Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Euroviisut 2023 Britanniassa

Käärijä – Cha cha cha

*****
252
82%
****
32
10%
***
11
4%
**
5
2%
*
9
3%
 
Ääniä yhteensä: 309

Avatar
viisuilta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2731
Liittynyt: 08 Tammi 2022, 14:13

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja viisuilta »

Einingia kirjoitti: 17 Touko 2023, 19:40 ^^Mahtaakohan Kärtsäri mahtua tulokaskategoriaan, kun hänen ensilevynsä on julkaistu jo vuonna 2020?
Ei kyllä mitään hajua :heh: Jodelissa vaan puhuttiin et voi mennä jos julkaisee tietyn määrän biisejä tänä vuonna :miettii:
✨Must tuntuu et must ei tuu fiksumpaa tai kauniimpaa mä en saanu vaikuttaa siihen millaset kortit saan vuodet eikä kilsatkaan tee must kai tän viisaampaa mut viel voin vaikuttaa siihen mitä näil korteil saan ✨

:voitto: slayrikeskus :voitto:

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42744
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Tuttifrutti kirjoitti: 17 Touko 2023, 19:23 Siis anteeksi, mutta eikös laulusuoritus ollut vain 1/4 pisteytyksestä?
Ei missään ole sanottu, mikä sen painoarvon pitäisi olla. Ihmettelen kyllä, miksi se edes on kriteereissä enää, kun laulua sisältävät taustanauhat on sallittu. Liikaa duunia raatien jäsenille koettaa poimia sieltä, mikä on artistin omaa laulua ja mikä tulee nauhalta.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Speed
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2676
Liittynyt: 06 Elo 2007, 22:59

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Speed »

Einingia kirjoitti: 17 Touko 2023, 19:40 ^^Mahtaakohan Kärtsäri mahtua tulokaskategoriaan, kun hänen ensilevynsä on julkaistu jo vuonna 2020?
Käsittääkseni tulokaskategorian artistit ovat ensimmäistä kertaa ehdolla Emma-gaalassa. Eli vaikka artisti olisi julkaissut jo aiemmin albumin tai useamman hänet luokitellaan tulokkaaksi silloin, kun hän saa ensimmäisen Emma-ehdokkuudensa.

Avatar
Käärijä
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 211
Liittynyt: 02 Maalis 2023, 21:38

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Käärijä »

Loreenin oli tarkoitus mennä halaamaan Käärijää voiton jälkeen, mutta ei mennyt koska Jere oli ollut pää painuksissa. Kahvit Helsingissä on kuulemma jo sovittu. Nyt, kun katsoo tuota voittokävelyä uudestaan, niin on varmasti tuntunut pahalta ja hyvä niin. 3:00 eteenpäin.
BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL BAN ISRAEL

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6613
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

Ihanaa, että Jere niin avoimesti puhui tuossa YleX:n haastattelussa omista rajoistaan ja siitä kuinka tämän melkein puolen vuoden aikana ei myöskään ole aina ollut kivaa. Arvostan, sillä etenkin alussa suosion noustessa hieman pelkäsin, että hän vähättelee väsymystä ja omia rajojaan. Hieno esimerkki kyllä meille kaikille ihan kaiken kaikkiaan.
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57786
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

^ Kuulostaa hyvältä ja antaa tosiaan hyvää roolimallia myös miehille. :peukku: Jos väsyttää, niin siitä saa ja pitääkin sanoa.
⚰️ R.I.P. Eurovision 🪦

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5000
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja toivo »

Aina kun näen jotain neon vihreää tai eurolavoja tulee heti mieleen Käärijä. Samoiten Pina Coladasta. Juuri eilen näin kaupan pihassa koiran, jollaoli vaaleanpunaiset valjaat ja talutushihna> Käärijän tanssijat. :eeek: Milloin tää menee ohi :kups:

poika90
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4012
Liittynyt: 03 Helmi 2016, 13:24
Paikkakunta: OULU

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja poika90 »

Einingia kirjoitti: 17 Touko 2023, 19:23 Käärijä on paljon kiinnostavampi artisti. Kansa halusi hänet, ylivoimaisesti, voittoon puulaatikkonsa kanssa. Ihan tavallinen naapurinpoika. Viisut menettivät tosi ison jutun tässä.

