Un peu de poivre, un peu de sel (Reseptivinkit)
Re: Reseptivinkit
Tässä olisi muutama bataattiresepti.
BATAATTI-LINSSIPATA 2 annosta
200g bataattia
1 pieni sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
tilkka öljyä
1 tl juustokuminaa
1 tl currya
ripays cayennepippuria
2 dl punaisia linssejä
1/2 punaista paprikaa
5 dl kasvislientä
Kuori ja viipaloi bataatti. Hienonna sipuli ja murskaa valkosipulin kynnet. Kuutioi paprika. Kuullota bataattia, sipulia, paprikaa ja valkosipulia muutama minuutti öljyssä. Lisää mausteet ja kasvisliemi. Keitä viitisen minuuttia. Lisää huuhdotut linssit ja keitä n. 10 min. kunnes ruoka on kypsää. Lisää tarvittaessa nestettä.
SAMETTINEN BATAATTIKEITTO 1-2 annosta
300-400g bataattia
1 sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
2 dl kasvislientä
1 pieni tölkki (165 ml) kookosmaitoa
pala punaista chiliä
1-2 tl limetti- tai sitruunamehua
ripaus yrttisuolaa
Kuori ja kuutioi bataatti, hienonna sipuli ja valkosipuli. Hienonna chili (poista siemenet). Kuumenna kasvisliemi jakookosmaito kattilassa. Lisää bataatti, sipuli, valkosipuli ja chili. Keitä n. 15 min. kunnes bataatti on kypsää. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää sitruunamehu ja yrttisuola.
Ohjeet ovat ihan vegaaneja, lakto-ovo tai sekasyöjä voi korvata esim. kookosmaidon mieleisellään tuotteella.
Ai, nyt huomasinkin, että sulla ilmeisesti on jo toi linssipadan ohje. No toi keitto on kyllä ainakin tosi hyvää.
Bataatista ja kidney-pavuista saa myös hyvän salaatin, sekaan vaikka tomaattia ja rucolaa. Bataatti pitää kuutioida ja paistaa öljyssä kymmenisen minuuttia, sitten valutetut pavut sekaan ja hetki vielä pannussa, kunnes pavutkin ovat kuumenneet. Maustetaan balsamiviinietikalla ja chilitahnalla. Sitten seos lautaselle ja sekaan siis tomaattia, mustia oliiveja, fetajuustoa (tai soijajuustoa). Päälle voi valuttaa vielä hieman oliiviöljyä. Ruokaisa ja hyvä lämmin salaatti.
BATAATTI-LINSSIPATA 2 annosta
200g bataattia
1 pieni sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
tilkka öljyä
1 tl juustokuminaa
1 tl currya
ripays cayennepippuria
2 dl punaisia linssejä
1/2 punaista paprikaa
5 dl kasvislientä
Kuori ja viipaloi bataatti. Hienonna sipuli ja murskaa valkosipulin kynnet. Kuutioi paprika. Kuullota bataattia, sipulia, paprikaa ja valkosipulia muutama minuutti öljyssä. Lisää mausteet ja kasvisliemi. Keitä viitisen minuuttia. Lisää huuhdotut linssit ja keitä n. 10 min. kunnes ruoka on kypsää. Lisää tarvittaessa nestettä.
SAMETTINEN BATAATTIKEITTO 1-2 annosta
300-400g bataattia
1 sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
2 dl kasvislientä
1 pieni tölkki (165 ml) kookosmaitoa
pala punaista chiliä
1-2 tl limetti- tai sitruunamehua
ripaus yrttisuolaa
Kuori ja kuutioi bataatti, hienonna sipuli ja valkosipuli. Hienonna chili (poista siemenet). Kuumenna kasvisliemi jakookosmaito kattilassa. Lisää bataatti, sipuli, valkosipuli ja chili. Keitä n. 15 min. kunnes bataatti on kypsää. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää sitruunamehu ja yrttisuola.
Ohjeet ovat ihan vegaaneja, lakto-ovo tai sekasyöjä voi korvata esim. kookosmaidon mieleisellään tuotteella.
Ai, nyt huomasinkin, että sulla ilmeisesti on jo toi linssipadan ohje. No toi keitto on kyllä ainakin tosi hyvää.
