Toiveita...

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.

BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat poissa käytöstä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Toiveita...

Re: Toiveita...

Kirjoittaja MrMemory » 10 Joulu 2009, 22:13

Kun kyseisen tapahtuman avaa, näyttää se ajan suomalaisittain. Tähän hätään en ainakaan löydä asetuksista kohtaa, jossa myös etusivulle saisi ajan esitettyä samalla tavalla. :lohduton:

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Nata » 10 Joulu 2009, 20:53

Saisiko etusivun kellonajat suomalaisiksi jotenkin eli 24 tuntia huomioivilla kellonajoilla? Siis nuo eri maitten karsinnat sun muut viisutapahtumat, en jaksa uskoa että kaikki tapahtuisi aamuyhdeksältä tai yhdentoista paikkeilla aamupäivällä...

Re: Toiveita...

Kirjoittaja -kaitsu87- » 09 Joulu 2009, 19:34

Mä kyllä yhdyn kanssa genteen ihan täysin.. Ottaa niin pattiin, kun eräät vaan jakelee niitä :jupinaa:

Re: Toiveita...

Kirjoittaja kais(t)a » 09 Joulu 2009, 00:19

Ylläpito on huomioinut ongelman, ottaa asian käsittelyyn, pyrkii ratkaisemaan asian jotenkin ja kiittää myös ilmotuksista.

Ylläpito toivoisikin, että uudet käyttäjät perehtyisivät sääntöihin ja noudattaisivat niitä. Sääntöjen rikkomisesen puututaan tulevaisuudessakin.

Tietämättömille vielä tiedoksi: Kuppilan säännöt löytyvät tekniikka-alueelta.
Erityisesti televisio-aluetta varten luotuihin spoiluassääntöihin voi perehtyä täällä:
http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/telev ... c4507.html

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Margot » 09 Joulu 2009, 00:02

Joo, mä ilmoitin nuo molemmat uusimmat spoilausviestit valvojille. Kai se ohituslista on otettava käyttöön kans.

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Violette » 08 Joulu 2009, 23:56

Kannatetaan. :joojoo: Olettehan kaikki muistaneet painaa Ilmoita valvojalle -namiskaa? Ja käyttäkää ohituslistoja tarvittaessa/odotellessa.

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Margot » 08 Joulu 2009, 23:25

Mua ärsyttää sama asia. "Ei juonipaljastuksia" ei ole kovin monimutkainen ohje.

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Hazel » 08 Joulu 2009, 22:34

Kannatan genten ehdotusta! Ja sama juttu sitten elokuvaketjussa, sielläkin yksi kyseinen nimimerkki on aiemmin kertonut elokuvan loppuratkaisun, mikä vesitti koko leffan idean.

Re: Toiveita...

Kirjoittaja gentedimare » 08 Joulu 2009, 22:26

Voisko kuppilassa ottaa JÄÄHYN käyttöön? :draamaa:

Mä olen lopun kyllästynyt noihin tauskeihin, jotka ei osaa pitää suutansa kiinni tv-sarjojen tulevista tapahtumista. :niinpa:

Pelkkä "MINÄ TIEDÄN TULEVAT TAPAHTUMAT" huuto kelpais, jos haluaa toitottaa kaikille, että tietää. Mutta kun ei, on varta vasten pakko tulla kiljumaan ja vihjailemaan tulevista juonenkäänteistä tai ratkaisuista äärimmäisen aktiivisiin ketjuihin Televiso-osastolla!! Että mua sieppaa!! :jupinaa: :jupinaa: :jupinaa: :jupinaa:

Parin päivän jäähylle koko kuppilasta tollaset uunot, jotka ei osaa totella kuppilan sääntöjä!

Re: Toiveita...

Kirjoittaja + Viisut + » 15 Loka 2009, 20:29

Olisiko mahdollista että myös viisupuolella voisi luoda äänestyksiä? :mitvit:

Re: Toiveita...

Kirjoittaja kais(t)a » 15 Syys 2009, 09:22

Minäkin muistan nuo vanhat tilastot. Tässä pohjassa niitä ei ole joten +viisut+ mainitsema kokonaismäärä viesteistä ei ihan aja samaa asiaa.

Minun toiveeni olisi, että käyttäjät perehtyisivät viisukuppilan sääntöihin. :kaunis:

Re: Toiveita...

Kirjoittaja + Viisut + » 14 Syys 2009, 18:04

Ainakin tuolla "Kirjaudu ulos"-napin vieressä on käyttäjät, jota klikkaamalla pääsee käyttäjälistaan. Sitten klikkaat siinä taulukossa sitä sanaa viestit. Näin saat listan kenellä on eniten viestejä.