Toisin kävi, mutta Käärijä kääntää senkin voitoksi. On vapaat kädet tehdä mitä vaan, kun ei tarvitse olla viisukäärijä.
Totta ja onhan Käärijän tarina se mistä elokuvia ja kirjoija tehdään. Jere Tampereelta osallistuu maan kansalliseen karsintaan ja ilmoittaa lähtevänsä hakemaan Euroviisuvoittoa. Ensin julkaistaan kivoja ja hyviä biisejä ja artisteja. Kisan ennakkosuosikki paljastuu valtavaksi pettymykseksi. Sitten aletaan odottamaan outoa jäbää jolla on hassu artisti nimi. Ja mitä sit tapahtuu yhtäkkiä kaikki tykköö ja kaikki ei niin isot viisufanit tykkää myös. Ja aristin vihreä bolero saa elämää suuremman merkityksen. Yhtäkkiä vedonlyönnissä alkaa tuntematon Käärijä nosta Suomen ehdokkaaksi ja sitten Suomi nousee mahdolliseksi viisuvoittajaksi vedonlyönnissä. Ja sitten karsinta lähestyy. Ihmiset säikähtävät, että esityksessä käytetään Eurolavoja, nyt alkaa pelko että ei se Käärijä pääsekkään viisuihin asti. Ja sitten viisujen Suomi selostaja aiheuttaa kohun sanomalla esityksestä, että voiko noin tehdä! Ja sitähän nouse valtava kuhina keskustelupalstoilla ja mediassa. Ja sitten Käärijä saa myös aika aikaisen ei minkään ihan parhaimman esityspaikan. Ja sitten itse esitys räjäyttää pankin ja yleisö huutaa laulua mukana. Ja sen jälkeen on kansainvälisten raatien aika antaa äänet. Ja nekin Käärijä vie vaikka tätä aluksi epäröitiin. Ja sitten alkaa yleisöäänten lasku. Muut kilpailijat saavat aika pieniä ja toiseksi noussut kisaaja saa ensimmäiset hyvät piste sijat. Ja sitten alkaa Käärijän yleisö psiteet ja niitä jännitetään. Ja kun ne paljastuvat niin niitä enemmän, kuin mitä muilla kilpailijoilla yhteensä ja näin Käärijä menee ja ottaa yleisönsä.

Tässä välin naapurimaamme jatkaa Kisaa ja sieltä valitaan finaaliin tulevan kisan ennakkosuosikki. Ja tämä suosikki voittaa todella mahtavalla ja näyttävällä ja isolla rahalla tehdyllä showlla. Ja tämä voittaja joka lähtee naapuria edustamaan on entinen iso ja legendaarinen voittaja. Ja näin naapuri lähtee valtavan koneiston avulla hakemaan voittoa. Kevät alkaa ja sitten alkaa tapahtua hassuja. Ruotsi joka yleensä mestari markkinoimaan ja mainostamaan itseään tuntuukin jäävän vihreän poleromiehen varjoon joka hasuilla jutillaan ja tankero Englannilla tuntuu saavan kaiken valokeilan. Kilpailijat osallistuvat eri maiden konsertteihin ja kuka laitetaan esiintymään viimeisenä. Kyllä Suomen vihreä mies joka vetää sellaisella draivilla, että yleisö mylvii ja pitää ääntä hänestä eniten. Edes entinen viisulegenda voittaja ja vedonlyönnin 1 ei saa tällaista reaktiota. Ja samaan aikaan tämä vihreä mies tuntuu ystävystyvän monen eri kilpailijan kanssa ja tehden näiden kanssa hauskoja videoita. Samalla tämä Käärijä rikkoo kaikki Suomi miehen streotypiat se puhuu nauraa, tanssi ja halaa jopa miehiä :uujee: Ja samalla tämä uskaltaa sanoa, että kyllä mää haen voittoa ja mää pystyn siihen :tuuletus: . Samalla tuntuu, että Suomessa villiinnytään vihreä väriset kankaat ja tavarat katoavat ja kaikki hokevat Cha Cha Chata niin lapset, kuin 90 seniorit. Samaan aikaan muaalla euroopassa Karaokessa lauletaan Suomenkielistä versiota Cha Cha Chasta.

