Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

ESC 2005 -arkisto.
Avatar
Soppis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8813
Liittynyt: 18 Touko 2004, 23:03
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Soppis »

Minä olen alkujärkytyksestä selvinnyt. Ei kannata mollata ennenkuin jotain konkreettista kuullaan ja nähdään. Mukana on myös selllaisia nimiä, joista en ole juurikaan kuullut tai heidän musiikistaan mitään tiedä. Isojen starojen en odottanut olevan mukana. Kyllä näistä saadaan hyvä finaali Tampere-taloon. I'dees, Anna Stenlund, Firevision, Christian Forss, Milla Alftan & co, Hanna-Riikka Siitonen, Gary Revel Jr, Nina Tapio, D' Voices.... Kyllä nuo kelpaa! :D Ja jos vaikka joku näistä tuntemattomammista yllättää niin en sanoisi että kovin pettynyt pitäisi olla. Ei pelkät nimet biisiä tee.

You and me, can't you see, we're playing with fire?
Tell me now, do you feel this burning desire?

Avatar
JukkaV
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 15682
Liittynyt: 23 Marras 2003, 15:59
Paikkakunta: Turku - Suomen viisukeskus
Viesti:

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Ennen lopun viestini lukemista suosittelen lukemaan koko jutun vain puolitosissaan.

No, minun mielestäni suurin osa viisuihin osallistujista näyttää tehneen kappaleet dollarinkuvat silmissä, kun pitää englanniksi tehdä. Jos olisin laulaja, en alentuisi laulamaan viisuissa englanniksi, koska silloin tuntisin alentuvani henkiseen prostituutioon. Erityisen pettynyt olen nyt Geir Rönningiin ja I'deesiin. Positiivisinta ovat taatusti Tommi Läntinen ja Wäinötär. (Miksi meninkään tilaamaan lipun Tampereen finaaliin? Siksi, että näette, kun itken oikeasti kappaleiden englanninkielisyydestä ja siitä puurosta, mistä en saa selvää...) Mielestäni tapahtuman kyse pitäisi olla persoonallisen ja moniarvoisen musiikin kilpailusta, ei tusinadiskopopin näytöksestä. Mitä menestymiseen tulee, ei Suomi ole pärjännyt englanniksikaan viime vuosina. Ja millä kielellä lauletut kappaleet loistivat häntäpäässä viime vuonna? Ettei vaan englanniksi esitetyt?

Pitäisiköhän minun tehdä sanoitus ensi vuoden viisuja varten? (Onhan noita tullut kirjoiteltua...) "Vain rahan vuoksi" voisi ollakin aika mukava... :D
Rohkeutta on käytettävä voimavarana, jotta voi pyrkiä inhimillisen elämän järjestämiseen tulevaisuudessakin. :)

Avatar
kaivanto
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1623
Liittynyt: 12 Helmi 2004, 03:40
Paikkakunta: Villa Gesell, Argentiina
Viesti:

Positiivista kehitystä

Viesti Kirjoittaja kaivanto »

Näyttää paremmalta kuin pelkäsin. Noistahan muutama laulaa tosi hyvin. Toki se vituttaa ankarasti, että en ole mukana, mutta odotan mielenkiinnolla. Vikaa semiä ja finaalia en tosin kestä suorana katsoa, maastapako Italiaan odottaa...

Pari huomiota keskusteluun: Christian Forssista ja Koit Toomesta ei voi puhua samana päivänäkään. Forss on minusta epäsympaattinen ja heikko laulaja, Koit Toome ugreista parhaita pop-laulajia ja niin lutunen.

Musikaalissa esiintyminen ei ole mitenkään marginaalista toimintaa: Helsingin kaupunginteatterin katsojamäärät pesevät useimmat TV:n musiikkiohjelmat, surkeista levymyynneistä puhumattakaan. Noilla esiintyjillä ainakin on kokemusta riittävästi viisukuvioihin. Taikapeilin tytöillä jo toisessa polvessa!

