MSN Messenger

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: MSN Messenger

MSN Messenger

Kirjoittaja ashanti » 26 Loka 2004, 23:20

Tiedustelen taas, onko mahd. laajempi MSN ongelma, koska ainakin yhteisöt jökkineet vimppa päivinä enkä nyt pääse sisään mesukkaan. Tein eilen jonkun päivityksen liittyen Messenger Plus!-jutskaani, liekö se nyt syynä tähän vaiko mikä... :cry:

MSN Messenger

Kirjoittaja Mysterio » 06 Elo 2004, 14:26

Ei minulla ainakaan ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Tosin joskus yön aikana on offline tilaan mennyt..

MSN Messenger

Kirjoittaja Nata » 16 Heinä 2004, 10:36

VINK VINK Messenger-osoitteeni on nata@laurila.net ja roikun sen äärellä aika paljon, koska selkäni mielestä en saisi tehdä juuri muuta kuin maata sohvalla. Onneksi ihana mieheni on hommannut minulle kannettavan tietokoneen :)

MSN Messenger

Kirjoittaja Fabrizio » 23 Kesä 2004, 18:34

Eipä ole ilmennyt ongelmia MSN Messengerissä, itseasiassa ei vielä kertaakaan, joten "koputan puuta" ja toivon, että jatkossakin kaikki menee yhtä moitteettomasti.

MSN Messenger

Kirjoittaja ashanti » 23 Kesä 2004, 18:17

Voe tokkiisa nii! :mrgreen: Jotain salamyhkäistä tässä mikkisoftassa on, koska mitään erilailla tekemättä, olen sisällä mesessä. Mistä vetoa, ettei huomenna pelitä... Mystistä.

MSN Messenger

Kirjoittaja JuhaUK » 23 Kesä 2004, 16:32

Mitä? Ei kai kukaan kehtaa väittää, että Microsoft päästää bugisia ja testaamattomia ohjelmia markkinoille? :shock: Ehei, täysin toimivia, luotettavia ja turvallisia ovat aina, juu. :roll: :wink:

MSN Messenger

Kirjoittaja ashanti » 23 Kesä 2004, 16:01

Sain yhtenä päivänä päivitysilmon ja tein sen kyllä. Eikä aiemmin ole näin pitkään hannannut Messenger vastaan. Eikä ole Jukan ehdottamaa palomuurivaivaakaan. Ei vaan tapahdu mitään. :twisted:

MSN Messenger

Kirjoittaja Soppis » 23 Kesä 2004, 14:18

Niin kauan kun olen Messengeriä käyttänyt, tasaisin väliajoin bugaa. Versiosta riippumatta. Sama homma Hotmailin kanssa. Ei riipu koneesta, eikä sijainnista. Nyt kyllä on viime ajat toiminut ihan moitteettomasti.

"Kirjautuminen Messengeriin ei onnistunut - vaaditaan suojauspäivitys" -> Osana Microsoftin luotettavan tietojenkäsittelyn aloitetta Microsoft tarjoaa tietoturvapäivityksen .NET Messenger -palveluun, joka edellyttää joidenkin MSN Messenger- tai Windows Messenger -käyttäjien päivitystä.

Ellet ole tehnyt päivitystä, et voi kirjautua sisään. Tee päivitys täältä:

http://messenger.msn.fi/Help/Upgrades.aspx

Siitä en mene takuuseen, ratkeavatko ongelmat tällä :roll:

MSN Messenger

Kirjoittaja JukkaV » 23 Kesä 2004, 14:01

Kummallista, mulla se toimii... Eihän palomuuri ole tehnyt mitään kummaa?

MSN Messenger

Kirjoittaja ashanti » 23 Kesä 2004, 09:58

Joku siinä nyt mättää. Yrittää ja yrittää sisäänkirjautua muttei onnistu. :evil: Monta päivää jo samanlaista äkäilyä. PAH!

MSN Messenger

Kirjoittaja ashanti » 21 Kesä 2004, 21:28

Testasin ja toimi mutta pitää mennä seuraamaan jalkapalloilun ihmeellistä maailmaa... Hyvä, että pelitti -meinasin jo huolestua. :lol:

MSN Messenger

Kirjoittaja JuhaUK » 21 Kesä 2004, 20:56

Minäkin juuri loggasin sisään eka kertaa kuukausiin ja kaikki tutut siellä luuraavat. Ensiksi en kyllä meinannut päästä sisään, mutta se johtuikin siitä, että olin välillä vaihtanut Hotmailin salasanan.

MSN Messenger

Kirjoittaja ZetZet » 21 Kesä 2004, 20:54

Minulle tuli tänään välissä ilmo, että "server too busy". Nyt toimii kyllä.

MSN Messenger

Kirjoittaja ashanti » 21 Kesä 2004, 19:53

Pelittääkö muilla moitteettomasti? Pari päivää tökkinyt, eilen pääsin läpi mutta ihmeekseni ei ketään messengerkaveria online, vaikka AINA on joku edes. Tänään ei anna mitään eloonmerkkejä, väittää vaan, ettei saa yhteyttä -netti pelii mulla kuitenkin koko ajan. Mulla on Messenger Plus! asennettuna. :cry:

Ylös