Saara Aalto – No fear

Euroviisut 2016 Tukholmassa

Saara Aalto – No fear

*****
55
25%
****
40
18%
***
66
30%
**
33
15%
*
25
11%
 
Ääniä yhteensä: 219

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Hupzi »

https://www.youtube.com/watch?v=dzgQfv3dBns

Olenko mä muuten näyttänyt tätä täällä. Tuli tuossa jossain vaiheessa mieleen ku näin sit ton No Fear biisin ja mikä idea siinä jne. että onkohan tämä Feel Vegas biisi jonkinlainen testaus Saaralta, että miltä tanssiminen ja laulaminen yhtä aikaa näyttää.

En nimittäin yllättyis mikäli näin olisi. Vai oliko tämä tehty sitä silmällä pitäen, että jos Saaraa päättäkin lähteä sinne Las Vegasiin. Ken tietää. Ei ehkä kukaan muu kuin Saara itse.

Mut tää on minusta ihan jännä tempaisu Saaralta, että kun joku kyseli, että olisi radikaali muutos tää No Fear niin tässä on jo aika samankaltainen biisi kuin No Fear

Ja yks pointti mitä mä edelleenkin vähän mietin, että minkä takia Teemu Roivainen ei ole tässä viisuprojektissa mukana ihan laulajan roolissa, siis että olisvat tulleet duettona Saara ja Teemu hakemaan tätä viisupaikkaa, koska nää kaks täydentää kyllä duona niin loistavasti toistensa laulamista jne. etenkin kun se viimeisen puolen vuoden etenkin näiden duetto keikoilla ollut pöhinä oli kyllä aikamoista. Toki tää Viisuprojekti on varmasti lyöty jo aika aikaisin lukkoon, että Saara lähtee tähän hommaan, mutta siitä huolimatta minusta ihan sieltä Teemu Tangokuningas voitosta asti näiden duo-keikojen pöhinä on ollut aikamoista myötätuulessa menemistä.

Toki sitten biisi olis pitänyt olla varmasti toisenlainen, että se ei olis sisältänyt tätä No Fear hommaa, koska tää on sit taas Saaran oma juttu jossa Teemu ei periaattessa ole mitenkään osallisena. Et sit jos Teemu olis ollut mukana niin me oltais saatu se voimaballaadi näiltä kahdelta. Et sieltä olis varmaan tullut joka Jos Taivas Putoaa biisin tyyppinen ratkaisu englannin kielellä toki, mutta silti

Avatar
ritsu89
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 786
Liittynyt: 16 Marras 2007, 22:19

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja ritsu89 »

Katsoin Saaran esityksen uudestaan ja tämä jäi päällimmäisenä mieleen: Lattianpyyhintä esityksen alussa näyttää todella typerältä. Saaran ilmeet ovat teennäiset. Tuo kertsi on sääskenininää. Stailaus on pielessä. Mies-ja naistanssiat eivät sovi visuaalisesti yhteen.Tota siivousteemaa jatketaan sitten näköjään lopussakin, kun ne rupee pyöriin noitten pyyhkeiden kanssa. Haluaisin myös kysyä miksi Saara tarvitsee taustalaulajan?

Avatar
iiiduli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6613
Liittynyt: 30 Touko 2010, 22:11
Paikkakunta: Tampere

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja iiiduli »

Minä toivoisin Saaralle erilaista kampausta finaaliin. Tuo semissä nähty kampaus ei tee ollenkaan oikeutta Saaran kasvoille plus se sivusiili ei sovi Saaralle ollenkaan.
Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva

Avatar
toivo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5000
Liittynyt: 05 Helmi 2009, 23:18
Paikkakunta: jyväskylä

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja toivo »

Sivusiilestä en tiedä sopiiko saaralle vai ei. Mutta ainakaan tähän sekavaan stailaukseen se ei sovi. Hiuksissakin on ihan liikaa juttuja ja ideoita mm. ne valkoiseksi värjätyt latvat. Tässä esityksessä ja stailauksessa on ideoita vaikka kolmeen esitykseen. Sekavaa on. :roll:

Avatar
ritsu89
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 786
Liittynyt: 16 Marras 2007, 22:19

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja ritsu89 »

toivo kirjoitti:Sivusiilestä en tiedä sopiiko saaralle vai ei. Mutta ainakaan tähän sekavaan stailaukseen se ei sovi. Hiuksissakin on ihan liikaa juttuja ja ideoita mm. ne valkoiseksi värjätyt latvat. Tässä esityksessä ja stailauksessa on ideoita vaikka kolmeen esitykseen. Sekavaa on. :roll:
Samaa mieltä. Sehän se on vaarana kun tämmöiset työkaveriporukat kötöstelee näitä esityksiä, että kaikki kehuu toistensa ideoita, jotta omat ideat saa kehuja ja kenenkään ideoista ei uskalleta kieltäytyä.

Avatar
andre06
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4103
Liittynyt: 02 Maalis 2014, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja andre06 »

Katsoin vielä esityksen :) ja samaa ihmettelin, että mihin ihmeeseen Saara taustalaulajia tarvitsee? :mitvit:

Valkealalainen
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5198
Liittynyt: 09 Syys 2008, 16:19
Paikkakunta: ... (Kouvola)

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Valkealalainen »

Eksyin sitten katsomaan Saaran semifinaaliesityksen uudelleen, eikä se enää näyttänyt läheskään niin huonolta kuin mitä mieltä olin sen ensimmäisen kerran nähtyäni. Tanssijat näyttivät edelleen aivan turhilta siinä alussa eikä esityksessä varsinaisesti ole mitään uutta tai ihmeellistä, mutta olihan tuo ihan jees. Ensimmäisellä kerralla en tainnut kiinnittää huomiota Saaran uimapukuun (?), mutta nyt kiinnitin, enkä pitänyt siitä. Mutta ei tuo esitys mitenkään toivoton ole, ei lainkaan! Joitakin seikkoja muuttaisin ja hioisin, mutta en paljon. Kyllä Saara tulee olemaan aika korkealla finaalissa, mutta voittoon en sentään edelleenkään usko (enkä sitä ainakaan toivo).

Tällekin esitykselle siis lämpenee ilmeisesti sitä enemmän, mitä useammin sen katsoo. :peukku:
Bussi tytön aina ohi onnen vie
Kun toiset löytää sen


- Marion Rung: "Pikku rahastaja" (Suomen viisukarsinnat -62)

poika90
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4012
Liittynyt: 03 Helmi 2016, 13:24
Paikkakunta: OULU

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja poika90 »

Jotenkin itselläni on tullut sellainen tunne mitä tuttujen juttuja on kuunnellut, että Saara ei taida vieläkään voittoa saada. Muutamat ovat epäilleet, että äänestäisikö ihmiset tätä koska liian viisumainen ja kun viimeksi Krista lähetettiin tulos oli tyypillinen häntäsija. Lisäksi monet ovat sanoneet tätä biisiä tekopirteäksi ja epäaidoksi. Monet ovat myös valitettavasti Saaraa sanoneet epäaidoksi ja ärsyttäväksi. Lisäksi monet ovat myös Saaran siilitukkaa ja tanssimista moittineet. Itse vaikka en Saaran esityksestä pitänyt toivon Saaran saavan tehtyä joitakin hyviä muutoksia esim tanssiin.
Miksi se yleisöä kiittelee, kun raadithan sen voiton varmisti. :heh:

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Hupzi »

Sivu siiliähän ei saa pois ja minusta ei tarvitsekaan Saara oli sanonut, että se joka puolelta pitkähkö tukka ja sen kestäminen laittamisessa esitys kuntoon jne. alkoi ärsyttää, että halus jotain uutta. Siili on ihan hyvä.