Muutamaakin odotan mielenkiinnolla, mutta ainakin Rönning & Nina Tapio kuulostanee erinomaiselta, vaikka kahdella edellisellä kerralla olenkin ihmetellyt mitä toi norjalainen näissä kisoissa tekee. Mutta sillähän on suomalainen vaimo eli OK. Vaan eipä ole enää karsinnan ainoa uussuomalainen, mielenkiintoista!
E per un'istante ritorna la voglia di vivere...
≈ Hanki elämä mutsilles!

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Re: Positiivista kehitystä

Viesti Kirjoittaja Violette »

kaivanto kirjoitti:Pari huomiota keskusteluun: Christian Forssista ja Koit Toomesta ei voi puhua samana päivänäkään. Forss on minusta epäsympaattinen ja heikko laulaja, Koit Toome ugreista parhaita pop-laulajia ja niin lutunen.
Multa onkin onneksi mennyt ihan ohi tuo Christian Forssin vertaaminen Koitiin. Pystyn täysin allekirjoittamaan Kaivannon kommentin!

(Aiku tää aina älähtää kun on Koitista kysymys... love-smiley-016: )
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
Kujakissa
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 221
Liittynyt: 15 Marras 2004, 12:26
Paikkakunta: Pohjois-Suomi ja Portugali

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Kujakissa »

Olemme koko perhe niin järkyttyneitä koko esiintyjälistasta! Miten tämä voi olla mahdollista. Siis ihan surkeita ja tästä törkystä pitää tv-lupaakin maksaa.... Kenellä on tv-ruudun tuomaa karismaa, vahvaa kokemusta ja erittäin taidokasta lehdistöhinkua ... niiihin on tarvis nykyaikana. Viime vuonna oli tarpeeksi jo uusia puupökkelöitä.
Viimeksi muokannut Kujakissa, 02 Joulu 2004, 13:32. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Treno
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2165
Liittynyt: 26 Huhti 2004, 17:20

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Treno »

Tokihan on parempi kommentoida biisejä vasta kun ne on kuultu, mutta solistien nimiä lukiessa muistuu kyllä mieleen jokin YLEn muutaman vuoden takainen päätös, että laulajien täytyy olla kokeneita ja varmoja esiintyjiä. Että näinkö hyvin se politiikka käytännössä toteutuu :?: :!:

Avatar
itikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5636
Liittynyt: 21 Kesä 2004, 08:29
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja itikka »

Oli kyllä aikamoinen shokki kun eilen luki esiintyjien nimiä, suuri yleisö ei ole varmaan kuullut (tai ei ainakaan muista) kun korkeintaan pari-kolme nimeä esiintyjistä. (tavallinen kaduntallaaja tuskin tietää, kuka Anna Stenlund tai Karoliina Kallio on...)

Mutta toivottavasti tuoreet esiintyjät tuovat myös rohkeaa tuoreutta esityksiin. Kyseessähän on nimenomaan toimivan live-esityksen löytäminen.... :roll:
Życie jest drogą, życie jest snem
A co będzie potem? - nie wiem, i wiem
O nic nie pytaj, dowiesz się gdy
Skończy się droga, życie... i sny

Avatar
Escape
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 2
Liittynyt: 01 Joulu 2004, 13:40
Paikkakunta: Jyväskylä

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Escape »

Niinpä. Ei nyt tuomita tätä projektia heti ensi kättelyssä, kun ei olla kuultu niitä kappaleitakaan... Itse yritän suhtautua tämän vuotiseen karsintaan toiveikkaan positiivisesti. Olen kyllä samaa mieltä monen kanssa siitä, että kokemus ei ole ainakaan haitaksi euroviisuissa, mutta eiköhän se lavakarisma ja kokonaisuus kuitenkin ratkaise loppupeleissä. Ja kyllähän tuolta esiintyjäjoukosta löytyy muutamia lavakarismaakin omaavia artisteja...

