Sugar (karkit ja muut namut)
- PikkuGwyneth
- Kanta-asiakas
- Viestit: 2227
- Liittynyt: 20 Touko 2005, 15:01
- Paikkakunta: Kuopio
Re: Karkit ja muut namut
Ainoa vegaaninen suklaamuna taitaa olla Mignon (no okei, jostain hippikaupoista satojen kilometrien päästä vois saada ehkä marsipaanimunia), mutta se on tehty oikeaan kananmunankuoreen. Olinkin innoissani, kun löysin Mignon-konvehteja rasiassa! Mutta mutta, kannattiko ostaa, kun söin ne kaikki noin kolmen tunnin sisällä?
Onneksi yleensä ei ole vegaanisia suklaakonvehteja tarjolla... Tummat levysuklaat ovat ihan eri asia, pärjään hyvin noin yhdellä palasella päivässä. Konvehtien edessä lakoan ilmeisesti täysin.
Onneksi yleensä ei ole vegaanisia suklaakonvehteja tarjolla... Tummat levysuklaat ovat ihan eri asia, pärjään hyvin noin yhdellä palasella päivässä. Konvehtien edessä lakoan ilmeisesti täysin.
Kymmenen sientä.
Re: Karkit ja muut namut
Meidän lähikaupassa oli kerrankin jotain uutta.. eli salmiakkipätkiksiä! Ihan hyviä, mutta alkuperäiset on parempia .
- tonywerner
- Kanta-asiakas
- Viestit: 28218
- Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
- Paikkakunta: Riihimäki
Re: Karkit ja muut namut
Maraboun mansikkasuklaalevy hankittu ja eka rivi maistettu Hyvää on
Tosin se on mielestäni huiputusta, kun levyssä onkin vain 180 grammaa ja se on naamioitu muiden suklaalevyjen kokoiseksi, mutta on selkeästi ohuempi
Tosin se on mielestäni huiputusta, kun levyssä onkin vain 180 grammaa ja se on naamioitu muiden suklaalevyjen kokoiseksi, mutta on selkeästi ohuempi
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough
Cause love comes once, if you're lucky enough
Re: Karkit ja muut namut
Tutti Frutti Smoothie Mix oli hyvähkö karkkipussi. Ällistyin kuinka monella kielellä ainekset kerrotaan.
Riskinä seniorilaumat
- Juurovissön
- Kanta-asiakas
- Viestit: 9125
- Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
- Paikkakunta: Turku
Re: Karkit ja muut namut
Bassett´s Wine Gums. Varsinki punaset ja mustat.Oiva viisunamu, mukava märsytä ja mussuttaa kunnolla. Välillä Halvan Vanhoja-autoja mausteeksi, siis salminakkia, uujee!
- Juurovissön
- Kanta-asiakas
- Viestit: 9125
- Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
- Paikkakunta: Turku
Re: Karkit ja muut namut
Kesän uutuusnamu, hyväksi havaittu pussikarkki:
Tutti Frutti Smoothie Mix (Fazer), kuutta erilaista makua, neljä hdelmää, yksi salmiakki ja yksi laku, slurps!
Tutti Frutti Smoothie Mix (Fazer), kuutta erilaista makua, neljä hdelmää, yksi salmiakki ja yksi laku, slurps!
Re: Karkit ja muut namut
Fazerina Caramel oli kyllä vähän liian imelää. Sen sijaan suurena Pätkiksen ja salmiakin ystävänä olen ilahtunut uudesta Salmiakki-Pätkiksestä.
Just nyt tekee mieli Toffoja. Valmistetaanko niitä vielä?
Just nyt tekee mieli Toffoja. Valmistetaanko niitä vielä?
Bir yarım akıllı, bir yarım deli
Dört yanım akıllı, bir yanım deli
Herkes akıllı, bir ben deli
Bir ben deli, bir ben deli
Dört yanım akıllı, bir yanım deli
Herkes akıllı, bir ben deli
Bir ben deli, bir ben deli
Re: Karkit ja muut namut
Salmiakki-Pätkis oli hyvää
Tänään ostin töistä maistiaisiksi Fazerin pienen levyn saksanpähkinäkrokanttia. Saatan pitää
Tänään ostin töistä maistiaisiksi Fazerin pienen levyn saksanpähkinäkrokanttia. Saatan pitää
"Kyllä Suomen luonto on sitten kaunis. Varsinkin, kun se palaa."
