Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Sandhja – Sing it away

*****
4
7%
****
10
18%
***
15
27%
**
18
33%
*
8
15%
 
Ääniä yhteensä: 55

Avatar
Samiasd
Pelinhoitaja
Pelinhoitaja
Viestit: 14532
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47

Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Samiasd »

Kuva
:suomi:
Maa: Suomi
Vuosi: 2016
Kappale: Sing it away
Esittäjä: Sandhja
Säveltäjä: Heikki Korhonen, Markus Savijoki, Milos Rosas, Petri Matara, Sandhja Kuivalainen
Sanoittaja: Sandhja Kuivalainen, Petri Matara, Milos Rosas, Markus Savijoki
Sijoitus semifinaalissa: 15./18
Pisteet semifinaalissa: 51
Sanat: https://eurovision.tv/participant/sandhja
Karsinnan tulos: http://natfinals.50webs.com/10s_20s/Finland2016.html

Sandhja Kuivalainen syntyi Helsingissä maaliskuun 16. päivä vuonna 1991. Sandhjan isä on suomalainen ja hänen äitinsä on kotoisin Guyanasta. Hänen äitinsä vanhemmat ovat puolestaan alun perin kotoisin Intiasta. Lapsuutensa Sandhja vietti Espoossa ja on nykyiseltä koulutukseltaan sairaanhoitaja. 18-vuotiaana Sandhja tapasi tulevan tuottajansa Petri Mataran ja kaksikko alkoi työstää artistin debyyttialbumia.

Sandhjan ensimmäinen single "Hold Me" julkaistiin marraskuussa 2013 ja se nostettiin YleX:än soittolistalle. Singleä seurasivat toinen single "Gold" ja toukokuussa 2014 julkaistu, samaa nimeä kantanut debyyttialbumi.

Vuonna 2016 Suomen euroviisuhistorian 50. edustajaa etsittiin jälleen kerran Uuden Musiikin Kilpailun avulla. Kilpailussa mukana olivat mm. jo aiemmin viisuedustajaksi pyrkineet Saara Aalto ja Mikael Saari, discokuningatar Eini ja moni television kykykilpailuista tuttu laulaja. Sandhja osallistui UMK:hon kappaleella "Sing it away". Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut yhdessä Sandhjan kanssa Heikki Korhonen, Petri Matara, Markus Savijoki ja Milos Rosas. Rosas on ollut myös tuottamassa Valko-Venäjän vuoden 2016 viisukappaletta.

Sandhja kilpaili Uuden Musiikin Kilpailun kolmannessa semifinaalissa ja voitti semifinaalin. Finaalissa Sandhja sijoittui yleisöäänissä kolmanneksi, mutta raadit nostivat hänet ennakkosuosikkien ohi voittajaksi. Kolmen kärki kuitenkin mahtui kymmenen pisteen sisään, joten kilpailu oli erittäin tiukka.

Tukholmassa Sandhja sai kunnian avata ensimmäisen semifinaalin. Sinisessä poronnahka-asussa esiintynyt Sandhja ei kuitenkaan onnistunut keräämään tarpeeksi pisteitä finaalipaikkaa varten. Suurimmat pisteet tulivat Armenian (8 pistettä) ja Tšekin (7 pistettä) tuomareilta ja Viron puhelinäänestäjiltä (8 pistettä). Lopullinen sijoitus semifinaalissa oli 15.

Hieman ennen viisuja Sandhja julkaisi toisen albuminsa "Freedom venture". Uusimman singlensä "We go on" hän julkaisi vuoden 2017 alussa.

Sandhja Facebookissa

Sandhja Instagramissa

Sandhja – Sing it away (karsintaesitys)
https://www.sandhja.com
Viimeksi muokannut Samiasd, 15 Syys 2018, 21:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
I will take the fight, I will stay up all night
I'm not running away
Mun jearán áddjás
Chain me to the wall, they cannot break us all
I'm not running away

Avatar
granaattiomena
Press
Press
Viestit: 5339
Liittynyt: 27 Helmi 2016, 21:19
Paikkakunta: Kuopio

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja granaattiomena »

Joskus jopa melkein pidin tästä, mutta nykyisin en oikein jaksa. Sekä kappale että esitys olivat huonolla tavalla kotikutoisia. Sandhjan tuotannostahan löytyy lukuisia kappaleita, jotka olisivat olleet parempia ja tuoreempia valintoja. Tästä tulee sellainen "Hei tytöt, käydään vähän laulamassa karaokea isolla lavalla" - fiilis.

