Un peu de poivre, un peu de sel (Reseptivinkit)
Re: Reseptivinkit
Meillä on tänään tarjolla homejuustolla kuorrutettuja naudanpihvejä, kermaperunoita, fetasalaattia ja punkkua.
Eli siis dieettiruokien lista saa jatkoa.
Eli siis dieettiruokien lista saa jatkoa.
Re: Reseptivinkit
Ostin eilen kokonaisen, pakastetun ankan. Kohta maustan sen ja laitan uuniin, toivottavasti tulee hyvää (tai miksei tulis, ankanliha on taivaallista). Sen kanssa tarjotaan viinirypäle-punaviinikastiketta ja jotain vihannespaistosta.
Re: Reseptivinkit
Tässäpä mainio ja nopea arkiruoka! Ja helppo!
Jauhelihawokki
400 g jauhelihaa (osan tai koko määrän voi korvata myös soijarouheella)
1/2 isosta kiinankaalista
2 paprikaa
2 sipulia tai purjoa
1 rkl jauhelihamaustetta
soijakastiketta
Suikaloi kasvikset. Ruskista sipulia ja jauhelihaa öljyssä, kun liha on ruskistunut, lisää myös paprikat, paista hetki sekoitellen koko ajan (minuutti-pari riittää). Kumoa sitten sekaan kiinankaalin valkoiset osat. Hetken (ehkä minuutti?) paistettuasi lisää kiinankaalin lehtiosat. Nyt ruokaa ei tarvitse enää paistaa, riittää, kun kuumentaa. Mausta. Nautitaan riisin tai nuudeleiden kera.
Kuulostaa simppeliltä, mutta nämä ainekset luovat yhdessä tosi ihanan makukokonaisuuden!
Jauhelihawokki
400 g jauhelihaa (osan tai koko määrän voi korvata myös soijarouheella)
1/2 isosta kiinankaalista
2 paprikaa
2 sipulia tai purjoa
1 rkl jauhelihamaustetta
soijakastiketta
Suikaloi kasvikset. Ruskista sipulia ja jauhelihaa öljyssä, kun liha on ruskistunut, lisää myös paprikat, paista hetki sekoitellen koko ajan (minuutti-pari riittää). Kumoa sitten sekaan kiinankaalin valkoiset osat. Hetken (ehkä minuutti?) paistettuasi lisää kiinankaalin lehtiosat. Nyt ruokaa ei tarvitse enää paistaa, riittää, kun kuumentaa. Mausta. Nautitaan riisin tai nuudeleiden kera.
Kuulostaa simppeliltä, mutta nämä ainekset luovat yhdessä tosi ihanan makukokonaisuuden!
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 11620
- Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
- Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
- Viesti:
Re: Reseptivinkit
ihanaa suikalointia ihanaa, unohditko Pirkka tuotteet, älä nyt, et oo tosissas! katso siv. 21.
Viimeksi muokannut romualdo, 27 Touko 2016, 20:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Re: Reseptivinkit
Mä tein eilen tuota Violetten wokkia, korvasin vaan jauhelihan tummalla soijarouheella. Oli tosi hyvää
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.
Re: Reseptivinkit
Munkin pitää ensi tilassa kokeilla soijarouheella
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
En ole koskaan tehnyt mitään soijarouheesta, mut ajattelin kokeilla ku haluaisin lisätä kasvisten osuutta ruokavaliossani. Niin että jos viisaammat mitenkään viitsitte, ni tietoa aiheesta otetaan vastaan. Eli miltä se maistuu ja miten sitä käytetään?
Kiitos.
nimim. epätietoinen
Kiitos.
nimim. epätietoinen
Re: Reseptivinkit
Ongelmahan soijarouheessa on just se, että se ei oikein maistu millekään. Se kantsii maustaa hyvin (ja se on mulle ongelma).
21:15 <@XXX> kuten huomaat, mulla on vähän tautologiaa.
Re: Reseptivinkit
Käytetään kuten jauhelihaa (mutta mä itse ainakin keitän paistamisen sijaan ) ja aika voimakkaasti saa tosiaan maustaa. Ja silti menee helposti puun makuiseksi.
Mistä tän saa poistettua? Apua!
