ESC 2018: harjoitusten seuranta

Euroviisut 2018 Portugalissa
murka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2630
Liittynyt: 08 Loka 2008, 16:31

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja murka »

aj1964 kirjoitti: 03 Touko 2018, 21:23 Klipin kuvaus metsässä mä haluun nähdä Saaran ja tanssijat enkä tota v...n lavaa :jupinaa: ja toi taustalauluvinkuminen ei toimi :draamaa:
En ole ikinä ymmärtänyt ikinä miksi katsojia tai yleisömerta pitää kuvata puhumattakaan siitä, että kuvataan lavaa liian kaukaa ja olennaiset tapahtumat jäävät arvoituksen varaan. Myös laulajien kasvoja ja eleitä voisi kuvata enemmän. Eniten ärsyttää jos kuvataan yleisön seasta lavaa ja jonkun maan liehuva lippu peittää puolet näkymästä.

Avatar
rapu-tatti
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 229
Liittynyt: 25 Helmi 2016, 20:34
Paikkakunta: Rapula

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja rapu-tatti »

Saara sanoi ylen haastattelussa (Areenan esikatselut), että esitys on hyvin kasassa, paria kamerakulmaa vielä hiotaan ja vähän valoja myös hiotaan.

murka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2630
Liittynyt: 08 Loka 2008, 16:31

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja murka »

ta1ja kirjoitti: 03 Touko 2018, 21:24 Lavarakennelma näyttää pieneltä noin kaukaa otetuissa kuvissa. Viro ymmärsi tämän, kaukokuvat pitäisi karsia.

Mutta Saara on upea!
Toivottavasti nyt Asko Aution selostama delegaatio valo- ja kameramiehineen saa suunsa auki ja kertoo NYT mitä ja miten esitystä pitää kuvata. Muuten he ovat turhalla reissulla. Valosta vastaava delegaatio on jo ilmeisesti saanut suunsa auki ja viestin perille ja nyt olisi sitten kameramiesten vuoro avata se suuvärkki.

murka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2630
Liittynyt: 08 Loka 2008, 16:31

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja murka »

Rousku kirjoitti: 03 Touko 2018, 21:27 ^Perustin vaatetusketjun, jos halutaan enemmänkin pöyhiä vuoden asuja.
Kiitos!

Avatar
kalonike
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 581
Liittynyt: 27 Tammi 2013, 16:40

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja kalonike »

phale kirjoitti: 03 Touko 2018, 22:40 Tuossa pitkässä Monsters-pätkässä kaksi ensimmäistä "I ain't scared no more":a kuulostivat oikein hyvälle, mutta seuraavat olivat omituisen kimeitä. Mikähän tähän eroon on syynä? :mitvit:
Laulaako Teemu nuo kimeät vinkaisut? Siksi kuulostavat niin erilaisilta? Kieltämättä aika kummallisilta ja irrallisilta kuulostavat, minusta ilman niitä olisi parempi.
Virallisessa lyhyessä pätkässä Saara vaikuttaa hieman pingottuneelta, mutta onneksi pidemmässä epävirallisessa pätkässä näkyy myös Saaran hymyä ja kujeilevaa ilmettä, toivottavasti ne näkyvät sitten myös kameroissa lähikuvissa.

murka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2630
Liittynyt: 08 Loka 2008, 16:31

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja murka »

Vilsku kirjoitti: 03 Touko 2018, 22:09 Joo ehdottomasti liikaa kaukaa kuvaamista Monstersissa ja liikaa ajoja, mutta sitä nyt on ollut joka esityksessä. :joojoo: LED-seinätön tausta tekee lavasta tollaisilla kamera-ajoilla vielä entistäkin tyhjemmän näköisen.

Toisaalta Saaran pikkupätkässä oli myös hyviä lähikuvia, joissa tuli hyvin esille karismaa, kontaktia ja tunnelmaa.

Toisin kuin monet niin mä pidän niistä "I ain't, I ain't..."-huudoista kimeinä (eivätkä muuten ole ihan helppoja laulaa). Ne toimii varmasti myös livenä hyvin lapsikuoron korvauksena kunhan niiden miksaus on hiljaisempi. Kuvahan oli nyt tv-kuvaa, mutta oliko myös ääni täysin samaa :mitvit:

Mun mielestä esitys on kokonaisuudessaan hyvä - dynaaminen, tapahtumarikas, lavasteiltaan mahtipontinen. Ja toisaalta kuitenkaan ei ole värien sekasotkua, mauttomuutta ja liikaa sekoilua lavalla (vrt. UMK). Pitkästäkin pätkästä täytyy muistaa, ettei siinä ollut pyroja (joita on kohtuu paljon ilmeisesti?) eikä pyörimistä.