Avatar
tonywerner
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja tonywerner »

Monilta näyttää tulevan YLEn artistivalintoja suomiviin viesteihin puolusteleva vastine: "Ei moitita ennen kuin on kuultu kappaleet". Eihän tässä kappaleita arvostellakaan, vaan solisteja.
Olen edelleen sitä mieltä - ja pysyn myös mielipiteessäni - että kyllä artistivalinnat (oliko vara mistä valita?) ovat pääosin epäonnistuneita. Poikkeuksetta pystymetsäläiset ovat suoriutuneet edustustehtävistä todella huonosti, joten en voi muuta kuin painottaa kokemuksen merkitystä. Nähtiinhän se jo viime vuoden semifinaaleissa, jossa uudet kasvot olivat kauhusta jäykkinä jo Tampereen TV-studion semifinaaleissa pienen studioyleisön edessä. Miten he pystyvät ottamaan haltuun ison areenan esiintymislavan?
Jossain puheenvuorossa Suomen euroviisukarsintaan pidettiin jopa hyvänä uusien kasvojen esittelypaikkana - mutta eikö näitä kykyjenetsintäkisoja ole jo ihan tarpeeksi? Tai sitten pidetään suoraan kykyjenetsintäkisa, kuten monissa muissakin viisumaissa - ja painotetaan jo karsintavaiheessa esiintymistaitojen merkitystä...
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Roope
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 18474
Liittynyt: 02 Joulu 2003, 19:08
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Roope »

- Tänä vuonna näyttää tulevan säveltäjien kisat, kun kovin nimekkäitä esiintyjiä ei artisteina ole, Mika Toivanen miettiiTurun Sanomissa.

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3104
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

Mutta tietääkseni se se idea onkin. Sävellyskilpailustahan tässä on kyse! Niin no laulukilpailu, mutta hei ehkä toisaalta tässä nyt sitten nähdään se todellinen voittaja. Mutta voittajahan lienee jo selvillä eräästä toisesta syystä. Katsotaan miten käy Annaa veikkaan voittajaksi, oli sitten biisi aivan mikä tahansa.

Avatar
eepu4
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5018
Liittynyt: 07 Helmi 2004, 16:26
Paikkakunta: Oulu

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja eepu4 »

Enhän mäkään niitä biisejä vielä oo haukkunut kun en ole kuullutkaan vaan sitä ettei artistien joukossa ole kokemusta .Suuri osa ihan tuntemattomia mulle.
Biisin olennainen osa on sen esittäjä.
Kunhan ei menis liian nuorekkaaksi touhuksi 8)
jos todella rakastat rakkautta sanot
rakastavasi rakkaudella
niin silloin rakkaus rakastaa
niin silloin rakkaus rakastaa rakastaa sinuakin

Avatar
JuhaUK
Portsari
Portsari
Viestit: 14190
Liittynyt: 21 Marras 2003, 20:45
Paikkakunta: Lontoo

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja JuhaUK »

Minä kyllä luulisin, että konkareita on kysytty ja varmaankin huhut palaavasta naisartistista olivat totta tiettyyn pisteeseen asti. Mutta levy-yhtiöt taitavat suhtautua niin nihkeästi YLEä tai euroviisuja kohtaan, ettei heitä vain sitten lopulta saatu mukaan. Mahtaakohan suunniteltu kokoelmalevy vaikuttaa, olisiko isoille nimille pitänyt maksaa enemmän mukanaolosta? Olisi kiva nyt kuulla niitä demoja, joilla semifinaalipaikat saatiin, tiedä vaikka niilläkin jo oli noita "nimiä", joista huhuttiin.
Hello Hi!

Avatar
Anna_M
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4716
Liittynyt: 08 Helmi 2004, 22:22
Paikkakunta: Helsinki

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Anna_M »

"- Tänä vuonna näyttää tulevan säveltäjien kisat, kun kovin nimekkäitä esiintyjiä ei artisteina ole, Mika Toivanen miettiiTurun Sanomissa."

