Jann Wilde & Rose Avenue

ESC 2007 -arkisto.

Suosikkini Jann Wilden & Rose Avenuen kappaleista

Rock 'n' roll dreams
54
59%
Cinnamon
37
41%
 
Ääniä yhteensä: 91

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

itikka kirjoitti: Ja mielestäni olisi nerokasta, jos koko "skandaalin" idea olisi lähtenyt YLEltä. Jopa hieman toivon sitä, koska on aika OIVA markkinointikikka ja kiinnostuksenherättäjä semejä silmällä pitäen.  :peukku:
:heh: Ei jäähä iitolssin jalkoihin....  :heh:
Viimeksi muokannut gentedimare, 08 Tammi 2007, 00:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
tonywerner
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja tonywerner »

Ei minunkaan alunperin pitänyt korviani lotkauttaa tälle "skandaalille", mutta jotenkin sitä vain on tullut viesti poikineen naputeltua tänne...  :stupido:

Eihän tämä niin kummoinen juttu tosiaan ole, ja ekassa viestissänikin tulin jo todenneeksi että näin tässä varmaan käy...  :joojoo: Uudet biisit kehiin vaan...

Mutta auta armias, jos kokoelmalevy vaarantuu tämmösen takia  :eeek: :evil:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30897
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

itikka kirjoitti: No jos se noin tiedotteessa oli, niin sittenhän sen on oltava totta...  :heh:
Jep. Muun version puuttuessa.
∓quot;itikka"\ kirjoitti:Jos YLE oikeasti tietäisi selvittäneensä asiat ajallaan ja kunnolla JW&RA -kokoonpanolle ja heidän taustavoimilleen ja siitä huolimatta saavat epäkuranttia tavaraa, niin kyseinen kokoonpano tuskin enää olisi kisassa mukana...  :roll:
Elämme sinisilmäisten ihmisten maassa, ystävä hyvä. YLE uskoo hyväntahtoisuuttaan sääntöjä rikkoneen osapuolen selityksiä eikä pidä rikettä kovin vakavana. Voi tietenkin olla, että YLE kokee olevansa osavastuussa muttei pitäisi (ellei YLE sitten todella ole näyttänyt näille biiseille vihreää valoa niiden ennenaikaisista esityksistä ja julkaisusta täysin tietoisena, mihin en voi uskoa, ellei jokin asiasta tietävä taho niin julkisuuteen kerro). Tämä on jopa luultavin selitys. Siis kuten aiemminkin sanoin, JWRA on luultavasti kysynyt, haittaako biisien demojulkaisu (ja saanut vastauksen, ettei haittaa). Kaupallinen levitys, internetlevitys ja live-esitykset on vain tietoisesti jätetty mainitsematta. Tällä varjolla JWRA on voinut vakuutella viattomuuttaan ja saanut YLE:n uskomaan "inhimilliseen erehdykseen".
∓quot;itikka"\ kirjoitti:Ja mielestäni olisi nerokasta, jos koko "skandaalin" idea olisi lähtenyt YLEltä. Jopa hieman toivon sitä, koska on aika OIVA markkinointikikka ja kiinnostuksenherättäjä semejä silmällä pitäen.  :peukku:
Muuten joo mutta kilpailussa kuin kilpailussa on mielestäni olennaista, että kilpailun järjestäjä kohtelee kilpailijoita tasapuolisesti. Jos YLE on pykännyt kilpailijoista yhden kanssa pystyyn tällaisen julkisuustempun, ei mitään tasapuolisuutta ole olemassa. Ei silti, en ole naiivi enkä väitä, etteikö YLE:llä olisi suosikkejaan kuitenkin ja etteikö se niitä suosisi - maailma ei ole ideaalinen. Tämäntyyppinen yhden kilpailijan parrasvaloihin nostaminen ylittää kuitenkin järjestäjän taholta toteutettuna kaikki rajat. Saman tasapuolisuuden nimissä haluaisin esim. Suomen karsinnan finaalin esiintymisjärjestystä arvottavaksi ja koko totuutta JWRA-tapauksesta julki. Molemmat taitavat olla mahdottomia vaatimuksia.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

hikkari
Alaikäinen
Alaikäinen
Viestit: 8
Liittynyt: 15 Marras 2006, 19:09

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja hikkari »

Gentedimare saa puolustaa suosikkiaan mun puolestani vaikka kuinka, sen ymmärtää. Mutta on hämmästyttävää, että "huutaen" ja "lyijyä niskaan"-uhkauksin saa solvata muita mielin määrin.

