UMK24: yleiskeskustelu

Euroviisut 2024 länsinaapurissa

Suosikkisi UMK24-kappaleista? (max 2)

Cyan Kicks – Dancing with demons
42
11%
Sexmane – Mania
17
4%
Sara Siipola – Paskana
155
39%
Jesse Markin – Glow
36
9%
Windows95man – No rules!
52
13%
Sini Sabotage – Kuori mua
56
14%
Mikael Gabriel x nublu – Vox populi
35
9%
 
Ääniä yhteensä: 393

Avatar
Happy
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17399
Liittynyt: 10 Marras 2011, 20:58

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Happy »

Saturnus Psycho kirjoitti: 13 Joulu 2023, 08:13 ^ Vahvisti kyllä mun mielikuvaa että Viivi on hauska
Joo Viivillä on myös kunnon lehmän hermot & diplomatiaa!
Vois sanoo että ehkä jopa etukäteissuosikkini tästä juontajakolmikosta
Requel kirjoitti: 13 Joulu 2023, 14:31
Happy kirjoitti: 13 Joulu 2023, 04:04

jatkan offtopiccii
Mielenkiinnost selailin vähä tosta taustaa ja Susannahan suorastaan vihas Viiviä :heh:

Tsiisus, toivon todella että tossa on tahallisesti pilkettä silmäkulmassa. Typerä nainen. :shock:
Susannalla on aina pilkettä silmäkulmassaan :heh:

Kuva
Never miss a good chance to shut up.

Avatar
Einingia
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1764
Liittynyt: 13 Touko 2014, 12:20

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Einingia »

hercules kirjoitti: 14 Joulu 2023, 00:15 Ihmettelen miten indie-suosikki on kuppilan odotetuin kategoria koska a) indie-musiikki ei todellakaan pyri miellyttämään kaikkia, b) se rikkoo populaarimusiikin kaavoja, c) ehdotetut nimet eivät juurikaan lisää odotuksia koska d) se on jotain Maustetyttöjen kaltaista etnonationalistista joikua tai e) Jesse Markinin kaltaista taiteellista hymistelyä. Tässä varmaan kuvitellaan että sieltä tulisi jotain odottamatonta, valtavirrasta poikkeavaa ja joka nousee suosikiksi rikkoessaan musiikillisia normeja. Mutta todennäköisesti reaktio on päinvastainen.
Saahan sitä toivoa! Itselläni on äänestystäppä siinä kohdassa ja totta kai tiedostan, että sieltä todennäköisemmin tulee jotain Lxandran tai Oliveran kaltaista kuin uusi Käärijä.

Mieluummin silti jotain oikeasti omaa kuin muovista valtavirtapoppia. On kulttuuriteko nostaa suomalaisia indietekijöitä esille.
Boikotoin vuoden 2024 viisuja. EBU on munaton, siksi Suomi tuo munan mukanaan! #farkkumuna #jegg

Avatar
Possu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2107
Liittynyt: 25 Kesä 2006, 13:44
Viesti:

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Possu »

Viime vuonna indie-artisti jyräsi UMKn ja oli voittaa viisut. Todennäköisyydet sille, että Suomi pärjää omanlaisella indiellä, joka on päässyt UMKn seulan läpi ovat isommat kuin Robinin kaltaisella valtavirtapopilla, jonka on vaikea erottua massasta.

Avatar
Simsalabim
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 497
Liittynyt: 05 Loka 2023, 09:21

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Simsalabim »

^ mä en ole mieltänyt Käärijää indie-artistiksi, hänhän on isolla levy-yhtiölläkin ja kaikkea. Eihän epäkonventionaalinen genre tarkoita indietä

Mä ainakin yhdistän indien näihin Lxandran ja Oliveran tyylisiin pliisuihin biiseihin, jotka voi olla ihan kivoja muissa konteksteissa paitsi viisuissa. En sano että tämä on totuus, mutta tämän käsityksen perusteella olen tästä ehdokkaasta vähiten kiinnostunut.
Life's love
Thing is known
Like in dreams