Aivan! Sävellyskilpailusta on kysymys, on ollut euroviisuhistorian alusta lähtien. Ja laulut valitaan kisaan sävellyksinä, kokonaispaketti muokkaantuu usein vasta solistien varmistuttua.

Ja kiitos Kaivanto, laitoit fiksusti faktat tiskiin Koitista, Chrissistä ja Helsingin kaupunginteatterin musikaalitoiminnasta. Suomessa ei montaa sellaista euroviisuestradikoulua ole kuin HKT:n suuri lava!
Et langeb pilk,
kuu kaob ja kaugel kaigub kell.
Sind keegi öösse kannab valgel hobusel.

Avatar
tomato
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2321
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 17:17

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja tomato »

Musiikaalien laulajat ovat kyllä taitavia laulavia mutta persoonattomia ja siksi saavatkin jäädä musikaaleihin esintymään. :oops:
Was tomi...

Avatar
Soppis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8813
Liittynyt: 18 Touko 2004, 23:03
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Soppis »

Itsekin sorruin tuohon "ei tuomita ennenkuin kuullaan biisit". Siis tarkoitin, että etukäteisarvioissa vähemmänkin kiinnostavalla artistilla saattaa olla mainio kappale esitettävänään. Esimerkiksi Kimmo Kourin kohdalla odotan tällaista pientä ihmettä.

You and me, can't you see, we're playing with fire?
Tell me now, do you feel this burning desire?

Avatar
Huilumies
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5372
Liittynyt: 09 Helmi 2004, 15:20
Paikkakunta: Vantaa

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Huilumies »

Hupsista, ketju olikin näin pitkällä…

Heti aluksi ilmaisen tyytyväisyyteni siitä, että Wäinöttären Kihlauksen tulon myötä on Suomen karsinnassa sentään yksi suomenkielinen kappale, jolla on kunnon nimi :D …eikä ole Tommi Läntisen laulama… :lol: Noo, kannustetaan toki Tommiakin kun hänkin kunnioittaa suomen kieltä, mutta epäilen vahvasti että minuun kolahtaa enemmän tämä Kihlaus :wink: kuin ”Mitä vaan”!

Mutta mutta… P…N GEIR RÖNNING :evil: :evil: Kun pitkästä aikaa (viimeksi 1994) olisi Suomen karsinnoissa kuullut RUOTSINkielisen kappaleen, niin se pönttö meni muuttamaan kielen englanniksi :evil:

Kappaleiden nimethän puitiin jo, mutta kun nekin vähät kotimaankieliset, mitä olisi, vähenevät… Perhana, kyllä pitäisi tekijöiden tehdä enemmän kotimaankielistä kamaa näihin karsintoihin!!! Vuonna 2000 oli ihan siedettävä kielijakauma (puolet ja puolet)

Mitä muuten sille ”Joo joo” –nimiselle kappaleelle tapahtui? En ole aikoihin seurannut näitä asioita, mutta sen poissaoloa ei tunnu kukaan ihmettelevän…
claracairo kirjoitti:Ja uskotteko,että suomalaiset äänestävät edustajaksi muun kuin suomalaisen artistin :?: Geir olisi ok edustamaan,mutta suomalaiset haluavat suomalaisen. Vaikka voissa paistais Rönningin,se ei kelpaa,vaik ois kuin hyvä kipale.
Milloin Geirillä on HYVIÄ kipaleita ollut??? :roll:
GiveMeWings kirjoitti:Tulee jotenkin mieleen "Mouse in the misery, cheese in his memory"... kun lukee näitä biisien nimiä. Toivon hartaasti että samanlaista nollanoteerausta ei ole tulevissa geimeissä mukana!!!!
No no. MOUSE IN THE MISERY oli oikein MUKAVA kappale! ”Step one, step two…” Se oli jammaava, kivasti vanhanaikainen ja ilmiselvä valopilkku verrattuna kolmeen ensimmäiseen kappaleeseen! Ripaus 60-lukua mukana :wink:

En ymmärrä, miksi siitä ei pidä kukaan muu täällä?? Senkö takia vain, että se oli vanhanaikainen?!?