Bataatista ja kidney-pavuista saa myös hyvän salaatin, sekaan vaikka tomaattia ja rucolaa. Bataatti pitää kuutioida ja paistaa öljyssä kymmenisen minuuttia, sitten valutetut pavut sekaan ja hetki vielä pannussa, kunnes pavutkin ovat kuumenneet. Maustetaan balsamiviinietikalla ja chilitahnalla. Sitten seos lautaselle ja sekaan siis tomaattia, mustia oliiveja, fetajuustoa (tai soijajuustoa). Päälle voi valuttaa vielä hieman oliiviöljyä. Ruokaisa ja hyvä lämmin salaatti.
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.
Re: Reseptivinkit
Jep, tätä olenkin tehnyt jo kaksi kertaa (viimeksi eilen), kun Klodde laittoi reseptin tänne jakoon jokin aika sitten.Hazel kirjoitti:BATAATTI-LINSSIPATA 2 annosta
Kiitos ohjeista, kokeilen jossain vaiheessa tuota bataattikeittoa. Kuulostaa erittäin hyvältä - rakastan kookosmaitoa.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Bataattikeittoa voisi testata myös joskus. Kookostuotteet vähän epäilyttää, mutta ehkäpä muun ruoan seassa siitä ei ole harmia.
Spread our codes to the stars
You must rescue us all
You must rescue us all
Re: Reseptivinkit
Voihan sen kookosmaidon korvata kermallakin. Harmi, kun tuossa kookosmaidossa on niin paljon rasvaa...
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Voi tietty korvata vähärasvaisella vaihtoehdolla ja laittaa kookoksen makua hiutaleina sekaan. Tosin ehkä se samettisuus siinä kärsii.
Olen itse innostunut noista kookoshiutaleista nyt, niitä tulee lykättyä ruokiin.
Olen itse innostunut noista kookoshiutaleista nyt, niitä tulee lykättyä ruokiin.
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak
Re: Reseptivinkit
Pitänee sitten muistaa, etten liity ruokapöytääsi.Marjukka kirjoitti:Olen itse innostunut noista kookoshiutaleista nyt, niitä tulee lykättyä ruokiin.
Mistä tän saa poistettua? Apua!
Re: Reseptivinkit
Jep, kookos ja banaani. Niitä ei ole tarkoitettu ihmisravinnoksiMagnum kirjoitti:Samoin. Kookos on paholaisen keksintö.
Tosin joku veikkasi, että minut pitää vain totuttaa niihin & moniin muihin ruokaaineisiin (niin kuin pikkuvauvan, aikuisen naisen herranjestas.. ei ei, minä väitän, että kysessä on makuallergia ).
Homer: The problem in the world today is communication. Too much communication.
Re: Reseptivinkit
Kookos. Mie tungen sitä kaikkiin mahdollisiin ruokiin.
Kanaa kookoskastikkeessa, kookos-mokkapaloja... yms.
Kanaa kookoskastikkeessa, kookos-mokkapaloja... yms.
"Jaa, niiden vehkeiden kuuluu hammaslääkärissä mennä suuhun."
-Jennibot
-Jennibot
Re: Reseptivinkit
Kyllä kookos ihan hyvää on, ainakin keitoissa.
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.
Re: Reseptivinkit
Tein tätä äsken ja oli niin yllättävän hyvää että pakko panna resepti tänne
Tomaattikeitto kahdelle
4 tuoretta tomaattia
1 sipuli
2 tl (oliivi)öljyä
1 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
puolikas kasvisliemikuutio
2 rkl tomaattisosetta
mustapippuria, aromisuolaa
1/2 tl kuivattua basilikaa
ripaus sokeria
(valkosipulia)
tuoretta persiljaa
Kalttaa tomaatit ja kuutioi ne. Silppua sipuli.
Kuullota sipulia öljyssä. Kun se on kullankeltaista ja hieman ruskistunutta, lisää jauhot, pyörittele kunnolla sekaisin ja lisää vesi, tomaatit, kasvisliemikuutio pilkottuna ja mausteet. Anna hautua kannen alla noin puoli tuntia. Tarkista maku. Pinnalle tuoretta persiljaa.
Lisänä maistuu leipä, itse söin ruisleipää jonka päällä oli juustoa ja kurkkua. Jvvv väitti että tomaattikeittoon kuuluisi mukamas muna (kuten pinaattikeittoon), itse en ole moisesta koskaan kuullutkaan mutta pitää kai joskus testata.
Keittohan on muuten tosi kevyttäkin, eli sopii laihduttajillekin mainiosti.