Hän kuuluttaa lieventävien asianhaarojen olemassaoloa. Mihin sellaisia tarvitaan? Jos väärinkäytöksiä ei ole tapahtiunut, miksi vouhkata lieventävistä asianhaaroistakaan?

Avatar
wigwam
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2926
Liittynyt: 27 Tammi 2006, 14:42
Paikkakunta: Kouvola

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja wigwam »

hikkari kirjoitti: Mutta on hämmästyttävää, että "huutaen" ja "lyijyä niskaan"-uhkauksin saa solvata muita mielin määrin.
Kaikkea ei pidä ottaa aina niin tosissaan. :draamaa: :draamaa: :draamaa:
www.sodadream.is
Dare to Dream

Avatar
gentedimare
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 23672
Liittynyt: 13 Marras 2003, 00:32
Paikkakunta: Pori

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja gentedimare »

hikkari kirjoitti: Gentedimare saa puolustaa suosikkiaan mun puolestani vaikka kuinka, sen ymmärtää. Mutta on hämmästyttävää, että "huutaen" ja "lyijyä niskaan"-uhkauksin saa solvata muita mielin määrin.
:rofl: :rofl: :rofl: Huomaa, ettet ole ollut tällä foorumilla kauan! :rofl: Mä tunnen nämä ihmiset jotka täällä kirjoittavat. Useimmat olen jopa tavannut. Joten ei kannata ottaa niin kirjaimellisesti kaikkea....  :heh:

Ja JWRA EI TODELLAKAAN OLE SUOSIKKINI!!!
Ei edes kakkossuosikkini eikä kolmos!  :heh:
Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllne skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log
Diggi-loo diggi-ley

Avatar
minnie
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8811
Liittynyt: 26 Touko 2006, 23:38
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja minnie »

:draamaa: Nyt kun näitä J.W&R.A-keskusteluja ja tapahtumakäänteitä lueskelee, niin päässäni alkoi soimaan (mainos: Harjavaltalainen :ylppis:)  Lapkon, kunniaakin niittäneen, uusimman levyn nimikkobiisi: SCANDAL! :eeek:
Margot kirjoitti: En kyllä muuten minäkään tajua paikanpäällä buuaamista. Vähän mautonta toimintaa. Sit voi olla hiljaa ja taputtamatta, jos ei tykkää.
Samaa mieltä oon tuosta.

:clap: :kaunis: Aploodeilla ja bravoo huudahduksilla voi yhtä lailla osoittaa ihastustaan tai jättää aploodeematta ja bravoota huutamatta ja osoittaa vihastustaan. :enala: :suutukkoon:
;)
20th Century Boy Kuva
>Placebo<

Cyrano
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4856
Liittynyt: 22 Marras 2005, 14:55

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Cyrano »

Riikka kirjoitti: Hyvää: viisukarsinnat saavat julkisuutta mediassa!!
Tosi hyvä juttu!

Ainoa asia, josta todella olen huolissani, on se, että me ei saataisi tälle vuodelle hyvää viisuedustajaa!
Tai hyvää kappaletta...

Subculture kirjoitti:
Pääsevät kehumaan olevansa samalla viivalla Dingon ja Nightwishin kanssa ylittäessään tv-uutisten uutiskynnyksen.
Tuollaista se nykyinen mainonta on - sissitaktiikkaa:
pienellä panoksella maksimaalinen hyöty.
Kun rakkaus kerran voittaa, pois ihmisten kateus silloin jää.
Kun päivä tuo kerran koittaa, se kaikki kansat yhdistää.
Voi rakkaus tuskan poistaa, ei ihmiset sotiaan silloin käy.
Vain aurinko lämmin loistaa ja pelkoa ei missään näy.

