Un peu de poivre, un peu de sel (Reseptivinkit)

La dolce vita - vapaata keskustelua arjesta ja harrastuksista

Ruoanlaitto on:

Mahtavaa puuhaa ja ihana harrastus
47
45%
Ihan kivaa aina välillä jos viisut soivat taustalla
38
36%
Pakollinen velvollisuus keittiössä
12
11%
Jonkun toisen puuhaa, ei sovi minulle...
8
8%
 
Ääniä yhteensä: 105

Avatar
Soldier_of_Love
Happy Hour
Happy Hour
Viestit: 457
Liittynyt: 15 Helmi 2004, 19:26

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Soldier_of_Love »

Rakkaat modet (pusi pusi, rakastakaa toisianne!)! Elvytän tässä vanhaa tredia iloksenne!

Törmäsin nimittäin tänään lähikauppaan uuteen ihmeeseen! Tonnikalansa saa nykyään currykastikkeen kera suoraan purkista! Ja mitä vielä, maistuu erinomaiselta riisin kera, kunhan lisää hieman pilkottua ananasta ja ripottelee päälle hieman juustoraastetta, NAM!!!! Helppoa ja hyvää!

Voihan jumbe, täytyy ruveta seuraamaan mitä muuta hyvää saa purkkiruokana, ehkei tartttis kokata itse niin usein, viime aikoina on hieman laiskottanut sen suhteen.
ISOT HALIT Kuppilan ihanalle pinkille porukalle, ihanille pikkupossuille! HALI HALI!

Avatar
Soldier_of_Love
Happy Hour
Happy Hour
Viestit: 457
Liittynyt: 15 Helmi 2004, 19:26

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Soldier_of_Love »

Ja tarttis varmaan syödä hieman säännöllisemmin ja useammin ettei tulis niin monta kirjoitusvirhettä, hitsi! :oops:
ISOT HALIT Kuppilan ihanalle pinkille porukalle, ihanille pikkupossuille! HALI HALI!

Avatar
ashanti
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3393
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:42
Paikkakunta: St.Moritz

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja ashanti »

On sitä tonnikalaa saanut jo aikas pitkään jos minkäkinlaisella soosilla purkissa. Sie oot vaan myöhäisherännäinen. :)
U kosu stavi ruzmarin
I jedan cvijet kraj šadrvana
Lejla, zar bi mogla ti drugog voljeti?
Golube, moj golube
Nosi joj suze mjesto pjesme

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3100
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

Tonnikalaa ei kyllä tarttis minnekään purkkiin ees lykätä. Halpaa se on, mutta ihmisille tulee aivan liian väärä kuva itse kalasta ja sen mausta. Nykyään kala on tajuttoman halpaa, on vain itse asenteesta kiinni käyttääkö sitä vai ei. Toiset eivät halua sormiaan liata fisulla, mutta kyllä kala on aivan ehdoton esim grillattuna tai uunissa "uitettuna" :)

Lohi-/taimen-/kirjolohi uunissa!

Yksi jumalattoman upea kalafile
Voitele skipa, eli kulho, eli vuoka med smör
Heittele suolaa voin päälle ja pläjäytä fisu vuokaan
suolaa viel päälle (huom...paksummalle kohdalle enemmän)
Varasta naapurin ryytimaalta purjo tai tyydy ostamaan se kaupasta
ripottele reilunkokosia rinkuloita fileen päälle
Ripottele reilusti sitruunapippuria kalafileen päälle
Tröjäytä kunnon pruiskaus ketsuppia fileen päälle
Kaada pari purkkia kevytkermaa polskijan päälle
Heitä koko hoito uuniin 200 astetta ja sellanen öö tunti on ok.

Ne jumalattoman tyhmät yksilöt jotka luulevat että kala kypsyy hetkessä niin onnea teille. :wink: Kunnon maku ja upeat elämykset tulevat hiljaa hauduttamalla. Mikään ei voita kalakeittoa jota on keitetty kolme tuntia ulkona avotulella...