1.5/5.0
Jaskanko
Voi vittu
Khanaa.
– ESC Addict 98

Avatar
WildDance
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 10942
Liittynyt: 14 Kesä 2012, 20:58

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja WildDance »

Joo ei... Edelleen ihan älytön valinta. Vuoden 2016 karsinnat olivat niin älyttömän kovatasoiset ja lopulta tämä voitti? No kiitos siitä kuuluu noille Yle:n valitsemalle "ammattilaisraadille". Biisi itsessään on tosi turha ja moneen kertaan tehty.

:suomi: :suomi:
"I'm gonna stand here like a unicorn
Out here on my own

Baby, promise me you'll hold me again
I'm still broken from this hurricane"

🦄🌪️

Avatar
klaus-12
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7555
Liittynyt: 27 Helmi 2014, 19:01

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja klaus-12 »

UMK16:sta puhuminen on edelleen vähän tulen arkaa, koska silloin voittajan piti olla joko Aallon tai Saaren. - Mutta ei, kun taka vasemmalta voittoon kiilasi joku Sandhja. :niinpa: Sinänsä turha valittaa, kun tästä ihan tykkään. Käy vielä vaan vähän kipeää muistella sitä tunnetta, kun tämä nousi voittoon ohi Saaren ja jopa No fearin. Sovinnoliset neljä tähteä. Finaaliin pääseminen olisi ollut jonkin asteinen vääryys.
Žvižej fucked up the solo

Avatar
jee euroviisut
Press
Press
Viestit: 19857
Liittynyt: 09 Helmi 2009, 16:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja jee euroviisut »

Vuoden 2016 Suomen viisuedustajavalinta on koko aktiiviselta viisufaniajaltani käsittämättömin (huonoin on PKN, mutta sitä oli rumutettu niin pajon etukäteen, että ei se missään nimessä käsittämättömin ollut). Mikael Saarta, Saara Aaltoa, Einiä ja Annica & Milania olisi ollut tarjolla, ja sitten kansalaisraadit suuressa viisaudessaan nostavatkin voittoon tällaisen. :roll: Heikon kolmen tähden pikku fiilistelynnostatus ilman mitään erityisempää. Varsinkin vielä vähän spesiaalimpaan mikkitelineeseen jäänyt live-esitys huomioiden en siis yhtään ihmettele, että puhelinäänissä kävi kuten kävi (tämähän sai puhelinäänissä vain kaveripisteistä, plus yhden "rajatapauspisteen" Unkarilta), eikä heikko raatikannatuskaan ole yllätys. :roll:

Ja jotakin siitä, miten toivoton tapaus tämä oli puhelinäänestyksen kannalta, kertonee se, että tämähän hävisi semifinaalissaan Azerbaidzanin puhelinäänissä Armenialle. :rofl:

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5354
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Espoo

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja antsa798 »

Annica & Kimmo, viisi tähteä <3 ...eiku siis mitä.

:suomi: :suomi: :suomi:

Olen aina tämän kanssa vahvan kolmosen ja heikon nelosen väilillä, mutta no, nyt kolmosella mennään. :roll: Tää on sellanen ihan kiva, muttei mitään muuta. :lohduton:
Viimeksi muokannut antsa798, 15 Syys 2018, 21:58. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
We're like fire and gasoline
Come and light it up with me
So high on adrenaline
You're my adrenalina

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11333
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni »

Heti vuoden 2015 perään toinen melko katkera pala Suomen viisuhistoriassa. :lohduton: Olin fanittanut Sandhjaa aina siitä hetkestä lähtien, kun kuulin Hold Men ensimmäistä kertaa, ja olinkin onneni kukkuloilla, kun Instagram-vihjeiden perusteella alkoi olla selvää, että hän olisi mukana UMK:ssa. Tämä biisi ei kuitenkaan aivan yltänyt Sandhjan parhaimpien biisien tasolle, vaan olisi kipeästi kaivannut samanlaista revamppia kuin Iina Salinin tyrkky kolme vuotta aiemmin.