Balkan
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1213
Liittynyt: 11 Kesä 2010, 22:46

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Balkan »

Mulla on kovimmat odotukset indiesuosikille siksi, että kuuntelen indietä paljon (monenlaista indietä, indiepoppia, indierockia, indiefolkia) ja sen verran paljon suomalaista indietä, että on hyvinkin mahdollista että tossa kategoriassa on joku mun pitkäaikainen lemppari :heh: En usko, että UMK-voittajaa löytyy tuosta indievihjeestä, mutta omaan musiikkimakuuni eniten sopiva biisi sieltä todennäköisesti löytyy. Jos pitäisi mututuntumalla heittää, mikä vihje voittaa, pitäisin vihjeitä 5 ja 6 (rock-anthem & intensiivinen biisi yhdeltä kuunnelluimmista) tällä hetkellä todennäköisinä, mutta vaikea sanoa ilman faktatietoa biiseistä ja artisteista. Mutta pintapuolisesti vaikuttaa siltä, mistä suomalaiset voisi tykätä.
'Cause we found something better,
plain answer, however
for I'll not surrender,
we found something better...

Avatar
hercules
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2261
Liittynyt: 12 Touko 2018, 21:06

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja hercules »

Tässä koontia viimevuoden aikatauluista, pitäisi tulla vielä jonkun verran teasausta jos noudattaa viime vuoden juttuja :)

24.12. jouluaattona tuli Samu Haberin pienet otteet biiseistä.

28.12. kuvapaljastuksia (toinen erä syksyn kuvapaljastuksien rinnalle).

4.-10.1. päivittäin kuvavihje + 3 sanallista lisävihjettä mukaanlukien viikonlopun päivät. Eli tänä vuonna ensimmäinen tarkempi vihje tulisi keskiviikkona 3.1. Näistä viisufanit saivat jo hyvin varmuutta artisteista :joojoo:

11.1. UMK-artistit paljastettiin.

12.-20.1. arkipäivittäin biisit + videot

21.1. tästä eteenpäin random somesisältöä finaaliin asti.
Nyt ne verhot kii

Avatar
hra47
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8396
Liittynyt: 29 Tammi 2007, 12:53
Paikkakunta: Espoo

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja hra47 »

Mulla oli Olivera puntariykkönen vuotenaan ja Lxandra muistaakseni puntarikakkonen heti Käärijän perässä, joten jos noi edustaa indie-osastoa, luulen että sieltä tulee tänäkin vuonna minua miellyttävää kamaa. Olen kuitenkin ketjuäänestyksessä äänestänyt rock-anthemia.
"Mä nousin tähtiin palata en sieltä voi..."
- Mä elän vieläkin

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6631
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

^^ Tämän vuoden UMK ei ole täysin saman aikataulun mukaan mennyt, esim. juontajat paljastettiin hieman myöhemmin. Toivon silti, että tänäkin vuonna saataisiin jouluaattona UMK:lta lahja, jossa juontajat samanlaisen kimaran biiseistä soittavat. Se oli hauska.
Simsalabim kirjoitti: 14 Joulu 2023, 11:58 ^ mä en ole mieltänyt Käärijää indie-artistiksi, hänhän on isolla levy-yhtiölläkin ja kaikkea. Eihän epäkonventionaalinen genre tarkoita indietä
Juu, en kyllä itsekään saa Käärijästä millään indie-artistia.
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

Avatar
hercules
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2261
Liittynyt: 12 Touko 2018, 21:06

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja hercules »

^Jep, en odota ehkä enää yhtään kuvavihjettäkään videoista. Joku sample vois tulla ääniraidan muodossa vielä loppuvuonna. Mutta se mitä odotan on noi tarkemmat vihjeet vuoden alusta. Uskon että viisufaneille annetaan taas mahdollisuus tonkia ja useammalla vihjeellä sulkea joitain spekulantteja taas pois.
Nyt ne verhot kii

Avatar
Ansarin
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1653
Liittynyt: 08 Tammi 2011, 23:56

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Ansarin »