Kiinnittikö muuten kukaan harjoituspätkissä huomiota "sotilasasuihin" - itse ei ainakaan käynyt mielessäkään. Eli veikkaan ettei tavallinen viisukatsoja niitä sen kummemmin noteeraa tai rinnasta toiseen maailmansotaan.

Kun on tässä kaikki päivän harjoitukset katsellut erilaisina videoina niin kyllä Suomi edustaa ääretöntä ammattitaitoa: laulusuoritus ihan joukon parhaimmistoa, esitys erottuu näyttävyydellään ja suuruudellaan ja biisi on äärimmäisen tarttuva. Pahus kun silti saa sitä finaalipaikkaa jännittää. :mrgreen:
Taustalaulajien tanssi ja lavaliikunta on ottanut huiman harppauksen näiden välissä kuluneiden viikkojen aikana. Ja univormut näyttivät hyviltä. Hyvä kontrasti diivan näkyvyyden korostamiseksi.

YouTubessa joku valitti Davidin tähdestä ja joku toinen Vapaamuurarien symbolista.

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10954
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja WildDance »

Jos jotain yrittäisin kaikista kommentoida.

Azerbaidžan: Aisel – X My Heart
Tämä on tyylikäs. Värimaailma on kaunis. Oudot kamerakulmat.

Islanti: Ari Ólafsson - Our Choice
Hyvihän tämä poju laulaa, mutta ei tässä oikein muuta ole. Värimaailma ei minusta sovi tähän. Vähän kirkkomeininki tulee mieleen.

Albania: Eugent Bushpepa - Mall
Minusta tämä on tuotu lavalle onnistuneesti. Esitys vaikuttaa sopivan kappaleeseen. Hyvin laulaa!

Belgia: Sennek - A Matter Of Time
Okei... tämä oli huono. Todella levoton ja amatöörimäinen. Esiintyjä heiluu todella epämääräisesti ja riivatun näköisesti. Tulee mieleen keskinkertainen karaokeveto. Hyh.

Tšekki: Mikolas Josef - Lie To Me
Tämä on aika hyvä paketti. Minusta esitys toimii todella hyvin näin. Ei Mikolaksen tarvitse hyppiä paikasta toiseen. Tanssijat voivat hoitaa sen puolen. Nyt vain paranemisia Mikolakselle! Toivotaan, että olet tiistaina vielä paremmassa kunnossa. :hali:

Liettua: Ieva Zasimauskaitė - When We're Old
Tämä on täydellinen. Niin herkkä, aito ja kaunis. Silta on kuin tehty tähän biisiin. Toimii hyvin vertauskuvana elämälle. Ieva laulaa todella kauniisti. Huippu.

Israel: Netta - Toy
En kestä! Noi kissat on niin hauskoja. Nettalla on myös huimaa itseironian määrää. Laulu ei ehkä ollut tässä klipissä vahvimmillaan.

Valko-Venäjä: ALEKSEEV - Forever
En kestä vol 2.0! Ruusuista pidän. Tuo minun mieleeni suosikkielokuvani. Ensin mieleeni tulee tietysti Rose-hahmo Titanicista. Toiseksi tulee heti mieleen Kaunotar ja Hirviö-elokuvan lumottu ruusu. Tulipa mieleeni vielä yksi! Pikku Prinssi-sadun ruusu. Olen aina samaistun siihen ruusuun. Mielummin katsoisin tuota kauniisti ja herkästi lepattavaa ruusua koko esityksen ajan. Alekseevin elehdintä on minusta limaisen oloista. Ei kiitos hänelle. Ruususta plussaa.

Viro: Elina Nechayeva - La Forza
Turha valmiiksi näyttävää esitystä on lähteä muuttamaan. Tässäkin toivoisin parannusta kuvakulmiin.

Bulgaria: EQUINOX – Bones
Hyvin laulavat. Minulla tulee hirveen ahdistava olo tästä. Laulajat eivät mitenkään kommunikoi. Tulee mieleen kaikki ikävät ajatukset. Pätkän aikana aloin miettimään maailmanloppua, hautausmaita ja elävältä hautaamista. Laulajat ovat niin synkkiä. Kuin pyövelit tulisivat noutamaan minua!