Hyväksyin silti lopulta tämän UMK-voiton, koska musiikkivideossa oli potentiaalia ja biisin sanoma sekä nimi tuntuivat melko raikkailta viisuympyröissä. Tukholman esitys oli kuitenkin aikamoinen pohjanoteeraus. Ensimmäiset sekunnit olivat vielä ihan lupaavia, kun Sandhja oli yksin lavalla, mutta intensiteetti levisi sillä hetkellä, kun taustalaulajat tulivat mukaan vetämään omaa show'taan. Sandhjan olisi pitänyt olla se esityksen tähti, mutta nyt hän jäi täysin varjoon. Ja sitten tuo poronnahkahaalari... Pitkin viisuviikkoa Sandhjan päällä oltiin nähty vaikka miten hienoja ja värikkäitä luomuksia, mutta sitten itse h-hetkellä valinta oli tuollainen pliisun värinen potkupuku. Sen kerran, kun biisin henkeen olisi oikeasti sopinut ehkä jopa överikin värien ja muotojen käyttö...

Ja kaiken lisäksi harmittaa myös se, mitä kaikkea jäi valitsematta UMK:sta. Biisikattaus oli erittäin monipuolinen, ja lähes jokainen finalisti olisi ollut kiinnostavaa nähdä Globeninkin lavalla asti. Kirsikkana kakun päällä oli tietysti Mikael Saari, josta oli vuoden 2013 jännittyneen esityksen jälkeen kuoriutunut oikein hieno tulkitsija ja jonka tapauksessa oli ylipäätään pienoinen ihme, että On It Goes ylsi WSBT:n tasolle. Jälkikäteen ajateltuna tuntuu jokseenkin käsittämätöntä, että juuri tämä nousi lopulta koko roskan voittoon.

Että joo, tällainen pitkähkö sepustus tähän väliin. Sandhjasta tykkään toki edelleen ja olisihan tässäkin ollut valtavasti potentiaalia, mutta kyllähän tämä pitkälti assosioituu samaan porukkaan ninaåströmien, geirrönningien ja muiden tyhjänpäiväisten Suomen edustajien kanssa. Kaksi vähän spesiaalimpaa mikkiständiä.
Viimeksi muokannut Teräsbekoni, 15 Syys 2018, 23:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
ESC24 TOP-10: 1. Kroatia 2. Itävalta 3. Liettua 4. Norja 5. Alankomaat 6. Iso-Britannia 7. Latvia 8. Azerbaidžan 9. Ruotsi 10. Viro

Avatar
Samiasd
Pelinhoitaja
Pelinhoitaja
Viestit: 14532
Liittynyt: 19 Tammi 2010, 01:47

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Samiasd »

Sandhja on ihana ja esitys toimi erinomaisesti UMK:n pienellä lavalla. Suurelle viisulavalle siirtyessä energia ei enää riittänytkään koko lavan täyttämiseen. Kappale on ihan menevä, mutta harmi että ensimmäisen kertosäkeen jälkeen tunnelma jälleen lopahtaa täysin. Neljä tähteä.

Tukholmaan olisin tietenkin lähettänyt Mikael Saaren, mutta koska Norma John ei menestynyt, olisikohan Mikaelkaan. Saara Aalto nyt ainakin olisi karsiutunut.
I will take the fight, I will stay up all night
I'm not running away
Mun jearán áddjás
Chain me to the wall, they cannot break us all
I'm not running away

Avatar
Teräsbekoni
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11333
Liittynyt: 26 Touko 2012, 10:59

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Teräsbekoni »

^ Olen miettinyt Mikaelin kohdalla Blackbirdin karsiutumisen jälkeen samaa, vaikka siihen asti olinkin ollut varma, että On It Goes olisi sijoittunut viidentoista parhaan joukkoon. :miettii: Sen sijaan No Fear olisi voinutkin päästä finaaliin, kun esitystä olisi kuitenkin jouduttu muuttamaan viisuja varten.