Toi toivomanne parannus tanssimiseen on todennäköisesti tulossa, koska esitystä on nyt päästy kolme viikkoa harjoittelemaan lisää ja hiomaan jne. Mä olen aika varman, että esitys on finaalissa yhtenäisempi ja luonnollisemman näkoinen mitä se semifinaalissa oli, koska Saara sanoi, että jännitää ihan pirusti kun toi koreografia on niin haastava, että tollainen haastava koreografia jota jännittää niin helposti voi mennä ekalla tosi esitys kerralla jännityksen takia hitusen haparoivan näköiseksi, mutta nyt kun on kisa tilanteessa se kerran vedetty ja siitä on videot ja Saaran oma fiilis miten se meni niin parannusta on tulossa. Sen uskaltaa luvata melkein 100% varmuudella.

Sitä puoltaa sekin asia, että Saara on asiossa aika analyyttinen ja mielestäni osaa olla itseäänkin kohta kriittinen, että jos joku ei näyttänyt hyvältä niin sitä joku hiotaan niin, että se näyttää hyvältä ja tuntuu luonnolliselta tai sitten sitä muutetaan isommin, jos se nähdään tarpeelliseksi. Ja onneksi Saara vaikuttaa sellaiselta, että oppii ja omaksuu uusia asiat aika nopeasti.

Et aika mielenkiinnolla sitä katsoo nyt, miten paljon Saara saa parannettua tuota esitys vielä finaalin. Sen melkein tosiaan uskaltaa luvata, että se paranee ennemminkin on kysymys siitä kuinka paljon se paranee

Avatar
helidon
Vielä yhdet
Vielä yhdet
Viestit: 651
Liittynyt: 12 Helmi 2013, 08:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja helidon »

ritsu89 kirjoitti:Katsoin Saaran esityksen uudestaan ja tämä jäi päällimmäisenä mieleen: Lattianpyyhintä esityksen alussa näyttää todella typerältä. Saaran ilmeet ovat teennäiset. Tuo kertsi on sääskenininää. Stailaus on pielessä..Tota siivousteemaa jatketaan sitten näköjään lopussakin, kun ne rupee pyöriin noitten pyyhkeiden kanssa...
Koko rättirumba on ihme sähläystä. Katsoin esityksen muutaman kerran, enkä millään syty tälle kappaleelle. Ei Tukholmaan. Koska pitäisi aina kuitenkin keksiä jotain positiivista sanottavaa, niin minusta SA sirkuttaa tyhjänpäiväisen kappaleensa kauniisti kuin satakieli.

P.S. Mites noi sukkahousut? Kaikki muu on jo esityksestä analysoitu tässä ketjussa....:)

pmama
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1180
Liittynyt: 25 Elo 2013, 15:39
Paikkakunta: Lahti

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja pmama »

Saara on loistava laulaja, mutta No fear on ihme sekoilua. Katsoin liven läpi ja voin pahoin. Tässä paljon parempi laulu Saaralta.

http://www.saaraaalto.com/#videot Je suis malade

Saara osaa laulaa ja tulkita. :ihana:

Avatar
Margot
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 17668
Liittynyt: 28 Elo 2005, 09:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Margot »

Saara osaa laulaa, mutta biisi on tyhjänpäiväinen ja esitys ei vaan toimi. Tämä olisi voinut olla viisuissa 10 vuotta sitten eikä olisi menestynyt silloinkaan. Suomalaiset, pliis, ei tätä. :eiei:
What color is your life?