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Klodvig » 13 Syys 2009, 17:04

Vanhasta foorumisoftasta olen jäänyt kaipaamaan tilastoja... vai onko ne tässä uudessakin, mutta en vaan ole huomannut? Tarkoitan siis tilastoja käyttäjien viestimääristä, ketjujen aloituksista ja muuta sellaista.

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Juurovissön » 10 Heinä 2009, 07:33

Mukava keskustelufoorumi meille 40+ (tai 35-v ylittäneille papoille ja leideille) tänne :heh: eli sydänvikaisille ja muileki raihnaisille, joilla ei kaikki järjenjuoksu enää pelaa ;)

Re: Toiveita...

Kirjoittaja tonywerner » 08 Kesä 2009, 18:20

+ Viisut + kirjoitti:Olen 10-vuotias poika
:offtopic: Minä luulin, että olet 10-vuotias tyttö :puna:

Re: Toiveita...

Kirjoittaja MrMemory » 06 Kesä 2009, 23:05

Hei arvoisat kuppilalaiset. :ihana:

Mielipiteenne on rekisteröity ja jo pitkään pohdinnassa ollutta asiaa mietitään nyt vakavasti lisää. Hyviä ideoita otetaan vastaan! :peukku:

t. ylläpito

Re: Toiveita...

Kirjoittaja + Viisut + » 06 Kesä 2009, 22:20

Hei,

Olen 10-vuotias poika joka on viisufani ja en yhdy edellisiin. :heh:

T: + Viisut +

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Weewa » 06 Kesä 2009, 21:54

Hei!

Olen parikymppinen iloinen, urheilullinen ja luontoa rakastava nainen Jyväskylästä, ja yhdyn edellisiin puhujiin. :joojoo:

Kaikella ystävyydellä,
Weewa <3

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Hazel » 06 Kesä 2009, 20:39

Ylläpito hei! Olen ikäloppu kissamummo Kangasalta ja olen samaa mieltä Klodvigin, skidin ja Nehakan kanssa. :joojoo:

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Nehaka » 06 Kesä 2009, 17:14

Hei parahin ylläpito!

Olen 23-vuotias avoliitossa elävä pääkaupunkiseutulainen nainen ja olen samaa mieltä Klodvigin ja skidin kanssa. En näe syytä, miksi suljetulla puolella on hirveä määrä turhia spämmiketjuja.


Rakkahin terveisin,
Nehaka

Re: Toiveita...

Kirjoittaja skidi » 06 Kesä 2009, 16:54

Heipä hei, ylläpito!
Olen 23-vuotias sinkkunainen pääkaupunkiseudulta ja olen samaa mieltä nimimerkki Klodvigin kanssa siitä, että osa ketjuista voitaneen siirtää niille sopivampaan kategoriaan.

Mukavaa kesänjatkoa toivottaa
Skidi

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Klodvig » 06 Kesä 2009, 14:55

Rakas ylläpito,

olen 28-vuotias viisufani Tampereelta. Minua on jo pitkään häirinnyt sellaiset turhat keskustelut ja ketjut kuten "sana-assosiaatio", "murskaa toisen unelma" ja muutama muukin Superpulinapuolella. Yleisellä pulinapuolella on muutama vastaava keskustelu, ja ne sopivatkin sinne paremmin kuin tuonne "Super"-puolelle. Olenko outo kun minua häiritsee tällaiset turhat mölinäketjut tuolla muuten niin mielenkiintoisella ja aktiivisella palstalla? Onko ongelmaani ratkaisua?

Terveisin,
Klodvig

P.S. Ratkaisu voisi olla siirtää kaikki "peliketjut" myös omaan kategoriaansa, niin sellaisista kiinnostuneet voisivat pysytellä siellä. Myös pelkkään Pulinaan siirto olisi kivaa.

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Juurovissön » 13 Helmi 2009, 20:02

Wau! Siispä sinne unelmaviisuilemaan illan ratoksi :jihuujippii:

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Roope » 06 Helmi 2009, 11:57

Kuppilan perinteinen unelmaviisut avattu :supati:

http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/esc-2 ... c5362.html

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Juurovissön » 06 Helmi 2009, 01:34

Varjoeuroviisut 2009! Vähän samanlainen kuin tyrkkylista, mutta kustakin maasta vain yksi kappale.