Avatar
ashanti
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3393
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:42
Paikkakunta: St.Moritz

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja ashanti »

TOMItu kirjoitti:Mikään ei voita kalakeittoa jota on keitetty kolme tuntia ulkona avotulella...
Voittaa! Paistetut muikut. Paitsi, jos se keitos on tehty uusista potuista ja muikuista...silloin tulee tasapeli. :D
U kosu stavi ruzmarin
I jedan cvijet kraj šadrvana
Lejla, zar bi mogla ti drugog voljeti?
Golube, moj golube
Nosi joj suze mjesto pjesme

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3100
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

Heh...eihän uusista perunosta saa keitettyä kunnon keittoa. Maku ei tule hyväksi. Muikkuja ei täältä saa, mutta silakkaa kylläkin. Silakkasoppa on myöskin hyvää, keitetään samaan tapaan 3 tuntia ulkosalla.

Avatar
ashanti
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3393
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:42
Paikkakunta: St.Moritz

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja ashanti »

Uusista potuista tulee keittoa kun varoen keittää, ei siis kolmea tuntia. Makuasioita... :wink:
U kosu stavi ruzmarin
I jedan cvijet kraj šadrvana
Lejla, zar bi mogla ti drugog voljeti?
Golube, moj golube
Nosi joj suze mjesto pjesme

Avatar
Miik
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4931
Liittynyt: 16 Huhti 2004, 10:46
Paikkakunta: Tampere

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Miik »

Purkkitonnikalasta juuri tänäänkin loihdin päivänaterian.

Sipulia ja valkosipulia kuulottelin pannussa tonnikalapurkin öljyllä. Sitten heitin perään kourallisen pilkottuja oliiveja ja tonnikalan. Purkki ruokakermaa. Vähän pippuria, basilikaa ja muita yrttejä, mitä käteen sattui osumaan. Hetken aikaa hauduttelin ja lopuksi lisäsin pakastepinaattia muutama annospala. Pidin sen aikaa liedellä, että pinaatti on seonnut (sulanut) joukkoon. Annoksesta riitti kahdelle mainiosti.

Itse söin herkkuni pastan kera, mutta miksei tuo sama menisi riisinkin kanssa. Huom! Suolaa ei välttämättä tarvitse lisätä laisinkaan. Tonnikalasta ja varsinkin oliiveista tulee luultavammin jo tarpeeksi itsessään.
"anna abreu ehkä kuppilan uusi Arja Saijonma"
NimiIronia Pete "Suomi 2010 artistitoiveita"-ketjussa

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3100
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

ashanti kirjoitti:Uusista potuista tulee keittoa kun varoen keittää, ei siis kolmea tuntia. Makuasioita... :wink:
Juup varmaan tulee "soppa" mutta minkälainen niin se on toinen juttu. Meilläpäin ei ainakaan uusista perunoista tehdä keittoja juuri sen vuoksi, etteivät ne siihen meidän mielestämme sovellu, enkä tiedä kyllä ketään joka keittelisi niistä kesällä soppaa. Sehän on kesän idea, ettei keittoja saa tehtyä, koska on tarjolla uusia perunoita. Jos keittoa haluaa niin joutuu ostamaan edellisvuotisia "vanhoja perunoita". Mutta kukin tosiaan tallaa tyylillään, näin täällä lounaisrannikolla!