Re: Reseptivinkit
Minä liotan ensin soijarouhetta noin puoli tuntia voimakkaassa mausteliemessä. Hyvä mausteliemi on esim tämä:
rypsiöljyä
sitruunamehua
valkosipulia
tavallista sipulia
viinietikkaa
soijakastiketta
yrttejä
currya, aromisuolaa
chiliä
inkivääriä
mustapippuria
pihvimaustetta
vettä
Tuossa seoksessa liotetaan soijaa 1/2-1 h. Soija turpoaa ja imee mausteliemen itseensä. Vettä suhteessa soijaan 2/1. Ja tietysti noissa mausteissa kannattaa vaihdella käytön mukaan. Eli jos korvaa soijarouheella lihaa, niin lihamausteita, jos kanaa, niin vaikkapa currya ja kalan korvikkeena vaikka viherpippuria jne. Mielikuvitusta vaan peliin .
Ja suolaisuus kannattaa tarkistaa, koska soijakastike on itsessään usein melko suolaista.
rypsiöljyä
sitruunamehua
valkosipulia
tavallista sipulia
viinietikkaa
soijakastiketta
yrttejä
currya, aromisuolaa
chiliä
inkivääriä
mustapippuria
pihvimaustetta
vettä
Tuossa seoksessa liotetaan soijaa 1/2-1 h. Soija turpoaa ja imee mausteliemen itseensä. Vettä suhteessa soijaan 2/1. Ja tietysti noissa mausteissa kannattaa vaihdella käytön mukaan. Eli jos korvaa soijarouheella lihaa, niin lihamausteita, jos kanaa, niin vaikkapa currya ja kalan korvikkeena vaikka viherpippuria jne. Mielikuvitusta vaan peliin .
Ja suolaisuus kannattaa tarkistaa, koska soijakastike on itsessään usein melko suolaista.
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.
Re: Reseptivinkit
Jos tekee esim. spagettikastiketta, rouheen voi lisätä kastikkeeseen sellaisenaankin. Se imee sitten kivasti nestettä makua kastikkeesta kypsyessään. Tosin kannattaa muistaa, että soijarouhe imee nestettä itseensä, joten kannattaa lisätä Hazelin mainitsemassa 2/1 suhteessa sitten kasvis- tai lihalientä.
Soijarouheen kokeileminen kannattaakin aloittaa tekemällä ihan tavallista tomaattipohjaista spagettikastiketta, johon tulee jauhelihan sijasta soijarouhe. On nimittäin aika helppo ruoka, eikä mua ainakaan haittaa siinä sen lihan maun puuttuminen. Öljyä kannattaa lisätä, koska soijarouheessa ei ole rasvaa kuten lihassa, ei tule sitten kuivakan makuista.
Soijarouheen kokeileminen kannattaakin aloittaa tekemällä ihan tavallista tomaattipohjaista spagettikastiketta, johon tulee jauhelihan sijasta soijarouhe. On nimittäin aika helppo ruoka, eikä mua ainakaan haittaa siinä sen lihan maun puuttuminen. Öljyä kannattaa lisätä, koska soijarouheessa ei ole rasvaa kuten lihassa, ei tule sitten kuivakan makuista.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Ok, kiitos paljon! Harmittaa kun tein just ison kasan lihapullia ja siinä olis voinu ainakin osan lihasta korvata tolla rouheella, pehmeä lasku nääs. No, ens kerralla sitten.
Re: Reseptivinkit
Mä oon nyt vastikään alkanut hapuillen käyttää soijarouhetta. Mä kuullottelen rouhetta ensin valkosipulimurskan kera rypsiöljyssä pannulla. Kun alkaa vaikuttaa rapsakalta, lisäilen vähän kerrassaan vettä, kunnes tuntuu ettei soijarouhe enää ime sitä. (Oiskohan veden määrä noin puolet soijarouheesta, en osaa ihan arvioida) Sitten annan muhia n 5min, ja eikun maustamaan jne.
Tänään söin hernekeittoa, johon olin jauhelihan tilalle laittanut ko. rouhetta. Albatrossi luuli viattomasti syövänsä lihaa.