Tomaattikeitto kahdelle
4 tuoretta tomaattia
1 sipuli
2 tl (oliivi)öljyä
1 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
puolikas kasvisliemikuutio
2 rkl tomaattisosetta
mustapippuria, aromisuolaa
1/2 tl kuivattua basilikaa
ripaus sokeria
(valkosipulia)
tuoretta persiljaa
Kalttaa tomaatit ja kuutioi ne. Silppua sipuli.
Kuullota sipulia öljyssä. Kun se on kullankeltaista ja hieman ruskistunutta, lisää jauhot, pyörittele kunnolla sekaisin ja lisää vesi, tomaatit, kasvisliemikuutio pilkottuna ja mausteet. Anna hautua kannen alla noin puoli tuntia. Tarkista maku. Pinnalle tuoretta persiljaa.
Lisänä maistuu leipä, itse söin ruisleipää jonka päällä oli juustoa ja kurkkua. Jvvv väitti että tomaattikeittoon kuuluisi mukamas muna (kuten pinaattikeittoon), itse en ole moisesta koskaan kuullutkaan mutta pitää kai joskus testata.
Keittohan on muuten tosi kevyttäkin, eli sopii laihduttajillekin mainiosti.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Kiitos reseptistä, vaikuttaa herkulliselta .
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.
- PikkuGwyneth
- Kanta-asiakas
- Viestit: 2227
- Liittynyt: 20 Touko 2005, 15:01
- Paikkakunta: Kuopio
Re: Reseptivinkit
Repesin ihan täysin. Aikuista, toki. Tämän haluaisin kuitenkin nähdä: Jvvv uittamassa munaa tomaattikeitossa.Violette kirjoitti:Jvvv väitti että tomaattikeittoon kuuluisi mukamas muna
Kymmenen sientä.
Re: Reseptivinkit
Jotenkin arvasin että tää menee taas tähän.
Ehkä Jvvvvvvvv tarkoittikin pitkää munaa.
Ehkä Jvvvvvvvv tarkoittikin pitkää munaa.
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak
Re: Reseptivinkit
Tuohan on juuri se metrimuna, jonka perään Jvvv haikaili täällä joskus kolme vuotta sitten! Silloin ei löytynyt apua täältä, nauroivat vain poikaparan kysymykselle.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Sepä juuri, metrimunan paluu Repesin, kun eräällä toisella foorumilla käytettiin vanhasta tutusta metrimunasta termiä pitkämuna - ja se ei ollutkaan jonkun pervo ajatusvirhe, vaan sitäkin tosiaan käytetään. Ja äsken löytyi vielä pitkä muna erikseen kirjoitettuna.
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak
Re: Reseptivinkit
Tämä on erityisen tärkeää muistaa pitkän munan kohdalla: "PITKÄÄ MUNAA EI VOI PAKASTAA UUDELLEEN!"
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.
- Katten-Gustaf
- Kanta-asiakas
- Viestit: 11843
- Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
- Paikkakunta: Siellä sun täällä...
Re: Reseptivinkit
En tiedä, miten yleistä on, mutta ainakin Rossossa tosiaan on tossa tomaattikeitossa aina joku kananmunan puolikas. Itse jätän sen tosin aina syömättä, koska se on jotenkin niin kumimainen, olkoon sitten metrimuna tai ihan tavallinen.
Musta se ei edes kuulu siihen.
Musta se ei edes kuulu siihen.
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...
Re: Reseptivinkit
Ajatus kananmunasta tomaattikeitossa on tosi .
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.
- barbarossa
- Kanta-asiakas
- Viestit: 7772
- Liittynyt: 18 Marras 2003, 11:30
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Reseptivinkit
Mä oon saanut Rossossa tomaattikeitossa mozzarella. Se varsin kumimaista on. Jos KG sekottaa siihen?
Mä laitan usein mozzaa tomaattikeittoon. Tykkään, että sopii siihen hyvin.
Mä laitan usein mozzaa tomaattikeittoon. Tykkään, että sopii siihen hyvin.
"Laka laulaja kielsi tulemasta alas parvekkeelta ennen kuin rakkaus kestää... " -Pokušaj
Re: Reseptivinkit
Mozzarella on kyllä hyvää Se on tosin nyt laiharilla säännösteltyjen elintarvikkeiden listalla.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
- Katten-Gustaf
- Kanta-asiakas
- Viestit: 11843
- Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
- Paikkakunta: Siellä sun täällä...
Re: Reseptivinkit
Nöyp, kyllä mä sentään mozzarellan ja kananmunan erotan toisistaan. niin sokee mä en ole, eikä mun makuaistini (mä olen kerran sen syönyt) niin pahasti petä. Kananmunaa se oli, metrimunaa vai muuta sitä en tiedä, mutta kumia se oli ja pahaa.barbarossa kirjoitti:Jos KG sekottaa siihen?