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Köyhä opiskelija nillittää: tonnikalahan ei muuten nykyään ole erityisen halpaa. Huomattavasti halvemmalla pääsee, jos ostaa vaikka tarjouksesta jauhelihaa (3 tai 4 eunukkia kilolta) tai makkaraa/nakkeja tai eineslihapullia (pari euroa kilo). On sitä halpaakin tonnikalaa toki myynnissä, mutta sitten saa kyllä varautua ruotoihin ym. epämääräiseen :roll:

Opiskelijaruoasta olisi enemmänkin puhuttavaa, mutta nyt ei jaksa näpytellä :)
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11641
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Marjukka »

Olet aivan oikeassa, tonnikalan halpuus on vanhaksi käynyt muistikuva 90-luvulta...nykyään samalla hinnalla, jolla ennen sai tarjouksesta kolme purkkia, saa tyypillisesti yhden purkin hyvää tonnaria. Mitähän ne pelkällä opintotuella eläjät nykyisin aikusten oikeesti syvät? Perunaa ja porkkanaa eri variaatioina ja joskus makaronia ja ketsuppia?
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

Avatar
JukkaV
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 15682
Liittynyt: 23 Marras 2003, 15:59
Paikkakunta: Turku - Suomen viisukeskus
Viesti:

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Juu, minä syön makaronia soijarouheella.
Rohkeutta on käytettävä voimavarana, jotta voi pyrkiä inhimillisen elämän järjestämiseen tulevaisuudessakin. :)

Avatar
Soldier_of_Love
Happy Hour
Happy Hour
Viestit: 457
Liittynyt: 15 Helmi 2004, 19:26

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Soldier_of_Love »

Marjukka kirjoitti:Olet aivan oikeassa, tonnikalan halpuus on vanhaksi käynyt muistikuva 90-luvulta...
Niinpä, mut jos haluaakin tuntea itsensä nuoreksi ja kauniiksi opiskelijapojuksi taas! Nykyäänhän olen enää nuori ja kaunis. :wink:

Eli siihen vanhaan HYVÄÄN aikaan, kun vielä miehet oli miehiä, naiset naisia ja tonnikala tonnikalaa, tuli syötyä melkoisesti tonnikalaa + makaronia ties kuinka monessa variaatioissa! Tämä siis opiskelijana, kas kun kaikki eivät enää ole lapsia...noh, se sisäinen lapsi on vielä tallessa. :P

Olen kyllä huomannut että valmiit lihapullat ovat halpoja, mut eihän ne enää maistu oikeilta lihapullilta. Varsinkaan ne pienenpienet pakastelihaspullat, maistuvat lähinnä puruilta ja tuntuvatkin pureskellessa juuri siltä.

Jos meikis haluaa halpaa, hyvää ja oikein helppoa nykyään, niin ostan tarjouksesta hieman lenkkimakkaraa ja keittojuurespakkaus (ei pakastettua). Siihen sitten vaan veden lisäksi vihannesliemikuutio ja vähän mausteita mielen mukaan, niin johan kelpaa. Teen isomman satsin ja pakastan puolet, ettei tarttis koko viikon syödä samaa soppaa.

Tänään muuten söin kesän ekan jäätelön, lakritsi-sitruunatötterön, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH! Orgasminen kokemus!!! :color_:
ISOT HALIT Kuppilan ihanalle pinkille porukalle, ihanille pikkupossuille! HALI HALI!

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Köyhän opiskelijan kannattaa ilman muuta syödä makaronin sijasta perunaa; se on halvempaa ja siitä saa enemmän ravintoaineita, ja siihen saa myös helpommin vaihtelua. Kaikkein fiksuinta on kuitenkin seurata tarjouksia, ja ostaa sitä mikä kulloinkin on halpaa (tai sieltä missä kulloinkin on halpaa). Pakastimeen kannattaa toki jemmata tarjousruokia enemmänkin.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3100
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

Aina puhutaan opiskelijaruuan "kehnoudesta" mutta täytyy kyllä todeta, että pienillä satsauksilla saa aikaan ihmeitä! Ainahan kaikki maksaa, siitä ei päästä puuta pidemmälle, mutta voi ottaa kaiken pienoisena haasteena. Esim JAUHELIHA ei maksa nykyisin paljoakaan ja jos sattuu olemaan tarjouksessa niin sitä voi mahdottoman upeasti pakastaa eikä laatu kärsi paljoakaan. Perunasta saa vaikka mitä kate in :) eili keitin, muussit, lohkot, uunit jne. Vihanneksia porkkanaa ja punajuurta monessa muodossa. Salaatteja, kurkkua, tomaattia jne->aina sesongin mukaan.

