Un peu de poivre, un peu de sel (Reseptivinkit)
Re: Reseptivinkit
Ai niin joo tätä piti kysyä: Onko teillä kokemusta kastikkeen suurustamisesta joillakin muilla kuin vehnä- tai ruisjauhoilla? Tuleeko esim. maissijauhoja käyttäen kiisseliä? En välttämättä haluaisi syödä suolaista sienikiisseliä, vaikka ruokalajihan se kai sekin olisi.
Rise, angel, shine, love!
Re: Reseptivinkit
^Maissijauhoilla mä olen onnistunut yhtä hyvin kuin vehnäjauholla, mutta mä oonkin tumpelo ja ne on ollu tuuria En ota vastuuta ruokasi kiisselöitymisestä
Niin ja vaara ohitse, teen bataattimuusia
Niin ja vaara ohitse, teen bataattimuusia
I'm not as think as you drunk I am
Re: Reseptivinkit
Bataattikeitto.riksa[ kirjoitti:Pikavinkkejä, kiitos!!
Mitä mun kannattaa tehdä bataateista Muusi on hyvää, mutta haluisin tehdä jotain muuta
1 pieni bataatti
1 iso kesäkurpitsa
vettä
1/3 pakettia Koskenlaskija- juustoa
kermaa
kasvisliemikuutio (tai kaksi)
mustapippuria
Pilko ja keitä kasvikset, soseuta ne ja lisää muut kamat. Taivaallisen hyvää .
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne
Re: Reseptivinkit
^ Kiitti vinkistä Voisin kokeilla ilman Koskenlaskijaa
I'm not as think as you drunk I am
Re: Reseptivinkit
Tein äsken päästäni ruokaa
Pakastimesta löytyi yksi iso kasslerpihvi. Paistoin siihen voissa ruskean pinnan pannulla ja heitin uunivuokaan. Perään silputtu sipuli, kuutoidut porkkana ja pieni nauris + valkosipulia, mustapippuria ja hieman suolaa. Huuhtelin pannun vedellä ja kaadoin perään. Sitten vaan tyrkkäsin uuniin ja kun alkoi tuoksua kypsille juureksille, nakkasin vielä sekaan vajaan purkin smetanaa ja laitoin vielä hetkeksi takaisin. Oon varma että tulee hyvää, kohta maistamaan.
Suosittelen kassleria kaikille. Parasta lihaa mitä on! Paljon rasvaa, ja lisäksi hyvin edullista vähärasvaisempiin kehonosiin verrattuna.
Pakastimesta löytyi yksi iso kasslerpihvi. Paistoin siihen voissa ruskean pinnan pannulla ja heitin uunivuokaan. Perään silputtu sipuli, kuutoidut porkkana ja pieni nauris + valkosipulia, mustapippuria ja hieman suolaa. Huuhtelin pannun vedellä ja kaadoin perään. Sitten vaan tyrkkäsin uuniin ja kun alkoi tuoksua kypsille juureksille, nakkasin vielä sekaan vajaan purkin smetanaa ja laitoin vielä hetkeksi takaisin. Oon varma että tulee hyvää, kohta maistamaan.
Suosittelen kassleria kaikille. Parasta lihaa mitä on! Paljon rasvaa, ja lisäksi hyvin edullista vähärasvaisempiin kehonosiin verrattuna.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Päästäsi tulee kassleria?Violette kirjoitti:Tein äsken päästäni ruokaa
Mistä tän saa poistettua? Apua!
Re: Reseptivinkit
^Svinhufvud?
Tarkemmin ajatellen minullakin taitaa olla halpaa sikaa pakastimessa. Jospa tekisinkin siitä wokkia niin saisin huomiseksi eväät.
Tarkemmin ajatellen minullakin taitaa olla halpaa sikaa pakastimessa. Jospa tekisinkin siitä wokkia niin saisin huomiseksi eväät.
Rise, angel, shine, love!