Avatar
Eldar
Maistelija
Maistelija
Viestit: 41
Liittynyt: 23 Tammi 2014, 11:21

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Eldar »

On jännää, että ihminen tekee itselleen piisin jossa hänen vahvuutensa eivät tule esiin: kertosäkeen kimitys ei todellakaan ole kovin kaunista kuultavaa. :jupinaa: Lisäksi piisi paketoidaan kummalliseen esitykseen ja loppusilauksena stailataan niin, että siitä riittää puhuttavaa vielä kolmen keskusteluketjun verran. Täällähän on ihminen, joka tuntuu tietävän artistin ajatukset ja onkin niitä selittänyt, mutta minulle ei avaudu tässä esityksessä jankkaamisenkaan jälkeen mikään. Kun kyse on lahjakkaasta ihmisestä, niin väkisinkin miettii why? :mitvit: Irtiottoa, uudistumista, kokeilua??? Kaikkea saa tehdä, mutta kaikkien ei tarvii tykätä tai edes ymmärtää.
Sanoin "ei jatkoon" silloin kun tää esitettiin, nyt toivon, että jää tähän finaaliin eikä etene enää seuraavaan vaiheeseen. Tämä on yksi niitä myötähäpeää aiheuttavista esityksistä, mikä on kiusallista koska esiintyjä vaikuttaa vilpittömältä ja lahjakkaalta. No huteja tulee kaikille. :surrur:

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Hupzi »

pmyllyma kirjoitti:Saara on loistava laulaja, mutta No fear on ihme sekoilua. Katsoin liven läpi ja voin pahoin. Tässä paljon parempi laulu Saaralta.

http://www.saaraaalto.com/#videot Je suis malade

Saara osaa laulaa ja tulkita. :ihana:
Minä en pidä enää alkuunkaan tätä Je suis maladea Saara parhaana juttuna mitä laulaa ja itseasiassa en muista enää milloin viimeks Saara olis ainakaan omalla käymälläni keikalla tätä edes laulanut jättänyt tämän pois aika pitkälti jo keikkaseteistään ja voisin jopa sanoi hyvä niin. Alkaa olla pikkaisen jo ohi mennyttä Saara Aalto stailia tämä biisi. Saara on pikku hiljaa tullut sieltä vähän menevämpien biisien suuntaan ja ihan oikein Saara on kuitenkin perus luonteeltaan tosi iloluonteinen ja pirteä ns. Duracell pupu ja tälläiset You Had My Heart jne. tyyliset biisit on paljon enemmän Saaraa persoonana kuvaavia biisejä. Siinä on vähän käynyt niin kun Saaran oma siivili elämä on alkanut asettua onnellisesti paikoilleen niin se Saaran iloluotoinen ja energinen persoona on alkanut puskea enemmän ja enemmän myöskiin esiintymisessä ja biiseistä läpi ja tämä voi tulla osalle teill yllätyksenä.

Et ne biisit etenkin mitä Saara itse on tehnyt niin kuvasta hyvinkin selkeästi sitä olotilaa ja sitä vaihetta mikä hällä on elämässään ollut menossa sillä hetkellä. Et nyt kun Merin kanssa kaikki on kotioven takana onnellisesti kunnossa niin se näkyy ja kuuluu esiintymisessä ja biisien ns. rakenteessakin, että se haikeileva ja jopa sydäntä riipivä Saara Aalto alkaa pikkuisen jäädä nyt taka-alalle ja se on ymmärrettävää kun ja jos yhtään ymmärtää ja tietää Saaran persoonaa niin onnellinen siviilielämä tuo nyt sen Saaran todellisen posiitivisen energiapommin sieltä esille myöskin isolle yleisölle, että ns. isolla yleisölle Saara nyt ehkä tämän Viisubiisin muodossa näyttäytyy nyt tämä ns. uusi Saara ekaa kertaa ja niille joille Saara ei ole ihan niin tuttu niin tää voi nyt olla vähän hämmentävää, että mites tälläinen melankolinen ja sydäntä riipiviä biisejä tähän asti laulanut artist on muuttanut juttua tälläiseksi

Avatar
Night_Owl
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1063
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 01:57

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Night_Owl »