Ehkä paras valinta olisi kuitenkin ollut Annica Milán & Kimmo Blom tai Stella Christine. Mainio vuosikerta joka tapauksessa. <3
ESC24 TOP-10: 1. Kroatia 2. Itävalta 3. Liettua 4. Norja 5. Alankomaat 6. Iso-Britannia 7. Latvia 8. Azerbaidžan 9. Ruotsi 10. Viro

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4998
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja toivo »

Biisi on oikeastaan studioversiona ihan ok. Vähän tunkkainen toki. Musiikkivideo näyttää siltä, että olisi kuvattu jossain itä-euroopan maassa.

Lavashow sekä UMK:ssa että viisuissa ei vakuuttanut. Tämän voitto tuli minulle ainakin yllätyksenä. UMK2016:ssa oli kuitenkin ihan kiva taso ja tarjolla oli vaikka ja mitä. Ja sitten tämä keskinkertaisuus huonolla lavashowlla lähetetään viisuihin.Toivottavasti niitä kansalaisraateja ei enää ikinä nähdä UMK:ssa. Olivat lähinnä vitsi! Semifinaaliin jämähtäminen oli ihan selvä asia, kun näki "shown" ja stailauksen. Epämääräisen käsienhuitomis- koreokrafin oli varmaan suunnittelut sama henkilö kuin Waldos Peopelin. Sandhja myös nyrpistelee naamaansa ikävästi esiintyessään. Ja mitä ne oli ne "pro, pro, pro" välihuudot? :eiei: Jopa San Marinon Serhatkin menestyi paremmin :heh:

Sandhjan Joulukuusssa 2015 julkaisema modernimpi "my bass" olisi ollut huikean hyvä viisubiisi. Kestokin 3 minuuttia. Miksi se ei voinnut olla se euroviisubiisi :jupinaa: Muita Sadhjan biisejä on ole kuullutkaan.

2 tähteä.

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42722
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Rousku »

toivo kirjoitti: 16 Syys 2018, 07:18 Jopa San Marinon Serhatkin menestyi paremmin :heh:
Serhat olikin hyvä :heh:. Vetänyt shownsa juuri sopivan överiksi. Mutta hei, Sandhja sentään menestyi yhtä hyvin kuin suomalaisten suosikkeihin kuulunut Greta Salóme! Ehkä meillä vain on p*ska maku kun tykätään näistä biiseistä joita muu Eurooppa ei diggaa? Tai no, tulihan Armenian raadilta kahdeksan pistettä, mitä en tajua kun ei Suomella kai ole ollut tapana raateja lahjoa? (Vai halusiko ne vain varmistaa Ivetan jatkoonmenon? Henk. koht. olen sitä mieltä, että Armenialta pitäisi kieltää raadin käyttö, enkä ymmärrä, miksei EBU tee asialle mitään.)

Mutta asiaan, jopa hieman pidän biisistä. En koe sitä tunkkaiseksi, laiskaksi kyllä. Voisiko sitä vähän nopeuttaa? Ei haittaa vaikkei kolme minuuttia tulisikaan täyteen. Sandhjan äänen tumma soundi miellyttää kovasti, mutta meni jo UMK-finaalissa nuotin vierestä ja viisuissa vielä pahemmin. Kotikutoinen "show" samoin toimi UMK-filaanissa paremmin kun oli sentään jotain iloista kirpparimattoa päällä eikä yritetty näyttää yhdenmukaisen tyylikkäiltä. En ymmärrä, miten aurinkoiseen biisiin on ajateltu väreiksi musta ja tiskirätinsininen :raaps:. Kahteen tähteen on nyt tyytyminen.