Ja sitten alkaa kisaviikko. Artistit pääsevät esiintymään turkoosilla matolla ja ketä huudetaa no Käärijää. Miehellä kestää useampi tunti matolla, kun kaikki haluavat osansa. Ja sitten alkaa semissä harjoittelut ja mitä tapahtuu yhtäkkiä esitystä on muutettu, mutta isommaksi ja näyttävämmäksi. Ja samaan aikaan isoin Kilpailija Ruotsi joutuu muuttamaan esitystään pienempään ja ei niin mahtavaan suuntaan. Jännittäväksi asioita tekee se, että järjestelyissä ilmenee kaikilla kilpailijoilla ongelmia. Ja Suomessa säikähdetään voidaanko me oikeasti tippua finaalista onnko tää vaan kuplaa. Samaan aikaan kisakaupungissa vihreät bolerot lisääntyvät. Ja sitten semi iltana hienoja ja ei niin hienoja esityksiä nähdään. 1 suosikki Ruotsii esiintyy vakuuttavasti ja saa hyvät aploodit. Ja lopulta tulee Jeren Vantaalta vuoro esiintyä ja mitä tapahtuu Mies vetää sellaisen shown, että voi hyvänen aika ja yleisö syö tämän kädestä. Ulkomaalainen Eurooppalainen yleisö laulaa täysillä mukana Suomeksi :heh: :uujee: :uujee: Ja kun äänestys on käynnissä ja sen jälkeen kenelle järjestäjät antavat huomiota. Ei entiselle viisu kuningattarelle vaan Suomen vihreälle miehelle, joka näyttää miten tanssitaan ja yleisö on myyty. :uujee: :uujee: Ja kun finalisteja paljastetaan niin kyllä Suomen vihreä mies saa isoimmat suosion osoitukset. Myös merkittävää on, että kun kisassa ei finaaliin päässet kovan paineen alla olleet Alankomaat ovat murtuneita menee Jere heitä lohduttamaan.

Ja sitten tapahtuu se mitä kaikki ovat pelänneet. Kyllä Suomi arpoutuu Finaalin alkupuolelle esiintymään, mutta samoin myös Ruotsi. Ja lopulta kaikki isot ennakkosuosikit joutuvat alkuun paitsi Israel. Tästä alkaa kaikkien viisfanien jännitys. Päivä menee ja tulee Torstai ja 2 semi. Ja lopulta viimeiset finalistit selviävät. Sitten alkaa jännittävä odotus, että siintymisjärjestys kerrotaan. Suomalaiset fanit jännittvät ja ovat huolissaan, että kuinka alussa joudutaan esiintymään. Myös tuottajat olivat vähän kiusanneet ja pelotelleet, että Jere olisi hyvä aloittaja. Ja sitten se tulee ja mikä on paikka no alkupuoliskon viimeinen. Ruotsi laitettu aiemmaksi esiintyjäksi. Ja jälleen toive herää ja fanit innostuvat, että peli ei oo menetetty. Ja sitten tulee raatien kenraali. Esityksessä yksi kohta epäonnistuu, mutta fanit innostuvat kun Jere vetää paljon kovemmin, kuin semissä. Sitten on finaali ja kun artisteja esitellään niin sen huomaa, että Jere Käärijä on heidät valoittanut ylivoimaisesti. Ja kun Käärijä sitten esiintyy niin se on heti selvää kenen puolella yleisö on. Yleisö huutaa ja tsemppa ja laulaa mukana koko esityksen ajan. Ja kukaan muu esiintyjä ei tällaista reaktiota saa aikaan. Käärijän tsemppi huudot ärsyttävät ja sitä yritetään vaientaa. Raadit alkavat ja Ruotsi saa hyvän alun. Ja Suomi ei heti pärjää. Lopulta Suomi alkaa saada pisteitä ja kaksi kertaa saadaankin 12 pistettä Norjalta ja kyllä kilpailija ruotsilta. Ja raatien jälkeen Ruotsilla on valtava johto ja tilanne alkaa näyttämään pahalta. Tämän jälkeen alkaa yleisö äänten anto ja pisteitä tulee, mutta ei valtavasti isoja. Ja sitten on Suomen vuoro. Kaikki odottavat hengitystään pidätellen ja mitä tapahtuu Suomi saa 376 pistettä ja Yleisön riemu kaikuu. Tätä jatkuu ja sitten on pahimman kilpailijan vuoro hänen pisteitään odotetaan ja Suomea huudetaan valtavalla äänellä. Ja lopulta Ruotsi saa 243 pistettä jotka kuitenkin ylivoimaisen raativoiton avulla vievät voittajiksi. Mitä tapahtuu Yleisö yhä huutaa vain Suomea ja kun voittaja Ruotsin pitää esiintyä kuulua buuausta ja osa yleisöstä poistuu paikalta. Ja samaan aikaan suurin osa kilpailijoita ryntää Jeren luokse ja häntä lohdutellan valtavasti.