Re: Reseptivinkit
Paras kasvissosekeitto (2 annosta)
1 parsakaalin varsi
pieni porkkana
puolikas paprika
pieni sipuli
3,5 dl kasvislientä
125 g Koskenlaskijaa
voita kuullottamiseen
Pilko vihannekset (sipuli ja porkkana pieniksi, koska kypsyvät kauimmin). Kuullota voissa. Lisää liemi ja keitä, kunnes vihannekset ovat kypsiä (n. 10-15 min.). Lisää juusto kuutioina, anna sen osittain sulaa ja soseuta keitto. Ripottele pinnalle persiljaa, jos sitä sattuu löytymään.
Keitän usein parsakaalia lisukkeeksi ja en oikein tykkää syödä silloin muuta kuin kukinto-osat. Tää on tosi hyvä keino käyttää parsakaalin varret!
1 parsakaalin varsi
pieni porkkana
puolikas paprika
pieni sipuli
3,5 dl kasvislientä
125 g Koskenlaskijaa
voita kuullottamiseen
Pilko vihannekset (sipuli ja porkkana pieniksi, koska kypsyvät kauimmin). Kuullota voissa. Lisää liemi ja keitä, kunnes vihannekset ovat kypsiä (n. 10-15 min.). Lisää juusto kuutioina, anna sen osittain sulaa ja soseuta keitto. Ripottele pinnalle persiljaa, jos sitä sattuu löytymään.
Keitän usein parsakaalia lisukkeeksi ja en oikein tykkää syödä silloin muuta kuin kukinto-osat. Tää on tosi hyvä keino käyttää parsakaalin varret!
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Pyynnöstä kukkakaalimuusin resepti
4 annosta:
500 g kukkakaalia paloina (tuoretta tai pakastettua)
kasvislientä
0,5 dl kuohukermaa
nokare-pari voita
1 rkl parmesaania
suolaa
Keitä kukkakaalia miedossa kasvisliemessä, kunnes se on kypsää. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää voi ja kerma ja soseuta lisää. Lisää lopuksi joukkoon parmesaani ja kuumenna varovasti. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa (ei välttämättä tarvitse lisätä, koska kasvisliemessä ja juustossa on suolaa). Sopii lisukkeeksi ihan minkä kanssa vaan, jonka kanssa perunamuusikin sopii. Hyvää!
EDIT. Samalla ohjeella voi tehdä muusia myös vaikkapa lantusta tai nauriista.
4 annosta:
500 g kukkakaalia paloina (tuoretta tai pakastettua)
kasvislientä
0,5 dl kuohukermaa
nokare-pari voita
1 rkl parmesaania
suolaa
Keitä kukkakaalia miedossa kasvisliemessä, kunnes se on kypsää. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää voi ja kerma ja soseuta lisää. Lisää lopuksi joukkoon parmesaani ja kuumenna varovasti. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa (ei välttämättä tarvitse lisätä, koska kasvisliemessä ja juustossa on suolaa). Sopii lisukkeeksi ihan minkä kanssa vaan, jonka kanssa perunamuusikin sopii. Hyvää!
EDIT. Samalla ohjeella voi tehdä muusia myös vaikkapa lantusta tai nauriista.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Tekenen tuota huomenna, mutta ilman kermaa ja voita hyvältä kuulostaa! Yks kukkakaalinainen oliskin jääkaapissa valmiina odottamassa muusiintumista
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for
Re: Reseptivinkit
Kiitos Violeteletelle!
Mäkin voisin tehdä tuota huomenna, mutta puolestani ilman voita ja juustoa. Herkullilta kuulostaa.
Mäkin voisin tehdä tuota huomenna, mutta puolestani ilman voita ja juustoa. Herkullilta kuulostaa.
I'm not as think as you drunk I am
Re: Reseptivinkit
Ilman voita varmaan onnistuu, mutta kermaa en korvaisi maidolla, jää liruksi (olen kokeillut) ja lisäksi maistuu tylsältä. Söisin ennemmin kukkikseni sitten kokonaisena, mutta kuka nyt mistäkin tykkää. Kaloreita ei tarvitse pelätä, niitä on tuossa annoksessa vain 116 (vrt. sama määrä perunoilla ja rasvattomalla maidolla + ilman voita on 101 eli ei ihan kauhean paljon vähemmän). Jos taas yleensäkin rasvaa kammoaa niin sitten tietty eri juttu.