Kananmunissa ei sinänsä ole vikaa eikä mozzarellassakaan. Mozzarella on itse asiassa hyvää juustoa, sitä tulee vaan harvemmin ostettua, kun sen käyttötarkoitus on noin normaalikäytössä melko rajallinen...
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...
Re: Reseptivinkit
No tätä en kyllä voisi allekirjoittaa. Jos mulla ei olisi paino-ongelmia, tunkisin mozzarellaa suunnilleen joka ruokaan, niin hyvää se on. Tosin ymmärrän mielipiteesi kyllä jos ei ole tapana käyttää juustoa muualle kuin leivän päälle. Siihen mozzarella lienee liian stydiä tavaraa, ainakin arkikäytössä. Mutta mozzaahan myydään muutenkin aika pienissä pakkauksissa, yksi pallukka riittää hyvin yhden tai kahden annoksen aineiksi.Katten-Gustaf kirjoitti:Mozzarella on itse asiassa hyvää juustoa, sitä tulee vaan harvemmin ostettua, kun sen käyttötarkoitus on noin normaalikäytössä melko rajallinen...
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Ompas niillä tarkat tiedot pitkästä munastaMarjukka kirjoitti: Ehkä Jvvvvvvvv tarkoittikin pitkää munaa.
mitat: Pituus 20 cm, halkaisija 4.5 cm, paino 300 g.
Kun rakkaus kerran voittaa, pois ihmisten kateus silloin jää.
Kun päivä tuo kerran koittaa, se kaikki kansat yhdistää.
Voi rakkaus tuskan poistaa, ei ihmiset sotiaan silloin käy.
Vain aurinko lämmin loistaa ja pelkoa ei missään näy.
Kun päivä tuo kerran koittaa, se kaikki kansat yhdistää.
Voi rakkaus tuskan poistaa, ei ihmiset sotiaan silloin käy.
Vain aurinko lämmin loistaa ja pelkoa ei missään näy.
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 11678
- Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
- Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
- Viesti:
Re: Reseptivinkit
joku täällä ei aikonut edes mennä metsään, melkoista puhetta! lienee pantava märkäkorvaisten yltiöurbaanien nuorten uhoamiseksi.... minulta toki voi ostaa kuivattujakin sieniä, privaviestiä vain... tiejättekö muuten parempaa kuin kesän ensimmäiset vastapaistetut metsä(tietysti)-sienet ? luomu-uuet perunat, silli ja tilli kera voisulan ...
Re: Reseptivinkit
Paistoin tölkkiherkkusieniä ja suolattuja cashew-pähkinöitä öljyssä. Maustoin soijakastikkeella ja makealla chilikastikkeella. Hyvää. Sopii raejuuston kanssa.
What color is your life?
Re: Reseptivinkit
Kokeilkaapa joskus vaihteeksi pannupizzaa tavallisen lätyn sijaan! Tämä resepti on hyväksi havaittu.
Pannupizza
2 dl lämmintä vettä
3 tl kuivahiivaa
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
n. 4 dl vehnäjauhoja
Sekoita kuivahiiva, sokeri ja suola jauhojen joukkoon. Sekoita jauhoseos vähitellen lämpimään veteen (42-asteiseen). Alusta taikina sileäksi käsin vaivaamalla. Peitä kulho leivinliinalla ja kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi, noin 20 min. riittänee.
Voitele öljyllä matalareunainen pyöeä piirasvuoka (n. 30cm). Painele kohonnut taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Lisää täytteet. Paista 250 asteessa alimmalla tasolla n. 15 minuuttia.
Täytteet voi tietty sitten valita oman maun mukaan. Itse laitoin tänään kebablihaa, ananasta, paprikaa ja homejuustoa. Olen todennut paseeratun tomaatin parhaaksi tomaatiksi pizzalle, jotkut laittavat tomaattikastiketta mutta itse käytän mieluiten pelkkää tomaattia.
Pannupizza
2 dl lämmintä vettä
3 tl kuivahiivaa
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
n. 4 dl vehnäjauhoja
Sekoita kuivahiiva, sokeri ja suola jauhojen joukkoon. Sekoita jauhoseos vähitellen lämpimään veteen (42-asteiseen). Alusta taikina sileäksi käsin vaivaamalla. Peitä kulho leivinliinalla ja kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi, noin 20 min. riittänee.