Avatar
itikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5636
Liittynyt: 21 Kesä 2004, 08:29
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja itikka »

Timoteus kirjoitti:Muuten joo mutta kilpailussa kuin kilpailussa on mielestäni olennaista, että kilpailun järjestäjä kohtelee kilpailijoita tasapuolisesti. Jos YLE on pykännyt kilpailijoista yhden kanssa pystyyn tällaisen julkisuustempun, ei mitään tasapuolisuutta ole olemassa.
Kyseessä nyt kuitenkin on vain tv-formaatti, eikä eduskuntavaalit... :roll:

Ehkä YLE tietää ettei tv-uutiset ehkä ihan ole se kaikkein tavoittavin tv-ohjelma, jolla JWRA:n potentiaaliset äänestäjät tavoitetaan.  ;) Jos juttu lööppeihin pääsee, niin taitaa silti kaupan kassalla samaa kohderyhmää kiinnostaa ne karkkipussit enemmän.  :rofl:

Ei kai teistä nyt OIKEASTI joku pelkää, että MINKÄÄNLAINEN kohu saisi ko. rytmiryhmän valinnan Suomen edustajaksi jotenkin todennäköiseksi?  :shock: :rofl:

Kun nyt kyseessä on tv-formaatti, johon YLE kutsuu artistit, niin ihan viisasta olisi hieman roolittaa artistien tehtävää. Yksi on "paha poika", yksi ennakkosuosikki, yksi kohunaiheuttaja jne... Viisut nyt tunnetusti ei ole enää mikään arvovaltainen sävellyskilpailu, jossa sävelmille tulee antaa tasapuoliset mahdollisuudet vaikuttaa katsojiin, vaan se on show, joka elää katsojamääristä, jotta myös seuraavina vuosina kisaan osallistuvat artistit tuntevat siitä olevan hyötyä uralle ja saavan media-aikaa osallistumisestaan palkaksi.

Hissuttelulla karsinnoissa tulemme saamaan tulevina vuosina vain nimettömiä artisteja kisaan, ja sitten taas valitetaan, kun nimekkäitä bändejä ja esiintyjiä ei kisat kiinnosta.
Życie jest drogą, życie jest snem
A co będzie potem? - nie wiem, i wiem
O nic nie pytaj, dowiesz się gdy
Skończy się droga, życie... i sny

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30897
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Tjoopa tjoo. Jos markkina-arvoa pidetään ainoana tärkeänä asiana, olet oikeassa, mutta kilpailijoiden tasapuolisen kohtelun pitää silti mennä edelle. Tässä suhteessa olen idealisti enkä näe pointtia kilpailussa, jossa säännöt ja olosuhteet eivät ole samat kaikille. Mitään ylpeilyn aihetta siinä ei ainakaan ole. Käsikirjoitettuja tosi-tv-"kilpailuja" on ihan liikaa jo ennestäänkin, euroviisuista ei pidä tehdä yhtä lisää. Euroviisujen nykyluonne on toki eri kuin ennen ja pidän täysin hyväksyttävänä käydä kilpailua lehtien sivuilla mutta ei näin, ei todellakaan näin.

On OK ja jopa suotavaa, että kilpailijat hankkivat pärstänsä lehtiin millä tahansa asialla, positiivisella tai negatiivisella, kunhan siihen ei liity sääntörikkomuksia tai YLE:n myötävaikutusta. Kilpailun markkina-arvon nostaminenkaan tuskin tällaisilla "skandaaleilla" onnistuu. Jos otsikoissa pysytään YLE:n amatöörimäisyydellä (mitä on vähintään JWRA:n diskaamatta jääminen ellei sitten jokin tapahtumaketjun aiempikin osa), niin isot nimethän toki suorastaan vyöryvät viisuihin mukaan tulevina vuosina. :heh:

Ja sinä eduskuntavaaleja vakavampana pidät. Onhan tää nyt paljon olennaisempi asia. lol Ja ei, eihän näin keskinkertainen bändi toki karsintaa voita. Sitäkin uskomattomampaa on, että YLE ehdoin tahdoin haluaa pitää sen mukana.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
ZetZet
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7878
Liittynyt: 02 Huhti 2004, 14:06

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja ZetZet »

Iltalehdessä bändin manageri ottaa täyden vastuun koko sotkusta:

http://www.iltalehti.fi/viihde/200701075566139_vi.shtml

Lotossa saa toiset ja toiset taas ei, heissan heissan heissulivei!


Kollega
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 6516
Liittynyt: 07 Tammi 2007, 10:49

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Kollega »

ZetZet kirjoitti: Iltalehdessä bändin manageri ottaa täyden vastuun koko sotkusta:

http://www.iltalehti.fi/viihde/200701075566139_vi.shtml
Mä en tajuu.. :miettii:? Siis eihä toi YouTube ole tässä se olennainen pointti, vaan se, että bändi tyrkytti karsintaesityksikseen kappaleet, jotka on julkaistu EP:nä vuotta aiemmin ! Puhumattakaan siitä, että on esittänyt kyseisiä kappaleita keikoillaan. Euroviisusäännöstö ei niin vaikealukuista ole, ettei ymmärtäisi, miten selkeästi kielletään karsintakappaleen julkinen esittäminen. Itseäni ainakin jurppii nimenomaan toi vuosi sitten julkaistu EP netistä löytyvine arvosteluineen, koska noi on jo yksinään (ilman yhtäkään Youtube-taltiointia) selkeä todiste, että kappaleet ovat olleet julkisessa esityksessä, eivätkä siten sovellu viisukappaleiksi.
Noh, kuten on moneen kertaan moni maininnut, tää on julkisuustemppu parhaimmillaan.  Viisuskandaali ei ole se, että bändi jäi kiinni kappaleittensa soveltamattomuudesta, vaan se, että YLE antaa pelleilyn jatkua.  I rest my case.

Avatar
Timoteus
Viinuri
Viinuri
Viestit: 30897
Liittynyt: 06 Helmi 2004, 08:31
Viesti:

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Timoteus »

Mutta läpi selitys ainakin menee. Jussi Mäntysaaren uutinen Rumban sivuilta:
Kutsukilpailijana Suomen Euroviisukarsintaan osallistuva Jann Wilde & Rose Avenue joutuu vaihtamaan kaksi edustuskappalettaan. Kilpailun johto päätti diskata kappaleet, kun kävi ilmi, että ne ovat olleet kuultavissa mm. YouTubessa jo kuukausien ajan.

Tapaus on mainio esimerkki YouTuben ongelmallisesta asemasta piraattimateriaalin välittäjänä. On hyvin epätodennäköistä, että kukaan yhtyeen jäsen tai edustaja olisi ladannut ko. musiikkivideot palveluun. Samalla metodilla olisi helppo diskauttaa kaikki videoidut osallistujakappaleet.
On kai ne viisusäännöt sitten vaikeita, jos eivät musiikkitoimittajatkaan ymmärrä, että kappaleet ovat viisukelvottomia kaupallisen levityksen ja julkisten esitystensä vuoksi, eivätkä siksi, että ne ovat löytäneet tiensä isoon pahaan YouTubeen. Julkaistut osallistujakappaleet on luonnollisesti aika helppo diskauttaa, kun osallistujakappaleet eivät saisi olla julkaistuja. :heh: Sääntöjen mukaan toimivien artistien fanit eivät pääse kilpailukappaleisiin etukäteen käsiksi.
Jos et pärjää tietokoneellesi shakissa, kokeile potkunyrkkeilyä.