-Miik-
-Miik-
- Juurovissön
- Kanta-asiakas
- Viestit: 9125
- Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
- Paikkakunta: Turku
Re: Karkit ja muut namut
Tämäpä mielenkiintoista! Tänään töissä huokaistessani syvään ja hartaasti suklaankuvat silmissä "voi että tekee älyttömästi mieli suklaata tän kahvin kans" kuulin työkaveriltani, että kannattaa maistaa ihmeessä Maraboun uutta Mesimarja-suklaata. Miten paljon näitä marjasuklaita Maraboulla oikein on? (netistä yritin tutkia asiaa, niin Kraft Foodsin mukaan tällaisia marjasuklaita ei olisi Maraboulla ollenkaan )tonywerner kirjoitti:Maraboun mansikkasuklaalevy hankittu ja eka rivi maistettu Hyvää on
Tosin se on mielestäni huiputusta, kun levyssä onkin vain 180 grammaa ja se on naamioitu muiden suklaalevyjen kokoiseksi, mutta on selkeästi ohuempi
Pitänee lähteä lähi-Alepaan ottamaan selvää... vai myydäänköhän näitä Marabou-uutuuksia vain isoimmissa marketeissa? Ehkä tästä joutuu vielä uhrautumaan Prismaan asti, jos ehtii... mulla on jotenkin mennyt tämä Maraboun seuraaminen ihan ohitse, kun Fazerin huumaavaa sinistä eri makuineen ja Lidlin loistavia suklaita (jogurttisuklaa, auh auh) on vain tullut maiskuteltuuu...
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 11678
- Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
- Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
- Viesti:
Re: Karkit ja muut namut
samoin... Marabuun pariin tein varsin pikaisen tutustumisretken kun fasun siniset ym. veivät jälleen mukanaan... kyl ne silti niin hyviä ovat että tarttis taas palata vähän noitten svedusuklaatienkin monenkirjavaan joukkoon, ennenhän oli heiltä vain sitä yhtä ja samaa... tuo Aten ostama saksanpähkinäkrokantti on kyl niin terveen hyvää ettei paremmasta väliä, ... ! 100 g levykin on melkein sopivan kokoinen ettei tule ahmittua kerralla liikaa (!?...) onneksi omaan vilkkaan aineenvaihduntakyvyn niin ei tuo lihominenkaan näy niin herkästi profiilissani... (tai en halua ainakaan uskoa että näkyisi...)
Re: Karkit ja muut namut
Minusta se oli yllättävän hyvää, kun en tavallisesta Fazerinasta pidä ollenkaan.Horvath kirjoitti:Fazerina Caramel oli kyllä vähän liian imelää.
Riskinä seniorilaumat
Re: Karkit ja muut namut
Mikäköhän minulla nyt on, kun salmiakki ei maistu suklaan kanssa. Salmiakki-Pätkis oli juuri ja juuri syömäkelpoista.
Riskinä seniorilaumat
- akuankka13
- Kanta-asiakas
- Viestit: 8994
- Liittynyt: 10 Touko 2008, 13:08
- Paikkakunta: Vanajan taka
Re: Karkit ja muut namut
Äh, sain synttärilahjaksi kaksi laatikollista mansikka- ja kolaremmejä, ja nyt on niitä ihan pakko syödä.
Qaj.
Re: Karkit ja muut namut
Tein vähän namuostoksia Tallinnassa valikoiman villiinnyttämänä. Saaliina mm. valkosuklaa-Lion, valkosuklaa-Kinder-patukka, jokin kookos-Kinder-patukka (maistui erittäin paljon kookokselle mikä oli erittäin positiivista!), vaniljan ja suklaan makuisia viinikumeja (tai mitä lie) sekä tietenkin kohuke-rahkapatukoita, mm. mustikka ja sellainen überrasvainen venäläinen vastine, joka maistui jo lähestulkoon makealle, täysrasvaiselle tuorejuustolle.
Ja eikun takaisin kesälaihikselle...
EDIT. ne suklaa- ja vaniljaviinikumit ovat pilven muotoisia ja Jvvv kutsuu niitä kakkapilviksi. Kypsää.
Ja eikun takaisin kesälaihikselle...
EDIT. ne suklaa- ja vaniljaviinikumit ovat pilven muotoisia ja Jvvv kutsuu niitä kakkapilviksi. Kypsää.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Karkit ja muut namut
Mäkin ihan yllätyin sitä, että petyin salmiakkasuklaasta. Ei vain ollut erityisen hyvää.Pete kirjoitti:Mikäköhän minulla nyt on, kun salmiakki ei maistu suklaan kanssa. Salmiakki-Pätkis oli juuri ja juuri syömäkelpoista.