Vinkkinä, että parmesaanin voi korvata myös pestolla.
Vinkkinä, että parmesaanin voi korvata myös pestolla.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
^Joo, mä oikeesti kammoan rasvan makua muuseissa, en laita ikinä. En oikein edes pysty syömään muuseja ollenkaan, jos niissä maistuu voi/margariini. Toi pesto kuulostaa mielenkiintoisalta. Katsotaan, katsotaan!
I'm not as think as you drunk I am
Re: Reseptivinkit
Vähärasvaisella ruokavaliolla ollessani tein usein muuseja siten, että laitoin jotain vähärasvaista sulate- tai tuorejuustoa. Se toi sitten sitä rakennetta, kun ei voinut voita/kermaa laittaa. Kannattaa kokeilla niitäkin, jos jääkaapista sattumalta löytyy! Kukkakaali, nauris ja lanttu sisältää niin vähän tärkkelystä, että ne eivät mene hyvärakenteiseksi soseeksi yhtä helposti kuin peruna, eli käytännössä rasvalisäys tms. voi olla tarpeen.
Tosin suussa ja viimeistään mahassa se kaikki joka tapauksessa soseeksi menee, joten...
Tosin suussa ja viimeistään mahassa se kaikki joka tapauksessa soseeksi menee, joten...
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Okei, hyvä tietää toi koostumusjuttu. Paksu muusi/sosekeitto on mielestäni parempaa kuin löllö. Voishan sitä jotain tuorejuustoa miettiä, ne "ei maistu".
I'm not as think as you drunk I am
Re: Reseptivinkit
Voin suositella crème fraîchea perunamuusiin. Toimii varmaan myös kukkakaalimuusissa.
Mistä tän saa poistettua? Apua!
Re: Reseptivinkit
^Hyvä idea, mutta siinäkin on sitten ihan sairaasti rasvaa. Paitsi kevytversiossa ei ole niin paljon, mutta se ei sitten rakenteeltaan ole vastaavaa.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Hapankermat
Tässä välissä voisin muuten huomauttaa, että nauris ja lanttu on valittu vuoden 2011 vihanneksiksi. Molemmat ovat valitettavan unohdettuja, mutta MAUKKAITA vihanneksia, joita kannattaa ostaa ja tukea näin suomalaista vihannesteollisuutta! Eivätkä muuten ole kallista murkinaa. Sopivat mm. raasteeksi, kuutioituna ja kypsennettynä lisukkeeksi, patoihin, keittoihin, sellaisenaan nakerrettavaksi jne. jne. Ovat myös hurjan terveellisiä, jos se puoli sattuu yhtään kiinnostamaan.
Minä olen usein hauduttanut naurista smetanassa, mutta ehkä mun kannattaa siirtyä näiden rasvaisten juttujeni kanssa hölisemään jonnekin karppipuolelle, ennen kuin kaikki rasvakammoiset pyörtyvät järkytyksestä.
Tässä välissä voisin muuten huomauttaa, että nauris ja lanttu on valittu vuoden 2011 vihanneksiksi. Molemmat ovat valitettavan unohdettuja, mutta MAUKKAITA vihanneksia, joita kannattaa ostaa ja tukea näin suomalaista vihannesteollisuutta! Eivätkä muuten ole kallista murkinaa. Sopivat mm. raasteeksi, kuutioituna ja kypsennettynä lisukkeeksi, patoihin, keittoihin, sellaisenaan nakerrettavaksi jne. jne. Ovat myös hurjan terveellisiä, jos se puoli sattuu yhtään kiinnostamaan.
Minä olen usein hauduttanut naurista smetanassa, mutta ehkä mun kannattaa siirtyä näiden rasvaisten juttujeni kanssa hölisemään jonnekin karppipuolelle, ennen kuin kaikki rasvakammoiset pyörtyvät järkytyksestä.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Mulle tuli tänään niin karmea himo kaalilaatikkoa, että pitihän siitä ottaa urakka niskaan illaksi. Parin tunnin aherrus kannatti, sillä tulipahan niin hyvää kaalilootaa, etten ole ikinä toista syönyt! En perusta resepteistä ja tein tämänkin ihan omasta päästä, mutta ajattelin kirjoittaa sen tänne ylös ihan vaan senkin takia, että jos joskus muistaisin tehdä sitä uudestaan ja jos joku muukin innostuisi kokeilemaan. En halunnut käyttää riisiä ollenkaan, vaan sen sijaan pistin kesäkurpitsaa ja herkkusieniä.