Pete kirjoitti: 14 Joulu 2023, 00:16 Onkohan räjähtävä rock-anthem jo mainittu Korpiklaani? Ehkä anthem ei kuulosta ihan heiltä, mutta eihän koskaan voi tietää. Hehän jo kerran aiemminkin hakivat mukaan, ja nyt kimppakiertue kahden muun bändin kanssa Isossa-Britanniassa ja Irlannissa alkaa helmikuun 21. päivänä ja päättyy 9. päivänä maaliskuuta. Lisäksi esiintyvät elokuussa ainakin Ranskassa ja Tšekissä. Heillä oli tänä vuonna jopa 3 miljoonaa kuuntelijaa 183 maassa Spotifyssa.

https://www.instagram.com/official_korpiklaani/
Toivottavasti!! :surrur: Korpiklaani on aika ihana. Tai mikä vaan vastaava folkmetaljuttu. No hyviä maailmalla keikkailevia bändejä on Suomessa vaikka kuinka paljon.
Kuori mua pussikulli

Käsittääkseni pyramidi ei kuitenkaan ole selfie

Avatar
Simsalabim
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 497
Liittynyt: 05 Loka 2023, 09:21

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Simsalabim »

Rock-anthemiin mulla on vähän ristiriitaset fiilikset. Kuuntelen paljon metallia, mutta toivoisin viisuihin jotain valtavirrasta poikkeavaa ja jota ei olla vielä tehty, siis viisuissa ainakaan. Joku folkmetal ois kova. Kuitenkin epäilen, että toi on joku tosi tyypillinen rock-biisi jonka etenkin Suomi on jo monta kertaa lähettänyt viisuihin. Ehkä sen takia mua eniten kiinnostaa toi intensiivinen biisi, koska se ei anna mitään vihjettä genrestä eikä sen takia luo mitään geneerisiä mielikuvia itselle. Plus on super jännä nähdä ketä isoja nimiä umk on nyt vetänyt puoleensa. Toi duo voi olla joku väkisin väännetty kiusallisuus niin kuin Portion Boys jossa ratsastetaan lähinnä nimillä ja fanikuntien suosiolla
Life's love
Thing is known
Like in dreams

Avatar
Silirimpsis
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 979
Liittynyt: 18 Tammi 2010, 17:55
Paikkakunta: Waterloo

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Silirimpsis »

Einingia kirjoitti: 13 Joulu 2023, 23:38 ^Päinvastoin! Maustetyttöjä vastaan ei puhu mikään, jos nyt ei puolestakaan kuin aihetodisteet (keikkakalenterin tyhjyys, uravaihe, indiesuosikki). 69:iä vastaan tiukasti puhuu keikkakalenteri, jossa on tosi hankalasti keikka sekä UMK- että viisufinaalin vieressä. Puolesta puhuu vain se, että se on maailmalla keikkaileva bändi, ja aihetodisteena sitä raskaampaa musiikkia, mitä Suomessa kuunnellaan. Niitä bändejä on muitakin, 69:stä nyt vain tuli tällainen antisuosikki tänne, eikä suostu pysymään hylättyjen pinossa.
Toivon, että olisit oikeassa sekä Maustetyttöjen että 69:n suhteen. Vaikka täällä ei moni Maustesisaruksia arvostakaan, niin duo kuitenkin operoi aivan suomalaisen melankolian sydämen liepeillä ja on sikäli ainutlaatuinen. Omalla tuppisuisella tavallaan voisivat hurmata Euroopan varsinkin, kun tunnettuutta on jo pikkuisen Kuolleitten lehtien kautta. Mutta joo, jos takaisin maanpinnalle, niin eiköhän se indietontti ole varattu jollekin muulle.