Saara on muuten ihan tunnettu Disney-piireissä Euroopassa Frozenin takia (olen siis itse kova Disney-fani, olen pyörinyt monta vuotta näissä piireissä ja siellä on myös seurattu kovalla innolla viisuja), niin voi olla, että Saaran Disney-prinsessamaisuus, "annamainen" persoona ja ne yhdistettynä tähän biisiin vetoavat osaan ulkomaalaiseen yleisöön, joten nimimerkki Hupzin ajatuksissa on ihan järkeä. Tosin olen kyllä sitä mieltä, että esityksen tulisi toimia ilman, että tuntee artistin henkilökohtaista elämää tai persoonaa. Ymmärrän itse esityksen symboliikan, muttei sitä mielestäni ole toteutettu hyvin. En siis edelleenkään tätä live-esitystä lähettäisi Tukholmaan, vaikka muuten Saarasta ja biisistä pidänkin.
Cry him out

Avatar
andre06
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4103
Liittynyt: 02 Maalis 2014, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja andre06 »

nykyisellä 50/50 äänestys metodilla se ei ikävä kyllä auta oli Saara vaikka kuinka tunnettu Euroopassa, koska jos juryt eivät tästä sattuisi pitämään niin ei Saaralla olisi mitään asiaa jatkoon :eiei: 100% puhelinäänestyksellä tämä menisi no, jos ei leikiten niin suht helposti jatkoon :) siis , jos lavashow olisi kunnossa, mitä se ei ole. :lohduton:

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Hupzi »

Minusta sinä olet nyt ihan väärässä. Minä nimittäin olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että asiantuntijoiden mieliin Saara nimenomaan voisi juurikin olla myöskin Euroopassa

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13804
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

Minusta se Saaran satakielimäinen kujerrus on yksi hienoimpia juttuja koko viisukarsinnassa ja muutenkin jollain tasolla Saara koskettaa ja onhan hänessä artistina sellaista lahjakkuutta ja persoonallisuutta, jota voi pitää paljon tavanomaista mielenkiintoisempana.

Siksipä onkin niin turhauttavaa, että hän ei onnistu kirkastamaan sitä näkemystään, että jatkuvasti kaikki taiteellinen näkemys on vähän sinnepäin, kuhan hänessä on. Liikaa sähläystä, aivan liian vähän kill your darlings tinkimättömyyttä, tekemisestä paistaa fokusoitumattomuus, kykenemättömyys kirkkauteen. Ehdottomasti tarvitsisi ulkopuolisen tyylitietoisen tinkimättömän tuottajan ja biisintekokumppanin, joka auttaisi ja vaatisi tekemään oikeita valintoja!
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Avatar
andre06
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4103
Liittynyt: 02 Maalis 2014, 00:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja andre06 »

^^ huomaa lause " JOS juryt eivät sattuisi pitämään tästä." en sanonut, että niin välttämättä kävisi, siksi käytin termiä "jos".

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Hupzi »

ta1ja kirjoitti:Minusta se Saaran satakielimäinen kujerrus on yksi hienoimpia juttuja koko viisukarsinnassa ja muutenkin jollain tasolla Saara koskettaa ja onhan hänessä artistina sellaista lahjakkuutta ja persoonallisuutta, jota voi pitää paljon tavanomaista mielenkiintoisempana.

Siksipä onkin niin turhauttavaa, että hän ei onnistu kirkastamaan sitä näkemystään, että jatkuvasti kaikki taiteellinen näkemys on vähän sinnepäin, kuhan hänessä on. Liikaa sähläystä, aivan liian vähän kill your darlings tinkimättömyyttä, tekemisestä paistaa fokusoitumattomuus, kykenemättömyys kirkkauteen. Ehdottomasti tarvitsisi ulkopuolisen tyylitietoisen tinkimättömän tuottajan ja biisintekokumppanin, joka auttaisi ja vaatisi tekemään oikeita valintoja!
Tämän auttaja ei saa edellyttää menemistä levy-yhtiön leipiin, koska minä veikkaan, että se kortti on Saaran kohdalla aika pitkälle nyt katsottu, että Suomalainen levy-yhtiö ei ole Saaralla vakavasti otettava vaihtoehto. Ne auttajat pitää tulla jostain muualta kun jonkun levy-yhtiön palkkalistoilta