Mielikuvitus ja mausteet kunniaan. Tekemällä oppii ja hyvää tulee, jos vain vähän satsaa aikaa. Vielä kun leipoilee omat pullat,kakut jne niin pääsee todella paljon halvemmalla kuin kaupasta ostettujen kanssa.

Toki, kaikki eivät ole talousimmeisiä, mutta eihän sitä koskaan opi, ellei sitä joskus aloita kokkailua!

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Aivan oikein, TOMItu...Minulle ruoanlaitto on harrastus, ja minusta on oikeasti ihan törkeän hauskaa suunnitella mahdollisimman edullisia ruokia, koska kaltaisellani opiskelijalla, jonka opintoja vanhemmat eivät missään määrin sponssaa ja joka ei ole edes lainaa viitsinyt ottaa, ei tunnetusti ole liikaa rahaa.

Ensi viikolla syön eineslihapullia ruskeassa kastikkeessa perunamuusin kanssa... pullat maksaa euron paketti, kastike ei oikeastaan mitään koska lihaliemikuutioita ja jauhoja löytyy kotoa aina. Perunoita saa kilon 60:llä sentillä lähikaupasta, maitoa tarvitsee vain pari desiä. Saan neljä annosta hyvää perusruokaa ja koko satsin hinnaksi tulee vain runsaat 1,60 € eli noin 40 senttiä annokselta! Eipä ole kallista.

Aiku ruoanlaitto on kivaa!
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3100
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

Nimenomaan HAUSKAA! Tarjouksia on kiva aina bongailla eikä kovin kalliiksi tule oikeastaan mikään, kun ottaa järjen mukaan. Eihän sitä joka päivä tarvitse syödä mitään possun sisäfileetä, mutta siihenkin on mahdollisuus jos jostain muusta nipistää. Ei ostakaan sitä punkkupulloa :shock: tai mäyräkoiraa :wink: vaan satsaa ruokaan. Jos esim tekee leivitettyä possua, niin tarvitsee sen lihamäärän minkä ajattelee syövänsä, korppujauhoja, kananmuna, vehnäjauhoja, suolaa, mausteita ja öljyä. Perunoista voi tehdä esim venepottuja ja niihin menee suolaa, mausteita ja öljyä. Kastikkeen voi tehdä kermaviilistä sinappia, suolaa, sokeria ja mausteita.

Suurin satsaus lienee siis tuo possu, mikä ei sekään niin kalliiksi lopulta tule.

Mutta tosiaan, mausteilla saa ihmeitä aikaan, uskaltakaa hyvät ihmiset käyttää niitä.

Avatar
Marjukka
Juomanlaskija
Juomanlaskija
Viestit: 11641
Liittynyt: 25 Marras 2003, 23:25
Paikkakunta: Helsinki

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Marjukka »

Tässähän tulee nälkä lukiessa näitä juttuja...no onneksi on currypitoinen pata hautunut liedellä jo ties kuinka kauan, ja riisit on kiehumassa Kuva

Mutta jos vielä mennään noihin lähes nollabudjetin herkkuihin, niin vaikka purkkihernari on ihan edullista ja hyvääkin, niin itse tehty hernerokkahan ei maksa juuri mitään! Kuivat herneet maksaa varmaan n. euron pussi, ja pussillisesta saa jo kaksi valtavaa kattilallista soppaa. Liotetaan vaan ne herneet yön yli ja keitellään. Sekaan mausteet ja vaikka porkkanaa. Omaani tulee lisäksi valmiiseen soppaan tuoretta sipulia ja valkosipulia. Halukkaat rutistakoot sinappia sekaan, itse en tykkää.
Haluaisin mieluummin olla täällä euroviisuissa kuin kotona! -Kwak