Siihen indiekastiin muuten menisi myös Litku Klemetti, jos olisi päättänyt yrittää popimmalla biisillä uudemman kerran. Ellen väärin muista, niin on kertonut olevansa kova viisufani, eikä välttämättä luovuta ensimmäiseen kertaan.
Somewhere in her smile she knows

Avatar
Silirimpsis
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 979
Liittynyt: 18 Tammi 2010, 17:55
Paikkakunta: Waterloo

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Silirimpsis »

Possu kirjoitti: 14 Joulu 2023, 11:51 Viime vuonna indie-artisti jyräsi UMKn ja oli voittaa viisut. Todennäköisyydet sille, että Suomi pärjää omanlaisella indiellä, joka on päässyt UMKn seulan läpi ovat isommat kuin Robinin kaltaisella valtavirtapopilla, jonka on vaikea erottua massasta.
Tästä täysin samaa mieltä ja itsekin klikkasin tuon indien yläkyselyyn. Erityisen vaikea kuvitella, että UMK:sta löytyisi menestyvä mahtiballadi tai Espanja-22/ Israel-23-tyyppinen tanssibiisi. Vihjeiden perusteella eniten odotuksia kolmoseen, sitten vitoseen ja seiskaan.
Somewhere in her smile she knows

Avatar
Possu
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2107
Liittynyt: 25 Kesä 2006, 13:44
Viesti:

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Possu »

Nykyään tuo, että on ison levy-yhtiön leivissä ei tarkoita juuri mitään. Suomessa on lukuisia artisteja isojen levy-yhtiöiden alla, mutta todellisuudessa hoitavat kaiken itse. Saavat muutamaan ensimmäiseen biisiin marginaalista rahoitusta esimerkiksi musiikkivideon kuvaamiseen. Jos homma lähtee sitten kasvamaan ja biisit soimaan, niin silloin yhteistyö tottakai syvenee levy-yhtiön suunnalta merkittävästi. Voi kuitenkin olla mahdollista, että artisti jätetään roikkumaan levy-yhtiön listoille, vaikka satsausta levy-yhtiön puolelta ei juurikaan enää olisi.

Indie on muutenkin niin monimuotoiseksi laajentunut termi, että siitä on turha alkaa tappelemaan sen enempää. Osalle Käärijä oli indietä, osalle Lxandra. Joillekin molemmat, joillekin ei kumpikaan. Lxandralla oli kuitenkin jo isoja yhteistöitä alla ennen UMKta, kun taas Käärijä pyöri hyvin marginaalissa.

Toki tällä hetkellä Käärijää ei voi oikein millään sanoa indie-artistiksi, kun koko hahmo on niin kaupallistettu kaikin puolin.

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6631
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

^ Pienenä off topicina täytyy sanoa, että Jere tosiaan on onnistunut ottamaan myös rahallisesti Käärijästä kaiken mahdollisen irti tänä vuonna. Bisnesälyä siis selvästi löytyy ja sehän on toki vain hyvä- :peukku:
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

Avatar
Jomard
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 910
Liittynyt: 13 Tammi 2020, 09:00

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Jomard »

Jos vielä oli pieninkin epäilys 69:n mukanaolosta niin nyt voi viimeistään huokaista! :tuuletus: :tapu: :heh: :peukku:
IMG_0159.jpeg
IMG_0159.jpeg (406.57 KiB) Katsottu 1793 kertaa
Rim-tim-tagi-digi-dim-tim-tagi-digi-dim

Avatar
viisuilta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2734
Liittynyt: 08 Tammi 2022, 14:13

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja viisuilta »

^

Huh! :draamaa: :peukku:
✨Must tuntuu et must ei tuu fiksumpaa tai kauniimpaa mä en saanu vaikuttaa siihen millaset kortit saan vuodet eikä kilsatkaan tee must kai tän viisaampaa mut viel voin vaikuttaa siihen mitä näil korteil saan ✨

:voitto: slayrikeskus :voitto:

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6631
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

^^ Hyvä homma! Aloin miettiä, mistä tämä koko huhumylly The 69 Eyesin mukanaolosta lähti liikkeelle? Pudaksen listastako?
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

Avatar
Jomard
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 910
Liittynyt: 13 Tammi 2020, 09:00