Herkkusieni-kaalilaatikko
n. 1 kilo kaalia
4 sipulia
3-4 desiä (kuivana) soijarouhetta
1 kesäkurpitsa
1 rasia tuoreita herkkusieniä
1 purkki Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusientä
muutama desi maitoa
2 kananmunaa
Viipaloi kaali ja kaksi sipulia siivuiksi. Keitä niitä kattilassa pienessä määrässä vettä (n. 1/3 osa kattilasta) kasvisliemikuution kanssa niin n. 45 minuuttia, jotta kaali pehmenee ja keittyy kasaan. Laita pippuria, persiljaa, meiramia, timjamia, paprikajauhetta ja (kunnolla!) suolaa pariin, kolmeen desiin kuumaa vettä ja imeytä soijarouhe siihen. Paista turvonnutta soijarouhetta pannulla öljyssä kahden hienoksi silputun sipulin kanssa. Ei haittaa, jos turvotuksessa on nestettä liikaa, sillä se haihtuu paistettaessa pois. Kaada keitetystä sipuli-kaaliseoksesta keitinvesi pois ja sekoita kaali paistetun soijarouheen kanssa. Lado kaaliseosta, viipaloitua kesäkurpitsaa ja viipaloituja herkkusieniä vuorotellen kerroksittain voidellun vuoan pohjalle. Sekoita Creme Bonjourista, maidosta ja kananmunista tasainen seos ja kaada se vuokaan kerrosten päälle. Uuniin 175 asteeseen tunniksi.
Herkkusieni-kaalilaatikko
n. 1 kilo kaalia
4 sipulia
3-4 desiä (kuivana) soijarouhetta
1 kesäkurpitsa
1 rasia tuoreita herkkusieniä
1 purkki Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusientä
muutama desi maitoa
2 kananmunaa
Viipaloi kaali ja kaksi sipulia siivuiksi. Keitä niitä kattilassa pienessä määrässä vettä (n. 1/3 osa kattilasta) kasvisliemikuution kanssa niin n. 45 minuuttia, jotta kaali pehmenee ja keittyy kasaan. Laita pippuria, persiljaa, meiramia, timjamia, paprikajauhetta ja (kunnolla!) suolaa pariin, kolmeen desiin kuumaa vettä ja imeytä soijarouhe siihen. Paista turvonnutta soijarouhetta pannulla öljyssä kahden hienoksi silputun sipulin kanssa. Ei haittaa, jos turvotuksessa on nestettä liikaa, sillä se haihtuu paistettaessa pois. Kaada keitetystä sipuli-kaaliseoksesta keitinvesi pois ja sekoita kaali paistetun soijarouheen kanssa. Lado kaaliseosta, viipaloitua kesäkurpitsaa ja viipaloituja herkkusieniä vuorotellen kerroksittain voidellun vuoan pohjalle. Sekoita Creme Bonjourista, maidosta ja kananmunista tasainen seos ja kaada se vuokaan kerrosten päälle. Uuniin 175 asteeseen tunniksi.
Keep your head high above the water
Re: Reseptivinkit
Kaalilaatikko! Siis NIIIIN HYVÄÄ!!!
Kwakin viritys kuulostaa kyllä hyvältä ja ton tyylistä reseptiä en olekaan kokeillut, pitäisköhän uskaltaa... Tosin mulla on joku vamma munamaitoruokien suhteen. Itsehän tykkään kovasti kokeilla eri reseptejä ihan vaan vaihtelun vuoksi, joskin aika usein se menee soveltamiseksi. Jos ei muuten niin mausteet ainakin keksin itse.