Eli kumman tarina olisi Ebullekin ollut sellainen tsemppaava ja kaikki yhdistävä. Jere Vantaalta kotikutoisena artistina voittaa euroopan äänet vs Entinen voittaja jolla oli yksi maailman isoimmista musakoneistosta takanaan ja joka sai musabisnesten ihmisten tuen. :miettii: :miettii:
Miksi se yleisöä kiittelee, kun raadithan sen voiton varmisti. :heh:

Avatar
Nekku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3228
Liittynyt: 06 Marras 2017, 10:47

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Nekku »

toivo kirjoitti: 17 Touko 2023, 21:37 Aina kun näen jotain neon vihreää tai eurolavoja tulee heti mieleen Käärijä. Samoiten Pina Coladasta. Juuri eilen näin kaupan pihassa koiran, jollaoli vaaleanpunaiset valjaat ja talutushihna> Käärijän tanssijat. :eeek: Milloin tää menee ohi :kups:
Siis joo, ite taas näin tänään eräällä miehellä mustan hupparin jossa oli vihreät hihat. :draamaa:
Crown the Witch! :twisted:

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5000
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja toivo »

Tämä juttu menee jo yli. Miksi tähänkin on lisätty Käärijä. :draamaa:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009591414.html

poika90
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4012
Liittynyt: 03 Helmi 2016, 13:24
Paikkakunta: OULU

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja poika90 »

Jo tuo on niin mahtavaa, että Jere uskaltaa noin avoimesti puhua näistä miehille aika tabu asioista. :peukku: :ihana: ite varsinkin tykkään tuosta, että Jere näyttää kaiken niin aidosti ja on oma itsensä. Ja musta se on parempi vaikka jotkut ovatkin krisoineet tätä, että Jere näyttää esim avoimesti pettymyksensä, kun siinä pelätään että Suomella menee maine viisufanien silmissä :niinpa:
Miksi se yleisöä kiittelee, kun raadithan sen voiton varmisti. :heh:

Avatar
hercules
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2237
Liittynyt: 12 Touko 2018, 21:06

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja hercules »

Cha Cha Cha on striimatuin suomenkielinen kappale jo nyt. Melkoista.
Nyt ne verhot kii

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5000
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja toivo »

Hyvin oli myös tämä markkinointi homma Liverpoolissa järjestetty. Saunarekka ja se taulu, mihin naamansa sai työntää (mikä tämän nimi nyt olikaan). Kilpailuun kun lähdetään niin kaikki mahdolliset keinot käyttöön.

En tiedä muistaako/tietääkö kovinkaan moni, mutta 1994 euroviisuissa, Catcat oli tarkoitus lennättää Dublinissa kuumailmapallolla viisuareenalle, mutta paikallinen ilmailuhallitus ei antanut lupaa tempaukselle. Suuren maailman tyyliin levy-yhtiö kuitenkin järjesti sisaruksille valkoisen CatCat-limusiinin, jonka kyljessä luki Bye Bye Baby. Että on sitä ennenkin osattu :heh:

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6613
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

Saunarekka tosiaan oli loistava idea. Käärijä itsekö sen oli keksinyt? Lisää vain tällaista, kyllä kaikki markkinointikikat kannattaa ehdottomasti hyödyntää.
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

poika90
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4012
Liittynyt: 03 Helmi 2016, 13:24
Paikkakunta: OULU

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja poika90 »

toivo kirjoitti: 17 Touko 2023, 22:26 Hyvin oli myös tämä markkinointi homma Liverpoolissa järjestetty. Saunarekka ja se taulu, mihin naamansa sai työntää (mikä tämän nimi nyt olikaan). Kilpailuun kun lähdetään niin kaikki mahdolliset keinot käyttöön.

