ESC 2019: harjoitusten seuranta

Euroviisut 2019 Israelissa
Avatar
granaattiomena
Press
Press
Viestit: 5322
Liittynyt: 27 Helmi 2016, 21:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja granaattiomena »

:georgia:

:islanti:
It's better to pee in the sink
Than sink in the pee

:vessa:

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11323
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni »

Kaipaan Islannille niitä valobokseja varjokuvineen. :/ Nyt lavalla tuntuu tapahtuvan liikaa, ja pyrot tekevät vaikutelmasta tunkkaisen. Ettehän floppaa silti...
ESC24 TOP-10: 1. Kroatia 2. Itävalta 3. Liettua 4. Norja 5. Alankomaat 6. Iso-Britannia 7. Latvia 8. Azerbaidžan 9. Ruotsi 10. Viro

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4905
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja toivo »

Australia kyllä ihanan eeppinen. Huikea parannus siihen tornimekko showhun.

Georgia on pelottava. Tulee mieleen helvetti. Siis hyvällä tavalla. Vahva. Ei ole enää edes yllätysfinalisti, vaan varma finalisti.

Islanti on on selvä finalisti myös. Ihanaa. Tämä on viihdettä. Tälläinen euroviisun pitääkin olla. Mielipiteitä jakava. 12 points. Vuoden paras. :tuuletus:

Avatar
12pointsii
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 791
Liittynyt: 16 Tammi 2011, 23:12
Paikkakunta: München

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja 12pointsii »

Australia parantanut kuin sika juoksuaan. :tapu:
Is there something wrong with who I am ?

Avatar
Aleksi
Majakanvartija
Majakanvartija
Viestit: 20479
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Aleksi »

Viro. <3

Got a fire and a country heart 🔥

Avatar
Albin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2105
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 21:21

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Albin »

Suosikkini Islanti taitaa sittenkin flopata. Kappele on vesitetty euromuottiin eli kappaleesta on tehty kummajainen jota voi kauhistella kotisohvalla. Alkuperäinen ajatus ajatuksesta tuntuu kadonneen. :pappi:

Tsekki sen sijaan porskuttaa eteenpäin. Raikas,viaton ja puhdas. Nuoret osaa hommansa :kuulokkeet2:

.. niin ja Suomi menee finaaliin :ylppis: ...

Avatar
granaattiomena
Press
Press
Viestit: 5322
Liittynyt: 27 Helmi 2016, 21:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja granaattiomena »

:portugali:
It's better to pee in the sink
Than sink in the pee

:vessa:

Viisuilija_110
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3392
Liittynyt: 29 Loka 2018, 15:24

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Viisuilija_110 »

:kups: <3
1. :australia: Australia
2. :slovenia: Slovenia
:peukku:
3. :serbia: Serbia
4. :islanti: Islanti
5. :viro: Viro
6. :unkari: Unkari
7. :suomi: Suomi
:joojoo:
8. :tsekki: Tšekki
9. :georgia: Georgia
10. :portugali: Portugali
:rullaati:
11. :kypros: Kypros
12. :montenegro: Montenegro
:eiei:
13. :belgia: Belgia
14. :puola: Puola
15. :valkovenaja: Valko-Venäjä
Mielenkiintona Piña Colada ja rata

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57778
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

Tässä jotain kommentteja näistä virallisista kakkosklipeistäkin.

🇨🇾 Kypros: Herramuvereni, miten p*ska laulaja Tamta onkaan. :shock: Esitys näytti halvalta bordellilta ilman punaista eikä esiintyminen muutenkaan häikäissyt. Tamtaa verrataan tosiaan Eleniin, mutta jotain positiivista sentään Tamtassa ettei ole niin luiseva neula kuin Eleni.

🇲🇪 Montenegro: Melko mitäänsanomaton klippi. Laulavat ihan hyvin, mutta tätä tuskin pelastaa mikään semifinaalinsa jumbosijalta.