Itse tein viimeksi ihan sairaan hyvää lihansyöjien kaalilaatikkoa, johon tuli jauhelin ja haudutetun kaalin lisäksi ainakin sipulia, pekonia, tomaattisosetta, smetanaa ja suolakurkkua. Oli oikein hyvää. Suolakurkku sopii tosi hyvin kaalilaatikkoon, suosittelen kokeilemaan jos niistä tykkää! Eikä siis mitään herkkukurkkua, vaan suolakurkkua.
Kwakin viritys kuulostaa kyllä hyvältä ja ton tyylistä reseptiä en olekaan kokeillut, pitäisköhän uskaltaa... Tosin mulla on joku vamma munamaitoruokien suhteen. Itsehän tykkään kovasti kokeilla eri reseptejä ihan vaan vaihtelun vuoksi, joskin aika usein se menee soveltamiseksi. Jos ei muuten niin mausteet ainakin keksin itse.
Itse tein viimeksi ihan sairaan hyvää lihansyöjien kaalilaatikkoa, johon tuli jauhelin ja haudutetun kaalin lisäksi ainakin sipulia, pekonia, tomaattisosetta, smetanaa ja suolakurkkua. Oli oikein hyvää. Suolakurkku sopii tosi hyvin kaalilaatikkoon, suosittelen kokeilemaan jos niistä tykkää! Eikä siis mitään herkkukurkkua, vaan suolakurkkua.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Kuulosti kyllä sairaan hyvältä kaalilaatikolta. Kuulosti jopa niin hyvältä, että ottaisin varmasti toisenkin lautasellisen.
...Åh jag börjar nästan (s)Weewa I mina gyllene skor.
Re: Reseptivinkit
Tein elämäni ensimmäistä kertaa leipää ja tuli TÖRKEEEN HYVÄÄ! Iso kiitos varmastikin pizzakivelle, jonka käväsin ostamassa juurikin tuota leipää varten. Pizzakiven ansiosta leivästä tuli ihanan rapeakuorinen.
http://pastanjauhantaa.blogspot.com/200 ... -leip.html Tän reseptin mukaan leipää tein. Kosher-suolan tilalla käytin ihan normi pansuolaa.
http://pastanjauhantaa.blogspot.com/200 ... -leip.html Tän reseptin mukaan leipää tein. Kosher-suolan tilalla käytin ihan normi pansuolaa.
Anything that's worth having is sure enough worth fighting for
Re: Reseptivinkit
Teen huomenna kirsikka-kuppikakkuja (cupcakes). Sain nimittäin Maku-lehden tilaajalahjana leivontakirjan, jonka yhtä ohjetta kokeilin, kun piti leipoa jotain jonnekin kissanristiäisiin, ja lopputulos oli aivan taivaallisen makoisa ja ihana. Sen jälkeen olen kokeillut jotain uutta kirjan reseptiä aina, kun on joku hyvä syy (ts. kun ei tarvitse itse syödä koko pellillistä leivonnasia, koska en yleensä jaksa kuitenkaan kuin yhden). Hyvin ovat maistuneet! Olipa kiva lahja, vaikka ensin olin ihan että plääh, mitä mä tällä, kun en koskaan leivo...
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Kaivoin vihdoin tämän reseptin esille ja kokeilin. Tulipas hyvää. Kiitos, Miik!Miik kirjoitti:Tämä ei mitenkään merkittävästi eroa tuosta Sallan ensimmäisen sivun ohjeesta, mutta yleisön pyynnöstä laitetaan silti. Maustamisen ja kypsenysjärjestyksen suhteen on hieman eroa.Violette kirjoitti:Miik, laita ohje reseptiketjuun!