Sen sijaan kaikki teidän Karoliina Kalliot sun muut tuntemattomat siellä keskellä lauloivat tosi TYLSIÄ pop-biisejä!!!
On siinä hiiltyvä ilta, auringon rusko
Parempien päivien sammumaton usko
On syksyn kuolevaa ruskaa, on elämä tuskaa
Sen huiluni soi...

Avatar
MrMemory
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7499
Liittynyt: 25 Maalis 2004, 00:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Positiivista kehitystä

Viesti Kirjoittaja MrMemory »

kaivanto kirjoitti: Pari huomiota keskusteluun: Christian Forssista ja Koit Toomesta ei voi puhua samana päivänäkään. Forss on minusta epäsympaattinen ja heikko laulaja, Koit Toome ugreista parhaita pop-laulajia ja niin lutunen.
...niin ehkä nyt, mutta eipä minusta Koit kamalan ammattilaiselta näyttänyt vuonna 1998 flyygelinsä takaa...

Symppiksiä kumpikin, sekä Christian että Koit, näin niinkuin tavallisen tv:n katsojan mielestä :)
"Kun myrskyt riehuu ja kaataa heikkoja
pää nosta pystyyn ja pysy vahvana"

Avatar
ZetZet
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7878
Liittynyt: 02 Huhti 2004, 14:06

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja ZetZet »

Huilumies kirjoitti:
Mitä muuten sille ”Joo joo” –nimiselle kappaleelle tapahtui? En ole aikoihin seurannut näitä asioita, mutta sen poissaoloa ei tunnu kukaan ihmettelevän…
Sen kieli kääntyi englanniksi. Nimi on nyt Yeah yeah ja kappaleen esittää I'Dees.

Lotossa saa toiset ja toiset taas ei, heissan heissan heissulivei!


Avatar
MuzaMaza
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 25778
Liittynyt: 26 Marras 2003, 15:21
Paikkakunta: Lieksa

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja MuzaMaza »

Huilumies kirjoitti: Milloin Geirillä on HYVIÄ kipaleita ollut??? :roll:
No vuonna 2002 ja 2004! Molemmista olen pitänyt PALJON! :D
Myös hänen vuonna 1996 Norjan karsinnoissa toiseksi jäänyt
(valitettavasti)upea balladi on mahtava.
Löytyyköhän sitä keltään, voisin haluta sen.... :wink:

Avatar
ZetZet
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7878
Liittynyt: 02 Huhti 2004, 14:06

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja ZetZet »

Minulta löytyy, MuzaMaza. Pistä vaikka privana tulemaan s-postiosoitteesi niin saat sen! :)

Lotossa saa toiset ja toiset taas ei, heissan heissan heissulivei!


Avatar
Soppis
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8813
Liittynyt: 18 Touko 2004, 23:03
Paikkakunta: Tampere

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Soppis »

En tiedä onko tätä jo selvitetty tarkemmin, mutta onko kenelläkään havaintoa Patrik Linmanin kappaleesta joka hyllytettiin näistä tämän vuoden karsinnoista siksi, koska se on jo julkaistu aiemmin jollain ruotsalaisella kokoelmalevyllä? Löytyisikö sitä keneltäkään?

You and me, can't you see, we're playing with fire?
Tell me now, do you feel this burning desire?

Avatar
ZetZet
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7878
Liittynyt: 02 Huhti 2004, 14:06

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja ZetZet »

Viisuartistit puhuttavat Ilta-SanomienLukijan äänessä. Kannattaa selailla, jos on tylsää. Huomaapahan ainakin, millä tasolla suuren yleisön tietämys aiheesta on.