🇫🇮 Suomi: Jösses! Suomihan yllättää. :eeek: Ei tää ookaan niin paha, mitä odotin. Sebastian handlaa esiintymisen miltei parhaiten semifinalisteista tähän asti ja esitys ei ammu yli. Voisko tällä sittenkin olla mahdollisuuksia hieman? :miettii:

🇵🇱 Puola: Onpas nyt jotenkin ponnetonta meininkiä. Eihän noi naiccoset laula yhtään niin vahvasti kuin odotin. Tylsä on esityskin.

🇸🇮 Slovenia: Hallittu ja omanlaisensa! Hyvin vetävät. Ainoa miinus voi olla katsekontaktittomuus kameraan varsinkin Zalalta, että menettääköhän tämä sillä pisteitä?

🇨🇿 Tšekki: Onko tässä nyt sitten menty muuttamaan sävellajia? Höh. Ei kuulostanut yhtä korkealta, mitä levyversiossa. Ehkä helpompaa Albertille, mutta biisi ei ole välttämättä yhtä iloinen tällä, vaikka ilo tarttuikin ihan semisti tästäkin. Hyvin pojat vetävät.

🇭🇺 Unkari: Olinko havaitsevinani hieman vireongelmia jossain kohtia Jocilla? Mahdollisesti toiveajattelua, mutta minusta tämä oli vain tylsä, joskin suurelta osin hyvin laulettu muuten.

🇧🇾 Valko-Venäjä: ZENA lauloi yllättävänkin hyvin ja nuo roudauslaatikot lavalla erottuvat ihan edukseen. Silti jäin vähän aprikoimaan tuota kaukaa kuvaamista. Eikö luvassa ole lainkaan lähikuvia ZENAsta ja tanssijoista? On tällä silti vielä mahdollisuuksia hieman.

🇷🇸 Serbia: Nevenan laulu uppoaa taustoihin paikoitellen, mutta muuten erittäin hyvin esiintyy ja on edukseen. Eiköhän tällä mennä heittämällä finaaliin ja napannee parhaimmassa(/pahimmassa) tapauksessa Kyproksen top 3 -sijoituksen tässä semissä.

🇧🇪 Belgia: Onpas nyt heikkoa piipitystä Eliotin laulaminen. Esiintymisvarmuus edelleen hiukan kadoksissa, mutta on tämä nyt parempi kuin osasin odottaa. Asutkin sopivat yllättävän hyvin esitykseen.

🇬🇪 Georgia: Vaikka Otolla periaatteessa vakuuttava live ja lava on hyvällä tavalla uhkaavaksi saatu, niin en usko, että kappale aukeaa tarpeeksi hyvin ekalta kuulemalta äänestäjiin. Menee tuomareiden varaan ja "Bushpepa-kortti" voidaan ihan hyvin tässä kohtaa heittää pöytään.

🇦🇺 Australia: Ihan mieletön Australia! Tää on kova ja tuli kylmät väreet tosta maapallo-efektistä. Ihan sairaan upee! <3

🇮🇸 Islanti: Islanti tulee eittämättä hämmentämään yleisöä ja herättää varmasti monessa mielenkiinnon. Itselle varsinkaan tuo öriseminen ei ole ihan niin vahvaa kuin voisi olla.

🇪🇪 Viro: Victorin ääni kuulosti paikoitellen jopa hieman nasaalilta. Ihan hyvä veto silti, mutta vaikuttavuus kärsii, kun kertsiin odottaa sitä myrsky-efektiä. Mahtaako olla sitten lopulta viimeisessä kertsissä mukana?

🇵🇹 Portugali: Lienee liian outo yleisölle ja tuomaristo tuskin myöskään lämpenee tälle. Siinä missä tämän olisi voinut toteuttaa paremmin ja mennä finaaliin, taitaa Portugalia mahdollisesti odottaa semifinaalinsa jumbokolmikko.
"Huonon maun taakse ei tässä syrjivässä räkälässä voi piiloutua." (nimierkki Requel)

Avatar
Mattan
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3319
Liittynyt: 20 Huhti 2012, 20:09

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Mattan »

Aiemmin kommentoin ensimmäistä kolmea, eikä yksikään oikein toiminut - mitä nyt Suomella oli hyvät taustat. Sitten lisää:

Puola näytti vähän sekavalta omituisine liikkeineen, mutta se on mielenkiintoinen. Slovenia toimii EMAn tapaan erinomaisesti, ja jos vielä saa itse semiin enemmän keskittymistä, niin se on aika lailla siinä. Myös Tšekki on luonut kappaleelleen juuri sopivan esityksen, ja jos tuohon saadaan videolta tutut efektit mukaan, on homma paketissa. Unkarikin näyttää hyvältä, ja Valko-Venäjä yllätti olemalla visuaalisesti pätevä. Serbia toimii lavalla yllättävänkin hyvin tyylikkään yksinkertaisella mutta voimakkaalla ylöspanolla, Belgia taas menettää puhtiaan lavalla.

Georgialla on tulta ja tappuraa enemmän kuin Islannilla, taitaa olla suosikkini tänään. Australialla on asetelma, joka näyttää hyvältä yleisöstä käsin, mutta kiinnostus lopahtaa lähikuvissa. Periaatteessa haluaisin nähdä laulajaakin, mutta tässä tilanteessa kamerakulmat eivät toimi. Islannin leka on tehnyt onnistuneen paluun, ja esitys näyttää hyvältä, mutta kamerakulmat ovat väärin. Matthías näyttäisi lyövän tanssijan maahan, mutta kamera keskittyy näyttämään oikealla tapahtuvaa painia; niitä voisi muutenkin hioa, sillä intensiteettiä löytyisi enemmänkin, mutta ajatus on siinä. Viro ja Portugali vetävät tutun kaavan mukaan, ja molemmilla oli kelpo esitykset jo karsintafinaalissa.

Alku oli vähän hidas, mutta Slovenia käynnistää hyvien esitysten putken. Se päättyy Belgiaan, joka on mielestäni päivän pettymys - esityksestä puuttuu puhtia ja esillepano on epäselvä. Kun perään tulevat Georgia, Australia ja Islanti (joiden peräkkäisiä esiintymisnumeroita ihmettelen), se taitaa hukkua.

E: Tämä on nähtävästi 2500. viestini Kuppilaan. :juhla:
Lopuksi haluaisin vielä todeta, että tänä vuonna on Euroviisut.

Avatar
Albin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2105
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 21:21

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Albin »

Kypros: Menee tämä heittämällä finaaliin, mutta minusta tämä on tylsä ja vanhanaikainen. Korvissani Tamtan ääni on hengetön eikä iske äänellään kappaleen rytmiin. Tausta tanssijoineen on hyvä. Pelkästään tanssijoiden esittämänä tämä olisi hyvä jos ei suorastaan eriomainen. Jatkoon

Montenegro: Tausta on kaunis vaikka sekään ei sovi tähän kappaleeseen. Ei jatkoon

Suomi: Tausta on mielestäni liian rauhaton. Toivottavasti koko kappaleen ajan ei ole samanlaista silmiä särkevää valoshow tykitystä. Se siitä negatiivisuudesta, pidän kappaleesta ja sen sanomasta. Tanssijan pulahtaminen mereen sokeripalan päältä näytti (toisen linkin kautta ) hyvältä. Toisaalta viisukuppilan toimittajat voisivat käydä kysymässä Sedulta noista housuista. Mainostetaanko taas suomalaista käsityötä joka näyttää oudolta? Jatkoon

Puola: Esitys ei vastaa yhtään lämminhenkistä esittelyvideota josta pidin. En enää ymmärrä tästä mitään, huononee päiväpäivältä. Ei jatkoon

Slovenia: Minusta tämä on edelleen kuolettavan tylsä. En ymmärrä miksi porukka tykkää ylimielisestä jätkästä joka ei kuuntele ruikuttavaa tyttöystäväänsä, vai säälitäänkö tätä tyttöä niin paljon, että se tuntuu hyvältä. Ei jatkoon

Tšekki: Tämä on raikas ja viaton. Tykkään tästä kai kaikkein eniten. Nuorissa on tulevaisuus. Jatkoon