Avatar
Sagapo
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 4807
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:31
Viesti:

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Sagapo »

"Kilpailun säännöt eivät ole olleet meillä tasan tarkkaan tiedossa." Just. :roll:

Hylkäykseen johtanut kohta onkin niin häijysti sääntöihin upotettu. Se on kolmas pykälä. Pykälä 1: Nämä ovat säännöt. Pykälä 2: Tällainen on aikataulu. Pykälä 3: Tällaiset kappaleet kelpaavat. Tähän asti olisi täytynyt jaksaa lukea. :stupido:

Manageri Tommi Liimatainen on tehnyt itsestään todellisen pellen. :humppa:
Jouez, jouez, musiciens / Enchantez-moi, magiciens
Tourne, tourne dans ma tête à moi / Fais briller les yeux des enfants-rois

Avatar
itikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5636
Liittynyt: 21 Kesä 2004, 08:29
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja itikka »

Mutta viisut tarvitsevat myös pellejä, väärinymmärtäjiä, sekasotkuja, DRAAMAA, SKANDAALI-OTSIKOITA!

:solttu:

:kiitos: Kiitos Liimatainen näistä otsikoista! :humppa:

Ihanaa puhua viisuista kahvipöydässä!
:jihuujippii:
Życie jest drogą, życie jest snem
A co będzie potem? - nie wiem, i wiem
O nic nie pytaj, dowiesz się gdy
Skończy się droga, życie... i sny

Avatar
Magnum
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3126
Liittynyt: 17 Loka 2005, 16:22
Paikkakunta: Miami

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Magnum »

Pakko työntää oma lusikka soppaan ja sanoa samat asiat, joita tässä ketjussa on nyt jo useamman sivun ajan toisteltu. Tavoitteena on alkaa luomaan asiakirjoittajan uraa pulinapummin sijaan.

Kyllähän tämä nyt on niin selvä markkinointitempaus kuin vain olla voi, jos kappaleet ovat vielä julkaistuna jollain vanhalla EP:llä. Todennäköisesti on toimittu näin:
Ensin tehdään kaksi kilpailukappaletta ja mietitään miten lähes täysin tuntemattomalle bändille saadaan näkyvyyttä valovoimaisten kilpailijoiden, kuten Jukka Kuoppamäen, seurassa. Joku saa absinttihumalassaan loistavan idean. Laitetaan ensin kaksi vanhaa kappaletta esille kilpailukappaleina ja rikotaan sääntöjä tietoisena siitä, että YLE:n henkilöt ovat niin nössöjä, etteivät sysää koko bändiä syrjään. Näin saadaan yhtyeelle näkyvyyttä ja nimeä tunnetuksi. Sen jälkeen odotellaan YLE:n antama armonaika ennen jo aiemmin tehtyjen kilpailukappaleiden julkistamista. Tämä aika kulutetaan paistattelemalla eri huuhaa-lehtien palstoilla kenties jopa bändin jäsenien yksityisasioita puiden. Haastatteluja varten on valmistauduttu katsomalla 400 kertaa Andy McCoyn ja Michael Monroen kulttimaineinen haastattelu vuodelta 1985.

EDIT: Ja en todellakaan tarkoita sitä, että JWRA olisi millään tavalla lähelläkään Hanoi Rocksia. Lähinnä sieltä opiskellaan rokenrol-henkisen haastattelun perusteet. JWRA on yhtä lähellä Hanoi Rocksia kuin onnellisuus on avioliittoa.

Minä vaadin: Jann Wilde kokonaan ulos viisukarsinnoista ja joku jokerikortti tilalle!
Viimeksi muokannut Magnum, 08 Tammi 2007, 10:25. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Nakuilu on ihan jees"
-Naali

Vompeli
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 12745
Liittynyt: 26 Elo 2005, 15:50

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Vompeli »

Turun Sanomat käytti muotoa "inhimillinen erehdys".  :heh:
Raipatirai

Avatar
Magnum
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3126
Liittynyt: 17 Loka 2005, 16:22
Paikkakunta: Miami

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Magnum »