Tänään söin hernekeittoa, johon olin jauhelihan tilalle laittanut ko. rouhetta. Albatrossi luuli viattomasti syövänsä lihaa.
Re: Reseptivinkit
mangolassi kirjoitti: Tänään söin hernekeittoa, johon olin jauhelihan tilalle laittanut ko. rouhetta. Albatrossi luuli viattomasti syövänsä lihaa.
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.
Re: Reseptivinkit
Nämä ovat tooooosi hyviä! Ja helppoja! Proteiiniakin saa kivasti, kun on munaa mukana, muttei tarvitse lihaa käyttää.
Porkkanaohukaiset (tästä annoksesta riittää kahdelle tai neljälle vähemmän nälkäiselle)
3 dl porkkanaraastetta
0,5 dl korppujauhoja
0,5 dl vehnäjauhoja
1 dl maitoa
1 tl yrttisuolaa
2 munaa
valkopippuria
(tuoretta persiljasilppua)
Sekoita ainekset keskenään ja anna taikinan levätä hetki, 15 min. riittää hyvin.
Paista haluamasi kokoisia ohukaisia pannussa margariinissa tai öljyssä. Rasvaa saa olla sen verran, että pannun pinta kunnolla peittyy.
Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa. Seuraksi sopii erinomaisen hyvin myös kermaviilikastike: 1 dl kermaviiliä, 2-3 rkl silputtua ruohosipulia, 1 tl sinappia, ripaus suolaa, valkopippuria ja sokeria.
Porkkanaohukaiset (tästä annoksesta riittää kahdelle tai neljälle vähemmän nälkäiselle)
3 dl porkkanaraastetta
0,5 dl korppujauhoja
0,5 dl vehnäjauhoja
1 dl maitoa
1 tl yrttisuolaa
2 munaa
valkopippuria
(tuoretta persiljasilppua)
Sekoita ainekset keskenään ja anna taikinan levätä hetki, 15 min. riittää hyvin.
Paista haluamasi kokoisia ohukaisia pannussa margariinissa tai öljyssä. Rasvaa saa olla sen verran, että pannun pinta kunnolla peittyy.
Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa. Seuraksi sopii erinomaisen hyvin myös kermaviilikastike: 1 dl kermaviiliä, 2-3 rkl silputtua ruohosipulia, 1 tl sinappia, ripaus suolaa, valkopippuria ja sokeria.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
- tonywerner
- Kanta-asiakas
- Viestit: 28218
- Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
- Paikkakunta: Riihimäki
Re: Reseptivinkit
ISKENDER KEBAB
Ainekset:
1 pkt Euroshopper pitaleipiä
1 pss Pouttu Kebab-lastuja
1 pll Korv Göran's Kebab-kastiketta
1 prk Ingman Rasvatonta Luonnonjogurttia
Valmistus:
Paloittele kaksi Euroshopper-pitaleipää veitsellä n 0,5 cm x 1,5 cm kokoisiksi palasiksi. Levitä leipäpalat tasaiseksi kerrokseksi lautaselle. Levitä leipäpalojen päälle puoli pussia Pouttun Kebab-lastuja tasaiseksi kerrokseksi. Laita annos 1,5 minuutiksi mikroaaltouuniin täydellä teholla. Pursota lämpimän annoksen päälle haluamasi määrä Korv Göran's kebab-kastiketta ja valuta sen päälle Ingmanin Rasvatonta luonnonjogurttia tasaisina nauhoina ja nauti.
Lisukkeeksi sopii pieneksi silpuksi jauhettu tuore kaali, suolakurkkuviipaleet ja tomaattiviipaleet.
Aineksista saa rakennettua useamman Iskender-annoksen.
Ainekset:
1 pkt Euroshopper pitaleipiä
1 pss Pouttu Kebab-lastuja
1 pll Korv Göran's Kebab-kastiketta
1 prk Ingman Rasvatonta Luonnonjogurttia
Valmistus:
Paloittele kaksi Euroshopper-pitaleipää veitsellä n 0,5 cm x 1,5 cm kokoisiksi palasiksi. Levitä leipäpalat tasaiseksi kerrokseksi lautaselle. Levitä leipäpalojen päälle puoli pussia Pouttun Kebab-lastuja tasaiseksi kerrokseksi. Laita annos 1,5 minuutiksi mikroaaltouuniin täydellä teholla. Pursota lämpimän annoksen päälle haluamasi määrä Korv Göran's kebab-kastiketta ja valuta sen päälle Ingmanin Rasvatonta luonnonjogurttia tasaisina nauhoina ja nauti.