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Hupzi »

andre06 kirjoitti:^^ huomaa lause " JOS juryt eivät sattuisi pitämään tästä." en sanonut, että niin välttämättä kävisi, siksi käytin termiä "jos".
Sanoin tuon vain siksi, että se on ollut nimenomaan niinpäin että asiantuntiojoilta jne. on tullut lähes järjistään isoakin hehkutusta, mutta kanssaan se Saaran tekeminen ja biisit eivät ole purreet varsinkaan sillä nopeudella, mitä näiden asiantuntioijden kommentit, analyysit jne. vois antaa ymmärtää. Et kansaa Saara on joutunut pitkällä ja sitkellä työllä ns. pehmittämään ja pikku hiljaa vuosi vuodelta se pehmittäminen on tuonut lisää ja lisää tulosta

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42745
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Eldar kirjoitti:On jännää, että ihminen tekee itselleen piisin jossa hänen vahvuutensa eivät tule esiin: kertosäkeen kimitys ei todellakaan ole kovin kaunista kuultavaa.
Minusta taas se kimitys sopii Saaran kapeahkolle äänelle oikein hyvin, ja se tavallaan vahvalla assosioitumisellaan Eurooppaa idempiin musiikkikulttuureihin tekee biisistä persoonallisenkin. Ongelma on ennen muuta koreografiassa ja puvustuksessa, joissa ensinnäkään ei ole tolkkua ja joka toisekseen haittaa laulamista. Ja ehkä jonkin verran kertsin liiassa toistossa myös.
Rise, angel, shine, love!

Avatar
Renaissancefire
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1135
Liittynyt: 13 Maalis 2015, 15:14
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Renaissancefire »

Hupzi kirjoitti:Tähän ei olis muuta ratkaisua kuin se, että Saara ei tansisi, mutta sellaista muutosta ei kyllä tehdä, että hän ei tansisi. Tässä tulee vastaan se, että Saaran unelma on ollut tanssia laulaessaan niin sitä ei kyllä poisteta. Sitä tanssimista ja askellusta voidaan petrata, mutta poisteta sitä ei.
Tässä kilpailussa ensisijainen tarkoitus on etsiä mahdollisimman hyvä euroviisuedustaja eikä toteuttaa Saaran unelmia. Tällaisenaan esitys ei ole paras mahdollinen, ja minusta sitä olisi syytä muuttaa aika paljonkin, varsinkin jos tämä voittaa.

Esityksen symboliikka ei selviä, jos ei tiedä artistista mitään eikä pukutemppu edes näytä niin hyvältä kuin voisi näyttää. Sen ainakin saisi poistaa, samoin lumisateen, se vaikutti ylimääräiseltä.
E guardavo il mondo da una porta mai completamente aperta

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Hupzi »

Miltäs tämä teidän korvaan kuullostaa, että Saara tekee keikkojakin tässä Semifinaalin ja Finaalin välissä ja tälläkin viikolla ilmeisesti kolme keikka ja ainakin Saaran kertoman mukaan olleet jo pitkään loppuun myytyjä. Okei on Teemun kanssa tehtyjä duetto keikkoja mutta siitä huolimatta.

Et sama tahti jatkuu kuin mihin vuosi 2015 päättyi, että keikat myyvät loppuun etenkin Teemun ja Saaran yhteiskeikat

Tuossa kaivelin niiden keikkapaikkojen vetoisuuksia ja jos kerran kaikki paikat ovat olleet loppuun myytyjä niin Saaran näkee tämän viikon aikana n. 3000 silmäparia

Avatar
Rousku
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 42745
Liittynyt: 17 Helmi 2007, 22:57

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Rousku »

^Hyvähän se, että keikkaa pukkaa.

