Kenelle vuoden 2017 Viisukuppilan fanipalkinto?

fpUMK-finaali ja Suomen seuraavan viisuedustajan valinta lähenee vauhdilla ja meillä Viisukuppilassa on jälleen perinteisen fanipalkintoäänestyksen aika.

Nyt jo neljättätoista kertaa järjestettävässä fanipalkintoäänestyksessä ovat luonnollisesti mukana kaikki kymmenen UMK-finaalikappaletta. Koska semifinaaleja ei tänä vuonna ole, on meillä äänestysaikaa totuttua enemmän. Toisaalta päätös täytyy tällä kertaa tehdä studioversioiden pohjalta.

Viime vuonna Mikael Saari teki historiaa olemalla ensimmäinen artisti, joka on voittanut Viisukuppilan faniäänestyksen ykkössijan kahdesti. Aikaisemmin palkinnon ovat voittaneet muun muassa Jari Sillanpää, Johanna Kurkela, Annika Eklund, Heli Kajo, Paradise Oscar ja Mikko Pohjola. Nyt Viisukuppilan rekisteröityneiden foorumilaisten tehtävänä on päättää, kenelle tämänvuotinen palkinto ojennetaan 28. helmikuuta kisattavan UMK-finaalin yhteydessä.


Fanipalkintoäänestyksessä ovat tänä vuonna mukana kaikki kymmenen finalistia, jotka ovat:

Alva – Arrows
Anni Saikku – Reach out for the sun
Club La Persé – My little world
Emma – Circle of light
Günther & D’Sanz – Love yourself
Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies – Caveman
Lauri Yrjölä – Helppo elämä
My First Band – Paradise
Norma John – Blackbird
Zühlke – Perfect villain

 

ÄÄNESTYSOHJEET:

Äänestyksen tarkoituksena on laittaa vuoden 2017 artistit/yhtyeet/kokoonpanot sekä heidän esittämänsä kappaleet omaan mieluisaan järjestykseen!

Pisteitä annetaan viidelle parhaalle. Parhaalle annetaan 8 pistettä, toiseksi parhaalle 5 pistettä, kolmannelle 3 pistettä, neljännelle 2 pistettä ja viidennelle 1 piste.

Huomioikaa, että jokaisen pistemäärän saa antaa vain kertaalleen ja yhdelle kappaleelle saa antaa vain yhdet pisteet. Toisin sanoen yllämainitut pistemäärät tulee jakaa viiden ehdokkaan kesken. Äänestää voi vain yhden kerran. Kaikki viisi ääntä tulee käyttää.

Äänestys tapahtuu erillisellä lomakkeella, joka julkaistaan äänestyksen alkaessa. Äänestys alkaa ke 11. tammikuuta ja päättyy keskiviikkona 25. tammikuuta kello 23:59.

LISÄÄ SÄÄNTÖJÄ:

Omia äänestyksiään ei saa tuoda julki ennen tulosten julkistamista. Äänestyksestä ei pidetä yllä pisteseurantaa, vaan pistetaulukko julkaistaan tulosten yhteydessä. Kyseessä on Viisukuppilan sisäinen äänestys ja äänestää saavat kaikki rekisteröityneet käyttäjät. Nimimerkin rekisteröinti tulee olla tehty viimeistään 10. tammikuuta 2017. Tarvittaessa Viisukuppila varaa oikeuden poistaa saman käyttäjän usealla eri nimimerkillä annetut äänet kokonaan pois yhteistuloksesta, jotta tulos olisi reilu. Äänestää saa siis vain yhdellä nimimerkillä.

Äänestyslomakkeessa kysytään myös sähköpostiosoitettasi äänestysoikeuden tarkistamiseksi. Suosittelemme käyttämään samaa sähköpostiosoitetta, joka löytyy profiilitiedoistasi (Omat asetukset -> Profiili -> Kirjautuminen).

Linkki äänestyslomakkeeseen

Paras kappale voittakoon!