Lordin uudet websivut

Ei-vuosikohtaisen viisukeskustelun arkisto.
Glordi
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 1
Liittynyt: 11 Touko 2007, 17:53

Lordin uudet websivut

Viesti Kirjoittaja Glordi » 11 Touko 2007, 17:58

Lordi on saanut uudet websivut http://www.lordi.fi . Mitä olette mieltä ?LORDI UUDISTI VERKKOSIVUSTONSA
- Tarjolla myös videobloggausta sekä mobiililehti ja -peli

Lordi julkaisi Euroviisujen kunniaksi uuden verkkosivustonsa osoitteessa http://www.lordi.org. Sivuston teemana on Lordi-linna, jossa seikkaillaan muun muassa yhtyeen jäsenten omissa kammioissa ja katsellaan videoita Lordin kera linnan omassa teatterissa.

Aivan uutta sivustolla on Lordin videoblogi, johon artistit ja yhtyeen lähipiiri kuvaavat matkapuhelimen videokameralla materiaalia kiertueilta ympäri maailman. Näin back-staget ja kansainvälisten rokkitähtien elämä tulevat tutuiksi myös kaikille Lordin faneille.

Uusi kanava fanien tavoittamiseen on otettu käyttöön myös mobiililehden muodossa. Fanit pääsevät paitsi käyttämään kännykkään ladattavaa Lordi-aiheista julkaisua, myös pelaamaan mukana tulevaa Lordi - The Game -peliä. Ohjeet mobiililehden maksuttomaan tilaukseen osoitteessa http://www.fanplugged.com/lordi.


Linkit:
http://www.lordi.org
http://www.fanplugged.com/lordi
http://www.sonybmg.fi

******
Lordin verkko- ja mobiilikokonaisuuden tuottanut Provisual Oy on suomalainen sisältötuotantotalo, joka toimii populaarikulttuurin ja alan digitaalisten sisältöjen sekä julkaisukanavien asiantuntijatahona, sisällön tuottajana, paketoijana ja jakelijana eri päätelaitteisiin ja medioihin. Digihanketta ovat olleet avustamassa Opetusministeriö sekä Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK.


http://www.provisual.fi

Viestiketju Lukittu