Itse en muuten kokenut, että tuon vuoden UMK olisi ollut erityisen korkeatasoinen. Vähän joka esityksessä oli puutteensa, mikä missäkin. En osannut olla valintaamme pettynyt.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57786
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

:suomi: :suomi: :suomi: :suomi: :suomi:

Mä olen tästä aina tykännyt ja vielä karsintavoiton jälkeen ihan ansaittu UMK-voittaja (ei olisi Saara ainakaan vielä tuolloin ansainnut edustuspaikkaa). :ylppis:
⚰️ R.I.P. Eurovision 🪦

Avatar
TomBoi
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2216
Liittynyt: 04 Marras 2016, 17:16
Paikkakunta: Vantaa

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja TomBoi »

:suomi: :suomi: :suomi:

Sandhja on persoonana ihana, ja pidän kovasti hänen lauluäänestään, mutta valitettavasti Sing it away ei ole kappaleena kovinkaan hyvä. Sandhjan tuotannosta löytyy paljon parempiakin biisejä. Jostain hetken mielijohteesta kumminkin äänestin tätä UMK-finaalissa, vaikka alunperin pitikin äänestää Mikael Saarta :heh: Viimeisetkin mahdollisuudet tältä pilattiin köykäisellä liveshow'lla.
MKuvau!

Avatar
Wilson
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6663
Liittynyt: 17 Syys 2005, 16:12
Paikkakunta: Pietarsaari

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Wilson »

Minulla oli tämä UMK:oon puntarissani viimeisten joukossa, niin yksi tähti minulta. Suosikkini UMK:oossa silloin oli Stella Christine ja Annika Milan & Kimmo Blom.

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13037
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja MIH96 »

klaus-12 kirjoitti: 15 Syys 2018, 21:02 UMK16:sta puhuminen on edelleen vähän tulen arkaa, koska silloin voittajan piti olla joko Aallon tai Saaren.
Kuten myös euroviisukarsinnasta 2000 puhuminen, sattumoisin silloinkin edustaja valittiin juuri samalle areenalle eli Globeniin (sehän piti siis olla kahden kauppa Nightwishin ja Anna Erikssonin välillä, mutta kompromissivoittoon ylsikin Nina Åström).

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13037
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja MIH96 »

Itse biisistä: pidin tästä sinänsä ihan aluksi ja olin varauksellisesti hyväksynyt tämän UMK-voiton, mutta en kiinnostunut tästä enää viisujen jälkeen yhtään. Kakkonen, Suomen kolmanneksi huonoin viisu heti När jag blundarin ja Marry men jälkeen.

Valitkaapa sitten kolmesta ei-niin pidetystä, Ruotsissa Suomea edustaneesta viisusta se vähiten huono: Yamma yamma, A little bit vai Sing it away?

Avatar
TomppaJr
Koordinaattori
Koordinaattori
Viestit: 37030
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

Joskus fanitin viidellä tähdellä, mutta eiköhän kolmonen nykyään riitä. :eiei: UMK-kisakatsomossa oli hämmentyneen innostunut tunnelma tämän voittaessa. Silloin tämä tuntui raikkaalta ja jopa rohkealta valinnalta, mutta kevään edetessä oli aika selvää, ettei tämä mitään tulisi menestymään. Viimeistään ensimmäisten harkkojen aikana alkoi selvitä, että Suomi tulisi jälleen jäämään finaalin ulkopuolelle.

Mikael Saari 4ever. <3
Meow cat, please meow back.

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8314
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja hra47 »

^^ A Little Bit on kevyesti huonoin noista kolmesta... että saattoikin olla sitten pliisu tapaus.
"Mä nousin tähtiin palata en sieltä voi..."
- Mä elän vieläkin

Avatar
Koirankuonolainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4159
Liittynyt: 25 Tammi 2015, 10:04

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Koirankuonolainen »

Yksi tähti mikkitelineelle.
Suomi voitti rahvahaniänet, Ruočči sud’d’uliston da sen mugah kogo Euroviizut. Neče on viritännyh kummastelendua viizufanoin keskes.