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Jomard »

iiiduli kirjoitti: 15 Joulu 2023, 13:11 ^^ Hyvä homma! Aloin miettiä, mistä tämä koko huhumylly The 69 Eyesin mukanaolosta lähti liikkeelle? Pudaksen listastako?
Mun muistaakseni juurikin siitä ja olenkin tässä alkanut epäilemään koko listaa, tai ainakin Sexmanen ja CK:n mukanaoloa, Sara Siipola tuntuu todennäköisimmältä siitä listasta :roll:
Rim-tim-tagi-digi-dim-tim-tagi-digi-dim

Avatar
Einingia
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1764
Liittynyt: 13 Touko 2014, 12:20

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Einingia »

iiiduli kirjoitti: 15 Joulu 2023, 13:11 ^^ Hyvä homma! Aloin miettiä, mistä tämä koko huhumylly The 69 Eyesin mukanaolosta lähti liikkeelle? Pudaksen listastako?
Pikaisella hakemisella näytti olevan sinun linkkaama Marin twiitti lokakuun alussa, jossa hän vaikutti ihan puhtaasti arvailevan artisteja, ja nämä numerot olivat siellä mukana.

Marihan on veikannut jo ainakin tusinaa artistia, pakostikin muutama osuu. Viime vuonna hänellä tuntui olevan ihan aidosti tietoa, tiesi sekä Robinin että Benjaminin niin hyvissä ajoin ja tästä myös jossain kolumnissaan mainitsi, miten kertoi niistä jo joulukuussa, eikä häntä uskottu.

On myös ihan selvää, että Mari käy täällä lukemassa, ja säätää arvailujaan sen perusteella, mitä täällä on perusteltu. Kyllä hän myös uutta tietoa tuo, esim. se Ebbe. Hän oli tietoinen, että tällainen artisti on, ja että se on julkaisemassa jotain.
Boikotoin vuoden 2024 viisuja. EBU on munaton, siksi Suomi tuo munan mukanaan! #farkkumuna #jegg

Avatar
hercules
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2261
Liittynyt: 12 Touko 2018, 21:06

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja hercules »

YLE julkistanut hieman tietoja aikatauluista. Eipä tässä mitään uutta mutta joku spekuloi/toivoi jos biisit droppaisi ulos jo ennen puoltayötä niin ei. Klo. 0.00 tulevat kuunneltavaksi/nähtäväksi. Odotuksen täytteiset illat tiedossa :joojoo:
Liitteet
Screenshot_2023-12-15-13-42-50-84_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
Screenshot_2023-12-15-13-42-50-84_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg (123.52 KiB) Katsottu 1594 kertaa
Nyt ne verhot kii

Balkan
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1213
Liittynyt: 11 Kesä 2010, 22:46

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Balkan »

Jes, nyt uskallan innostua enemmän rock anthem-kategoriasta, vaikka olenkin 69 Eyesin mukanaoloa välillä epäillyt. On kiva silti saada vahvistus asialle :heh:

Stoned Statues voisi olla mielenkiintoinen nimi, mutta tuskin on tämän vuoden rock anthem kuitenkaan? Ainakin olen saanut käsityksen, ettei bändi ole ulkomailla ehtinyt vielä juurikaan keikkailla. Saa korjata!
'Cause we found something better,
plain answer, however
for I'll not surrender,
we found something better...

Avatar
Jomard
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 910
Liittynyt: 13 Tammi 2020, 09:00

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Jomard »

^
Nuo eilen esiin nostetut folk metal yhtyeet ovat muuten ahkeria kiertämään myös ulkomailla, tai ainakin tunnetuimmat kuten tuo mainittu Korpiklaani sekä mm. Ensiferum, Finntroll & And Oceans - Joku tämän gendren rockbändi olisi virkistävää vaihtelua, tosin nämä kaikki ovat jo enemmän tai vähemmän konkariosastoa ja itse ainakin kaipaisin vähän nuorempaa / vasta nousevaa suuruutta tähänkin kategoriaan :peukku:
Rim-tim-tagi-digi-dim-tim-tagi-digi-dim

Avatar
Jomard
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 910
Liittynyt: 13 Tammi 2020, 09:00