Lisukkeeksi sopii pieneksi silpuksi jauhettu tuore kaali, suolakurkkuviipaleet ja tomaattiviipaleet.
Aineksista saa rakennettua useamman Iskender-annoksen.
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough
Cause love comes once, if you're lucky enough
Re: Reseptivinkit
Ihana ohje
Mut voin sanoa, että kyseinen nimiErkki on varmasti tosissaankin testannut nuo kaikki edellä mainitut merkit ja ne hyväksi havainnut. Noissa "eineksissä" tuppaa nimittäin olemaan aika paljon laatueroja.
Mut voin sanoa, että kyseinen nimiErkki on varmasti tosissaankin testannut nuo kaikki edellä mainitut merkit ja ne hyväksi havainnut. Noissa "eineksissä" tuppaa nimittäin olemaan aika paljon laatueroja.
"Mutta siis kaikkihan on pornoa, jos sitä katsoo oikein." (Margot)
Re: Reseptivinkit
Kiitos Tonylle ohjeesta, pitää kokeilla! Tää ei niin valmisruokia harrasta, joten on hyvä tietää mitkä ovat parhaita merkkejä...
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Makaronilaatikko soijarouheesta
Oli niin hyvää, että unohdin kokonaan etten mukamas pidä soijarouheesta tehdystä makrulootasta.
4 annosta
n. 2 dl soijarouhetta
n. rkl balsamiviinietikkaa, 2 rkl öljyä, 1 tl jauhelihamaustetta + vettä
1 sipuli
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl oreganoa
ripauksittain mustapippuria
1,5 l vettä
2 (liha)liemikuutiota, vähäsuolaista
400 g makaronia
150 g Koskenlaskija-sulatejuustoa, voimakasta
Liota soijarouhetta kiehautetussa vedessä johon on sekoitettu viinietikka, öljy ja jauhelimauste, n. 5-10 min riittänee.
Silppua sipuli ja kuullota tilkassa margariinia. Lisää valutettu, liotettu soijarouhe ja sekoittele hetki. Lisää sitten tomaattipyre, mausteet, vesi ja liemikuutiot, kiehauta. Lisää makaronit ja anna purpatella kannen alla n. 6 min. Lisää sitten kuutioitu sulatejuusto ja sekoittele, kunnes juusto on sulanut.
Kaada seos uunivuokaan. Paista 200 asteessa 30 min. ja anna vetäytyä 5-10 min. ennen ateriointia.
mukailtu Pirkan ohjeesta.
Oli niin hyvää, että unohdin kokonaan etten mukamas pidä soijarouheesta tehdystä makrulootasta.
4 annosta
n. 2 dl soijarouhetta
n. rkl balsamiviinietikkaa, 2 rkl öljyä, 1 tl jauhelihamaustetta + vettä
1 sipuli
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl oreganoa
ripauksittain mustapippuria
1,5 l vettä
2 (liha)liemikuutiota, vähäsuolaista
400 g makaronia
150 g Koskenlaskija-sulatejuustoa, voimakasta
Liota soijarouhetta kiehautetussa vedessä johon on sekoitettu viinietikka, öljy ja jauhelimauste, n. 5-10 min riittänee.
Silppua sipuli ja kuullota tilkassa margariinia. Lisää valutettu, liotettu soijarouhe ja sekoittele hetki. Lisää sitten tomaattipyre, mausteet, vesi ja liemikuutiot, kiehauta. Lisää makaronit ja anna purpatella kannen alla n. 6 min. Lisää sitten kuutioitu sulatejuusto ja sekoittele, kunnes juusto on sulanut.
Kaada seos uunivuokaan. Paista 200 asteessa 30 min. ja anna vetäytyä 5-10 min. ennen ateriointia.
mukailtu Pirkan ohjeesta.