Makedonia: Eye Cue – Lost And Found
En pitänyt näkemästäni. Jotenkin sekametelisoppa. Odotin myös vahvempaa livelaulua. Liikkeet ovat lähinnä noloja. Meh

Kroatia: Franka - Crazy
No nyt! Kunnon diiva! Hän osaa esiintyä ja laulaa. Hieno ja toimiva paketti. Miellytti.

Itävalta: Cesár Sampson - Nobody But You
Jotenkin todella mitäänsanomaton. En tiedä johtuuko se, että ei biisikään oikeastaan kiinnosta. Ei kuitenkaan herättänyt mitään tunteita. Hyvin lauloi.

Kreikka: Gianna Terzi – Oniro Mou
Tämä oli pettymys. Kamalan vaisu live! Minusta Giannan livelaulukaan ei vakuuttanut. Värimaailmasta tulee mieleen Argo. En osta tätä.

Suomi: Saara Aalto - Monsters
En keksi mistään muusta valittamista kuin noista tyhmistä zoomauksista. Todella monessa esityksessä on todella huonoa kameratyöskentelyä! Muuten esitys vain on todella vaikuttava. Sopivan yliampuvaa meininkiä. Saara näyttää hyvältä, laulaa hyvin ja on hyvä! Minä suutun jos tämä ei mene jatkoon. Pakko tällä on jatkoon mennä!
"I'm gonna stand here like a unicorn
Out here on my own

Baby, promise me you'll hold me again
I'm still broken from this hurricane"

🦄🌪️

murka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2630
Liittynyt: 08 Loka 2008, 16:31

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja murka »

Rousku kirjoitti: 03 Touko 2018, 22:11
murka kirjoitti: 03 Touko 2018, 21:03 Olen käsittänyt lähinnä mieheni UK:n matkan perusteella, että verkkovaatteet ovat muotia suuressa maailmassa. Mieheni teki hieman tuhmasti kun otti kuvan naisesta, jolla oli grannyjen päällä verkkominihame. Henkkamaukka tarjoaa nettikaupassaan hillitympää mallia eli alushameellista versiota verkkohameesta.

Ja kuulemma myös verkkohousuihin sonnustautuneita nuoria naisia tuli hänellä bongattua. Niin vanha hän ei vielä ole ettei erota verkkosukkahousuja verkkohousuista. Sopii kesähelteellä viileäksi vaatekappaleeksi eikä poliisikaan tule kuskaamaan kaupungilta kotiin liiallisen vähäpukeisuuden vuoksi (?).
No voi hitsi. Ei olisi pitänyt viime syksynä heittää niitä katiskanromuja menemään! Vaikkei niillä enää kalaa saanut niin äkkiäkös niistä olisi kietaissut mitä muodikkaimmat pöksyt täksi kesäsesongiksi. Peffan muotokin pohjassa valmiina. Sen sijaan menin tilaamaan verkkokaupasta kaikkea kallista. En enää koskaan heitä mitään pois! :draamaa:
Mieheni ei tiedä tuon taivaallista naisten alushousujen merkeistä eli tuskinpa siellä verkkominarin alla ihan marketin halvimpia alushousuja oli. Jos on hankkinut kalliit alushousut niin mikäpä sen parempi tapa näyttää niitä muille kuin vetaista verkkominihame päälle.

escpoika
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 217
Liittynyt: 22 Maalis 2017, 23:14

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja escpoika »

Olemme nähneet vasta 2 harjoitusta Saaralta, tottakai siellä on vielä kuvakulmissa hiomista. Mutta onneksi harjoituksia on vielä edessä, Saara tulee vetämään 3 kenraaliharjoitusta ennen tv-liveä joiden aikana "multi camera production" tulee varmasti hiottua puhtaaksi. Ensimmäisten harkkojen tv-kuvaa ei näytetä varmaan juuri siitä syystä, kun kaikki esitykset ovat vielä pahasti työn alla kuvaamisen suhteen. :heh:

murka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2630
Liittynyt: 08 Loka 2008, 16:31

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja murka »

phale kirjoitti: 03 Touko 2018, 22:40 Tuossa pitkässä Monsters-pätkässä kaksi ensimmäistä "I ain't scared no more":a kuulostivat oikein hyvälle, mutta seuraavat olivat omituisen kimeitä. Mikähän tähän eroon on syynä? :mitvit:
Toivottavasti tekninen ongelma eli korvanapin putoaminen tms.