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Jomard »

Abreu ei oikein malta lupaamaansa sometaukoa pitää, tästäkin nyt voisi ajatella kaikenlaista :joojoo:

IMG_0176.jpeg
IMG_0176.jpeg (136.68 KiB) Katsottu 1044 kertaa
Rim-tim-tagi-digi-dim-tim-tagi-digi-dim

Avatar
hercules
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2261
Liittynyt: 12 Touko 2018, 21:06

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja hercules »

Jos Abreun seuraava biisi on bängeri, voisi olla sulaa hulluutta olla osallistumatta UMK:hon ja ottaa se maksimaalinen näkyvyys asiasta. Jos puu kaatuu metsässä eikä kukaan kuule, kuuluuko siitä ääntä? Saman voisi sanoa biisistä: Jos julkaisee bängerin mitä harva kuulee, onko kyseessä bängeri? :raaps:

Edit. Abreu puhuu kyllä useamman biisin julkaisusta alkuvuodesta, joten blokkaako se UMK:n? Uusia sinkkuja nyt tuskin kannattaa julkaista jos kisabiisiä promotaan. Abreu taas puhuu uudesta aikakaudesta, UMK olisi täydellinen paikka esitellä uusi artistiminä jos sellainen on tulossa :joojoo:
Liitteet
Screenshot_2023-12-17-13-40-55-78_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
Screenshot_2023-12-17-13-40-55-78_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg (420.27 KiB) Katsottu 899 kertaa
Nyt ne verhot kii

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6631
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

Abreu tosiaan on sellainen artisti, joka UMK:ta tarvitsee, jos haluaa saada suurempaa näkyvyyttä uudelle biisilleen. Hänkään ei kuitenkaan ole niin iso artisti Suomessa, että uusi musiikki herättäisi isojen massojen huomiota. Joten siinä mielessä voi hyvin olla, että hän mukana on.
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

Avatar
Elukka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1078
Liittynyt: 01 Maalis 2012, 19:55

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Abreu olisi hyvää jatkoa vuoden 2012 finaalin avaus-/väliaikanumeroiden kilpailudebyyteille. :heh:
The Rasmus 2022
Robin 2023
Abreu 2024?
Vaihtuvat sloganit takaisin! :grr:

Balkan
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1213
Liittynyt: 11 Kesä 2010, 22:46

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Balkan »

Abreu sopisi kyllä kuin nyrkki silmään seiskavihjeeseen, eiköhän häneltä klubibängeri voisi hyvinkin irrota ja comebackhan tuo olisi UMK-lavalle. Jännäksi menee!
'Cause we found something better,
plain answer, however
for I'll not surrender,
we found something better...

Avatar
Simsalabim
Baaritiskillä
Baaritiskillä
Viestit: 497
Liittynyt: 05 Loka 2023, 09:21

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja Simsalabim »

Vielä tuohon indie-kiistaan:

Vaikka joillekin Käärijä olisi indietä, en ikinä usko että UMK vihjaisi Käärijästä tai käärijämäisestä artistista tällä vinkillä. Musta tuntuu, että täällä menee alternative ja indie sekaisin keskenään. Siihen lokeroon Käärijän kyllä ehdottomasti laittaisin!
Life's love
Thing is known
Like in dreams

Avatar
viisuilta
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2734
Liittynyt: 08 Tammi 2022, 14:13

Re: UMK24: yleiskeskustelu

Viesti Kirjoittaja viisuilta »

Huvittaa seurata kun kaksi väittelee Jodelissa siitä onko Abreu UMK: ssa vai ei. Toinen väittää varmana että on ja toinen varmana ettei ole ja molemmat kuulemma työn kautta tietää asiasta :rofl:
✨Must tuntuu et must ei tuu fiksumpaa tai kauniimpaa mä en saanu vaikuttaa siihen millaset kortit saan vuodet eikä kilsatkaan tee must kai tän viisaampaa mut viel voin vaikuttaa siihen mitä näil korteil saan ✨

:voitto: slayrikeskus :voitto:

Vastaa Viestiin