Tosiaan tämähän antaa vielä mahdollisuuden niihin katkeriin itkunsekaisiin haastatteluihin siinä vaiheessa, kun Jann Wilde ei pääse jatkoon. "Kyl me oltais voitettu, mutku ne meidän kappaleet diskattiin." Näitä seuraa myöhemmin lausunto: "Ei me oltais oikeesti edes sinne haluttu."
"Nakuilu on ihan jees"
-Naali

Avatar
JUHKIS
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2764
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:06
Paikkakunta: Hki

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja JUHKIS »

Naurettavaa, että Youtubesta on tehty syntipukki. Biisit on kuiteskin vanhoja, kuin taivas ja bändi on niitä itse esittänyt sekä levittänyt useammassa paikassa (esim MySpace-sivuillaan).
Onko tulkittava, että "inhimillinen erehdys" on sama asia, kuin ammattitaidottomuus ja typeryys?  :niinpa:
Tohlopin herrat ovat mokanneet jo siinä vaiheessa, kun on valinnut yhteistyöhön kaikenmaailman harrastelija levy-yhtiöitä, jotka ei muka osaa lukea sääntöjä.  :stupido:
Viimeksi muokannut JUHKIS, 08 Tammi 2007, 10:40. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
GiveMeWings
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 8830
Liittynyt: 15 Loka 2004, 21:50

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja GiveMeWings »

Bändin herrat ovat syypäitä tähän sotkuun ja managerin täytyy olla torvi jos hän ei ymmärrä noita sääntöjä suomeksi ja ottaa vielä vastuun koko sekaannuksesta. Anna mun kaikki kestää..  :draamaa:
Terveisiä kotiin. Joka kotiin.

Avatar
Pixie
Maistelija
Maistelija
Viestit: 47
Liittynyt: 11 Joulu 2006, 11:24

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Pixie »

Kyllähän Euroviisu-karsinta toimii "julkisuustemppuna" kaikille siihen osallistuville. Toiset vaan tekee sen sääntöjen puitteissa, toiset ei.

Avatar
Katinka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 1862
Liittynyt: 05 Joulu 2004, 18:03
Paikkakunta: Kuopio

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Katinka »

Okei, okei. Nyt eletään sen mukaan, että bändillä on pöytälaatikossaan uusia biisejä, joita he alkavat ahkerasti harjoitella. Osallistuvat sitten karsintaan ja käy miten käy. Ei kuitenkaan mielestäni ole paras lähtökohta lähteä karsintoihin. Mutta ties mitä helmiä nämä uudet kappaleet ovatkaan! Nuo diskatut kun eivät sellaisia olleet... :stupido: :/
Belgrad 2008!!

Avatar
Aamu
Lotraaja
Lotraaja
Viestit: 437
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:40

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Aamu »

- Tämä menee inhimillisen erehdyksen puolelle. Nämä netin videothan on ihan jossain kellarissa tehtyjä versioita, jotka joku ulkopuolinen on laittanut esille, Suomi perustelee päätöstä.
Mulle tulee tuosta kommentista sellainen olo, että Suomi ei tiedä kaikkea tai ei ymmärrä itsekään sääntöjä.

a)Videothan ei olleet kellarissa tehtyjä, vaan niitä oli soitettu ympäriinsä jätkien keikoilla baareissa yms. Onko Suomi siis nähnyt vain sen pätkän, jonka joku fani oli tehnyt jossa pojat pällistelee jossakin backstagella?

b) Jos pojat ovat JULKISESTI ESITTÄNEET (rikkoneet sääntöjä) biisejään keikoillaan, ei se ole sen fanin vika joka on laittanut pätkän nettiin, vaan se on todiste siitä, että sopimusrikkomus on tapahtunut.

c) Tuossa sivuutetaan "Lover lover lover" ep:n olemassaolo kokonaan, joka pistää miettimään tietääkö YLE edes siitä.

Sitten vielä tuo Liimataisen "syntipukin" viitan ottaminen. Siinähän vain suojellaan bändiä kaikelta negatiiviselta, ja yritetään tehdä bändistä syyttömiä martyyreja.