Voitele öljyllä matalareunainen pyöeä piirasvuoka (n. 30cm). Painele kohonnut taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Lisää täytteet. Paista 250 asteessa alimmalla tasolla n. 15 minuuttia.
Täytteet voi tietty sitten valita oman maun mukaan. Itse laitoin tänään kebablihaa, ananasta, paprikaa ja homejuustoa. Olen todennut paseeratun tomaatin parhaaksi tomaatiksi pizzalle, jotkut laittavat tomaattikastiketta mutta itse käytän mieluiten pelkkää tomaattia.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Oi viisaat, neuvokaatten mua tekemään paistettuja perunoita. Jotain hyviä semmosia Pitääkö keittää ensin? Mitä niiden kanssa vois syödä?
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for
Re: Reseptivinkit
Mä tekisin varmaan seuraavasti:
Osta kaupasta kiinteitä perunoita (muistaakseni vihreä pussi, tarkista nyt vielä)
Kuori ja kuutioi sopivaksi katsomasi määrä pottuja raakana sen kokoisiksi paloiksi kuin mitä nyt haluat
Keitä vedessä puolikypsiksi
Valuta ja anna jäähtyä ja pinnan kuivua keittovedestä
Kuumenna pannulla rasvaa ja paista perunat siinä ruskeiksi ja kypsiksi
Mausta suolalla ja halutessasi muillakin mausteilla, esim. paprikajauhe ja pippuri sopivat. Aromisuola tai grillausmauste on hyvä valinta, sitä käyttäessä ei muita mausteita tarvitsekaan!
Voihan ne perunat paistaa ihan raakanakin, mutta siinä kyllä menee ikä ja terveys. Rasvaa saa käyttää reilusti, sillä perunat palavat aika helposti kiinni pannuun. Ja muista sekoitella koko ajan! Levy ei saa myöskään olla liian kuuma. Alkukuumennus kutosella ja paistaminen nelosella.
Meidän perheessä syötiin joskus viikonloppuisin aamiaisena paistettuja perunoita ja paistettua munaa. Makkara tai joku hyvä liha, etenkin porsaanliha sopii ainakin mainiosti lisäksi. Voisin kuvitella myös papujen käyvän - ostat vaikka purkin-pari kidneypapuja ja lämmität perunoiden seuraksi. Lisäksi kannattaa tehdä myös raikasta salaattia, sillä paistetut perunat ovat aika raskasta ruokaa. Salaatti sitten tasapainottaa kivasti.
Osta kaupasta kiinteitä perunoita (muistaakseni vihreä pussi, tarkista nyt vielä)
Kuori ja kuutioi sopivaksi katsomasi määrä pottuja raakana sen kokoisiksi paloiksi kuin mitä nyt haluat
Keitä vedessä puolikypsiksi
Valuta ja anna jäähtyä ja pinnan kuivua keittovedestä
Kuumenna pannulla rasvaa ja paista perunat siinä ruskeiksi ja kypsiksi
Mausta suolalla ja halutessasi muillakin mausteilla, esim. paprikajauhe ja pippuri sopivat. Aromisuola tai grillausmauste on hyvä valinta, sitä käyttäessä ei muita mausteita tarvitsekaan!
Voihan ne perunat paistaa ihan raakanakin, mutta siinä kyllä menee ikä ja terveys. Rasvaa saa käyttää reilusti, sillä perunat palavat aika helposti kiinni pannuun. Ja muista sekoitella koko ajan! Levy ei saa myöskään olla liian kuuma. Alkukuumennus kutosella ja paistaminen nelosella.
Meidän perheessä syötiin joskus viikonloppuisin aamiaisena paistettuja perunoita ja paistettua munaa. Makkara tai joku hyvä liha, etenkin porsaanliha sopii ainakin mainiosti lisäksi. Voisin kuvitella myös papujen käyvän - ostat vaikka purkin-pari kidneypapuja ja lämmität perunoiden seuraksi. Lisäksi kannattaa tehdä myös raikasta salaattia, sillä paistetut perunat ovat aika raskasta ruokaa. Salaatti sitten tasapainottaa kivasti.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Söin Tartossa semmosta salaattia, jossa oli paistettuja perunoita ja kanaa, salaatinlehtiä, tomaattia, kurkkua ja sinappia. Oli ihan tajuttoman hyvää. Vois tehdä joskus itekin.
21:15 <@XXX> kuten huomaat, mulla on vähän tautologiaa.