Lotossa saa toiset ja toiset taas ei, heissan heissan heissulivei!


Avatar
Clara
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3116
Liittynyt: 29 Elo 2004, 19:59

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Clara »

Geirissä on potentiaalia,vaikka ei ykkössuosikkini sinänsä olekaan :!: :!:

Anna Stenlundille toivon kunnon kappaletta. Jospa Annasta tulisi meidän seuraava edustajamme :)

Avatar
Kujakissa
Hörppijä
Hörppijä
Viestit: 221
Liittynyt: 15 Marras 2004, 12:26
Paikkakunta: Pohjois-Suomi ja Portugali

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Kujakissa »

No haaarrrrmittaa, kun Susannekaan ei päässyt niillä kahdella tyrkyllä olevalla kappaleella mukaan!! Oi että sain makiat naurut kun oli niin hyvä tuo Ilta-Sanomien yleisönosastonkiroittaja.... kuten: nyt valitut artistit ovat jo liian vanhoja väsyneitä tai never heard... hah! Niin, Läntinen ei ole kyllä entisen teeren poika enää ja Forss väritön. Miksi kansa ei saa valita edustajia säveltäjille?

antu
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 4
Liittynyt: 03 Joulu 2004, 22:57

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja antu »

No onni onnettomuudessa, mummot eivät ainakaan sotke tätä karsintaa.

Reetta
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 13
Liittynyt: 03 Joulu 2004, 22:51

Hmmm

Viesti Kirjoittaja Reetta »

Niin tosiaan mielestäni ei haittaa vaikka ns. staroja ei ole, koska Suomen mittakaavassa tunnetut laulajat eivät välttämättä ole sama asia mitä viisuihin tarvitaan, nähtiinhän se kun Jari edusti viime vuonna. Mummot ihan innoissaan pisti sen jatkoon ja ei mielestäni Jarin karisma ollu kohallaan.
Pääasia että valittas hyvä kappale eikä artisiti, tietty esiintyjäkin oltava hyvä, mutta kokopakettia kuitenkin haetaan. Muutama hyvä nimi, Annaa kannatan kanssa, ja toivottavasti hyvä kappale. Joku (keittiötiikeri?)sitä tossa arveli edustajaksi jonkin muun syyn takia. Mut toivottavasti Anna pääsis Tampereelle ainakin. Niin ja toi Idols on kans kova sana kansan keskuudessa, jos Tuisku ois mukana niin se ois varmaan jo matkalla Kiovaan :o)
Iloista joulun odotusta kaikille!

Avatar
Violette
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 24300
Liittynyt: 18 Tammi 2004, 18:34
Paikkakunta: Espoo

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Violette »

Kyllä se niin on, että Suomea edustaa vuonna 2005 Anna Stenlund kappaleella One More Chance.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show

Avatar
TOMItu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3104
Liittynyt: 11 Marras 2003, 17:08

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja TOMItu »

Violette kirjoitti:Kyllä se niin on, että Suomea edustaa vuonna 2005 Anna Stenlund kappaleella One More Chance.
Jees ja mä pitäisin tätä jo melko varmana juttuna. Tuo Vaasan ympäristö äänestää aika kivasti ja muutenkin se on ihan kiva flikka, nätti ihminen vieläkin. Lauluääntä löytyy ja kun ottaa huomioon biisin tekijän niin son aika nappisuoritus!

Avatar
Aintsu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17145
Liittynyt: 15 Marras 2003, 11:37
Paikkakunta: Kotka

Suomi 2005: kappaleet ja esittäjät

Viesti Kirjoittaja Aintsu »

Öö, mistä te sen tiedätte? Ties vaikka biisi olisikin täysin onneton! Mutta Anna olisi kyllä kaiken puolin edustava edustaja Suomelle, ja jos biisi on hyvä, ei siinä mitään :)
You're not ugly, you are smart, talented
And have abilities to make the world better

Lukittu