Kiinnostaisi tietää, onko Saara noilla keikoilla esittänyt No fearia, ja jos, niin millaisella ylöspanolla. Tuskin ainakaan suorana semiesityksen kopiona? Täällähän oli video siitä matkamessujen keikasta, ja vaikka siihenkään en ollut täysin tyytyväinen niin se oli sentään järjellisemmän näköistä.
Rise, angel, shine, love!

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Hupzi »

Rousku kirjoitti:^Hyvähän se, että keikkaa pukkaa.

Kiinnostaisi tietää, onko Saara noilla keikoilla esittänyt No fearia, ja jos, niin millaisella ylöspanolla. Tuskin ainakaan suorana semiesityksen kopiona? Täällähän oli video siitä matkamessujen keikasta, ja vaikka siihenkään en ollut täysin tyytyväinen niin se oli sentään järjellisemmän näköistä.
Eiköhän se ole vedetty noissakin paikoissa. Uskon ainakin vahvasti, että on, mutta missä muodossa niin sitä en osaa vastata. Pukutemppua siellä nyt tokko on nähty, mutta muusta en osaa vastata, kun ei ole minkäänlaista videota putkahtanut näiltä keikoilta

Mut tälläiset keikathan olis oivia paikkoja hioa UMK-kisa version muita elementtejä kohdilleen pukutemppua lukuunottamatta. Ne voisi jokaisen kuvata ja katsoa, että miten se nyt meni ja miten se nyt meni jne. Ja kokoajan vain hioa ja hioa sitä näiden konsertti esitysten kautta.

Avatar
ta1ja
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 13804
Liittynyt: 17 Tammi 2008, 23:14

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja ta1ja »

Nuo näyttäisivät olevan konserttisalikonsertteja, kaksi Guardia Nueva tango-orkesterin ja yksi Laivaston soittokunnan kanssa. Konserttisaleja myyvät loppuun osittain eri artistit kuin jotka näkyvät levymyyntilistoilla. Mistä pääsenkin levy-ythiöaiheeseen.
Hupzi kirjoitti:Tämän auttaja ei saa edellyttää menemistä levy-yhtiön leipiin, koska minä veikkaan, että se kortti on Saaran kohdalla aika pitkälle nyt katsottu, että Suomalainen levy-yhtiö ei ole Saaralla vakavasti otettava vaihtoehto. Ne auttajat pitää tulla jostain muualta kun jonkun levy-yhtiön palkkalistoilta
Ensinnäkin en usko alkuunkaan, että juuri kukaan artisti kieltäytyy mikäli iso levy-yhtiö tarjoaa kunnon tuotantoa apuineen ja budjetteineen musiikille, jota artisti haluaa esittää. Sellainen olisi suurimmassa osassa tpauksista täysin typerää, etenkin Saaran kaltaisten kuitenkin mainstream-viihdeartistien kohdalla.

Kokonaan toinen juttu sitten on, että meillä Suomessa näyttää olevan täysi musta aukko osaamisessa noissa suurissa levy-yhtiöissä sen laadukkaan viihdemusiikin kohdalla. Siis sellainen että siellä ei ole ketään, jolla olisi paljon harmaintakaan aavistuta miten tehdään sellainen korkeatasoinen viihdelevy, joita muualla tavataan tehdä ja jotka muualla myyvät todella paljon. Tämän tilanne on hankala Saaran kaltaisille konserttisali-artisteille - näkyy siitä miten Diandra on ajelehtinut ja päätynyt suomenkieliseen nuorisopoppiin, miten Waltteri Torikan levy on kliseinen ja osin haparoiva, miksi Jarkko Aholan viimeisimmistä levyn biisiivalinnoista paistavat kompromissit, miksi Amadeus Lundberg ja Riku Niemi joutuivat taistelemaan saadakseen levyn julkaistua, miksi Kyösti Mäkimattilan levy on tehty pienelle levymerkille rajallisin markkinoinnein ja levityksin ... listaa voisi jatkaa ja rääpiä joka puolelta ja se näyttää kammottavalta suomalaiasen major levy-yhtiöosaamisen näkökulmasta. Totuus on että suurten levy-yhtiöiden väki ei vain osaa suurta viihdettä, puuttuu näkemystä, puutuu kaikkea, jo covereista mutta etenkin biisinkirjoituspuolelta sekä päättäviltä tahoilta, niiltä, jotka päättävät mitä tehdään ja levytetään sekä miten markkinoidaan.

