Käyttäjien poistaminen

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Käyttäjien poistaminen

Re: Käyttäjien poistaminen

Kirjoittaja MrMemory » 21 Heinä 2010, 00:25

Ja moderaattorit eivät jatkossakaan keskustele yleisesti käyttäjien erilaisista varoituksista ja banneista ja niihin johtaneista syistä. Moderaattorit tekevät parhaansa, että keskustelun yleinen taso pysyy annettujen ohjeiden mukaisena. "Suuret" päätökset tehdään aina moderaattorien kesken yhteistyönä. :joojoo:

Tuohon nimimerkin poistoon käyttämättömänä jonkin aikarajan jälkeen en nyt osaa mitään kommentoida. Kuten Timoteus ehtikin jo vastaamaan, yleensä nimimerkki poistetaan vain käyttäjän omasta pyynnöstä.

Re: Käyttäjien poistaminen

Kirjoittaja Timoteus » 21 Heinä 2010, 00:14

Oopperan kummitus kirjoitti:Huomasin vähän aikaa sitten että nimimerkki "Totuudenpuhuja" on poistettu käytöstä eli siis kirjoitusoikeudet on viety häneltä. Olisi kiva tietää mitä hän oli tehnyt sellaista että hänet on nyt bannattu?
Totuudenpuhujaa ei bannattu, vaan hänen tunnuksensa poistettiin hänen omasta pyynnöstään.

Re: Käyttäjien poistaminen

Kirjoittaja Serduchka » 20 Heinä 2010, 22:08

Minusta olisi hienoa, jos kuppilasta myös poistuisi sellaisia nimimerkkejä, jotka eivät ole kirjoittaneet tänne tietyn aikaa sitten :joojoo: Esim. jos kuppilalainen ei kirjoita kuppilaan kolmen vuoden aikana yhtään viestiä, voisi tunnus olla hyvä poistaa... Koska epäilen, että silloin tämä kuppilalainen ei ole enää innokas kirjoittelemaan kuppilassa... Ehkä kaksikin vuotta olisi hyvä :miettii: Saa kyllä lytätä ideani ihan täysin, sillä ehdotushan tämä vain on :joojoo:

Ylös