Avatar
eepu4
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5018
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 16:26
Paikkakunta: Oulu

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja eepu4 »

Kevyt ja hyvä grilli lihojen ja makkaroiden lisäke on.


kermaviiliä purkki
tuorekurkkua 2/3 ja suolakurkkua 1/3
tosi pieneksi pilkottuna sen verran että on
sopivan tahnamaista mausteeksi pippuria
maun mukaan määrä ja laatu.
valkosipulia tai tavallista sipulia .
jos todella rakastat rakkautta sanot
rakastavasi rakkaudella
niin silloin rakkaus rakastaa
niin silloin rakkaus rakastaa rakastaa sinuakin

Avatar
eepu4
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5018
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 16:26
Paikkakunta: Oulu

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja eepu4 »

kalan ystäville .


lohifile` uunissa

1kpl. pieni lohifile tai kirjolohifile
purkki ranskan kermaa
purkki kermaviiliä
pussi katkarapukeitto aineksia

jos fileessä on nahka aseta file uunivuokaan nahkapuoli
alaspäin (poista pystyruodot rinta-niska päästä nyppimällä
noi 10 kpl)
sekoita kermaviili,ranskankerma ja katkarapukeitto ainespussi
keskenään tasaiseksi
kaada seos file`n päälle tasaiseksi kerrokseksi
paista uunin keskitasolla 175 asteessa kunnes pinta on
kullanruskea.

ranskankerman ja kermaviilin sekä katkarapukeitto aineksien
sekoitus suhde on 1/ 1 eli jos lisäät kermaviilin on lisättävä
myös muita yksi yksikkö ja päinvastoin
suolaa ei tarvitse lisätä eikä myöskään rasvaa.

tarjoa perunamuusin ja tuoreiden kasvisten keran.
jos todella rakastat rakkautta sanot
rakastavasi rakkaudella
niin silloin rakkaus rakastaa
niin silloin rakkaus rakastaa rakastaa sinuakin

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Toni »

Orgasmipasta:

~300g hienonnettua kinkkua (mitä aidompaa kamaa sen parempaa)
2dl kermaa
1 pilkottu keskikokoinen sipuli
pieni paketti orgasmia (eli sinihomejuustoa)

Sekoita ainekset niin, että sinihomejuusto sulaa. Keitä pasta. Tarjoile! Nauti!

:)
Viimeksi muokannut Toni, 06 Marras 2005, 12:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
ashanti
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3393
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:42
Paikkakunta: St.Moritz

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja ashanti »

Toni kirjoitti:Orgasmipasta
Päivän leveimmän hymyn irroittaja!:mrgreen:
U kosu stavi ruzmarin
I jedan cvijet kraj šadrvana
Lejla, zar bi mogla ti drugog voljeti?
Golube, moj golube
Nosi joj suze mjesto pjesme

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Violette »

Tollanen pasta on kyllä hyvää :P Minä laitan aina ehdottomasti mukaan paaaaljon valkosipulia ja mustapippuria.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3100
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

Mä en jotenkin syty tuolla lämpimälle kinkulle, en siis totaalisesti en. Siis onhan se syötävää ja syön jos tarjotaan, mutta ööö en kyllä itse tee oikeastaan mitään muuta kuin kinkkupiirasta. Kylmänä leivänpäällä salaateissa jne toimii vallan mainiosti, mutta lämmitettynä yyyyyyyyyyy :D

Avatar
JeSSSe
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11428
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 00:33
Paikkakunta: Tampere

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja JeSSSe »

ja mä ohitan kyllä kaikki automaattisesti missä on vähänkin kinkkua :P koskaan en oo voinu sitä sietää, hassua sinänsä kun perheellä on vielä lihakauppakin omana yrityksenä samassa pihapiirissä kun missä tää meitin talokin
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Avatar
Soppis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 18 Touko 2004, 23:03
Paikkakunta: Tampere

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Soppis »

Minun parhaat reseptini ovat sipulittomia. Ai miten niin? En pysty lapsuuden traumasta johtuen syömään mitään, mikä sisältää tavallista sipulia. Ei paistettuna eikä raakana. Ja sitähän on tuupattu jokaikiseen valmisruokaan. Valkosipuli sen sijaan on ihanaa. Useimmat laittavat sipulia miltei joka ateriaan. Tästä johtuen itse tulee melkein kaikki ruuat tehtyä, eineksistä löytyy vain muutama vaihtoehto ilman sipulia.