Avatar
Jonttu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5322
Liittynyt: 22 Joulu 2012, 22:44

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Jonttu »

Koirankuonolainen kirjoitti: 16 Syys 2018, 21:36 Yksi tähti mikkitelineelle.
Täältä toinen tiskirätin väriselle design-luomukselle.
Je suis tous ces enfants
Que la mer a pris
Je vivrai cent mille ans
Je m’appelle Mercy

Avatar
jdjj22
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3000
Liittynyt: 29 Maalis 2014, 20:58

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja jdjj22 »

Onneton ja ponneton. Ei nyt suoranaisesti hävetä tarvinnut,
mutta paljon parempaakin olisi ollut tyrkyllä. Kaksi pro-pro tähtöstä.
Kaikille samat standardit pärstäkertoimesta riippumatta. Totuus ja rehellisyys kunniaan, iso ei mutuiluille!
Myös sodassa ja rakkaudessa <3


Pieni ripaus örgyn pörgöniä parantaa viisua kuin viisua - Terveisiä kielipuolueesta :kaunis:

Avatar
ESC Addict 98
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4285
Liittynyt: 18 Tammi 2014, 17:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja ESC Addict 98 »

Vuosituhannen tähän mennessä ylivoimaisesti huonoin suomiviisu. :eiei: Live-esityskään ei toiminut. Oikeastaan melko käsittämätöntä, että tämä ylsi voittoon. Kaksi himmeää tähteä.
🇪🇸 Eaea 🇱🇹 Sentimentai 🇺🇦 Shum 🇺🇦 Solovey 🇸🇮 Sebi 🇨🇾 Fuego 🇱🇻 Line 🇲🇪 The Real Thing 🇬🇪 Warrior 🇦🇿 Start a Fire 🇲🇪 Igranka
🇦🇱 Suus 🇮🇹 Madness of Love 🇷🇺 Lost and Forgotten 🇱🇻 Probka 🇵🇹 Senhora do mar 🇷🇺 Song #1 🇹🇷 Süper Star 🇹🇷 Rimi rimi ley 🇪🇪 Tii

MIH96
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13037
Liittynyt: 16 Syys 2015, 21:52
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja MIH96 »

ESC Addict 98 kirjoitti: 18 Syys 2018, 17:31 Vuosituhannen tähän mennessä ylivoimaisesti huonoin suomiviisu. :eiei:
Oliko PKN:kin mielestäsi parempi?

Avatar
ESC Addict 98
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4285
Liittynyt: 18 Tammi 2014, 17:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja ESC Addict 98 »

On. :joojoo: Tosin jos olisit kysynyt samaa kaksi vuotta sitten, olisin sanonut ei.
🇪🇸 Eaea 🇱🇹 Sentimentai 🇺🇦 Shum 🇺🇦 Solovey 🇸🇮 Sebi 🇨🇾 Fuego 🇱🇻 Line 🇲🇪 The Real Thing 🇬🇪 Warrior 🇦🇿 Start a Fire 🇲🇪 Igranka
🇦🇱 Suus 🇮🇹 Madness of Love 🇷🇺 Lost and Forgotten 🇱🇻 Probka 🇵🇹 Senhora do mar 🇷🇺 Song #1 🇹🇷 Süper Star 🇹🇷 Rimi rimi ley 🇪🇪 Tii

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8314
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja hra47 »

2000-luvun viisuista ainakin A Little Bit, Geir Rönningin Why? ja Kristan Marry Me ovat mielestäni mitättömämpiä kuin Sing it away. Siis biiseinä ja studioversioina. Olihan se lavaesitys nolo. PKN teki omaa juttuaan sen verran onnistuneesti, että vaikea mennä vertailemaan oikeastaan mihinkään.
"Mä nousin tähtiin palata en sieltä voi..."
- Mä elän vieläkin

Avatar
Serduchka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 57786
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Serduchka »

Sing It Away ei ole lähelläkään Suomen vuosituhannen huonointa viisua. :draamaa:
⚰️ R.I.P. Eurovision 🪦

