Liittynyt: 06 Joulu 2010, 11:16
Paikkakunta: Hamina

Viesti Kirjoittaja Aleksi »

Kuva

Montenegron tulokset ovat valmistuneet. Edward Sibelius käytti pronssista haarniskaa. ESC93 jäi niukasti voittajan veneestä rannalle, löytäen kuitenkin hopeasormuksen hiekasta. Koko kilpailun veitsenterällä ollut Hazard otti lopulta hikeä ja verta vaativan voiton. Tämä voitto vaati häneltä myöskin raajan.

01. Hazard - Veitsenterällä - 26p
02. ESC93 - Rannalla - 26p
03. Edward Sibelius - Kaksintaistelu - 22p
04. TomppaJr, Samiasd & akuankka13 - Rakkaus, osa -1: Munasolun varjossa - 15p
05. klaus-12 - Tosi outo ja Sekava laulu Joulukuusesta - 9p

Kilpailu oli erittäin tasaväkinen. Jokainen kärkikolmikosta kävi vähintään kerran ykköspaikalla. Kaksi parhaiten sijoittunutta sai saman verran korkeimpia pisteitä, kuten myöskin toiseksi korkeimpia. Voittaja ratkesi vasta siinä kohtaa, kun Hazard oli saanut 3 kappaletta kolmanneksi korkeimpia pisteitä (yksi näistä oli pudotettu pistemäärä) ja ESC93 kaksi kolmanneksi korkeimpia.

Täydelliset tulokset tässä linkissä

Linkkarit voidaan lopulta sulkea, on aika laulaa voittosanoitus.

:montenegro:
Viimeksi muokannut Aleksi, 05 Elo 2014, 02:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Viesti Kirjoittaja ESC93 »

niin tiesin kahden ulpparin jälkeen että juuri Mattokauppias vie minulta voiton. :heh: Piste-ero olisi tosin saanut olla enemmän kuin nolla. :draamaa:

Onneksi Veitsenterällä oli se tiukempi vastus, sillä se oli ainoa jolle itse olisin suonut voiton. :joojoo: Onnea siis! :tapu:

Viesti Kirjoittaja TomppaJr »

Onnea voittajalle, parempi kärkikaksikosta. :peukku: Suuret onnittelut myös Edward Sibeliukselle ensimmäisestä mitalista. :uujee: Lisää vaan sanoittamaan niin voittojakin alkaa kohdalle osua. ;)

Traaginen siittiökertomuksemme menestyi ihan mukavasti ottaen huomioon sen hämmentävyyden. :heh: Kiitos miellyttävästä yhteistyöstä porilaisen puistonpenkin äärellä Samiasd ja akuankka13.

Viesti Kirjoittaja Mattokauppias »

Outo kilpailu. Mikään sanoitus ei erottunut loistavuudellaan, mutta tapahtui tässä kai silti oikeus. Suuret onnittelut Hazardille ja pahoittelut ESC93:lle!

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Hazardille kauden ensimmäinen voitto, ESC93:lle kauden paras sijoitus, Edward Sibeliukselle uran ensimmäinen mitali ja klaus-12:lle ensimmäiset täydet pisteet (jos oikein muistan). Sehän meni hyvin, paitsi siittiötroikan kannalta.

Kärkikaksikolle jouduttiin hakemaan eroa alimmasta pistemäärästä asti. Ratkaisemattomaan tasatulokseen olisi päädytty, jos joko klaus-12 tai minä olisimme jättäneet Veitsenterällän sijan alemmas.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
TomppaJr
Viesti:

Timoteus kirjoitti:ja klaus-12:lle ensimmäiset täydet pisteet (jos oikein muistan).
Islanti-kisassa sai hän paritkin täydet pisteet. :peukku: Sekä Hazardilta että Edward Sibeliukselta, joka täten kummallakin kerralla pisteyttäessään tällä kaudella on näköjään pitänyt klausin työstä eniten.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viesti:

Kappas vain. Islanti meni täällä hieman ohi, vaikka sanoitukset luinkin. Lopputuloksistakin tajusin tarkistaa vain sen, että sijoitukset menivät niin kuin odotin.

Aleksi

Timoteus kirjoitti:Ratkaisemattomaan tasatulokseen olisi päädytty, jos joko klaus-12 tai minä olisimme jättäneet Veitsenterällän sijan alemmas.
Onko tälläisiä tapauksia ollut ikinä, missä on päädytty ratkaisemattomaan tasapeliin?

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viesti:

^ On. Romania 2003 -kisassa kärkikaksikolle ei saatu eroa aikaiseksi, vaikka viiden osallistujan lisäksi äänestämässä oli peräti seitsemän ulpparia. Kilpailu oli kauttaaltaan tasainen. Ensimmäisen ja viimeisen sijan ero oli vain kahdeksan pistettä.

Avatar
TomppaJr
Viesti:

Myös viime vuoden kolmostyrkkykisassa voittajien välille ei saatu eroa. Tuolloin tosin pisteyttäjämäärä oli hieman vähäisempi mitä Romania 2003:ssa.

Avatar
sziget
Viestit: 11937
Liittynyt: 03 Touko 2006, 20:56

Viesti Kirjoittaja sziget »

Onnittelut onnistuneille. Hazard on siis kauden kuudes voittaja, Edward Sibelius kauden kahdestoista mitalisti ja toinen uusi mitalisti. :peukku:

Odotin tasaista vääntöä Veitsenterän ja Rannan välillä. Kaksintaistelu oli omaperäinen, vaikka toistoja puuttui ja teknisiä pikkuvikoja löytyi. Ratkaisu ("Hyväksyntää en saa, mutta saatoinpas raastaa sut hornaan!") oli oivallinen. Myös Munasolulla ja Joulukuusella oli viihdearvoa.
If you only see one movie this year, it should be FRANKENHOOKER. - Bill Murray, 1990