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Marjukka » 10 Joulu 2008, 10:28

Violette kirjoitti:^Minä ainakin olen alkanut jo kertoa Viestimäärä- ja HTT-ketjuissa sellaisia juttuja, jotka oikeasti kuuluisivat vaikkapa opiskelu- tai työketjuun. Ei vaan huvita kertoa henkilökohtaisia asioita julkisella puolella.
Yksi mahdollinen ratkaisu, jota olen kai yksärissä joillekin uudistukseen suivaantuneille ehdottanut joskus uudistuksen ilmaannuttua, on se, että perustelette Superpulinaan uusia ketjuja näille henkilökohtaisemmille puheille samoista aiheista. Tyyliin Supertyö, Superopiskelu, Superkännäily. Otsikointi vapaa, tajusitte toki pointin :joojoo: Voihan se joitakin sekoittaa, jos samoista aiheista keskustellaan kahdessa paikassa, mutta toisaalta, sitten voi esim. antaa yleiseen pulinaan jääneen samanaiheisen ketjun hiljalleen muuttua ns. yleisluontoisemmaksi ketjuksi aiheesta. Mutta ei siis ole mitenkään kiellettyä ihan vaan mennä ja perustaa uusia ketjuja. Eivät modet niin natseja ole, että siitä älähtäisivät, kaikkien puolesta en voi toki puhua :hihi:

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Naali » 08 Joulu 2008, 12:56

Tuo Google-juttu onkin sitten mielenkiintoinen. Mitä oon testaillut, niin se kyllä löytää ihan uusiakin viestejä esim. Viestimäärän nostamisviesteistä. Asiaa vois varmaan vähän säätää, jos joku osaa?

Lisäys: Niin ja minäkin olen hyvin tyytyväinen, että järkevä selitys tälle muutokselle kerrottiin. :joojoo: Kiitos! Epätietoisuudessa eläminen on vaan niin vaikeeta. :draamaa:

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Hazel » 08 Joulu 2008, 12:44

Kiiti kais(t)a :hali: . Ihan ymmärrettävä syyhän tuo on ja totta myös se, että pelkällä rekisteröitymisellä pääsee lukemaan kaikkea, sehän ei iso vaiva toki ole. Lähinnä juuri tuo Margotin mainitsema googlella haku kuitenkin rekisteröitymättömiltä estyy.
No, näillä sitten mennään. Eiköhän tähän totu.

Re: Toiveita...

Kirjoittaja Margot » 08 Joulu 2008, 12:35

Ah, mainostulot ovat kyllä varsin selvä syy. Hengaan toisella paljon isommalla foorumilla enkä tullut ajatelleeksi, että tosiaan pienemmällä foorumilla voi tulla eteen ongelma, ettei mainostajat saakaan tarpeeksi vastinetta rahoilleen. Kiitos selvityksestä. :hali:

Paras ratkaisu lienee vaan siis käydä napsimassa liian henkilökohtaiset viestit pois julkiselta puolelta. Se kun on ainakin mulle aikalailla eri juttu, jos joku ihan random voi päätyä lukemaan juttujani vaikka Googlen kautta, kun etsii jotain ihan muuta.

Re: Toiveita...

Kirjoittaja kais(t)a » 08 Joulu 2008, 12:25

Ilmeisesti selitys uudesta kategoriajaosta on jäänyt hieman vajaaksi ja ainakin yleisesti ottaen epäselväksi. Eli kerrottakoon niille, jotka syitä eivät tiedä. (Tai niille, joilla ei ole ollut mahdollista kysyä kasvotusten asiaa tai niille, jotka ovat kysyneet mutta eivät muista tai ole kuunnelleet... :hiips: )

Valitettavasti kaikkea ei voi laittaa piiloon eli kirjautuneille. Mitä enemmän ketjut ovat niin sanotusti julkisia, sitä turvatumpaa Kuppilan tulevaisuus on sillä tällä tavalla saatamme saada Kuppilalle juuri sen verran mainostuloja, ettei sen ylläpitoa kustanneta kenenkään yksittäisen henkilön omasta pussista. Valitettavasti varsinaisen viisu-osaston keskustelu ei ole niin vilkasta ja aktiivista, että se riittäisi. Koko uudistus on siis tehty sen takia, että Kuppila pysyy pystyssä myös tulevina vuosina. Ymmärrämme jos uudistus jurppii mutta sitä ei edelleenkään ole tehty kenenkään kiusaksi vaan tulevaisuuden turvaamiseksi.

Jonkilainen jako siis pulinan ja superpulinan välille oli tehtävä. Se ei sinänsä ollut kovin helppoa, koska ihmiset kokevat eri asioita henkilökohtaiseksi. Siksi kaikkien toiveita on mahdoton toteuttaa. Pahoittelut siis vielä siitä, että tiedottaminen asiasta ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Sen sijaan uudistus käytännössä ainoa, tai ainakin paras vaihtoehto. Toivottavasti pystytte elämään tämän uudistuksen kanssa niin Kuppila pysyy pinnalla myös tulevaisuudessa.

Kuppilaan on muuten tällä hetkellä rekisteröinyt 2506 käyttäjää. Kaikki eivät varmasti ole aktiivisia mutta tuon verran on teoriassa henkilöitä, jotka pääsevät lukemaan nekin ketjut. Eiköhän jokainen tarpeeksi utelias ihminen ole valmis kirjautumaan Kuppilaan jos on tarve.

Ylös