkyyttä, jos noilla eväillä voitto tosiaan irtoaa.
Täsmälleen on samat fiilikset täällä, kiinnostus koko kisaan tulee putoamaan mulla (entisestäänkin) jos voitto länsinaapuriin menee. Alkaa meininki mennä niin tylsäksi ja ennalta-arvattavaksi.
Je suis tous ces enfants
Que la mer a pris
Je vivrai cent mille ans
Je m’appelle Mercy

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6663
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Wilson »

Norja vaan parantaa otettaan näissä kilpailussa ja en olisi hämmästynyt vaikka voittaisivat koko skaban. :tapu:
Tshekki on upea ja myös Montenegro. Pidin heti Kyproksen solistista ja sävellyksestä ja uskon että pitäisi olla aineksia finaaliin tällä paketilla.
Ruotsihan on melkein aina hyvä ja niin tänäkin vuonna. Ei ihan minun makuun Ruotsin paketti ole mutta kyllä pidän peukut naapurimaalle. :joojoo:
Sitten en ymmärrä Israelin suosiota sillä solisti ei hallitse estradiesityksen ollenkaan ja livelaulu on niin kun se on. Ja kappale ei ole mistään kotoisin. Kisan huonompia paketteja on Israel.

2 SF - Second Rehearsal.

1) Norja 9,50; 2) Tshekki 9,30; 3) Montenergo 9,10; 4) Kypros 8,80; 5) Ruotsi 8,70; 6) Islanti 8,40; 7) Latvia 8,30; 8) Slovenia 8,20; 9) Irlanti 8,00; 10) Azerbadzan 7,95; 11) Malta 7,30; 12) Puola 7,00; 13) San Marino 6,80; 14) Liettua 6,60; 15) Sveitsi 5,60; 16) Portugali 5,50; 17) Israel 5,40.

Avatar
Tekoripset
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1495
Liittynyt: 26 Helmi 2011, 19:05
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Tekoripset »

Ruotsi ihan jees, tykkään biisistä itse hyvin paljon vaikka onkin kopio. Kokonaisuus toimii, ehkei vielä selvä voittaja mutta top 5 automaattisesti.San Marinon taka screeni on kuin suora kopio meidän Paradise Oskarilta :heh:
<3

Avatar
ESC_Hullu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7141
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja ESC_Hullu »

Slovenia = ihanan tyylikäs ,kuulokkeet on tavaramerkki . Laulajattarella on pitkin kevättä ollu hienompiakin iltapukuja esityksissä ,mutta tunnelman takia tuo valkoinen on kuitenkin tuonut eniten tarvittavaa tunnetta ja kontrastia miellestäni :ihana: toivon ,että voittaisi .

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6397
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Kakkossemin harjoitusten arvostelua :

Liettua - Jotenkin niin viehättävä ja raikas.
Irlanti - Taustat olisivat voineet olla paremmat, mutta Molly kuulosti hyvältä.
San Marino - Tässä esityksessä ei ole kyllä mitään erikoista, jotenkin imelä.
Montenegro - Ihan kivat taustat ja esityskin kelpaa.
Malta - Amber lauloi vahvasti ja on hyvä,että ei ole häiriötekijöitä lavalla.
Norja - Hyvä esitys. Karismaattiset laulajat.
Portugali - En ymmärrä tämän naisen liikehdintää. Jotenkin vaivaannuttavaa katseltavaa.
Tsekki -Kivat taustat ja laulu kulkee.
Israel - Hyvä meininki ja hauska koreografia. Hyvin myös laulu sujuu.

Latvia - Upea mekko! Esityksessä ei mitään ylimääräistä. Laulukin sujuu.
Azerbaidzan - Tanssijat sopivat minusta tähän hyvin. Taustat voisivat olla paremmat.
Islanti - Sellainen kuin odotinkin. Olisi voinut yllättää.
Ruotsi - Taustat ovat upeat, ja samoin esitys. Laulu sujuu myös.
Sveitsi - Tämä esitys on parantunut huikeasti karsinnoista, mutta jotenkin joku tässä tökkii?
Kypros - Tässä oli oikeastaan kaikki kohdillaan.
Slovenia - Kiva esitys, ilmaviulisteineen ja laulu sujuu hyvin.
Puola - Laulussa taisi olla pientä epävireyttä, ei muuta moitittavaa.
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
MrMemory
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