Homer: The problem in the world today is communication. Too much communication.
Re: Karkit ja muut namut
Se on hyvääAte kirjoitti: Tänään ostin töistä maistiaisiksi Fazerin pienen levyn saksanpähkinäkrokanttia. Saatan pitää
R.I.P. Eurovision
Re: Karkit ja muut namut
Ostin apteekista Apteekkarin piparminttupastilleja. Ovat aika voimakkaita. Hintaa oli 34 gramman rasialla 1,95 €.
Riskinä seniorilaumat
Re: Karkit ja muut namut
Aika kallista! Oliko sen arvoista? Salmiakit ainakin ovat hyviä.Pete kirjoitti:Ostin apteekista Apteekkarin piparminttupastilleja. Ovat aika voimakkaita. Hintaa oli 34 gramman rasialla 1,95 €.
"anna abreu ehkä kuppilan uusi Arja Saijonma"
NimiIronia Pete "Suomi 2010 artistitoiveita"-ketjussa
NimiIronia Pete "Suomi 2010 artistitoiveita"-ketjussa
- Juurovissön
- Kanta-asiakas
- Viestit: 9125
- Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
- Paikkakunta: Turku
Re: Karkit ja muut namut
Belgiassa valmistettua Pirkka-pähkinäsuklaata 200 gr -levy. Järkyttävän hyvää! Huomatkaa valmistuslandia: suklaan kotimaa Belgia! Ja se kyllä maistuu tuossa suklaassa. Kyllä se Belgia aina Sveitsin suklaissa voittaa, Tsekin kanssa on tiukempaa oluiden kanssa. Sekin ehkä kääntyy belgialaisen monipuolisuuden hyväksi... siellä kun on niin loistokkaat ja erikoiset luostariperinteet oluenpanossa, joka taas Tsekistä puuttuu tyystin.
Loistavaa Belgia, kahdessa asiassa olette maailman parhaita: olut ja suklaa! Vai meinaako joku kiistää tämän? Ei ehkä kannata!
Loistavaa Belgia, kahdessa asiassa olette maailman parhaita: olut ja suklaa! Vai meinaako joku kiistää tämän? Ei ehkä kannata!
Re: Karkit ja muut namut
Hei mä söin tota eilen Siinä on ihanan kermainen maku mukana, ja palat on ihanan paksuja Ja ku levy on sen verran pieni niin se menee kyllä lähes heti Mutta ainakaa maulla ja hinnalla ei tätä suklaata oo pilattuJuurovissön kirjoitti:Belgiassa valmistettua Pirkka-pähkinäsuklaata 200 gr -levy. Järkyttävän hyvää! Huomatkaa valmistuslandia: suklaan kotimaa Belgia! Ja se kyllä maistuu tuossa suklaassa. Kyllä se Belgia aina Sveitsin suklaissa voittaa, Tsekin kanssa on tiukempaa oluiden kanssa. Sekin ehkä kääntyy belgialaisen monipuolisuuden hyväksi... siellä kun on niin loistokkaat ja erikoiset luostariperinteet oluenpanossa, joka taas Tsekistä puuttuu tyystin.
Loistavaa Belgia, kahdessa asiassa olette maailman parhaita: olut ja suklaa! Vai meinaako joku kiistää tämän? Ei ehkä kannata!
IB- International Bullshit
Re: Karkit ja muut namut
No, en kyllä toista kertaa osta.Miik kirjoitti:Aika kallista! Oliko sen arvoista?
Riskinä seniorilaumat
Re: Karkit ja muut namut
Täällä yksi kiistäjä! Kaveri asuu tällä hetkellä Belgiassa ja viimeeksi täällä käydessään toi erilaisia suklaita tuliaisiksi ja täytyy kyllä sanoa, että Fazerin sininen pesee mokomat mennen tullen. Eivät todellakaan mitään erikoisia olleet. Oluista en mene sanomaan mitään kun en ole kokeillut, mutta ne sentään lienevät hyviä.Juurovissön kirjoitti:
Loistavaa Belgia, kahdessa asiassa olette maailman parhaita: olut ja suklaa! Vai meinaako joku kiistää tämän? Ei ehkä kannata!