Avatar
Kurkisti
Oliskos jäävesi välillä?
Oliskos jäävesi välillä?
Viestit: 91
Liittynyt: 12 Huhti 2018, 20:57

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Kurkisti »

Brian Friedmanin instagrammissa on kuva niistä mainituista pyrosuihkuista:
https://www.instagram.com/p/BiU_lGpHmEM/

Avatar
YourMother
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 981
Liittynyt: 04 Maalis 2018, 15:43
Paikkakunta: Lounais-Suomi

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja YourMother »

Olen ihan helvetin ylpeä Saarasta. Tämä on niin eri maailmasta kun se UMK-kuumehoure.
Ja sinne meni myös se Barbara Dex jota jotkut veikkasivat Suomelle tänä vuonna, koska tuota kolttua kelpaa katsella.

Jos joidenkin mielestä joku lavalla häsläys/hienoinen kireys Saaran äänessä/taustalaulajien kiekuminen riittää laskuun pressiäänestyksessä (jos oikein tarkkaan syynää videon ja pohtii asiaa), niin mitä hemmettiä siellä pressihuoneessa sitten poltettiin että Belgian monet kauneusvirheet jäivät noteeraamatta? Pitää olla alentunut kuulo että jää huomaamatta ne kiekaisut.
Tykkään Sennekistä, mutta tuo meni kyllä penkin alle. Ja se esityskään ei näytä hyvältä.

P.S. Valko-Venäjä parempi kuin Suomi? Pfffft.
CV: Pessimistien Ompeluseuran pj, Soppatieteen Vihtori, kolminkertainen ehdokas, edellisen elokuvan tekijä.

Cha Cha Cha,
toinen silmä jo karsastaa,
ja puhe sammaltaa,
kun tää toinen puoli must vallan saa.

murka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2630
Liittynyt: 08 Loka 2008, 16:31

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja murka »

Kurkisti kirjoitti: 04 Touko 2018, 00:34 Brian Friedmanin instagrammissa on kuva niistä mainituista pyrosuihkuista:
https://www.instagram.com/p/BiU_lGpHmEM/
Hyvältä näyttää! Odotan innolla semifinaalia!

Juhani50
Oliskos jäävesi välillä?
Oliskos jäävesi välillä?
Viestit: 88
Liittynyt: 07 Huhti 2018, 14:22

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Juhani50 »

Edwina kirjoitti: 03 Touko 2018, 22:16 Edelleenkään en sulata Saaran taustalaulajia. Laulaminen oli tänään kummallista kiekumista, eikä kuulostanut hyvältä. Visuaalista arvoakaan he eivät esitykseen tuo.
Ei muuta kuin verhon taakse laulamaan, kunhan ensin tarkistaisivat laulamistaan.
Saara kyllä hoitaa hommansa.

Olisi kiinnostavaa tietää mistä syystä Suomi rankattiin noin alas pressiäänestyksessä. Onko esitys kuitenkin sekava vai mikä mättää.
Minusta esitys on sekava. Liikaa elementtejä lavalla. Taustalaulajat pilaavat esityksen ja Saara laulaa huutamalla...yliyrittämistä.. Hymyä kehiin, ei pakkoyrittämistä..toivon kuitenkin että Uk:n, Viron ja Islannin äänillä päästäisin finaaliin. Kuunnelkaapa Saara uudelta levyltä biisi Dance like nobody watching.... Biisi aivan huippu ja Saaran ääni upea. Biisillä voitettaisiin viisut kirkkaasti.

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6663
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Wilson »

Uusi puntarini pukkaa ja Albania hyppäsi sijalta kymmenen toiselle sijalle, erittäin hyvä live-esitys tekivät pojat eilen Albaanista. Myös Kroatia kipuaa ylöspäin ja Kreikka myös sekä Tshekki.
Belgia putosi pois top-kymmenestä

Tämä semifinaali on kovatasoinen niin kyllä Suomi ja Saara saa tehdä parhaansa että finaalipaikka saadaan.