Höh.. Ei ollut Italian harjoitus yhtään niin hyvä kuin piti. :( Odotin, että alussa kävelevät yksitellen lavalle, mutta siinä kököttivät rivissä jo alussa (ja valaistuina). Tausta ei liikkunut mitenkään, Rooma aiheisiä pylväitä ja sitten siihen ilmestyi vain pilvet kuten Sognussakin aikoinaan... :(
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Roope »

Kuvaa kökötyksestä :italia:


Avatar
MrMemory
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

Valitettavasti koko kolme minuuttia on tuota samaa. Taustakin sama, pilvillä ja ilman. Kamaroita ei löytynyt kertaakaan muuta kuin se lavalle tuleva kameramies. :eiei:
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
Leonardo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2983
Liittynyt: 03 Maalis 2008, 09:00
Paikkakunta: Turku

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Leonardo »

Rousku kirjoitti:Montenegro - Koreografia teennäisine käsienojenteluineen ei toimi. Onko nämä tytsät setänsä synttäreillä? Parempiakin balkanballadeja on kuultu. Jatko siinä ja tässä.
Synttäreistä en tiedä, mutta yksi "tytsistä" on isänsä kanssa lavalla. :mrgreen: Ehkä tämä viisu toimii sitten vain kaltaisillani Balkan-balladien suurkuluttajilla, kun niin monelta on kuulunut samansuuntaista epäilevää tai peräti tyrmäävää kommenttia. :miettii: Minusta tämä on genrensä parhaimmistoa ja samalla positiivisesti modernisoitua, olen aivan haltioissani tästä. :ihana: Koreografia sopii erinomisesti, kyllähän kunnon Balkan-balladissa pitää käsiä ojennella juuri noin. :joojoo:

Avatar
rosetta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6598
Liittynyt: 05 Helmi 2007, 22:10

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja rosetta »

sziget kirjoitti:Väistämättä monen katsojan olisi vaikea keskittyä samanaikaisesti lauluun, kuten MrMemory totesi. Ehkä mekolla haettiin vain mediahuomiota eikä sitä aiottukaan käyttää tv:ssä. Tai sitten Trijntje ennakoi karsiutuvansa mutta haluaa silti jäädä mieleen. Yhdet paheksuvat ja tyrkyttävät Barbara Dex -palkintoa, toiset taas ihailevat, kun nelikymppinen nainen uskaltaa korostaa "parhaita puoliaan" vai miten hän itse sanoikaan.
Miten ikä liittyy "parhaiden puolien" esittelyyn/korostamiseen? :shock:
Terasbekoni kirjoitti:Ruotsin valmiiksi pureskeltua muovimössöä puolestaan vihaan päivä päivältä enemmän, ja alan taas kerran pohtia tämän harrastuksen mielekkyyttä, jos noilla eväillä voitto tosiaan irtoaa.
Samoin täälläkin.

Avatar
MrMemory
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

Isäntämaa :itavalta:

"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
MrMemory
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

Espanjalla on sentään yritystä! :uujee: Parhaat ablodit pressissä tähän mennessä! No mutta täällä on kovin paljon espanjalaisia "toimittajia". :heh: On vaatetemppua, koreografiaa yms. Mutta laulussa vara parempi.
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
MrMemory
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

:espanja:

"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
MrMemory
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

Saksalta ammattimainen harjoitus. Lavalla ei tapahdu mitään ihmettä, mutta ei tämä esitys kappaleen menestysmahdollisuuksia ainakaan huononna.
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
Jonttu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5322
Liittynyt: 22 Joulu 2012, 22:44

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Jonttu »

Je suis tous ces enfants
Que la mer a pris
Je vivrai cent mille ans
Je m’appelle Mercy

Avatar
Tekoripset
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1495
Liittynyt: 26 Helmi 2011, 19:05
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Tekoripset »

Saksa :ihana: Kaikki on vetänyt ihan tosi hyvin paremmin kuin odotin tänään.
<3

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42020
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Ann Sophien asu <3 . Mutta äänenkäyttö meni rääkymisen puolelle, kaipaisin pehmeämpää.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Tontsa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4130
Liittynyt: 07 Tammi 2010, 18:01
Paikkakunta: Vaasa