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne
- Juurovissön
- Kanta-asiakas
- Viestit: 9125
- Liittynyt: 18 Tammi 2006, 15:55
- Paikkakunta: Turku
Re: Karkit ja muut namut
^En usko sua Mansikka. Sori vaan. Belgialainen suklaa on ihan ylivetoa, ja suklaakonvehdit, joita pienet puodit siellä valmistavat, ovat taivaallisia. Södermalmilla Tukholmassa on aika oiva Chokladfabriken, mutta belgialaista pehmeyttä tuonkaan putiikin tuotokset eivät kyllä voita. Ja belgialaisessa suklaassa on mukana taidetta: jokainen konvehti on yksilö.
Re: Karkit ja muut namut
Käsintehdyt konvehdit varmaan ovatkin ihan eri juttu. Ne kaverin tuomat oli vaan jotain markettikamaa, mutta kun se niitä niin ylpeänä esitteli niin kuvittelin että luvassa on aivan tajuttoman hieno makuelämys. Pettymys oli suuri kun näin ei ollutkaan. Ja pakkohan sieltä on toki hyvää suklaata löytyä kun sitä niin maailmalla mainostetaan, kaverillani taitaa vaan olla huono maku namujen suhteen.
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne
Re: Karkit ja muut namut
Mansikka, sinulla vain on tyypillinen suomalainen maku. Suomalainen suklaa (Fazerin sininen) on tummempaa ja vähemmän makeaa kuin tyypillinen keskieurooppalainen suklaa. Belgialainen suklaa etenkin on usein vaaleampaa (tummat suklaat tietty eri asia) ja makeampaa. Suomalaiset ovat usein viehtyneet Fazerin sinisen suklaan tyyliseen makuun, mikä onkin ymmärrettävää - ei kai se sininen muuten olisi Suomen suosituin suklaa Itse olen tässäkin asiassa poikkeus ja rakastan belgialaista suklaata yli kaiken. Sveitsiläinen onkin jo jotenkin liian makeaa. Belgia oli paska maa (nimim. asunut 5 kk), mutta suklaa on siellä maailman parasta kaikesta huolimatta. Eikä tarvitse olla edes kalleinta luksussuklaata, ihan marketissa myytävät vähän paremmat suklaat pesevät mielestäni tylsän ja ankean Fazerin sinisen mennen tullen.
Ja itse asiassa, kun nyt suklaista puhutaan, niin Fazerin punainen on muuten minun mielestäni paljon parempaa kuin sininen. Uskaltaakohan moni edes kokeilla muita kuin sitä iänikuista sinistä, kun siitä aina jauhetaan joka paikassa, ikään kuin muita suklaita ei olisikaan. Ihanan suomalaista ostaa aina sitä tuttua ja turvallista, mitä niitä muita edes kokeilemaan kun yksi hyvä on löytynyt jo. Aijoo ja Marabou on muuten jo paljon parempaa kuin Fazer.
Ja itse asiassa, kun nyt suklaista puhutaan, niin Fazerin punainen on muuten minun mielestäni paljon parempaa kuin sininen. Uskaltaakohan moni edes kokeilla muita kuin sitä iänikuista sinistä, kun siitä aina jauhetaan joka paikassa, ikään kuin muita suklaita ei olisikaan. Ihanan suomalaista ostaa aina sitä tuttua ja turvallista, mitä niitä muita edes kokeilemaan kun yksi hyvä on löytynyt jo. Aijoo ja Marabou on muuten jo paljon parempaa kuin Fazer.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 11678
- Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
- Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
- Viesti:
Re: Karkit ja muut namut
vaalea Fazerin sininen on kyl taiwaaaallisen aukionomaisen ihanaa... R-kioskista kätöseni osui salmiakkipussiin Malcolm tai jotain sinnepäin, siellä oli mm. simpukan muotoisia ruskeankeltaisia ja tähden muotoisia pehmeitä makupaloja ja kyl taitavat olla parhaita pehmiksiä mitä olen maistanut, vaikka paha mennä sanomaan, ku irtokarkeissakin on kyl varsin laadukkaita tarjokkaita....
Re: Karkit ja muut namut
Näin taitaa olla . Paitsi että mielestäni Fazerin sininen ei edes ole parasta vaan sellaisia on oikein tummat suklaat, ne saa jopa maistua vähän kitkerälle. En tykkää yhtään mistään liian makeasta, lapsena tykkäsin mutta mitä vanhemmaksi tulen sen nyrpeämmin suhtaudun sokerisiin herkkuihin.Violette kirjoitti:Mansikka, sinulla vain on tyypillinen suomalainen maku.
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne
Re: Karkit ja muut namut
Fazerin keltainen on niiiiiiiin hyvää!