En tiedä muistaako/tietääkö kovinkaan moni, mutta 1994 euroviisuissa, Catcat oli tarkoitus lennättää Dublinissa kuumailmapallolla viisuareenalle, mutta paikallinen ilmailuhallitus ei antanut lupaa tempaukselle. Suuren maailman tyyliin levy-yhtiö kuitenkin järjesti sisaruksille valkoisen CatCat-limusiinin, jonka kyljessä luki Bye Bye Baby. Että on sitä ennenkin osattu :heh:
Joo siis tää Käärijän promoaminen ja markkinointi oli ihan parasta :peukku: Todellakin tällaista lisää tulevaisuudessa ja muutenkin somea.

Siis oikeasti CatCatille hankittiin limusiini ja kaikki ja sitten kuitenkin tytöt laitettiin esiintymään niissä hirveissä mummokorseteissa :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Miksi se yleisöä kiittelee, kun raadithan sen voiton varmisti. :heh:

Avatar
ritsu89
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 786
Liittynyt: 16 Marras 2007, 22:19

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja ritsu89 »

Käärijä ei ole vielä mennyt Blind Channellin edelle finaaliesityksen katsojamäärässä, mutta kohta puoliin menee :tapu:

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57786
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

^^^ Näin aloittelevana viestintä- ja markkinointialan työntekijänä ei myöskään voi muuta kuin arvostaa. :kiitos:
⚰️ R.I.P. Eurovision 🪦

Avatar
Einingia
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1754
Liittynyt: 13 Touko 2014, 12:20

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Einingia »

Rekasta oli sovittu jo viime syksynä (!)

Käärijällä on paljon kavereita. <3
Boikotoin vuoden 2024 viisuja. EBU on munaton, siksi Suomi tuo munan mukanaan! #farkkumuna #jegg

poika90
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4012
Liittynyt: 03 Helmi 2016, 13:24
Paikkakunta: OULU

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja poika90 »

Nyt on itse Thomas G:SON kommentoinut käärijää :rofl: . Ja G:sonilla on myös tulevaisuuden neuvoja meille. Eniten ihmettelin, että omia sävellys apuaja ei annettu.


Hän myöntää Käärijän tarjonneen kovan vastuksen Loreenille. Cha cha cha oli yksi säveltäjän suosikeista koko kilpailussa.

– Tiesin, että kilpailusta tulee tiukka (Suomen ja Ruotsin välillä). Käärijän esitys oli kiehtova, siinä oli asennetta ja lavalla oli juhlat, hän kehuu.

Millaisia vinkkejä G:son antaisi voitonnälkäisille suomalaisille?

– Jatkakaa samaa rataa! En katsonut teidän viisukarsintaa tänä vuonna, mutta kuulin sen olleen erittäin hyvä, säveltäjä tuumaa.


https://www.iltalehti.fi/musiikki/a/cbe ... bd39298f62
Miksi se yleisöä kiittelee, kun raadithan sen voiton varmisti. :heh:

Avatar
Jomard
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 901
Liittynyt: 13 Tammi 2020, 09:00

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Jomard »

Joku oli jaksanut kerätä nämä eilisen Spotify tilastot, sen verran historiallisia lukuja jo nyt, että pakkohan ne on tännekin arkistoida! :tapu:

Spotify viral top 50:
Global 1
Australia 1
Austria 1
Belgium 1
Canada 1
Czechia 1
Denmark 1
Estonia 1
France 1
Germany 1
Greece 1
Hungary 1
Iceland 1
Ireland 1
Israel 1
Italy 1
Latvia 1
Lithuania 1
Luxembourg 1
Netherlands 1
New Zealand 1
Norway 1
Poland 1
Portugal 1
Romania 1
Slovakia 1
Spain 1
Sweden 1
Switzerland 1
Ukraine 1
United Kingdom 1
Bulgaria 2
Cyprus 3
Finland 5
Hongkong 5
Singapore 6
Turkey 15
Kazakhstan 21
United Emirates 23
Andorra 30
Uruguay 31
South-Korea 42

