Fontin koko

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Fontin koko

Fontin koko

Kirjoittaja megbird » 11 Helmi 2005, 16:02

Marjukka kirjoitti:Kirjoitusruudulla, kirjoitustilassa ollessasi, voit valita fontin koon "Fontin koko" -valikosta. Tosin en ole itse ihan varma miten foorumisofta pelaa Mozillan kanssa, täytyy kysellä ylläpidolta, onko kyseessä joku häiritsevä ominaisuus jota ehkä voisi fiksailla.
Tuossa todellakin on "fontin koko" nappula ja siitä valitsin nyt NORMAL valinnan. Kooksi tuli 12, mutta ei se kirjoitettaessa näy. Varmasti johtuu selaimesta.

Fontin koko

Kirjoittaja Marjukka » 11 Helmi 2005, 15:51

Kirjoitusruudulla, kirjoitustilassa ollessasi, voit valita fontin koon "Fontin koko" -valikosta. Tosin en ole itse ihan varma miten foorumisofta pelaa Mozillan kanssa, täytyy kysellä ylläpidolta, onko kyseessä joku häiritsevä ominaisuus jota ehkä voisi fiksailla.

Fontin koko

Kirjoittaja megbird » 11 Helmi 2005, 15:44

TOMItu kirjoitti:Siis sen minkä itse kirjoitat...sen kokoa saa muutettua, muttei muita! Joku muukin valitteli tekstin pienuutta, mutta se taitaa olla ihan selaimesta johtuva "vika"! luulisin...en ole varma.
Niin nimenomaan sen mitä itse kirjoitan. Mielestäni teksti jota kirjoitan on pienempää kuin luettu teksti. Selain on mozilla firefox 1.0

Fontin koko

Kirjoittaja TOMItu » 11 Helmi 2005, 15:38

Siis sen minkä itse kirjoitat...sen kokoa saa muutettua, muttei muita! Joku muukin valitteli tekstin pienuutta, mutta se taitaa olla ihan selaimesta johtuva "vika"! luulisin...en ole varma.

Fontin koko

Kirjoittaja megbird » 11 Helmi 2005, 15:34

Saako mistään muutettua suuremmaksi ?

Ylös