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11623
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja romualdo »

edelleen aika kova veto, taitaa olla toiseksi paras viisumme -00-luvulla Kuiskaajien jälkeen... n. 4.0 p. mikä on tietysti harvinaisen kovat pisteet...turhakkeita täynnä olevan vuosikymmenen -tai siis tuhatluvun alun viisulle. Zeljko -12 viisullaan ansaitsee sitten sen 5:n. sitten, huomasin vain kun tosipitkästä aikaa vilkaisin Viisula -osastoa, tuossa äsken... tuolle a-osalle menee lähes kaikki pisteet. Miten nuo a-osat voivatkaan olla lähes aina parempia kuin kertosäkeet.
Tätä samaa seikkaa ja huomiotani ihmettelin Anne-Marie Hannosellekin kun kehuin hänen tarttuvahkon näppärää Onnen renkaat -biisiään... sama juttu siinäkin. Täsä on sellaista -70-lukuista soulahtavaa riehakkuutta... pidin tätä ihan ykkösenä koko umk-ruljanssin ajan...
Viimeksi muokannut romualdo, 21 Loka 2018, 12:17. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5354
Liittynyt: 17 Helmi 2018, 10:58
Paikkakunta: Espoo

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja antsa798 »

^ Olen jotenkin erittäin yllättynyt, että tykkäät tästä noinkin paljon. :shock: Kun mielestäni tämä on Suomen 2010-luvun toiseksi huonoin viisu ja sitten sinä nykyviisujen vihaajana tykkäät tästä. :heh:
We're like fire and gasoline
Come and light it up with me
So high on adrenaline
You're my adrenalina

romualdo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11623
Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
Viesti:

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja romualdo »

no voi hyvä nm. antsulipantsuli, minähän jumaloin eniten juuri -70-luvun mjuzakia ja mitä mä äsken kirjoitinkaan... tulee myös mieleen tästä se Saksan upea En voi elää iliman mussiikkia - 2001 (KORJAAN 2002)
revittely. Sekin oli tuon ristiriitaisen JA VARSIN KAKSI JAKOISEN vuotensa kermaa ja se kermakerros oli tuonakin vuonna aika ohut.
buahhhm mitä muka muita tarpeeksi hyviä viisuja on sitte tällä vuosituhannen alussa ny ollukkaan, Kusikaajat .10. paratiisin osku ja.... ja geirin miks? -05, nohhhh empä ny jaksa täsä nostaa muita tämän enempää esille... nekin ovat aika flegmaattisia tähän verrattuna joten tämä on selkeästi omassa ryhmässään... niin surkeita nämä tuoreemmat viisut ovat.... mutta tämä Laula Pois on kyl se huippu sitte näköjään... tai siis nro 2. no se tietysti on yllätys koska tuokin on enklannin eli aivan väärän kielinen esitys.... mutta, se esityksen energia ja laulun melodisuus, upea rummutus ym. peittävät tuon karsean tyhmän ja käsittämättömän epäkohdan.
Viimeksi muokannut romualdo, 21 Loka 2018, 12:20. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Hapa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2030
Liittynyt: 02 Tammi 2008, 23:17
Paikkakunta: Pori

Re: Suomi 2016: Sandhja – Sing it away

Viesti Kirjoittaja Hapa »

Täysin epäonnistunut esitys visuaalisesti, kuin joku kaveriporukka karaokessa olisi vauhdissa. Todella sekavaa touhua ja Sandhjan asukin on kauhea. Laulusuoritus on kohtalainen ja kertsi oikeastaan varsin vetävä. Kuulin tämän nyt vasta kolmannen kerran (ainakin muistini mukaan) ja oli vähän parempi kuin muistin. Kummallista, kun Suomea on tällä vuosikymmenellä edustaneet enimmäkseen tuntemattomat laulajat, jotka viisujen jälkeen palavat takaisin tuntemattomuuteen, tässä hyvä esimerkki. Vahva kakkonen.
Ihme_Mies kirjoitti: 08 Loka 2018, 18:56
Ihmeellistä kun se ei sanoi mitään, vaikka jo kerran asiasta muistutinkin. Tämä taitaa olla ns. quilty pleasure, ja sen ymmärtää ihan hyvin. :mrgreen:
"Olen huomannut nuorten naislaulajien laulavan pikkutytön äänellä. Heitä ei erota toisistaan eikä lauluista jää mitään mieleen. Minun nuoruudessani artisti ei päässyt levyttämään, jos hän ei osannut tulkita." -Anneli Sari-

Vastaa Viestiin