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Meidän tämän illan juhlamenyy: Hekkutattikeittoa (itse poimituista sienistä tietty), paahdettuja ruisleivän siivuja ja niihin lisukkeeksi muikunmätiä, kananmunahakkeluksella höystettyä smetanaa ja sienisalaattia. Pääruuaksi sinihomejuustolla täytettyjä lohirullia, paprika- kesäkurpitsagratiinia ja tomaatti- kurkku- paprika- melonisalsaa. Jälkkäriksi puolukka- vadelmajäädyke.
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 11620
- Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
- Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
- Viesti:
Re: Reseptivinkit
esimerkillisen herkullista ....
Re: Reseptivinkit
Hazelilla ja Violettella on oivallisia soijarouhevinkkejä. Kiitokset niistä - ovat valmistuslistallani lähitulevaisuudessa
Löytyisikö teiltä (tai joltakulta toiselta) reseptiarkistoistanne hyviä vinkkejä tofun käyttöön?
Olen ostanut sitä aika ajoin, mutta kokkauksieni tulokset ovat olleet.... hmmm.... miten sen nyt ilmaisisi, vähemmän kulinaristisesti viehättäviä Kyseessä on ollut se pehmeä, maustamaton tofu. Kiinteämpi, savustettu versio on ollut oivallista sellaisenaan esim. wokeissa. Nyt haluaisin oppia valmistamaan herkkuja tuosta perheen pehmeämmästä versiosta.
Hjälp -Tiinaa
Löytyisikö teiltä (tai joltakulta toiselta) reseptiarkistoistanne hyviä vinkkejä tofun käyttöön?
Olen ostanut sitä aika ajoin, mutta kokkauksieni tulokset ovat olleet.... hmmm.... miten sen nyt ilmaisisi, vähemmän kulinaristisesti viehättäviä Kyseessä on ollut se pehmeä, maustamaton tofu. Kiinteämpi, savustettu versio on ollut oivallista sellaisenaan esim. wokeissa. Nyt haluaisin oppia valmistamaan herkkuja tuosta perheen pehmeämmästä versiosta.
Hjälp -Tiinaa
Re: Reseptivinkit
Mä en ole vielä koskaan käyttänyt tofua, mutta PikkuG laittoi tänne aiemmin ainakin hyvältä vaikuttavia marinointiohjeita tofulle:
http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/pulin ... ml#p457556
http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/pulin ... ml#p457556
Take a minute, take a breath to reload
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Spell it out and let 'em know
That we're never gonna lose our colours
We're just gonna let 'em show
Re: Reseptivinkit
Kiitos Violette ja PikkuG
- PikkuGwyneth
- Kanta-asiakas
- Viestit: 2227
- Liittynyt: 20 Touko 2005, 15:01
- Paikkakunta: Kuopio
Re: Reseptivinkit
Moi tofun ystävät!
Pehmeää tofua oon käyttäny lähinnä pienehköinä kuutioina esim. tomaattipohjaisissa mausteisissa kastikkeissa, joihin vain laitan tofun kiehumaan ainakin vartiksi-> tofu muussaantuu hieman ja antaa kastikkeeseen voluumia muttei varsinaisesti tunnu hampaissa. Esim. kuullotetaan sipuli tai pari öljyssä, lisätään mausteita (curry, kurkuma, korianteri, yrttejä jne), lisätään nesteeksi pari tötsää tomaattimurskaa, pari kourallista hampun-, auringonkukan-, kurpitsan-, seesamin- ja unikonsiemeniä sekä paketti kuutioitua pehmeää tofua. Annetaan hautua kannen alla kevyesti kiehuen, tarkkaillaan nesteen määrää ettei keitos pääse kuivahtamaan. Maustetaan lopuksi suolalla ja nautitaan jonkun lisukkeen kanssa.
Pehmeää tofua en ehkä lähtis marinoimaan, ainakaan mitenkään suurimuotoisemmin, koska sen rakenne on niin heppoinen, että se ei pysy kasassa. Se imee makuja helpommin kuin kiinteä tofu, mutta ei tosiaan pysy kuutioina tai viipaleina.