Avatar
tonywerner
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 28218
Liittynyt: 29 Loka 2004, 07:36
Paikkakunta: Riihimäki

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja tonywerner »

Niin, ja kukaan ei puhu mitään siitä, että samat biisit on julkaistu myös demo-CD:llä... ei ainoastaan näillä "kellarivideoilla".  :roll:
If you love someone, follow your heart
Cause love comes once, if you're lucky enough

Avatar
itikka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 5636
Liittynyt: 21 Kesä 2004, 08:29
Paikkakunta: Helsinki

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja itikka »

:offtopic: Viisukuppila mainittu Aamulehden jutussa!  :mrgreen:

...ja sitten jotain Liimataisen selostusta lynkkauspuheista.... :hiips:

:tapu: :tapu: :tapu:
Życie jest drogą, życie jest snem
A co będzie potem? - nie wiem, i wiem
O nic nie pytaj, dowiesz się gdy
Skończy się droga, życie... i sny

Avatar
Hazel
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 20988
Liittynyt: 04 Huhti 2004, 01:20
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Hazel »

Tää on ihan uskomatonta mikä hässäkkä parista viisubiisistä  :rofl:. Ei mulla tähän enää muuta, vähän olen Itikan kanssa samoilla linjoilla  :tapu: :tapu: :tapu:
YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.

Avatar
JUHKIS
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 2764
Liittynyt: 11 Marras 2003, 18:06
Paikkakunta: Hki

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja JUHKIS »

Eipä ole muiden artistien biisejä "kellarivideoina" jaossa, kun ei ole viisutyrkyt kuuluneet paria vuotta keikkaohjelmaan.
Voin vaikka vannoa, ettei tämän bändin aiheuttamat viisukohut tähän jää. Lisää seuraa varmasti.
Tämäkö on sitten sitä mitä Tohlopissa halutaan? :roll:

Avatar
ZetZet
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 7878
Liittynyt: 02 Huhti 2004, 14:06

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja ZetZet »

Joo, sehän se tässä mättääkin että noita videoita on pystytty edes tekemään.

Lotossa saa toiset ja toiset taas ei, heissan heissan heissulivei!


Avatar
Magnum
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 3126
Liittynyt: 17 Loka 2005, 16:22
Paikkakunta: Miami

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Magnum »

Katinka kirjoitti: Okei, okei. Nyt eletään sen mukaan, että bändillä on pöytälaatikossaan uusia biisejä, joita he alkavat ahkerasti harjoitella. Osallistuvat sitten karsintaan ja käy miten käy. Ei kuitenkaan mielestäni ole paras lähtökohta lähteä karsintoihin. Mutta ties mitä helmiä nämä uudet kappaleet ovatkaan! Nuo diskatut kun eivät sellaisia olleet... :stupido: :/
Uudet pöytälaatikossa olevat biisit ovat jo valmiiksi harjoiteltuja. Todennäköisesti ne ovat myös nyt nähtyjä parempia. Tätä mediatemppua varten kaivettiin esiin kaksi vanhaa kappaletta.
JUHKIS kirjoitti: Voin vaikka vannoa, ettei tämän bändin aiheuttamat viisukohut tähän jää. Lisää seuraa varmasti.
Tämäkö on sitten sitä mitä Tohlopissa halutaan? :roll:
Ja lopulta johtaa siihen, että Jann Wilde sanoo euroviisujen olevan paska juttu.
"Nakuilu on ihan jees"
-Naali

Avatar
Katten-Gustaf
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
Viestit: 11843
Liittynyt: 13 Tammi 2004, 17:29
Paikkakunta: Siellä sun täällä...

Vs: Jann Wilde & Rose Avenue

Viesti Kirjoittaja Katten-Gustaf »

No, aina mieluummin kuin niitä Tapparan teinipissixiä siellä riehumassa. Vaikka tapahan se tietty on sekin Tohlopin studio täyttää...  :stupido:
...kan inte säga nej,
jag måste släppa tag,
du vinner över mig...

Lukittu