Spotify top 50 list

Global 11
Estonia 1
Finland 1
Iceland 1
Latvia 1
Lithuania 1
Poland 1
Sweden 1
Belgium 2
Norway 2
Ukraine 2
Austria 3
Israel 3
Romania 3
United Kingdom 3
Luxembourg 5
Switzerland 5
Czechia 6
Ireland 6
Netherlands 6
Bulgaria 8
Germany 8
Slovakia 10
Denmark 18
Greece 25
Portugal 30
Hungary 32
Spain 37
Rim-tim-tagi-digi-dim-tim-tagi-digi-dim

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57786
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

HERAJUMALA MIKÄ MÄÄRÄ VIRAALIYKKÖSSIJOJA! :eeek: :kups: :rakkaus:
⚰️ R.I.P. Eurovision 🪦

Avatar
12pointsii
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 854
Liittynyt: 16 Tammi 2011, 23:12
Paikkakunta: München

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja 12pointsii »

Serduchka kirjoitti: 18 Touko 2023, 11:59 HERAJUMALA MIKÄ MÄÄRÄ VIRAALIYKKÖSSIJOJA! :eeek: :kups: :rakkaus:
Käsittämättömän mahtavaa! :jihuujippii:
Is there something wrong with who I am ?

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57786
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

Mikähän mahtaa olla yhden viisun ennätys viraalilistojen ykkössijoissa (samaan aikaan)? :miettii:
⚰️ R.I.P. Eurovision 🪦

Avatar
Silirimpsis
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 979
Liittynyt: 18 Tammi 2010, 17:55
Paikkakunta: Waterloo

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Silirimpsis »

Jopas on komeaa ykkösriviä! :peukku:

En ole havainnut, että tämä pohojalaanen uusi katumuoti olisi ollut vielä täällä :heh:

https://www.tiktok.com/@rehupiikles_ban ... 8935900442
Somewhere in her smile she knows

Avatar
Einingia
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1754
Liittynyt: 13 Touko 2014, 12:20

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Einingia »

Ihanan alentava tuo G:sonta. :rofl: "En ole katsonut teidän karsintoja, mutta kuulin sen olleen hyvä." Menisi 18 minuuttia katsoa tai edes kuunnella kappaleet, mutta arvon herra säveltäjän aika on niin kallisarvoista, että ei voi käyttää.

Tässä taisi käydä niin, että ylenkatsomisen vuoksi Suomen menestys tuli heille vähän puskista ja siksi nyt niin kiukuttaa.

MAHTAVAA KÄÄRIJÄ!! Vaikka et itse enää jaksa lukuja seurata ja niihin on jo turtunut, meitä nämä luvut ilahduttavat suuresti! :tuuletus:
Boikotoin vuoden 2024 viisuja. EBU on munaton, siksi Suomi tuo munan mukanaan! #farkkumuna #jegg

poika90
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4012
Liittynyt: 03 Helmi 2016, 13:24
Paikkakunta: OULU

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja poika90 »

Einingia kirjoitti: 18 Touko 2023, 12:25 Ihanan alentava tuo G:sonta. :rofl: "En ole katsonut teidän karsintoja, mutta kuulin sen olleen hyvä." Menisi 18 minuuttia katsoa tai edes kuunnella kappaleet, mutta arvon herra säveltäjän aika on niin kallisarvoista, että ei voi käyttää.

Tässä taisi käydä niin, että ylenkatsomisen vuoksi Suomen menestys tuli heille vähän puskista ja siksi nyt niin kiukuttaa.

MAHTAVAA KÄÄRIJÄ!! Vaikka et itse enää jaksa lukuja seurata ja niihin on jo turtunut, meitä nämä luvut ilahduttavat suuresti! :tuuletus:

Sehän se varmaan onkin, että siellä se pikkuveli ilman heidän apuaan järjestätävät karsinnan joiden tasoa kansainvälisetkin fanit kehuvat ja puhuvat siitä kuinka Mellot on saaneet kilpailijan. Niin on se paha. Ja se, että meillä ei oo Ruotsalaisia tekemässä biisejä.