Miikin herkkusieni-pekoni-pasta
Pilko paketti (170g) pekonia sellaisiksi sopiviksi haarukkapaloiksi ja laita pinnoitetulle pannulle ilman rasvaa kypsentymään (pekonista irtoaa itsestään kylliksi sitä). Pekoni saa saada hentoisesti väriäkin pintaan ja sillä välin voi silputa hienoksi sipulien koosta riippuen 2-3 sipulia (itse laitan yleensä kolme, vaikka olisi vähän isompiakin, koska niistä tulee sellaista hentoa makeutta kastikkeeseen). Kun pekonista irronnut neste on haihtunut pannulta ja jäljellä on vain rasvaa, niin eikun sipulit sekaan vain. Tässä vaiheessa lisään jo muutaman mausteista (ripaus cayannea ja paprikajauhetta). Sipulit eivät saa paistua, mutta saavat kypsyä mahdollisimman pehmeiksi. Sillä välin voi viipaloida sekaan tuoreita herkkusieniä (olen tehnyt myös säilykkeestä ja sekin toimii). Tässä vaiheessa laitan kannen hetkeksi koko komeuden päälle, jotta ainekset voivat hautua (tuoreista) herkkusienistä irtoavassa nesteessä. Sitten kun herkkusienet näyttävät olevan kypsiä, ota kansi pois ja haihduta ylimääräinen neste pois. Kun pahimmat lammikot pannulta ovat haihtuneet, lisää ruokakerma (2dl). Itse käytän 7-10% kermoja tai kasvisrasvavalmisteita. Samalla voi sekaan laittaa mausteita: pari ruokalusikallista tomaattipyrettä, valkopippuria, mustapippuria, ripaus muskottipähkinää ja valkosipulijauhetta. Mausteita voi laittaa ihan oman maun mukaan. Ainoastaan muskottipähkinän kanssa saa olla varovainen: mieluummin liian vähän kuin liian paljon, ettei ruoka mene pilalle. Sitten koko komeus saa hautua miedolla lämmöllä niin kauan kuin on tarvis - vähintään kymmenen minuuttia mutta tuntikin on ihan jees. Välillä kannattaa tietenkin hämmennellä, ettei tartu pohjaan. Lopuksi voi vielä tarkastaa maun (itse usein lisään vielä valkosipulia, mustapippuria ja ripauksen suolaa). Sitten vaan mieleistään pastaa kastikkeen seuraksi (oma suosikkini on Rainbow:n fettuccine-munapasta). Ja eiku syömäänja suonet tukkoon! Koska ruoka itsessään on todella mättöä, niin suosittelen oheen myös jotain salaattia/kasviksia keventämään mieltä (lue: vähentämään veritulpan riskiä).
Tästä määrästä söi viimeksi kaksi hyvällä ruokahalulla varustettua nuorehkoa miestä ja silti siitä jäi vielä toiselle näistä seuraavan päivän lounas. Toisaalta tää on kyllä niin hyvää, että ihan mielellään sitä syö vielä seuraavanakin päivänä.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Etsinnässä kevyt (suolaisen) piirakan pohja! Erityiskatsannossa kuitu ja vähäinen rasva.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)
Re: Reseptivinkit
^ Vähärasvaiset piirakkapohjat on aika karseita mutta jos jonkinlaisen saisi ehkä kyhättyä perunamuusista, jauhoista ja leseistä. Kananmunan tai pari voisi myös sekaan heittää.
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne
Re: Reseptivinkit
No voi hiivatti. Jätän suosiolla piirakat laihemmille.
Mulla on kauhee määrä sieniä. Ja vaikka sienikastike onkin jumalaista, niin tahtoisi tehdä jotai muuta niistä vaihteeks.
Mulla on kauhee määrä sieniä. Ja vaikka sienikastike onkin jumalaista, niin tahtoisi tehdä jotai muuta niistä vaihteeks.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)
Re: Reseptivinkit
Sienikeitto on herkkua sekin . Taikka vaikka munakas. Ja toi perunamuusipohja voi kyllä onnistuessaan olla oikein hyvän makuinen mutta koostumuksesta en mene takuuseen.
Ai niin ja voihan sen piirakan tehdä ilman pohjaakin .
Ai niin ja voihan sen piirakan tehdä ilman pohjaakin .
Ihminen rakastaa kaikkia lapsiaan. Paitsi niitä, joita ei. - Ville Myllyrinne
Re: Reseptivinkit
Mä oon joskus tehnyt sienipiirakan ilman pohjaa. Vähän enemmän kannattaa ehkä heittää täytteitä, ettei tule liian pieni/tylsä annos.
What color is your life?