You and me, can't you see, we're playing with fire?
Tell me now, do you feel this burning desire?

Avatar
Toni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18635
Liittynyt: 10 Helmi 2004, 12:23
Paikkakunta: Helsinki

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Toni »

Hups. Pääsi unohtumaan orgasmiohjeesta melkein tärkein eli sipuli. Sipulia paljon paljon paljon. 8)
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)

Avatar
ashanti
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3393
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:42
Paikkakunta: St.Moritz

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja ashanti »

Soppis kirjoitti:En pysty lapsuuden traumasta johtuen syömään mitään, mikä sisältää tavallista sipulia.
Minun on hyvin vaikeaa käsitellä toisten sipuliperäisiä traumoja, koska itse en voisi elää ilman sipulia. Isäni kärsii samanlaisesta lapsuustraumasta mutta kyllä minä häntäkin olen pystynyt usein puijaamaan sipulin syöntiin. Ei vaan ole shokkihoitokaan tuonut apua.

Jänniä muuten nuo, mitä ihmiset eivät koskaan suuhunsa laittaisi. Niistä saisi aikaan varmasti ketjun jos toisenkin. Itse kuulun niihin, jotka rakastavat pinaattikeittoa ja syön keitettyjä kananmunia. Mutta eri kerroilla, mielellään jopa eri päivinä... En käsitä miksi munanpuolikkaat pitäisi asettaa pinaattisoppalautaselle. Se yhteisaromi on minun mielestäni etova. Kamala ruokahajumuisto: yläasteen ruokalan pinaattikeittopäivä munineen oransseilla muovilautasilla. Jaiks.
U kosu stavi ruzmarin
I jedan cvijet kraj šadrvana
Lejla, zar bi mogla ti drugog voljeti?
Golube, moj golube
Nosi joj suze mjesto pjesme

Avatar
Soppis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 18 Touko 2004, 23:03
Paikkakunta: Tampere

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja Soppis »

Voi, no sitten se ei ole enää orgasmipasta vaan limakalvot kuivuu -pasta :lol:

Vaikka nyt menee vähän off topikkina...Niin toi mun sipulikammo juontaa juurensa tapaukseen, kun isä paistoi pannun täydeltä sipulia johon oli heitetty noin puoli pakettia voita. Minusta ne rinkulat näyttivät ruskeilta kastemadoilta. Maku oli vähän palaneena ällöttävä ja rasvan kylmetessä vielä järkyttävämpi. Että sellainen tapaus. Sipulitutkani tunnistaa piilotetut sipulinjämät tarkasti, eivätkä ole huijaukset menneet läpi monista jekuista huolimatta.
Viimeksi muokannut Soppis, 15 Kesä 2004, 16:30. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

You and me, can't you see, we're playing with fire?
Tell me now, do you feel this burning desire?

Avatar
ashanti
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3393
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 11:42
Paikkakunta: St.Moritz

Reseptivinkit

Viesti Kirjoittaja ashanti »

Soppis!! :mrgreen:

Mielenkiintoinen tuo selvityksesi. Nyt ymmärrän sinua vähän paremmin. :D
Viimeksi muokannut ashanti, 15 Kesä 2004, 18:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
U kosu stavi ruzmarin
I jedan cvijet kraj šadrvana
Lejla, zar bi mogla ti drugog voljeti?
Golube, moj golube
Nosi joj suze mjesto pjesme

Vastaa Viestiin