Mutta jotenkin myös noloa tuo Suomalaisen toimittajan kysely siitä, että mitä meidän pitäisi tehdä tulevaisuudessa. :heh: Olisi ollut vaan hiljaa tulevaisuudesta niin se olisi enemmän vaikuttanut, kun miksei pikkuveli kysele apua/ mitään neuvoja. Siis ite oisin toivonut, ettei me itsekkään enää jatkettaisi tässä pikkuveli roolissa ja kysellä Ruotsilta apua.

Mutta en ymmärrä tätäkään ylimielistä puhetta eräältä Ruotsalaiselta toimittajalta

Käärijä oli Suomelle aito mahdollisuus voittoon pitkään, pitkään aikaan. Tai jos rehellisiä ollaan: koskaan, Lordin vuoden 2006 voiton ollessa poikkeus.

Siis miksi pitää tän toimittajan vielä lyödä lyötyä ja kääntää veistä haavassa. Heillä on se upea 7 voitto, että miksei vaan iloitse siitä. Tässä oli kaikki syyt pysyä tyylikkäänä. Musta tää oli tosi tyylitöntä ja ylimielistä käytöstä ja mää sanon tän myös ihmisenä, joka on monesti puolustanut Ruotsalaisia.
Miksi se yleisöä kiittelee, kun raadithan sen voiton varmisti. :heh:

Avatar
Einingia
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1754
Liittynyt: 13 Touko 2014, 12:20

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Einingia »

Meillä on täydet mahdollisuudet voittaa pian uudelleen. Tyylilaji tulee olemaan joku muu kuin englanninkielinen pop tai balladi.

Tuo juuri ruotsalaisissa ihmetyttää. Iloitkaa siellä voitostanne ja olkaa kuin meitä ei olisi olemassakaan.
Boikotoin vuoden 2024 viisuja. EBU on munaton, siksi Suomi tuo munan mukanaan! #farkkumuna #jegg

poika90
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4012
Liittynyt: 03 Helmi 2016, 13:24
Paikkakunta: OULU

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja poika90 »

Einingia kirjoitti: 18 Touko 2023, 14:12 Meillä on täydet mahdollisuudet voittaa pian uudelleen. Tyylilaji tulee olemaan joku muu kuin englanninkielinen pop tai balladi.

Tuo juuri ruotsalaisissa ihmetyttää. Iloitkaa siellä voitostanne ja olkaa kuin meitä ei olisi olemassakaan.
Siis on tottakai kunhan vain taistelu tahtoa ja menestyksen nälkää löytyy.

Joo siis ite oikeasti vain Ruotsalaisina nauttisin sitä heidän himoitusta voitosta ja Kiusaisin vaikka niitä Irlantilaisia, enkä naapuria.
Miksi se yleisöä kiittelee, kun raadithan sen voiton varmisti. :heh:

Avatar
viisuilta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2731
Liittynyt: 08 Tammi 2022, 14:13

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja viisuilta »

Mihin tää kuuluisi… No laitetaan tähän :heh:

✨Must tuntuu et must ei tuu fiksumpaa tai kauniimpaa mä en saanu vaikuttaa siihen millaset kortit saan vuodet eikä kilsatkaan tee must kai tän viisaampaa mut viel voin vaikuttaa siihen mitä näil korteil saan ✨

:voitto: slayrikeskus :voitto:

Avatar
Elukka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1078
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 19:55

Re: Suomi 2023: Käärijä – Cha cha cha

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Einingia kirjoitti: 18 Touko 2023, 14:12 Meillä on täydet mahdollisuudet voittaa pian uudelleen. Tyylilaji tulee olemaan joku muu kuin englanninkielinen pop tai balladi.

Tuo juuri ruotsalaisissa ihmetyttää. Iloitkaa siellä voitostanne ja olkaa kuin meitä ei olisi olemassakaan.
Nimenomaan. Nyt ei ole aika luovuttaa ja menettää toivoa. Jos meillä oli nyt mahdollisuus voittaa, miksei voisi olla jo lähitulevaisuudessakin.
Vaihtuvat sloganit takaisin! :grr:

Lukittu