![Hymy :)](./images/smilies/hymy.gif)
Onnittelut 3000 viestistä!
![Good Enough :peukku:](./images/smilies/peukku.gif)
Viisukuppila . Euroviisuaiheinen uutis- ja keskustelusivusto
Sinähän itse vastasit jo niin kuolattavan hyvinmpappa kirjoitti:Kinkulle toivoisin jotakin hyvää kastiketta
Violette kirjoitti:boûche de noël
Tutkailin netistä sen ohjetta ja vaikutti noin hyvältäViolette kirjoitti:
Kyllä kinkulle saa mielellään olla hyvä kastike kyytipojaksi! Riippuu toki kinkusta, mutta olen maistanut todella hyviä kinkun paistoliemestä tehtyjä kastikkeita. Tulee paljon parempaa kuin lihaliemestä. Mutta tämäkin on makuasiaTOMItu kirjoitti:...tuli vain mieleen, että kannattaisikohan keittää ihan vain perinteinen lihaliemi? Kinkun paistoliemihän on melko rasvaista ja makukaan ei varmaan ole kovinkaan mukava, vai onko?
Hei mahtavaa! Minäkin poropeukalo ja keittiön katastrofi eksyin tänne ketjuun ja heti löytyi tällainen. Olen vuosikausia raahannut Ruotsista tällaisia kuivakakkuja eikä niitä Suomesta saa mistään! Pakkasessa on nytkin pari ja lisäksi kaapissa sellainen valmisjauhe tämän tekemiseen, mutta tämä reseptikin täytyy testata!Papageno71 kirjoitti:Tää on sit ihanaa eli suosittelen lämpimästi, vaikka onkin kuivakakku![]()
Anytimebarbarossa kirjoitti:Hei mahtavaa! Minäkin poropeukalo ja keittiön katastrofi eksyin tänne ketjuun ja heti löytyi tällainen. Olen vuosikausia raahannut Ruotsista tällaisia kuivakakkuja eikä niitä Suomesta saa mistään! Pakkasessa on nytkin pari ja lisäksi kaapissa sellainen valmisjauhe tämän tekemiseen, mutta tämä reseptikin täytyy testata!Papageno71 kirjoitti:Tää on sit ihanaa eli suosittelen lämpimästi, vaikka onkin kuivakakku![]()
Tänks Pappis!
Mun ohjeessa (mm. Pirkka-ohjeissa josta jätän pois mantelit ja Karjalaisessa keittokirjassa) riisin tilalla mannaryynit, ei muita mausteita kuin suola -ei siis pippuria eikä siirappia (jota lurautan kyllä lanttulaatikkoon). Mannaryyniversioon ei myöskään tule munaa -hyvä ottaa huomioon näinä ruoka-aineallergioiden luvattuina aikoina. Ohje on jopa helpompi kuin Sallan, koska mannoja ei keitellä ennakkoon vaan lisätään porkkanasoseen joukkoon.salla kirjoitti:Tässä helppo porkkanalaatikon ohje, joka vie kielen ja mielen mennessään.
-n.5 kpl isoja porkkanoita (tee sosetta)
-riisipuuroa (esim. litran maitoannokseen tehtynä)
- siirappia (n. 1 dl-) riippuu miten makeesta tykkää
-kuohukermaa 1-2 dl
-valkopippurii
-1 muna
kaikki vaan sotkee sekasin ja maistelee ennen uuniin laittoa. apua...nyt en muista lämpötilaa ja aikaa...olisko 175 ja 45 min? onpa hyvä resepti...
Tästä "laihdutuskeskustelusta" tulikin mieleen... tein tänään ihan itse keksien ja soveltaen hyvin onnistunutta "kiinalaista"GiveMeWings kirjoitti:Mä tein eilen saman: pikakeitin aasia-nuudeleita, paistoin ne pannussa teriaki-kastikkeessa, sekaan isoja katkarapuja sekä pilkottuja paprikanpaloja... oli aivan ihanaa (ja kevyttä!)ZetZet kirjoitti:Minä pyöräytin itselleni wokin pakastevihanneksista, nuudeleista ja katkaravuista. Hyvää oli.