Unkari: Vaikka tämä on mielestäni hyvä, niin toisaalta en jaksa kuunnella. Joci on hyvä tulkitsija, mutta kappale on minulle liian raskas ja liian ruikuttava. Kappaleseen sopivat taustat ovat kyllä onnistuneet.Jatkoon

Valko-Venäjä: En oikein tiedä mitä sanoisin? Montenegrokin tuntuu ihan hyvältä tämän jälkeen. Ei jatkoon

Serbia: Kaunis nainen laulaa tunteista täysin tunteettomasi.. en tykkää. Ei jatkoon

Belgia: Tämä on tylsä ja jotenkin hermostunut. Kun esim. Tšekki tuntuu raikkaalta, niin tämä on jotain paasaavaa keskilännen raamattuvyöhykkeeltä. Ei jatkoon

Georgia: Minua häiritsi alussa tämän kappaleen nationalismi kansallislippuineen, mutta tämä on kuitenkin vahvasti ja voimakkaasti esitetty kappale joka pyyhkii kaikki piipitykset tieltään. Jatkoon

Australia
: Tykkään, mutta minusta tuntuu että huojuvat kepit kiinnostaa enemmän kun musiikki. 1. semin parhaita, mutta olisin tämän nähnyt mieluimmin maan tasalla kun kepin nokassa. Jatkoon

Islanti: Minusta alkaa tuntua vesitetyltä kappaleelta Islannin karsinnoista. Joko olen tähän tottunut tai sitten tätä on jotenkin muutettu. Tästä on lähtenyt anarkia ja kyseenalaistaminen ja tilalle tullut pelkästään halu olla erilainen. Jatkoon

Viro: Korvamato josta en tykkää. Huono ja tyhjänpäiväinen rallatus, mutta tässä seurassa pääsee Jatkoon

Portugali: Kaikki mahdollinen on tehty, ettei toista voittoa varmasti tulisi. Vaikka alkuperäinen ilmavuus onkin muutettu tunkkaiseksi liioitteluksi, niin pidän kappaleen omaperäisestä saudista silti. Jatkoon

Zazpikaleak
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1348
Liittynyt: 21 Helmi 2019, 12:11

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Zazpikaleak »

Huomenna nähdäänkin sitten suorien finalistien harjoitukset ja sen jälkeen on kaikki nähty vähitään kerran.
Violins playing
Angels crying

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5977
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

KYPROS: No äh, onpas heikkoa livelaulua. Ei tätä vaan oo saatu tuotua lavalle niin, että pärjäisi. Vähän harmittaa.

MONTENEGRO: Edelleen liikaa seurakuntaviboja.

SUOMI: Hienot taustat meillä kyllä on, sitä ei voi kieltää. Mutta miksi kaikki kolme on lavalla niin kamalan kaukana toisistaan? Ja onko Sebun kamerasta pois katsominen tarkotuksellista?

PUOLA: Vaikea tästä on mitään sanoa. Kivan punainen värimaailma.

SLOVENIA: Tää on taas tämmönen esitys, jossa tulee vaan kolmas pyörä-olo. On tässä silti kieltämättä myös jotain maagisen vetoavaa.

TSEKKI: Edelleen kiva värimaailma. Ihan vakuuttunut en oo tän pätkän perusteella Albertin laulutaidoista.

UNKARI: Ah, tykkään tästä kultaisesta värimaailmasta lavalla.

VALKO-VENÄJÄ: Jotenkin tosi sekavan oloisen näköistä, kun noi tanssijat heiluu lavalla eikä kamerakulmat ainakaan yhtään auta asia.

SERBIA: Ah, miten upeas taustat tässä. Harmi, että biisi on niin keskinkertainen.

BELGIA: Onpa aneemista laulua. Eliotilla ei vaan ole ollenkaan karismaa.

AUSTRALIA: Herranen aika, onpa upeasti toteutettu lavashow. Biisistä en edelleenkään niin välitä, mutta kyllä tota erittäin mielellään katselee.

GEORGIA: Ensimmäisen kerran saan jotenkin kiinni tästä biisistä, kiitos taustojen ja kuvauksen. Kappale itsessään vaan on kamala.