No, nykyisellään isojen tilanne on muutenkin surullinen. Vähennevä levymyynti on ajanut paniikkiin, itsemurhalinjalle, jossa kaikki vanhemmat yleisöt on hylätty ja liki kaikkien muiden paitsi teinihittien pikavoittobiisien tekeminen on lopetettu. Että mitähän v*ttua vaan, pämpätään, mutta siitä seuraa kyllä varmuudella madafkin darra jolloin huomataan että männyttä on pelit ja pellot.
Ihmiset kuuntelevat tänä päivänä radioista kappaleita, jotka vain heitetään heille. Ja heille sanotaan, että teidän täytyy pitää tästä kappaleesta, koska me soitamme sitä 60 kertaa päivässä. He pakottavat pitämään kappaleista.
- Salvador Sobral

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Hupzi »

Kyllä kyllä jos levy-yhtiön sopparin niinku ehdot ja ajatukset olisivat tarpeeksi saman suuntaiset Saaran kanssa hänen uransa eteenpäin viemisestä ja siitä millaista musaa tehdään jne. niin varmaankin Saara tarttuisi soppariin, mutta ongelma ollenee se, että levy-yhtiöden ja Saara näkemykset ovat aika kaukana tosistaan.

Esimerkiksi muistelen Saaran sanoneen Voice of Finlandin jälkeen, että nämä levy-yhtiöt jotka kosiskelivat Saaraa niin olivat vaatineet Saaraa vaihtamaan laulukielen kokonaan Suomeksi ja muutenkin ehdot kuullosti sen suuntaisilta, että Saaran oma vapaus päättää asioista olisi ollut hyvin olematon. Ja kolmas kysymys on sitten asioissa vielä tämä Aasian suunta eli mulla on vähän sellainen käsitys, että näillä levy-yhtiöllä ei ole ollut halua tukea Saaran intohimoa Aasian markkinoille menemisestä eli he olisivat halunneet pitää Saaran Suomen markkinoilla ja tämä ei kyllä Saaralle käy.

Et se miten olen asiat käsittänyt niin levy-yhtiöden näkemyksissä ja Saaran näkemyksissä on liikaa eroavaisuuksia niin Saara on nostanut ns. kädet pystyyn suomalaiset levy-yhtöiden kanssa. Ja toisaalta kun live-keikat kiinnostaa ja myyvät tätä tahtia niin mikäs hätä Saaralla on.

Hupzi
Laulaa viisuja
Laulaa viisuja
Viestit: 731
Liittynyt: 19 Tammi 2016, 14:03

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja Hupzi »

Kun kysyitte että missähän muodossa se No Fear on tuolla esim. tämä viikon keikoilla vedetty niin mä yritän tuosta Faceen Saaran laittamasta kuvasta kattoo, että millainen asu sillä vois olla päällä ja toi saattaapi jopa olla se musavideon valkoinen versio siitä uimapuvusta ehkä, että jos se on se niin sehän on voitu vetää ihan siinä muodossaan missä se on UMK:ssakin mutta tietenkin ilman pukutemppua

suomalainen
Tanssimassa
Tanssimassa
Viestit: 550
Liittynyt: 04 Helmi 2016, 20:17
Paikkakunta: Espoo

Re: Saara Aalto – No fear

Viesti Kirjoittaja suomalainen »

Saaran instagramiin on ladattu video jossa leikataan hänen hiuksiaan. Ladattu 20 min. Sitten. Ääntä en voinut päällä pitää, mutta leikkaako Saara lyhyen tukan? :eiei:

Lukittu