1 SF

9,5p-Sveitsi
9,2p-Albania
9,0p-Kroatia
8,6p-Kreikka
8,5p-Azerbaidzan
8,4p-Islanti
8,4p-Tsekki
8,3p-Itävalta
8,2p-Irlanti
8,1p-Suomi
10
7,9p-Bulgaria
7,4p-Kypros
7,3p-Belgia
7,2p-Viro
6,8p-Liettua
6,7p-FYR Makedonia
6,5p-Israel
5,5p-Armenia
5,2p-Valko-Venäjä

Avatar
Puutarhuri
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1743
Liittynyt: 10 Helmi 2016, 15:23

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Puutarhuri »

Oliko Suomi tosiaan viimeinen siinä pressiäänestyksessä? Tässä ketjussa oli ylempänä sellainen taulukko. Mitä ne jutut puolesta välistä oli?

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5354
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Espoo

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja antsa798 »

Puutarhuri kirjoitti: 04 Touko 2018, 08:38 Oliko Suomi tosiaan viimeinen siinä pressiäänestyksessä?
Ei ollut viimeinen, sitä taulukkoa oli oikeallakin puolella. :mrgreen:

Oltiin 10./15. :joojoo:
We're like fire and gasoline
Come and light it up with me
So high on adrenaline
You're my adrenalina

Avatar
helidon
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 651
Liittynyt: 12 Helmi 2013, 08:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja helidon »

Kaikista kommentit vähän myöhään:

Azerbaijan: Aysel ei liiku luontevasti pre-partyjen esitysten perusteella, joten hyvä, että se piilotettiin. Värit on kivat, mutta esitys on kuitenkin jotenkin jäykkä ja lattea.
Islanti: sikamagee supermuodikas asu (haluun tuon, on kuin Valentinon miesten kevätkokoelmasta 2018) ja punaiset tennarit eivät auta finaaliin. Sympaattinen.
Belgia: asu on kiva, mutta onko kappale yksinkertaisesti liian iso esittäjälleen? Ei toimi.
Liettua: anteeksi, mutta en kestä tätä täydellisen toimivaa disneysälää. Kun Ieva laulaa "When we're aaaaUUUUld...", viiltelen jo ranteitani.
Itävalta: miksi hänellä on esiintymIsasuna noi kaksi 50 l:n jätesäkkiä, ja miksi hän kyykkii oudosti pitkin lavaa?! Ymmärrän, että hän ottaa kontaktia kuvitteelliseen yleisöön, mutta onko pakko ravata koko kappaleen ajan? Katsoisi kameraan.
Kroatia: Seuraava. Ensimmäinen esiintyjä ikinä, joka onnistuu katsomaan kahteen suuntaan yhtäaikaa lähikuvissa. En usko, että hän pääsee finaaliin.
Makedonia: pilasivat hyvän viisun. Visuaalinen puoli ei toimi. Näyttää halvalta.
Kreikka: Toi mustikkakäsi ei toimi kuin kreikkalaisille. En tajua. Tyttöparka on kuin eksyksissä lavalla.
Tsekki: jess! Mikolas on varmaan vielä mömmöissä kipujen takia, mutta ylöspano toimii silti! Ihme karismaattinen heppu! Finaaliin.
Israel: Netan naamanilmeitä kaipaisin ja hänen asennettaan. Kissat ja itämainen juttu sopivat hänelle, turha kitistä mistään kultturillisesta omimista. Mutta tanssijoiden takia esitys näyttää nyt enemmän jotenkin Bomfunk MCs Freestyleriltä kuin Netalta.

Valko-Venäjä
: ihana. Tämä on niin euroviisuesitys, umpipöhkö, naurettava,ihana, huvittava, myötähäpeää herättävä ja vaikka mitä :tuuletus: . Voi, kun Alekseev pääsisi finaaliin!
Viro: finaaliin. En vain pidä Viron viisusta enkä ylöspanosta.
Bulgaria: tästä tuli voittajavibat. Esitys vain toimii.
Suomi: Tyylikästä, viimeisteltyä, hienot värit. Ihana. Ehdottomasti finaaliin.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42781
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

^Kaikista? Jätit Albanian kommentoimatta. Niin unohtuvainenko se on :aivanmaassa:
antsa798 kirjoitti: 04 Touko 2018, 08:47
Puutarhuri kirjoitti: 04 Touko 2018, 08:38 Oliko Suomi tosiaan viimeinen siinä pressiäänestyksessä?
Ei ollut viimeinen, sitä taulukkoa oli oikeallakin puolella. :mrgreen:

Oltiin 10./15. :joojoo:
Sehän ei kuitenkaan ollut vielä koko ykkössemin äänestys. Vielä on tulematta esim. Kypros. Mutta joo, ei noihin äänestyksiin ole liikoja luottamista. Minulle kuitenkin antaa toivoa että Albanialla saattaisi silti olla pieni mahdollisuus. Ainakin tällä kertaa ovat viisuistaneet FiK-voittajansa oikein, mikä ei todellakaan ole ollut maan vahvuuksia.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
helidon
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 651
Liittynyt: 12 Helmi 2013, 08:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja helidon »

Rousku kirjoitti: 04 Touko 2018, 10:50 ^Kaikista? Jätit Albanian kommentoimatta. Niin unohtuvainenko se on :aivanmaassa:
Apua, unohdin Albanian, kun se oli minusta niin täydellisen hyvä, eikä siinä ollut mitään korjattavaa :puna:. Eugent on yksi suosikkejani koko kisoissa :peukku:. Ehdottomasti ansaitsisi finaalipaikan!!

Avatar
JuliaS
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3507
Liittynyt: 19 Helmi 2012, 23:28

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja JuliaS »

Mietin vielä Israelia. Mun mielestä tanssijoiden pitäisi olla Netan vieressä noiden kissojen sijasta. En tiedä, näyttääkö juuri nyt voittajalta. No, ehkä tämä riittää.

Kroatialla on liian yksinkertainen esitys, eikä biisi riitä. Mekko on mauton. Kuka äänestäisi tätä?

Belgialla ei nyt ole puoliakaan viime vuoden charmista. Ylitaiteellinen visioko pilaa? Kuka äänestäisi tätäkään? No, itsehän en ole koskaan tämän biisin päälle ymmärtänyt. Ärsyttävän sahaava melodia kerrossa.
Like a monument to all the time we spent

Avatar
andre06
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4103
Liittynyt: 02 Maalis 2014, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja andre06 »

Voiko Sevak vaihtaa tuon kamalan rääsyn pliis?

Avatar
ESC_Hullu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7185
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja ESC_Hullu »

toi takki on melestäni cool ,mutta niin on slovenian,kroatian asut ...
Viimeksi muokannut ESC_Hullu, 04 Touko 2018, 13:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Jonttu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5322
Liittynyt: 22 Joulu 2012, 22:44

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Jonttu »

Saisi pudota finaalista koko halvatun Qami.
Je suis tous ces enfants
Que la mer a pris
Je vivrai cent mille ans
Je m’appelle Mercy

Avatar
Aleksi
Majakanvartija
Majakanvartija
Viestit: 20777
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Aleksi »

^^^ On tuo parempi kuin se karsintafinaalissa nähty rintapanssari. Esitys vaikuttaa uskomattoman pitkäveteiseltä.
Got a fire and a country heart 🔥

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42781
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Jonttu kirjoitti: 04 Touko 2018, 13:47 Saisi pudota finaalista koko halvatun Qami.
Minustakin se on Armenian biisiksi tylsänpuoleinen, mutta en halua että kaikki omakieliset putoavat finaalista.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Aleksi
Majakanvartija
Majakanvartija
Viestit: 20777
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Aleksi »

^ Minä uskoisin Unkarin ja Viron olevan ainoat finalistimaat semifinalisteista joiden kappaleet eivät ole englanniksi. Onneksi suorista finalisteista löytyy sitten muitakin kieliä.
Got a fire and a country heart 🔥

Avatar
Aleksi
Majakanvartija
Majakanvartija
Viestit: 20777
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Aleksi »

Ei tässä ole sitä dramatiikkaa mitä toivoin. :eiei:

Got a fire and a country heart 🔥

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42781
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

:armenia: En taaskaan tajua noita kamera-ajoja! Sahataan eestaas etä- ja lähikuvan välillä, kun odotan että nyt pysähdyttäisiin hetkeksi lähikuvaan, niin eiköhän heti taas kiskaista taaksepäin :eiei:

Tajusin muuten tänään, että Sevak on vasta 30-vuotias. Näyttää kymmenen vuotta vanhemmalta. Ei sillä että asialla jotain väilä olisi.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Aleksi
Majakanvartija
Majakanvartija
Viestit: 20777
Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Re: ESC 2018: harjoitusten seuranta

Viesti Kirjoittaja Aleksi »

Sveitsi ihan näppärä, muttei tällä taida olla jakoa tässä porukassa.

Got a fire and a country heart 🔥

Lukittu