ISLANTI: Tää ei edelleenkään toimi niin hyvin lavalla kuin toivoisin. Matthias saisi katsoa kameraan noilla upeilla silmillään.

VIRO: Taustoista on vaikea saada kiinni tämän kohdalla. Victor on ihana ja laulukin kuulostaa aika kivalta.

PORTUGALI: Tää on niin ihanan outo. Punainen tausta ja vihreät asut toimii yhteen hyvin.
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42034
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

toivo kirjoitti: 09 Touko 2019, 19:09 Ollut täällä varmaan ennekin, mutta millä perusteella ne noita pisteitä antaa noissa pressipojoissa?
Ei sitä ole missään määritelty. Jotkut kai äänestää sen mukaan mistä tykkäsivät. Toisen sen mukaan minkä arvelevat menevän jatkoon. Ja monella varmaan jatkoonmenijäarvauksiin vaikuttaa oma pitäminen. Jotkut ehkä äänestää enemmän sen mukaan kuka onnistui harjoituksissa, toisilla painaa myös biisi.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
JuliaS
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3507
Liittynyt: 19 Helmi 2012, 23:28

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja JuliaS »

Päivän loput:

Kas, Unkarilla paljaat jalat. Taitaa olla ollut harvinaisempaa miehillä. Ihanan näköinen lava.

Australian esityksestä tulee klassikko.

Viro tulee olemaan jatkossa tällä komean mutta särmän pojan esittämällä perushyvällä popilla.

Islannista ja Portugalista no further comments.
Like a monument to all the time we spent

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42034
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

granaattiomena kirjoitti: 09 Touko 2019, 19:30 ^^^ Ovat ne joitakin asiota onnistuneet ennustamaan. Esimerkiksi viime vuonna Liettuaa ja Moldovaa ei pidetty kovin todennäköisinä finalisteina ennen harjoituksia. Molemmat voittivat oman harkkapäivänsä pressipojot.

Toki näissä on aina myös huteja (esim. Blackbird), joten ei näihin ihan sokeasti kannata luottaa.
Hudeista tulee mieleen myös Liettua 2016, joka oli 1. harkan pressipojoissa päivän huonoin. Sijoittui kuitenkin lopulta semissä neljänneksi ja finaalissa yhdeksänneksi.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42034
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Georgian mieskuorosta kuulin nyt sellaisia ääniä joita en ole ennen huomannutkaan. Vakuuttava esitys taustalaulajilta, sen sijaan Oto itse vaikutti vähän hysteeriseltä. Siis ulkoiselta olemukseltaan; ilme ja huitominen. Vähän kuin joukko jäyhiä poliiseja olisi astellut pidättämään häntä.

Kate ei laulanut tuossa klipissä hyvin, eikä Jocikaan niin hyvin kuin odotin. Mutta kävi miten tahansa niin onhan tuo Australian esitys eeppinen:

:australia: epävirallinen klippi koko esityksestä:



Toivottavasti joskus viisujen jälkeen saamme tietää, miten kiinnitys kepinnokkaan on toteutettu ja miten siinä pystyy laulamaan. Ja mitä materiaalia nuo seipäät edes ovat? Itse tuskin uskaltaisin tuollaisen tikun nokassa heilua...
Viimeksi muokannut Rousku, 10 Touko 2019, 00:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42034
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Pari epävirallista kolmiminuuttista klippiä:

:valkovenaja:


:islanti:


:portugali:
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42034
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Virolla kuulemma edelleen vaikeuksia saada myrskyefektiä toimimaan aiotulla tavalla. Lisäksi kuvaajat eivät ehdi juosta toistensa kameroiden edestä pois :roll:

Islannin kolmiminuuttisen aikana rupesin jopa kyllästymään, odottelin jo loppumista. Biisi puhtaasti biisinä ei vain ole tarpeeksi vahva.