Pehmeää tofua voi käyttää myös rahka- tai pirtelötyyppisinä jälkiruokina tai välipaloina, muistaakseni Hazel on maininnut täällä ohjeita. Kun tofun makuun tottuu, sitä voi vetää ihan semmoisenaan marjojen tai hedelmien kanssa. Aluksi voi lisätä sokeria, jos maku tuntuu oudolta.
Pehmeää tofua oon käyttäny lähinnä pienehköinä kuutioina esim. tomaattipohjaisissa mausteisissa kastikkeissa, joihin vain laitan tofun kiehumaan ainakin vartiksi-> tofu muussaantuu hieman ja antaa kastikkeeseen voluumia muttei varsinaisesti tunnu hampaissa. Esim. kuullotetaan sipuli tai pari öljyssä, lisätään mausteita (curry, kurkuma, korianteri, yrttejä jne), lisätään nesteeksi pari tötsää tomaattimurskaa, pari kourallista hampun-, auringonkukan-, kurpitsan-, seesamin- ja unikonsiemeniä sekä paketti kuutioitua pehmeää tofua. Annetaan hautua kannen alla kevyesti kiehuen, tarkkaillaan nesteen määrää ettei keitos pääse kuivahtamaan. Maustetaan lopuksi suolalla ja nautitaan jonkun lisukkeen kanssa.
Pehmeää tofua en ehkä lähtis marinoimaan, ainakaan mitenkään suurimuotoisemmin, koska sen rakenne on niin heppoinen, että se ei pysy kasassa. Se imee makuja helpommin kuin kiinteä tofu, mutta ei tosiaan pysy kuutioina tai viipaleina.
Pehmeää tofua voi käyttää myös rahka- tai pirtelötyyppisinä jälkiruokina tai välipaloina, muistaakseni Hazel on maininnut täällä ohjeita. Kun tofun makuun tottuu, sitä voi vetää ihan semmoisenaan marjojen tai hedelmien kanssa. Aluksi voi lisätä sokeria, jos maku tuntuu oudolta.
Kymmenen sientä.
Re: Reseptivinkit
Itse käytän pehmeää tofua lähinnä juuri pirtelöissä ja rahkamaisissa jälkiruoissa, eli ihan rahkan ja jogurtin sijasta noissa mainituissa jälkkäreissä. Samalla lailla korvaan muut maitotuotteet sitten tofujäätelöllä ja/tai tofukermalla ja sekaan pakastettuja tai tuoreita hedelmiä, marjoja tai hilloa. Kaikki vaan soseutetaan kuten normaalikin rahka ja pirtelö. Tulee tosi hyviä.
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 11620
- Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
- Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
- Viesti:
Re: Reseptivinkit
Onko täällä kiisselin ystäviä. MIkä on suosikkikiisselinne? Kuinka teet sen? Ite suosin maito/vanilliini/vanilja -kiisseliä jonka teen tietysti kokomaitoon ja suurustan maissijauhoilla,koska se antaa parhaan tuloksen,siitä tulee samettimaisen pehmeää eikä klimppistä kuten esim. perunajauhoilla suurustettaessa... suklaa/kaakaokiisseli on toinen favoriitti, sen kanssa ei vain oikein pysty syömään hilloa/marjoja... muita varmoja favoriitteja ovat sekahedelmäkiisseli/keitto, ja mehtämarjakiisseli, varsinkin metsävadelma ja mustikkakiisselli, unohtamatta mansikkakiisseliä ...
Re: Reseptivinkit
Täältä löytyy yks kiisseli-ihminen . Mansikkakiisseli on ihan parasta, kermavaahdon kanssa vielä parempaa. Ja sellanen tavallinen mehukiisseli on myös hyvää.
Re: Reseptivinkit
Ja mansikka-raparperikiisseli on aivan ehdoton ykkönenMansikka kirjoitti:Täältä löytyy yks kiisseli-ihminen . Mansikkakiisseli on ihan parasta, kermavaahdon kanssa vielä parempaa. Ja sellanen tavallinen mehukiisseli on myös hyvää.
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 11620
- Liittynyt: 23 Helmi 2006, 18:38
- Paikkakunta: Kälviä, Keski-pohjanmaa
- Viesti:
Re: Reseptivinkit
ja entäs ruusunmarjakiisseli... ahh, kaikki kiisselifanit, yhtykäämme...!