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Tontsa »

Espanjan esityksessä meni ensimmäistä kertaa kylmät väreet koko harjoituksien aikana. :rakkaus:

Avatar
MrMemory
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

Iso-Britannia ehkä huonoin ikinä! :rofl:

Ranska yllättää. :shock:
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Roope »

Runsaasti rumpalipoikia Ranskalla Kuva :ranska:


Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11320
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni »

Saksa näyttää eurovision.tv:n kuvissa ihan supertyylikkäälle. :surrur:

Ranska myöskin ihan ok, Espanja minusta sen sijaan aika kamala, ja katsoin laulajaa aluksi Valentina Monettaksi. Ja taas noita puita molemmilla, jes.

Australialla aika geneeriset taustakuviot. Ei näytä voittoesitykseltä, valitettavasti. Toivottavasti veisi silti riittävästi pisteitä Ruotsilta...
ESC24 TOP-10: 1. Kroatia 2. Itävalta 3. Liettua 4. Norja 5. Alankomaat 6. Iso-Britannia 7. Latvia 8. Azerbaidžan 9. Ruotsi 10. Viro

Avatar
MrMemory
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

:australia:



Monessa harjoitusvedossa säästeli ääntään.
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
Elvis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6397
Liittynyt: 01 Marras 2013, 13:06

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Suorien finalistien harjoitukset:

Australia: Vaikutti ihan hyvältä. Taustat olivat sopivat.
Espanja: Jännä nähdä millainen esitys tulossa, onneksi ei vaan paikallaan seisomista.
Iso-Britannia: Ihan hyvältä näytti, olisin tykännyt enemmän väreistä (kuten Euroviisujen 60.v juhlissa)
Italia: Vaihtuuko tausta lainkaan? Tylsää, jos pysyy samallaan. Jotenkin vaikuttivat vaivaantuneilta?

Itävalta: Tausta ja valaistus kohdillaan.
Ranska: Vaikuttavat taustat. Laulukin sujuu.
Saksa: Hyvät taustat ja lamput.
"It Has Always Been Now Or Never.
The Decision Has Got To Be Made"

Melovin - Under The Ladder

Avatar
capsLOCK
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1351
Liittynyt: 10 Joulu 2013, 23:20
Paikkakunta: Helsinki

Re: Harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja capsLOCK »

Viimeiset ensimmäiset harjoitukset!

Onnistuneet

Saksa: Tässä mustavalkoisuus ja yksinkertaisuus toimii. Kiva myös nähdä, että Ann Sophie on vähän rauhoittunut. Kaikki toimii ihan hyvin ja loppua kohden esitys varmaan nousee vielä.

Iso-Britannia: Ihan yllätyin miten siisti tämä oli! Tyyli oli kiva, taustalaulajien tanssit toimivat ihan hyvin, vaikka laulu kuulostikin vähän falskilta.

Australia: Joo-o, ihan kiva. Guylla ei ollut kauheesti energiaa tuossa pätkässä, mutta laulaa kyllä hyvin. Ehkä säästelee hieman. Tausta ja valot toimivat ihan hyvin, mutta riskinä tässäkin saattaa olla yli meneminen.

Italia: No joo, ihan hyvä. Pojat laulaa hyvin ja muutenkin ihan siisti esitys. Kaipasin enemmän tunnetta, mutta ehkä sitä tulee sitten lauantaina. Mustavalkoisuus tuntuu myös vähän tylsältä.

Itävalta: Vetävät enemmän tunteella kuin Italia, vaikka eivät yhtä hyviä olekaan. Ihan siisti ja tunnelmallinen esitys. Tuo musta tausta alkaa vaan jo omalla kohdalla kyllästyttää.

Keskikasti

Ranska: Ihan vaikuttava, mutta vähän liian kolkko. Lisa on hyvä laulaja. Rumpalit on ihan hauska idea.

Espanja: Edurne laulaa hyvin ja on ihan hyvä esiintyjä, muusta en sitten tykännytkään. Liikaa kaikkea ja sekin huonoa. Kappale ja esitys eivät vaan nouse siksi mestariteokseksi joka se haluaa olla.
Aina mun pitää käydä suihkussa

Lukittu