En tiedä pidänkö Portugalistakaan niin paljon, mutta ainakin pidän ratkaisusta olla tuolla tavoin kahdestaan tanssijan kanssa lavalla. Ja se tanssija on kyllä tosi hyvä.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
JuliaS
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3507
Liittynyt: 19 Helmi 2012, 23:28

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja JuliaS »

^Kieltämättä mielenkiintoinen idea duetoida noin selkeästi tanssijan kanssa.
Like a monument to all the time we spent

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2922
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja wigwam »

Georgian ja Slovenian klipit on niin hyviä, että niitä katsoo vaikka 10 kertaa peräkkäin. :rakkaus:
www.sodadream.is
Dare to Dream

Avatar
sziget
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11936
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja sziget »

Australia innosti eniten, vähätkin pelot karsiutumisesta haihtuivat avaruuteen. :uujee:

Muista suosikeistani Slovenia ja Serbia eivät petä. Puola vähän huolestuttaa, Albania on vielä mysteeri. Mukavaa että Venäjä palaa tasolleen, Sergeyn ego lähenee jo Väyrysen mittoja.

Makedonian biisiä vierastan mutta en valita, jos Tamara kampeaa itsensä finaaliin. Suomi näyttää hyvältä, taustakuvaston aihe huomioon ottaen olisi noloa kutsua kuution puuttumista katastrofiksi.
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990

Avatar
sienimursu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2225
Liittynyt: 28 Huhti 2015, 21:42

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja sienimursu »

Olen kuullut ja lukenut kyllä aika monen maan ongelmista tuotannon kanssa, pyyntöjä ei toteuteta, ideoita ei hyväksytä ja teknillisiä hankaluuksia siellä täällä yms. Pettymys.
This is bread. I mean, heh, this is bread aaand like it's really good it's good bread. :joojoo:
- Viki Gabor, 2019

suchanovellife
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 224
Liittynyt: 13 Tammi 2015, 17:28

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja suchanovellife »

Viron laulajalla on kyllä ongelmia laulutekniikan kanssa. Samaan aikaan nasaalia ja todella kireää laulua, varsinkin korkeimmat kohdat ovat käytännössä vain huutamista. Lava myös näyttää tosi tyhjältä. Harmi, koska odotin paljon :eiei:

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7508
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja klaus-12 »



:kreikka: Harjoitukset käyntiin myös tämän päivän osalta. :joojoo: Kreikka kuulostaa hirveältä.
Žvižej fucked up the solo

Avatar
Aleksi
Majakanvartija
Majakanvartija
Viestit: 20479
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Aleksi »

Kreikka saattaa flopata suuremmin kuin osasin odottaa. Aika pökkelö on tuo esitys.
Got a fire and a country heart 🔥

Avatar
ESC93
Siivooja
Siivooja
Viestit: 16198
Liittynyt: 26 Maalis 2010, 15:35
Paikkakunta: Järvenpää / ex-Nastola
Viesti:

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja ESC93 »

Itsehän veikkasin Kreikkaa shokkiputoajaksi. Tosin tuolla saattaa (ehkä) irrotakin finaalipaikka. :miettii:
Kur protestojmë e nga dremitja kolektive zgjohemi
Ne përsërisim, përsërisim, përsërisim

Viisuilija_110
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3392
Liittynyt: 29 Loka 2018, 15:24

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Viisuilija_110 »

Ai toiko muka oli huono? :draamaa: Minun mielestäni yks tämän semin parhaimpia esityksiä. :uujee:
Mielenkiintona Piña Colada ja rata

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42034
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Minut taas Kreikka puhuu livenä puolelleen tuolla kaikella överiydellään. Studioversio ei kiinnosta. Katerine muuten näytti tuossa jotenkin säikähtäneeltä, kuin seisoisi puhkeamaisilleen pinkeän ilmapallon vieressä. Mutta sekin minua huvitti.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Mymmeli
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 870
Liittynyt: 22 Helmi 2019, 13:27

Re: ESC 2019: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Mymmeli »

Kreikka ei kyllä todellakaan ole ainakaan mikään semivoittaja :rofl2:
Kaikki tekee virheitä, joskus jopa minä. :ylppis:

Lukittu